A2 хостинг преглед

Намирането на перфектната уеб хостинг компания е трудно с толкова много налични опции да избирате. Една от най-добрите под-радарни уеб хостинг компании, които трябва да помислите за използване, е A2 хостинг.


Изглежда като всеки път, когато си мислим, че познаваме топ 5 на пазара днес, се появява нов, предлагащ по-големи и по-добри набори от функции, допълнени с по-голяма скорост от всички останали хостинг решения. Мога да ви кажа това един от най-добрите уеб хостинг доставчици на пазара днес е A2 хостинг.

И не съм сам в това.

a2 хостинг отзиви в TwitterДобри и лоши оценки в Twitter

Ето в това A2 хостинг преглед, Ще разгледам по-отблизо и ще разбера какво точно може да предлага този уникален, независимо притежаван и управляван уеб хостинг доставчик, да предложи на собствениците на уебсайтове като вас самите, за да можете да решите дали отговарят на вашите нужди или не.

Ако ми дадете 10 минути от вашето време, тогава ще ви дам цялата задължителна информация за A2 хостинг и отговарям на въпроси като.

 • Какви функции предлага A2 хостинг на своите клиенти?
 • Как се измерват скоростта и производителността на A2 хостинг?
 • Какви са различните планове на разположение?
 • Ще помогнат ли за мигрирането на моя уебсайт?
 • Колко струва хостинг на A2?
 • Какъв вид хостинг предоставя на A2 собствениците на уебсайтове?
 • Какво е толкова добро в сървърите им?
 • Дали техните Turbo сървъри наистина ще зареждат страници 20 пъти по-бързо?

Докато приключите с четенето на този преглед на A2 хостинг, със сигурност ще можете да кажете дали това е правилната уеб хостинг услуга за вашите нужди.

Използвайте този изключителен промо код: webrating51 и вземете 51% отстъпка всички уеб хостинг планове

Contents

Какво ще научите от този преглед

 1. Хостинг решения & Характеристика

Тук ще обясня различните, които предоставят на клиентите и какви са основните им разлики.

Ще разгледам подробно всеки от тях .

 1. Списък плюсове и минуси

Тук ще разгледам отблизо и двете (или скок направо към или).

 1. Споделени планове & цени

Тук ще опиша подробно всеки и какви функции ще получите за всеки.

 1. Препоръчвам ли A2Hosting?

Тук ще ви кажа или ако мисля, че ще е по-добре да използвате конкурент.

Основана през 2001 г., A2 хостинг е независима хостинг компания. Това означава, че те не са част от големия конгломерат от известни уеб-домакини, наречен Endurance International Group (EIG).

Което, ако не сте знаели, няма най-добрата репутация. Всъщност някои хостинг доставчици като HostGator и Bluehost са собственост на EIG и може да загубят клиенти именно поради този факт.

Но не и A2 хостинг. Те са независимо собственост и се справят отлично.

Колко добре, е, зависи от вас да решите.

A2 хостинг е страхотна опция за уеб хостинг на повърхността, въпреки че не знаете никоя от детайлите, защото обслужва собствениците на уебсайтове от всички размери и видове.

Независимо дали сте нов уебсайт с няколко стотин уникални посетители месечно или добре утвърден уебсайт с хиляди уникални посетители на ден, има хостинг решение за вас.

Уеб хостинг решения

Ето различните хостинг решения A2 хостинг предоставя на собствениците на уебсайтове.

Споделен хостинг

Когато става въпрос за споделени хостинг пакети, те имат три различни плана – .

Всяка от тях предлага неограничено съхранение, трансфери и изключителен cPanel за контролиране на всички ваши данни за акаунта, както и функции на уебсайта.

Те също така дават на собствениците на уебсайтове безплатни SSL сертификати и безплатен SSD. Освен това можете лесно да интегрирате приложения за колички и да превърнете уебсайта си в магазин за електронна търговия.

A2 хостинг - общи планове за хостинг цени

Всеки от тези планове работи добре с WordPress, Joomla и Drupal. Важно е да се има предвид, че акцентите на този преглед ще бъдат споделените хостинг планове.

Хостинг на реселлери

Хостинг на дистрибутори позволява на собствениците на уебсайтове да използват отделеното пространство на твърдия диск и трафик, за да хостват уебсайтове от името на трети страни.

Накратко, закупувате хостинг услугите, предоставени в един от хостинг плановете на A2, и след това ги продавате на други, вероятно с печалба. В диапазона от 30GB до 200GB за съхранение, A2 хостинг разполага с широка гама от опции за хостинг на дистрибутори.

Цените за хостинг плановете на дистрибутора варират от $ 13,19 / месец до $ 40,91 / месец.

VPS хостинг

С A2 хостинг можете да избирате неуправляем или управляван VPS хостинг за тези, които искат повече контрол над уебсайта си и по-удобна за потребителя атмосфера.

Въпреки че технически все още е споделена среда, VPS хостингът има по-малко натоварване, тъй като има по-малко потребители на сървър. В допълнение, шансовете на други да сринат вашия сайт са елиминирани, тъй като всеки има свой собствен парче от сървърния пай.

Те имат 3 VPS хостинг планове, вариращи от $ 5 / месец до $ 32,99 / месец. В допълнение, те предлагат по-мощни управлявани VPS хостинг решения, започващи от $ 32.99 / месец и допълващи от $ 65.99 / месец.

Облачен хостинг

Ако очаквате уебсайтът ви да намалее значително за кратък период от време, помислете за това Облачен хостинг опция.

Просто проектирайте своя облак с необходимите функции и ресурси, за да отговарят на вашите нужди, и да го преразмерите, докато уебсайтът ви расте. В крайна сметка вие плащате за това, което използвате, когато изберете облачния им хостинг.

Цените за хостинг в облак варират от $ 15 / месец до $ 25 / месец в зависимост от вашите индивидуални нужди.

Специален хостинг на сървър

За разработчици или системни администратори, които се развиват удобно с командния ред, A2 хостингът не се управлява посветен хостинг на сървър настроики.

За огромни уебсайтове, които се нуждаят от много ресурси, но не искат да се справят с нищо, свързано с хоста, A2 хостингът предлага широки управлявани специализирани възможности за хостинг сървър.

В диапазона от $ 9,31 / месец до $ 141,09 / месец, можете да изберете неуправлявано или управлявано специализирано хостинг решение за сървър в зависимост от типа собственик на уебсайта.

Използвайте този изключителен промо код: webrating51 и вземете 51% отстъпка всички планове

Основните функции

Споделените хостинг планове на A2 хостинг предлагат на собствениците на уебсайтове a тон функции. Нека да разгледаме накратко само някои от онова, което можете да очаквате, ако отидете на някой от техните достъпни споделени хостинг планове.

 • Неограничена честотна лента. Прехвърлете колкото се може повече данни от другаде на вашия новоприет уебсайт, всичко това безплатно. Освен това, получете помощ от техния екип за поддръжка на специалисти, мигриращ вашия уебсайт.
 • Безплатна миграция на сайт. Те ще се преместят, за да ви помогнат да преместите вашия сайт от друга хостинг услуга, безплатно – ако вашият сайт използва cPanel (което правят повечето уеб хостинг компании).
 • Ускорение до 20 пъти по-бързо от конкурентите. Turbo сървъри, които доставят 20 пъти по-бързо зареждане на уебсайтове & A2 Site Accelerator Кеширане с 1 щракване. ()
 • WordPress се инсталира с едно щракване. Инсталирайте лесно WordPress и започнете веднага. Освен това WordPress е предварително конфигуриран за бързина и сигурност
 • „Вечна сигурност“. Насладете се на безплатна защита от HackScan, така че вашият сайт да не стане жертва на хакери, актуализации на ядрото на KernelCare, без рестартиране, двойна защитна стена, сканиране на вируси, груба сила на защита и други за най-добрата сигурност на сайта.
 • Гарантирана продължителност на работа. Те гарантират 99,99% продължаване.
 • WP-CLI (Интерфейс на командния ред за WordPress). Ако имате нужда, можете да имате предварително инсталиран WP-CLI.
 • Безплатен Cloudfare CDN. Сървърите в световен мащаб определят най-бързия маршрут за предаване на съдържанието на вашия уебсайт на посетителите на сайта.
 • Денонощна поддръжка. Получете помощ 24/7/365 чрез чат на живо, билет, имейл или телефон.

Но това не е всичко. Всъщност A2 хостингът има 5 различни функции, които те харесват, за да гарантират, че всички заинтересовани клиенти знаят преди да вземат окончателно решение за покупка:

 1. Хостинг за програмисти
 2. Регистрация на домейни
 3. Прехвърляне на домейни
 4. SSL сертификати
 5. Swift & Турбо сървъри Бърз хостинг

Хостинг за програмисти

A2 хостинг - софтуер, подходящ за разработчици

A2 е посветен на предоставянето на клиентите най-актуализиран софтуер за разработка. Някои от най-забележителните са:

 • PHP съвместимост
 • PHPNG, който е основата за най-новите версии на PHP, PHP 7.x (което дава на уебсайтовете 2x скорост на PHP 5.6)
 • Python 2.6, 2.7 или 3.2 – най-популярният език за програмиране на високо ниво и общо предназначение
 • Apache 2.2, който е най-широко използваният софтуер за уеб сървър в света
 • FTP, за да можете лесно да прехвърляте файлове между вашия компютър и сървър
 • И много повече …

Регистрация и трансфер на домейни

A2 хостинг - gTLD, прехвърляне на домейни или регистрация

Регистрирайте нов домейн или прехвърлете съществуващия, когато решите да отидете с тях. Всъщност имате достъп до най-популярните родови домейни от най-високо ниво (gTLD). Просто въведете предпочитаното от вас име на домейн и го регистрирайте като свое собствено.

A2 хостинг - специфични за страната TLD, трансфер на домейни или регистрация

Освен това, ако уебсайтът Ви е насочен към конкретно географско местоположение, например към конкретна държава, вземете специфичен за страната TLD също.

Посетителите на сайта са склонни да се доверяват на специфични за страната TLD, особено когато става въпрос за извършване на онлайн покупки. Увеличете репутацията си, установете доверие и се погрижете за международната си марка, като внедрите специфичен за страната TLD.

Ето още няколко функции, които можете да очаквате, когато регистрирате домейна си с A2:

 • Персонализирайте как се показва информацията на вашия домейн при търсенията „Whois“
 • получавам безплатно управление на DNS и гледайте скоростта на сайта да скочи благодарение на намалената латентност
 • Защитете личните си данни с опцията за защита на лична карта
 • Предотвратяване на отвличане на домейни или неоторизирани преводи на акаунти
 • Достъп до екипа за поддръжка по всяко време на всеки ден

SSL сертификати

Има няколко опции за SSL сертификат, за да изберете с A2 хостинг, което е приятна промяна от някои от другите хостинг доставчици, които предоставят само един или два.

Защитата на вашия сайт е особено важна, когато събирате всякакъв вид плащане от посетителите на сайта.

В крайна сметка клиентите ви поверяват личната си и финансова информация, когато правят покупка от вашия онлайн магазин. Ако тази информация попадне в грешни ръце, вие със сигурност ще се окажете в много проблеми.

 • Да шифроваме. Безплатно SSL решение, което осигурява подобрена сигурност на сайта. В допълнение, той осигурява връзката към вашия сървър, която не се вижда от обществеността.
 • SSL за един сайт. Премиум, еднократно SSL опции за един сайт са налични, започвайки от $ 49.95 / година. Осигурявайки цялата защита, която прави безплатен SSL, един SSL сайт също идва с 256-битово криптиране, официален печат на сайта и проверено състояние на домейна.
 • Wildcard SSL. Този SSL сертификат ще се прилага за неограничен брой поддомейни, всички за една ниска цена. Wildcard SSL сертификатите започват от $ 149.95 / година.
 • Разширено SSL. Този усъвършенстван SSL сертификат се предлага с изключителен избор на сертификати за автентични организации и разширени валидиращи SSL сертификати.

SwiftServers & Турбо хостинг

Ексклюзивната платформа SwiftServer на A2 хостинг предоставя на потребителите изключителна производителност и бързина на сайта. Всъщност това са предимствата, които получавате, като изберете A2 хостинг и тяхната платформа SwiftServer:

 • Увеличено разпределение на ресурси на акаунт
 • По-малко клиенти на всеки споделен сървър
 • По-бързо изпълнение на хостинг в сравнение с Apache

В допълнение, с два от трите споделени хостинг плана ще имате изключителен достъп до тях A2 оптимизиран сайт ускорител, допълнете настройката за кеширане с 1 щракване.

A2 оптимизиран сайт ускорител

Кеширащите решения не са нещо, което предлагат много споделени хостинг планове, но въпреки това с A2 хостинг, вие получавате това на по-голямата част от споделените хостинг планове.

Ето извличане на наличните кеширащи решения, от които можете да избирате, направо от вашия cPanel:

 • Турбо кеш. Цялото HTML съдържание на вашия уебсайт ще се съхранява от Turbo кеш и ще се обслужва без да се изпълняват PHP скриптове.
 • OpCache / APC. Намалете PHP времето за реакция наполовина с тази изключителна функция.
 • Memcached. Увеличете скоростта на вашите MySQL бази данни, като запазите важни данни в паметта за по-бързо извличане.

С SwiftServer хостинг получавате и безплатни SSD дискове. Като една от първите хостинг компании, които предлагат твърди дискове (SSD) като заместител на остарелите твърди дискове (HDD), собствениците на уебсайтове изпитаха повишена скорост на зареждане на страниците, тъй като SSD елиминират движещите се части и увеличават времето за четене и запис в резултат..

Защото A2 хостингът е толкова уверен уебсайтът ви ще работи до 300 пъти по-бързо от стандартните споделени хостинг компании, използващи техните SSD дискове, те дават безплатно на всички потребители.

SwiftServers срещу Turbo хостинг – Каква е разликата?

Всички планове на A2 се задвижват от сървърната им инфраструктура SwiftServer, но техният Turbo план идва с допълнителни технологии за скорост и обещава до 20 пъти по-бързо зареждане на уебсайтове.

a2 хостинг турбо

Дълга история. Техните сървъри за уеб хостинг Turbo се държат почти идентично със сървърите на Swift Web Hosting, но осигуряват допълнителна скорост!

Turbo сървърите предлагат заместваща версия на Apache, която зарежда страници до 20 пъти по-бързо зареждане на страници в сравнение със стандартния хостинг. Какво прави техните Turbo сървъри изключително бързи?

 • По-малко потребители на сървър
 • A2 оптимизиран – задвижван от APC / OPcache & Турбо кеш
 • Използва по-малко процесор и памет от Apache
 • Работи с връзките по-бързо и по-ефективно
 • Осигурява повишена стабилност

Използвайте този изключителен промо код: webrating51 и вземете 51% отстъпка всички планове

Плюсовете и минусите на A2 хостинг

Както и при всеки доставчик на хостинг услуги, има плюсове и минуси, които трябва да бъдат разгледани, преди да вземете окончателно решение. Тъй като A2 хостингът е преди всичко решение за споделен хостинг, ще има някои категорични недостатъци, ако се сравнят рамо до рамо с някои от управляващите хостинг доставчици на уебсайтове днес на пазара.

Плюсовете

A2 хостингът има солиден набор от функции, който може да свърши работата за повечето хора. Нека разгледаме и вижте какво имам предвид.

Скорост на сайта

A2 хостинг подчертава факта, че един от приоритетите им номер едно е бързината и ефективността на сайта, независимо от това с какъв хостинг план излизате.

Заедно със супер бързите сървъри получавате Memcached, Turbo Cache и OpCache / APC ресурси, които лесно се активират във вашия хостинг акаунт.

Не само това, имате достъп до повече ресурси с по-малко напрежение на сървъра, подобрена производителност над Apache сървъри, по-малко потребители на сървър, въпреки че е споделен хостинг план, безплатен Railgun Optimizer за до 143% по-бързо време за зареждане на HTML, и безплатни SSD дискове.

В допълнение можете да се абонирате за ексклузивната услуга Performance Plus на A2 хостинг и да добавите допълнителни GB RAM към акаунта си, когато сайтът ви изпитва голям скок в трафика.

Множество центрове за данни

Една от основните причини те да обслужват толкова бързи времена за реакция е, че разполагат с три центъра за данни по целия свят, за да стигнат вашето уеб съдържание до посетителите на сайта възможно най-бързо..

 • САЩ – Мичиган
 • Европа – Амстердам
 • Азия – Сингапур

В допълнение, всички клиенти имат безплатно Cloudfare CDN който избира най-бързия маршрут до посетителя на вашия сайт.

Това означава по-бързо извличане на вашите данни от уебсайта, по-бърза доставка на съдържание и по-бързо време за зареждане на страниците. Всичко това комбинирано се равнява на по-щастливи посетители на сайта, които ще продължават да се връщат отново и отново.

Гаранция за ненавременна работа

Както при повечето хостинг доставчици, A2 хостингът гарантира, че сайтът ви няма да се срине 99,99% от времето, независимо от обстоятелствата. Това важи дори и за тези, които имат споделен хостинг план.

Един страх, който хората имат да инвестират в споделен хостинг, е фактът, че другите потребители, които „споделят“ ресурсите на сървъра, имат потенциала да свалят уебсайта ви надолу с тях, когато нещо се случи с техния сайт.

С тяхната гаранция за необичайно време можете да бъдете сигурни, че техният екип от експерти работи денонощно, за да се уверите, че вашият сървър работи и работи винаги.

Сървърите, използвани от A2 хостинг, са независимо притежание и се управляват от администратори на експертни системи, които следват най-добрите практики, използват само най-добрите сървърни центрове за данни и закърпват всички проблеми със сигурността ASAP.

скалируемост

С A2 хостинг имате възможност да растете, което е основен плюс, когато става въпрос за избора на подходящия хостинг доставчик. За тези, които тепърва започват, споделеният хостинг план е идеалната опция.

Той предлага достатъчно функции, за да защити вашия сайт и да обещае неговата обща скорост и производителност. Оттам можете да инвестирате в VPS хостинг и дори да преминете към специален хостинг план, ако е необходимо.

A2 хостинг - мащабируемост

В крайна сметка с A2 хостинг сте в състояние да мащабиране толкова големи, колкото искате без да се притеснявате за промяна на хостинг компаниите.

Топ мерки за сигурност

A2 хостинг - сигурност

A2 хостинг ви предлага редица мерки за сигурност, за да гарантирате, че данните на вашия уеб сайт са защитени, както и личната информация на тези, които извършват плащания на вашия уебсайт.

 • Еднократно почистване на сайта. Ако вашият сайт е хакнат, техният екип за поддръжка ще оправи вашия сайт вместо вас. Това включва почистване на хак, премахване на предупреждение за черен списък и ремонт на спам в SEO. Освен че ще ви върнат онлайн, те ще добавят засилени мерки за сигурност, за да предотвратят появата на друг хак.
 • Мониторинг на уебсайтове Sucuri. За непрекъснат мониторинг на уебсайтове можете да инвестирате в Мониторинг на уебсайтове Sucuri за $ 5 / месец. С това ще получавате непрекъснати сканирания и сигнали, отдалечени и сървърни сканирания, защита на защитната стена на уебсайта и предотвратяване на хакери и DDoS атаки.
 • Защитна стена на акаунта на Sucuri. За допълнителни $ 15 / месец наистина можете да защитите вашия сайт от посегателства чрез получаване на DDoS / груба сила / защита от зловреден софтуер, виртуално кръпка и втвърдяване на вашия сайт и блокиране на SQL инжектиране заедно със софтуер и блокиране на уязвимостта на различни сайтове.

За тези, които искат всичко, можете да извършите плащане веднъж годишно в размер на 274,88 долара и да приложите всички горепосочени мерки за сигурност към вашия уебсайт.

Поддръжка за електронна търговия

За тези, които искат да бъдат домакини на техния онлайн магазин, знайте, че има много функции за електронна търговия, които влизат в пакет във вашия споделен хостинг план:

 • Няколко SSL сертификата за избор
 • Идентификационен номер на акаунта за незабавен търговец (само в САЩ)
 • PayPal Търговски акаунти
 • Настройки на Magento, OpenCart, PrestaShop и AbanteCart с едно кликване

Обслужва глобална публика

A2 хостинг - обслужване на глобалната аудитория

Едно нещо, което A2 хостингът разбира е необходимостта да се погрижи за глобалната аудитория. Те знаят, че много хостинг компании се стремят към англоговорящи клиенти, което може да доведе до много пропуснати възможности в международен план.

И с три основни центъра за данни, които обхващат целия свят – Северна Америка, Европа и Азия – от решаващо значение е тези, които говорят други езици, да могат да разберат всичко, включително цените.

За щастие A2 хостингът има не само падащо меню за превод за тези в Съединените щати, Мексико, Индия, Обединеното кралство и Южна Африка, те осигуряват удобна обмяна на валута, така че можете да получите и точни цени..

Тази стратегия е не само добра за потребителското изживяване, но им помага да увеличат продажбите и да разширят марката си като такава, която е достъпна за международни клиенти.

Минусите

Всяка компания има недостатъци, без значение колко перфектни се опитват да бъдат. И макар да имат достатъчно позитиви, има някои неща, за които да помислите, преди да ги включите като следващ доставчик на хостинг услуги.

Такси за миграция

Надграждането и понижаването между плановете е сравнително лесно да се направи. Има обаче определени такси, които трябва да знаете. Разгледайте какво може или не може да струва, ако решите да превключвате между хостинг планове:

 • ъпгрейд. Надграждането до план с висока цена ще Ви спечели без допълнително заплащане за миграция на акаунта. Ако решите да промените центровете за данни по време на миграцията на акаунта, ще бъде освободена и таксата за миграция на център за данни. Преминаването към друг център за данни без надграждане обаче ще ви струва 25 долара такси.
 • Downgrades. Ако понижавате до хостинг план на по-ниски цени, може да наложите такса за понижаване на $ 25.
 • Миграции от други домакини. Ако мигрирате от друг хостинг доставчик, който няма cPanel, може да бъдете таксувани, определени от екипа за миграция. Ако обаче мигрирате от хост на cPanel, таксите за миграция няма да се прилагат.

Въпреки че тези такси изглеждат незначителни и има някои начини около това да се налага да ги плащате, все пак е важно да се отбележат различните такси, с които може да се сблъскате, докато използвате A2 хостинг.

Ограничени бонусни функции

Колкото и A2 хостинг да направи вашия уеб сайт супер бърз, единственият начин за достъп до функции като Turbo сървър, A2 оптимизиран ускорител на сайтове (който включва Turbo кеш, OpCache / APC и Memchached) е да инвестирате в най-високото наличен ценен споделен хостинг план.

Това означава, че другите два хостинг плана, тези, които правят използването на A2 хостинг изключително достъпно за тези, които тепърва започват или с по-ниски хостинг бюджети, са в съответствие с всички останали стандартни хостинг планове там.

A2 хостингът иска да повярвате, че те са на разстояние над останалите, що се отнася до скоростта и производителността. И с право. В крайна сметка именно по този начин се откроявате сред дори най-тежката конкуренция.

Въпреки това, ако не спомена, че два от трите споделени хостинг плана ще се тестват като „средни“ в сравнение с конкурентите в индустрията на хостинг услугите е някак подвеждащо..

При толкова фокус върху факта, че турбо сървърите на A2 хостинг доставят скорост до 20 пъти по-бързо от типичните хостинг компании, лесно е да пропуснете факта, че се възползвате от това само като инвестирате в най-скъпия наличен хостинг план.

Споделени хостинг планове и цени

A2 хостинг - 3 плана за ценообразуване

Те предлагат три отделни плана за техните споделени хостинг услуги: Lite, Swift и Turbo.

План за хостинг на A2

Този план започва от $ 3,92 / месец

 • Хост 1 уебсайт, 5 поддомейни и 25 паркирани домейна
 • Насладете се на 5 бази данни

Основни характеристики:

 • Неограничен трансфер на данни
 • Безплатен SSL сертификат и SSD решение
 • 24/7/365 поддръжка
 • 3 налични центъра за данни
 • Безплатен Cloudfare CDN
 • Безплатна миграция на сайт
 • 99% гаранция за ненавременна работа
 • PHP версия 7.x на разположение
 • 25 имейл адреса
 • cPanel Control Panel
 • Няколко функции за електронна търговия

Като цяло, за споделен хостинг план на толкова ниска цена, наборът от функции е подходящ за тези с един уебсайт.

A2 план за хостинг бързо

Този план започва от $ 4,90 / месец

 • Хоствайте неограничени уебсайтове, поддомейни, паркирани домейни и добавки
 • Насладете се на неограничени бази данни
 • Имате неограничено съхранение на RAID-10

Основни характеристики:

 • Неограничен трансфер на данни
 • Безплатен SSL сертификат и SSD решение
 • 24/7/365 поддръжка
 • 3 налични центъра за данни
 • Безплатен Cloudfare CDN
 • Безплатна миграция на сайт
 • Създаване на резервни копия на сървъра
 • 99% гаранция за ненавременна работа
 • PHP версия 7.x на разположение
 • Неограничени имейл адреси
 • cPanel Control Panel
 • Няколко функции за електронна търговия

Отново, за сравнително ниска ценова точка, тези с повече от един уебсайт получават добър набор от функции с бързия план на A2 хостинг.

A2 хостинг турбо план

Този план започва от $ 9,31 / месец

 • Хоствайте неограничени уебсайтове, поддомейни, паркирани домейни и добавки
 • Насладете се на неограничени бази данни
 • Имате неограничено съхранение на RAID-10

Основни характеристики:

 • Неограничен трансфер на данни
 • Безплатен SSL сертификат и SSD решение
 • Turbo сървър
 • 24/7/365 поддръжка
 • A2 оптимизиран ускорител на сайта в комплект с Turbo кеш, OpCache / APC и Memcached
 • 3 налични центъра за данни
 • Безплатен облачен CDN
 • HTTP / 2, SPDY и Edge Side Включва (ESI)
 • Безплатна миграция на сайт
 • Създаване на резервни копия на сървъра
 • 99% гаранция за ненавременна работа
 • PHP версия 7.x на разположение
 • Неограничени имейл адреси
 • cPanel Control Panel
 • A2 оптимизирани функции на Magento
 • Няколко функции за електронна търговия

Както някой би подозирал, планът за споделен хостинг с най-висока цена предлага най-много функции.

Като цяло, ще изпитате най-бързите скорости и производителност, като инвестирате в Turbo споделения хостинг план на A2 хостинг.

Това е най-добрият хостинг план за тези, които имат много трафик на сайтове, интензивни ресурси или просто искат всички функции, които A2 има на разположение.

A2 Хостинг Често задавани въпроси

Тук ще намерите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.

Какво е A2Hosting.com?

A2 хостинг е уеб хостинг компания, базирана в Ан Арбър, която предлага разнообразие от уеб хостинг услуги като споделени, дистрибутори, VPS, Cloud и специализирани хостинг услуги на сървъри. Те имат три центъра за данни, разположени в Мичиган (САЩ), Амстердам (Европа) и Сингапур (Азия), от които да избирате. A2 хостингът има A рейтинг от BBB.

Предлага ли A2 хостинг гаранция за връщане на парите?

Да. Те предлагат пълно възстановяване, ако анулирате акаунта си в рамките на първите 30 дни от използването на техните услуги. Освен това можете да получите прогресирано възстановяване на сумата, ако решите по всяко време след 30 дни, че A2 не е за вас. Регистрацията на домейни, таксите за настройка и миграционните такси не се възстановяват.

Какъв тип поддръжка предлага A2 хостинг на своите клиенти?

A2 хостингът има изключителна поддръжка за всички клиенти, независимо кой хостинг план сте избрали. Те предлагат система за билети за поддръжка, имейл, чат на живо и поддръжка по телефона. По-добре е, че поддръжката е налична всеки ден, по всяко време през цялата година.

Ще мигрира ли A2 хостинг безплатно сегашния ми сайт?

Да. Те предлагат безплатна миграция на сайтове, дори за най-евтиния споделен хостинг план, който предлагат. В допълнение, за съществуващите клиенти миграцията на сайтове в повечето случаи е безплатна.

Какво е гаранция за необичайно хостинг на A2?

За разлика от много хостинг доставчици, те гарантират непрекъснато 99,99% от времето.

С постоянни мерки за сигурност (като KernelCare, двойна защитна стена, груба защита, сканиране на вируси, втвърдяване на сървъра и 24/7/365 наблюдение на сигурността) A2 хостингът почти не може да обещава да няма престой на сайта..

Ако вашият сайт има престой, техният опитен екип за поддръжка е на разположение веднага да отстрани проблемите. И ако проблемът е поради нарушение на сайта, на разположение е екипът за поддръжка, който да ви помогне да изчистите сайта си и да го възстановите и стартирате.

Предлага ли A2 хостинг SSL сертификати, SSD и CDN?

Абсолютно. Всички планове идват с безплатен SSL сертификат чрез шифроване на Let’s. В допълнение, хостингът на твърди дискове е включен за всички файлове, операционна система и бази данни на вашия уебсайт. Това гарантира възможно най-бързата скорост. И накрая, те предоставят на всички потребители безплатен CDN за Cloudflare за доставяне на вашето уеб съдържание на посетителите на сайта бързо и ефективно.

Предлага ли A2 хостинг архивиране на сайтове?

Те предоставят две решения, когато става въпрос за архивиране на уебсайтове. Първата услуга, която предлагат, се нарича резервно копие на сървъра. Въпреки че не е наличен за плана за хостинг на Lite, тази функция се предлага с общите хостинг планове на Swift и Turbo.

Със Server Rewind Backup редовно се правят автоматични снимки за архивиране, до които можете по всяко време да имате достъп от вашия cPanel и да ги възстановите..

В допълнение, A2 хостинг прави ръчно архивиране на уебсайта ви (уебсайт, база данни и имейл) до сигурно, офсайтово място лесно с помощта на услугата за добавяне DropMySite Backup, до която лесно се влиза във вашия cPanel. Можете дори да планирате редовно архивиране, така че никога да не забравите да запазите копие под ръка.

Какво прави A2 хостинг сървърите толкова бързи?

Техните сървъри са бързи поради тяхната платформа SwiftServer (оптимизирани за скорост сървъри по избор на местоположението на сървъра и използване на безплатни твърдотелни дискове (SSD).

A2 също предлагат това, което наричат ​​Turbo сървъри. Това е оптимизиран ускорител на сайтове, за който те твърдят, че зареждат страници до 20 пъти по-бързо от другите уеб хостове там.

Какъв е A2 хостинг най-евтиният хостинг план?

A2 хостинг най-евтиният хостинг план е техният Lite план, който е споделен хостинг план за входно ниво. Lite започва $ 3,92 на месец.

Мога ли да инсталирам WordPress на A2 хостинг?

Да определено! A2 хостингът перфектно се справя с уебсайтове, блогове или магазини за електронна търговия, работещи с WordPress. Можете или да изберете предварително инсталиран и конфигуриран WordPress за вас, или можете да използвате Softaculous WordPress инсталатор с 1 щракване, който се доставя с вашия контролен панел cPanel.

Има ли добри алтернативи за хостинг на A2?

Да има, но ако ме попитате A2 хостинг е доста перфектна уеб хостинг компания, с която да отида. След това отново препоръчвам да направите проучване и да погледнете и други уеб хостове. Две добри алтернативи на A2 хостинг си струва да се разгледат са InMotion хостинг и SiteGround.

Трябва ли да обърна внимание на A2 хостинг ревютата на Reddit и Quora?

Да в по-голямата си част можете да се доверите на Quora и Reddit да бъдат добри места за четене на отзиви. Прочетете отзиви за Reddit и за Quora. Има и отзиви на сайтове като TrustPilot и Yelp.

Има ли код на купон за A2 хостинг, който мога да използвам?

Да, трябва да използвате този изключителен A2 хостинг промо код: webrating51, който ви дава 51% отстъпка от всички планове за уеб хостинг.

Препоръчвам ли хостинг на A2?

Накратко, за тези, които търсят евтино решение за споделен хостинг, да, горещо препоръчвам да отидете на A2.

Те са независимо притежание, което означава, че имат пълен контрол над всичките си сървъри, което е огромен плюс в монопола на хостинг доставчиците там.

Те също са големи в трите най-важни хостинг функции – скорост, функции и поддръжка.

Въпреки че може да се наложи да надстроите до хостинг план с по-високи цени, за да се насладите на всички функции, които A2 хостингът има на разположение, добрата новина е, че високото ниво на бързина, производителност и поддръжка са вградени във всички техни планове.

В крайна сметка, с гаранция за връщане на парите по всяко време, наистина няма причина да не опитате A2 Hosting. Така че, проверете ги и вижте как върви. Никога не знаеш. Уникалният, самостоятелен доставчик на хостинг услуги може да бъде точно това, от което се нуждаете вие ​​и вашия уебсайт.

Използвайте този изключителен промо код: webrating51 и вземете 51% отстъпка всички уеб хостинг планове

Разкриване на FTC: За да ви осигуря възможно най-евтината цена, ще спечеля малка комисионна, ако решите да се регистрирате чрез моите връзки.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map