Difusió de correu electrònic en fred (amb extensió i eines de Gmail + Chrome)

Tots dos sabem que el correu electrònic en fred és el millor mètode per generar enllaços enllaços rellevants i d’alta qualitat. En aquesta entrada del bloc us vaig a mostrar com fer divulgació gratuïta per correu electrònic a Gmail


De fet, he utilitzat aquesta tècnica exacta i les extensions i eines gratuïtes de Chrome que figuren en aquesta guia crea milers de enllaços de qualitat de gran qualitat realitzant informació de correu electrònic freda amb Gmail, de franc.

Comencem…

com fer una informació gratuïta per correu electrònic en fred amb gmail

La meva “pila” actual per a missatges de correu electrònic en fred està formada per eines de freemium 100% gratuïtes:

 • Gmail (duh! ��)
 • A adreça de correu electrònic personalitzada en un nom de domini personalitzat (vegeu aquí més avall)
 • Full de càlcul de Gmail + unió de correu (Estic utilitzant el script de Google)
 • Seguiment de correu electrònic per a obertures i clics (faig extensió Chrome)
 • Gramàtica i grafia ortogràfica (Estic fent servir l’extensió de Chrome)
 • Cercador d’adreces de correu electrònic (Estic utilitzant l’extensió de Chrome per trobar adreces de correu electrònic, és una alternativa gratuïta a hunter.io)

Les primeres coses primer … necessiteu una adreça de correu electrònic (duh!).

Connecteu un nom de domini personalitzat a Gmail (per enviar i rebre correus electrònics)

Si ja teniu un domini personalitzat configurat amb Gmail.

Gmail (Google Mail) és realment impressionant, ja que és gratuït i obtingueu 15 GB d’emmagatzematge.

Aquí us mostraré com connectar un domini personalitzat al vostre compte de Gmail gratuït perquè pugueu fer-ho enviar i rebre correus electrònics mitjançant la vostra pròpia adreça de correu electrònic al vostre propi nom de domini a Gmail.

gmail connectar el nom de domini personalitzat

Per què no només utilitzar-ho Suite G en canvi?

Segur que pots, la suite de G de Google és excel·lent i pots crear una adreça de correu electrònic de negocis amb àlies per al teu domini amb almenys 30 GB d’espai amb accés a Gmail, Docs, Drive, Calendar, Meet i molt més..

Els preus de G Suite comencen a 6 dòlars per usuari al mes per a bàsics, 12 dòlars per a empreses i 25 dòlars per a Enterprise.

No és car, però diguem que teniu 5 llocs web que utilitzen cada un el seu propi domini.

Després suma … $ 6 per usuari al mes x 12 mesos x 5 llocs web = 360 dòlars per any *

Compareu-ho amb el cost d’utilitzar aquesta configuració = 0 $ *

(* no té en compte el registre del nom de domini ni el cost de renovació anual.)

D’acord, ara quan heu tractat aquí us explicaré:

 1. Inscripció en un compte de Gmail (per exemple, [correu electrònic protegit]) – GRATU .T
 2. Registre d’un nom de domini (per exemple, webhostingrating.com): de 10 a 15 dòlars anuals
 3. Creació d’una adreça de correu electrònic personalitzada (per exemple, [correu electrònic protegit]) – GRATU .T
 4. Reenviament de correus electrònics al vostre correu electrònic de domini personalitzat (per exemple, [correu electrònic protegit]) al vostre Gmail (per exemple, [protegit per correu electrònic]) – GRATU FREET
 5. S’està enviant correus electrònics des de l’adreça de correu electrònic personalitzada (per exemple, [correu electrònic protegit per correu electrònic]) – GRATU –T

Com connectar un domini personalitzat a Gmail: pas a pas

Pas 1

Primer, dirigiu-vos a https://www.google.com/gmail/ i registra’t per un compte de Gmail gratuït i una adreça de correu electrònic de Gmail (per exemple, [correu electrònic protegit per correu electrònic]).

Pas 2

A continuació, cal que comprar un nom de domini (per exemple, webhostingrating.com). Recomano registrar un nom de domini amb Namecheap o GoDaddy (prefereixo Namecheap ja que ofereixen privadesa de whois gratis).

Pas 3

Aleshores, crea una adreça de correu electrònic personalitzada i reenvia-la a la vostra adreça de Gmail. Voleu crear un àlies (per exemple, hola) al vostre nom de domini personalitzat (per exemple, webhostingrating.com) i reenviar-lo a la vostra adreça de Gmail (per exemple, [correu electrònic protegit]).

A continuació, es mostra com configurar el reenviament de correu electrònic a Namecheap.

reenviament de correu electrònic de namecheap

La configuració no és tan diferent a GoDaddy.

D’acord, de manera que ara els correus electrònics a [protegit per correu electrònic] seran reenviats automàticament a [email protected]

Genial!

Ara per a la part final, on puguis envieu correus electrònics amb el vostre correu electrònic personalitzat (per exemple, [correu electrònic protegit]) des del vostre compte de Gmail.

(Per a que funcioni, heu de tenir la verificació en dos passos habilitada perquè l’opció de contrasenyes de l’aplicació estigui disponible)

Pas 4

Aneu a la secció de seguretat del vostre compte de Gmail (compte de Google) mitjançant aquest enllaç https://myaccount.google.com/security.

Desplaceu-vos cap a la secció d’inici de sessió amb Google i feu clic a Contrasenyes de l’aplicació (o utilitzeu aquest enllaç https://myaccount.google.com/apppasswords).

contrasenyes d'aplicacions de Google

A la llista desplegable de contrasenyes de l’aplicació, seleccioneu “Correu” com a aplicació i “Altres” com a dispositiu. Escriviu el nom del vostre domini (per exemple, webhostingrating.com) per al dispositiu “Altres” i feu clic a Genera:.

contrasenya de l'aplicació

Anoteu aquesta contrasenya o copieu-la i enganxeu-la al bloc de notes ja que la necessitareu més endavant.

Pas 5

Ara torna a Gmail.

A la cantonada superior dreta, feu clic al botó “Configuració”. A continuació, feu clic a la pestanya “Comptes i importació” i desplaceu-vos cap avall fins a “Enviar correu com a” i feu clic a l’enllaç “Afegeix una altra adreça de correu electrònic”..

Introduïu un nom, una adreça de correu electrònic i desmarqueu la casella “Tracta com un àlies”.

gmail envia correus electrònics des d’un domini personalitzat

A la pantalla següent, escriviu:

Servidor SMTP: smtp.gmail.com
Port: 465
Nom d’usuari: La vostra adreça de correu electrònic de Gmail (per exemple, [correu electrònic protegit per correu electrònic])
Contrasenya: Heu creat uns passos enrere per crear la contrasenya de l’aplicació generada
SSL: Comproveu el botó de ràdio de connexió segura

configuració de smtp de gmail

Feu clic a “Afegir compte” i se us demanarà que confirmeu la vostra adreça de correu electrònic. Comproveu la vostra safata d’entrada de Gmail quan rebrà un correu electrònic amb instruccions sobre com confirmar l’adreça de correu electrònic.

Això és! Ja heu acabat i ara podeu enviar correus electrònics de Gmail mitjançant l’adreça de correu electrònic del vostre domini personalitzat.

envieu correus electrònics des d’un domini personalitzat de gmail

Ben fet! Ara podeu fer informació de correu electrònic mitjançant Gmail mitjançant una adreça de correu electrònic professional.

P.S. Si anteriorment sembla massa complicat, podeu utilitzar un servei de desviació de correu electrònic gratuït com https://improvmx.com o https://forwardemail.net.

Com enviar correus electrònics massius a Gmail

L’enviament de correus electrònics un per un és un procés lentament lent quan es fan missatges de correu electrònic freds per enllaços enllaçats.

Entra Combinació de correu de Gmail.

Què passaria si podríeu enviar correus electrònics personalitzats mitjançant fulls de càlcul i Gmail de Google?

Aleshores, què és la combinació de correu? Es tracta de convertir les dades del full de càlcul de Google (nom, lloc web, adreça de correu electrònic, etc.) en correus electrònics personalitzats de Gmail.

La combinació de correu electrònic de Gmail et permet envieu correus electrònics massius a granel, personalitzats per a cada destinatari.

què és la combinació de correu electrònic de gmail

L’enviament de correus electrònics personalitzats mitjançant fulls de càlcul de Google i Gmail accelera el procés de correu electrònic en fred.

Aquí teniu el les millors aplicacions gratuïtes de combinació de correu de Gmail:

Formulari mula

forma mula

Form Mule és un complement addicional gratuït per a fulls de càlcul de Google que us permet automatitzar la creació de correus electrònics personalitzats de Gmail. Podeu fer dades de full de càlcul de Google basades en fila i utilitzar etiquetes per crear i enviar correus electrònics personalitzats amb etiquetes ubicades del vostre full de càlcul.

El formulari Mule és 100% gratuït i podeu enviar 100 correus electrònics al dia.

Combinació de correu amb fitxers adjunts

Combinació de correu amb fitxers adjunts

Mail Merge with Adjunts funciona tant amb el compte de Gmail com amb el G Suite (Google Apps) i inclou diverses funcions útils. Les funcions que més m’agraden són que podeu enviar correus electrònics combinats immediatament o podeu utilitzar el planificador integrat per enviar-los en una data i hora posteriors.

L’edició gratuïta permet enviar 50 destinataris de correu electrònic al dia. L’edició premium costa 29 dòlars i augmenta la quota diària de correu electrònic.

Encara un altre correu fusiona (YAMM)

Una altra combinació de correu

Un altre correu fusionat (o YAMM) és una popular aplicació de combinació de correu que es troba des de fa temps. Funciona similar a la resta d’aplicacions i crea campanyes de correu electrònic amb Gmail i fulls de càlcul de Google. El que m’agrada és que podeu personalitzar i fer el seguiment de correus electrònics que envieu.

El pla gratuït permet enviar 50 correus electrònics al dia. Per obtenir més quota és de 20 dòlars per als comptes de gmail.com i 40 dòlars pels comptes de G Suite.

MergeMail

fusionemail

MergeMail és una extensió de correu electrònic de combinació de correu electrònic per a Gmail, on podeu envia i fa el seguiment de correus electrònics massius des de Gmail.

Us permet personalitzar els vostres correus electrònics amb els camps que vulgueu utilitzar els valors de les columnes de full de Google. Les funcions incloses són:

 • Creeu i utilitzeu plantilles de correu electrònic a Gmail
 • Seguiment de correu electrònic per als correus electrònics oberts i els clics als enllaços
 • S’integra amb Salesforce, HubSpot, Fulls de càlcul de Google, Slack i molt més
 • Vista prèvia dels correus electrònics abans d’enviar-los
 • Afegiu els enllaços de baixa als vostres correus
 • Envieu correus electrònics programats a una hora determinada

MergeMail és un alternativa Gmass gratuïta que us permet enviar 50 correus electrònics de forma gratuïta al dia. Els plans pagats comencen a tan sols 12 dòlars al mes (envieu 200 correus electrònics al dia).

Les millors extensions de crom (gratuïtes / freèmiques) de divulgació per correu electrònic amb Gmail

Ara, aprofundeixem en les extensions de Chrome que recomano per a una informació de correu electrònic freda.

Gramaticalment

extensió cromada gramaticalment

Grammarly és una eina avançada de correcció gramatical i d’errors que posa a prova la vostra redacció contra centenars d’errors gramaticals.

Per què utilitzar gramaticalment?

La sensació de correu electrònic freda es refereix a una primera impressió. Les faltes d’ortografia, d’escriptures i de gramàtica són una manera molt dolenta d’intentar iniciar una relació.

Hauríeu d’utilitzar un assistent d’escriptura com Grammarly per Arregleu les tipografies i els errors gramaticals abans de prémer l’enviament perquè això pot marcar la diferència entre si el correu electrònic rep una resposta o no.

Plantilles de Gmail (respostes enllaçades)

les plantilles de gmail les respostes enllaunades

La creació de plantilles de correu electrònic reutilitzables (o respostes enllaçades) és un funció integrada a Gmail. Permet convertir missatges freqüents en plantilles per estalviar temps.

Les plantilles de correu electrònic de Gmail es poden crear i inserir mitjançant el menú “Més opcions” de la barra d’eines de redacció. També podeu crear respostes automàtiques mitjançant plantilles i filtres junts.

HubSpot té un excel·lent tutorial sobre com començar i com utilitzar les plantilles de correu electrònic integrades de Gmail.

Mailtrack

extensió de crom mailtrack

Mailtrack és una eina gratuïta de seguiment de correu electrònic per a Gmail que us permet saber si els correus electrònics que heu enviat s’han llegit o no. Afegeix les marques de comprovació doble a Gmail per poder fer un seguiment fàcil dels correus electrònics i obtenir un rebut de lectura:

(✓) significa que el vostre correu electrònic ha estat enviat, però no obert. (✓✓) vol dir que s’ha obert el vostre correu electrònic.

Mailtrack és per sempre gratis i us ofereix un seguiment de correu electrònic il·limitat per a Gmail. Pagueu 9,99 dòlars al mes per treure la marca “Enviat amb Mailtrack” i obtenir més funcions.

Clearbit Connect

clarbit connectar

Clearbit Connect és una eina que troba adreces de correu electrònic de la seva base de dades de 150 milions de contactes comercials.

Es mostra en un giny a la part dreta de Gmail i mostra informació útil sobre les persones que us envien un correu electrònic i us permet trobar l’adreça de correu electrònic de qualsevol persona sense sortir de Gmail.

La versió gratuïta es limita a trobar 100 correus electrònics al mes.

Campanyes de caçadors

campanyes de caçadors

Hunter Campaigns us permet fer servir crear campanyes de correu electrònic fredes senzilles, on podeu escriure, personalitzar i programar seguiments des del vostre compte de Gmail.

Aquesta eina fa que la divulgació per correu electrònic freda sigui molt senzilla, ja que inclou incorporats:

 • Personalització per correu electrònic
 • Programació de correu electrònic
 • Seguiment de correu electrònic
 • Plantilles de correu electrònic
 • Desactivació del correu electrònic

La creen els fabricants de Hunter.io, l’eina on es poden trobar gairebé totes les adreces de correu electrònic que hi ha darrere dels llocs web que navegueu a Internet.

El pla gratuït proporciona 50 missatges de correu electrònic gratuïts al mes.

MailKing de CloudHQ

extensió de crom per correu postal

MailKing de CloudHQ us permet enviar campanyes de divulgació per correu electrònic i màrqueting sense haver de sortir mai de Gmail.

Es tracta d’una eina realment bona l’enviament de campanyes de divulgació de correu electrònic gratuïtes des de Gmail. Ofereix un munt de funcions, com ara la combinació de correu electrònic des de CSV o fulls de càlcul, el seguiment de les obertures de correu electrònic i els clics, personalització, anul·lacions de subscripcions i plantilles de correu electrònic gratuïtes que es poden clonar..

El pla gratuït és limitat a 200 correus electrònics al mes o aproximadament 7 correus electrònics al dia.

Safata d’entrada dreta

extensió crom dreta del quadre dret

Inbox Right és una potent eina amb tot el possible funcions de correu electrònic de divulgació, com ara enviar correus electrònics programats, correus electrònics recurrents i correus de seguiment.

Inbox Input (dret d’inici) us permet escriure correus electrònics més ràpidament amb plantilles i podeu fer un seguiment automàtic amb els missatges que no responen al vostre primer correu electrònic. També podeu configurar recordatoris, crear correus electrònics recurrents, afegir notes privades i obtenir notificacions de seguiment.

L’inconvenient és que el pla gratuït ho és limitat a 10 correus electrònics al mes. La bona notícia és que el pla de pagament és molt barat, només comença 5,95 dòlars al mes.

RespostaUp

resposta extensió crom

ReplyUp és un seguiment de correu electrònic, programació de correu electrònic i seguiment de correu electrònic eina per a Gmail.

Podeu crear campanyes de correu electrònic de divulgació fàcilment penjant una llista de correu electrònic i enviar correus electrònics puntuals, seguiments de correu electrònic i fer un seguiment del rendiment, tot això com a part de la vostra campanya de divulgació..

El pla gratuït està limitat a 10 correus electrònics de seguiment al mes i a una plantilla de correu electrònic. El pla de pagament és de només 49 dòlars a l’any i inclou “tot” il·limitat:

 • Seguiments il·limitats al mes
 • Plantilles de correu electrònic il·limitades
 • Seguiment de correu electrònic il·limitat
 • Programació il limitada de correu electrònic
 • Informes de correu electrònic il·limitats
 • La combinació d’enviaments i correu a granel

FollowUpThen

seguiment llavors

FollowUpThen no és una extensió Chrome, és una eina de seguiment que envia els recordatoris a la safata d’entrada exactament quan els necessiteu. Aquí hi ha el tema genial. Funciona enviant correus electrònics mitjançant adreces de correu electrònic formateades especials.

Per exemple, per establir un recordatori durant 3 dies per ara:

 • PER: 3 dies@ followupthen.com (Només tu rebre el seguiment a 3 dies).
 • CC: 3 dies@ followupthen.com (Tothom, inclòs tu mateix, rep el seguiment a 3 dies).
 • BCC: 3 dies@ followupthen.com (Només tu rebre el seguiment a 3 dies. Cap destinatari no veuran cap rastre del recordatori de correu electrònic).

El camp Bcc és especialment útil per a la divulgació per correu electrònic. Si afegiu FollowUpThen al camp de correu electrònic de Bcc, es planificarà un recordatori de seguiment privat que només rebreu. El destinatari de correu electrònic no veurà cap rastre del recordatori de correu electrònic (ja que es troba al camp Bcc).

exemple de followupthen bcc

En aquest exemple, rebràs un seguiment sobre aquest missatge de correu electrònic al cap de 3 mesos. Jon (el destinatari) no veurà cap rastre d’un recordatori de correu electrònic i no rebrà cap seguiment.

El pla gratuït està limitat a 50 correus electrònics de seguiment al mes. El pla de pagament comença des de 2 dòlars per mes.

Minelead

Minelead

Minelead és un cercador de correu electrònic eina per a Gmail. Aquesta extensió de crom fa el que Hunter.io fa, però Minelead és GRATU andT i us fa cerques il·limitades per a qualsevol empresa o lloc web mentre els visiti.

Es presenta com a extensió Chrome per a cercar correu electrònic i com a API. Podeu trobar qualsevol informació de contacte de l’empresa, trobar correus electrònics dels empleats d’una empresa i trobar correus electrònics per a un nom de domini i podeu exportar i desar fàcilment les adreces de correu electrònic que trobeu..

Eines pagades (mencions honorífiques)

Com és probable que us imaginareu, hi ha moltes més eines de divulgació per correu electrònic i eines que no són gratuïtes d’utilitzar.

A continuació, es detallen alguns d’ells, i es tracta d’eines de divulgació per correu electrònic fredes que he utilitzat en el passat:

 • Rebump és una extensió Chrome (i Firefox) que us envia missatges de seguiment personalitzables i automatitzats als vostres destinataris de correu electrònic..
 • Vocus és un programari de correu electrònic fred tot-en-un assequible per a Gmail. Ofereix un seguiment de correu electrònic, seguiments automatitzats, prospecció, combinació de correu i molt més. Els preus comencen a partir de només 5 dòlars per mes.
 • Replyify és una eina que automatitza els vostres correus electrònics i els seguiments amb seqüències de campanya de correu electrònic per degoteig. Funciona amb Gmail, Office365. Hi ha disponible un pla gratuït i el pla de pagament comença només a $ 1 / mes.
 • Stackmails és una eina que envia campanyes de correu electrònic massives amb Gmail. Envieu correus electrònics i seguiments personalitzats del vostre compte de Gmail. Els preus comencen des de $ 29 / mes.
 • NinjaOutreach és el millor programari de divulgació per correu electrònic en fred. És un programari senzill però potent que inclou totes les funcions essencials per enviar correus electrònics. Els plans comencen a partir de 49 $ / mes.
 • Gmass és una potent eina de combinació de correu de Gmail + Google Fulls que us permet enviar campanyes de correu electrònic massives a Gmail. Els preus comencen des de 8,95 $ / mes.
 • https://smartreach.io: és un programari de divulgació per correu electrònic fred per a vendes i màrqueting. Ofereix seguiments automàtics, escalfament de campanyes, seguiment obert / resposta, prova de correu brossa. Els plans comencen a partir de 19 dòlars al mes.
 • Woodpecker és una eina de correus electrònica i de seguiment que envia automàticament correu electrònic des de gairebé qualsevol bústia (Gmail, Office365, etc.). Els preus comencen des de $ 33 / mes.

Plantilles de correu electrònic de Gmail

La tercera i última secció d’aquesta publicació del bloc tracta sobre plantilles i creació de seqüències de correu electrònic.

Plantilles de correu electrònic de Gmail ™

plantilles de correu electrònic de gmail

Les plantilles de correu electrònic de Gmail ™ inclou 100 plantilles de correu electrònic accessibles directament des de Gmail. Podeu importar plantilles des de Mailchimp o crear les vostres pròpies plantilles a Gmail.

El pla gratuït inclou limitacions. La creació de plantilles de correu electrònic amb fitxers adjunts i la importació de plantilles MailChimp estan limitades a 10 al mes. Convertint qualsevol correu electrònic a
la vostra pròpia plantilla està limitada a 3 al mes.

PersistIQ

PersistIQ

El generador de correu electrònic fred PersistIQ us permet crear de forma ràpida i senzilla una campanya de correu electrònic freda de 5 punts tàctils mitjançant plantilles de correu electrònic fredes provades.

No es tracta d’una extensió Chrome, però és una eina gratuïta per generar plantilles preparades per copiar i enganxar.

DripScripts

descripcions

DripScripts és un generador gratuït de seqüències de correu electrònic de DripScripts que us permet crear i personalitzar seqüències de correu electrònic provades. Trieu una plantilla o comenceu des de zero, personalitzeu els correus electrònics i després descarregueu la seqüència acabada.

No es tracta d’una extensió Chrome, però és una eina gratuïta per generar correus electrònics de divulgació per copiar i enganxar.

Embolicar

El correu electrònic en fred per a enllaços enllaços o publicacions de convidats no és fàcil, però es pot fer molt més fàcil (i més barat) mitjançant les tècniques i les eines que he cobert en aquesta publicació del bloc.

No he parlat gaire de com fer una recepció de correu electrònic freda en termes de “què dir / escriure”. És una publicació de bloc sencera. Us recomano que mireu l’estudi de divulgació per correu electrònic i mireu aquest vídeo de Sujan Patel, fundador de Mailshake, per obtenir més informació sobre com escriure bons correus electrònics, seqüències i seguiments..

En aquesta entrada del bloc, us he mostrat com fer-ho divulgació gratuïta per correu electrònic a Gmail per crear 1.000 backlinks d’alta qualitat. Espero que us hagi agradat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map