Du og jeg ved begge, at et langsomt websted er dårligt for brugertilfredshed, konverteringer og SEO. Hvis dit WordPress-sted på Bluehost, HostGator eller Godaddy er ved langsom indlæsning, her viser jeg dig .


Så, hvad er det med langsomme WordPress-websteder på Bluehost, HostGator og GoDaddy? WordPress-hosting “out of the box” opsætning og serverkonfiguration på Bluehost kan HostGator og GoDaddy være (men ikke altid være) langsomt og træg.

Et langsomt WordPress-sted på Bluehost, HostGator og GoDaddy kan rettes (i et vist omfang).

Men den eneste garanteret og ægte “fix” at fremskynde dit WordPress-sted på Bluehost, HostGator og GoDaddy er at skifte til en hurtigere webhost som SiteGround (mere hvorfor dette er).

fix langsom bluehost hostgator godaddy hjemmeside

At have et langsomt indlæst websted er ingen bueno. Det er dårligt for brugertilfredshed (brugere vil vente og vente og til sidst trykke på tilbage-knappen og aldrig komme tilbage), dårligt til konverteringer (du får mindre salg eller kundeemner), og det er det dårligt for SEO (du har lavere placeringer på Google). Ifølge Google:

 • pinterest øget søgemaskintrafik og tilmeldinger med 15% da de reducerede de oplevede ventetider med 40%.
 • Dobbeltklik af Google fundet 53% af mobilwebsite blev forladt, hvis en side tog længere tid end 3 sekunder at indlæse.
 • Hvornår AutoAnything reduceret sideindlæsningstid med halvdelen, så de et løft på 12-13% i salg.

Hastighedsydelse handler om brugeroplevelse, brugeropbevaring, optimering af søgemaskiner og forbedring af konverteringer:

hurtigere flere konverteringer på webstedetGoogle estimerer en ekstra omsætning på $ 72K årligt, hvis webstedshastigheden øges med bare 1 sekund

Okay, så vi kan blive enige om, at webstedshastighed betyder noget …

Nu vil jeg vise dig, hvordan du fremskynder WordPress ved fastsættelse af langsomme WordPress-websteder på Bluehost, HostGator og GoDaddy.

Lad os komme igang…

Sådan fremskyndes WordPress (på Bluehost, HostGator eller GoDaddy)

Test dit websteds hastighed

Den første ting du skal gøre er tjek dit WordPress-websteds indlæsningstid. For at kontrollere, hvor hurtigt / langsomt det indlæses, men også for at benchmarke dit websted for at få en før “fremskynde WordPress” -score.

Der er en nem måde at fortælle, om dit websted er langsomt.

For at teste hastigheden skal du gå til et gratis værktøj som GTMetrix eller Pingdom og indtaste URL’en og klikke på Send. Værktøjet tager et par sekunder for at teste dit websted, så viser det dig, hvor mange sekunder det tager at indlæse webstedet.

gtmetrix hastighedsrapportEn ‘fuldt lastet tid’ omkring 1 sekund er virkelig god

Hvis dit websted tager mere end 3 sekunder at indlæse, så har du et langsomt, men okay sted, og du har en vis finjustering at gøre, men hvis det tager mere end 5 sekunder så har du et sted med langsom indlæsning og masser af arbejde at gøre.

Godt job, hvis dine WordPress-sider indlæses cirka 1 sekund. Fortsæt med at læse, hvis dit Bluehost-, HostGator- og GoDaddy-websted indlæses langsomt …

Skift til en hurtigere webhost

Det firma, der er vært for dit websted, betyder meget! Dette er grunden til, at webhosting er # 1-ydelsesfaktoren i WordPress’s officielle optimeringsguide.

Hurtig webhosting er den mest vigtige ting for at fremskynde dit WordPress-websted.

tweet

Hvis du prøver at få dit websted indlæst så hurtigt som muligt, flytter til en hurtigere webhost for dit WordPress-sted er hurtig og garanteret måde at fremskynde WordPress.

Og, at flytte til en ny webhost er let. Især WordPress-websteder.

Så, hvorfor SiteGround?

Da SiteGround næsten garanteret giver dig en betydelig forbedring af belastningstiden.

Da jeg flyttede mit websted til SiteGround, gik min belastningstid for startsiden fra 6,9 sekunder ned til 1,6 sekunder. det er 5,3 sekunder hurtigere!

gtmetrix før og efterSe min SiteGround-gennemgang for flere hastighedstest

SiteGround er også # 1 webhostingfirma i mange Facebook-undersøgelser / afstemninger:

facebook undersøgelserTjek afstemningerne på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

SiteGrounds hastighedsteknologi er det vigtigste, folk synes godt om. De får også positive anmeldelser på Twitter:

anmeldelser af siteground på twitter

SiteGround har 3 administrerede WordPress-hostingplaner at vælge imellem:

siteground wordpress-planer

Det GrowBig plan giver dig 2x flere serverressourcer end StartUp og den semi-dedikerede hosting GoGeek plan giver dig 3x flere serverressourcer.

GrowBig og GoGeek kommer med professionel webstedsoverførselsservice, daglige sikkerhedskopieringer, avanceret NGINX-baseret dynamisk cache og Memcached cache, PHP 7.3 og HTTPS opsætning, gratis Cloudflare CDN og muligheden for at være vært for flere websteder. Her er en fuld sammenligning af SiteGround’s planer.

Har du et langsomt sted på Bluehost, HostGator eller GoDaddy? Gør dig selv en tjeneste og skift til SiteGround WordPress-hosting (P.S. de migrerer dit websted gratis).

Okay, men sig, at du ikke ønsker at skifte webhost (lige endnu). Hvad kan du gøre for at fremskynde et Bluehost-, HostGator- og GoDaddy-websted?

Fortsæt med at læse og find ud af, hvordan …

Brug et hurtigere WordPress-tema

Hvis dit HostGator- eller GoDaddy- eller Bluehost WordPress-sted er langsomt, men du ikke ønsker at skifte webhost, er den største hastighedsforbedring, du kan gøre, at ændre dit WordPress-tema.

Og brug en hurtigt WordPress-tema.

hurtige wordpress-temaerSe min samling af de hurtigste WordPress-temaer

WordPress-temaet, som dit websted bruger, har en enorm indflydelse på dit websteds hastighed. Hvorfor?

Mange WordPress-temaer er dårligt kodet og kom oppustet med snesevis af ressourcer (billeder, CSS og javascript) der kan bremse dit websted.

Hvis dit tema tilbyder alle funktioner under solen, er oppustet med scripts og ressourcer og leveres med masser af kode i lav kvalitet, vil dit websteds hastighed lide.

Et forsigtighedsord, før du installerer et nyt tema.

Temaer er lette at installere og bruge. Men at ændre et tema er ikke kun et spørgsmål om at klikke på en knap, Det er næsten garanteret, at dit websteds udseende, layout og endda dets funktionalitet ødelægger.

Det er faktisk lettere at skifte til en hurtigere webhost og høste fordelene ved at gøre det, end det er at skifte WordPress-tema.

Du skal prøve det først, men hvis du stadig ønsker at gå videre og skifte temaer, så er her en tutorial om, hvordan du sikkert skifter temaer.

Brug et cache-plugin

Caching er en mekanisme, der gemmer data i midlertidig hukommelse, der opbevarer en kopi af statiske websider. Da serveren ikke pinges for hver enkelt anmodning hver gang, reducerer cache belastningen på serveren og leverer hurtigere hastigheder.

Hvis du ikke allerede bruger cache, skal du konfigurere cache er en garanteret måde at fremskynde WordPress samt forbedre brugeroplevelsen. Plus vi ved alle, at Google elsker hurtigere sider, så cache forbedrer også SEO-placeringer.

WP Rocket er et premium WordPress cache-plugin, det er let at konfigurere og er ekstremt effektiv til at fremskynde belastningstiden af dit websted. Det koster kun $ 49 om året og det er cache-værktøjet, jeg bruger og anbefaler.

cache-plugin Facebook-afstemningWP Rocket er det højeste klassede cache-plugin i de fleste afstemninger

WP Rocket er meget let at komme i gang med og leveres med alle de must-have-funktioner: Cache-forudindlæsning, Page Cache, Sitemap Forindlæsning, GZIP-komprimering, Browser-cache, Databasoptimering, Google Font-optimering, Lazyloaded-billeder, Minification / Concatenation af HTML, JavaScript- og CSS-filer plus meget mere.

Her er min guide til, hvordan man konfigurerer WP Rocket med anbefalede indstillinger.

WP Super Cache og WP hurtigste cache er to andre cache-plugins, du kan bruge. De er begge gratis. Her er en sammenligning af cache-plugins.

Brug et billedoptimeringsplugin

Billeder er en vigtig del af dit websteds design, da de engagerer brugere, når de kommer til dit websted, og bevarer brugere til ikke at forlade dit websted.

Men hvis de billeder, du bruger, ikke er optimerede, kan de skade dig mere end at hjælpe dig.

Wordpress billedoptimeringSe Googles guide til billedoptimering

Når du gemmer et billede, skal du sørge for, at du Brug det rigtige billedformat.

.PNG producerer billeder i højere kvalitet og i større størrelse og bruges hovedsageligt til grafik, logoer, illustrationer, ikoner, eller når du har brug for baggrunden for at være gennemsigtig.

.JPG bruges hovedsageligt til fotos, og den bedre balance i kvalitet og filstørrelse gør JPG normalt mere egnet til internettet.

Derefter skal du komprimere og ændre størrelse på dine billeder.

Den gode nyhed er, at der er en masse rigtig gode WordPress alt-i-et-billedoptimeringsplugins du kan bruge til at automatisere billedoptimeringsprocessen.

Her er to alt-i-en-plugins, jeg anbefaler:

optimole plugin

Optimole tager dine billeder og optimerer dem automatisk i skyen.

 • Bruger tabt og tabsfri komprimering.
 • Optimerer billeder i skyen, så serveres de optimerede billeder via et CDN, der får dem til at indlæses hurtigt).
 • Vælger den rigtige billedstørrelse til den besøgende browser og visningsport.
 • Bruger doven indlæsning for at få vist billederne.

shortpixel plugin

ShortPixel optimerer automatisk dine billeder i skyen.

 • Bruger tabsk, blank og tabsfri komprimering.
 • Optimerer billeder i skyen, så serveres de optimerede billeder via et CDN, der får dem til at indlæses hurtigt).
 • Gør det muligt at konvertere PNG til JPG automatisk.
 • Kan oprette WebP-versioner af dine billeder.

Den vigtigste ting, når du vælger et billedoptimeringsplugin, er at vælge en, der optimerer og komprimerer billeder i skyen. Fordi dette reducerer belastningen på dit websted.

Brug et indholdsleveringsnetværk (CDN)

EN indholdsleveringsnetværk (CDN) tager alle dine websteds statiske aktiver (billeder, CSS, JavaScript) og leverer dem på en server, der er geografisk tættere på, hvor besøgende får adgang til dit websted. Dette reducerer download-tiderne.

hvad er en cdn

Ved at have dine statiske aktiver gemt på et geografisk distribueret netværk af optimerede servere, kan du reducere sideindlæsningstider og latenstider markant.

Cloudflare er den mest populære og også let at CDN derude.

Alle SiteGround-planer leveres med gratis Cloudflare CDN og nem adgang til alle andre hastigheds- og sikkerhedsfunktioner leveret af Cloudflare. Bluehost og HostGator, men ikke GoDaddy, leveres også med Cloudflare indbygget direkte i din hosting-konto.

Brug den nyeste PHP 7-version

Backend fra WordPress er drevet af MySQL og PHP. MySQL er databasestyringssystemet, og PHP er skriptsproget på serversiden. PHP er meget vigtigt for WordPress, det bruges i kernen / backend og i plugins og temaer.

PHP 7 er den seneste udgivelse og det har betydelige forbedringer med hensyn til hastighed, ydelse og sikkerhed. PHP 7.2 er officielt angivet som et anbefalet krav til at køre WordPress, og din WordPress-vært skal Brug mindst PHP 7 eller nyere, da det kommer med masser af hastighed, ydelse og sikkerhedsfordele.

wordpress php versionPHP 7.3 kan håndtere 3 gange flere forespørgsler / sek end PHP 5.6 (kilde: kinsta.com)

Hvis din hostingudbyder ikke tilbyder PHP 7, er det på tide, at du tænker på at skifte webhost. Den gode ting er, at du kan ændre PHP-versioner med et enkelt klik (og ingen anden konfiguration er nødvendig, og du vil se et øjeblikkeligt løft).

Sådan ændres PHP-versionen på Bluehost, HostGator og GoDaddy.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Konfigurer WordPress-indstillinger

Jeg elsker WordPress, fordi den er virkelig kraftig og enkel at bruge. Men der er masser, der foregår bag kulisserne, og WordPress leveres med masser af indstillinger, scripts og funktioner, der opretter HTTP-anmodninger, der optager ressourcer, du ikke har brug for. Disse funktioner og kørende processer kan bremse dit websted.

For eksempel indlæser WordPress emoji på hver enkelt side på dit websted. Ved at deaktivere emojier indlæses dette script ikke længere, og som et resultat reducerer dette dit samlede antal HTTP-anmodninger og din sidestørrelse.

optimering af wordpress ydeevne

Deaktivering af ikke-væsentlige indstillinger du ikke har brug for, reducerer dit samlede antal HTTP-anmodninger og din sidestørrelse, hvilket til gengæld øger hastigheden og ydeevnen.

Der er en masse gode og enkle at bruge WordPress-performanceoptimeringsplugins:

 • Perfmatters (Betalt plugin fra $ 24,95 / år)
 • Clearfy (gratis plugin)
 • WP Disable (Gratis plugin – men er ikke blevet opdateret til WordPress 5.0)

Vejledninger til, hvordan man konfigurerer disse plugins, findes på deres respektive download-sider.

Deaktiver pingbacks, trackbacks og begrænse revisioner

Pingbacks og trackbacks er fjerntliggende link underretninger der advarer andre WordPress-websteder, som du har linket til dem, og vice versa, andre sider har linket til dig.

Dette kan lyde som en nyttig funktionalitet, men det er det ikke. Fordi dette sætter en masse belastning på dine serverressourcer, da “pingingen” genererer anmodninger fra WordPress.

Plus Pingbacks og trackbacks er bredt misbrugt for spam og når du målretter mod websteder med DDoS-angreb.

pingbacks og trackbacks

Du skal slå pingbacks og trackbacks fra i Indstillinger → Diskussion. Fravælg blot “Forsøg på at underrette alle blogs, der er linket til fra artiklen” og “Tillad linkmeddelelser fra andre blogs (pingbacks og trackbacks) om nye artikler”, og dette vil hjælpe dig med at fremskynde WordPress lidt mere.

WordPress kommer med indbygget revisionskontrol for alle indlæg eller sider, du opretter. Dette er en god funktion, men det kan føre til unødvendig oppustethed i din WordPress-database.

Når du skriver, redigerer og opdaterer indhold WordPress skaber en masse gemte revisioner. Begrænsning af antallet af revisioner der kan gemmes pr. indlæg eller side vil rydde plads i din database.

WP Revision Control er et gratis plugin, der giver dig mulighed for at specificere antallet af revisioner, der er gemt for indlæg og sider. At begrænse revisioner til noget som 5 forhindrer revisioner i at komme ude af hånden, især hvis du foretager en masse opdatering.

Opdel kommentarer på flere sider

Det er en god ting at få kommentarer fra engagerede brugere på blogindlæg for mange kommentarer på en side får siden til at blive langsommere, og det er en dårlig ting.

Løsningen er at opdele, eller paginere, kommentarer på flere sider. Og dette er en nem ting at gøre i WordPress:

opdel kommentarer til sider

I din WordPress-administrator skal du gå til Indstillinger → Diskussion og kontrollere indstillingen “Giv kommentarer til sider”. Derefter indtaster du det antal kommentarer, du vil have på hver side (f.eks. 5), og hvordan du vil vise dem (f.eks. Nyere til ældre).

Sådan fremskyndes WordPress: en indpakning

hvordan man fremskynder wordpress på langsomme websteder på bluehost hostgator godaddy

Skift til en hurtigere webhost er ofte den hurtigste og nemmeste metode til at fremskynde et langsomt WordPress-sted på Bluehost, HostGator og GoDaddy.

Men hvis det ikke er en mulighed, og du bliver sammen med din nuværende webhost, har dette blogindlæg skitseret en række optimeringsteknikker og værktøjer, du kan implementere for at fremskynde WordPress.

P. S. Hvis du er flyttet til en hurtigere webhost, kan du derefter sende dine før og efter hurtig forbedring i kommentarerne …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me