A2 Gazduire vs SiteGround

In comparatie cu A2 Gazduire Vs SiteGround analizați performanța, funcțiile, prețurile, avantajele și contra și mai multe stive, pentru a vă ajuta să alegeți între aceste două companii de găzduire web.


Scorul total

A2 Gazduire

Scorul total

SiteGround

SiteGround are un brand mai puternic decât A2 Hosting. Google Trends dezvăluie că SiteGround este un brand mult mai popular decât A2 Hosting.

a2 hostingg vs siteground

Dar căutările pe Google nu sunt, desigur, totul pentru a determina care este gazda web mai bună.

Acesta este un apel strâns, dar SiteGround este gazda web puțin mai bună între cei doi datorită prețurilor mai accesibile. Cu toate acestea, ambele gazde web oferă funcții stelare, viteză și securitate. Aflați mai multe despre SiteGround vs A2 Gazduire în tabelul de comparație de mai jos:

Comparație SiteGround vs A2 Hosting

glisați spre dreapta

A2 Gazduire

SiteGround

Despre:A2 Gazduire oferă soluții de găzduire web care sunt incredibil de rapide, indiferent că este un blog nou, un site de afaceri popular sau chiar ceva cu trafic redus. A2 servește tuturor, de la amatori de web la dezvoltatori profesioniști care îndeplinesc cerințele personalizate.SiteGround este cunoscut că are planuri la prețuri rezonabile pentru clienții săi, alături de caracteristici tehnice de însoțire și asistență uimitoare pentru clienți.
Fondat în:20032004
Evaluare BBB:A+A
Abordare:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105SiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, Bulgaria
Numar de telefon:(888) 546-8946(866) 605-2484
Adresa de email:Nu e in lista[Email protected]
Tipuri de suport:Telefon, Suport în direct, Bilet, ChatTelefon, Suport în direct, Chat, Bilet
Centrul de date / locația serverului:Michigan, SUA; Amsterdam, Olanda și Singapore, AsiaChicago Illinois, Amsterdam Olanda, Singapore și Londra Marea Britanie
Preț lunar:De la 3,92 USD pe lunăDe la 3,95 USD pe lună
Transfer de date nelimitat:dada
Stocare nelimitată de date:daNu (10 GB – 30 GB)
E-mailuri nelimitate:dada
Domenii multiple gazdă:daDa (cu excepția planului StartUp)
Gazduire Controlpanel / Interfață:cPanelcPanel
Garanție Uptime pentru server:99,90%99,90%
Banii inapoi garantat:Oricând30 de zile
Gazduire dedicată disponibilă:dada
Bonusuri & In plus:Instrumente de SEO SEO și Marketing. Instrumente gratuite de HackScan și securitate. Drivere SSD gratuite. Rețeaua de livrare a conținutului CloudFlare. Haideți să cripțăm certificatele SSL. Instrument de securitate îmbunătățit Patchman. Cont integrat ManageWP.Rețeaua de livrare a conținutului CloudFlare (CDN). Instrumente de rezervă și restaurare gratuite (cu excepția planului StartUp). Certificat SSL privat gratuit pentru un an (cu excepția cu StartUp).
Binele: Creat pentru viteză: A2 Gazduire utilizează unități SSD, servere turbo dedicate, memorie în cache a site-ului și multe altele, pentru a asigura performanța rapidă a fulgerului pentru site-ul dvs. web.
Gazduire Linux și Windows: Gazduirea A2 oferă opțiunea rară de găzduire bazată pe Windows, alături de obișnuitele planuri bazate pe Linux.
Securitate perpetuă: Toate planurile de gazduire A2 sunt acoperite de un protocol avansat de securitate care include firewall-uri duale, detectarea forței brute, scanarea virusului, întărirea serverului și multe altele.
Asistență pentru clienți Stellar: Găzduirea A2 oferă asistență permanentă susținută de o echipă extrem de utilă și cu cunoștințe.
Caracteristici premium gratuite: SiteGround include funcții avansate, cum ar fi backup-urile automate zilnice, CloudFlare CDN și Haidem să criptăm certificatele SSL cu fiecare plan.
Planuri optimizate: SiteGround oferă pachete de găzduire concepute special pentru performanțe de top pe sisteme de gestionare a conținutului precum WordPress, Drupal și Joomla, sau platforme de comerț electronic precum Magento, PrestaShop și WooCommerce.
Asistență fantastică pentru clienți: SiteGround garantează timpi de răspuns aproape instantaneu pe toate canalele sale de asistență pentru clienți.
Garanție robustă Uptime: SiteGround vă promite 99,99% uptime.
Răul: Serverele Turbo costă mai mult: Dacă doriți o gamă completă de capacități turbocompresate de gazduirea A2, va trebui să eliminați cele mai scumpe planuri.
Codurile de reducere sunt obligatorii: Găzduirea A2 nu vă înregistrează automat la tarifele lor reduse, astfel că va trebui să faceți pasul suplimentar pentru a introduce codurile ușor de găsit pe site-ul lor web.
Resurse limitate: Unele dintre planurile la prețuri mici SiteGround sunt reduse cu limitări, cum ar fi plafoane de spațiu de domeniu sau spațiu de stocare.
Migrări lente ale site-urilor web: Dacă aveți un site web existent, numeroase reclamații ale utilizatorilor indică faptul că ar trebui să vă pregătiți pentru un proces de transfer îndelungat cu SiteGround..
Fără gazduire Windows: Viteza crescută a SiteGround se bazează în parte pe tehnologia de ultimă oră a containerelor Linux, așa că nu vă așteptați găzduirea bazată pe Windows aici.
Rezumat:A2 Gazduire (recenzie) oferă un mediu extrem de optimizat pentru WordPress, care face minuni atât pentru bloggeri cât și pentru companii. Și clienții pot alege atât din Windows, cât și din Linux Linux, care sunt livrate la fel de bine. Alte caracteristici ale găzduirii A2 implică un server turbo opțional pentru încărcare mai rapidă a paginilor, transfer gratuit de site-uri web, backup-uri gratuite pentru rambursarea serverului, rețea redundantă quadruplă și multe altele. A2 oferă, de asemenea, asistență pentru chat, e-mail și telefon și este rapid și sensibil.SiteGround (recenzie) este cadrul de bază perfect pentru ca utilizatorii să își găzduiască blogurile sau site-urile. Caracteristicile sunt uimitoare, cum ar fi DRB-urile pentru toate planurile și îmbunătățirea performanței rapide cu NGINX, HTTP / 2, PHP7 și CDN gratuit. Mai multe caracteristici includ certificatul SSL gratuit, actualizări ale unei aplicații utilizator. Regulile de securitate firewall proprii și unice permit utilizatorilor să evite vulnerabilitățile sistemului. Există, de asemenea, transfer gratuit de site-uri și servicii care au fost plasate pe trei continente. Există, de asemenea, caracteristici premium pentru WordPress, împreună cu chat-ul live cu mare răspuns.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map