Hur påskynda WordPress? (På Slow Bluehost, HostGator och GoDaddy webbplatser)

Du och jag båda vet att en långsam webbplats är dålig för användartillfredsställelse, konverteringar och SEO. Om din WordPress-webbplats på Bluehost, HostGator eller Godaddy laddar långsamt, här ska jag visa dig .


Så, vad är det med långsamma WordPress-webbplatser på Bluehost, HostGator och GoDaddy? WordPress-värd ”out of the box” installation och serverkonfiguration på Bluehost kan HostGator och GoDaddy vara (men inte alltid vara) långsamma och tröga.

En långsam WordPress-webbplats på Bluehost, HostGator och GoDaddy kan fixas (i viss mån).

Men det enda garanterad och riktig “fix” att påskynda din WordPress-webbplats på Bluehost, HostGator och GoDaddy är att byta till en snabbare webbhotell som Siteground (mer om varför detta är).

fixa långsam bluehost hostgator godaddy webbplats

Att ha en webbplats med långsam laddning är ingen bueno. Dess dåligt för användartillfredsställelse (användare kommer att vänta och vänta, och så småningom trycka på tillbaka-knappen och aldrig komma tillbaka), dåligt för konverteringar (du får mindre försäljning eller potentiella kunder) och det är det dåligt för SEO (du har lägre ranking på Google). Enligt Google:

 • Pinterest ökad sökmotortrafik och registreringar med 15% när de minskade upplevda väntetider med 40%.
 • Dubbelklicka av Google hittades 53% av mobilwebbplatser övergavs om en sida tog längre tid än 3 sekunder att ladda.
 • När AutoAnything minskade sidbelastningstiden med hälften såg de en ökning med 12-13% i försäljning.

Snabbprestanda handlar om användarupplevelse, användarhållning, optimering av sökmotorer och förbättring av omvandlingar:

snabbare webbplats fler konverteringarGoogle uppskattar en extra intäkt på 72 000 USD om webbplatshastigheten ökar med bara 1 sekund

Okej, så vi kan komma överens om att hastigheten på webbplatsen är viktig …

Nu ska jag visa dig hur du påskyndar WordPress fixa långsamma WordPress-webbplatser på Bluehost, HostGator och GoDaddy.

Låt oss börja…

Hur man påskyndar WordPress (på Bluehost, HostGator eller GoDaddy)

Testa din webbplats hastighet

Det första du bör göra är kolla din WordPress-webbplats laddningstid. För att kontrollera hur snabbt / långsamt den laddas, men också för att jämföra din webbplats för att få en poäng före “påskynda WordPress”.

Det finns ett enkelt sätt att säga om din webbplats går långsamt.

För att testa hastigheten, gå till ett gratis verktyg som GTMetrix eller Pingdom och ange URL: n och klicka på skicka. Verktyget tar några sekunder för att testa din webbplats och sedan visar det antalet sekunder det tar att ladda webbplatsen.

gtmetrix hastighetsrapportEn ‘fullastad tid’ cirka 1 sekund är riktigt bra

Om din webbplats tar mer än 3 sekunder att ladda, då har du en långsam men okej webbplats och du har lite finjustering att göra, men om det tar mer än 5 sekunder då har du en långsam lastningssida och mycket arbete att göra.

Bra jobb om dina WordPress-sidor laddas in cirka 1 sekund. Fortsätt läsa om din Bluehost, HostGator och GoDaddy-webbplats laddas långsamt …

Byt till en snabbare webbhotell

Det företag som är värd för din webbplats betyder mycket! Detta är anledningen till att webbhotell är prestandafaktorn # 1 i WordPress officiella optimeringsguide.

Snabb webbhotell är det viktigaste för att påskynda din WordPress-webbplats.

PIP

Om du försöker få din webbplats att ladda så snabbt som möjligt, flyttar till en snabbare webbhotell för din WordPress-webbplats är snabbaste och garanterade sättet att påskynda WordPress.

Och, att flytta till en ny webbhotell är enkelt. Speciellt WordPress-webbplatser.

Så, varför SiteGround?

Eftersom SiteGround nästan garanteras ger dig en betydande förbättring av laddningstiden.

När jag flyttade min webbplats till SiteGround gick min hämtningstid på hemsidan från 6,9 sekunder till 1,6 sekunder. DET äR 5,3 sekunder snabbare!

gtmetrix före och efterSe min SiteGround-granskning för mer hastighetstest

SiteGround är också # 1 webbhotellföretag i många Facebook-undersökningar / undersökningar:

facebook undersökningarKolla in omröstningarna på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

SiteGrunds hastighetsteknologi är det som folk gillar mest. De får också positiva recensioner på Twitter:

siteground recensioner på twitter

SiteGround har 3 hanterade WordPress-värdplaner att välja mellan:

siteground wordpress planer

De GrowBig plan ger dig 2x fler serverresurser än StartUp, och den semi-dedikerade hosting GoGeek plan ger dig 3x fler serverresurser.

GrowBig och GoGeek kommer med professionell webbplatsöverföringstjänst, dagliga säkerhetskopior, avancerad NGINX-baserad dynamisk cache och Memcached caching, PHP 7.3 och HTTPS-installation, gratis Cloudflare CDN och möjligheten att vara värd för flera webbplatser. Här är en fullständig jämförelse av SiteGrands planer.

Har du en långsam webbplats på Bluehost, HostGator eller GoDaddy? Gör dig själv en tjänst och byt till SiteGround WordPress-värd (P.S. de migrerar din webbplats gratis).

Okej, men säg att du inte vill byta webbhotell (ännu). Vad kan du göra för att påskynda en Bluehost-, HostGator- och GoDaddy-webbplats?

Fortsätt läsa och ta reda på hur …

Använd ett snabbare WordPress-tema

Om din HostGator eller GoDaddy eller Bluehost WordPress-webbplats är långsam, men du inte vill byta webbhotell, är den största hastighetsförbättringen du kan göra att ändra ditt WordPress-tema.

Och använd a snabbt WordPress-tema.

snabba wordpress-temanSe min samling av de snabbaste WordPress-teman

WordPress-temat som din webbplats använder har en enorm inverkan på webbplatsens hastighet. Varför?

Många WordPress-teman är dåligt kodade och kom uppblåst med dussintals resurser (bilder, CSS och javascript) som kan bromsa din webbplats.

Om ditt tema erbjuder alla funktioner under solen, är uppblåst med skript och resurser och kommer med massor av låg kvalitetskod, kommer webbplatsens hastighet att drabbas.

Ett försiktighetsord innan du installerar ett nytt tema.

Teman är enkla att installera och använda. Men att ändra ett tema handlar inte bara om att klicka på en knapp, Det är nästan garanterat att skada din webbplats utseende, layout och till och med dess funktionalitet.

Det är faktiskt lättare att byta till en snabbare webbhotell och skörda fördelarna med att göra det än att byta WordPress-tema.

Du bör prova det först, men om du fortfarande vill gå vidare och byta tema, här är en handledning om hur du säkert byter teman.

Använd ett cache-plugin

caching är en mekanism som lagrar data i tillfälligt minne som har en kopia av statiska webbsidor. Eftersom servern inte pingas för varje enskild begäran varje gång, minskar cachningen belastningen på servern och ger snabbare hastigheter.

Om du inte redan använder cache, ställer du in caching är ett garanterat sätt att påskynda WordPress samt förbättra användarupplevelsen. Dessutom vet vi alla att Google älskar snabbare webbplatser, så caching förbättrar även SEO-ranking.

WP Rocket är en premium WordPress-cache-plugin som är lätt att installera och är extremt effektiv för att påskynda lasttiden på din webbplats. Det kostar bara 49 $ per år och det är cachningsverktyget jag använder och rekommenderar.

cache-plugin Facebook-enkätWP Rocket är det högst rankade Caching Plugin i de flesta omröstningar

WP Rocket är väldigt lätt att komma igång med och har alla funktioner som måste vara: Cache Förbelastning, Sidcache, Förladdning av webbplatskartor, GZIP-komprimering, Cache för webbläsare, Databasoptimering, Google-teckensoptimering, Lazyloaded Images, Minification / Concatenation av HTML, JavaScript- och CSS-filer, plus mycket mer.

Här är min guide för hur du konfigurerar WP Rocket med rekommenderade inställningar.

WP Super Cache och WP snabbaste cache är två andra cache-plugins som du kan använda. Dom är båda gratis. Här är en jämförelse av cache-plugins.

Använd en bildoptimeringsplugin

Bilder är en viktig del av din webbplats design eftersom de engagerar användare när de kommer till din webbplats och behåller användare att inte lämna din webbplats.

Men om de bilder du använder inte är optimerade kan de skada dig mer än att hjälpa dig.

wordpress bildoptimeringKolla in Googles guide till optimering av bilder

När du sparar en bild bör du se till att du gör det använd rätt bildformat.

.PNG producerar högre kvalitet och större bilder och används främst för grafik, logotyper, illustrationer, ikoner eller när du behöver bakgrunden vara transparent.

.JPG används främst för foton och den bättre balansen i kvalitet och filstorlek gör JPG normalt mer lämplig för webben.

Därefter måste du göra det komprimera och ändra storlek på dina bilder.

Den goda nyheten är att det finns ett gäng riktigt bra WordPress allt-i-ett-optimeringsplugins du kan använda för att automatisera bildoptimeringsprocessen.

Här är två allt-i-ett-plugins som jag rekommenderar:

optimole plugin

Optimole tar dina bilder och optimerar dem automatiskt för dig i molnet.

 • Använder förlorad och förlustfri komprimering.
 • Optimerar bilder i molnet, sedan serveras de optimerade bilderna via ett CDN som gör att de laddas snabbt).
 • Väljer rätt bildstorlek för besökarens webbläsare och visningsport.
 • Använder lat laddning för att visa bilderna.

kortpixel plugin

ShortPixel optimerar automatiskt dina bilder i molnet.

 • Använder förlorad, glansig och förlustfri komprimering.
 • Optimerar bilder i molnet, sedan serveras de optimerade bilderna via ett CDN som gör att de laddas snabbt).
 • Låter dig konvertera PNG till JPG automatiskt.
 • Kan skapa WebP-versioner av dina bilder.

Det viktigaste när du väljer ett plugin för bildoptimering är att välja ett som optimerar och komprimerar bilder i molnet. Eftersom detta minskar belastningen på din webbplats.

Använd ett innehållsleveransnätverk (CDN)

EN innehållsleveransnätverk (CDN) tar alla statiska tillgångar på din webbplats (bilder, CSS, JavaScript) och levererar dem på en server som är geografiskt närmare där besökaren kommer åt din webbplats. Detta minskar nedladdningstiderna.

vad är en cdn

Genom att ha dina statiska tillgångar lagrade i ett geografiskt distribuerat nätverk av optimerade servrar kan du minska sidbelastningstider och latenser betydligt.

Cloudflare är det mest populära och också lätt att CDN där ute.

Alla SiteGround-planer kommer med gratis Cloudflare CDN och enkel åtkomst till alla andra hastighets- och säkerhetsfunktioner som tillhandahålls av Cloudflare. Bluehost och HostGator, men inte GoDaddy, kommer också med Cloudflare inbyggt direkt i ditt värdkonto.

Använd den senaste PHP 7-versionen

Backend av WordPress drivs av MySQL och PHP. MySQL är databashanteringssystemet och PHP är skriptspråket på serversidan. PHP är mycket viktigt för WordPress, det används i core / backend och i plugins och teman.

PHP 7 är den senaste versionen och det har betydande förbättringar vad gäller hastighet, prestanda och säkerhet. PHP 7.2 är officiellt listat som ett rekommenderat krav för att köra WordPress, och din WordPress-värd borde göra det använd minst PHP 7 eller högre, eftersom det kommer med massor av hastigheter, prestanda och säkerhetsfördelar.

wordpress php versionPHP 7.3 kan hantera 3x fler många förfrågningar / sek än PHP 5.6 (källa: kinsta.com)

Om din webbhotell inte erbjuder PHP 7 är det dags att tänka på att byta webbhotell. Det bästa är att du kan ändra PHP-versioner med ett enda klick (och ingen annan konfiguration behövs, och du kommer att se en omedelbar boost).

Så här ändrar du PHP-versionen på Bluehost, HostGator och GoDaddy.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Konfigurera WordPress-inställningar

Jag älskar WordPress eftersom det är riktigt kraftfullt och enkelt att använda. Men det händer mycket bakom kulisserna, och WordPress kommer med massor av inställningar, skript och funktioner som skapar HTTP-förfrågningar tar resurser du inte behöver. Dessa funktioner och körprocesser kan sakta ner din sida.

Exempelvis laddar WordPress emojis på varje enskild sida på din webbplats. Genom att inaktivera emojis laddas inte detta skript längre och som en följd av detta minskar det totala antalet HTTP-förfrågningar och din sidstorlek.

optimering av wordpress prestanda

Inaktivera icke-väsentliga inställningar du inte behöver kommer att minska ditt totala antal HTTP-förfrågningar och din sidstorlek, vilket i gengäld ökar hastigheten och prestandan.

Det finns ett gäng bra och enkla att använda WordPress-optimeringsplugins:

 • Perfmatters (Betald plugin från $ 24,95 per år)
 • Clearfy (gratis plugin)
 • WP Disable (gratis plugin – men har inte uppdaterats för WordPress 5.0)

Instruktioner om hur du konfigurerar dessa plugins kan hittas på respektive nedladdningssida.

Inaktivera pingbacks, trackbacks och begränsa revisioner

Pingbacks och trackbacks är avlägsna länkaviseringar som varnar andra WordPress-webbplatser som du har länkat till dem, och vice versa, andra webbplatser har länkat till dig.

Detta kan låta som en användbar funktionalitet men det är det inte. För det här lägger mycket ladda på dina serverresurser, eftersom “pingingen” genererar förfrågningar från WordPress.

Plus Pingbacks och trackbacks är stort missbrukas för skräppost och när du riktar in webbplatser med DDoS-attacker.

pingbacks och trackbacks

Du bör stänga av pingbacks och trackbacks i Inställningar → Diskussion. Avmarkera helt enkelt “Försök att meddela alla bloggar som är kopplade till från artikeln” och “Tillåt länkmeddelanden från andra bloggar (pingbacks och trackbacks) om nya artiklar”, och detta hjälper dig att påskynda WordPress lite mer.

WordPress kommer med inbyggd revisionskontroll för alla inlägg eller sidor du skapar. Detta är en bra funktion men det kan leda till onödig uppblåsning i din WordPress-databas.

När du skriver, redigerar och uppdaterar innehåll WordPress skapar många sparade revisioner. Begränsa antalet revideringar som kan lagras per post eller sida kommer att rensa utrymme i din databas.

WP Revision Control är ett gratis plugin som låter dig ange antalet versioner som har sparats för inlägg och sidor. Genom att begränsa revisioner till något liknande 5 kommer revisioner att komma ur handen, särskilt om du gör mycket uppdatering.

Dela kommentarer på flera sidor

Att få kommentarer från engagerade användare på blogginlägg är bra, men för många kommentarer på en sida gör att sidan laddas långsammare, och det är en dålig sak.

Lösningen är att dela, eller paginera, kommentarer på flera sidor. Och detta är en enkel sak att göra i WordPress:

dela kommentarer i sidor

I din WordPress-admin går du till Inställningar → Diskussion och kontrollerar alternativet “Dela kommentarer till sidor”. Därefter anger du antalet kommentarer du vill ha på varje sida (t.ex. 5) och hur du vill visa dem (t.ex. nyare till äldre).

Hur du påskyndar WordPress: en avbrytning

hur man påskyndar wordpress på långsamma webbplatser på bluehost hostgator godaddy

Att byta till en snabbare webbhotell är ofta den snabbaste och enklaste metoden för att påskynda en långsam WordPress-webbplats på Bluehost, HostGator och GoDaddy.

Men om det inte är en möjlighet, och du måste stanna hos din nuvarande webbhotell, har detta blogginlägg skisserat en rad optimeringstekniker och verktyg du kan implementera för att påskynda WordPress.

P.S. Om du har flyttat till en snabbare webbhotell, kan du fritt lägga upp dina före och efter snabba förbättringar i kommentarerna …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map