Divi pregled

V tem Divi pregled, Pokazal vam bom, kaj lahko ponudi tema ElegantThemes Divi in ​​ustvarjalec strani za WordPress. Pokrila bom značilnosti, prednosti in slabosti in povedala, ali je Divi pravi za vas.


Povzetek pregleda Divi (ključne točke)

ikona informacij O tem
Divi je WordPress tema in ustvarjalec vizualnih strani za ustvarjanje čudovitih spletnih strani v nekaj minutah, brez vedenja o kodiranju. Neverjetno enostavno je uporabljati to, da boste spletna mesta širili v rekordnem času.
ikona dolarja Cena
Namesto da plačate temo Divi in ​​graditelja posebej, kupite dostop do celotnega kataloga tem in vtičnikov Elegant Themes.. Dostop za 1 leto znaša 89 USD ali življenjski dostop znaša 249 dolarjev.
ikona happyface Prednosti
Divi je enostaven za uporabo in popolnoma prilagodljiv, ne da bi pri tem morali zapisati eno vrstico kode. Izdelajte poljubno spletno mesto in ga uporabite naprej neomejeno število spletnih strani. Dostop do Na stotine predhodno izdelanih mest, postavitev & paketi za ustvarjanje tem, plus dostop do Extra, Bloom, Monarh in več. Neverjetna podpora in brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
ikona žalostne površine Slabosti
Divi je močna WordPress tema in vse to, kar pomeni, da je zraven toliko možnosti in funkcionalnosti, skoraj preveč. Tudi. Divi-jeva uporaba kratek kode po meri ne prenesemo drugim ustvarjalcem strani, kot je Elementor.
ikona razsodbe Razsodba
»Divi ponuja širok seznam briljantnih funkcij in izdelkov Addon, ki ustvarjajo čudovita spletna mesta. Divi je najbolj priljubljena WordPress tema in vrhunski ustvarjalec vizualnih strani. Je neverjetno enostaven za uporabo, saj je kot nalašč za začetnike in izkušene uporabnike. “

poziv k dejanju
Skočiti: – – – – – –

Se spomnite, da je bilo pri ustvarjanju spletnih mest le nekaj izbranih? Ogenj, ki dihajo z ognjem, se nad klaviaturami dvigajo?

Zagotovo je spletno oblikovanje že daleč, zahvaljujoč se platformam, kot je WordPress.

Kot kaže, smo živeli v obdobju WordPress tem, ki jih je bilo težko prilagoditi.

Kmalu zatem so nas obravnavali večnamenske teme WordPressa s 100+ predstavitvami in nato ustvarjalci vizualnih strani postala običajna.

In potem sta Nick Roach in Co. našla način, kako zliti oba, spremeniti igro.

“Mešate popolno ustvarjalce sprednjih strani z eno najboljših tem WordPress?” “Zakaj ne?”

Tako se je rodil Divi.

TL; DR: Zahvaljujoč se temi WordPress & vizualni ustvarjalec strani, kot je Divi, lahko v nekaj minutah ustvarite čudovita spletna mesta, brez vedenja o kodiranju.

Ki postavlja vprašanje: “Kaj je Divi?”

Ugotovite, zakaj 600K kupci uporabljajo Divi in ​​njegov vizualni povlek & drop builder. 30-dnevno jamstvo vračila denarja brez tveganja.

Kaj je Divi?

Enostavno in jasno; Divi je hkrati WordPress tema in ustvarjalec vizualnih strani.

Zamislite Divi kot dve stvari v enem: Tema Divi in ​​vtičnik Divi Builder.

Pravite, če bi rekli, da je Divi okvir spletnega oblikovanja ali kot pravijo razvijalci:

Divi je več kot le tema WordPressa, to je povsem nova platforma za gradnjo spletnih strani, ki nadomešča običajnega urejevalnika sporočil WordPress z nadstandardnim vizualnim urejevalnikom. Tako lahko uživajo profesionalni oblikovalci in novinci, kar vam daje moč za ustvarjanje spektakularnih modelov s presenetljivo lahkoto in učinkovitostjo.
(Gradite vizualno – elegantne teme)

Na stran: Medtem ko Divi Builder neverjetno dobro dopolnjuje temo Divi, lahko vtičnik Divi Builder uporabite s katero koli temo WordPress.

Evo, kaj mi je pred nekaj sekundami povedal Nikola iz podpore:

Zdravo! �� Seveda. Vtičnik za gradbenike Divi je zasnovan tako, da deluje skupaj s katero koli temo, ki je kodirana v skladu s standardi za dobro kodiranje, kot so jih opredelili izdelovalci WordPress-a.
(Elegantne teme o prepisu podpornih klepetov)

Nazaj k Divi.

divi je za vse

Divi je vodilni izdelek v Elegant Themes, eni najbolj inovativnih tematskih trgovin WordPress.

Zakaj tako rečem??

Zapeljal sem se z oblikovalnikom vizualnih strani Divi in…

No, fantje, preskočili boste brezplačno predstavitev in prešli naravnost na “Prosim, vzemite MOJ DENAR!”

Ja, tako je dobro.

Ta pregled se bo bolj osredotočil na vtičnik Divi Builder, ker je to resnično!

Ugotovite, zakaj 600K kupci uporabljajo Divi in ​​njegov vizualni povlek & drop builder. 30-dnevno jamstvo vračila denarja brez tveganja.

Prednosti Divi

Zdaj, ko vemo, s čim sodelujemo, ali je Divi vse to, za kar se domneva? Naj gremo čez nekaj prednosti.

Enostaven za uporabo / Visual Drag and Drop Page Builder

Divi je neverjetno enostaven za uporabo, saj boste spletna mesta razstrelili v rekordnem času.

Divi Builder, ki je bil dodan Divi 4.0, vam omogoča, da v realnem času ustvarite svoje spletno mesto na sprednji strani.

Z drugimi besedami, spremembe opazite med vnašanjem, kar odpravlja potovanja v zadnji del in prihrani veliko časa.

Vsi elementi strani so enostavno prilagodljivi; vse je “klikni in klikni”. Če želite premikati elemente, imate na voljo funkcijo povleci in spusti.

divi builder

Za uporabo Divija ne potrebujete veščin kodiranja, ustvarjalec vizualnih strani vam nudi popoln nadzor nad vsem.

Hkrati dobite celovit urejevalnik kod, ki dodajanje slogov in kode po meri toliko lažje in bolj prijetno.

40+ elementov spletnega mesta

Elementi spletnega mesta divi builder

Popolnoma funkcionalno spletno mesto sestavlja veliko različnih elementov.

Lahko imate gumbe, obrazce, slike, harmonike, iskanje, trgovino, objave na spletnem dnevniku, zvočne datoteke, pozive k akciji (CTA) in številne druge elemente, odvisno od vaših potreb.

Da bi vam pomagali ustvariti profesionalno spletno mesto brez namestitve dodatnih vtičnikov, ponuja Divi z več kot 40 elementi spletnega mesta.

Ne glede na to, ali potrebujete razdelek spletnega dnevnika, komentarje, družabne medije, sledite ikonam, zavihkom in drsnikom med drugimi elementi, Divi ima hrbet.

Vsi elementi Divi so 100% odzivni, kar pomeni, da lahko preprosto ustvarite odzivna spletna mesta, ki so videti odlično in delujejo dobro na več napravah.

1000+ vnaprej izdelanih postavitev spletnih strani

divi paketi za postavitev

Z Divijem lahko spletno mesto zgradite iz nič ali pa namestite eno od 1.000+ že izdelanih postavitev.

Tako je, Divi je s 1000+ postavitvami spletnih strani brezplačno. Preprosto namestite postavitev iz knjižnice in jo prilagodite, dokler ne spustite.

Popolnoma nove postavitve se dodajajo tedensko, kar pomeni, da boste vedno imeli nov navdih za izdelavo spletnih strani, ki niso v tej galaksiji.

Najboljši del so postavitve, ki so na voljo s številnimi slikami, ikonami in ilustracijami brez licenčnin, tako da lahko tečete po tleh.

Postavitve spletnih strani Divi so v različnih kategorijah, kar pomeni, da je za vsakogar nekaj.

Ne glede na to, ali gradite spletno mesto za restavracijo, agencijo, spletni tečaj, posel, e-trgovino, profesionalne storitve ali kaj drugega, ima Divi samo za vas postavitev.

Prilagodite vse, popoln nadzor nad oblikovanjem

popoln nadzor nad načrtovanjem

Število možnosti prilagajanja pri tej stvari wbolan Udarite. Vaš. Misel. Mislim, vse lahko prilagodite do podrobnosti.

Ne glede na to, ali želite prilagoditi ozadja, pisave, razmike, animacije, obrobe, stanja kazalca, delilnike oblik, učinke in med drugim dodati sloge CSS po meri, vas bo Divi navdušil.

Za prilagoditev spletnega mesta vam ni treba prekiniti potez; Divi vse skupaj z intuitivnim vizualnim ustvarjalcem strani vse preveč olajša.

Preprosto kliknite element, ki ga želite prilagoditi, izberite možnosti in vaše delo je končano.

Elegantne teme vam ponujajo podrobno dokumentacijo z videoposnetki, ki natančno prikazujejo, kako nastaviti in prilagoditi kateri koli element na svojem spletnem mestu.

Dostop do Extra, Bloom & Monarh

dodatni dodatki za cvetenje monarha

Divi je pregovorno darilo, ki nikoli ne neha dajati. Ko se pridružite Elegantnim temam, prejmete temo Divi, Divi Builder, 87+ drugih tem, vključno z dodatkom, vtičnik za prijavo po pošti Extra, Bloom in vtičnik družbe Monarch za skupno rabo.

Extra je lepa in močna tema revije WordPress. To je popolna tema za spletne revije, spletna mesta z novicami, bloge in druge spletne publikacije.

Bloom je najsodobnejši vtičnik za prijavo po e-pošti, ki vam pomaga hitro sestaviti sezname e-pošte. Vtičnik ima veliko orodij, kot so brezhibna integracija z mnogimi ponudniki e-pošte, pojavna okna, vtičniki in linijski obrazci..

Monarch je močan vtičnik za socialno skupno rabo, ki vam pomaga pri spodbujanju skupne rabe na vašem spletnem mestu in z lahkoto rastete po družbenem življenju. Na razpolago imate 20 ali več družabnih spletnih mest in veliko možnosti.

Vgrajena generacija vodil in trženje e-pošte

orodja za generiranje svinca

Divi vam ponuja veliko možnosti za optimizacijo prometa in ustvarjanje potencialnih strank na avtopilotu. Ko kupite Divi, dobite močan paket vtičnikov Elegant Themes.

Zahvaljujoč vtičniku za vpisovanje Bloom e-pošte lahko brez težav sestavite sezname e-poštnih sporočil. Za zbiranje uporabniških podatkov na vašem spletnem mestu ne potrebujete tretje osebe.

Poleg tega lahko s pomočjo Divi Leads izkoristite moč za razdeljevanje preizkusnih strani, pridobivanje dragocenih vpogledov in povečanje stopnje konverzije, ne da bi se trudili s svoje strani..

Brezšivna integracija z WooCommerce

divi woocommerce integracija

Prilagoditev storitve WooCommerce je zahtevna, zlasti ko delate s temo, ki jo je težko integrirati s platformo za e-trgovino. V večini primerov je vaša spletna trgovina videti neokusna in neprofesionalna.

To pri Diviju ni tako. Divi se brezhibno integrira z WooCommerce, kar vam omogoča, da moč Divi Builderja uporabite na svoji trgovini, izdelkih in drugih straneh. Vse zahvaljujoč modulom Divi’s WooCommerce.

Razen tega lahko za svoje izdelke WooCommerce ustvarite čudovite ciljne strani, kar vam bo omogočilo neizmerno povečanje stopnje konverzije..

Če dodate kratek kode in pripomočke WooCommerce na svoje spletno mesto z uporabo Divija, so stvari četrtošolcev. Preveč je enostavno, da ne pričakujem, da boste naleteli na kakršne koli težave.

Tu je predstavljena predstavitev trgovine WooCommerce z uporabo Divi. Zdaj lahko zgradite trgovino svojih sanj, ne da bi napisali vrstico kode.

Vrednost denarja

vrednost denarja

Divi je pošast teme. Dopolnjena je z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za izdelavo spletnih mest, kot je profesionalec.

Divi Builder doda veliko funkcionalnosti temi Divi, kar omogoča tisto, kar je bilo nekoč nemogoče.

Pod soncem lahko zgradite praktično katero koli spletno mesto. Edina omejitev je vaša domišljija.

Članstvo v Diviju vam omogoča dostop do 89+ tem in kup vtičnikov. Če ne marate naročnin, imate enkratno plačilo.

Sveženj je odlična naložba za vsakega uporabnika WordPressa. Prava vrednost za vaš denar.

Ugotovite, zakaj 600K kupci uporabljajo Divi in ​​njegov vizualni povlek & drop builder. 30-dnevno jamstvo vračila denarja brez tveganja.

Proti Divi

Pravijo, da mora imeti vse prednosti. Z vsemi sladkimi koristmi ima Divi slabosti? Naj izvemo.

Preveč možnosti

preveč možnosti

Divi je močna WordPress tema in vse to, kar pomeni, da ima toliko možnosti in funkcionalnosti, skoraj preveč.

Včasih imate težave pri iskanju možnosti iz milijonov možnosti. A veste, kaj pravijo: Bolje imate funkcijo in je ne potrebujete, kot obratno.

Ko pa se seznanite z nastavitvami, od tam nemoteno plovite.

Krivulja učenja

krivulja učenja

S številnimi možnostmi pride do krivulje učenja. Če želite Divi uporabljati v največji možni meri, morate preveriti dokumentacijo in si ogledati nekaj videoposnetkov.

Velja za začetnike prijazno, a ker imate na voljo veliko možnosti, boste morali določiti nekaj časa, da se naučite, kako vse deluje.

Nikoli ne skrbite, Divi je zabavno učiti in uporabljati; v hipu bi morali biti pripravljeni in teči.

Navezani ste na Divi

oblikovalec vizualnih strani teme tematike

Ko greš Divi, nazaj ni več. Na žalost Divi-jeve kratke kode po meri ne prenesejo na druge ustvarjalce strani, kot so Elementor, BeaverBuilder, WPBakery builder in podobno.

Z drugimi besedami, to je bolečina, ki prehaja iz Divija na drugega ustvarjalca strani. Če nameravate uporabljati samo Divi, to ni težava. Če pa želite preklopiti na drugega ustvarjalca strani, je bolje, da spletno mesto zgradite iz nič.

Koliko stane Divi?

cene divi

Koliko stane Divi ob vseh sladkih lastnostih, žvižganju in zvonu? Elegantne teme vam ponujajo dva cenovna paketa.

Izkoristite lahko paket za 89 USD / leto ali pa se enkratno plačate s 249 USD. Vsi paketi so priloženi Divi, Extra, Bloom, Monarch, posodobitve izdelkov, zvezdna podpora, stotine paketov spletnih strani in neomejena uporaba spletnega mesta.

Ugotovite, zakaj 600K kupci uporabljajo Divi in ​​njegov vizualni povlek & drop builder. 30-dnevno jamstvo vračila denarja brez tveganja.

Primeri spletnega mesta Divi

Primeri spletnega mesta divi

Več kot 1,2 milijona spletnih strani uporablja Divi. Spodaj poiščite nekaj odličnih primerov za nekaj navdiha.

 • Kissmetrics
 • Mary in pika
 • Adamova skočna vina
 • RadspeicheR
 • 100 Razstava

Več primerov si lahko ogledate na vitrini za stranke Divi ali na spletnem mestu BuiltWith.

Pogosta vprašanja o Divi-ju

Tu je nekaj pogosto zastavljenih vprašanj, če imate podobno vprašanje.

Ali je tema Divi brezplačna?

Ne. Divi ni brezplačna WordPress tema. Za uporabo Divi morate kupiti veljavno licenco Elegant Themes. Neomejen dostop za 1 leto znaša 89 USD ali življenjski dostop 249 USD.

Ali lahko Divi uporabljam na več mestih?

Da, Divi lahko uporabljate na več mestih. Vsaka licenca Divi vam ponuja neomejeno uporabo spletnega mesta.

Kakšna je razlika med temo Divi in ​​graditeljem Divi?

Tema Divi je ravno to, WordPress tema. Po drugi strani je Divi Builder vizualni vtičnik za pripravo strani, ki ga lahko uporabljate s katero koli drugo temo WordPress.

Divi 4.0 združuje oboje, kar vam ponuja tako temo kot vizualni vtičnik v enem okviru.

Ali je Divi dober za SEO?

Divi je pripravljen za optimizacijo iskalnikov. Šifrirano je po najboljših standardih SEO in WordPress.

Poleg tega ima vgrajene funkcije SEO, če ne uporabljate vtičnika SEO drugega proizvajalca, kot je Yoast.

Obenem se Divi brezhibno integrira z vsemi SEO vtičniki.

Se Divi hitro nalaga?

Divi je optimiziran za hitro nalaganje strani. Zahvaljujoč najnovejšim oblikovalskim tehnikam Divi zagotavlja spletna mesta WordPress, ki so pripravljena za mobilne naprave. Junija 2019 je ElegantThemes prenovil zbirko podatkov Divi, kar je znatno izboljšalo hitrosti nalaganja strani v standardnih namestitvah Divi.

Katere so najboljše alternative Divi?

Čeprav je tam najbolj priljubljen vtičnik WordPress in vtičnik za ustvarjalce strani, obstaja nekaj dobrih možnosti Divi, ki jih morate upoštevati. Elementor je res dober vtičnik za oblikovanje strani WordPress, ki je hiter, enostaven za uporabo in vsebuje veliko modulov / predlog. Beaver Builder je preprost za uporabo WordPress strani za pripravo strani, ki vsebuje predhodno izdelane predloge, ki vam pomagajo pri ustvarjanju spletnega mesta.

Kakšno podporo in pomoč dobim?

Vse elegantne teme prejmejo 24-urno podporo 365 dni na leto prek pogovorov v živo in kontaktnih obrazcev. Njihova podpora strankam je hitra in zelo koristna. Odgovore na svoja vprašanja sem dobil v manj kot minuti.

Razen tega si lahko ogledate dokumentacijo. Nadalje lahko raziščete blog Elegantne teme ali se pridružite skupini Divi Facebook.

Pregled Divi: Povzetek

revijo divi

Bi Divi priporočil prijateljem? Definitivno da! Divi se ponaša z obsežnim seznamom briljantnih funkcij, zaradi katerih je ustvarjanje odličnih spletnih mest lahka.

Divi je najbolj priljubljena WordPress tema in vrhunski ustvarjalec vizualnih strani. Je neverjetno enostaven za uporabo, saj je kot nalašč za začetnike in izkušene uporabnike.

Če želite začeti svojo pot do boljšega in preprostejšega spletnega oblikovanja, si danes priskrbite svojo kopijo Divi.

Ugotovite, zakaj 600K kupci uporabljajo Divi in ​​njegov vizualni povlek & drop builder. 30-dnevno jamstvo vračila denarja brez tveganja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map