Com utilitzar Shopify i Wix per a blogs

Crec que estareu d’acord quan dic: quan la gent parla de blocs, apareix més sovint un nom com “WordPress” que, per exemple, “Wix” i “Shopify”. I això és principalment perquè molta gent no ho sap Wix i Shopify Ofereix funcions de blocs brillants.


És cert, les dues plataformes no són conegudes principalment per les seves capacitats de blogs. Però tots dos presenten una funcionalitat de bloc integrada potent i fàcil d’utilitzar.

Wix és més conegut com a creador de webs completament complet que us ajuda a iniciar un lloc en temps rècord.

com utilitzar wix per a blogs

Podeu crear diversos llocs web a Wix gràcies a eines com el Wix Editor, Wix ADI, bells temes i les obres.

Els nois de Wix us comencen amb un pla gratuït amb l’esperança que us ataqueu en els plans de pagament a partir 4,50 dòlars un mes.

Si trieu el pla gratuït, comenceu amb un Sub-domini preparat per SSL per exemple. matt123.wixsite.com/websitehostingrating però sempre podeu comprar un domini personalitzat nou o enllaçar un domini existent al vostre lloc Wix.

Shopify, d’altra banda, és una plataforma de comerç electrònic respectable.

com utilitzar shopify per blog

Shopify es concentra molt en ajudar-lo a llançar una botiga en línia potent abans que la tassa de cafè es faci fred. La plataforma es distribueix amb un creador de botigues intuïtiu que simplement és un plaer treballar.

Podeu personalitzar diversos temes de comerç electrònic per aconseguir la millor versió de la vostra botiga en línia.

Una prova gratuïta comença a una Sub-domini preparat per SSL per exemple. https://websitehostingrating.myshopify.com, però sempre podeu accedir a la subscripció premium amb els plans que comencen a 9,00 dòlars per mes.

El que la majoria de la gent no sap és que ambdues plataformes tenen unes funcions de blog força netes.

És correcte; podeu utilitzar funcions de blog integrades de Wix i Shopify per executar un bloc que tingui en compte els blocs de WordPress o Blogger que tinguin lloc al vostre nínxol.

I en aquesta guia, us mostro exactament com utilitzar Shopify i / o Wix per a blogs. Compartiu les vostres conclusions i pensaments a la secció de comentaris al final per contribuir a la discussió.

Amb això, sortim al treball.

Com utilitzar Wix per a blogs

Comencem amb Wix. Com començar un bloc a Wix?

La meva suposició aquí és que ets un principiant, així que vés a Wix.com i fes clic a Començar botó per fer rodar la bola.

Creació d’un lloc web de Wix nou

A la pàgina següent, podeu triar iniciar la sessió o registrar-vos. En el nostre cas, toqueu el botó Registra’t enllaç com es mostra a continuació.

pàgina de registre wix

A la pàgina de registre, empleneu el formulari amb el vostre correu electrònic i contrasenya i feu clic a Registra’t com es mostra a continuació.

Formulari d’inscripció wix

Després d’això, Wix us demanarà obtenir més informació sobre el vostre negoci, però podeu obviar aquesta part, tal com es mostra a continuació.

Vaig optar per proporcionar-ne més detalls perquè, quin és el mal? Com més informació puc proporcionar sobre el meu negoci, millor serà una experiència que Wix pot proporcionar.

pàgina de benvinguda que no es pot saltar wix

Després de respondre de dues a tres preguntes senzilles, arribareu a la pàgina següent.

escolliu WI ADI o una plantilla

Com es pot veure a la pàgina anterior, podeu triar una plantilla o deixar que Wix ADI crei un lloc web. ADI és simplement un acrònim de Intel·ligència de disseny artificial.

L’eina Wix ADI crea un lloc web automàticament en funció de les respostes que proporcioneu a algunes preguntes. Trieu la ruta que us serveixi; només necessitem un lloc en directe per crear un bloc?

Als propòsits d’aquest tutorial, vaig anar amb una plantilla perquè m’agrada un enfocament manual. Feu clic a la Trieu una plantilla l’enllaç anterior condueix a Plantilles pàgina que es mostra a continuació.

plantilles de wix

A la pàgina anterior, podeu accedir a moltes plantilles de diverses categories. Trieu un que s’adapti a les vostres necessitats fent clic a la tecla Edita botó vist a continuació.

escollint una plantilla en wix

Si escolliu una plantilla, s’iniciarà el brillant Editor de Wix en una nova pestanya, com ressaltem a continuació.

el brillant editor de llocs web de wix

Personalitzeu el vostre lloc web com vulgueu i, un cop estigueu satisfets amb els resultats, toqueu el botó Publicar botó a la part superior dreta de l’editor.

En fer-ho, apareixerà una finestra emergent que us permetrà 1) obtenir un domini Wix.com gratuït o 2) connectar el vostre propi domini personalitzat.

Per a aquesta publicació, vaig anar amb el domini gratuït de Wix.com.

Després d’això, toqueu el botó Desa & Continua com us detallem a continuació.

wix tria la pàgina de domini

A continuació, feu clic a la tecla Publica ara enllaç per publicar el lloc web o el Fet botó per tornar a l’editor de Wix tal com ressaltem a la captura de pantalla següent.

publicar un nou lloc web wix

Amb el propòsit del nostre tutorial, he optat per publicar el lloc web, que ens condueix al pop-up següent.

visualització d'un lloc web nou en wix

Això va ser ràpid, no? Feu clic a la tecla Veure el lloc botó que es mostra a la imatge superior per veure el vostre nou lloc web.

El vostre nom de domini és com https://matt123.wixsite.com/webshostingrating.

Sí, sé que és llarg i lleig, però funciona. A més, sempre podeu afegir un nom de domini personalitzat.

A continuació, mireu el lloc de mostra que creem sense tocar una sola línia de codi.

nou lloc web que funciona amb wix

No està malament durant uns 5 minuts. Recordeu que podeu personalitzar qualsevol plantilla de Wix fins que no es deixi caure, de manera que deixeu que la vostra imaginació es faci més salvatge.

Tot i així, no estem aquí per crear llocs web de Wix. Estem aquí per obtenir més informació sobre les funcions de bloc de Wix.

Afegir un bloc al vostre lloc web de Wix

Ara que tenim un lloc web en directe, afegim un bloc, de manera que pugueu començar a compartir els vostres pensaments, notícies i actualitzacions.

A l’editor de Wix (i això és bonic o què?), Feu clic a Comença a blocar i després Afegeix ara com es mostra a la imatge següent.

afegir un bloc al lloc web de wix

Espereu el procés per completar-lo i, a la finestra emergent que apareix, feu clic a Començar com ressaltem a continuació.

Començar amb un nou bloc wix

Fins ara tan bo, tot ha estat tan fàcil com la tarta. Tens problemes? Si us plau, no dubteu en contactar amb mi en els comentaris. Avançant ràpidament.

El Wix Editor és un animal força intuïtiu. Feu clic a la secció Començar botó us portarà al Gestor de blocs diapositiva que es mostra a continuació.

gestor de blocs de wix

Mitjançant el gestor de blocs anterior es pot crear publicacions noves, gestionar publicacions existents i afegir elements al bloc.

Ja que és la primera vegada, toca el botó Crea una publicació botó per llançar el preciós editor de publicacions que es mostra a continuació.

editor de publicacions de wix blog

No deixeu que la interfície senzilla us enganyi, l’editor de publicacions anterior es carrega amb totes les funcions que necessiteu per sobrecarregar les vostres publicacions.

Per exemple, per afegir imatges, categories i SEO destacats, només cal prémer el botó Configuració de la publicació enllaç situat a la part dreta de l’editor de publicacions que es mostra més amunt. En fer-ho, llançareu el menú de diapositives que es mostra a la imatge de sota.

Utilitzar el bloc Wix és increïblement fàcil, no crec que tinguis cap problema.

Totes les funcions que necessiteu estan a la intempèrie, no haureu de cavar gaire coses al bloc com a professionals. De veritat, fa que els blogs siguin força agradables si ho puc dir jo mateix.

Nota: Després d ‘afegir el vostre bloc, recordeu fer clic al botó Publicar botó a l’editor Wix per desar els canvis. En cas contrari, el vostre bloc romandrà inèdit.

La millor part és que l’editor Wix afegirà el bloc al menú del vostre lloc web automàticament.

Si tornem al nostre lloc de mostra, esbrinem que la pàgina del bloc ja està en acció (fins i tot van llançar un parell de mostres de bona mostra). Vegeu la imatge a continuació.

bloc wix en viu

Annnd ja és tot!

Així és com es crea un bloc a Wix. Vam deixar fora zones importants sobre les quals voldríeu obtenir més informació? Si us plau, aviseu-me als comentaris i actualitzaré amb molt de gust la publicació.

Recordeu que podeu personalitzar el vostre bloc en funció del vostre cor i regir la selva de blocs. De ben segur que esperem que pugi altament com una àguila en esteroides.

Dirigiu-vos a Wix.com i comenceu a començar els vostres blocs.

Wix a part, aprenem a crear un bloc mitjançant Shopify.

Com utilitzar Shopify per blogs

Shopify és una gran plataforma de comerç electrònic (vegeu la meva ressenya de Shopify i esbrineu el per què), però, com s’enfronta a la competència com a plataforma de blogs? A continuació, es mostra com podeu crear fàcilment un bloc a Shopify.

Dirigiu-vos a Shopify.com (segueixo suposant que sou nou) i toqueu el botó Comença la prova gratuïta botó que es mostra a continuació.

shopify pàgina web oficial

A continuació, escriviu l’adreça de correu electrònic, la contrasenya i el nom de la botiga. A continuació, toqueu el botó Crea la teva botiga botó tal com ressaltem a la pantalla de sota.

Formulari d’inscripció a shopify

Consell professional: Teniu l’hàbit de crear contrasenyes fortes. A més, no utilitzeu la mateixa contrasenya en diferents comptes i canvieu la contrasenya regularment.

Un cop passin les dades, Shopify us redirigeix ​​a la pàgina d’introducció on, com Wix, demanen més informació sobre el vostre negoci. Aquí teniu el aspecte que sembla.

shopify pàgina de benvinguda

Digues-los tant com puguis. També podeu ometre la pàgina de benvinguda i dirigir-vos directament als negocis.

Com és habitual, vaig aprofitar el temps per proporcionar la informació que puc fer per aquest tutorial. Al final de tot, obtindreu el tauler d’administració que es mostra a continuació.

shopify quadre de comandament

Abans de fer res, inicieu la sessió a la bústia i confirmeu el correu electrònic.

E-mail de confirmació de la botiga

Feu clic a la Completa el teu registre botó us permet tornar al tauler d’administració de Shopify. Al tauler d’administració, podeu fer un parell de coses. Podeu (per ordre numerat):

 1. Comenceu a afegir nous productes a la vostra botiga
 2. Personalitza un tema
 3. Afegiu un domini personalitzat

Repassaré breument les dues primeres àrees i, a continuació, podem afegir un bloc. Acord? Impressionant ��

Afegir nous productes a la botiga Shopify

Afegir els nous productes a la botiga de Shopify és cosa dels quarts classificadors. Simplement inicieu la sessió al vostre tauler de control i feu clic a l’opció Afegir producte com es mostra a continuació.

afegir nou producte a la botiga shopify

A la pantalla de l’editor de productes que ve a continuació, afegiu les dades del producte (i podeu afegir-ne moltes coses) i, a continuació, toqueu la tecla Desa com es mostra a la imatge de sota.

editor de productes shopify

Després d’afegir el producte (i podeu afegir-ne tants), feu clic a Inici per tornar al tauler d’administració, com es mostra a continuació.

Personalització del tema de Shopify

Shopify us permet personalitzar l’aspecte de la vostra botiga en línia sense trencar la suor. Com? Al tauler d’administració que es troba a la pestanya Temes de personalització, premeu el botó Personalitza el tema com es mostra a continuació.

Personalitzar el tema shopify

Feu clic al botó anterior us portarà a la pàgina Temes de Shopify, on podeu triar entre una selecció de temes gratuïts i premium tal com es mostra a continuació. Per a aquest tutorial, vaig anar amb temes gratuïts.

botiga temàtica shopify

Feu clic a Explora temes gratuïts botó per iniciar el menú emergent que es mostra a continuació.

selecció de temes

Feu clic a un tema que trieu i després toqueu el botó Afegeix a la biblioteca de temes com es mostra a la imatge de sota.

l'elecció d'un tema a shopify

Un cop afegiu un tema a la biblioteca, podreu dissenyar-lo fent clic a la secció Personalitzar enllaçar tal com detallem a la captura de pantalla següent.

com personalitzar un tema a la biblioteca de temes de shopify

Quan feu clic a la tecla Personalitzar Enllaç, Shopify us redirigeix ​​a l’editor de llocs web fàcil d’utilitzar que es mostra a continuació.

editor de lloc web

Aquí, podeu personalitzar la vostra botiga en línia de Shopify fins que no surti. Deslliga el teu geni creatiu i crea la botiga dels teus somnis. Si els resultats són satisfactoris, premeu el botó Publicar botó a la part superior dreta de l’editor per desar els canvis.

Ara a afegir un bloc al vostre blog Shopify.

Com afegir un bloc a la vostra botiga Shopify

Al tauler d’administració de Shopify, aneu a Botiga online -> Entrades al bloc i feu clic a Crea una publicació al bloc com ressaltem a continuació.

la creació de publicacions de blocs a shopify

A continuació, afegeix el contingut de la teva publicació al bloc al bonic editor de publicacions tal com es veu a la imatge següent. Evidentment, no oblideu guardar la publicació.

editor de publicacions

L’editor de publicacions anterior arriba amb totes les campanes i els xiulets d’un editor de classe mundial. Ho obteniu tot, des d’imatges, categories destacades, SEO i així successivament.

A continuació, es mostra com apareix la publicació al bloc Debut tema sense gaire personalització.

publicació al bloc a shopify

Això va ser fàcil, no? Malauradament, a diferència de Wix, heu d’afegir el vostre bloc al vostre propi menú de navegació. Com?

A l’Editor de Shopify, seleccioneu la secció on es troba el menú de navegació tal com es mostra a la imatge següent.

Per a aquest tutorial, també estic treballant amb el programa Senzill així, el meu menú és a la barra lateral. Trio la secció de la barra lateral i, a continuació, feu clic a Menú Edita enllaç al Menú fitxa com es mostra a continuació.

Si ho fa, obre la secció Navegació pàgina en una pestanya nova. A continuació, feu clic a Afegeix un element al menú com es mostra a continuació.

afegint un nou element de menú a shopify

Al pop-up que apareix, afegiu el nom del vostre blog, per exemple. Bloc de Matt i, a continuació, escolliu el tipus d’enllaç de la secció Enllaç menú desplegable com es mostra a continuació. Nota: Heu de triar Blocs per afegir un enllaç al vostre bloc.

Finalment va colpejar la tecla Afegiu botó. Després, toqueu el botó Desa botó com es mostra a continuació i el vostre treball ja s’ha finalitzat.

Wow, quina manera més complicada d’afegir un element de menú senzill? Ara, si anem al nostre lloc de mostra, el Bloc l’element de menú és just on el volíem. Vegeu la imatge següent.

shopify mostra blog

Dirigiu-vos a Shopify i inicia el vostre bloc ara!

Phew, això es va convertir en una publicació al blog molt llarga; de totes maneres espero que heu après alguna cosa aquí avui.

Resum

WordPress i Blogger són plataformes de blocs més populars sense cap mena de dubte, però si vau començar a Wix o Shopify, no cal que us moveu a un altre lloc per crear un blog potent.

Wix i Shopify ofereixen potents funcions de blocatge que faran que la creació d’un bloc sigui brisa. Si jugueu els vostres drets de carta, potser no us apareixerà mai més a la manera de WordPress.

Vaig deixar fora alguna cosa important que voldríeu aprendre? Tens preguntes o suggeriments? Si us plau, aviseu-nos als comentaris. Salutacions per crear un blog amb èxit a Wix o Shopify!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map