A2 Gazduire vs Bluehost

Cap la cap A2 Gazduire vs Bluehost compararea funcțiilor, performanței, prețurilor, avantajelor și contra, și altele, pentru a vă ajuta să decideți între acești doi furnizori populari de găzduire web.


Scorul total

A2 Gazduire

Scorul total

Bluehost

A2 Gazduire iese ca un câștigător clar al acestor două servicii de găzduire web, datorită funcțiilor superioare, vitezei și securității. Aflați mai multe despre Bluehost vs A2 Hosting în tabelul de comparație de mai jos:

A2 Hosting vs Tabelul de comparație Bluehost

glisați spre dreapta

A2 Gazduire

Bluehost

Despre:A2 Gazduire oferă soluții de găzduire web care sunt incredibil de rapide, indiferent că este un blog nou, un site de afaceri popular sau chiar ceva cu trafic redus. A2 servește tuturor, de la amatori de web la dezvoltatori profesioniști care îndeplinesc cerințele personalizate.Bluehost oferă servicii de găzduire cu lățime de bandă nelimitată, spațiu de găzduire și conturi de e-mail. Are o reputație de performanță robustă, suport excelent pentru clienți și prețuri competitive.
Fondat în:20031996
Evaluare BBB:A+A+
Abordare:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Numar de telefon:(888) 546-8946(888) 401-4678
Adresa de email:Nu e in listaNu e in lista
Tipuri de suport:Telefon, Suport în direct, Bilet, ChatTelefon, Suport în direct, Chat, Bilet
Centrul de date / locația serverului:Michigan, SUA; Amsterdam, Olanda și Singapore, AsiaProvo, Utah
Preț lunar:De la 3,92 USD pe lunăDe la 2,95 USD pe lună
Transfer de date nelimitat:dada
Stocare nelimitată de date:dada
E-mailuri nelimitate:dada
Domenii multiple gazdă:dada
Gazduire Controlpanel / Interfață:cPanelcPanel
Garanție Uptime pentru server:99,90%Nu
Banii inapoi garantat:Oricând30 de zile
Gazduire dedicată disponibilă:dada
Bonusuri & In plus:Instrumente de SEO SEO și Marketing. Instrumente gratuite de HackScan și securitate. Drivere SSD gratuite. Rețeaua de livrare a conținutului CloudFlare. Haideți să cripțăm certificatele SSL. Instrument de securitate îmbunătățit Patchman. Cont integrat ManageWP.Instrumente de depunere a motorului de căutare. Credit de publicitate Google 100 USD. 50 $ credit publicitar Facebook. Listare gratuit de pagini galbene.
Binele: Creat pentru viteză: A2 Gazduire utilizează unități SSD, servere turbo dedicate, memorie în cache a site-ului și multe altele, pentru a asigura performanța rapidă a fulgerului pentru site-ul dvs. web.
Gazduire Linux și Windows: Gazduirea A2 oferă opțiunea rară de găzduire bazată pe Windows, alături de obișnuitele planuri bazate pe Linux.
Securitate perpetuă: Toate planurile de gazduire A2 sunt acoperite de un protocol avansat de securitate care include firewall-uri duale, detectarea forței brute, scanarea virusului, întărirea serverului și multe altele.
Asistență pentru clienți Stellar: Găzduirea A2 oferă asistență permanentă susținută de o echipă extrem de utilă și cu cunoștințe.
O varietate de planuri de găzduire: Bluehost oferă hostinguri partajate, VPS, dedicate și cloud, precum și opțiuni precum găzduirea WordPress gestionată, oferindu-vă flexibilitatea pentru a vă extinde cu ușurință site-ul în funcție de nevoile dvs. de găzduire în schimbare.
Asistență 24/7: Pe lângă unele dintre cele mai bune resurse de auto-ajutor ale oricărei gazde, Bluehost are o adevărată armată de experți cu acțiune rapidă, gata să vă ajute 24 de ore din 24, prin bilet de asistență, linie fierbinte sau chat live..
Politica de rambursare bună: Bluehost vă va oferi o rambursare completă dacă anulați în termen de 30 de zile și rambursări pro-evaluate dacă anulați după această perioadă.
Răul: Serverele Turbo costă mai mult: Dacă doriți o gamă completă de capacități turbocompresate de gazduirea A2, va trebui să eliminați cele mai scumpe planuri.
Codurile de reducere sunt obligatorii: Găzduirea A2 nu vă înregistrează automat la tarifele lor reduse, astfel că va trebui să faceți pasul suplimentar pentru a introduce codurile ușor de găsit pe site-ul lor web.
Fără garanție de utilizare: Bluehost nu vă oferă compensații pentru perioade de oprire prelungite sau neașteptate.
Taxe de migrare a site-urilor site-ului: Spre deosebire de unii dintre concurenții săi, Bluehost percepe taxe suplimentare dacă doriți să migrați site-uri web pre-existente sau conturi PPanel.
Rezumat:A2 Gazduire (recenzie) oferă un mediu extrem de optimizat pentru WordPress, care face minuni atât pentru bloggeri cât și pentru companii. Și clienții pot alege atât din Windows, cât și din Linux Linux, care sunt livrate la fel de bine. Alte caracteristici ale găzduirii A2 implică un server turbo opțional pentru încărcare mai rapidă a paginilor, transfer gratuit de site-uri web, backup-uri gratuite pentru rambursarea serverului, rețea redundantă quadruplă și multe altele. A2 oferă, de asemenea, asistență pentru chat, e-mail și telefon și este rapid și sensibil.Bluehost (revizuire aici) este, de asemenea, cunoscut pentru soluția sa proprie de protecție a resurselor, creată pentru protecția utilizatorilor de hosting partajat de alți utilizatori probabili abuzivi de pe același server. Clienții și utilizatorii pot instala aplicația utilizând SimpleScripts 1 clic pe instalare. De asemenea, sunt disponibile VPS și Gazduire dedicată.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map