Com accelerar WordPress? (Llocs Bluehost lent, HostGator i GoDaddy)

Tots dos sabem que un lloc web lent és dolent per a la satisfacció dels usuaris, les conversions i el SEO. Si el vostre lloc de WordPress a Bluehost, HostGator o Godaddy és de càrrega lenta, aquí us els mostraré .


Tan, què és amb els llocs de WordPress lents a Bluehost, HostGator i GoDaddy? Allotjament de WordPress “fora de la caixa” configuració i configuració del servidor a Bluehost, HostGator i GoDaddy poden ser (però no sempre són) lents i lents.

Un lloc lent de WordPress a Bluehost, HostGator i GoDaddy es pot arreglar (fins a cert punt).

Però l’únic “correcta” garantida i real accelerar el lloc de WordPress a Bluehost, HostGator i GoDaddy és canviar a un servidor web més ràpid com SiteGround (més informació sobre per què és això).

arreglar el lloc web de godaddy hostgator lent de Bluehost

Tenir un lloc web de càrrega lenta no és bo. És dolent per a la satisfacció dels usuaris (els usuaris esperaran i esperaran i, finalment, premran el botó enrere i no tornaran mai), dolent per a les conversions (obtindreu menys vendes o oportunitats) i ho és dolent per a SEO (tindreu rànquings més baixos a Google). Segons Google:

 • Pinterest augment del trànsit dels motors de cerca i registres 15% quan reduïen els temps d’espera percebuts 40%.
 • Feu doble clic de Google trobat 53% de les visites al lloc mòbil s’abandonaven si una pàgina durava més del temps 3 segons carregar.
 • Quan AutoAnything el temps de càrrega de la pàgina reduït a la meitat, que van augmentar 12-13% en vendes.

El rendiment de velocitat consisteix en l’experiència dels usuaris, la retenció dels usuaris, l’optimització del motor de cerca i la millora de les conversions:

lloc ràpidament més conversionsGoogle estima uns ingressos anuals de 72 K $ addicionals si la velocitat del lloc augmenta només 1 segon

D’acord, per la qual cosa podem estar d’acord que la velocitat del lloc importa…

Ara us mostraré com accelerar WordPress Arreglant llocs lents de WordPress a Bluehost, HostGator i GoDaddy.

Comencem…

Com accelerar WordPress (a Bluehost, HostGator o GoDaddy)

Posa a prova la velocitat del teu lloc web

El primer que heu de fer és comproveu el temps de càrrega del vostre lloc de WordPress. Per comprovar la velocitat / lentitud de la càrrega, però també per fer referència al vostre lloc web per obtenir una puntuació abans d’accelerar WordPress.

Hi ha una manera senzilla d’indicar si el vostre lloc és lent.

Per provar la velocitat, aneu a una eina gratuïta com GTMetrix o Pingdom, i introduïu l’URL i feu clic a Enviar. L’eina trigarà uns segons a provar el vostre lloc i us mostrarà el nombre de segons que triguen a carregar-lo.

informe de velocitat gtmetrixUn “temps completament carregat” al voltant d’un segon és realment bo

Si el vostre lloc triga més de 3 segons per carregar-lo, aleshores teniu un lloc lent, però està bé, i teniu una mica d’ajust, però si es necessita més 5 segons aleshores teniu un lloc de càrrega lenta i molta feina per fer.

Bona feina si les vostres pàgines de WordPress es carreguen aproximadament un segon. Continuar llegint si el vostre lloc Bluehost, HostGator i GoDaddy es carrega lentament …

Canvia a un amfitrió web més ràpid

L’empresa que allotja el vostre lloc importa molt! Aquesta és la raó per la qual l’allotjament web és el factor de rendiment número 1 de la guia oficial d’optimització de WordPress.

L’allotjament web ràpid és l’única cosa més important per agilitzar el vostre lloc de WordPress.

tuit

Si intenteu que el vostre lloc es carregui el més ràpidament possible, traslladar-se a un amfitrió web més ràpid per al vostre lloc WordPress és forma més ràpida i garantida d’accelerar WordPress.

I, és fàcil passar a un amfitrió web nou. Especialment els llocs de WordPress.

Tan, per què SiteGround?

Com que SiteGround està gairebé garantit, us permetrà millorar el temps de càrrega.

Quan vaig traslladar el meu lloc a SiteGround, el temps de càrrega de la pàgina principal va passar de 6,9 ​​segons a 1,6 segons. Això és 5,3 segons més ràpid!

gtmetrix abans i desprésConsulteu la meva ressenya de SiteGround per obtenir més proves de velocitat

SiteGround també és el # 1 empresa d’allotjament web en moltes enquestes i enquestes de Facebook:

enquestes de facebookConsulteu les enquestes a Facebook:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

La tecnologia de velocitat de SiteGround és el que més agrada a la gent. També reben comentaris positius a Twitter:

ressenyes del lloc a Twitter

SiteGround té 3 plans de hosting WordPress gestionats per triar:

plans de wordpress del lloc web

El GrowBig El pla us proporciona 2 vegades més recursos de servidor que StartUp i l’allotjament semi-dedicat GoGeek pla us ofereix tres vegades més recursos de servidor.

GrowBig i GoGeek compten amb servei de transferència de llocs professionals, còpies de seguretat diàries, avançada memòria cau dinàmica basada en NGINX i memòria emmagatzemada, configuració PHP 7.3 i HTTPS, CloudFlare CDN gratuït i la capacitat d’acollir diversos llocs web. Aquí teniu una comparació completa dels plans de SiteGround.

Tenir un lloc lent a Bluehost, HostGator o GoDaddy? Feu-vos un favor i canvieu al hosting de WordPress de SiteGround (P.S.: migraran el vostre lloc de forma gratuïta).

D’acord, però digueu que no voleu canviar d’allotjament web (encara). Què podeu fer per accelerar un lloc Bluehost, HostGator i GoDaddy?

Continua llegint i esbrina com…

Utilitzeu un tema de WordPress més ràpid

Si el lloc de WordPress HostGator o GoDaddy o Bluehost és lent, però no voleu canviar d’amfitrió web, la millora de velocitat més gran que podeu fer és canviar el tema de WordPress..

I utilitzeu a tema ràpid de WordPress.

temes ràpids de wordpressConsulteu la meva col·lecció de temes més ràpids de WordPress

El tema de WordPress que utilitza el vostre lloc té un impacte enorme en la velocitat del vostre lloc. Per què?

Hi ha molts temes de WordPress mal codificat i vine inflat amb desenes de recursos (imatges, CSS i Javascript) que poden alentir el vostre lloc web.

Si el tema ofereix totes les funcions sota el sol, està completat amb scripts i recursos i inclou codis de baixa qualitat, la velocitat del vostre lloc web patirà.

Una paraula de precaució abans d’instal·lar un nou tema.

Els temes són fàcils d’instal·lar i d’utilitzar. Però canviar un tema no és només fer clic a un botó, Gairebé es garanteix la confecció de l’aspecte, el disseny i la funcionalitat del lloc.

En realitat és més fàcil canviar a un host web més ràpid i obtenir els avantatges de fer-ho que canviar el tema de WordPress.

Primer hauríeu de provar-ho, però si voleu seguir endavant i canviar temes, aquí teniu un tutorial sobre com canviar els temes de manera segura..

Utilitzeu un complement de memòria cau

Cache és un mecanisme que emmagatzema dades en memòria temporal que guarda una còpia de pàgines web estàtiques. Com que el servidor no es fa ping per cada sol·licitud cada vegada, la memòria cau redueix la càrrega al servidor i proporciona velocitats més ràpides.

Si encara no utilitzeu la memòria cau, configureu-la La memòria cau és una manera garantida d’accelerar WordPress a més de millorar l’experiència dels usuaris. A més, tots sabem que Google adora els llocs més ràpids, de manera que la memòria cau també millora els rànquings de SEO.

WP Rocket és un complement de memòria cau de WordPress premium que és és fàcil de configurar i és molt eficaç per agilitar el temps de càrrega del vostre lloc web. Només costa 49 dòlars anuals i és l’eina de memòria cau que faig servir i recomano.

plugin de memòria cau enquesta de facebookWP Rocket és el connector Caching més qualificat a la majoria de les enquestes

WP Rocket és molt fàcil d’iniciar i inclou totes les funcions imprescindibles: Càrrega prèvia de la memòria cau, memòria cau de pàgines, precàrrega del mapa del lloc, compressió GZIP, caché del navegador, optimització de bases de dades, optimització de fonts de Google, imatges descarregades, reducció / concatenació d’HTML, Fitxers JavaScript i CSS, a més de molt més.

Aquí teniu la meva guia sobre com configurar WP Rocket amb la configuració recomanada.

WP Super Cache i WP Cache Fastest hi ha altres dos plugins en memòria cau que podeu utilitzar. Ells són totes dues gratuïtes. A continuació, es mostra una comparació de plugins en memòria cau.

Utilitzeu un complement d’optimització d’imatges

Les imatges són una part important del disseny del vostre lloc web, ja que involucren els usuaris quan arriben al vostre lloc i conserven els usuaris per no sortir del vostre lloc..

Però, si les imatges que utilitzeu no estan optimitzades, us podrien fer mal més que ajudar-vos.

optimització d’imatges de wordpressConsulteu la guia de Google d’optimització d’imatges

Quan deseu una imatge, us heu d’assegurar utilitzeu el format d’imatge adequat.

.PNG produeix imatges de major qualitat i de mida més gran i s’utilitza principalment per a gràfics, logotips, il·lustracions, icones o quan necessiteu que el fons sigui transparent.

.JPG s’utilitza principalment per a fotos i el millor equilibri de qualitat i mida del fitxer fa que els JPG siguin més adequats per a la web.

A continuació, cal que comprimir i canviar de mida les teves imatges.

La bona notícia és que hi ha un munt de WordPress realment fantàstics Complements d’optimització d’imatges tot en un podeu utilitzar per automatitzar el procés d’optimització d’imatges.

Aquí teniu dos complements integrals que us recomano:

plugin de optimol

Optimole agafa les teves imatges i les optimitza automàticament al núvol.

 • Utilitza compressió amb pèrdues i pèrdues.
 • Optimitza les imatges al núvol i les imatges optimitzades es publiquen mitjançant un CDN que les fa carregar ràpidament).
 • Selecciona la mida de la imatge adequada per al navegador i la vista del visitant.
 • Utilitza la càrrega mandra per mostrar les imatges.

complement de shortpixel

ShortPixel optimitza automàticament les imatges al núvol.

 • Utilitza compressió amb pèrdues, brillant i sense pèrdues.
 • Optimitza les imatges al núvol i les imatges optimitzades es publiquen mitjançant un CDN que les fa carregar ràpidament).
 • Permet convertir de forma automàtica PNG a JPG.
 • Podeu crear versions WebP de les vostres imatges.

El més important a l’hora de triar un complement d’optimització d’imatges és triar un que optimitzi i comprimeixi les imatges al núvol. Perquè això redueix la càrrega al vostre lloc.

Utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut (CDN)

A xarxa de lliurament de contingut (CDN) agafa tots els actius estàtics del vostre lloc web (imatges, CSS, JavaScript) i els lliura en un servidor geogràficament més proper a on el visitant accedeix al vostre lloc. Això disminueix els temps de descàrrega.

què és un cdn

En tenir els vostres actius estàtics emmagatzemats en una xarxa distribuïda geogràficament de servidors optimitzats, podeu reduir significativament els temps i les latències de càrrega de la pàgina.

El més popular i fàcil de reproduir CDN hi ha Cloudflare.

Tots els plans de SiteGround inclouen CDN gratuït de Cloudflare i un accés fàcil a totes les altres funcions de seguretat i velocitat que ofereix Cloudflare. Bluehost i HostGator, però no GoDaddy, També ve amb Cloudflare integrat directament al vostre compte d’allotjament.

Utilitzeu la versió més recent de PHP 7

El backend de WordPress funciona MySQL i PHP. MySQL és el sistema de gestió de bases de dades, i PHP és el llenguatge d’escriptura del servidor. PHP és molt important per a WordPress, s’utilitza en el nucli / backend i en els complements i temes.

PHP 7 és l’última versió i té millores importants en termes de velocitat, rendiment i seguretat. PHP 7.2 es presenta oficialment com a requisit recomanat per executar WordPress, i el vostre amfitrió de WordPress hauria de ser utilitzeu PHP 7 o superior, ja que ofereix una gran quantitat de beneficis de velocitat, rendiment i seguretat.

versió de wordpress phpPHP 7.3 pot gestionar tres vegades més moltes sol·licituds / sec que PHP 5.6 (font: kinsta.com)

Si el proveïdor d’allotjament no ofereix PHP 7, haureu de pensar en canviar l’amfitrió web. El més bo és que podeu canviar les versions de PHP amb un sol clic (no cal fer cap altra configuració i veureu un impuls immediat).

A continuació, es mostra com canviar la versió PHP a Bluehost, HostGator i GoDaddy.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Configura la configuració de WordPress

M’encanta WordPress, perquè és realment potent i senzill d’utilitzar. Però hi ha moltes coses entre bastidors, i WordPress es presenta amb una gran quantitat de configuracions, scripts i funcions que creen peticions HTTP que ocupen recursos que no necessiteu. Aquests les funcions i els processos en execució poden alentir el vostre lloc.

Per exemple, fora de la caixa, WordPress carrega emojis a cada pàgina del vostre lloc. Si desactiveu els emojis, aquest script no es carregarà i, per tant, reduireu el nombre total de peticions HTTP i la mida de la vostra pàgina..

optimització de rendiment de wordpress

Desactivació de la configuració no essencial no necessitareu reduir el nombre total de sol·licituds HTTP i la mida de la vostra pàgina, que a canvi augmenten la velocitat i el rendiment.

Hi ha un munt de complements d’optimització de rendiment de WordPress senzills i senzills d’utilitzar:

 • Perfmatters (complement pagat des de 24,95 dòlars / any)
 • Clearfy (complement gratuït)
 • Desactivar el WP (complement gratuït – però no s’ha actualitzat per a WordPress 5.0)

Es poden trobar tutorials sobre com configurar aquests complements a les seves respectives pàgines de descàrrega.

Desactiva els pingbacks, els trackbacks i les revisions de límits

Pingbacks i trackbacks són remots enllaços de notificacions que avisen altres llocs de WordPress que heu enllaçat, i viceversa, altres llocs que us han enllaçat.

Pot semblar una funcionalitat útil, però no ho és. Perquè això ho posa molt Carrega els recursos del servidor, ja que el “ping” genera peticions de WordPress.

A més dels Pingbacks i els trackbacks són àmpliament maltractat per correu brossa i en l’orientació de llocs web amb atacs DDoS.

pingbacks i trackbacks

Haureu de desactivar els pingbacks i els trackbacks a Configuració → discussió. Simplement deseleccioneu “Intenteu notificar tots els blocs enllaçats amb l’article” i “Permet notificacions d’enllaços d’altres blogs (pingbacks i trackbacks) de nous articles”, i això us ajudarà a agilitar WordPress amb més.

WordPress arriba control de revisió integrat per a totes les publicacions o pàgines que creeu. Aquesta és una bona característica, però pot comportar-se inflor innecessari a la base de dades de WordPress.

Quan escriviu, editeu i actualitzeu contingut, WordPress crea moltes revisions desades. Limitació del nombre de revisions que es poden emmagatzemar per publicació o pàgina esborrarà l’espai de la base de dades.

WP Revision Control és un complement gratuït que us permet especificar el nombre de revisions desades per a publicacions i pàgines. Limitar les revisions a una cosa similar a 5 evitarà que les revisions es facin de la mà, sobretot si feu molta actualització.

Divideix els comentaris en diverses pàgines

Obtenir comentaris d’usuaris implicats a les publicacions del bloc és una cosa bona, però massa comentaris sobre una pàgina faran que la càrrega de la pàgina sigui més lenta, i això és dolent.

La solució és trencar o paginar els comentaris en diverses pàgines. I això és fàcil de fer a WordPress:

trenca els comentaris en les pàgines

Al vostre administrador de WordPress, aneu a Configuració → Discussió i comproveu l’opció “Compartiu comentaris en pàgines”. A continuació, heu d’introduir el nombre de comentaris que voleu a cada pàgina (per exemple, 5) i com voleu mostrar-los (per exemple, de més recent a més antiga).

Com accelerar WordPress: un embolcall

com accelerar lapressió de text en llocs lents de la propietat del turista blauger

Canviar a un host web més ràpid és sovint el mètode més ràpid i senzill per accelerar un lloc lent de WordPress a Bluehost, HostGator i GoDaddy.

Però, si això no és una possibilitat, i heu de romandre amb el vostre host web actual, aleshores, aquesta publicació del bloc ha esborrat una sèrie de tècniques i eines d’optimització que podeu implementar per agilitar WordPress..

P.S. Si us heu traslladat a un host web més ràpid, lliureu de publicar els comentaris abans i després de la velocitat en els comentaris …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map