Täydellisen web-hosting-yrityksen löytäminen on vaikeaa, koska käytettävissä on niin monia käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Yksi parhaimmista tutka-alan web-hosting-yrityksistä, joita sinun tulisi harkita, on A2-hosting.


Näyttää siltä, ​​että joka kerta kun ajattelemme tuntevani markkinoiden viisi parhainta, uusi ponnahdusikkuna tarjoaa suurempia ja parempia ominaisuusjoukkoja, joissa on enemmän nopeutta kuin kaikilla muilla isännöintiratkaisuilla. Voin kertoa sen sinulle Yksi markkinoiden parhaista markkinoinnin tarjoajista on tänään A2 Hosting.

Ja en ole yksin sanomalla sitä.

a2 hosting arvostelut twitterissäHyvät ja huonot arviot Twitterissä

Tässä tässä A2-hosting-arvostelu, Aion tarkastella tarkemmin ja nähdä mitä tämän ainutlaatuisen, itsenäisesti omistaman ja ylläpitämän web-palveluntarjoajan on tarjottava itsesi kaltaisille verkkosivustojen omistajille, jotta voit päättää, vastaavatko ne sinun tarpeitasi vai eivät..

Jos annat minulle 10 minuuttia ajasta, niin annan sinulle kaikki A2-hosting-palvelun välttämättömät tiedot ja vastaan ​​esimerkiksi.

 • Mitä ominaisuuksia A2 Hosting tarjoaa asiakkailleen?
 • Kuinka A2 Hostingin nopeus ja suorituskyky mitataan??
 • Mitkä ovat käytettävissä olevat suunnitelmat??
 • Auttavatko he siirtämään verkkosivustoni?
 • Kuinka paljon A2-isäntä maksaa??
 • Millaista majoitusta A2 tarjoaa verkkosivustojen omistajille?
 • Mikä on heidän palvelimistaan ​​niin hyvää??
 • Ladataanko niiden Turbo-palvelimet todella sivuja 20x nopeammin?

Kun olet valmis lukemaan tämän A2-hosting-arvion, pystyt varmasti kertomaan, onko tämä oikea tarpeisiisi sopiva web-hosting-palvelu tarpeitasi varten.

Käytä tätä eksklusiivista tarjouskoodia: webrating51 ja saada 51% alennus kaikki web-hosting-suunnitelmat

Contents

Mitä opit tästä arvostelusta

 1. Hosting-ratkaisut & ominaisuudet

Tässä selitän, mitä he tarjoavat asiakkaille ja mitä heidän tärkeimmät erot ovat.

Keskustelen myös yksityiskohtaisesti jokaisesta .

 1. Luettelo eduista ja haitoista

Täällä tarkastelen lähemmin sekä (tai hyppää suoraan tai).

 1. Jaetut suunnitelmat & hintoja

Täällä yksityiskohtaisesti kukin ja millaisia ​​ominaisuuksia saat jokaisesta.

 1. Suosittelenko A2Hostingia?

Täällä kerron sinulle tai jos mielestäni olisi parempi käyttää kilpailijaa.

Vuonna 2001 perustettu A2 Hosting on itsenäinen hosting-yritys. Tämä tarkoittaa, että he eivät ole osa tunnettujen web-isäntien suurta ryhmää, nimeltään Endurance International Group (EIG)..

Mikä jos et tiennyt, sillä ei ole parasta mainetta. Itse asiassa jotkut isännöintipalveluntarjoajat, kuten HostGator ja Bluehost, ovat EIG: n omistuksessa ja saattavat menettää asiakkaita juuri tästä tosiasiasta johtuen..

Mutta ei A2-hosting. Ne ovat itsenäisesti omistamia ja tekevät hienosti.

Kuinka hieno, se on sinun päättää.

A2-hosting on loistava verkkopalvelumahdollisuus pinnalla, vaikka et tiedä yksityiskohtia, koska se palvelee kaiken kokoisia ja tyyppisiä verkkosivustojen omistajia.

Olitpa uusi verkkosivusto, jolla on muutama sata ainutlaatuista kävijää kuukaudessa, tai vakiintunut verkkosivusto, jolla on tuhansia ainutlaatuisia kävijöitä päivässä, sinulle on hosting-ratkaisu.

Web-hosting-ratkaisut

Tässä on erilaisia ​​hosting-ratkaisuja, joita A2 Hosting tarjoaa verkkosivustojen omistajille.

Jaettu hosting

Kun se tulee jaetut hosting-paketit, heillä on kolme erillistä suunnitelmaa – .

Molemmat tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan, siirrot ja yksinoikeuden cPanel kaikkien tilitietojen ja verkkosivustojen ominaisuuksien hallintaan.

Ne antavat myös verkkosivustojen omistajille ilmaiset SSL-sertifikaatit ja ilmaisen SSD: n. Lisäksi voit helposti integroida ostoskorisovellukset ja muuttaa verkkosivustosi verkkokauppaan.

A2-hosting - jaetun hosting-hinnasuunnitelmat

Jokainen näistä suunnitelmista toimii hyvin WordPressin, Joomlan ja Drupalin kanssa. On tärkeää pitää mielessä, että Jaettu hosting-suunnitelmat ovat tämän katsauksen painopiste.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjän hosting antaa verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden käyttää varattua kiintolevytilaa ja kaistanleveyttä verkkosivustojen ylläpitämiseen kolmansien osapuolten puolesta.

Lyhyesti sanottuna, ostat yhdessä A2: n jälleenmyyjän isännöintisuunnitelmissa tarjottuja hosting-palveluita ja myyt sitten ne muille mahdollisesti voittoa varten. A2 Hosting tarjoaa 30–200 Gt tallennustilaa, ja se tarjoaa laajan valikoiman jälleenmyyjien hosting-vaihtoehtoja.

Hinnat jälleenmyyjän isäntäsuunnitelmille vaihtelevat 13,19 dollarista / kuukausi 40,91 dollari / kuukausi.

VPS-hosting

A2 Hosting -sovelluksella voit valita hallitsematon tai hallittu VPS-isäntä niille, jotka haluavat paremman hallinnan verkkosivustolleen ja käyttäjäystävällisemmän ilmapiirin.

Vaikka VPS-isännöinti on teknisesti edelleen jaettu ympäristö, työmäärä vähemmän, koska käyttäjiä palvelimia kohti on vähemmän. Lisäksi toisten mahdollisuudet kaataa sivustosi poistuvat, koska jokaisella on oma viipale palvelinpiirakkaa.

Heillä on 3 VPS-hosting-suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 5 dollarista kuukaudessa 32,99 dollariin / kuukausi. Lisäksi ne tarjoavat tehokkaampia hallittuja VPS-isännöintiratkaisuja, jotka alkavat hinnasta 32,99 dollaria / kk ja korottavat hintaan 65,99 dollaria / kuukausi..

Pilvipalvelu

Jos odotat verkkosivustosi laajuutta merkittävästi lyhyessä ajassa, harkitse Pilvipalvelu vaihtoehto.

Suunnittele vain pilvi tarvittavilla ominaisuuksilla ja resursseilla tarpeitasi vastaavasti ja kokoa uudelleen verkkosivustosi kasvaessa. Loppujen lopuksi maksat vain siitä, mitä käytät, kun valitset heidän Cloud-isäntänsä.

Pilvipalvelun hinnat vaihtelevat 15 dollarista kuukaudessa 25 dollariin kuukaudessa henkilökohtaisista tarpeistasi riippuen.

Omistettu palvelin

Kehittäjille tai järjestelmänvalvojille, jotka mukavat kehittyä komentorivillä, A2 Hosting on hallitsematon omistettu palvelin vaihtoehtoja.

Valtaville verkkosivustoille, jotka tarvitsevat paljon resursseja, mutta et halua käsitellä mitään isäntään liittyviä, A2 Hosting tarjoaa laajat hallitut omistettujen palvelinten isännöintivaihtoehdot.

Alkaen 9,31 dollaria kuukaudessa 141,09 dollariin kuukaudessa voit valita hallitsemattoman tai hallinnoidun erillisen palvelimen isäntäratkaisun riippuen siitä, minkä verkkosivuston omistaja olet.

Käytä tätä eksklusiivista tarjouskoodia: webrating51 ja saada 51% alennus kaikki suunnitelmat

Pääpiirteet

A2 Hostingin jaetut isännöintisuunnitelmat tarjoavat verkkosivustojen omistajille a ton ominaisuuksia. Katsotaanpa nopeasti katsausta joihinkin siihen, mitä voit odottaa, jos menet heidän edullisen jaetun hosting-suunnitelmansa kanssa.

 • Rajoittamaton kaistanleveys. Siirrä niin paljon tietoja muualta vasta isännöidulle verkkosivustollesi, ilmaiseksi. Lisäksi saat apua heidän asiantuntevalta tukitiimiltään, joka siirtää verkkosivustosi.
 • Sivustojen vapaa siirto. He muuttuvat auttamaan sinua siirtämään sivustosi toiselta hosting-palvelulta ilmaiseksi – jos sivustosi käyttää cPanel-ohjelmaa (mitä useimmat web-hosting-yritykset tekevät).
 • Nopeus jopa 20x nopeampi kuin kilpailijoiden. Turbo-palvelimet, jotka toimittavat 20x nopeammin ladattavat verkkosivustot & A2 Site Accelerator – 1 napsautuksen välimuisti. ()
 • Yhden napsautuksen WordPress asentaa. Asenna WordPress helposti ja aloita heti. Plus WordPress on esiasetettu nopeuden ja turvallisuuden kannalta
 • ”Ikuinen turvallisuus”. Nauti ilmaisesta HackScan-suojauksesta, jotta sivustosi ei tule hakkereiden uhreiksi, KernelCare-järjestelmän käynnistämättömien ytimen päivitysten, kaksoispalomuurin, virustarkistuksen, raa’an voiman puolustuksen ja muun kanssa, jotta sivuston turvallisuus olisi paras mahdollinen..
 • Taattu käytettävyys. Ne takaavat käyttöajan 99,99%.
 • WP-CLI (Komentoriviliittymä WordPressille). Jos tarvitset sitä, sinulla voi olla WP-CLI esiasennettu.
 • Ilmainen Cloudfare CDN. Maailmanlaajuiset palvelimet määrittävät nopeimman reitin verkkosivustosi sisällön toimittamiseen sivuston kävijöille.
 • Ympärivuorokautinen tuki. Saat apua 24/7/365 live-chatin, lipun, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Mutta se ei ole kaikki. Itse asiassa A2 Hosting -palvelussa on viisi erillistä ominaisuutta, joista he haluavat varmistaa kaikkien kiinnostuneiden asiakkaiden tietävän ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä:

 1. Kehittäjäystävällinen isännöinti
 2. Verkkotunnuksen rekisteröinti
 3. Verkkotunnuksen siirto
 4. SSL-varmenteet
 5. nopea & Turbo-palvelinten nopea hosting

Kehittäjäystävällinen isännöinti

A2 Hosting - Kehittäjäystävällinen ohjelmisto

A2 on omistautunut tarjoamaan asiakkaille uusimman kehitysohjelmiston. Jotkut merkittävimmistä ovat:

 • Yhteensopivuus PHP: n kanssa
 • PHPNG, joka on viimeisimpien PHP-versioiden perusta, PHP 7.x (mikä antaa verkkosivustoille 2x nopeuden PHP 5.6)
 • Python 2.6, 2.7 tai 3.2 – suosituin, korkean tason ja yleiskäyttöinen ohjelmointikieli
 • Apache 2.2, joka on maailman eniten käytetty Web-palvelinohjelmisto
 • FTP, jotta voit siirtää tiedostoja helposti tietokoneesi ja palvelimen välillä
 • Ja niin paljon muuta …

Verkkotunnuksen rekisteröinti ja siirto

A2-hosting - gTLD, verkkotunnuksen siirto tai rekisteröinti

Rekisteröi uusi verkkotunnus tai siirrä nykyinen verkkotunnus, kun päätät mennä niiden kanssa. Itse asiassa sinulla on pääsy suosituimpiin yleisiin ylätason verkkotunnuksiin (gTLD). Kirjoita vain haluamasi verkkotunnus ja rekisteröi se omaksi.

A2-hosting - Maakohtaiset TLD-tunnukset, verkkotunnuksen siirto tai rekisteröinti

Lisäksi, jos verkkosivustosi on kohdistettu tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin, kuten tiettyyn maahan, napauta maakohtainen TLD yhtä hyvin.

Sivustojen kävijät luottavat yleensä maakohtaisiin aluetunnuksiin, varsinkin kun on kyse verkkoostoksista. Paranna mainetta, luo luottamusta ja palvele kansainvälistä tuotemerkkiäsi ottamalla käyttöön maakohtainen TLD.

Tässä on joitain lisäominaisuuksia, joita voit odottaa rekisteröidessään verkkotunnustasi A2: lla:

 • Mukauta, kuinka verkkotunnuksesi tiedot näkyvät Whois-hakuissa
 • Vastaanottaa ilmainen DNS-hallinta ja tarkkaile sivuston nopeuden nousevaa vähentyneen viiveen ansiosta
 • Suojaa henkilökohtaiset tietosi ID Protection -vaihtoehdolla
 • Estä verkkotunnuksen kaappaus tai luvattomat tilisiirrot
 • Ota yhteys tukitiimiin milloin tahansa minkä tahansa tunnin aikana

SSL-varmenteet

A2-isännöinnissä on useita SSL-varmennevaihtoehtoja, joista valita, mikä on hieno muutos muihin isännöintipalveluntarjoajiin, jotka tarjoavat vain yhden tai kaksi.

Sivustosi suojaaminen on erityisen tärkeää, kun kerät kaikenlaisia ​​maksuja sivuston kävijöiltä.

Loppujen lopuksi asiakkaat uskovat henkilökohtaiset ja taloudelliset tietosi sinulle, kun he tekevät ostoksia verkkokaupasta. Jos nämä tiedot joutuvat vääriin käsiin, löydät varmasti paljon vaikeuksia.

 • Salatkoon. Ilmainen SSL-ratkaisu, joka tarjoaa parannetun sivuston suojauksen. Lisäksi se turvaa yhteyden palvelimeesi, jota yleisö ei näe.
 • Yhden sivuston SSL. Ensiluokkaisia, yhden napsautuksen, yhden sivuston SSL-vaihtoehtoja on saatavana hintaan 49,95 dollaria / vuosi. Kaikkien ilmaisen SSL: n tarjoamien suojausten lisäksi yhden sivuston SSL: ssä on myös 256-bittinen salaus, virallinen Site Seal ja vahvistettu verkkotunnuksen tila.
 • Jokerimerkki SSL. Tämä SSL-varmenne koskee rajoittamatonta määrää aliverkkotunnuksia, kaikki yhdestä alhaisesta hinnasta. Jokerimerkkijärjestelmän SSL-sertifikaatit alkavat 149,95 dollaria vuodessa.
 • Advanced SSL. Tämä edistyksellinen SSL-varmenne sisältää poikkeuksellisen suuren määrän organisaatioiden autenttisia ja laajennettuja validointi-SSL-varmenteita.

SwiftServers & Turbo-hosting

A2 Hostingin yksinomainen SwiftServer-alusta tarjoaa käyttäjille erinomainen sivuston suorituskyky ja nopeus. Itse asiassa nämä ovat hyötyjä, joita saat valitsemalla A2-hosting ja heidän SwiftServer-alustan:

 • Lisääntynyt resurssien allokointi tiliä kohden
 • Vähemmän asiakkaita jokaisessa jaetussa palvelimessa
 • Nopeampi isännöintitehokkuus verrattuna Apachean

Lisäksi kahdella kolmesta jaetusta hosting-suunnitelmasta sinulla on yksinoikeus käyttää niitä A2 optimoitu sivustonkiihdytin, täydellinen 1 napsautuksen välimuistin asennus.

A2 optimoitu sivustonkiihdytin

Välimuistiratkaisut eivät ole jotain, mitä monet jaetut isännöintisuunnitelmat tarjoavat, mutta A2-hosting tarjoaa sinulle tämän suurimman osan jaetusta isännöintisuunnitelmasta.

Tässä on piilotettu käytettävissä olevista välimuistiratkaisuista, joista voit valita, suoraan cPanelista:

 • Turbo-välimuisti. Turbo-välimuisti tallentaa verkkosivustosi kaikki HTML-sisällöt ja palvelee käyttämättä mitään PHP-skriptejä.
 • OpCache / APC. Leikkaa PHP-vastausajat puoliksi tällä poikkeuksellisella ominaisuudella.
 • memcached. Nosta MySQL-tietokantojesi nopeutta pitämällä tärkeät tiedot muistissa nopeaa noutamista varten.

SwiftServer Hosting -sovelluksella saat myös ilmaisia ​​SSD-levyjä. Yksi ensimmäisistä isäntäyrityksistä, jotka tarjosivat puolijohdeasemia (SSD) vanhentuneiden kiintolevyjen korvaamiseksi, verkkosivustojen omistajat kokivat sivun latausnopeutta, koska SSD-levyt poistavat liikkuvat osat ja lisäävät luku- ja kirjoitusaikoja seurauksena.

Koska A2 Hosting on niin varma verkkosivustosi toimii jopa 300x nopeammin kuin tavalliset jaetut hosting-yritykset, jotka käyttävät SSD-levyjään, ne antavat kaikille käyttäjille yhden ilmaiseksi.

SwiftServers vs Turbo Hosting – Mikä ero on??

Kaikille A2: n suunnitelmille on ominaista SwiftServer-palvelininfrastruktuuri, mutta heidän Turbo-suunnitelmaansa sisältyy ylimääräisiä nopeustekniikoita ja lupataan jopa 20-kertaisesti nopeammin ladattavia verkkosivustoja.

a2 hosting-turbo

Tiivistettynä. Heidän Turbo Web-hosting-palvelimet käyttäytyvät melkein samalla tavalla kuin Swift Web Hosting -palvelimet, mutta tarjoavat ylimääräistä nopeutta!

Turbo-palvelimet tarjoavat pudotettavan Apache-korvauksen, joka lataa sivut jopa 20-kertaisesti nopeammin kuin tavallisiin isännöintiin verrattuna. Mikä tekee heidän Turbo-palvelimistaan ​​erityisen nopeita?

 • Vähemmän käyttäjiä palvelinta kohti
 • A2 optimoitu – APC / OPcache-käyttöinen & Turbo-välimuisti
 • Käyttää vähemmän prosessoria ja muistia kuin Apache
 • Käsittelee yhteyksiä nopeammin ja tehokkaammin
 • Tarjoaa paremman vakauden

Käytä tätä eksklusiivista tarjouskoodia: webrating51 ja saada 51% alennus kaikki suunnitelmat

Hyödyt ja haitat A2-hosting-palvelusta

Kuten kaikilla isännöitsijäpalveluntarjoajilla, on etuja ja haittoja, joihin on puututtava ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Koska A2-hosting on ensisijaisesti jaetun isännöinnin ratkaisu, siellä on joitain selviä haittoja, jos verrataan rinnakkain joihinkin nykyään markkinoilla oleviin hallittuihin verkkosivustojen isännöintipalvelujen tarjoajiin..

Hyödyt

A2-isännöinnissä on vankka ominaisuusjoukko, joka voi saada työn töihin useimmille ihmisille. Katsotaanpa katsomaan mitä tarkoitan.

Sivuston nopeus

A2-hosting korostaa sitä tosiasiaa, että yksi heidän tärkeimmistä prioriteeteistaan ​​on sivuston nopeus ja suorituskyky, riippumatta siitä, mihin hosting-suunnitelmaan menette.

Nopeiden palvelimien lisäksi saat Memcached-, Turbo-välimuisti- ja OpCache- / APC-resursseja, jotka on helppo ottaa käyttöön isäntätililläsi..

Paitsi, että sinulla on pääsy enemmän resursseja vähemmän palvelimen rasitusta, parempi suorituskyky Apache-palvelimiin verrattuna, vähemmän käyttäjiä palvelinta kohti huolimatta jaetusta isännöintisuunnitelmasta, ilmainen Railgun Optimizer for jopa 143% nopeammat HTML-latausajat, ja ilmaiset SSD-levyt.

Lisäksi voit tilata A2 Hosting -palvelun eksklusiivisen Performance Plus -palvelun ja lisätä tiliisi ylimääräisen gigatavua RAM-muistia, kun sivustosi kokee suuren liikenteen lisäyksen.

Useita tietokeskuksia

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi he voivat palvella nopeaa vastausaikaa, on se, että heillä on kolme tietokeskusta ympäri maailmaa, jotta ne saavat verkkosivustosi sivuston kävijöille mahdollisimman nopeasti..

 • Yhdysvallat – Michigan
 • Eurooppa – Amsterdam
 • Aasia – Singapore

Lisäksi kaikilla asiakkailla on ilmainen Cloudfare CDN joka valitsee nopeimman reitin sivustosi kävijälle.

Tämä tarkoittaa verkkosivustosi tietojen nopeaa noutamista, sisällön nopeampaa toimittamista ja nopeampaa sivujen latausaikaa. Kaikki tämä yhdistetään onnellisempiin kävijöihin, jotka tulevat takaisin yhä uudelleen.

Uptime-takuu

Kuten useimmissa isännöintipalveluntarjoajissa, A2-hosting takaa sivustosi kaatumisen 99,99% ajasta, olosuhteista riippumatta. Tämä pätee jopa niille, joille on jaettu hosting-suunnitelma.

Yksi pelko, joka ihmisillä on sijoittamisesta jaettuun isännöintiin, on se, että muut palvelimen resursseja “jakavat” käyttäjät voivat vetää verkkosivustosi heidän kanssaan, kun heidän sivustolleen tapahtuu jotain.

Heidän Uptime-takuun avulla voit olla varma, että heidän asiantuntijaryhmänsä työskentelee ympäri vuorokauden varmistaakseen, että palvelimesi on aina toiminnassa.

A2-isännöinnin käyttämät palvelimet ovat itsenäisesti omistamien ja hallinnoimien asiantuntevien järjestelmänvalvojien hallussa, jotka seuraavat parhaita käytäntöjä, käyttävät vain parhaita palvelindatakeskuksia ja korjaavat kaikki ASAP-suojausongelmat.

skaalautuvuus

A2-hosting-palvelun avulla sinulla on tilaa kasvaa, mikä on merkittävä plussana oikean palveluntarjoajan valitsemisessa. Niille, jotka vasta alkavat, jaettu hosting-suunnitelma on täydellinen vaihtoehto.

Se tarjoaa tarpeeksi ominaisuuksia sivustosi suojaamiseksi ja lupaa sen nopeuden ja suorituskyvyn. Sieltä voit investoida VPS-isännöintiin ja siirtyä tarvittaessa jopa omistettuun hosting-suunnitelmaan.

A2-hosting - Skaalautuvuus

Loppujen lopuksi pystyt A2-hosting-palvelun avulla mitoita niin suureksi kuin haluat tarvitsematta huolehtia isännöintiyritysten vaihtamisesta.

Tärkeimmät turvatoimet

A2-hosting - turvallisuus

A2-hosting tarjoaa sinulle useita tietoturvatoimenpiteitä verkkosivustosi suojaamiseksi sekä verkkosivustollasi maksettavien henkilökohtaisia ​​tietoja..

 • 1-kertainen sivuston siivous. Jos sivustoosi on hakkeroitu, heidän tukitiiminsä korjaa sivustosi puolestasi. Tähän sisältyy hakkerointi, mustan listan varoitusten poistaminen ja SEO roskapostin korjaus. Sen lisäksi, että sinut tuodaan takaisin verkkoon, ne lisäävät tehostettuja turvatoimenpiteitä estämään uutta hakkerointia.
 • Sucuri-verkkosivuston seuranta. Jatkuvaan verkkosivustojen seurantaan voit sijoittaa Sucurin verkkosivujen seurantaan 5 dollaria / kuukausi. Tämän avulla saat jatkuvia skannauksia ja hälytyksiä, etä- ja palvelinpuolen skannauksia, verkkosivustojen sovellusten palomuurisuojauksia sekä hakkereiden ja DDoS-hyökkäysten estämistä.
 • Sucuri-tilin palomuuri. Lisä 15 dollaria / kk, voit todella suojata sivustosi tunkeutumiselta vastaanottamalla DDoS / raa’an voiman / haittaohjelmien suojauksen, sivustosi virtuaalisen korjaamisen ja kovettumisen sekä SQL-injektioiden estämisen sekä ohjelmistot ja sivustojenvälisten komentosarjojen haavoittuvuuksien estämisen.

Niille, jotka haluavat kaiken, voit suorittaa kerran vuodessa 274,88 dollarin maksun ja käyttää kaikkia yllä mainittuja turvatoimenpiteitä verkkosivustollesi..

verkkokaupan tuki

Niille, jotka haluavat isännöidä verkkokauppaansa, tiedä, että jaetussa hosting-suunnitelmassa on paljon verkkokaupan ominaisuuksia:

 • Useita SSL-varmenteita, joista valita
 • Pikakauppiastilin tunnus (vain Yhdysvalloissa)
 • PayPal-kauppiastilit
 • Magento, OpenCart, PrestaShop ja AbanteCart 1-napsautuksen asetukset

Aterioita globaalille yleisölle

A2-hosting - ateria globaalille yleisölle

Yksi asia, jonka A2 Hosting ymmärtää, on tarve palvella globaalia yleisöä. He tietävät, että monet hosting-yritykset pyrkivät englanninkielisiin asiakkaisiin, mikä voi johtaa moniin menetettyihin mahdollisuuksiin kansainvälisesti.

Ja koska kolme suurta, ympäri maailmaa sijaitsevaa tietokeskusta – Pohjois-Amerikka, Eurooppa ja Aasia – on ratkaisevan tärkeää, että muita kieliä puhuvat ymmärtävät kaiken, hinnat mukaan lukien.

Onneksi A2-hosting-sivustolla ei ole vain käännösvalikko Yhdysvalloissa, Meksikossa, Intiassa, Isossa-Britanniassa ja Etelä-Afrikassa, vaan ne tarjoavat kätevän valuutanvaihdon, jotta saat myös tarkan hinnoittelun.

Tämä strategia ei ole vain hyödyllinen käyttäjäkokemukselle, vaan auttaa heitä lisäämään myyntiä ja laajentamaan tuotemerkkiään sellaisena, joka on saatavana kansainvälisille asiakkaille.

Huonot puolet

Jokaisella yrityksellä on haittapuolia riippumatta siitä, kuinka täydellisiä he yrittävät olla. Ja vaikka heillä on runsaasti positiivisia asioita, on ajateltava asioita, ennen kuin otat heidät mukaan seuraavaan palveluntarjoajaan.

Siirtolaismaksut

Päivitys ja alennus suunnitelmien välillä on suhteellisen helppo tehdä. Tietyt maksut ovat kuitenkin tietoisia. Katso, mitä se voi maksaa, jos päätät vaihtaa isännöintisuunnitelmien välillä:

 • päivitykset. Päivittäminen korkeatasoiseen suunnitelmaan ei ansaitse lisämaksua tilisi siirtämiseen. Ja jos päätät muuttaa tietokeskuksia siirryttäessäsi tiliä, myös tietokeskuksen siirtymismaksu peruutetaan. Toiseen datakeskukseen vaihtaminen ilman päivitystä maksaa kuitenkin 25 dollaria palkkioita.
 • alensi. Jos alennat halvempaan hosting-suunnitelmaan, saatat joutua veloittamaan 25 dollarin alennusmaksun.
 • Siirto muut isännät. Jos siirryt toiselta palveluntarjoajalta, jolla ei ole cPanel-palvelua, sinulta voidaan veloittaa siirtotiimin määrittämät maksut. Jos siirryt kuitenkin cPanel-isännästä, siirtomaksuja ei sovelleta.

Vaikka nämä maksut ovat näennäisesti vähäisiä ja niiden maksamiseen on joitain tapoja, on silti tärkeää huomata sekalaiset maksut, joita saatat kohdata käyttäessäsi A2-hosting-palvelua..

Rajoitetut bonusominaisuudet

Niin suuri kuin A2-hosting tekee verkkosivustosi erittäin nopeasta, ainoa tapa käyttää ominaisuuksia, kuten Turbo Server, A2 Optimized Site Accelerator (joka sisältää Turbo-välimuistin, OpCache / APC ja Memchached), on sijoittaa korkeimpaan -hintainen jaettu hosting-suunnitelma saatavilla.

Tämä tarkoittaa, että kaksi muuta isännöintisuunnitelmaa, jotka tekevät A2-hosting-palvelun käytöstä erittäin edullisia aloittelijoille tai alhaisemmille isännöintibudjetteille, ovat kaikkien muiden siellä olevien tavanomaisten isännöintisuunnitelmien mukaisia..

A2-hosting haluaa sinun uskovan, että nopeuden ja suorituskyvyn suhteen ne ylittävät loput. Ja oikeutetusti niin. Loppujen lopuksi näin erotut jopa kovimmassa kilpailussa.

Kuitenkin, että mainitseminen siitä, että kaksi kolmesta jaetusta isännöintisuunnitelmasta tulee testaamaan ”keskimäärin” verrattuna isännöintipalveluteollisuuden kilpailijoihin, on tavallaan harhaanjohtava,.

Kun keskitytään niin paljon siihen, että A2 Hostingin Turbo-palvelimet toimittavat jopa 20x nopeammin kuin tyypilliset hosting-yritykset, on helppo hukata tosiasiaa, että hyödyt tästä vain investoimalla käytettävissä olevaan kalleimpaan hosting-suunnitelmaan.

Yhteiset hosting-suunnitelmat ja hinnoittelu

A2-hosting - 3 hinnasuunnitelmaa

He tarjoavat kolme erillistä suunnitelmaa jaetulle isännöintipalvelulleen: Lite, Swift ja Turbo.

A2 Hosting Lite -suunnitelma

Tämä suunnitelma alkaa 3,92 dollaria / kuukausi

 • Isäntä 1 verkkosivusto, 5 aliverkkotunnusta ja 25 varattua verkkotunnusta
 • Nauti viidestä tietokannasta

Olennaiset ominaisuudet:

 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • Ilmainen SSL-varmenne ja SSD-ratkaisu
 • 24/7/365 tuki
 • 3 käytettävissä olevaa tietokeskusta
 • Ilmainen Cloudfare CDN
 • Sivustojen vapaa siirto
 • 99% Uptime-takuu
 • PHP-versio 7.x saatavana
 • 25 sähköpostiosoitetta
 • cPanel-ohjauspaneeli
 • Useita verkkokaupan ominaisuuksia

Kaiken kaikkiaan, niin jaetulle hosting-suunnitelmalle niin alhaisella hinnalla ominaisuusjoukko on riittävä niille, joilla on yksi verkkosivusto.

A2-hosting-nopea suunnitelma

Tämä suunnitelma alkaa 4,90 dollaria / kuukausi

 • Isäntä rajattomasti verkkosivustoja, aliverkkotunnuksia, varattuja verkkotunnuksia ja lisäosa-verkkotunnuksia
 • Nauti rajoittamattomasta tietokannasta
 • Rajaton RAID-10-tallennustila

Olennaiset ominaisuudet:

 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • Ilmainen SSL-varmenne ja SSD-ratkaisu
 • 24/7/365 tuki
 • 3 käytettävissä olevaa tietokeskusta
 • Ilmainen Cloudfare CDN
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Palvelimen kelaus taaksepäin
 • 99% Uptime-takuu
 • PHP-versio 7.x saatavana
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite
 • cPanel-ohjauspaneeli
 • Useita verkkokaupan ominaisuuksia

Jälleen suhteellisen matalalla hinnalla ne, joilla on useampi kuin yksi verkkosivusto, saavat hyvän ominaisuusjoukon A2 Hosting -sovelluksen Swift-suunnitelman avulla.

A2 hosting-turbosuunnitelma

Tämä suunnitelma alkaa 9,31 dollaria / kuukausi

 • Isäntä rajattomasti verkkosivustoja, aliverkkotunnuksia, varattuja verkkotunnuksia ja lisäosa-verkkotunnuksia
 • Nauti rajoittamattomasta tietokannasta
 • Rajaton RAID-10-tallennustila

Olennaiset ominaisuudet:

 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • Ilmainen SSL-varmenne ja SSD-ratkaisu
 • Turbo-palvelin
 • 24/7/365 tuki
 • A2-optimoitu sivustonkiihdytin, Turbo-välimuistin, OpCache / APC: n ja Memcachedin kanssa
 • 3 käytettävissä olevaa tietokeskusta
 • Ilmainen Cloudflare CDN
 • HTTP / 2, SPDY ja Edge Side Includes (ESI)
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Palvelimen kelaus taaksepäin
 • 99% Uptime-takuu
 • PHP-versio 7.x saatavana
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite
 • cPanel-ohjauspaneeli
 • A2 Optimoidut Magento-ominaisuudet
 • Useita verkkokaupan ominaisuuksia

Kuten epäillään, kallein jaettu hosting-suunnitelma tarjoaa eniten ominaisuuksia.

Kaiken kaikkiaan koet nopeimmat nopeudet ja suorituskyvyn investoimalla A2 Hostingin Turbo-jaettuun hosting-suunnitelmaan.

Tämä on paras hosting-suunnitelma niille, joilla on paljon sivustoliikennettä, resursseja vaativia verkkosivustoja tai jotka yksinkertaisesti haluavat kaikki A2: n ominaisuudet.

A2-hosting-UKK

Täältä löydät vastauksia joihinkin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä on A2Hosting.com?

A2 Hosting on Ann Arborissa sijaitseva web-hosting-yritys, joka tarjoaa erilaisia ​​web-hosting-palveluita, kuten jaettuja, jälleenmyyjiä, VPS, Cloud ja omistettujen palvelimien isännöintipalveluita. Heillä on kolme tietokeskusta, joista voi valita Michiganissa (Yhdysvallat), Amsterdamissa (Eurooppa) ja Singaporessa (Aasia). A2-majoituksella on A-luokka BBB: ltä.

Tarjoaako A2 Hosting rahat takaisin -takuun?

Joo. He tarjoavat täyden hyvityksen, jos peruutat tilisi 30 päivän kuluessa heidän palveluidensa käytöstä. Lisäksi voit saada hyvitetyn palautuksen, jos päätät milloin tahansa 30 päivän kuluttua, että A2 ei ole sinulle. Verkkotunnusten rekisteröintejä, perustamis- ja siirtomaksuja ei palauteta.

Millaista tukea A2 Hosting tarjoaa asiakkailleen?

A2-hosting tarjoaa poikkeuksellisen tuen kaikille asiakkaille riippumatta valitsemastasi isännöintisuunnitelmasta. Ne tarjoavat tukilippujärjestelmän, sähköpostin, live-chatin ja puhelintuen. Mikä parasta, tuki on saatavana milloin tahansa, koska tahansa ympäri vuoden.

Aktivoiko A2-hosting nykyisen sivustoni ilmaiseksi?

Joo. Ne tarjoavat ilmaisen sivuston siirtämisen jopa edullisimmalle jaetulle hosting-suunnitelmalle. Lisäksi nykyisten asiakkaiden sivustojen siirto tapahtuu useimmissa tapauksissa ilmaiseksi.

Mikä on A2 Hostingin Uptime-takuu?

Toisin kuin monet hosting-palvelujen tarjoajat, ne takaavat käyttöajan 99,99% ajasta.

Jatkuva turvatoimenpide (kuten KernelCare, kaksoispalomuurit, raa’an voiman puolustus, virustarkistus, palvelimen kovettuminen ja 24/7/365 -turvallisuus) A2-hosting ei voi melkein luvata mitään sivustojen seisokkeja.

Jos sivustosi kokee seisokkeja, heidän kokenut tukitiimi on valmiina korjaamaan ongelmat heti. Ja jos ongelma johtuu sivuston rikkomisesta, tukitiimi on käytettävissä sinua auttamaan sivustosi puhdistamisessa ja sen varmuuskopioinnissa.

Tarjoaako A2 Hosting SSL-varmenteita, SSD ja CDN?

Ehdottomasti. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen SSL-varmenne Let’s Encryptin kautta. Lisäksi Solid State Drive Hosting sisältyy kaikkiin verkkosivustosi tiedostoihin, käyttöjärjestelmiin ja tietokantoihin. Tämä varmistaa nopeimman mahdollisen nopeuden. Lopuksi ne tarjoavat kaikille käyttäjille ilmaisen Cloudflare-CDN: n web-sisällön toimittamiseksi sivuston kävijöille nopeasti ja tehokkaasti.

Tarjoaako A2 Hosting sivuston varmuuskopioita?

Ne tarjoavat kaksi ratkaisua verkkosivustojen varmuuskopiointiin. Ensimmäistä heidän tarjoamaa palvelua kutsutaan Server Rewind Backup. Vaikka tätä ominaisuutta ei ole saatavana Lite-isännöintisuunnitelmaan, tämä ominaisuus sisältyy Swift- ja Turbo-jaettuihin hosting-suunnitelmiin.

Palvelimen taaksepäin varmuuskopion avulla otetaan säännöllisesti automaattiset varmuuskopiokuvat, joihin voit käyttää cPanel-ohjelmaa ja palauttaa ne verkkosivustollasi milloin tahansa..

Lisäksi A2-hosting tekee verkkosivustosi (verkkosivusto, tietokanta ja sähköposti) varmuuskopioinnin manuaalisesti turvalliseen, ulkopuoliseen sijaintiin helpon lisäyspalvelun, DropMySite Backup -palvelun avulla, johon pääsee helposti cPanelissa. Voit jopa ajoittaa säännölliset varmuuskopiot, joten et koskaan unohda pitää kopiota kädessä.

Mikä tekee A2-hosting-palvelimista niin nopeita?

Heidän palvelimet ovat nopeita SwiftServer-alustansa ansiosta (nopeuteen optimoidut palvelimet valitsemallasi palvelimen sijainnilla ja käyttämällä ilmaisia ​​solid-state-asemia (SSD).

A2 tarjoaa myös mitä he kutsuvat Turbo-palvelimiksi. Tämä on optimoitu sivustokiihdytin, jonka mukaan he lataavat sivuja jopa 20x nopeammin kuin muut siellä olevat Web-isännät.

Mikä on A2 Hosting halvin isännöintisuunnitelma?

A2-hosting-halvin hosting-suunnitelma on heidän Lite-suunnitelmansa, joka on lähtötason jaettu hosting-suunnitelma. Lite aloittaa 3,92 dollaria kuukaudessa.

Voinko asentaa WordPressin A2 Hosting -palveluun?

Kyllä, ehdottomasti! A2 Hosting käsittelee täydellisesti WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja, blogeja tai verkkokauppoja. Voit joko asettaa WordPressin esiasennetun ja konfiguroidun puolestasi, tai voit käyttää Softaculous 1-napsautuksella WordPress -asennusohjelmaa, joka tulee cPanel-ohjauspaneelin mukana..

Onko mitään hyviä A2-hosting-vaihtoehtoja??

Kyllä, on, mutta jos kysyt minulta, A2 Hosting on melko täydellinen web-hosting-yritys. Suosittelen vielä kerran, että teet tutkimuksen ja tutkit myös muita siellä olevia web-isäntäjä. Kaksi hyvää vaihtoehtoa A2-hosting-palveluille, joita kannattaa tutkia, ovat InMotion Hosting ja SiteGround.

Pitäisikö minun kiinnittää huomiota A2 Hosting-arvosteluihin Redditissä ja Quorassa?

Kyllä, useimmiten voit luottaa Quoraan ja Redditiin hyviin paikkoihin lukea arvosteluja. Lue arvosteluja Redditistä ja Quorasta. On myös arvosteluja sellaisilla sivustoilla kuin TrustPilot ja Yelp.

Voinko käyttää A2-hosting-kuponkikoodia?

Kyllä, sinun tulisi käyttää tätä yksinoikeudellista A2 Hosting -tarjouskoodia: webrating51, joka antaa sinulle 51%: n alennuksen kaikista web-hosting-suunnitelmista.

Suosittelenko A2-hosting-palvelua?

Lyhyesti sanottuna niille, jotka etsivät edullista jaetun hosting-ratkaisua, kyllä, suosittelen ehdottomasti, että A2 menee.

He ovat itsenäisesti omistamia, mikä tarkoittaa, että he hallitsevat täysin kaikkia palvelimiaan, mikä on valtava plus monien palveluntarjoajien monopolissa.

Ne ovat myös iso kolmella tärkeimmällä isäntäominaisuudella – nopeus, ominaisuudet ja tuki.

Vaikka joudut ehkä päivittämään edullisempaan isännöintisuunnitelmaan nauttiaksesi kaikista A2 Hosting -palvelun ominaisuuksista, hyvä uutinen on, että nopea, suorituskykyinen ja tuki on integroitu kaikkiin suunnitelmiin..

Loppujen lopuksi, koska tahansa rahojen palautustakuu, ei oikeastaan ​​ole mitään syytä olla antamatta A2 Hosting -yritykselle koetta. Joten tarkista ne ja katso miten se menee. Ei sitä koskaan tiedä. Ainutlaatuinen, itsenäinen isännöintipalveluntarjoaja voi olla juuri se, mitä sinä ja verkkosivustosi tarvitset.

Käytä tätä eksklusiivista tarjouskoodia: webrating51 ja saada 51% alennus kaikki web-hosting-suunnitelmat

FTC-paljastaminen: Saadakseni sinulle halvimman mahdollisen hinnan, ansaitsen pienen palkkion, jos päätät kirjautua linkkieni kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me