A2 Gazduire vs InMotion Gazduire

In comparatie cu A2 Gazduire Vs Gazduire InMotion analizarea performanței, funcțiilor, prețurilor, avantajelor și contra și mai multe stive, pentru a vă ajuta să vă decideți între aceste două companii de găzduire web.


Scorul total

A2 Gazduire

Scorul total

Gazduire InMotion

Acesta este un apel strâns, dar A2 Gazduire este puțin mai bună când vine vorba de aceste două servicii de găzduire web, datorită prețurilor mai accesibile. Cu toate acestea, ambele gazde web oferă funcții stelare, viteză și securitate. Aflați mai multe despre InMotion Hosting vs A2 Hosting în tabelul de comparație de mai jos:

glisați spre dreapta

A2 Gazduire

Gazduire InMotion

Despre:A2 Gazduire oferă soluții de găzduire web care sunt incredibil de rapide, indiferent că este un blog nou, un site de afaceri popular sau chiar ceva cu trafic redus. A2 servește tuturor, de la amatori de web la dezvoltatori profesioniști care îndeplinesc cerințele personalizate.InMotion Gazduire oferă funcții inegalabile, cum ar fi timpul de funcționare și viteza paginii, împreună cu un serviciu excelent pentru clienți și o incredibilă garanție de returnare a sumelor de 90 de zile.
Fondat în:20032001
Evaluare BBB:A+A+
Abordare:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 481056100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 90045
Numar de telefon:(888) 546-8946(888) 321 4678
Adresa de email:Nu e in lista[Email protected] ng.com
Tipuri de suport:Telefon, Suport în direct, Bilet, ChatTelefon, Suport în direct, Chat, Bilet
Centrul de date / locația serverului:Michigan, SUA; Amsterdam, Olanda și Singapore, AsiaLos Angeles, California și Ashburn, Virginia
Preț lunar:De la 3,92 USD pe lunăDe la 3,49 USD pe lună
Transfer de date nelimitat:dada
Stocare nelimitată de date:dada
E-mailuri nelimitate:dada
Domenii multiple gazdă:dada
Gazduire Controlpanel / Interfață:cPanelcPanel
Garanție Uptime pentru server:99,90%99,90%
Banii inapoi garantat:Oricând90 de zile
Gazduire dedicată disponibilă:dada
Bonusuri & In plus:Instrumente de SEO SEO și Marketing. Instrumente gratuite de HackScan și securitate. Drivere SSD gratuite. Rețeaua de livrare a conținutului CloudFlare. Haideți să cripțăm certificatele SSL. Instrument de securitate îmbunătățit Patchman. Cont integrat ManageWP.Drivere SSD (Solid State Drives). Restaurarea gratuită a datelor o dată la patru luni. Transferuri de site-uri gratuite. Funcție de siguranță rollback. Credit până la 100 USD AdWords. Constructor de site-uri premium.
Binele: Creat pentru viteză: A2 Gazduire utilizează unități SSD, servere turbo dedicate, memorie în cache a site-ului și multe altele, pentru a asigura performanța rapidă a fulgerului pentru site-ul dvs. web.
Gazduire Linux și Windows: Gazduirea A2 oferă opțiunea rară de găzduire bazată pe Windows, alături de obișnuitele planuri bazate pe Linux.
Securitate perpetuă: Toate planurile de gazduire A2 sunt acoperite de un protocol avansat de securitate care include firewall-uri duale, detectarea forței brute, scanarea virusului, întărirea serverului și multe altele.
Asistență pentru clienți Stellar: Găzduirea A2 oferă asistență permanentă susținută de o echipă extrem de utilă și cu cunoștințe.
Migrații super ușoare: InMotion Gazduirea a primit laude pentru migrația lor gratuită, fără restricții și pentru migrațiile de domeniu.
Gazduire completă administrată: Gazduirea InMotion include servicii esențiale likecPanel / WHMCS, funcții de securitate, backupuri de date și servicii de administrare a serverului, gratuit.
Serviciu excelent pentru clienți: Gazduirea InMotion are un istoric excelent atunci când vine vorba de servicii pentru clienți, deci știți că sunteți pe mâinile bune.
Mari garanții: InMotion Gazduire vă asigură cel puțin 99,9% uptime și perioade de rambursare de 90 de zile sau 30 de zile, în funcție de planul dvs..
Răul: Serverele Turbo costă mai mult: Dacă doriți o gamă completă de capacități turbocompresate de gazduirea A2, va trebui să eliminați cele mai scumpe planuri.
Codurile de reducere sunt obligatorii: Găzduirea A2 nu vă înregistrează automat la tarifele lor reduse, astfel că va trebui să faceți pasul suplimentar pentru a introduce codurile ușor de găsit pe site-ul lor web.
Termeni lungi de contract: Multe dintre planurile de InMotion Hosting necesită plăți anticipate de cel puțin 12 luni.
Fără gazduire Windows: InMotion Gazduire folosește exclusiv sisteme de operare Linux.
Rezumat:A2 Gazduire (recenzie) oferă un mediu extrem de optimizat pentru WordPress, care face minuni atât pentru bloggeri cât și pentru companii. Și clienții pot alege atât din Windows, cât și din Linux Linux, care sunt livrate la fel de bine. Alte caracteristici ale găzduirii A2 implică un serviciu turbo opțional pentru încărcare mai rapidă a paginilor, transfer gratuit de site-uri web, backup-uri gratuite pentru rambursarea serverului, rețea redundantă cvadruplă și multe altele. A2 oferă, de asemenea, asistență pentru chat, e-mail și telefon și este rapid și sensibil.InMotio Hosting (recenzie aici) folosește ceea ce este cunoscut sub numele de Zonele de Viteză Max pentru performanțe accelerate. Restabilirea datelor din back-up o dată la patru luni este complet gratuită. Utilizatorii vor primi, de asemenea, un panou distinct de gestionare a contului pentru probleme de cont și de facturare. Suportul live chat pentru utilizatori este rapid în ceea ce privește răspunsurile. Utilizatorii vor avea, de asemenea, acces securizat la server la distanță prin Linia de comandă sau SSH. Există, de asemenea, o impresionantă garanție de returnare de 90 de zile.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map