21 legjobb Chrome-bővítmény diákok (és tanárok) számára

Itt található a 21 legjobb és ingyenes kurátora Google Chrome kiterjesztések hallgatók számára hogy segítsen kiaknázni böngészőjének erejét, hogy jobb és hatékonyabb hallgatóvá váljon.


A modern hallgatói munka nagy részét egy böngészőn belül végzik. Ha egyetemen vagy egyetemen vagy, az esélye a legtöbb munkád, és a tanulás a böngészőben is zajlik.

Ebben a cikkben bemutatom az alábbiakat a legjobb Chrome-bővítmények, amelyek minden hallgatónak rendelkeznie kell. Ezek némelyike ​​elősegíti a termelékenység növekedését; néhány segít megelőzni az írásbeli hibákat.

A Google Chrome kiterjesztései ingyenesen telepíthetők, az alkalmazások pedig rendkívül egyszerűen használhatók.

legjobb google chrome-kiterjesztések a diákok és a tanárok számára

Nyelvtan & Helyesírási eszközök

Nyelvtanilag

nyelvtani króm kiterjesztés

Nyelvtanilag egy fejlett nyelvtan-ellenőrző eszköz, amely több száz nyelvtani hiba ellenében teszteli az írásodat.

Az ingyenes verzió ennek app segít megakadályozzák a nyelvtani hibákat a legtöbb írásban. A legjobban ennek a kiterjesztésnek az a tény, hogy szinte minden webhelyen működik, beleértve a Gmailt, a Google Dokumentumokat stb..

Az prémium verzió ennek az alkalmazásnak nem csak a nyelvtani hibáinak ellenőrzésében segít, hanem a szöveg ellenőrzésében is plágium. Segít abban is, hogy hangot állítson az íráshoz, és ennek megfelelõen javasolja a módosításokat.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarly-for-chrome/kbfnbcaeplbcioakkpcpgfkobkghlhen

LanguageTool

languagetool króm kiterjesztés

Bár a Chrome beépített helyesírás-ellenőrzője segíthet egyes helyesírási hibák kijavításában, a Chrome nem rendelkezik a nyelvtani hibák javításához. LanguageTool segít neked javítsa ki a nyelvtani hibákat több mint 20 különböző nyelven.

Szinte minden webhelyen működik, ideértve a közösségi médiát és az e-mail postaládákat. A LanguageTool aláhúzza a javításra szoruló szöveget, és lehetővé teszi a nyelvtani hibák egyetlen kattintással történő kijavítását. Ez jelöli a szöveget mind helyesírási, mind nyelvtani hibákat.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji

GrammarBase

grammarbasee króm kiterjesztés

GrammarBase egy ingyenes nyelvtan-ellenőrző eszköz, amely mindent ellenőriz a központozástól a stílusig. Segíthet javítsa ki a nyelvtani hibákat egyetlen kattintással. Ellenőrzi a szöveget is a plágium ellen.

A nyelvtan-ellenőrzőnek a legjobb része az, hogy az teljesen ingyenes és további funkciók feloldásához nincs szükség frissítésre. Szinte minden webhelyen működik, beleértve a Gmailt és a Facebookot is.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarbase-web-grammar-c/plklmneddckmpnnkjldofmaegchjmoea

Saját nyelvtani ellenőrzés

a nyelvtani ellenőrzés króm kiterjesztése

Saját nyelvtani ellenőrzés egy ingyenes nyelvtan-ellenőrző eszköz, amely segíthet javítsa ki az alapvető nyelvtani hibákat. Szinte minden webhelyen működik, és lehetővé teszi a nyelvtani hibák egy-két kattintással történő kijavítását.

Az is helyesírás-ellenőrzés hibákat és javításokat javasol, amelyeket egyetlen kattintással alkalmazhat.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/my-grammar-check/ecpbljknammclncihheaiehdahccgmnk

Gyömbér

gyömbér króm kiterjesztés

Gyömbér az egyik legnépszerűbb nyelvtani ellenőrző eszköz az interneten. Ez lehetővé teszi javítsa ki a nyelvtani hibákat egyetlen kattintással. Ez is segít Önnek egyértelműségi javaslatok és a mondatok átfogalmazása.

Ez azt is lehetővé teszi fordít a szöveg egyetlen kattintással. A Ginger ingyenes verziója szinte minden alapvető nyelvtani hibát javíthat az írás során az interneten keresztül. A Gmail, a Google Docs, a Facebook, a Reddit és szinte az összes többi webhelyen működik.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spelling-chec/kdfieneakcjfaiglcfcgkidlkmlijjnh

Plágium dáma

ProWritingAid

pro íróeszköz króm kiterjesztés

ProWritingAid egy ingyenes eszköz, amely ellenőrzi, hogy az írás meg van-e nyelvtan hibákat, és javaslatokat tesz az írási stílus javítására. Segíthet megakadályozni a hibákat, és erősebbé teheti az írását. Ez szintén jön a plágium-ellenőrző.

Szinte az összes internetes webhelyen működik, beleértve az e-mailek, a Twitter és más népszerű webhelyeket. Jön egy a beépített tezaurusz amely javaslatokat kínál az írás javítására.

Az összes javaslat alkalmazható egy kattintással közvetlenül a szövegből, mivel ez a kiterjesztés automatikusan kiemeli a szöveget, amelyet javításra vagy javításra szorul.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/prowritingaid/npnbdojkgkbcdfdjlfdmplppdphlhhcf

Plagly

tisztán króm kiterjesztés

Plagly egy nyelvtani és plágium-ellenőrző. Ellenőrzi a szöveget online ezer oldal alapján, és beszámol a szöveget plagizáló részekről. Javaslatokat is kínál az írásbeli nyelvtani hibák kiküszöbölésére.

Bár az első néhány művelet ingyenes, megfizethető havi díjat kell fizetnie az eszközhöz való teljes hozzáférés és a korlátlan plagizmus ellenőrzés érdekében.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagly-plagiarism-checker/dhkdaobajijkikfmfhnebdocgfimnpag

Plágium-ellenőrző

plagiarism checker króm kiterjesztés

Plágium-ellenőrző egy ingyenes króm kiterjesztés ellenőrzi a szöveget plágium szempontjából. Bármely bekezdést kiválaszthat, és a jobb egérgombbal kattintva választhatja meg, hogy plágium nem található-e.

Ez teljesen ingyenes és nem igényel fizetést a teljes hozzáféréshez. Bár nem tökéletes eszköz a plagizmus ellenőrzésére, teljesen ingyenes és alapvető plagizmusellenőrzést kínál.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagiarism-checker-for-ch/pkgnahhgdacdodckgdpomajapacjhjbf

Idézetgenerátorok

MyBib

mybib króm kiterjesztés

MyBib egy ingyenes idézetgenerátor kiterjesztés a Google Chrome-hoz. Ez a króm kiterjesztés tanácsot ad arról, hogy a forrás hiteles-e vagy sem. Ezenkívül elősegíti a több mint 9000 támogatott, előre meghatározott idézőstíluson alapuló idézetek generálását, ideértve a Chicago, MLA, APA, AMA és Harvard.

Bármelyik lehet másolja a bibliográfiát a vágólapra, vagy töltse le mint Word dokumentum. Meg tudja csinálni, amit az EasyBib és a Cite This For Me csinál, és jobban. A másik két lehetőségnél javaslom ezt a kiterjesztést.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/mybib-free-citation-gener/phidhnmbkbkbkbknhldmpmnacgicphkf

Idézd ezt nekem

idézze nekem ezt a króm kiterjesztést

Idézd ezt nekem automatikusan létrehozza a webhelyre történő hivatkozásokat és hivatkozásokat a dokumentumokban, sokféle stílus közül lehet választani. A stílusok közé tartozik Chicago, APA, MLA és Harvard.

Mindent csak egy kattintással végez. Ez lehetővé teszi gyönyörű idézetek létrehozását, amelyek jól néznek ki és elfogadhatók az akadémiai felhasználáshoz.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/cite-this-for-me-web-cite/nnnmhgkokpalnmbeighfomegjfkklkle

EasyBib

easybib króm kiterjesztés

EasyBib egy ingyenes Chrome-bővítmény egyetlen kattintással idézi a webhelyeket és ez is tanácsot ad a hitelességről a hivatkozott webhelyek száma. Sokkal jobb támaszkodni az EasyBib-re, mint egy önmagára kitalálni.

Meg tudja mondani, mely idézetek hitelesek és felhasználhatók, és melyeket el kell kerülni, mint pl. A pestis.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/easybib-toolbar/hmffdimoneaieldiddcmajhbjijmnggi

Szótár & Szinonimaszótár

Google szótár

google szótár króm kiterjesztés

Google szótár a Google hivatalos Chrome-bővítése, amely lehetővé teszi a definíciók közvetlen megtekintését A Google hivatalos szótára. Nincs több keresés a Google-on a szavak jelentésének vagy helyesírásának ellenőrzése céljából.

Vagy kattinthat a króm kiterjesztés ikonjára, és beírhatja / beillesztheti azt a szót, amelyet a Google meg akar határozni. Vagy egyszerűen csak duplán kattinthat egy szóra az oldalon bárhol, és ez a kiterjesztés megmutatja a jelentését egy kis, sorban felugró ablakban.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-dictionary-by-goog/mgijmajocgfcbeboacabfgobmjgjcoja

Teljesítmény tezaurusz

power thesaurus króm kiterjesztés

Teljesítmény tezaurusz egy ingyenes Chrome-bővítmény, amely megmutathatja a antonimák és szinonimák anélkül, hogy elhagyná a weboldalt, amelyen megtalálta a szót. Segíthet javítani az írását azáltal, hogy szuperkönnyűvé teszi talál hasonló, erősebb szavakat hogy helyettesítse a gyenge szavait.

Ezzel a kiterjesztéssel ellenőrizheti a tezaurust, ha kiválaszt egy szót, és a jobb egérgombbal kattint a kiválasztásra. Vagy rákattinthat a kiterjesztés ikonra a menüsoron, hogy kézzel írja be a szót, és keresse meg a tezauruszban.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/power-thesaurus/hhnjkanigjoiglnlopahbbjdbfhkndjk

Quillbot

quillbot króm kiterjesztés

Quillbot egy ingyenes króm kiterjesztés, amely segít cserélje ki a szavakat alternatíváikra a tezauruszból egyetlen kattintással. Ahelyett, hogy alternatívákat találna az egyes szavakhoz, egyszerűen beilleszt egy bekezdést vagy mondatot ehhez az eszközhöz, és kattintson a Quill it gombra, hogy új bekezdést készítsen alternatív szavakkal.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/quillbot/iidnbdjijdkbmajdffnidomddglmieko

Termelékenységi eszközök

Koncentrálj

fókuszált króm kiterjesztés

Ha utálod bűntudatot pazarolja az órákat a közösségi médiában vagy a YouTube-on, akkor Koncentrálj az a kiterjesztés, amelyet keresett. Segít minimalizálni az 5 perces közösségi média bejelentkezéseket, amelyek órákká alakulnak az elvonó webhelyek blokkolásával.

Ez a kiterjesztés lehetővé teszi meghatározzák a napidíj korlátját a „közösségi média és a figyelmet okozó webhelyek” számára. Alapértelmezés szerint csak 10 perc. Napidíja annak a perceknek a száma, ameddig engedheti meg, hogy böngészjen a figyelme figyelmen kívül hagyási listáján.

Ha kemény termelékenységi geek, akkor engedélyezheti a nukleáris opciót a beállításokból, amelyek teljesen blokkolják az összes webhelyet. Az A nukleáris opció blokkolhatja az összes webhelyet ha offline időt szeretne eltölteni nehéz dolgokon dolgozva, amikor nem engedheti meg magának a figyelmet.

Ha hétvégén vagy munka után szabadon szeretne böngészni az internetet, testreszabhatja az Aktív órák és az aktív napok opciókat. Az összes blokkolni kívánt webhelyet beírhatja a zavaró funkciók listájába az opciók menüből, vagy rákattinthat a bővítmény ikonjára a menüsorban, és innen hozzáadhatja az aktuális webhelyet a listához..

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/stayfocusd/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji

Evernote Web Clipper

evernote króm kiterjesztés

Evernote a legtöbb népszerű jegyzetfüzet-alkalmazás, amelyet emberek milliói használnak a világ körül. Nem csak termelékenyebbé teheti, hanem az is, hogy emlékezzen mindenre, amit megtanult. Az Evernote használatának legjobb része a képesség az online tartalom jegyzeteinek rögzítésére például weboldalakat, e-maileket és egyéb tartalmakat egyetlen kattintással.

Az Evernote jegyzetkészítési folyamata felgyorsíthatja a munkafolyamatot, és egyszerű módszert kínál a megtanult dolgok tárolására.
Az Evernote Web Clipper lehetővé teszi szinte mindent az internetről. A kutatási anyagtól a mémekig, smindent elragadhat az Evernote fiókjába néhány kattintással.

Ez a kiterjesztés azt is lehetővé teszi készítsen képernyőképeket. A kiterjesztés leginkább az, hogy lehetővé teszi, hogy csak egy oldalrészt rögzítsen. Sőt, könnyen kiválaszthatja a weboldalak tartalmát, mint például a Reddit, tweet, blogbejegyzések stb.

A legjobb rész a tartalom mentéséről a Web Clipper az, hogy van mentett példánya az Evernote-ban még akkor is, ha / miután a weboldal offline állapotba került.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/evernote-web-clipper/pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc

Todoist

todoist króm kiterjesztés

Todoist az egyik a legtöbb népszerű todo lista alkalmazások. Alkalmazásokat kínál minden eszközhöz, beleértve az Androidot, az iOS-t és stb. Ha a todo listát a fejében tartja, akkor csak a termelékenység romlik. A Todoist Chrome kiterjesztés lehetővé teszi, hogy egész nap produktív maradjon, a feladatok elfelejtése nélkül. A tiszta felület megkönnyíti a nap minden feladatának szemmel tartását.

A Todoist az együttműködés szem előtt tartásával készül. Könnyedén együttműködjen másokkal akik a Todoist feladatokat és projekteket használják. Megjegyzéseket fűzhet osztálytársaihoz a feladatokról.

A legjobban szeretem a Todoistnál, hogy az automatikusan javasolja a feladatok idejét és dátumát a menetrend alapján. Amikor létrehoz egy feladatot, akkor dátumot javasol, ha rákattint a naptár ikonra a feladat neve mellett.

A munkafolyamat javítása érdekében a Todoist lehetővé teszi a feladatok megosztását projektekkel és címkékkel. Szűrőket is létrehozhat a következőhöz: a prioritások alapján szűrje a feladatokat, projektek, és kinek nevezik ki őket. A Todoist lehet egy minimális todo lista vagy egy teljes értékű termelékenységi gép, több tucat funkcióval, például Emlékeztetők, feladatok ismétlése, szűrők, címkék, és még sok más.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/todoist-to-do-list-and-ta/jldhpllghnbhlbpcmnajkpdmadaolakh

Dualless

kettős króm kiterjesztés

Dualless segít neked dolgozzon két nyitott ablakkal egymás mellett. Egyetlen monitoron végzett munka fárasztó lehet, mert a több ablak között válthat. Ha nem engedheti meg magának két monitort, akkor a Dualless segítségével két kattintással két ablakot elrendezhet.

tudsz húzza az ablakokat egymás mellé magad, de ez a kiterjesztés csak néhány kattintással segít abban. A Dualless számos különféle elrendezési változatot kínál, amelyek közül választhat. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt két, az osztandó lapot, és kattintson a kiterjesztés ikonjára az ablak elosztási elrendezésének kiválasztásához.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/dualless/bgdpkilkheacbboffppjgceiplijhfpd

Automatikus kiemelés

automatikus kiemelés króm kiterjesztés

Automatikus kiemelés segítségével sokkal gyorsabban el tudja olvasni az online tartalmat automatikusan kiemelve az oldal legfontosabb részeit. Nagyon nevetségesen pontos a legfontosabb eseményekkel. Segíthet az olvasási idő felére csökkentésében.

A teljes cikk elolvasása helyett a bővítmény telepítése után rákattinthat a menüsorban található Automatikus kiemelés ikonra emelje ki a tartalom azon részeit, amelyek a legfontosabbak. A kiterjesztés kiemelte a sárga háttérrel rendelkező átjárókat. A kiemelt szöveg színsémáját a kiterjesztési lehetőségek oldalon szerkesztheti.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-highlight/dnkdpcbijfnmekbkchfjapfneigjomhh

Kami kiterjesztés

kami króm kiterjesztés

Kami egy ingyenes kiterjesztés, amely lehetővé teszi szerkesztheti és kommentálhatja a PDF-dokumentumokat közvetlenül a böngészőjében. Ez lehetővé teszi, hogy szöveget adjon a dokumentumokhoz, vagy akár rajzoljon rájuk. Offline módon működik, és tucatnyi funkcióval érkezik ingyen.

A dokumentumokat a Google Drive-ból vagy a Google Classroom-ból szerkesztheti. A Kami-t a hallgatók és a tanárok közötti együttmûködésre használják. Ez elősegíti a könnyű együttműködést a tanárokkal és más diákokkal.

Kami segíthet abban, akár kommentárja a jegyzeteket, hogy azok jobban olvashatók legyenek, vagy szeretné, ha tanára átnéz egy feladatot. Sima munkafolyamatot kínál mindkettő számára annotálja a PDF dokumentumokat és együttműködik felettük.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/kami-extension-pdf-and-do/ecnphlgnajanjnkcmbpancdjoidceilk

Világító felhő

nimbus króm kiterjesztés

Világító felhő segít neked képernyőképeket készíthet és képernyőképeket rögzíthet a böngészőben. Ez lehetővé teszi rögzítheti a teljes oldal képernyőképeit, valamint csak a kiválasztott területeket az oldal. Ezenkívül kommentálja és szerkesztheti a képernyőképeket közvetlenül a böngészőben. Néhány kattintással hozzá is adhatja a vízjel márkáját az összes képernyőfelvételhez.

Segíthet szerkesztheti a képernyőképeket anélkül, hogy elhagyná a böngészőt. Ez lehetővé teszi adjon hozzá vízjeleket, szöveget és képeket a képernyőképeinek tetejére. Néhány kattintással elmoshatja a képek egyes részeit. A Nimbus segíthet abban, hogy fontos információkat gyűjtsön az oldal megjelenítésének módján.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/nimbus-screenshot-screen/bpconcjcammlapcogcnnelfmaeghhagj

LastPass

lastpass króm kiterjesztés

A LastPass az egyik legjobb jelszókezelők amelyek biztonságosan tárolják a jelszavait a felhőben, és biztonságos hozzáférést biztosítanak minden olyan webhelyhez, amelybe bejelentkezik minden számítógépről és mobil eszközről.

LastPass emlékszik az összes jelszóra, így nem kell választania a gyenge vagy könnyen megjegyezhető jelszavakat. Ez több, mint egy jelszókezelő. Nem csak a jelszavakat tárolja, hanem más fontos információkat is, például a hitelkártya adatait, a bankszámla adatait.

A LastPass ingyenes csomaggal érkezik, vagy havi 3 dollárra kezdve frissíthet prémium csomagokra.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/lastpass-free-password-ma/hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd

Böngészhet további, a hallgatók és a tanárok felé irányuló alkalmazások között, ideértve az oktatási játékokat, az idegennyelv-tanulási alkalmazásokat, a számológépeket és a többi programot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map