A2 Gazduire vs DreamHost

A2 Gazduire vs Dreamhost comparație din cap în cap a performanțelor, funcțiilor, prețurilor, avantajelor și contra și multe altele, pentru a vă ajuta să alegeți între aceste două cunoscute companii de găzduire web.


glisați spre dreapta

A2 Gazduire

DreamHost

Despre:A2 Gazduire oferă soluții de găzduire web care sunt incredibil de rapide, indiferent că este un blog nou, un site de afaceri popular sau chiar ceva cu trafic redus. A2 servește tuturor, de la amatori de web la dezvoltatori profesioniști care îndeplinesc cerințele personalizate.DreamHost are un fundal de 2 decenii în serviciul de găzduire, cu accent pe site-uri extrem de funcționale pentru bloggeri, dezvoltatori, web designeri și companii online. De asemenea, are o comunitate și suport online excelent.
Fondat în:20031997
Evaluare BBB:A+D-
Abordare:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Numar de telefon:(888) 546-8946(323) 375-3831
Adresa de email:Nu e in listaNu e in lista
Tipuri de suport:Telefon, Suport în direct, Bilet, ChatSuport live, chat
Centrul de date / locația serverului:Michigan, SUA; Amsterdam, Olanda și Singapore, AsiaIrvine, California și Ashburn, Virginia
Preț lunar:De la 3,92 USD pe lunăDe la 8,95 USD pe lună
Transfer de date nelimitat:dada
Stocare nelimitată de date:dada
E-mailuri nelimitate:dada
Domenii multiple gazdă:dada
Gazduire Controlpanel / Interfață:cPanelPanoul de control Dreamhost
Garanție Uptime pentru server:99,90%100.00%
Banii inapoi garantat:Oricând97 de zile
Gazduire dedicată disponibilă:dada
Bonusuri & In plus:Instrumente de SEO SEO și Marketing. Instrumente gratuite de HackScan și securitate. Drivere SSD gratuite. Rețeaua de livrare a conținutului CloudFlare. Haideți să cripțăm certificatele SSL. Instrument de securitate îmbunătățit Patchman. Cont integrat ManageWP.Domeniu gratuit cu confidențialitate Whois. Credit de Google Adwords de până la 75 USD. Certificate SSL gratuite.
Binele: Creat pentru viteză: A2 Gazduire utilizează unități SSD, servere turbo dedicate, memorie în cache a site-ului și multe altele, pentru a asigura performanța rapidă a fulgerului pentru site-ul dvs. web.
Gazduire Linux și Windows: Gazduirea A2 oferă opțiunea rară de găzduire bazată pe Windows, alături de obișnuitele planuri bazate pe Linux.
Securitate perpetuă: Toate planurile de gazduire A2 sunt acoperite de un protocol avansat de securitate care include firewall-uri duale, detectarea forței brute, scanarea virusului, întărirea serverului și multe altele.
Asistență pentru clienți Stellar: Găzduirea A2 oferă asistență permanentă susținută de o echipă extrem de utilă și cu cunoștințe.
Panou de control uimitor: DreamHost are o interfață intuitivă și simplificată, care este o plăcere de utilizat.
Asistență excepțională pentru clienți: Echipa de asistență DreamHost este receptivă, în cunoștință de cauză și este întotdeauna pregătită să vă învețe cum să împiedicați din nou să crească.
O gamă largă de caracteristici: de la resurse nelimitate la certificate SSL gratuite și multe altele, DreamHost include o încărcătură cu funcții premium cu fiecare dintre planurile sale, adesea fără costuri suplimentare.
Garanție 100% Optime: DreamHost promite o durată de funcționare de 100%, susținută de o garanție a creditului pe o zi pentru fiecare oră de oprire pe care o experimentați..
Garanție de rambursare generoasă: DreamHost vă oferă 97 de zile pentru a solicita o rambursare completă.
Răul: Serverele Turbo costă mai mult: Dacă doriți o gamă completă de capacități turbocompresate de gazduirea A2, va trebui să eliminați cele mai scumpe planuri.
Codurile de reducere sunt obligatorii: Găzduirea A2 nu vă înregistrează automat la tarifele lor reduse, astfel că va trebui să faceți pasul suplimentar pentru a introduce codurile ușor de găsit pe site-ul lor web.
Există opțiuni mai ieftine: Există mulți furnizori populari care oferă planuri de găzduire la prețuri mai mici.
Rezumat:A2 Gazduire (recenzie) oferă un mediu extrem de optimizat pentru WordPress, care face minuni atât pentru bloggeri cât și pentru companii. Iar clienții pot alege atât din gazduire Windows cât și Linux, care sunt livrate la fel de bine. Alte caracteristici ale găzduirii A2 implică un serviciu turbo opțional pentru încărcare mai rapidă a paginilor, transfer gratuit de site-uri web, backup-uri gratuite pentru rambursarea serverului, rețea redundantă cvadruplă și multe altele. A2 oferă, de asemenea, asistență pentru chat, e-mail și telefon și este rapid și sensibil.DreamHost (recenzie) oferă gazduire WordPress optimizată, împreună cu asistență WordPress expertă. Se poate utiliza orice plugin sau temă dorită. De remarcat este și configurarea optimizată a WordPress și timpul de funcționare care se ridică până la 100%. De asemenea, DreamHost vine cu servicii de stocare în cloud, împreună cu DudaMobile, furnizate pentru crearea de site-uri web mobile. De asemenea, clienții apreciază gazduirea nelimitată a domeniului și garanția de returnare a banilor de 97 de zile.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map