Konvertering af WordPress-websteder til statisk HTML (for at øge hastighed, sikkerhed og SEO)

WordPress er blevet go-to CMS-valg for de fleste brugere, men ikke uden grunde. Det er den nemmeste og hurtigste måde at komme online på for en blog eller en virksomhed, og alsidigheden, tilpasningen og letheden af ​​opsætning og betjening er uden sidestykke.


Alligevel overlader det ganske lidt at ønske, og det er derfor, folk søger andre alternativer eller i dette tilfælde en mere komplet løsning, der tilbyder det bedste fra begge verdener. Ja, vi taler om konvertering af WordPress-websteder til statiske HTML-websteder uden at ditched din WordPress CMS.

Med andre ord, en opsætning som den, vi taler om, ville give dig mulighed for at have brugervenligheden ved at administrere dit indhold og dit websted med WordPress, mens du undgår nogle større problemer forbundet med CMS, herunder problemer med hacking af sårbarheder, hastighed og ydeevne, overdreven afhængighed af en hostingtjeneste og så videre.

Men lad os tage en ting ad gangen, når vi leder dig gennem det hele fordele og ulemper ved at konvertere WordPress-websteder til statiske HTML-websteder og også de forskellige indstillinger, du kan bruge til at gøre det.

WordPress og dets voksende popularitet

WordPress er verdens mest populære CMS (Content Management System). En CMS er dybest set en software, der giver brugerne mulighed for at oprette og administrere deres websteder uden kodningskendskab.

Og WordPress viser sig at være ret god til at gøre netop det. Det er meget alsidigt og tilbyder masser af plugins, så brugerne kan implementere enhver form for funktionalitet, de ønsker på deres websted, uden at skulle engang røre koden.

WordPress’s alsidighed er også årsagen til dens popularitet, hvilket er tydeligt tydeligt i det faktum, at det i øjeblikket har omkring 33,5% af alle websteder på internettet.

WordPress-websteder og de vigtige faktorer, du skal overveje

Selvom vi lige gav dig et overblik over WordPress, er det også vigtigt at overveje sikkerhed, ydeevne og SEO på WordPress-websteder da de har en tendens til at være afgørende faktorer, når det kommer til den samlede weboplevelse af din virksomhed.

Det sikkerhed er en overraskende undervurderet faktor, som de fleste brugere ikke lægger meget vægt på. Der er mere end et par tilfælde, hvor succesrige virksomheder går ned og aldrig er i stand til at komme sig efter større sikkerhedsbrud på deres websted og data.

Det er fair at sige, at WordPress ikke tilbyder det bedste med hensyn til sikkerhed, især som standard. Du kan dog ansætte en ekspert eller tage nogle sikkerhedsforanstaltninger for at forbedre det overordnede niveau for dit WordPress-websides sikkerhed.

Stort set det samme gælder for ydeevne aspekt også. Selvom ydeevnen ikke er nøjagtigt dårlig som standard, kræver et WordPress-websted nogle få optimeringer for at være mere funktionelle og hurtigere.

Det SEO aspekt er bestemt noget, WordPress har en ganske fordel i forhold til andre CMS-indstillinger. WordPress-websteder er meget lette at optimere til SEO, og der er mange plugins, der håndterer næsten alle SEO-optimeringsbehov på dit websted.

Men mange brugere finder stadig behovet for at migrere til en statisk version af deres WordPress-websted. Lad os finde ud af hvorfor.

Dynamiske vs. statiske websteder

Vi har allerede dækket de fleste af de vigtige fordele i forbindelse med WordPress’s dynamiske karakter. Der er praktisk talt uendelige muligheder at vælge imellem så langt som temaer og plugins er bekymrede, så du nemt og hurtigt kan give dit websted den slags udseende og funktionalitet, du ønsker, uden at skulle slippe rundt med koden overhovedet.

Kilde: https://www.pluralsight.com/blog/creative-professional/static-dynamic-websites-theres-difference

Men denne dynamiske natur kommer med sine egne begrænsninger, hvilket er noget, vi er nødt til at diskutere lidt mere detaljeret.

Dynamisk indhold betyder teknisk, at hver gang en bruger besøger dit websted, bliver der fremsat en anmodning, og de krævede data hentes fra din database for at tjene dem, hvad de anmodede om.

Forestil dig at dette sker en million gange om måneden for websteder med mellemlang til høj trafik og ligesom 10 millioner gange om måneden for websteder med virkelig høj trafik.

Dette rejser nogle bekymringer, især med hensyn til ydeevne og sikkerhed. Hvad angår førstnævnte, har dit websteds hastighed en tendens til at blive et hit, hvilket er en af ​​de vigtige SEO-faktorer i Googles øjne.

Men der er mere ved det. Da databasen har sine egne begrænsninger, kan en enorm stigning i din trafik få den til at stoppe med at fungere, da den muligvis ikke er i stand til at håndtere den øgede belastning, hvilket resulterer i, at dit websted også går ned.

Derudover falder dit websted muligvis ned, selvom der er en enorm stigning i trafikken for et af de mange andre websteder, der er vært på den samme server som dit websted, hvilket er tilfældet med de fleste delte hostingtjenester.

Så kommer sikkerhedsdelen. De fleste hackinghændelser sker normalt på databasesiden. Endvidere er Open Source-platforme som WordPress langt mere sårbare over for hackingangreb, da alt, hvad angribere skal gøre, er at finde en bestemt sårbarhed, der senere kan skaleres på et meget højere niveau.

På samme måde, ligesom med ydeevnen, hvis et andet sted, der er vært i den samme database, som dit websted bliver hacket, øges chancerne for, at dit websted bliver hacket for markant.

Naturligvis kræver disse problemer meget på vedligeholdelsesfronten. Forældede temaer og plugins kan gøre dit websted mere sårbart over for sikkerhed og andre problemer, så de skal opdateres regelmæssigt.

Ethvert plugin eller tema, der bliver hacket eller inficeret med ondsindet kode, kan også føre til masse-hackingforsøg og angreb, så du skal også være forsigtig med den type temaer og plugins, du bruger, og fjerne dem, der er blevet sårbare.

De fleste brugere, der virkelig er bekymrede for sikkerheden på deres WordPress-site, er dog også nødt til at implementere yderligere sikkerhedsforanstaltninger, såsom premium-sikkerhedsprogrammer.

Fordele ved statiske websteder

Da statiske websteder ikke bruger en database, er de ikke sårbare over for de fleste af de potentielle problemer, vi diskuterede ovenfor. Derudover tilbyder de også en masse ydelser og sikkerhedsfordele.

Lad os dække dem detaljeret nedenfor.

Sikkerhed

Som vi netop nævnte ovenfor, et statisk websted behøver ikke at bruge en database. Det betyder det kan ikke hackes ved at hacking en database gennem praksis som SQL-injektioner (SQLi) og Cross-site Scripting (XSS), hvilket er alarmerende almindeligt med WordPress-websteder afhængigt af en database.

Tilsvarende kan et statisk sted heller ikke hackes bare ved at hacking et andet sted på den samme database som dit websted. Et statisk websted er heller ikke sårbart over for alle de hackingmuligheder, som de fleste websteder, der bruger Open Source-software som WordPress, er.

Du risikerer heller ikke at blive hacket på grund af brug af forældede eller inficerede temaer eller gratis plugins. Så ved blot at bruge et statisk websted forbedrer du sikkerheden på dit websted væsentligt.

Hastighed

Vi diskuterede ovenfor hvordan dynamiske websteder kan have problemer med hastigheden da de er nødt til at fremsætte anmodninger til databasen og hente det ønskede indhold fra den. Men som et statisk websted bruger forudindgivne sider og ikke en database, det indlæses meget hurtigere da der ikke er nogen frem og tilbage involveret som med dynamiske websteder.

Kilde: https://www.thecrazyprogrammer.com/2016/11/difference-between-static-and-dynamic-websites.html

Hastighedsforbedringen hjælper ikke kun med at sikre bedre brugeroplevelse, men får dig også i de gode bøger fra Google på SEO-fronten.

Vedligeholdelse

Igen, med statiske websteder er der ingen plugins eller temaer, der skal opdateres regelmæssigt. Der er ikke meget at gøre med hensyn til hastighed eller ydeevneoptimering. Der er ingen grund til at ansætte en ekspert for at forbedre hastigheden eller ydeevnen på et statisk sted.

Der er meget mindre at bekymre sig om, når der er trafikspidser sammenlignet med trafikspidser til dynamiske websteder. Alle disse ting betyder bestemt en meget lettere tid at vedligeholde dit websted og være i stand til at fokusere bedre på de vigtigere dele af din online forretning.

Ulemper ved statiske websteder

For så vidt ulemperne ved et statisk websted går, afhænger det meget af, hvordan du går hen konvertering af dit dynamiske WordPress-sted til et statisk. Da brug af plugins normalt er den mere populære mulighed end at bruge andre løsninger, så lad os diskutere ulemperne fra dette synspunkt.

For teknisk for den gennemsnitlige bruger

Konvertering af et dynamisk sted til et statisk sted kan blive for teknisk for den gennemsnitlige WordPress-bruger. Der er mange komplicerede trin involveret, og eventuelle fejl under processen kan være svære at løse.

Hvis du f.eks. Beslutter at bruge det populære til at konvertere dit websted til et statisk, skulle du først oprette et underdomæne og overføre din WordPress-installation der, mens du opretter det statiske websted i plugin-indstillingerne for at modtage webstedsfilerne.

Der ville være et ekstra trin involveret, hvis din WordPress-installation og dine webstedsfiler er på forskellige servere, og du bliver nødt til at downloade de statiske filer som en zip-fil og uploade dem til din server.

Hvis du ikke har gjort noget lignende før, kan det hurtigt blive overvældende og efterlade meget plads til fejl og forvirrende ting, hvilket kan være svært eller dyrt at løse. Nogle temmelig almindelige potentielle problemer inkluderer billedfiler, der ikke overføres sammen med resten af ​​dit websteds filer, eller din CSS, der støder på problemer.

Ingen let CDN-indstilling

Hvis du ikke allerede ved det, henviser et CDN til et indholdsleveringsnetværk. Det er dybest set en kilde, der serverer de krævede filer på dit statiske websted til dine brugere, ideelt set fra et sted, der er tættest på, hvor de fleste af dine brugere kommer fra, så de får en hurtig ilastningstid.

Da intet statisk stedgenerator-plugin – inklusive Simply Static, som vi nævnte ovenfor – bruger et CDN, der vil håndtere denne opgave for dig, er det noget, der vil blive overladt til dig. Med andre ord skal du konfigurere din egen løsning her.

Begrænsninger i funktionalitet

Når man kommer til funktionalitetssiden af ​​tingene, skaber et statisk sted ved hjælp af statiske webstedsgenerator-plugins har en hel del begrænsninger. Du kan ikke bruge kontaktformularer, have en sidesøgefunktion og kommentarer, eller noget andet for den sags skyld, der er dynamisk i deres funktion. Brug af tredjepartsløsninger er en mulighed, men det kan også blive dyrt og vanskeligt at konfigurere.

Hvis du desuden har mange omdirigeringer på dit websted, mister du meget af den fordel, du får på SEO-fronten ved at gå statisk. Dette skyldes, at plugins ikke opretter en .htaccess-fil til dit websted, og i stedet bruger metatags til alle dine omdirigeringer, som ikke er god til SEO.

Endelig er der også den kendsgerning, at statiske websteder, der genereres ved hjælp af plugins, også har nogle vedligeholdelsesvanskeligheder. Den største ting at bemærke her er, at enhver ændring, du foretager på dit websted, vil føre til, at hele dit websted bliver genudgivet, hvilket måske ikke er meget af et problem for mindre websteder, men kan blive betydeligt tidskrævende for større websteder.

Sådan konverteres et WordPress-sted til et statisk HTML-sted?

Nu hvor du er opmærksom på både fordele og ulemper ved at gøre dit WordPress-sted statisk, så lad os diskutere, hvordan vi skal gennemføre denne ændring, de to muligheder, du har, og hvordan du kan omgå de fleste ulemper.

Statiske site generator plugins

Som allerede omtalt ovenfor, kan du gøre dit WordPress-sted statisk ved hjælp af et af de statiske webstedsgenerator-plugins derude, med de mest populære muligheder Simply Static og WP2Static. Hvis du imidlertid beslutter at bruge nogen af ​​disse plugins, bliver du nødt til at håndtere de begrænsninger og problemer, vi diskuterede ovenfor.

Med det sagt, lad os hurtigt gennemgå disse to populære indstillinger nedenfor.

Simpelthen statisk

simpelthen statisk wordpress plugin

Simpelthen statisk er det mest populære statiske site generator plugin med over 20.000 WordPress-websteder, der bruger det på skrivning af dette indlæg. Det hjælper dig med at oprette en statisk version af dit WordPress-sted, som du kan tjene til dine besøgende, mens du låser din WordPress-installation væk på et sikkert sted, uanset hvor du vil.

Dette hjælper dig med at undgå de fleste af de potentielle sikkerhedsproblemer, der er forbundet med WordPress-websteder, mens du giver dig mulighed for at servere indhold til dine besøgende hurtigere takket være forudindgivne statiske sider.

WP2Static

WP2Static wordpress plugin

WP2Static er et andet populært plugin til statisk stedgenerator der giver dig mulighed for at servere en statisk version af dit WordPress-websted til dine brugere, mens du lader dig bruge WordPress til styring af dit websteds indhold.

Nogle af dens andre populære funktioner inkluderer fjernelse af alle tegn fra dit websted, der viser, at det bruger WordPress, så det ikke interesserer hackere, mulighed for at være vært for dit websted gratis ved hjælp af et af de valg, det tilbyder i form af GitHub-sider og andre muligheder , sender skrivebordsmeddelelser, når dine eksportopgaver er færdige og så videre.

Selvom det ikke fungerer med WooCommerce eller medlemswebsteder som standard, kan du bruge et tredjepartsværktøj som Snipcart for at få det til at fungere lige så godt for den type websteder også.

Desuden kan du forbedre funktionaliteten på dit statiske websted yderligere med WP2Static’s betalte tilføjelser, herunder en statisk formkonverter (for at have kontakt og andre formularer på dit statiske site), avanceret CSS-processor (for at tilpasse udseendet på dit websted bedre ) og avanceret gennemsøgning og detektion blandt andre.

Alt i alt kan brugen af ​​et af disse plugins i nogle tilfælde være en god mulighed, især med at betjene destinationssider og ikke webstederne som helhed, eller mindre websteder, der ikke har dynamiske elementer som kommentarer.

Så hvad er en bedre mulighed i disse tilfælde? Lad os finde ud af det nedenfor.

Serverløse statiske WordPress-hostingløsninger

Der er nogle tredjepartsløsninger, der fungerer som en statiske, hovedløse WordPress webværter, og er et fremragende alternativ til at bruge plugins, da de hjælper dig med at omgå de problemer, der er forbundet med sidstnævnte. Lad os gennemgå 3 særlige løsninger, der faktisk er fantastiske all-round muligheder for at gøre dit WordPress-sted statisk.

Strattic

stratisk hovedløs statisk wordpress hosting

Stattic er en hovedløs WordPress-vært, der giver dig mulighed for at oprette en let, statisk version af dit WordPress-websted, samtidig med at du kan bruge WordPress som backend som normalt.

I modsætning til andre muligheder for at oprette en statisk version af dit WordPress-sted, går Strattic ud over den begrænsede funktionalitet og kan prale af et stort netværk af CDN’er spredt over hele verden, hvilket betyder, uanset hvor dit websteds besøgende kommer fra, de vil altid få flammende hurtig indlæsningshastighed som de får vist indholdet fra det sted, der er tættest på deres placering.

strattisk instrumentbræt

Strattisk kobler det dynamiske WordPress-sted fra internettet og sætter det på en anden URL bag godkendelse, så kun webstedsejere kan få adgang til dette websted. Du kan fortsætte med at bruge din WordPress, som du altid har – marketingfolk kan stadig tilføje indhold, du kan stadig tilføje plugins og så videre.

Tilsvarende formår det også at omgå de fleste af begrænsningerne i traditionelle statiske site-genereringsløsninger takket være den indbyggede funktionalitet til dynamiske elementer som kontaktform, site search-funktion og mere.

Strattic hævder stolt, hvordan det er en serverløs statisk WordPress-hostingløsning med sin egen serverløse arkitektur, der automatisk fjerner de fleste hackingssårbarheder og ydelsesproblemer, der er forbundet med hosting-servere.

strattiske hostingplaner

Det Startplan hos Strattic er til en pris af $ 35 pr. Måned og leveres med alle funktioner til et websted. Strattic sørger gratis for migrationsprocessen uanset hvilke planer du går med.

HardyPress

hardypress serverløs wordpress hosting

HardyPress er en anden serverfri hostingindstilling for WordPress-brugere. Det er faktisk meget billigere end Strattic, med den personlige webstedsplan prissat lige rundt $ 5 per måned (hvis du betaler årligt), men ikke mangler noget med hensyn til funktionalitet.

pris på hardypress

Øg dit WordPress-websteds ydelse og sikkerhed på kort tid! Besøgende får adgang til en helt statisk version af dit websted. Din rigtige WordPress-installation lever på et separat domæne og kører kun, når en editor skal foretage nogle ændringer i indholdet.

Faktisk er det mere alsidigt, idet det giver dig mulighed for at bruge alle WordPress-plugins, der ikke har nogen fremadvendende dynamiske komponenter. HardyPress understøtter også de populære kontaktformularer 7,
mens det implementerer sin egen søgefunktion på dit websted.

Ligesom Strattic placerer det din WordPress-installation på et separat domæne, som ingen har adgang til undtagen dig, mens du opretter en fuldstændig statisk version af dit websted med 30 placeringer overalt i verden for endnu hurtigere indlæsningstid.

Nogle af dens andre funktioner inkluderer SSD-teknologi, HTTPS, evnen til at lukke din WordPress-instans og mere.

Shifter

Shifter Serverless Statisk WordPress Hosting

Shifter er en anden god mulighed, hvis du ønsker at blive statisk med dit WordPress-sted. Det giver dig mulighed for at bruge alle dine WordPress-temaer og plugins (spærrer dem med dynamiske elementer), samtidig med at det er overraskende let at konfigurere og vedligeholde.

Brug de samme WordPress-temaer, plugins og værktøjer, du kender og elsker, uden hovedpine ved hosting eller trusler fra bots og hackere.

Der er 1-klik-indstillinger for stort set alt hvad du skal gøre, og opsætning af et nyt sted eller migrering af dit gamle WordPress-sted er en leg med Shifter.

Sikkerheden og ydeevnen ville være lige så god som med de andre to statiske generering af webstedets muligheder, som vi gennemgik ovenfor, med nogle temmelig pæne funktioner, herunder implementering til Netlify og meddelelser til Slack, eller endda en brugerdefineret integration som pr. Dine behov, HTTP / 2 aktiveret gateway , IPv6-installation og mere.

Det har alternativer til dine kommentarer og kontaktformular og fungerer lige så godt med Shopify-baserede e-handelswebsteder.

pris for skifter

Med hensyn til prisfastsættelsen er dens mest basale plan uden mulighed for brugerdefineret domæne gratis at bruge til et websted, mens den billigste plan med et brugerdefineret domæne er prissat til $ 16 per måned.

Konvertering af WordPress-websteder til statisk HTML: Resume

konvertering af wordpress-websteder til statiske html-websteder

At blive statisk med dit WordPress-sted har mange fordele, men det er ikke for alle. Mens meget afhænger af dine præferencer og behov her, er en slags tommelfingerregel, at hvis du har en tendens til at logge ind på dit WordPress-betjeningspanel hver dag eller et par gange om dagen, så ville sandsynligvis at gøre dit WordPress-sted statisk forårsage mere vedligeholdelsesbesvær for dig, end det ville være værd.

Når det er sagt, selvom du ikke har tendens til at foretage for mange ændringer på dit WordPress-sted nu og da, skal du overveje, hvilken mulighed du skal bruge for at foretage overgangen til en statisk version af dit websted.

Mens plugin-indstillingen kan virke fristende for brugere med et budget, det kan forårsage problemer for store websteder, der kan være svære at håndtere. Imidlertid vil det sandsynligvis vise sig at være en stor budgetmulighed for destinationssider og små indholdssteder, der kun er indhold.

Hvis du har brug for mere funktionalitet eller har et ret stort WordPress-sted, skal du bruge et af tredjeparts serverløse statiske WordPress-hostingløsninger vi har gennemgået ovenfor er vejen at gå. Det sikrer ikke kun en super glat overgang, men giver dig også mulighed for at bruge WordPress lige som du gjorde før, samtidig med at den også tilbyder indbygget funktionalitet til vigtige dynamiske elementer som kontaktformularer og websøgning.

Til sidst skal du huske det mens en overgang til statisk er sikker på at forbedre den samlede hastighed, ydeevne og sikkerhed af dit WordPress-websted, er det kun en mulighed, hvis du ikke behøver at bruge for mange dynamiske elementer.

Hvis du gør det, er en delt hosting af høj kvalitet og ordentlig optimering af hastighed og ydeevne det, du skal gå efter i stedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map