A2 Gazduire vs Godaddy

Cap la cap A2 Gazduire Vs Godaddy comparație de găzduire de performanță, funcții, prețuri, avantaje și contra și multe altele, pentru a vă ajuta să alegeți între acești doi cunoscuți furnizori de găzduire web.


glisați spre dreapta

A2 Gazduire

Hai tăticu

Despre:A2 Gazduire oferă soluții de găzduire web care sunt incredibil de rapide, indiferent că este un blog nou, un site de afaceri popular sau chiar ceva cu trafic redus. A2 servește tuturor, de la amatori de web la dezvoltatori profesioniști care îndeplinesc cerințele personalizate.GoDaddy a fost recent în media, în special în reclame TV și mass-media. Oferă nume de domeniu, precum și găzduire web care este ușor de utilizat, alături de planuri la prețuri rezonabile și perioade de funcționare impresionante.
Fondat în:20031997
Evaluare BBB:A+A+
Abordare:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 4810514455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Numar de telefon:(888) 546-8946(480) 505-8877
Adresa de email:Nu e in listaNu e in lista
Tipuri de suport:Telefon, Suport în direct, Bilet, ChatTelefon, Suport în direct, Chat, Bilet, Training
Centrul de date / locația serverului:Michigan, SUA; Amsterdam, Olanda și Singapore, AsiaPhoenix, Arizona
Preț lunar:De la 3,92 USD pe lunăDe la 4,99 USD pe lună
Transfer de date nelimitat:daDa (cu excepția Planului de economie)
Stocare nelimitată de date:daDa (cu excepția Planului de economie)
E-mailuri nelimitate:daDa (cu excepția Planului de economie)
Domenii multiple gazdă:daDa (cu excepția Planului de economie)
Gazduire Controlpanel / Interfață:cPanelcPanel
Garanție Uptime pentru server:99,90%99,90%
Banii inapoi garantat:Oricând30 de zile
Gazduire dedicată disponibilă:dada
Bonusuri & In plus:Instrumente de SEO SEO și Marketing. Instrumente gratuite de HackScan și securitate. Drivere SSD gratuite. Rețeaua de livrare a conținutului CloudFlare. Haideți să cripțăm certificatele SSL. Instrument de securitate îmbunătățit Patchman. Cont integrat ManageWP.Instrument de gestionare DNS Premium (doar Planul Ultimate). Putere și memorie dublă de procesare (numai pentru planul final). DudaMobile convertește automat site-ul dvs. în mobil (toate planurile, cu excepția Economiei). Certificat SSL (numai pentru planul final). Accelerator de site-uri web (doar Planul Ultimate). Certificat SSL (numai pentru planul final). Scanner Malware (doar Planul Ultimate).
Binele: Creat pentru viteză: A2 Gazduire utilizează unități SSD, servere turbo dedicate, memorie în cache a site-ului și multe altele, pentru a asigura performanța rapidă a fulgerului pentru site-ul dvs. web.
Gazduire Linux și Windows: Gazduirea A2 oferă opțiunea rară de găzduire bazată pe Windows, alături de obișnuitele planuri bazate pe Linux.
Securitate perpetuă: Toate planurile de gazduire A2 sunt acoperite de un protocol avansat de securitate care include firewall-uri duale, detectarea forței brute, scanarea virusului, întărirea serverului și multe altele.
Asistență pentru clienți Stellar: Găzduirea A2 oferă asistență permanentă susținută de o echipă extrem de utilă și cu cunoștințe.
Uptime extraordinar: Te-ai aștepta ca o companie ca GoDaddy să aibă una dintre cele mai bune perioade de lucru din industrie, oferind doar faptul că sunt atât de uriașe. Dar încă am auzit o plângere cu privire la uptime-ul GoDaddy. Uptime este unul dintre acele lucruri pe care vă așteptați să le ofere o companie de găzduire web și GoDaddy face asta cu stil.
Gazduire Linux și Windows: GoDaddy este unul dintre puținii furnizori de hosting care vă oferă opțiunea de a merge pentru Windows, mai degrabă decât sistemul de operare Linux standard pentru industrie. Dacă aveți site-uri web ASP.NET, acesta este locul potrivit pentru dvs..
Asistență tehnică excelentă: din nou, companiile de găzduire web primesc reclamații cu privire la serviciile pentru clienți. Fie că este vorba de lipsă de cunoștințe sau de timpi uriași de așteptare, dar GoDaddy și-a scos un iepure din pălărie cu această magie. Au cel mai bun serviciu pentru clienți.
Ușor de utilizat: Majoritatea GoDaddy se construiesc în jurul ideii de clienții finali mai noi. Toate instrumentele lor sunt ???? newbie ???? prietenos. Personal îmi place panoul lor, care ar trebui să fie un standard al industriei în acest moment. Tot ce am nevoie este chiar la îndemână și nu am absolut nicio reclamație cu privire la UX-urile lor.
Răul: Serverele Turbo costă mai mult: Dacă doriți o gamă completă de capacități turbocompresate de gazduirea A2, va trebui să eliminați cele mai scumpe planuri.
Codurile de reducere sunt obligatorii: Găzduirea A2 nu vă înregistrează automat la tarifele lor reduse, astfel că va trebui să faceți pasul suplimentar pentru a introduce codurile ușor de găsit pe site-ul lor web.
Nu este o valoare excelentă: dacă nu prinzi GoDaddy la o ofertă promoțională excelentă, vei fi puțin supărat la prețurile pe care le plătești. Pur și simplu nu obțineți același nivel de performanță cu pachetele de servicii finale GoDaddy inferioare. Dar dacă îi prinzi într-o promoție, câștigătoarea cina de pui câștigător.
Magazinul online lipsește caracteristici: Pentru mine, la această zi și vârstă, adăugările de e-commerce ar trebui să fie o idee sigură. Ar trebui să obțineți toate clopotele și fluierele, deoarece compania de găzduire web vă ia de obicei o bucată din bani. Pentru GoDaddy, ei pierd barca cu caracteristici și erori care lipsesc doar atacă magazinul dvs. din toate unghiurile.
Rezumat:A2 Gazduire (recenzie) oferă un mediu extrem de optimizat pentru WordPress, care face minuni atât pentru bloggeri cât și pentru companii. Și clienții pot alege atât din Windows, cât și din Linux Linux, care sunt livrate la fel de bine. Alte caracteristici ale găzduirii A2 implică un server turbo opțional pentru încărcare mai rapidă a paginilor, transfer gratuit de site-uri web, backup-uri gratuite pentru rambursarea serverului, rețea redundantă cvadruplă și multe altele. A2 oferă, de asemenea, asistență pentru chat, e-mail și telefon și este rapid și sensibil.De asemenea, disponibil în acest serviciu de găzduire web este un suport excelent, împreună cu instalarea aplicației cu 1 clic și multe altele. De remarcat este faptul că este ușor de utilizat înregistrarea numelor de domeniu însoțită de găzduire. Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji pentru ca site-urile lor web să fie gata mobil sau să aleagă între Linux și Windows. Utilizatorii pot accesa, de asemenea, conturile din aplicația mobilă Go Daddy, site-urile web în sine fiind modificate pentru a permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință informațiile despre cont. Puteți găsi alternative GoDaddy aici.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map