Cum se instalează WordPress pe Bluehost

Acum că v-ați înscris pentru găzduire cu Bluehost (consultați ghidul meu pas cu pas aici), următorul pas este să vă creați site-ul.


Cel mai simplu mod de a crea un site web este folosind un instrument de construire a site-urilor web ca WordPress. Dar cum instalez WordPress pe Bluehost?

cum să instalați wordpress pe bluehost

WordPress este de departe cea mai populară opțiune. WordPress este gratuit, ușor de învățat și utilizat și bine acceptat.

Să învățăm cum să instala WordPress pe Bluehost! Pentru acest ghid mă voi concentra în întregime pe WordPress, dar Weebly, Joomla și Drupal sunt, de asemenea, alternative populare la WordPress.

Din fericire, procesul de instalare a oricăruia dintre ele este destul de asemănător, astfel încât modul de instalare a WordPress pe Ghidul Bluehost ar trebui să fie util indiferent de software-ul pe care îl alegeți.

Pasul 1. Accesați my.bluehost.com

Când accesați my.bluehost.com și vă autentificați, veți fi trimis la panoul dvs. de control (CPanel).

cpanel albastru

Căutați secțiunea care spune „site-ul web” și faceți clic pe pictograma WordPress. Vei fi redirecționat către un loc numit „Mojo Marketplace”.

Interlude – Ce este Mojo Marketplace?

Înainte de a continua mai departe, voi explica rapid ce este Mojo Marketplace, deoarece poate fi foarte confuz pentru oricine este nou în construirea site-ului.

mojomarketplace.com este un site care a reunit aplicații populare de site-uri într-un singur loc, astfel încât acestea, de ex. WordPress, poate fi instalat cu ușurință cu un singur buton.

Pe Mojo Marketplace veți găsi aplicații care tratează subiecte precum:

 • Instrumente de construire a blogurilor și a site-urilor web, precum WordPress (asta vom dori)
 • Teme pentru site-uri web
 • Forum
 • Enciclopedii online (wikis)
 • Anunțuri
 • software de comerț electronic
 • Și mult mai mult

Majoritatea acestor aplicații sunt gratuite, dar nu foarte ușor de instalat (trebuie să încărcați software, să editați fișierele de configurare, să creați baze de date etc.).

Mojo Marketplace face totul pentru tine.

Puteți instala rapid și ușor toate aceste aplicații și le puteți folosi pentru site-ul dvs. web fără a atinge niciun cod.

Deci, acum când aveți o idee despre ce este Mojo Marketplace, să continuăm.

Pasul 2. Instalați WordPress pe Bluehost

Când am plecat ultima dată, tocmai ați făcut clic pe pictograma WordPress de pe Bluehost.com.

Acest lucru vă va duce la Mojo Marketplace, unde veți face clic pe butonul mare spunând „Instalați scripturi noi”.

cum să instalați wordpress pe bluehost

Pasul 3. Alegeți numele dvs. de domeniu

După ce faceți clic pe instalați WordPress, veți fi dus pe un ecran unde vi se va cere introduceți numele de domeniu doriți să instalați WordPress pe.

Introduceți numele dvs. de domeniu. Însă, înainte de a face clic pe butonul care spune „verificați domeniul”, este posibil să vedeți o casetă mică, cu o înapoi [/] (această pictogramă) lângă ea.

director wordpress

Aici trebuie să decideți în ce director ar trebui instalat WordPress:

 1. daca tu lăsați câmpul necompletat (și acesta este recomandat acțiune), apoi WordPress va fi instalat pe domeniul dvs. rădăcină (de exemplu, domeniu.com)
 2. Dacă introduceți un cuvânt în câmp, de exemplu „wordpress”, atunci WordPress va fi instalat în acel director (de ex. Domeniu.com/wordpress)

După ce sunteți mulțumit de tot, faceți clic pe butonul Butonul „verifica domeniul”.

Este posibil să primiți un mesaj care spune „se pare că fișierele există deja în această locație”, dar puteți ignora acest mesaj și faceți clic pe „continua”.

Pasul 4. Scrieți-vă informațiile de autentificare WordPress

Va fi nevoie de câteva minute pentru instalarea WordPress. După finalizarea procesării instalării, veți fi redirecționat către o pagină unde vi se va da datele de autentificare WordPress:

detalii de autentificare wordpress

 • Adresa URL a site-ului dvs.
 • Adresa URL (de autentificare) a site-ului dvs.
 • Nume de utilizator
 • Parola ta

Aceasta este informație importantă, așa că asigurați-vă că scrieți totul și păstrați-o undeva în siguranță și ușor accesibilă.

De asemenea, vei face primiți un e-mail de confirmare cu toate informațiile.

Dacă nu vedeți imediat site-ul dvs. alimentat pe WordPress, nu vă panicați, poate dura câteva ore (până în jur de 12 ore) înainte ca noul dvs. site să apară.

Pasul 5. Asta este – Ați instalat cu succes WordPress!

tema implicită wordpress

Tu ai făcut-o! Acum aveți o instalare curată (vanilie) a WordPress în contul de găzduire Bluehost.

Acum vă puteți autentifica la WordPress și începe editarea temelor, încărcarea de pluginuri și adăugarea de conținut pe noul dvs. site WordPress.

Dacă nu ai făcut-o deja, accesați bluehost.com și înscrie-te chiar acum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map