Hvordan få fart på WordPress? (På Slow Bluehost, HostGator og GoDaddy nettsteder)

Du og jeg begge vet at et tregt nettsted er dårlig for brukertilfredshet, konverteringer og SEO. Hvis WordPress-nettstedet ditt på Bluehost, HostGator eller Godaddy laster langsomt, vil jeg her vise deg .


Så, hva er det med trege WordPress-nettsteder på Bluehost, HostGator og GoDaddy? WordPress-hosting “ut av boksen” oppsett og serverkonfigurasjon på Bluehost kan HostGator og GoDaddy være (men ikke alltid være) treg og treg.

Et tregt WordPress-nettsted på Bluehost, HostGator og GoDaddy kan fikses (til en viss grad).

Men det eneste garantert og ekte “fix” for å få fart på WordPress-nettstedet ditt på Bluehost, HostGator og GoDaddy er å bytte til en raskere webhost som Siteground (mer om hvorfor dette er).

fikse sakte bluehost hostgator godaddy nettsted

Å ha en treg lasting nettsted er ingen bueno. Det er dårlig for brukertilfredshet (brukere vil vente og vente, og til slutt trykke på tilbake-knappen og aldri komme tilbake), dårlig for konverteringer (du får mindre salg eller potensielle kunder) og det er det dårlig for SEO (du har lavere rangering på Google). Ifølge Google:

 • Pinterest økt søkemotortrafikk og påmeldinger innen 15% da de reduserte opplevde ventetider ved 40%.
 • Dobbeltklikk av Google funnet 53% av mobilnettbesøk ble forlatt hvis en side tok lengre tid enn 3 sekunder å laste.
 • Når AutoAnything redusert sidetid med halvparten, så de et løft på 12-13% i salg.

Hastighetsytelse handler om brukeropplevelse, brukeroppbevaring, søkemotoroptimalisering og forbedring av konverteringer:

raskere nettstedet flere konverteringerGoogle estimerer en ekstra inntekt på 72 000 dollar hvis nettstedets hastighet øker med bare 1 sekund

OK, så vi kan være enige om at hastigheten på nettstedet betyr noe …

Nå skal jeg vise deg hvordan du kan fremskynde WordPress med fikse sakte WordPress-nettsteder på Bluehost, HostGator og GoDaddy.

La oss komme i gang…

Slik fremskynder du WordPress (på Bluehost, HostGator eller GoDaddy)

Test nettstedets hastighet

Det første du bør gjøre er sjekk lastetiden for WordPress-nettstedet ditt. For å sjekke hvor raskt / sakte det laster, men også for å sammenligne nettstedet ditt for å få en før “fremskynde WordPress” -poeng.

Det er en enkel måte å si om nettstedet ditt er tregt.

For å teste hastigheten, gå til et gratis verktøy som GTMetrix eller Pingdom, og skriv inn URLen og klikk på send. Verktøyet vil ta noen sekunder å teste nettstedet ditt, så viser det hvor mange sekunder det tar å laste inn nettstedet.

gtmetrix hastighetsrapportEn ‘fullastet tid’ rundt 1 sekund er virkelig bra

Hvis nettstedet ditt tar mer enn 3 sekunder å laste, så har du en sakte men ok side, og du har litt finjustering å gjøre, men hvis det tar mer enn 5 sekunder så har du et nettsted med langsom lasting, og mye arbeid å gjøre.

God jobb hvis WordPress-sidene dine lastes inn rundt 1 sekund. Fortsett å lese hvis Bluehost-, HostGator- og GoDaddy-nettstedet laster tregt …

Bytt til en raskere webhotell

Selskapet som er vert for nettstedet ditt betyr mye! Dette er grunnen til at webhotell er den beste resultatfaktoren i WordPress sin offisielle optimaliseringsveiledning.

Rask webhotell er det viktigste for å få fart på WordPress-nettstedet ditt.

kvitring

Hvis du prøver å få nettstedet ditt til å laste så raskt som mulig, flytter til en raskere webhotell for ditt WordPress-nettsted er raskeste og garantert måte å få fart på WordPress.

Og, Det er enkelt å flytte til en ny webhotell. Spesielt WordPress-nettsteder.

Så, hvorfor SiteGround?

Fordi SiteGround er nær garantert å gi deg en betydelig forbedring av lastetiden.

Da jeg flyttet nettstedet til SiteGround, gikk lastetiden for hjemmesiden fra 6,9 sekunder ned til 1,6 sekunder. Det er 5,3 sekunder raskere!

gtmetrix før og etterSe min SiteGround-gjennomgang for flere hastighetstester

SiteGround er også # 1 webhotellfirma i mange Facebook-undersøkelser / avstemninger:

facebook undersøkelserSjekk avstemningene på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

SiteGrounds hastighetsteknologi er det viktigste folk liker mest. De får også positive anmeldelser på Twitter:

siteground-anmeldelser på twitter

SiteGround har 3 administrerte WordPress-hostingplaner å velge mellom:

siteground wordpress planer

De GrowBig plan gir deg to ganger flere serverressurser enn StartUp, og den semi-dedikerte hosting GoGeek plan gir deg 3x flere serverressurser.

GrowBig og GoGeek kommer med profesjonell nettstedoverføringstjeneste, daglige sikkerhetskopieringer, avansert NGINX-basert dynamisk cache og Memcached cache, PHP 7.3 og HTTPS-oppsett, gratis Cloudflare CDN, og muligheten til å være vert for flere nettsteder. Her er en fullstendig sammenligning av SiteGround-planene.

Har du en treg side på Bluehost, HostGator eller GoDaddy? Gjør deg selv en tjeneste og bytt til SiteGround WordPress hosting (P.S. de vil migrere nettstedet ditt gratis).

Ok, men si at du ikke vil bytte webhotell (ennå). Hva kan du gjøre for å få fart på et Bluehost-, HostGator- og GoDaddy-nettsted?

Fortsett å lese og finne ut hvordan …

Bruk et raskere WordPress-tema

Hvis HostGator eller GoDaddy eller Bluehost WordPress-nettstedet er tregt, men du ikke ønsker å bytte webhotell, er den største hastighetsforbedringen du kan gjøre, å endre WordPress-temaet ditt.

Og bruk a raskt WordPress-tema.

raske wordpress-temaerSe samlingen min av de raskeste WordPress-temaene

WordPress-temaet nettstedet ditt bruker, har enorm innvirkning på nettstedets hastighet. Hvorfor?

Mange WordPress-temaer er dårlig kodet og kom oppsvulmet med dusinvis av ressurser (bilder, CSS og javascript) som kan bremse nettstedet ditt.

Hvis temaet ditt tilbyr alle funksjoner under solen, er oppsvulmet av skript og ressurser og kommer med mye lav kvalitetskode, vil nettstedets hastighet lide.

Et ord av forsiktighet før du installerer et nytt tema.

Temaer er enkle å installere og bruke. Men å endre et tema handler ikke bare om å klikke på en knapp, Det er nesten garantert å rote nettstedets utseende, layout og til og med funksjonaliteten.

Det er faktisk lettere å bytte til en raskere webhotell og høste fordelene ved å gjøre det enn det er å bytte WordPress-tema.

Du bør prøve det først, men hvis du fremdeles ønsker å bytte tema, så er her en tutorial om hvordan du trygt kan bytte tema.

Bruk en cache-plugin

caching er en mekanisme som lagrer data i midlertidig minne som oppbevarer en kopi av statiske websider. Siden serveren ikke pinges for hver eneste forespørsel hver gang, reduserer hurtigbufring belastningen på serveren og leverer raskere hastigheter.

Hvis du ikke allerede bruker hurtigbufring, så konfigurer hurtigbufring er en garantert måte å få fart på WordPress samt forbedre brukeropplevelsen. I tillegg vet vi alle at Google elsker raskere nettsteder, slik at hurtigbufring også forbedrer SEO-rangeringer.

WP Rocket er en premium WordPress-hurtigbufring-plugin som er enkel å sette opp og er ekstremt effektiv til å få fart på lastetiden av nettstedet ditt. Det koster bare 49 dollar i året og det er cache-verktøyet jeg bruker og anbefaler.

cache-plugin facebook avstemningWP Rocket er den høyest rangerte Cache-plugin-en i de fleste meningsmålinger

WP Rocket er veldig enkelt å komme i gang med og kommer med alle må-ha-funksjonene: Cache Preloading, Page Caching, Sitemap Preloading, GZIP Compression, Browser Cache, Database Optimization, Google Fonts Optimization, Lazyloaded Images, Minification / Concatenation of HTML, JavaScript- og CSS-filer, pluss mye mer.

Her er min guide for hvordan du konfigurerer WP Rocket med anbefalte innstillinger.

WP Super Cache og WP raskeste hurtigbuffer er to andre hurtigbuffer-plugins du kan bruke. De er begge gratis. Her er en sammenligning av cache-plugins.

Bruk et bildeoptimaliseringsprogramtillegg

Bilder er en viktig del av nettstedets design når de engasjerer brukere når de kommer til nettstedet ditt, og beholder brukere til ikke å forlate nettstedet ditt.

Men hvis bildene du bruker ikke er optimaliserte, kan de skade deg mer enn å hjelpe deg.

wordpress image optimaliseringSjekk ut Googles guide til optimalisering av bilder

Når du lagrer et bilde, bør du sørge for at du gjør det bruk riktig bildeformat.

.PNG produserer bilder av større kvalitet og større størrelse og brukes hovedsakelig til grafikk, logoer, illustrasjoner, ikoner, eller når du trenger at bakgrunnen skal være gjennomsiktig.

.JPG brukes hovedsakelig til bilder, og den bedre balansen mellom kvalitet og filstørrelse gjør JPG-er mer egnet for nettet.

Deretter må du gjøre det komprimere og endre størrelse på bildene.

Den gode nyheten er at det er en haug med virkelig flotte WordPress alt-i-ett-bilderoptimaliseringsprogramtillegg du kan bruke til å automatisere bildeoptimaliseringsprosessen.

Her er to alt-i-ett-plugins jeg anbefaler:

optimole plugin

Optimole tar bildene dine og optimaliserer dem automatisk for deg i skyen.

 • Bruker tapsfri og tapsfri komprimering.
 • Optimaliserer bilder i skyen, så blir de optimaliserte bildene servert via et CDN som får dem til å laste raskt).
 • Velger riktig bildestørrelse for besøkendes nettleser og visningsport.
 • Bruker lat lasting for å vise bildene.

shortpixel-plugin

ShortPixel optimaliserer bildene dine automatisk i skyen.

 • Bruker tapt, blank og tapsfri komprimering.
 • Optimaliserer bilder i skyen, så blir de optimaliserte bildene servert via et CDN som får dem til å laste raskt).
 • Lar deg konvertere PNG til JPG automatisk.
 • Kan lage WebP-versjoner av bildene dine.

Det viktigste når du velger en plugin for bildeoptimalisering er å velge en som optimaliserer og komprimerer bilder i skyen. Fordi dette reduserer belastningen på nettstedet ditt.

Bruk et innholdsleveringsnettverk (CDN)

EN innholdsleveringsnettverk (CDN) tar alle statiske eiendeler på nettstedet ditt (bilder, CSS, JavaScript) og leverer dem på en server som ligger geografisk nærmere der besøkende får tilgang til nettstedet ditt. Dette reduserer nedlastingstidene.

hva er en cdn

Ved å ha dine statiske eiendeler lagret i et geografisk distribuert nettverk av optimaliserte servere, kan du redusere sidetidstider og forsinkelser betydelig.

Cloudflare er den mest populære og også enkle å CDN der ute.

Alle SiteGround-planer kommer med gratis Cloudflare CDN og enkel tilgang til alle andre hastighets- og sikkerhetsfunksjoner levert av Cloudflare. Bluehost og HostGator, men ikke GoDaddy, leveres også med Cloudflare innebygd direkte i hostingkontoen din.

Bruk den nyeste PHP 7-versjonen

Bakenden til WordPress er drevet av MySQL og PHP. MySQL er databasesystemet, og PHP er skriptspråk på serversiden. PHP er veldig viktig for WordPress, den brukes i core / backend, og i plugins og temaer.

PHP 7 er den siste utgivelsen og det har betydelige forbedringer når det gjelder hastighet, ytelse og sikkerhet. PHP 7.2 er offisielt oppført som et anbefalt krav for å kjøre WordPress, og WordPress-verten bør gjøre det bruk minst PHP 7 eller høyere, som det kommer med mange fordeler med hastighet, ytelse og sikkerhet.

wordpress php versjonPHP 7.3 kan håndtere 3 ganger flere forespørsler / sek enn PHP 5.6 (kilde: kinsta.com)

Hvis hostingleverandøren din ikke tilbyr PHP 7, er det på tide at du tenker på å bytte webhotell. Det gode er at du kan endre PHP-versjoner med et enkelt klikk (og ingen annen konfigurasjon er nødvendig, og du vil se et øyeblikkelig løft).

Slik endrer du PHP-versjonen på Bluehost, HostGator og GoDaddy.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Konfigurer WordPress-innstillinger

Jeg elsker WordPress fordi den er veldig kraftig og enkel å bruke. Men det er mye som skjer bak kulissene, og WordPress kommer med mange innstillinger, skript og funksjoner som lager HTTP-forespørsler, tar opp ressurser du ikke trenger. Disse funksjoner og kjøringsprosesser kan avta din side.

For eksempel laster WordPress emoji ut av hver side på nettstedet ditt. Ved å deaktivere emojis lastes ikke dette skriptet lenger, og som et resultat vil dette redusere det totale antallet HTTP-forespørsler og sidestørrelsen.

wordpress ytelsesoptimalisering

Deaktiver ikke-essensielle innstillinger du ikke trenger, vil redusere det totale antallet HTTP-forespørsler og sidestørrelsen, noe som til gjengjeld øker hastigheten og ytelsen.

Det er en haug med gode og enkle å bruke WordPress ytelsesoptimalisering plugins:

 • Perfmatters (Betalt plugin fra 24,95 dollar / år)
 • Clearfy (gratis plugin)
 • WP Disable (gratis plugin – men har ikke blitt oppdatert for WordPress 5.0)

Veiledninger for hvordan du konfigurerer disse programtilleggene, finner du på deres respektive nedlastingssider.

Deaktiver pingbacks, trackbacks og begrense revisjoner

Pingbacks og trackbacks er avsidesliggende koblingsvarsler som varsler andre WordPress-nettsteder som du har koblet til dem, og omvendt, andre nettsteder har lenket til deg.

Dette kan høres ut som en nyttig funksjonalitet, men det er det ikke. For dette legger mye av laste på serverressursene dine, ettersom “pingingen” genererer forespørsler fra WordPress.

Pluss Pingbacks og trackbacks er mye misbrukt for spam og når du er målrettet mot nettsteder med DDoS-angrep.

pingbacks og trackbacks

Du bør slå av pingbacks og trackbacks i Innstillinger → Diskusjon. Fjern avmerkingen fra “Forsøk på å varsle alle blogger som er lenket til fra artikkelen” og “Tillat koblingsvarsler fra andre blogger (pingbacks og trackbacks) om nye artikler”, og dette vil hjelpe deg med å fremskynde WordPress litt mer.

WordPress kommer med innebygd revisjonskontroll for alle innlegg eller sider du oppretter. Dette er en god funksjon, men det kan føre til unødvendig oppblåsthet i WordPress-databasen din.

Når du skriver, redigerer og oppdaterer innhold WordPress lager mange lagrede revisjoner. Begrense antallet revisjoner som kan lagres per innlegg eller side vil rydde plass i databasen din.

WP Revision Control er en gratis plugin som lar deg spesifisere antall versjoner som er lagret for innlegg og sider. Å begrense revisjoner til noe som 5 vil hindre revisjoner i å komme ut av hånden, spesielt hvis du gjør mye oppdatering.

Del kommentarer i flere sider

Det er bra å få kommentarer fra engasjerte brukere på blogginnlegg, men for mange kommentarer på en side vil gjøre at siden lastes tregere, og det er en dårlig ting.

Løsningen er å dele, eller paginere, kommentarer til flere sider. Og dette er en enkel ting å gjøre i WordPress:

del kommentarer inn på sider

Gå til Innstillinger → Diskusjon i WordPress-administratoren din, og sjekk alternativet “Del kommentarer til sider”. Deretter legger du inn antall kommentarer du vil ha på hver side (f.eks. 5), og hvordan du vil vise dem (f.eks. Nyere til eldre).

Slik fremskynder du WordPress: en pakking

hvordan du kan øke hastigheten på wordpress på langsomme nettsteder på bluehost hostgator godaddy

Å bytte til en raskere webhost er ofte den raskeste og enkleste metoden for å fremskynde et tregt WordPress-nettsted på Bluehost, HostGator og GoDaddy.

Men hvis det ikke er en mulighet, og du må være hos din nåværende webhotell, så har dette blogginnlegget skissert en rekke optimaliseringsteknikker og verktøy du kan implementere for å fremskynde WordPress.

PS! Hvis du har flyttet til en raskere webhost, kan du legge ut kommentarene dine før og etter hastighetsforbedring …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map