Cum se instalează un certificat SSL gratuit pe * TOATE * Planurile Hostinger

Hostinger este o gazdă web excelentă (recenzia mea de Hostinger este aici), dar o opțiune este că un certificat SSL gratuit nu este inclus pe toate planurile de găzduire partajate și pe domeniile addon. Acesta este un vânzător, dar este un lucru ușor de făcut cu acest ghid pas cu pas.


Hostinger oferă un certificat SSL gratuit pentru toate planurile, cu excepția planurilor de găzduire partajate Single și Premium la nivel de intrare. De asemenea. Nu există nicio modalitate de a obține un certificat SSL gratuit pe domeniile addon din Hostinger.

nu toate planurile Hostinger au ssl gratuitPlanurile de găzduire partajate Single și Premium ale Hostinger-ului nu vin cu un certificat SSL gratuit ��
Ce veți învăța în acest articol:

 • Cum să instalați un certificat SSL gratuit pe TOATE planurile de găzduire partajate de Hostinger.
 • Cum să instalați un certificat SSL gratuit pe domeniile dvs. addon în Hostinger.
 • Cum să obțineți un certificat SSL gratuit și de încredere Hai să criptăm.
 • Cum se folosește Expert de certificare SSL gratuit ZeroSSL.
 • și în cele din urmă au site-ul dvs. web utilizează https: // conexiune criptată a site-ului web și obțineți pictograma de blocare în bara de adrese.

Sari la: – –

Dar mai intai…

De ce ai nevoie de un certificat SSL?

Pur și simplu pentru că utilizatorii se așteaptă la o experiență online sigură și privată atunci când vă utilizează site-ul.

HTTPS este HTTP cu criptare TLS. HTTPS folosește TLS (SSL) pentru criptarea cererilor și răspunsurilor HTTP normale, ceea ce îl face mai sigur și mai sigur. Un site web care utilizează HTTPS are https: // la începutul adresei URL în loc de http: //, cum ar fi https://www.websitehostingrating.com. Sursa: Cloudflare

ce este ssl http vs https

Ar trebui să vă protejați întotdeauna site-ul cu HTTPS, chiar dacă nu se ocupă de comunicații sensibile.

Puteți obține un certificat SSL premium și puteți cumpăra un certificat SSL premium de la Hostinger.

Dar de ce să faci când ești liber … LIBER!

Let’s Encrypt este o autoritate de certificare non-profit administrată de Internet Security Research Group (ISRG) care oferă un certificat SSL gratuit oricărui site web.

Un certificat SSL Encriptă SSL nu te costă nimic, însă singurul dezavantaj este că necesită revalidarea certificatului o dată la 90 de zile, ceea ce poate fi o problemă pentru unii oameni.

Cum se instalează un certificat SSL gratuit pe Hostinger

Iată un ghid pas cu pas despre instalarea unui certificat SSL gratuit de la Let’s Encrypt, generat de ZeroSSL, pentru a fi instalat pe site-ul dvs. găzduit de Hostinger.

Îndreptați-vă la expertul gratuit de certificare SSL al ZeroSSL.

pasul 1 de la zero

 1. Introdu adresa de e-mail. Aceasta este opțională, dar este util dacă doriți să primiți notificări cu privire la expirarea certificatelor viitoare.
 2. Bifați caseta „Verificare HTTP”.
 3. Introduceți numele dvs. de domeniu și separați numele de domeniu cu virgulă sau spațiu alb.
 4. Introduceți atât www, cât și non-www. De asemenea, puteți crea un certificat wildcard (ca în „* .domain.com”) și acest lucru va crea un SSL pentru orice subdomeniu, de ex. www., blog., magazin. etc. De exemplu, aș intra în * .websitehostingrating.com, site-ulhostingrating.com

 5. Acceptați termenii și condițiile.

Apoi apăsați pe „următorul”.

pasul 2 zerosl

 1. Descărcați CSR (Cerere de semnare a certificatului)

Apăsați „următorul”.

pasul 3 zerosl

 1. Descărcați cheia privată

Apăsați „next” din nou.

pasul 4 zerssl

 1. Întoarceți-vă la Hostinger’s Hpanel și faceți clic pe „File manager” și mergeți la folderul rădăcină al domeniului dvs. Creați două dosare noi; .cunoscut și în interiorul său creează un folder acme-challenge. Calea trebuie să fie: domain.com/.well-known/acme-challenge/
 2. Dacă creați un certificat SSL pentru un domeniu addon, atunci mergeți la rădăcina acelui domeniu addon (adică unde este vreodată index.html sau index.php pentru acel domeniu).

 3. Descărcați primul fișier și încărcați-l în folderul / acme-challenge /
 4. Descărcați al doilea fișier și încărcați-l și în folderul / acme-challenge /
 5. Faceți clic pe linkurile pentru a verifica dacă fișierele sunt încărcate corect.

Certificatul dvs. este gata acum, derulați în jos și descărcați certificatul și cheia privată, deoarece va trebui să le încărcați pe Hpanel-ul Hostinger’s.

setări hostl hpanel ssl

 1. Întoarceți-vă la Hpanel-ul dvs. de hosting și accesați secțiunea SSL pentru numele de domeniu pentru care ați generat SSL.
 2. Lipiți certificatul (pe care l-ați descărcat mai devreme)
 3. Inserați în cheia privată (pe care ați descărcat-o mai devreme)
 4. Lăsați gol câmpul Autorității de certificare (CABUNDLE) necompletat

Faceți clic pe „instalați” și certificatul dvs. SSL va fi instalat.

ssl instalat în hpanel

Totul este gata! În partea de sus a paginii, va fi afișat certificatul SSL nou instalat.

Dacă sunteți mai mult un student vizual, aici este un videoclip YouTube care vă conduce prin procesul de pe GoDaddy (dar este 99% identic cu Hostinger):

Încă un lucru.

După instalarea certificatului SSL, site-ul dvs. web va fi încă disponibil atât prin HTTP, cât și prin HTTPS. Cu toate acestea, este mai bine să utilizați doar HTTPS, deoarece criptează și securizează datele site-ului dvs. web. Faceți clic pe butonul „Forță HTTPS” pentru a forța HTTPS pe tot traficul primit.

rezumat

Cum se instalează un certificat SSL gratuit în toate planurile Hostinger

Majoritatea companiilor de găzduire web oferă certificate SSL gratuite cu planurile de găzduire, inclusiv Hostinger.

Dar o opțiune cu Hostinger este că planurile lor de găzduire partajate la nivel de intrare nu vin cu SSL gratuit, de asemenea, dacă doriți să creați domenii addon pentru a găzdui mai multe site-uri web în planul dvs. Hostinger, atunci aceste domenii suplimentare nu vin cu SSL gratuit fie.

Desigur, puteți merge înainte și să cumpărați un certificat SSL premium, dar există o alternativă gratuită și ușoară.

Acest ghid pas cu pas vă oferă cum să instalați un certificat SSL gratuit emis de Let’s Encrypt și folosiți instrumentul online gratuit ZeroSSL pentru a instala certificatul pe site-ul dvs. găzduit pe Hostinger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map