Cum să grăbești WordPress? (Pe site-uri Slow Bluehost, HostGator & GoDaddy)

Amândoi știm că un site web lent este rău pentru satisfacția utilizatorului, conversii și SEO. Dacă site-ul dvs. WordPress de pe Bluehost, HostGator sau Godaddy se încărcare lent, aici vă voi arăta .


Asa de, ce este cu site-urile lente WordPress de pe Bluehost, HostGator și GoDaddy? Gazduire WordPress „din cutie” configurare și configurare server pe Bluehost, HostGator și GoDaddy pot fi (dar nu întotdeauna) lente și lente.

Un site WordPress lent pe Bluehost, HostGator și GoDaddy poate fi fixat (până la un punct).

Dar singurul „remediere” garantată și reală pentru a accelera site-ul dvs. WordPress pe Bluehost, HostGator și GoDaddy este să treceți la o gazdă web mai rapidă precum SiteGround (mai multe despre ce este acest lucru).

reparați site-ul web lent al godgy-ului de la hostgator

Să ai un site web de încărcare lentă nu este un bun. este proastă pentru satisfacția utilizatorului (utilizatorii vor aștepta și vor aștepta și, în cele din urmă, vor apăsa butonul înapoi și nu se vor mai întoarce niciodată), rău pentru conversii (veți obține mai puține vânzări sau oportunități) și este rău pentru SEO (veți avea un clasament mai mic pe Google). Conform Google:

 • pinterest creșterea traficului cu motoarele de căutare și înregistrările 15% când au redus timpii de așteptare percepuți cu 40%.
 • Dublu click de Google găsit 53% vizitele pe site-ul mobil au fost abandonate dacă o pagină dura mai mult 3 secunde a încărca.
 • Cand AutoAnything reducerea timpului de încărcare a paginii la jumătate, au înregistrat un impuls de 12-13% în vânzări.

Performanța la viteză se referă la experiența utilizatorului, păstrarea utilizatorului, optimizarea motorului de căutare și îmbunătățirea conversiilor:

mai rapid site-ul mai multe conversiiGoogle estimează un venit anual suplimentar de 72 de dolari dacă viteza site-ului crește doar 1 secunda

Bine, deci putem fi de acord că viteza site-ului contează …

Acum vă voi arăta cum să grăbiți WordPress prin remedierea lentă a site-urilor WordPress pe Bluehost, HostGator și GoDaddy.

Să începem…

Cum să accelereze WordPress (pe Bluehost, HostGator sau GoDaddy)

Testează viteza site-ului tău

Primul lucru ar trebui să faci este verificați timpul dvs. de încărcare a site-ului WordPress. Pentru a verifica cât de rapid / încărcă acesta se încarcă, dar și pentru a evalua site-ul dvs. pentru a obține un scor înainte de „accelerarea WordPress”.

Există un mod ușor de a spune dacă site-ul dvs. este lent.

Pentru a testa viteza, accesați un instrument gratuit, cum ar fi GTMetrix sau Pingdom, și introduceți adresa URL și faceți clic pe Trimiteți. Instrumentul va dura câteva secunde pentru a testa site-ul dvs., apoi vă va afișa numărul de secunde necesare pentru a încărca site-ul.

raportul vitezei gtmetrixUn „timp complet încărcat” în jur de 1 secundă este foarte bun

Dacă site-ul dvs. durează mai mult de 3 secunde pentru a încărca, atunci aveți un site lent, dar bine, și aveți ceva de reglat fin, dar dacă este nevoie de mai mult de 5 secunde atunci ai un site de încărcare lentă și multă muncă de făcut.

Bună treabă dacă paginile dvs. WordPress se încarcă în aproximativ 1 secundă. Continuați să citiți dacă site-ul dvs. Bluehost, HostGator și GoDaddy se încarcă lent …

Comutați la o gazdă web mai rapidă

Compania care găzduiește site-ul dvs. contează foarte mult! Acesta este motivul pentru care găzduirea web este factorul de performanță # 1 în ghidul oficial de optimizare WordPress.

Gazduirea web rapidă este singurul lucru important pentru accelerarea site-ului dvs. WordPress.

tweet

Dacă încercați să faceți ca site-ul dvs. să se încarce cât mai repede, mutarea la o gazdă web mai rapidă pentru site-ul dvs. WordPress este cel mai rapid și garantat mod de a accelera WordPress.

Și, trecerea la o nouă gazdă web este ușoară. Mai ales site-urile WordPress.

Asa de, de ce SiteGround?

Deoarece SiteGround este aproape garantat pentru a vă oferi o îmbunătățire semnificativă a timpului de încărcare.

Când mi-am mutat site-ul pe SiteGround, timpul de încărcare a paginii mele de pornire a trecut de la 6,9 secunde până la 1,6 secunde. Asta- Cu 5,3 secunde mai repede!

gtmetrix înainte și dupăConsultați recenzia mea SiteGround pentru mai multe teste de viteză

SiteGround este de asemenea # 1 companie de găzduire web în multe sondaje / sondaje pe Facebook:

sondaje pe facebookConsultați sondajele de pe Facebook:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

Tehnologia rapidă a site-ului SiteGround este principalul lucru care le place oamenilor. De asemenea, primesc recenzii pozitive pe Twitter:

recenzii site-ului pe Twitter

SiteGround are 3 planuri de găzduire WordPress gestionate din care să aleagă:

site-uri planuri wordpress

GrowBig planul vă oferă 2x mai multe resurse de server decât StartUp și găzduirea semi-dedicată GoGeek planul vă oferă 3x mai multe resurse server.

GrowBig și GoGeek vin cu servicii profesionale de transfer de site-uri, backup-uri zilnice, cache dinamic avansat bazat pe NGINX și memorie cache, configurare PHP 7.3 și HTTPS, CloudFlare CDN gratuit și capacitatea de a găzdui mai multe site-uri web. Iată o comparație completă a planurilor SiteGround.

Aveți un site lent pe Bluehost, HostGator sau GoDaddy? Faceți-vă o favoare și treceți la găzduirea WordPress SiteGround (P.S. vă vor migra site-ul gratuit).

Bine, dar spune că nu vrei să schimbi gazda web (încă). Ce puteți face pentru a accelera un site Bluehost, HostGator și GoDaddy?

Continuați să citiți și aflați cum …

Utilizați o temă WordPress mai rapidă

Dacă site-ul dvs. HostGator sau GoDaddy sau Bluehost este lent, dar nu doriți să schimbați gazda web, atunci cea mai mare îmbunătățire a vitezei pe care o puteți face este să vă schimbați tema WordPress.

Și folosiți un tema WordPress rapidă.

teme rapide de wordpressVedeți colecția mea cu cele mai rapide teme WordPress

Tema WordPress pe care o folosești site-ul tău are un impact enorm asupra vitezei site-ului tău. De ce?

Multe teme WordPress sunt slab codificat și vine umflat cu zeci de resurse (imagini, CSS și javascript) care pot încetini site-ul.

Dacă tema dvs. oferă fiecare caracteristică sub soare, este plină de scripturi și resurse și vine cu o mulțime de coduri de calitate scăzută, viteza site-ului dvs. va suferi.

Un cuvânt de precauție înainte de a instala o temă nouă.

Temele sunt ușor de instalat și de utilizat. Dar schimbarea unei teme nu înseamnă doar să faceți clic pe un buton, este aproape garantat să încurcați aspectul site-ului, aspectul și chiar funcționalitatea site-ului dvs..

De fapt este mai ușor să comutați la o gazdă web mai rapidă și să profitați de avantajele obținute în acest sens decât să schimbați tema WordPress.

Ar trebui să încercați acest lucru mai întâi, dar dacă totuși doriți să mergeți mai departe și să schimbați teme, iată un tutorial despre cum puteți schimba temele în siguranță.

Utilizați un plugin de memorie în cache

Caching este un mecanism care stochează date în memoria temporară care păstrează o copie a paginilor web statice. Întrucât serverul nu este pus pe ping pentru fiecare cerere de fiecare dată, în cache reduce sarcina pe server și oferă viteze mai rapide.

Dacă nu utilizați deja memoria cache, atunci configurați cache este o modalitate garantată de a accelera WordPress precum și îmbunătățirea experienței utilizatorului. În plus, știm cu toții că Google adoră site-urile mai rapid, astfel că, în cache, se îmbunătățește și clasamentul SEO.

WP Rocket este un plugin premium de memorie în cache WordPress care este ușor de configurat și este extrem de eficient la accelerarea timpului de încărcare a site-ului dvs. web. Costă doar 49 dolari pe an și este instrumentul de cache pe care îl folosesc și îl recomand.

plugin de memorie în cache facebook sondajWP Rocket este cel mai apreciat plugin Caching din majoritatea sondajelor

WP Rocket este foarte ușor de început și vine cu toate caracteristicile obligatorii: preîncărcare Cache, Page cache, preîncărcare sitemap, compresie GZIP, memorie în memorie cache, optimizarea bazelor de date, optimizarea fonturilor Google, imagini Lazyloaded, minimizarea / concatenarea HTML, Fișiere JavaScript și CSS, plus multe altele.

Iată ghidul meu despre cum puteți configura WP Rocket cu setările recomandate.

WP Super Cache și WP Fastest Cache sunt alte două pluginuri de memorie în cache pe care le puteți utiliza. Sunt ambele gratuite. Iată o comparație a pluginurilor de memorie în cache.

Utilizați un plugin de optimizare a imaginilor

Imaginile sunt o parte importantă a designului site-ului dvs., deoarece acestea implică utilizatorii atunci când vin pe site-ul dvs. și rețin utilizatorii pentru a nu părăsi site-ul dvs..

Dar, dacă imaginile pe care le utilizați nu sunt optimizate, atunci v-ar putea răni mai mult decât să vă ajute.

optimizare imagine wordpressConsultați ghidul Google pentru optimizarea imaginii

Când salvați o imagine, trebuie să vă asigurați că folosiți formatul corect al imaginii.

.PNG produce imagini de calitate superioară și de dimensiuni mai mari și este utilizat în principal pentru grafică, logo-uri, ilustrații, pictograme sau când aveți nevoie de fundal pentru a fi transparent.

.JPG este utilizat în principal pentru fotografii, iar un echilibru mai bun dintre calitate și dimensiunea fișierului face ca JPG-urile să fie mai potrivite pentru web.

În continuare, trebuie să comprimați și redimensionați imaginile.

Vestea bună este că există o mulțime de WordPress cu adevărat grozave plugin-uri de optimizare a tuturor imaginilor puteți utiliza pentru a automatiza procesul de optimizare a imaginii.

Iată două pluginuri integrale pe care vi le recomand:

plugin optimole

Optimole vă ia imaginile și le optimizează automat pentru dvs. în cloud.

 • Utilizează compresie fără pierderi și fără pierderi.
 • Optimizează imaginile din cloud, apoi imaginile optimizate sunt difuzate printr-un CDN care le face să se încarce rapid).
 • Alege dimensiunea potrivită a imaginii pentru browserul și portofoliul de vizitare.
 • Utilizează încărcarea leneșă pentru a afișa imaginile.

plugin de shortpixel

ShortPixel optimizează automat imaginile din cloud.

 • Utilizează o compresie cu pierderi, lucioase și fără pierderi.
 • Optimizează imaginile din cloud, apoi imaginile optimizate sunt difuzate printr-un CDN care le face să se încarce rapid).
 • Vă permite să convertiți automat PNG în JPG.
 • Poate crea versiuni WebP ale imaginilor tale.

Cel mai important lucru atunci când alegeți un plugin de optimizare a imaginilor este să alegeți unul care să optimizeze și să comprime imaginile din cloud. Deoarece acest lucru reduce încărcarea pe site-ul dvs..

Utilizați o rețea de livrare de conținut (CDN)

A rețea de livrare de conținut (CDN) preia toate elementele statice ale site-ului dvs. web (imagini, CSS, JavaScript) și le livrează pe un server care este mai aproape geografic de locul în care vizitatorul accesează site-ul dvs. Aceasta scade timpul de descărcare.

ce este un cdn

Prin stocarea resurselor statice stocate într-o rețea distribuită geografic de servere optimizate, puteți reduce semnificativ timpul de încărcare a paginilor și latențele.

Cel mai popular și, de asemenea, ușor de CDN afară este Cloudflare.

Toate planurile SiteGround vin CDN gratuit Cloudflare și acces ușor la toate celelalte caracteristici de viteză și securitate oferite de Cloudflare. Bluehost și HostGator, dar nu GoDaddy, veniți și cu Cloudflare încorporat direct în contul de găzduire.

Utilizați cea mai recentă versiune PHP 7

Backend-ul WordPress este alimentat de MySQL și PHP. MySQL este sistemul de gestionare a bazei de date, iar PHP este limbajul de scripturi din partea serverului. PHP este foarte important pentru WordPress, este folosit în core / backend și în pluginuri și teme.

PHP 7 este cea mai recentă versiune și are îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește viteza, performanța și securitatea. PHP 7.2 este listat oficial ca o cerință recomandată pentru a rula WordPress, iar gazda dvs. WordPress ar trebui utilizați cel puțin PHP 7 sau mai mare, deoarece vine cu multe avantaje de viteză, performanță și securitate.

versiunea wordpress phpPHP 7.3 poate gestiona de 3 ori mai multe cereri / sec decât PHP 5.6 (sursa: kinsta.com)

Dacă furnizorul dvs. de găzduire nu oferă PHP 7, atunci este timpul să vă gândiți la comutarea gazdei web. Lucrul bun este că puteți modifica versiunile PHP cu un singur clic (și nu este necesară o altă configurație și veți vedea un impuls imediat).

Iată cum puteți schimba versiunea PHP pe Bluehost, HostGator și GoDaddy.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Configurați Setările WordPress

Îmi place WordPress, deoarece este cu adevărat puternic și simplu de utilizat. Dar se întâmplă multe în spatele scenei, iar WordPress vine cu o mulțime de setări, scripturi și funcții care creează cereri HTTP preiau resurse de care nu ai nevoie. Aceste funcțiile și procesele de rulare pot încetini Site-ul tău.

De exemplu, din cutie, WordPress încarcă emoji pe fiecare pagină a site-ului dvs. Prin dezactivarea emojis-ului, acest script nu se va mai încărca și, prin urmare, va reduce numărul total de solicitări HTTP și dimensiunea paginii dvs..

optimizarea performanței wordpress

Dezactivarea setărilor neesențiale nu aveți nevoie vă va reduce numărul general de solicitări HTTP și dimensiunea paginii dvs., care în schimb crește viteza și performanța.

Există o mulțime de plugin-uri de optimizare a performanței WordPress simple și simple de utilizat:

 • Perfmatters (plugin plătit de la 24,95 USD / an)
 • Clearfy (plugin gratuit)
 • WP Disable (plugin gratuit – dar nu a fost actualizat pentru WordPress 5.0)

Tutoriale despre modul de configurare a acestor plugin-uri pot fi găsite în paginile lor de descărcare.

Dezactivează pingbacks-urile, trackbacks-urile și revizuirile limită

Pingbacks și trackbacks sunt la distanță link-uri notificări care avertizează alte site-uri WordPress pe care le-ați conectat și, invers, alte site-uri s-au legat de dvs..

Acest lucru poate suna ca o funcționalitate utilă, dar nu este. Pentru că asta pune foarte multe încărcați-vă resursele serverului, deoarece „pinging” generează cereri de la WordPress.

Plus Pingbacks și trackbacks sunt pe scară largă abuzat pentru spam și atunci când vizați site-urile web cu atacuri DDoS.

pingbacks și trackbacks

Ar trebui să dezactivați pingbacks și trackbacks în Setări → Discuție. Pur și simplu deselectați „Încercați să notificați orice bloguri legate de articolul” și „Permiteți notificări de linkuri de la alte bloguri (pingbacks și trackbacks) pe articole noi”, iar acest lucru vă va ajuta să accelerați WordPress încă ceva.

WordPress vine cu control de revizuire încorporat pentru orice postări sau pagini pe care le creați. Aceasta este o caracteristică bună, dar poate duce la balonare inutilă în baza de date WordPress.

Când scrieți, editați și actualizați conținutul, WordPress creează o mulțime de revizii salvate. Limitarea numărului de revizii care pot fi stocate pe post sau pe pagină se vor șterge spațiu în baza de date.

WP Revision Control este un plugin gratuit care vă permite să specificați numărul de revizii salvate pentru postări și pagini. Limitarea reviziilor la ceva de genul 5 va împiedica revizuirile să iasă din mână, mai ales dacă faceți multe actualizări.

Împărțiți comentariile în mai multe pagini

Obținerea de comentarii de la utilizatorii angajați pe postările de pe blog este un lucru bun, dar prea multe comentarii pe o pagină vor face încărcarea paginii mai lentă, și asta este un lucru rău.

Soluția este să spargeți sau să paginați comentariile în mai multe pagini. Și acesta este un lucru ușor de făcut în WordPress:

sparge comentariile în pagini

În administratorul dvs. WordPress accesați Setări → Discuție și verificați opțiunea „Împărțiți comentariile în pagini”. Apoi, trebuie să introduceți numărul de comentarii pe fiecare pagină (de ex. 5) și cum doriți să le afișați (de exemplu, mai nou la mai vechi).

Cum să grăbești WordPress: un pachet

cum să accelerezi wordpress pe site-uri lente de pe godhosty-ul hostgator bluehost

Trecerea la o gazdă web mai rapidă este adesea cea mai rapidă și ușoară metodă de a accelera un site WordPress lent pe Bluehost, HostGator și GoDaddy.

Dar dacă aceasta nu este o posibilitate și trebuie să rămâneți cu gazda dvs. web actuală, atunci această postare pe blog a prezentat o serie de tehnici și instrumente de optimizare pe care le puteți implementa pentru a accelera WordPress.

P.S. Dacă te-ai mutat la o gazdă web mai rapidă, atunci poți să îți postezi înainte și după îmbunătățirea vitezei în comentarii …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map