Hoe WordPress versnellen? (Op Slow Bluehost-, HostGator- en GoDaddy-sites)

U en ik weten allebei dat een trage website slecht is voor gebruikerstevredenheid, conversies en SEO. Als je WordPress-site op Bluehost, HostGator of Godaddy langzaam laadt, laat ik je dit zien .


Zo, wat is het met trage WordPress-sites op Bluehost, HostGator en GoDaddy? De “out of the box” WordPress hosting setup en serverconfiguratie op Bluehost kunnen HostGator en GoDaddy traag (maar niet altijd) traag en traag zijn.

Een trage WordPress-site op Bluehost, HostGator en GoDaddy kan worden opgelost (in zekere mate).

Maar de enige gegarandeerd en echte “fix” om uw WordPress-site op Bluehost te versnellen, is HostGator en GoDaddy om over te schakelen naar een snellere webhost zoals SiteGround (meer over waarom dit is).

langzame bluehost hostgator godaddy website repareren

Het hebben van een langzaam ladende website is geen bueno. Haar slecht voor gebruikerstevredenheid (gebruikers zullen wachten en wachten en uiteindelijk op de terugknop drukken en nooit meer terugkomen), slecht voor conversies (u krijgt minder verkopen of leads) en dat is het slecht voor SEO (u heeft een lagere ranking op Google). Volgens Google:

 • Pinterest meer zoekmachineverkeer en aanmeldingen door 15% toen ze de waargenomen wachttijden met verkortten 40%.
 • Dubbelklik door Google gevonden 53% van de mobiele sitebezoeken werd stopgezet als een pagina langer duurde dan 3 seconden Laden.
 • Wanneer AutoAnything de laadtijd van de pagina met de helft is verminderd, zagen ze een boost van 12-13% in de verkoop.

Snelheidsprestaties gaan over gebruikerservaring, gebruikersbehoud, zoekmachineoptimalisatie en het verbeteren van conversies:

snellere site meer conversiesGoogle schat een jaarlijkse omzet van $ 72.000 extra als de snelheid van de site met slechts stijgt 1 seconde

Oké, dus we kunnen het erover eens zijn dat sitesnelheid belangrijk is …

Nu ga ik je laten zien hoe je WordPress kunt versnellen het repareren van trage WordPress-sites op Bluehost, HostGator en GoDaddy.

Laten we beginnen…

Hoe WordPress te versnellen (op Bluehost, HostGator of GoDaddy)

Test de snelheid van uw website

Het eerste dat u moet doen, is controleer de laadtijd van uw WordPress-site. Om te controleren hoe snel / langzaam het laadt, maar ook om uw site te benchmarken om een ​​score voor ‘versnellen van WordPress’ te krijgen.

Er is een gemakkelijke manier om te bepalen of uw site traag is.

Om de snelheid te testen, ga naar een gratis tool zoals GTMetrix of Pingdom, voer de URL in en klik op verzenden. De tool heeft een paar seconden nodig om uw site te testen, waarna u het aantal seconden ziet dat nodig is om de site te laden.

gtmetrix snelheidsrapportEen ‘volledig geladen tijd’ van ongeveer 1 seconde is echt goed

Als uw site meer dan 3 seconden om te laden, dan heb je een langzame maar prima site en moet je wat bijsturen, maar als er meer dan 5 seconden dan heb je een langzaam ladende site en veel werk te doen.

Goed gedaan als uw WordPress-pagina’s binnen ongeveer 1 seconde worden geladen. Lees verder als uw Bluehost-, HostGator- en GoDaddy-site langzaam laadt …

Schakel over naar een snellere webhost

Het bedrijf dat uw site host, is erg belangrijk! Dit is de reden waarom webhosting de belangrijkste prestatiefactor is in de officiële optimalisatiegids van WordPress.

Snelle webhosting is het allerbelangrijkste om uw WordPress-site te versnellen.

tweet

Als u probeert uw site zo snel mogelijk te laden, verhuizen naar een snellere webhost voor uw WordPress-site is de snelste en gegarandeerde manier om WordPress te versnellen.

En, verhuizen naar een nieuwe webhost is eenvoudig. Vooral WordPress-sites.

Zo, waarom SiteGround?

Omdat SiteGround u bijna gegarandeerd een aanzienlijke verbetering van de laadtijd geeft.

Toen ik mijn site naar SiteGround verplaatste, ging de laadtijd van mijn startpagina van 6,9 seconden naar 1,6 seconden. Dat is 5,3 seconden sneller!

gtmetrix voor en naZie mijn SiteGround-recensie voor meer snelheidstests

SiteGround is ook de # 1 webhostingbedrijf in veel Facebook-enquêtes / polls:

Facebook-enquêtesBekijk de peilingen op Facebook:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/4736447328477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

De snelheidstechnologie van SiteGround is het belangrijkste dat mensen het leukst vinden. Ze krijgen ook positieve recensies op Twitter:

siteground reviews op twitter

SiteGround heeft 3 beheerde WordPress-hostingplannen om uit te kiezen:

siteground wordpress plannen

De GrowBig plan geeft u 2x meer serverbronnen dan StartUp en de semi-dedicated hosting GoGeek plan geeft u 3x meer serverbronnen.

GrowBig en GoGeek worden geleverd met professionele site-overdrachtsservice, dagelijkse back-ups, geavanceerde NGINX-gebaseerde dynamische cache en Memcached caching, PHP 7.3 en HTTPS-setup, gratis Cloudflare CDN en de mogelijkheid om meerdere websites te hosten. Hier is een volledige vergelijking van de plannen van SiteGround.

Heeft u een trage site op Bluehost, HostGator of GoDaddy? Doe jezelf een plezier en schakel over naar SiteGround WordPress-hosting (P.S. ze migreren uw site gratis).

Oké, maar zeg dat je (nog) niet van webhost wilt wisselen. Wat kunt u doen om een ​​Bluehost-, HostGator- en GoDaddy-site te versnellen?

Lees verder en ontdek hoe …

Gebruik een sneller WordPress-thema

Als uw HostGator- of GoDaddy- of Bluehost WordPress-site traag is, maar u niet van webhost wilt wisselen, dan is de grootste snelheidsverbetering die u kunt doen het wijzigen van uw WordPress-thema.

En gebruik een snel WordPress-thema.

snelle WordPress-thema'sBekijk mijn verzameling van de snelste WordPress-thema’s

Het WordPress-thema dat uw site gebruikt, heeft een enorme impact op de snelheid van uw site. Waarom?

Veel WordPress-thema’s zijn slecht gecodeerd en kom opgeblazen met tientallen middelen (afbeeldingen, CSS en javascript) die uw website kunnen vertragen.

Als uw thema elke functie onder de zon biedt, is opgeblazen met scripts en bronnen en wordt geleverd met veel code van lage kwaliteit, zal de snelheid van uw website afnemen.

Een waarschuwing voordat u een nieuw thema installeert.

Thema’s zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Maar een thema wijzigen is niet alleen een kwestie van klikken op een knop, het is bijna gegarandeerd dat het het uiterlijk, de lay-out en zelfs de functionaliteit van uw site verprutst.

Het is eigenlijk gemakkelijker om over te schakelen naar een snellere webhost en daar de vruchten van te plukken dan van het WordPress-thema te wisselen.

Je moet dat eerst proberen, maar als je nog steeds door wilt gaan en van thema wilt wisselen, dan is hier een tutorial over hoe je veilig van thema kunt wisselen.

Gebruik een caching-plug-in

Caching is een mechanisme dat gegevens opslaat in een tijdelijk geheugen dat een kopie van statische webpagina’s bewaart. Aangezien de server niet elke keer voor elk afzonderlijk verzoek wordt gepingd, vermindert caching de belasting van de server en levert hogere snelheden.

Als je caching nog niet gebruikt, stel dan in caching is een gegarandeerde manier om WordPress te versnellen evenals het verbeteren van de gebruikerservaring. Bovendien weten we allemaal dat Google dol is op snellere sites, dus caching verbetert ook de SEO-ranglijst.

WP Rocket is een premium WordPress caching-plug-in eenvoudig in te stellen en is uiterst effectief in het versnellen van de laadtijd van uw website. Het kost alleen $ 49 per jaar en het is de cachetool die ik gebruik en aanbeveel.

caching plugin facebook pollWP Rocket is de hoogst gewaardeerde Caching-plug-in in de meeste peilingen

WP Rocket is heel gemakkelijk om mee te beginnen en wordt geleverd met alle onmisbare functies: Cache-preloading, Page Caching, Sitemap-preloading, GZIP-compressie, Browser Caching, Database-optimalisatie, Google Fonts-optimalisatie, Lazyloaded-afbeeldingen, Verkleining / aaneenschakeling van HTML, JavaScript- en CSS-bestanden en nog veel meer.

Hier is mijn gids over het configureren van WP Rocket met aanbevolen instellingen.

WP Super Cache en WP snelste cache zijn twee andere caching-plug-ins die u kunt gebruiken. Zij zijn beide gratis. Hier is een vergelijking van caching-plug-ins.

Gebruik een plug-in voor beeldoptimalisatie

Afbeeldingen vormen een belangrijk onderdeel van het ontwerp van uw website omdat ze gebruikers betrekken wanneer ze naar uw site komen en gebruikers behouden om uw site niet te verlaten.

Maar als de afbeeldingen die u gebruikt niet zijn geoptimaliseerd, kunnen ze u meer pijn doen dan u helpen.

WordPress beeldoptimalisatieBekijk de Google-gids voor beeldoptimalisatie

Bij het opslaan van een afbeelding moet u ervoor zorgen dat u gebruik het juiste beeldformaat.

.PNG produceert afbeeldingen van hogere kwaliteit en groter formaat en wordt voornamelijk gebruikt voor afbeeldingen, logo’s, illustraties, pictogrammen of wanneer de achtergrond transparant moet zijn.

.JPG wordt voornamelijk gebruikt voor foto’s en de betere balans tussen kwaliteit en bestandsgrootte maakt JPG’s normaal gesproken geschikter voor het web.

Vervolgens moet je comprimeer en verklein uw afbeeldingen.

Het goede nieuws is dat er een heleboel echt geweldige WordPress zijn alles-in-één plug-ins voor beeldoptimalisatie die u kunt gebruiken om het beeldoptimalisatieproces te automatiseren.

Hier zijn twee alles-in-één plug-ins die ik aanbeveel:

optimole-plug-in

Optimole maakt uw afbeeldingen en optimaliseert ze automatisch voor u in de cloud.

 • Maakt gebruik van lossy en lossless compressie.
 • Optimaliseert afbeeldingen in de cloud, vervolgens worden de geoptimaliseerde afbeeldingen geserveerd via een CDN waardoor ze snel laden).
 • Kiest de juiste afbeeldingsgrootte voor de browser en viewport van de bezoeker.
 • Gebruikt lui laden om de afbeeldingen weer te geven.

shortpixel plugin

ShortPixel optimaliseert automatisch uw afbeeldingen in de cloud.

 • Maakt gebruik van lossy, glossy en lossless compressie.
 • Optimaliseert afbeeldingen in de cloud, vervolgens worden de geoptimaliseerde afbeeldingen geserveerd via een CDN waardoor ze snel laden).
 • Hiermee kunt u PNG automatisch naar JPG converteren.
 • Kan WebP-versies van uw afbeeldingen maken.

Het belangrijkste bij het kiezen van een plug-in voor beeldoptimalisatie is om er een te kiezen die afbeeldingen in de cloud optimaliseert en comprimeert. Omdat dit de belasting op uw site vermindert.

Gebruik een Content Delivery Network (CDN)

EEN Content Delivery Network (CDN) neemt al uw website statische activa (afbeeldingen, CSS, JavaScript) en levert ze op een server die geografisch dichter bij de plaats is waar de bezoeker uw site bezoekt. Dit vermindert de downloadtijden.

wat is een cdn

Door uw statische activa op te slaan op een geografisch gedistribueerd netwerk van geoptimaliseerde servers, kunt u de laadtijden en latenties van pagina’s aanzienlijk verminderen.

De meest populaire en ook gemakkelijk te CDN die er is, is Cloudflare.

Alle SiteGround-abonnementen worden geleverd gratis Cloudflare CDN en gemakkelijke toegang tot alle andere snelheids- en beveiligingsfuncties van Cloudflare. Bluehost en HostGator, maar niet GoDaddy, komen ook met Cloudflare rechtstreeks in uw hostingaccount ingebouwd.

Gebruik de nieuwste PHP 7-versie

De backend van WordPress wordt mogelijk gemaakt door MySQL en PHP. MySQL is het databasebeheersysteem en PHP is de scripttaal aan de serverzijde. PHP is erg belangrijk voor WordPress, het wordt gebruikt in de kern / backend en in plug-ins en thema’s.

PHP 7 is de nieuwste release en het heeft aanzienlijke verbeteringen wat betreft snelheid, prestaties en beveiliging. PHP 7.2 wordt officieel vermeld als een aanbevolen vereiste om WordPress uit te voeren, en uw WordPress-host zou dat moeten doen gebruik minimaal PHP 7 of hoger, omdat het wordt geleverd met tal van voordelen op het gebied van snelheid, prestaties en beveiliging.

wordphp versiePHP 7.3 kan 3x meer verzoeken / sec verwerken dan PHP 5.6 (bron: kinsta.com)

Als uw hostingprovider geen PHP 7 aanbiedt, wordt het tijd dat u erover nadenkt om van webhost te veranderen. Het goede ding is dat je PHP-versies kunt veranderen met een enkele klik (en er is geen andere configuratie nodig, en je zult een onmiddellijke boost zien).

Hier leest u hoe u de PHP-versie op Bluehost, HostGator en GoDaddy kunt wijzigen.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Configureer WordPress-instellingen

Ik hou van WordPress omdat het echt krachtig en eenvoudig te gebruiken is. Maar er gebeurt veel achter de schermen en WordPress wordt geleverd met tal van instellingen, scripts en functies die HTTP-verzoeken creëren en bronnen in beslag nemen die u niet nodig hebt. Deze functies en lopende processen kunnen vertragen jouw site.

Standaard laadt WordPress bijvoorbeeld emoji’s op elke afzonderlijke pagina van uw site. Door emoji’s uit te schakelen, wordt dit script niet meer geladen en als gevolg hiervan zal dit uw totale aantal HTTP-verzoeken en uw paginagrootte verminderen.

optimalisatie van WordPress-prestaties

Niet-essentiële instellingen uitschakelen wat u niet nodig heeft, zal uw totale aantal HTTP-verzoeken en uw paginagrootte verminderen, wat op zijn beurt de snelheid en prestaties ten goede komt.

Er zijn een heleboel goede en eenvoudig te gebruiken plug-ins voor het optimaliseren van WordPress-prestaties:

 • Perfmatters (betaalde plug-in vanaf $ 24,95 / jaar)
 • Clearfy (gratis plug-in)
 • WP Disable (gratis plug-in – maar is niet bijgewerkt voor WordPress 5.0)

Tutorials over het configureren van deze plug-ins zijn te vinden op hun respectievelijke downloadpagina’s.

Schakel pingbacks, trackbacks uit en beperk revisies

Pingbacks en trackbacks zijn afgelegen linkmeldingen die andere WordPress-sites waarschuwen die u naar hen hebt gelinkt, en omgekeerd, andere sites hebben naar u gelinkt.

Dit klinkt misschien als een nuttige functionaliteit, maar dat is het niet. Omdat dit veel betekent belasting op uw serverbronnen, aangezien het “pingen” verzoeken van WordPress genereert.

Plus Pingbacks en trackbacks zijn wijdverbreid misbruikt voor spam en bij het targeten van websites met DDoS-aanvallen.

pingbacks en trackbacks

Je moet pingbacks en trackbacks uitschakelen in Instellingen → Discussie. Schakel eenvoudigweg “Poging om alle blogs waarnaar wordt verwezen vanuit het artikel” en “Sta linkmeldingen van andere blogs (pingbacks en trackbacks) over nieuwe artikelen toe” uit, en dit zal u helpen WordPress nog wat sneller te maken.

WordPress wordt geleverd met ingebouwde revisiecontrole voor alle berichten of pagina’s die u maakt. Dit is een goede functie, maar het kan leiden tot onnodige zwelling in uw WordPress-database.

Wanneer u inhoud schrijft, bewerkt en bijwerkt, creëert WordPress veel opgeslagen revisies. Het aantal revisies beperken die per post of pagina kan worden opgeslagen, maakt ruimte vrij in uw database.

WP Revision Control is een gratis plug-in waarmee u het aantal revisies dat voor berichten en pagina’s is opgeslagen kunt specificeren. Door revisies te beperken tot zoiets als 5, wordt voorkomen dat revisies uit de hand lopen, vooral als u veel bijwerkt.

Verdeel opmerkingen in meerdere pagina’s

Het ontvangen van reacties van betrokken gebruikers op blogposts is een goede zaak, maar te veel opmerkingen op een pagina zorgen ervoor dat de pagina langzamer laadt, en dat is een slechte zaak.

De oplossing is om opmerkingen in meerdere pagina’s op te splitsen of te pagineren. En dit is gemakkelijk te doen in WordPress:

verdeel opmerkingen in pagina's

Ga in je WordPress-beheerder naar Instellingen → Discussie en vink de optie “Opmerkingen in pagina’s splitsen” aan. Vervolgens voert u het aantal opmerkingen in dat u op elke pagina wilt hebben (bijv. 5) en hoe u ze wilt weergeven (bijv. Nieuwer naar ouder).

Hoe WordPress te versnellen: een afronding

hoe wordpress te versnellen op langzame sites op bluehost hostgator godaddy

Overschakelen naar een snellere webhost is vaak de snelste en gemakkelijkste methode om een ​​langzame WordPress-site op Bluehost, HostGator en GoDaddy te versnellen.

Maar als dat geen mogelijkheid is, en je moet bij je huidige webhost blijven, dan heeft deze blogpost een reeks optimalisatietechnieken en tools uiteengezet die je kunt implementeren om WordPress te versnellen.

P.S. Als je bent verhuisd naar een snellere webhost, dan kun je je voor en na snelheidsverbetering in de reacties plaatsen …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map