28+ Estadístiques i dades d’Instagram per al 2020

Instagram continua creixent com una de les plataformes de xarxes socials més populars de totes les edats, ubicacions i marques. Té una base d’usuaris massiva i té taxes d’interacció per post més elevades que qualsevol altra plataforma social.


A continuació, teniu un recull de les dades més actualitzades per donar-vos l’estat actual d’Instagram.

Instagram ara té més que Mil milions d’usuaris actius mensuals, de la mateixa manera que els experts van estimar que arribaria a finals del 2018. És més que tres vegades més que els usuaris actius mensuals de Twitter i, tot i que ara té usuaris de WhatsApp i Facebook Messenger, mil milions d’usuaris no els fa vergonya..

Se sap que Instagram és una plataforma de mitjans de comunicació social “visual”, ja que està orientada a fotos i compartició de vídeo. Va ser creat per Kevin Systrom i Mike Krieger, però ara és propietat de Facebook (el va comprar per mil milions de dòlars el 2012).

Aquí he recopilat 28 estadístiques d’Instagram actualitzades per oferir-vos el que actualment es troba al terreny d’Instagram, què fan els usuaris i com s’utilitzen. Saltem..

Estadístiques i dades d’Instagram (2020)

 • Comparteix ..
 • Comparteix a Facebook
 • Tweet
 • Pinça-la
 • Envieu-lo a Reddit
 • Comparteix a LinkedIn

El juny de 2018, Instagram va informar d’una fita. Instagram ja s’ha acabat Mil milions d’usuaris actius mensuals (MAU). El setembre de 2017 va augmentar de 800 milions de MAU. (Font: business.instagram.com)
Arreu del món 500 milions més Els usuaris d’Instagram estan actius cada dia. (Font: business.instagram.com)
N’hi ha A 4,2 mil milions d’aguts a Instagram per dia. (Font: wired.co.uk/article/instagram-doubles-to-half-billion-users)
N’hi ha 400 milions d’històries d’Instagram cada dia amb un terç dels creats més vistos per empreses. (Font: blog.hootsuite.com/instagram-statistics)
Més del 60 per cent dels usuaris inicien sessió a Instagram diàriament , convertint-la en la segona xarxa social més compromesa després de Facebook. (Font: brandwatch.com/blog/instagram-stats)
Els usuaris d’Instagram cada dia carreguen una mitjana de 100+ milions de fotos. (Font: omnicoreagency.com/instagram-statistics)
logotip d’instagram
Fins a la data més que 50 mil milions de fotos s’han compartit a Instagram. (Font: instagram-press.com)
Les publicacions de vídeo tenen el percentatge d’interacció global més alt. (Un 38 per cent superior a les publicacions d’imatges). (Font: mention.com/ca/reports/instagram/more-statistics)
Quan Instagram va introduir vídeos, més que Es van compartir 5 milions en 24 hores. (Font: adweek.com/socialtimes/video-on-instagram-5m-uploads)
El nombre mitjà de likes per post d’Instagram és de 1.261. (Font: mention.com/ca/reports/instagram/more-statistics)
Instagram té 58 vegades més compromís per seguidor que Facebook. (Font: ecommerceceo.com/why-brands-should-embrace-instagram-instead-of-facebook)
estadístiques d’instagram 2020
Més que 100 milions Instagrammers mira o comparteix en directe cada dia. (Font: instagram-press.com/blog/2018/05/01/new-ways-to-share-and-connect-on-instagram)
38 per cent d’usuaris inicien la sessió a Instagram diverses vegades al dia. (Font: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
32 per cent de 25-34 anys fan servir Instagram. Es tracta del grup demogràfic d’usuaris més gran. (Font: statista.com/statistics/398166/us-instagram-user-age-distribution)
Instagram està creixent 5 vegades més ràpid que l’ús general de les xarxes socials als Estats Units. (Font: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
Cada mes n’hi ha 16,6 milions Google cerca “Instagram”. (Font: trends.google.com)
Les fotos compten per El 91,07 per cent de totes les publicacions d’Instagram (Font: locowise.com/blog/instagram-hits-11-month-low-growth-and-engagement-down)
L’usuari mitjà dels EUA ha passat de despesa 29 minuts al dia a l’aplicació Instagram el setembre de 2017 a 55 minuts avui. (Font: techcrunch.com/2018/06/26/instagram-group-video-calling)
El 2018 la ❤️ emoji fou utilitzat 14 mil milions de vegades en comentaris. El més utilitzat Filtre facial a Instagram Stories el 2018 va ser Heart Eyes. (Font: instagram-press.com/blog/2018/12/12/instagram-year-in-review-2018)
55 de les marques més populars i actives a Instagram, envieu 1,5 vegades al dia, de mitjana. (Font: blog.bufferapp.com/how-often-post-social-media)
Un estimat El 71 per cent de les empreses nord-americanes fan servir Instagram i 80 per cent de comptes segueixen un negoci a Instagram. (Font: business.instagram.com)
69 per cent usuaris d’Instagram tenen menys de 35 anys. (Font: statista.com/statistics/248769/age-distribution-of-worldwide-instagram-users)
fets d’instagram
El 71 per cent dels nord-americans de 18 a 24 anys utilitzen Instagram. (Font: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
72 per cent els usuaris d’Instagram asseguren que han comprat un producte que han vist a l’app. (Font: businessinsider.com/instagram-rolls-out-shoppable-posts-for-more-merchants-2017-10)
Els ingressos per publicitat mòbil a Instagram són propers 7.000 milions de dòlars el 2018. (Font: statista.com/statistics/448157/instagram-worldwide-mobile-internet-advertising-revenue)
Instagram ha passat a 2 milions d’anunciants, fins a un milió d’anunciants el març del 2017. (Font: business.instagram.com)
La base d’usuaris d’Instagram ha crescut més que més 300 per cent durant els darrers dos anys. (Font: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
La pizza és el menjar més popular a Instagrammed, darrere de Sushi i Steak. (Font: telegraph.co.uk/travel/food-and-wine-holidays/The-most-Instagrammed-foods-around-the-world)
logotip d’instagram
98% de les marques de moda utilitzar Instagram. (Font: statista.com/statistics/305292/worldwide-instagram-brand-adoption-rate-category)

 • Comparteix ..
 • Comparteix a Facebook
 • Tweet
 • Pinça-la
 • Envieu-lo a Reddit
 • Comparteix a LinkedIn

En un esforç per estar al dia de les darreres tendències, estadístiques i números d’usuari d’Instagram; hem proporcionat els nostres números una vegada més per assegurar-nos que s’han actualitzat per reflectir l’activitat el 2018.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map