Het vinden van het perfecte webhostingbedrijf is moeilijk met zoveel beschikbare opties om uit te kiezen. Een van de beste webhostingbedrijven onder de radar die u zou moeten overwegen, is A2 Hosting.


Het lijkt erop dat elke keer dat we denken dat we de top 5 op de markt kennen, er een nieuwe opduikt met grotere en betere functiesets, compleet met meer snelheid dan alle andere hostingoplossingen. Ik kan je dat vertellen een van de beste webhostingproviders die momenteel op de markt is, is A2 Hosting.

En ik ben niet de enige die dat zegt.

a2 hosting beoordelingen op twitterGoede en slechte beoordelingen op Twitter

Hier in A2 Hosting beoordeling, Ik ga wat nader bekijken en zien wat deze unieke, onafhankelijk beheerde en beheerde webhostingprovider website-eigenaren zoals u te bieden heeft, zodat u kunt beslissen of ze aan uw behoeften voldoen of niet.

Als je me 10 minuten van je tijd geeft, dan geef ik je alle must-know informatie over A2 Hosting en beantwoord ik vragen als.

 • Welke functies biedt A2 Hosting haar klanten?
 • Hoe meten de snelheid en prestaties van A2 Hosting zich?
 • Wat zijn de verschillende beschikbare plannen?
 • Zullen ze mijn website helpen migreren??
 • Hoeveel kost A2-hosting?
 • Wat voor soort hosting biedt A2 website-eigenaren?
 • Wat is er zo goed aan hun servers?
 • Zullen hun Turbo Servers pagina’s echt 20x sneller laden??

Tegen de tijd dat u klaar bent met het lezen van deze A2 Hosting-recensie, zult u zeker weten of dit de juiste webhostingservice is voor uw behoeften.

Gebruik deze exclusieve promotiecode: webrating51 en krijg 51% korting alle webhostingplannen

Contents

Wat u uit deze recensie zult leren

 1. Hosting-oplossingen & Kenmerken

Hier zal ik uitleggen wat ze klanten bieden en wat hun belangrijkste verschillen zijn.

Ik zal ze ook allemaal in detail bespreken .

 1. Lijst met voor- en nadelen

Hier zal ik zowel de (of rechtstreeks naar de of) springen.

 1. Gedeelde plannen & prijzen

Hier zal ik elk detail beschrijven en wat voor soort functies u voor elk krijgt.

 1. Raad ik A2Hosting aan?

Hier vertel ik je of ik denk dat je beter een concurrent kunt gebruiken.

A2 Hosting, opgericht in 2001, is een onafhankelijk hostingbedrijf. Dit betekent dat ze geen deel uitmaken van het grote conglomeraat van bekende webhosts genaamd Endurance International Group (EIG).

Wat als je het niet wist, niet de beste reputatie heeft. Sommige hostingproviders zoals HostGator en Bluehost zijn zelfs eigendom van EIG en kunnen klanten verliezen vanwege dat feit.

Maar niet A2 Hosting. Ze zijn onafhankelijk eigendom en doen het prima.

Hoe fijn, dat is aan jou om te beslissen.

A2-hosting is een geweldige webhostingoptie aan de oppervlakte, ondanks het feit dat hij geen van de details kent, omdat het geschikt is voor website-eigenaren van alle soorten en maten.

Of u nu een nieuwe website bent met een paar honderd unieke bezoekers per maand, of een gevestigde website met duizenden unieke bezoekers per dag, er is een hostingoplossing voor u.

Web Hosting-oplossingen

Hier zijn de verschillende hostingoplossingen die A2 Hosting website-eigenaren biedt.

Gedeelde hosting

Als het aankomt op gedeelde hostingpakketten, ze hebben drie verschillende plannen – .

Ze bieden elk onbeperkte opslag, overdrachten en een exclusief cPanel voor het beheren van al uw accountgegevens en websitefuncties.

Ze geven website-eigenaren ook gratis SSL-certificeringen en een gratis SSD. Daarnaast kunt u eenvoudig winkelwagen-applicaties integreren en van uw website een e-commerce winkel maken.

A2-hosting - Prijsplannen voor gedeelde hosting

Elk van deze plannen werkt goed met WordPress, Joomla en Drupal. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de gedeelde hostingplannen zullen de focus van deze beoordeling zijn.

Hosting van wederverkopers

Reseller hosting stelt website-eigenaren in staat om de toegewezen ruimte op de harde schijf en bandbreedte te gebruiken om websites te hosten namens derden.

Kortom, u koopt de hostingservices die worden aangeboden in een van de reseller-hostingplannen van A2 en verkoopt ze vervolgens aan anderen, mogelijk met winst. A2 Hosting, variërend van 30 GB tot 200 GB opslag, heeft een breed scala aan reseller-hostingopties beschikbaar.

Prijzen voor de reseller-hostingplannen variërend van $ 13,19 / maand tot $ 40,91 / maand.

VPS-hosting

Bij A2 Hosting heb je de keuze onbeheerde of beheerde VPS-hosting voor degenen die meer controle willen over hun website en een meer gebruiksvriendelijke sfeer.

Hoewel technisch gezien nog steeds een gedeelde omgeving, heeft VPS-hosting minder werkdruk omdat er minder gebruikers per server zijn. Bovendien wordt de kans dat anderen uw site laten crashen geëlimineerd, omdat iedereen zijn eigen stukje van de servertaart heeft.

Ze hebben 3 VPS-hostingplannen variërend van $ 5 / maand tot $ 32,99 / maand. Bovendien bieden ze krachtigere beheerde VPS-hostingoplossingen vanaf $ 32,99 / maand en met een maximum van $ 65,99 / maand.

Cloud Hosting

Als u verwacht dat uw website in korte tijd aanzienlijk zal schalen, overweeg dan de Cloud hosting keuze.

Ontwerp uw Cloud eenvoudig met de benodigde functies en bronnen om aan uw behoeften te voldoen en pas de grootte aan naarmate uw website groeit. Uiteindelijk betaalt u alleen voor wat u gebruikt wanneer u voor hun Cloud-hosting kiest.

Prijzen voor Cloud-hosting variëren van $ 15 / maand tot $ 25 / maand, afhankelijk van uw individuele behoeften.

Dedicated Server Hosting

Voor ontwikkelaars of systeembeheerders die zich comfortabel willen ontwikkelen met de opdrachtregel, heeft A2 Hosting onbeheerd dedicated server hosting opties.

Voor grote websites die veel bronnen nodig hebben, maar niets met de host te maken willen hebben, biedt A2 Hosting uitgebreide managed dedicated server hosting opties.

Variërend van $ 9,31 / maand tot $ 141,09 / maand, u kunt een onbeheerde of beheerde dedicated server hosting-oplossing kiezen, afhankelijk van het type website-eigenaar dat u bent.

Gebruik deze exclusieve promotiecode: webrating51 en krijg 51% korting alle plannen

Belangrijkste kenmerken

De gedeelde hostingplannen van A2 Hosting bieden website-eigenaren een ton van functies. Laten we een korte blik werpen op slechts enkele van wat u kunt verwachten als u kiest voor een van hun betaalbare gedeelde hostingplannen.

 • Onbeperkte Bandbreedte. Zet zoveel mogelijk gegevens van elders over naar uw nieuw gehoste website, helemaal gratis. Bovendien kunt u hulp krijgen van hun deskundige ondersteuningsteam dat uw website migreert.
 • Gratis sitemigratie. Ze zullen verhuizen om u te helpen uw site kosteloos van een andere hostingservice te verplaatsen – als uw site cPanel gebruikt (wat de meeste webhostingbedrijven doen).
 • Snelheden tot 20x sneller dan bij concurrenten. Turbo-servers die 20x sneller ladende websites leveren & A2 Site Accelerator 1-klik caching. ()
 • WordPress-installaties met één klik. Installeer eenvoudig WordPress en ga direct aan de slag. Bovendien is WordPress vooraf geconfigureerd voor snelheid en beveiliging
 • “Eeuwigdurende beveiliging”. Profiteer van gratis HackScan-bescherming zodat uw site niet het slachtoffer wordt van hackers, KernelCare rebootless kernelupdates, een dubbele firewall, virusscanning, brute force-verdediging en meer voor de ultieme sitebeveiliging.
 • Gegarandeerde beschikbaarheid. Ze garanderen een uptime van 99,99%.
 • WP-CLI (Command line-interface voor WordPress). Als je het nodig hebt, kun je WP-CLI vooraf laten installeren.
 • Gratis Cloudfare CDN. Wereldwijde servers bepalen de snelste route om uw website-inhoud aan sitebezoekers te leveren.
 • Ondersteuning de klok rond. Krijg 24/7/365 hulp via live chat, ticket, e-mail of telefoon.

Maar dat is niet alles. In feite heeft A2 Hosting 5 verschillende functies die ze graag willen dat alle geïnteresseerde klanten op de hoogte zijn voordat ze een definitieve aankoopbeslissing nemen:

 1. Ontwikkelaarsvriendelijke hosting
 2. Domeinregistratie
 3. Domeinoverdracht
 4. SSL-certificaten
 5. Snel & Turbo Servers Snelle hosting

Ontwikkelaarsvriendelijke hosting

A2 Hosting - Ontwikkelaarsvriendelijke software

A2 zet zich in om klanten de meest recente ontwikkelingssoftware te bieden. Enkele van de meest opvallende zijn:

 • PHP-compatibiliteit
 • PHPNG, dat is de basis voor de meest recente PHP-versies, PHP 7.x (die websites 2x de snelheid van PHP 5.6 geeft)
 • Python 2.6, 2.7 of 3.2 – de meest populaire programmeertaal op hoog niveau en voor algemene doeleinden
 • Apache 2.2, ‘s werelds meest gebruikte webserversoftware
 • FTP, zodat u gemakkelijk bestanden kunt overzetten tussen uw computer en een server
 • En zoveel meer…

Domeinregistratie en overdracht

A2-hosting - gTLD's, domeinoverdracht of registratie

Registreer een nieuw domein of zet uw bestaande domein over wanneer u besluit ermee te gaan. In feite heb je toegang tot de meest populaire generieke top-level domeinen (gTLD’s). Typ gewoon de domeinnaam van uw voorkeur in en registreer deze als uw eigen.

A2-hosting - Landspecifieke TLD's, domeinoverdracht of registratie

Bovendien, als uw website een specifieke geografische locatie target, zoals een bepaald land, pak een landspecifieke TLD ook.

Sitebezoekers hebben de neiging om landspecifieke TLD’s te vertrouwen, vooral als het gaat om het doen van online aankopen. Vergroot uw reputatie, vestig vertrouwen en speel in op uw internationale merk door een landspecifieke TLD te implementeren.

Hier zijn nog enkele functies die u kunt verwachten bij het registreren van uw domein bij A2:

 • Pas aan hoe de gegevens van uw domein worden weergegeven bij zoekopdrachten van ‘Whois’
 • Te ontvangen gratis DNS-beheer en kijk hoe de sitesnelheid omhoog gaat dankzij de verminderde latentie
 • Bescherm uw persoonlijke gegevens met de ID-beschermingsoptie
 • Voorkom het kapen van domeinen of ongeoorloofde accountoverdrachten
 • Toegang tot het ondersteuningsteam op elk uur van elke dag

SSL-certificaten

Er zijn verschillende SSL-certificaatopties om uit te kiezen met A2 Hosting, wat een leuke afwisseling is van sommige van de andere hostingproviders die slechts één of twee bieden.

Het beschermen van uw site is vooral van cruciaal belang wanneer u betalingen van sitebezoekers ontvangt.

Klanten vertrouwen hun persoonlijke en financiële informatie immers aan u toe wanneer ze een aankoop doen in uw online winkel. Als deze informatie in verkeerde handen komt, komt u zeker in de problemen.

 • Laten we versleutelen. Een gratis SSL-oplossing die verbeterde sitebeveiliging biedt. Bovendien beveiligt het de verbinding met uw server die niet zichtbaar is voor het publiek.
 • SSL voor één site. Premium SSL-opties met één klik en één site zijn beschikbaar vanaf $ 49,95 / jaar. Met alle bescherming die een gratis SSL biedt, wordt een enkele SSL-site ook geleverd met 256 Bit-encryptie, een officieel Site Seal en een geverifieerde domeinstatus.
 • Wildcard SSL. Dit SSL-certificaat is van toepassing op een onbeperkt aantal subdomeinen, allemaal voor één lage prijs. Wildcard SSL-certificaten beginnen bij $ 149,95 / jaar.
 • Geavanceerde SSL. Dit geavanceerde SSL-certificaat wordt geleverd met een uitzonderlijke selectie van Authenticatie van de organisatie en SSL-certificaten met uitgebreide validatie.

SwiftServers & Turbo Hosting

Het exclusieve SwiftServer-platform van A2 Hosting biedt gebruikers de ultieme prestaties en snelheid op de site. Dit zijn zelfs de voordelen die u behaalt door A2 Hosting en hun SwiftServer-platform te kiezen:

 • Verhoogde toewijzing van middelen per account
 • Minder klanten op elke gedeelde server
 • Snellere hostingprestaties vergeleken met Apache

Bovendien heeft u met twee van de drie gedeelde hostingplannen exclusieve toegang tot hun A2-geoptimaliseerde siteversneller, compleet met een cacheconfiguratie met 1 klik.

A2-geoptimaliseerde siteversneller

Caching-oplossingen zijn niet iets dat veel gedeelde hostingplannen bieden, maar met A2 Hosting ontvangt u dit op de meeste gedeelde hostingplannen.

Hier is een overzicht van de beschikbare caching-oplossingen waaruit u kunt kiezen, rechtstreeks vanuit uw cPanel:

 • Turbo Cache. Alle HTML-inhoud van uw website wordt opgeslagen door Turbo Cache en weergegeven zonder PHP-scripts uit te voeren.
 • OpCache / APC. Halveer de reactietijden van PHP met deze uitzonderlijke functie.
 • Memcached. Verhoog de snelheid van uw MySQL-databases door belangrijke gegevens in het geheugen te bewaren voor sneller ophalen.

Bij SwiftServer Hosting ontvang je ook gratis SSD’s. Als een van de eerste hostingbedrijven die solid-state drives (SSD’s) aanbieden als vervanging voor de verouderde harde schijven (HDD’s), ervoeren website-eigenaren een hogere laadsnelheid van de pagina omdat SSD’s bewegende delen elimineren en daardoor de lees- en schrijftijden vergroten.

Omdat A2 Hosting zo zelfverzekerd is uw website zal tot 300x sneller lopen dan standaard shared hosting-bedrijven die hun SSD’s gebruiken, geven ze alle gebruikers er een gratis.

SwiftServers vs Turbo Hosting – Wat is het verschil?

Alle plannen van A2 worden aangedreven door hun SwiftServer-serverinfrastructuur, maar hun Turbo-plan wordt geleverd met extra snelheidstechnologieën en belooft tot 20x sneller ladende websites.

a2 hosting turbo

Om een ​​lang verhaal kort te maken. Hun Turbo Web Hosting-servers gedragen zich bijna identiek aan de Swift Web Hosting-servers, maar bieden extra snelheid!

Turbo-servers bieden een drop-in Apache-vervanging die pagina’s laadt tot 20x sneller laden van pagina’s in vergelijking met standaard hosting. Wat maakt hun Turbo-servers extra snel?

 • Minder gebruikers per server
 • A2 geoptimaliseerd – mogelijk gemaakt door APC / OPcache & Turbo Cache
 • Gebruikt minder CPU en geheugen dan Apache
 • Verwerkt verbindingen sneller en efficiënter
 • Biedt verbeterde stabiliteit

Gebruik deze exclusieve promotiecode: webrating51 en krijg 51% korting alle plannen

Voor- en nadelen van A2-hosting

Zoals bij elke hostingprovider, zijn er voor- en nadelen die moeten worden aangepakt voordat een definitieve beslissing wordt genomen. Aangezien A2 Hosting in de eerste plaats een shared hosting-oplossing is, zullen er enkele duidelijke nadelen zijn als ze zij aan zij worden vergeleken met enkele van de beheerde website-hostingproviders die momenteel op de markt zijn.

De voors

A2 Hosting heeft een solide functieset die de klus voor de meeste mensen kan klaren. Laten we eens kijken en zien wat ik bedoel.

Sitesnelheid

A2 Hosting benadrukt het feit dat een van hun belangrijkste prioriteiten de snelheid en prestaties van de site is, ongeacht met welk hostingplan u werkt.

Samen met supersnelle servers ontvangt u Memcached, Turbo Cache en OpCache / APC-bronnen die gemakkelijk kunnen worden ingeschakeld in uw hostingaccount.

Niet alleen dat, u hebt toegang tot meer bronnen met minder serverbelasting, verbeterde prestaties ten opzichte van Apache-servers, minder gebruikers per server ondanks dat het een gedeeld hostingplan is, gratis Railgun Optimizer voor tot 143% snellere HTML laadtijden, en gratis SSD’s.

Bovendien kunt u zich abonneren op de exclusieve Performance Plus-service van A2 Hosting en extra GB RAM aan uw account toevoegen voor wanneer uw site een enorme toename van het verkeer ervaart.

Meerdere datacenters

Een van de belangrijkste redenen waarom ze zulke snelle responstijden kunnen bieden, is omdat ze over de hele wereld beschikken over drie datacenters om uw webinhoud zo snel mogelijk bij sitebezoekers te krijgen..

 • Verenigde Staten – Michigan
 • Europa – Amsterdam
 • Azië – Singapore

Bovendien hebben alle klanten gratis Cloudfare CDN die de snelste route naar uw sitebezoeker kiest.

Dit betekent sneller ophalen van uw websitegegevens, snellere levering van inhoud en snellere laadtijden van pagina’s. Dit alles gecombineerd staat gelijk met blijere sitebezoekers die keer op keer zullen blijven terugkomen.

Uptime-garantie

Zoals bij de meeste hostingproviders, garandeert A2 Hosting dat uw site niet crasht 99,99% van de tijd, ongeacht de omstandigheden. Dit geldt zelfs voor mensen met een gedeeld hostingplan.

Een angst die mensen hebben om te investeren in shared hosting is het feit dat de andere gebruikers de serverbronnen ‘delen’, het potentieel hebben om uw website met zich mee te trekken wanneer er iets met hun site gebeurt.

Met hun Uptime-garantie kunt u er zeker van zijn dat hun team van experts de klok rond werkt om ervoor te zorgen dat uw server te allen tijde actief is.

De servers die door A2 Hosting worden gebruikt, zijn onafhankelijk eigendom van en worden beheerd door deskundige systeembeheerders die de beste werkwijzen volgen, alleen de beste serverdatacenters gebruiken en alle beveiligingsproblemen zo snel mogelijk patchen.

Schaalbaarheid

Met A2 Hosting heb je ruimte om te groeien wat een groot pluspunt is als het gaat om het kiezen van de juiste hostingprovider. Voor degenen die net beginnen, is het shared hostingplan de perfecte optie.

Het biedt voldoende functies om uw site te beveiligen en belooft de algehele snelheid en prestaties. Van daaruit kunt u investeren in de VPS-hosting en indien nodig zelfs overstappen op een speciaal hostingplan.

A2 Hosting - Schaalbaarheid

Uiteindelijk is dat mogelijk met A2 Hosting schaal zo groot als je wilt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het veranderen van hostingbedrijf.

Top Beveiligingsmaatregelen

A2 Hosting - Beveiliging

A2 Hosting biedt u een aantal veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw websitegegevens worden beschermd, evenals de persoonlijke informatie van degenen die betalingen op uw website doen.

 • Eenmalige opschoning van de site. Als uw site is gehackt, zal hun ondersteuningsteam uw site voor u repareren. Dit omvat het opschonen van hack, het verwijderen van blacklist-waarschuwingen en SEO-spamreparatie. Naast dat ze je weer online brengen, voegen ze verbeterde beveiligingsmaatregelen toe om te voorkomen dat er nog een hack plaatsvindt.
 • Sucuri Website Monitoring. Voor continue website monitoring kunt u voor $ 5 / maand investeren in Sucuri Website Monitoring. Hiermee ontvangt u continue scans en waarschuwingen, externe en server-side scans, firewallbeveiliging voor websitetoepassingen en het voorkomen van hackers en DDoS-aanvallen.
 • Sucuri Account Firewall. Voor een extra $ 15 / maand kun je je site echt beschermen tegen indringers door DDoS / brute force / malware-bescherming, virtuele patching en verharding van je site te ontvangen, en SQL-injectie te blokkeren, samen met software en cross-site scripting-kwetsbaarheidsblokkering.

Voor degenen die alles willen, kunt u één keer per jaar een betaling van $ 274,88 doen en alle bovengenoemde beveiligingsmaatregelen op uw website laten toepassen.

eCommerce-ondersteuning

Voor degenen die hun online winkel willen hosten, weet dat er veel eCommerce-functies zijn die in uw shared hostingplan zitten:

 • Verschillende SSL-certificaten om uit te kiezen
 • Instant Merchant Account ID (alleen Verenigde Staten)
 • PayPal-verkopersaccounts
 • Magento, OpenCart, PrestaShop en AbanteCart 1-klik setups

Richt je op een wereldwijd publiek

A2 Hosting - Zorg voor een wereldwijd publiek

Een ding dat A2 Hosting begrijpt, is de noodzaak om tegemoet te komen aan een wereldwijd publiek. Ze weten dat veel hostingbedrijven mikken op Engelssprekende klanten, wat internationaal tot veel gemiste kansen kan leiden.

En met drie grote datacenters over de hele wereld – Noord-Amerika, Europa en Azië – is het van cruciaal belang dat degenen die andere talen spreken alles kunnen begrijpen, inclusief prijzen.

Gelukkig heeft A2 Hosting niet alleen een dropdown-menu voor vertalingen voor mensen in de Verenigde Staten, Mexico, India, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika, ze bieden ook een handige valuta-uitwisseling, zodat u ook nauwkeurige prijzen kunt krijgen.

Deze strategie is niet alleen goed voor de gebruikerservaring, maar helpt hen ook de verkoop te stimuleren en hun merk uit te breiden als een merk dat beschikbaar is voor internationale klanten.

De nadelen

Elk bedrijf heeft nadelen, hoe perfect ze ook proberen te zijn. En hoewel ze veel positieve punten hebben, zijn er enkele dingen om over na te denken voordat je ze inschakelt als je volgende hostingprovider.

Migratiekosten

Upgraden en downgraden tussen plannen is relatief eenvoudig. Er zijn echter bepaalde kosten waarmee u rekening moet houden. Bekijk wat het wel of niet mag kosten als u besluit om te schakelen tussen hostingplannen:

 • Upgrades. Als u upgradet naar een duur abonnement, krijgt u geen extra kosten om uw account te migreren. En als u besluit om van datacenter te veranderen terwijl u het account migreert, wordt er ook afgezien van uw datacentermigratiekosten. Als u echter overstapt naar een ander datacenter zonder een upgrade, betaalt u $ 25 aan kosten.
 • Downgrades. Als u downgradet naar een goedkoper hostingplan, moet u mogelijk $ 25 downgraden.
 • Migraties van andere hosts. Als u migreert van een andere hostingprovider die geen cPanel heeft, worden er mogelijk kosten in rekening gebracht die worden bepaald door het migratieteam. Als u echter migreert van een cPanel-host, zijn de migratiekosten niet van toepassing.

Hoewel deze kosten ogenschijnlijk gering zijn en er een aantal manieren zijn om ze te moeten betalen, is het nog steeds belangrijk om op te merken met welke diverse kosten u mogelijk te maken krijgt als u A2 Hosting gebruikt.

Beperkte bonusfuncties

Hoe goed A2 Hosting ook is om uw website supersnel te maken, de enige manier om toegang te krijgen tot functies zoals de Turbo Server, A2 Optimized Site Accelerator (inclusief de Turbo Cache, OpCache / APC en Memchached) is om te investeren in de hoogste -gedeeld gedeeld hostingplan beschikbaar.

Dit betekent dat de andere twee hostingplannen, degenen die het gebruik van A2 Hosting uiterst betaalbaar maken voor degenen die net beginnen of met lagere hostingbudgetten, in lijn zijn met alle andere standaard hostingplannen die er zijn.

A2 Hosting wil dat je gelooft dat ze een stuk beter zijn dan de rest als het gaat om snelheid en prestaties. En terecht. Dat is tenslotte hoe je opvalt tussen zelfs de zwaarste concurrentie.

Het is echter misleidend om te vermelden dat twee van de drie gedeelde hostingplannen als “gemiddeld” zullen worden vergeleken met concurrenten in de hostingdienstensector.

Met zoveel aandacht voor het feit dat A2 Hosting’s Turbo Servers snelheden tot 20x sneller leveren dan typische hostingbedrijven, is het gemakkelijk om te missen dat u hier alleen van profiteert door te investeren in het duurste beschikbare hostingplan.

Gedeelde hostingplannen en prijzen

A2 Hosting - 3 prijsplannen

Ze bieden drie afzonderlijke plannen voor hun gedeelde hostingservices: Lite, Swift en Turbo.

A2 Hosting Lite-abonnement

Dit plan begint bij $ 3,92 / maand

 • Host 1 website, 5 subdomeinen en 25 geparkeerde domeinen
 • Geniet van 5 databases

Essentiële kenmerken:

 • Onbeperkte gegevensoverdracht
 • Gratis SSL-certificaat en SSD-oplossing
 • 24/7/365 ondersteuning
 • 3 beschikbare datacenters
 • Gratis Cloudfare CDN
 • Gratis sitemigratie
 • 99% Uptime-garantie
 • PHP versie 7.x beschikbaar
 • 25 e-mailadressen
 • cPanel Configuratiescherm
 • Verschillende eCommerce-functies

In totaal is de functieset voor een gedeeld hostingplan voor zo’n lage prijs geschikt voor mensen met één website.

A2 Hosting Swift Plan

Dit plan begint bij $ 4,90 / maand

 • Host onbeperkte websites, subdomeinen, geparkeerde domeinen en aanvullende domeinen
 • Geniet van onbeperkte databases
 • Beschik over onbeperkte RAID-10-opslag

Essentiële kenmerken:

 • Onbeperkte gegevensoverdracht
 • Gratis SSL-certificaat en SSD-oplossing
 • 24/7/365 ondersteuning
 • 3 beschikbare datacenters
 • Gratis Cloudfare CDN
 • Gratis sitemigratie
 • Server Rewind Backups
 • 99% Uptime-garantie
 • PHP versie 7.x beschikbaar
 • Onbeperkte e-mailadressen
 • cPanel Configuratiescherm
 • Verschillende eCommerce-functies

Nogmaals, voor een relatief lage prijs krijgen degenen met meer dan één website een goede functieset met het Swift Plan van A2 Hosting.

A2 Hosting Turbo Plan

Dit plan begint bij $ 9,31 / maand

 • Host onbeperkte websites, subdomeinen, geparkeerde domeinen en aanvullende domeinen
 • Geniet van onbeperkte databases
 • Beschik over onbeperkte RAID-10-opslag

Essentiële kenmerken:

 • Onbeperkte gegevensoverdracht
 • Gratis SSL-certificaat en SSD-oplossing
 • Turbo Server
 • 24/7/365 ondersteuning
 • A2 Optimized Site Accelerator compleet met Turbo Cache, OpCache / APC en Memcached
 • 3 beschikbare datacenters
 • Gratis Cloudflare CDN
 • HTTP / 2, SPDY en Edge Side inbegrepen (ESI)
 • Gratis sitemigratie
 • Server Rewind Backups
 • 99% Uptime-garantie
 • PHP versie 7.x beschikbaar
 • Onbeperkte e-mailadressen
 • cPanel Configuratiescherm
 • A2-geoptimaliseerde Magento-functies
 • Verschillende eCommerce-functies

Zoals je zou vermoeden, biedt het duurste shared hostingplan de meeste functies.

Al met al ervaar je de hoogste snelheden en prestaties door te investeren in A2 Hosting’s Turbo shared hostingplan.

Dit is het beste hostingplan voor diegenen die veel siteverkeer, resource-intensieve websites hebben of gewoon alle functies willen hebben die A2 beschikbaar heeft.

Veelgestelde vragen over A2-hosting

Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

Wat is A2Hosting.com?

A2 Hosting is een webhostingbedrijf gevestigd in Ann Arbor dat een verscheidenheid aan webhostingservices biedt, zoals shared, reseller, VPS, Cloud en dedicated serverhostingservices. Ze hebben drie datacenters in Michigan (VS), Amsterdam (Europa) en Singapore (Azië) waaruit ze kunnen kiezen. A2 Hosting heeft een A-rating van BBB.

Biedt A2 Hosting een geld-terug-garantie?

Ja. Ze bieden een volledige terugbetaling als u uw account annuleert binnen de eerste 30 dagen na het gebruik van hun diensten. Bovendien kunt u een evenredige terugbetaling ontvangen als u op enig moment na 30 dagen besluit dat A2 niets voor u is. Domeinregistraties, installatiekosten en migratiekosten worden niet gerestitueerd.

Welk type ondersteuning biedt A2 Hosting haar klanten?

A2 Hosting biedt uitzonderlijke ondersteuning voor alle klanten, ongeacht welk hostingplan u kiest. Ze bieden een ticketsysteem voor ondersteuning, e-mail, livechat en telefonische ondersteuning. Bovendien is er het hele jaar door ondersteuning beschikbaar, elke dag en op elk moment.

Zal A2 Hosting mijn huidige site gratis migreren??

Ja. Ze bieden gratis sitemigratie, zelfs voor het meest goedkope shared hostingplan dat ze aanbieden. Bovendien is sitemigratie voor bestaande klanten in de meeste gevallen gratis.

Wat is de uptime-garantie van A2 Hosting?

In tegenstelling tot veel hostingproviders, garanderen ze een uptime van 99,99% van de tijd.

Met permanente beveiligingsmaatregelen (zoals KernelCare, dubbele firewalls, brute force-verdediging, virusscanning, serververharding en 24/7/365 beveiligingsmonitoring) kan A2 Hosting bijna geen downtime van de site beloven.

Als uw site downtime ervaart, staat hun ervaren ondersteuningsteam voor u klaar om problemen meteen op te lossen. En als het probleem te wijten is aan een inbreuk op de site, is het ondersteuningsteam beschikbaar om u te helpen uw site op te schonen en weer aan de praat te krijgen.

Biedt A2 Hosting SSL-certificaten, SSD en CDN?

Absoluut. Alle abonnementen worden geleverd met een gratis SSL-certificaat via Let’s Encrypt. Daarnaast is Solid State Drive Hosting inbegrepen voor alle bestanden, besturingssystemen en databases van uw website. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke snelheid. Ten slotte bieden ze alle gebruikers een gratis Cloudflare CDN om uw webinhoud snel en efficiënt aan sitebezoekers te leveren.

Biedt A2 Hosting back-ups van sites aan?

Ze bieden twee oplossingen als het gaat om back-ups van websites. De eerste service die ze aanbieden, wordt een Server Rewind Backup genoemd. Hoewel deze functie niet beschikbaar is voor het Lite-hostingplan, wordt deze wel geleverd met de gedeelde Swift- en Turbo-hostingplannen.

Met een Server Rewind Backup worden regelmatig automatische back-up snapshots gemaakt die u kunt openen vanaf uw cPanel en op elk moment op uw website kunt herstellen.

Bovendien maakt A2 Hosting het handmatig back-uppen van uw website (website, database en e-mail) naar een veilige, externe locatie gemakkelijk met behulp van de add-on service, DropMySite Backup, die gemakkelijk toegankelijk is in uw cPanel. U kunt zelfs regelmatige back-ups plannen, zodat u nooit vergeet een kopie bij de hand te houden.

Wat maakt A2 Hosting-servers zo snel?

Hun servers zijn snel vanwege hun SwiftServer-platform (servers met geoptimaliseerde snelheid en keuze van de serverlocatie en het gebruik van gratis solid-state drives (SSD).

A2 biedt ook wat zij Turbo-servers noemen. Dit is een geoptimaliseerde siteversneller waarvan ze beweren dat ze pagina’s tot 20x sneller laden dan andere webhosts die er zijn.

Wat is A2 Hosting goedkoopste hostingplan?

Het goedkoopste hostingplan van A2 Hosting is hun Lite-abonnement, een gedeeld hostingplan op instapniveau. Lite begint $ 3,92 per maand.

Kan ik WordPress installeren op A2 Hosting?

Ja zeker! A2 Hosting verwerkt perfect WordPress-aangedreven websites, blogs of e-commerce winkels. U kunt ervoor kiezen om WordPress vooraf te installeren en voor u te configureren, of u kunt Softaculous WordPress-installatieprogramma met 1 klik gebruiken dat bij uw cPanel-configuratiescherm wordt geleverd.

Zijn er goede A2 Hosting-alternatieven?

Ja, maar als je het mij vraagt ​​is A2 Hosting een redelijk perfect webhostingbedrijf. Aan de andere kant raad ik u aan om uw onderzoek te doen en ook naar andere webhosts te kijken. Twee goede alternatieven voor A2 Hosting die de moeite van het bekijken waard zijn, zijn InMotion Hosting en SiteGround.

Moet ik letten op A2 Hosting-recensies op Reddit en Quora?

Ja, voor het grootste deel kunt u erop vertrouwen dat Quora en Reddit goede plaatsen zijn om recensies te lezen. Lees recensies op Reddit en op Quora. Er zijn ook recensies op sites zoals TrustPilot en Yelp.

Is er een A2 Hosting-couponcode die ik kan gebruiken?

Ja, u moet deze exclusieve A2 Hosting-promotiecode gebruiken: webrating51 waarmee u 51% korting krijgt op alle webhostingplannen.

Raad ik A2 Hosting aan?

Kortom, voor wie op zoek is naar een goedkope shared hosting-oplossing, ja ik raad ten zeerste aan A2 eens te proberen.

Ze zijn onafhankelijk eigendom, wat betekent dat ze volledige controle hebben over al hun servers, wat een enorm pluspunt is in het monopolie van hostingproviders die er zijn.

Ze gaan ook groot op de drie belangrijkste hostingfuncties: snelheid, functies en ondersteuning.

Hoewel u mogelijk moet upgraden naar een duurder hostingplan om te genieten van alle functies die A2 Hosting beschikbaar heeft, is het goede nieuws dat een hoge mate van snelheid, prestaties en ondersteuning ingebouwd zijn in al hun plannen.

Uiteindelijk, met een geld-terug-garantie op elk moment, is er echt geen reden om A2 Hosting niet te proberen. Dus bekijk ze en kijk hoe het gaat. Je weet maar nooit. De unieke, op zichzelf staande hostingprovider is misschien precies wat u en uw website nodig hebben.

Gebruik deze exclusieve promotiecode: webrating51 en krijg 51% korting alle webhostingplannen

FTC-openbaarmaking: om u de laagst mogelijke prijs te geven, verdien ik een kleine commissie als u besluit u aan te melden via mijn links.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me