Convertir llocs de WordPress en HTML estàtics (per augmentar la velocitat, la seguretat i el SEO)

WordPress s’ha convertit en l’opció CMS per a la majoria d’usuaris, però no sense motius. És la manera més fàcil i ràpida d’obtenir-se en línia per a un bloc o un negoci, i la versatilitat, la personalització i la facilitat de configurar i funcionar no són iguals..


Tot i així, deixa molt a desitjar, és per això que les persones busquen altres alternatives, o en aquest cas, una solució més completa que ofereixi el millor d’ambdós mons. Sí, estem parlant la conversió de llocs de WordPress a llocs HTML estàtics sense desviar el vostre CMS de WordPress.

Dit d’una altra manera, una configuració com la que estem parlant us permetria tenir la facilitat d’utilitzar per gestionar el vostre contingut i lloc amb WordPress evitant alguns problemes importants associats al CMS, inclòs Problemes de vulnerabilitat, velocitat i rendiment pirateria, sobre-dependència d’un servei d’allotjament i així successivament.

Però prenguem una cosa alhora, mentre us anem recorrent tots els elements avantatges i contres de la conversió de llocs de WordPress a llocs HTML estàtics i també les diferents opcions que podeu utilitzar per fer-ho.

WordPress i la seva creixent popularitat

WordPress és el el CMS més popular del món (Sistema de gestió de continguts). Un CMS és bàsicament un programari que permet als usuaris crear i gestionar els seus llocs web sense cap coneixement de codificació.

I WordPress sembla ser molt bo per fer això. És molt versàtil i ofereix tones de plugins per permetre als usuaris implementar qualsevol tipus de funcionalitat que vulguin al seu lloc web sense haver de tocar ni el codi..

La versatilitat de WordPress també és el motiu de la seva popularitat, cosa que es fa evident en el fet que actualment pot gestionar prop del 33,5% de tots els llocs web a Internet.

Els llocs de WordPress i els factors importants que heu de tenir en compte

Tot i que només us oferim una visió general de WordPress, també ho és és important tenir en compte la seguretat, el rendiment i el SEO dels llocs de WordPress ja que solen ser factors crucials quan es tracta de l’experiència global del negoci del vostre negoci.

El seguretat és un factor sorprenentment subestimat al qual la majoria dels usuaris no donen molta importància. Hi ha més que uns quants casos d’empreses amb èxit en disminució i mai no es poden recuperar de les principals infraccions de seguretat del seu lloc web i de les seves dades.

És just dir que WordPress no ofereix el millor en termes de seguretat, especialment per defecte. Tanmateix, podeu contractar un expert o prendre algunes mesures de seguretat per millorar el nivell global de seguretat del vostre lloc de WordPress.

Gairebé el mateix passa pel que fa a rendiment aspecte també. Tot i que el rendiment no és exactament dolent per defecte, un lloc de WordPress necessita unes rares optimitzacions per ser més funcionals i ràpides.

El SEO aspecte és certament una cosa que WordPress té molt avantatge en comparació amb altres opcions de CMS. Els llocs de WordPress són molt fàcils d’optimitzar per a SEO, i hi ha molts plugins que gestionen gairebé totes les necessitats d’optimització de SEO del vostre lloc..

Però molts usuaris encara troben la necessitat de migrar a una versió estàtica del seu lloc web de WordPress. Esbrinem per què.

Llocs web dinàmics vs estàtics

Ja hem cobert la majoria dels avantatges importants relacionats amb la web naturalesa dinàmica de WordPress. N’hi ha pràcticament infinites opcions per triar entre els temes i els complements estarà preocupat perquè pugueu oferir al vostre lloc web el tipus d’aspecte i la funcionalitat que voleu fàcilment sense haver de confondre amb el codi..

Font: https://www.pluralsight.com/blog/creative-professional/static-dynamic-websites-theres-difference

Però aquesta naturalesa dinàmica té les seves pròpies limitacions, cosa que cal discutir amb una mica més de detall.

Contingut dinàmic significa tècnicament que cada vegada que un usuari visita el vostre lloc web es realitzarà una sol·licitud i les dades necessàries seran obtingudes de la vostra base de dades per servir-los el que va sol·licitar..

Imagineu-vos que això succeeix un milió de vegades al mes per a llocs web de trànsit mitjà a alt i com 10 milions de vegades al mes per a llocs web de gran trànsit.

Això planteja algunes preocupacions, sobretot pel que fa al rendiment i la seguretat. Pel que fa a la primera, la velocitat del vostre lloc tendeix a tenir un èxit, que és un dels factors importants de SEO als ulls de Google..

Però hi ha més. Com que la base de dades té les seves pròpies limitacions, una pujada important del trànsit pot fer que deixi de funcionar, ja que pot no poder gestionar la càrrega més gran, provocant que el vostre lloc web baixi també..

A més, el vostre lloc web pot disminuir, fins i tot si hi ha una intensitat de trànsit en un dels molts altres llocs web allotjats al mateix servidor que el vostre lloc, el que és el cas de la majoria de serveis d’allotjament compartits..

Després ve la part de seguretat. La majoria de les incidències de pirateria ocorren generalment a la base de dades. A més, les plataformes d’Open Source, com WordPress, són molt més vulnerables als atacs de pirateria, ja que tots els atacants han de trobar és trobar una vulnerabilitat particular que després es pot escalar a un nivell molt superior..

De la mateixa manera, de la mateixa manera que amb el rendiment, si qualsevol altre lloc allotjat a la mateixa base de dades que el vostre lloc és piratejat, les probabilitats que el vostre lloc pirateïn també augmentin significativament..

No cal dir que aquestes qüestions requereixen molt en el manteniment. Els temes i els complements obsolets poden fer que el vostre lloc sigui més vulnerable a problemes de seguretat i altres, de manera que cal actualitzar-los regularment.

Qualsevol plugin o tema que es pirata o infecta amb codi maliciós pot provocar atacs i atacs de pirateria a nivell massiu, de manera que també heu d’anar amb compte amb el tipus de temes i complements que feu servir i eliminar els que s’han convertit en vulnerables..

Tanmateix, la majoria dels usuaris que realment estan preocupats per la seguretat del seu lloc de WordPress també han d’implementar mesures de seguretat addicionals, com ara complements de seguretat premium..

Avantatges dels llocs web estàtics

Com que els llocs estàtics no utilitzen una base de dades, no són vulnerables a la majoria dels problemes potencials que hem comentat anteriorment. A més, també ofereixen molts avantatges de rendiment i seguretat.

Abordem-los en detall a continuació.

Seguretat

Com acabem d’esmentar anteriorment, un lloc web estàtic no necessita utilitzar cap base de dades. Això vol dir no es pot piratejar piratejant una base de dades mitjançant pràctiques com ara injeccions SQL (SQLi) i cross-site Scripting (XSS), que és alarmantment comú amb els llocs de WordPress segons una base de dades.

De la mateixa manera, un lloc estàtic no es pot piratejar només piratant algun altre lloc de la mateixa base de dades que el vostre lloc web. Un lloc web estàtic tampoc és vulnerable a totes les possibilitats de pirateria que tenen la majoria de llocs que utilitzen programari d’Open Source com WordPress.

Tampoc corre el risc de deixar-se piratejar a causa d’utilitzar temes obsolets o infectats o plugins gratuïts. Així que simplement utilitzant un lloc web estàtic, millorar la seguretat del vostre lloc web de manera significativa.

Velocitat

Hem comentat anteriorment com Els llocs web dinàmics poden tenir problemes de velocitat ja que necessiten realitzar sol·licituds a la base de dades i obtenir-ne el contingut sol·licitat. Però com un lloc web estàtic utilitza pàgines pre-representades i no una base de dades, sinó que es carrega molt més ràpidament ja que no hi ha cap tipus de retrocés relacionat amb els llocs dinàmics.

Font: https://www.thecrazyprogrammer.com/2016/11/difference-between-static-and-dynamic-websites.html

La millora de la velocitat no només ajudarà a garantir una millor experiència dels usuaris, sinó que també obtindrà els bons llibres de Google al front de SEO.

Manteniment

De nou, Amb els llocs web estàtics, no hi ha cap complement ni cap tema per actualitzar-se regularment. No hi ha moltes coses a fer pel que fa a l’optimització de la velocitat o del rendiment. No és necessari contractar un expert per millorar la velocitat o el rendiment d’un lloc estàtic.

Hi ha molt menys que preocupar-se quan hi ha pics de trànsit en comparació amb pics de trànsit de llocs dinàmics. Tot això significa, certament, un temps molt més senzill per mantenir el vostre lloc i poder concentrar-vos millor en les parts més importants del vostre negoci en línia.

Desavantatges dels llocs web estàtics

Pel que fa als inconvenients d’un lloc web estàtic, depèn molt de com es faci convertint el vostre lloc dinàmic de WordPress en un d’estàtic. Com que normalment es fan servir complements és l’opció més popular que l’ús d’altres solucions, deixem en compte els desavantatges des d’aquest punt de vista.

Massa tècnic per a l’usuari mitjà

Convertir un lloc dinàmic en un lloc estàtic pot resultar massa tècnic per als usuaris mitjans de WordPress. Hi ha molts passos complicats i alguns errors durant el procés poden ser difícils de solucionar.

Per exemple, si decidiu utilitzar el popular per convertir el vostre lloc en un d’estàtic, primer haureu de crear un subdomini i transferir la instal·lació de WordPress allà, mentre configureu el lloc estàtic a la configuració del complement per rebre els fitxers del lloc..

Hi hauria un pas addicional implicat si la instal·lació de WordPress i els fitxers del lloc web es troben en diferents servidors i haureu de descarregar els fitxers estàtics com a fitxer zip i penjar-los al vostre servidor..

Si abans no heu fet res com ara, pot arribar a desbordar-se ràpidament i pot deixar molta marge als errors i malestar, cosa que pot ser difícil o costós arreglar. Alguns problemes possibles més habituals inclouen els fitxers d’imatges que no es transfereixen juntament amb la resta de fitxers del vostre lloc, o el vostre problema de fitxer CSS..

No hi ha cap opció fàcil de CDN

Si encara no ho sabeu, un CDN fa referència a una xarxa de lliurament de contingut. Es tracta bàsicament d’una font que serveix als usuaris els fitxers obligatoris del vostre lloc estàtic, idealment des d’una ubicació més propera a on provenen la majoria dels usuaris per obtenir un temps de càrrega ràpid..

Ara, com que no hi ha cap complement de generació de llocs estàtics (inclòs Simply Static al que fèiem referència anteriorment), utilitzeu un CDN que us encarregarà aquesta tasca, és una cosa que us restaria. En altres paraules, aquí haureu de configurar la vostra pròpia solució.

Limitacions de la funcionalitat

Quant a la funcionalitat de les coses, crear un lloc estàtic mitjançant els connectors generadors de llocs estàtics té algunes limitacions. No podeu utilitzar formularis de contacte, tenir una funció de cerca al lloc i fer comentaris, o qualsevol altra cosa per qüestions que siguin dinàmiques en la seva funció. L’ús de solucions de tercers és una opció, però també pot resultar costós i difícil de configurar.

A més, si teniu moltes redireccions al vostre lloc, podríeu perdre gran part de l’avantatge que obteniu al front de SEO anant estàtic. Això és degut a que els complements no creen un fitxer .htaccess per al vostre lloc i, en canvi, utilitzeu metaetiquetes per a totes les vostres redireccions, cosa que no és bona per a SEO.

Finalment, també hi ha el fet que els llocs estàtics generats mitjançant plugins també tenen algunes dificultats de manteniment. El més important a tenir en compte aquí és que qualsevol canvi que feu al vostre lloc comportaria que es tornés a publicar tot el vostre lloc, la qual cosa pot no suposar un problema per a llocs més petits, però podria consumir molt temps en els llocs més grans..

Com convertir un lloc de WordPress en un lloc HTML estàtic?

Ara que coneixeu els avantatges i els inconvenients de fer que el vostre lloc de WordPress sigui estàtic, anem a comentar com es pot implementar aquest canvi, les dues opcions que teniu i com podeu evitar la majoria dels desavantatges..

Connectors estàtics per al generador de llocs

Com ja hem comentat anteriorment, podeu fer que el vostre lloc de WordPress sigui estàtic mitjançant un dels connectors del generador de llocs estàtics que hi ha, i les opcions més populars són Simply Static i WP2Static. Tanmateix, si decidiu fer servir algun d’aquests complements, haureu d’afrontar les limitacions i problemes que hem comentat anteriorment.

Dit això, repassem ràpidament aquestes dues opcions populars a continuació.

Simplement estàtic

simplement plugin de wordpress estàtic

Simplement estàtic el connector de generador de llocs estàtics més popular amb més de 20.000 llocs de WordPress que s’utilitzen en el moment d’escriure aquesta publicació. Us ajuda a crear una versió estàtica del vostre lloc de WordPress que podeu servir als vostres visitants mentre bloquegeu la instal·lació de WordPress en un lloc segur, on vulgueu.

Això us ajuda a evitar la majoria dels possibles problemes de seguretat associats als llocs de WordPress, alhora que us permet servir contingut als vostres visitants amb més rapidesa gràcies a les pàgines estàtiques pre-renderitzades.

WP2Static

Plugin de wordpress WP2Static

WP2Static és Un altre popular plugin de generador de llocs estàtics que us permet servir als usuaris una versió estàtica del vostre lloc web de WordPress alhora que us permet utilitzar WordPress per gestionar el contingut del vostre lloc.

Algunes de les altres funcions més populars inclouen eliminar tots els signes del lloc que mostren que està utilitzant WordPress perquè no interessin els pirates informàtics, opció d’acollir gratuïtament el vostre lloc mitjançant una de les opcions que ofereix en forma de pàgines de GitHub i altres opcions. : envieu notificacions a l’escriptori quan les tasques d’exportació estiguin completades, etc..

Tot i que no funciona de manera predeterminada amb els llocs de WooCommerce o membres, podeu utilitzar una eina de tercers com Snipcart per funcionar tan bé per a aquest tipus de llocs..

A més, podeu millorar encara més la funcionalitat del vostre lloc estàtic amb complements pagats de WP2Static, inclòs un convertidor de formes estàtiques (per tenir contacte i altres formularis al vostre lloc estàtic), processador CSS avançat (per personalitzar millor l’aspecte del vostre lloc. ), i la detecció i exploració avançats, entre d’altres.

Tot el dit i fet, utilitzar algun d’aquests complements pot ser una bona opció en alguns casos, especialment incloure la publicació de pàgines de destinació i no els llocs web en general, o llocs web més petits que no tinguin elements dinàmics com els comentaris..

Quina és la millor opció en aquests casos? A continuació, es detalla.

Solucions d’allotjament de WordPress estàtiques sense servidor

Hi ha algunes solucions de tercers que funcionen com a màquines web de WordPress estàtiques i sense cap, i són una excel·lent alternativa a l’ús de plugins, ja que us ajudaran a solucionar els problemes associats amb aquests últims. Revisem tres solucions particulars que són realment excel·lents opcions per fer que el vostre lloc de WordPress sigui estàtic.

Estratègic

Hosting de wordpress estàtic estàtic sense cap

Stattic és un amfitrió de WordPress sense cap que us permet crear una versió lleugera i estàtica del vostre lloc web de WordPress, alhora que us permet utilitzar WordPress com a dorsal de sempre..

A diferència d’altres opcions per crear una versió estàtica del vostre lloc de WordPress, Strattic va més enllà de la funcionalitat limitada i compta amb una gran xarxa de CDN repartits arreu del món, cosa que significa que no importin d’on provenen els visitants del vostre lloc web, sempre obtindran una velocitat de càrrega ràpidament ràpida a mesura que se’ls proporcionarà el contingut de la ubicació més propera a la seva ubicació.

quadre de comandament estratègic

Strattic desconnecta el lloc dinàmic de WordPress de la web i el posa en un URL diferent darrere de l’autenticació, de manera que només els propietaris de llocs poden accedir a aquest lloc. Podeu continuar utilitzant el vostre WordPress com sempre ho teniu; les persones que comercialitzen encara poden afegir contingut, podeu afegir plugins, etc..

Així mateix, aconsegueix evitar la major part de les limitacions de les solucions tradicionals de generació de llocs estàtics, gràcies a la funcionalitat integrada per a elements dinàmics com el formulari de contacte, la funció de cerca de llocs i molt més..

Strattic afirma amb orgull que es tracta d’una solució d’allotjament de WordPress estàtica sense servidor amb la seva pròpia arquitectura sense servidor, que elimina automàticament la majoria de les vulnerabilitats de pirateria i les preocupacions de rendiment associades als servidors d’allotjament.

plans estratègics d’allotjament

El El pla inicial de Strattic té un preu de 35 dòlars mensuals i inclou totes les funcions d’un lloc web. Strattic s’encarregarà del procés de migració de forma gratuïta sense importar quins són els vostres plans.

HardyPress

Hosting de wordpress sense servidor de hardypress

HardyPress és una altra opció d’allotjament sense servidor per als usuaris de WordPress. És realment molt més barat que Strattic, i el seu lloc web personal té un preu al voltant 5 dòlars mensuals (si pagueu anualment), però no us manca res pel que fa a la funcionalitat.

fixació del preu

Potenciar el rendiment i la seguretat del teu lloc WordPress en molt poc temps. Els visitants accedeixen a una versió completament estàtica del vostre lloc web. La vostra instal·lació real de WordPress viu en un domini independent i només s’executa quan un editor necessita fer alguns canvis al contingut.

De fet, és més versàtil perquè permet utilitzar tots els complements de WordPress que no tinguin components dinàmics orientats frontalment. HardyPress també admet els populars formularis de contacte 7,
mentre implementa la seva pròpia funció de cerca al lloc web.

Igual que Strattic, posa la vostra instal·lació de WordPress en un domini independent al qual ningú pot accedir tret que tu, mentre es crea una versió totalment estàtica del vostre lloc web amb 30 ubicacions a tot el món per a un temps de càrrega encara més ràpid..

Algunes de les seves altres funcions inclouen tecnologia SSD, HTTPS, capacitat de tancar la vostra instància de WordPress i molt més.

Shifter

Shifter Hosting WordPress WordPress estàtic sense servidor

El Shifter és una altra opció fantàstica si voleu anar estàtic amb el vostre lloc de WordPress. Permet utilitzar tots els vostres temes i complements de WordPress (exceptuant els que tenen elements dinàmics), alhora que és sorprenentment fàcil de configurar i mantenir.

Utilitzeu els mateixos temes, complements i eines de WordPress que conegueu i us encanten sense els mals de cap que us ofereixen allotjament ni amenaces de bots i pirates informàtics.

Hi ha opcions amb un clic per obtenir gairebé tot el que heu de fer i configurar un lloc nou o migrar el vostre lloc de WordPress antic és una brisa amb Shifter.

La seguretat i el rendiment serien tan bons com amb les altres dues opcions de generació de llocs estàtics que hem revisat anteriorment, amb algunes funcions molt netes, com ara desplegar a Netlify i notificacions per a Slack, o fins i tot una integració personalitzada segons les vostres necessitats, passarel·la activada HTTP / 2. , Desplegament IPv6 i molt més.

Té alternatives per als vostres comentaris i formulari de contacte i funciona igualment amb els llocs de comerç electrònic basats en Shopify.

preus de canvis

Pel que fa a preus, el seu pla més bàsic sense opció de domini personalitzat està disponible per utilitzar gratuïtament per a un lloc web, mentre que el pla més barat amb un domini personalitzat té un preu de 16 dòlars al mes.

Convertir llocs de WordPress en HTML estàtic: resum

la conversió de llocs de wordpress a llocs html estàtics

Entrar estàtic amb el vostre lloc de WordPress comporta molts avantatges, però no és per a tothom. Tot i que depèn molt de les vostres preferències i necessitats aquí, una mena de regles generals és que si acostumeu a iniciar la sessió al vostre tauler de WordPress cada dia o algunes vegades al dia, probablement el fet de fer que el vostre lloc de WordPress sigui estàtic causaria més molèsties de manteniment. per tu del que valdria.

Dit això, fins i tot si no tendeixes a fer massa canvis al lloc de WordPress de tant en tant, hauríeu de considerar quina opció heu d’utilitzar per fer la transició a una versió estàtica del vostre lloc..

Si bé l’opció del complement pot semblar temptador per als usuaris amb un pressupost, pot provocar problemes per a llocs web grans amb difícils de tractar. Tot i això, és probable que sigui una opció de pressupost excel·lent per a pàgines de destinació i petits llocs només de contingut.

Si necessiteu més funcionalitat o si teniu un lloc de WordPress bastant gran, utilitzeu-ne un Solucions d’allotjament WordPress de WordPress estàtiques sense servidor de tercers hem revisat anteriorment és el camí a seguir. No només garanteix una transició excel·lent, sinó que també permet utilitzar WordPress de la mateixa manera que ho feia abans, alhora que ofereix una funcionalitat integrada per a elements dinàmics importants com ara formularis de contacte i cerca de llocs web..

Finalment, recordeu que mentre una transició cap a l’estàtica millorarà la velocitat, el rendiment i la seguretat generals del vostre lloc web de WordPress, és només una opció si no heu d’utilitzar massa elements dinàmics.

Si ho feu, aleshores us convé un allotjament compartit de qualitat i una optimització adequada de velocitat i rendiment.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map