26+ Estadístiques i fets de seguretat cibernètica per al 2020

Fa 30 anys que Internet era nova i emocionant, avui Internet pot ser un lloc perillós. Aquí teniu el que heu de saber sobre les darreres novetats estadístiques de ciberseguretat per al 2020.


La ciberdelinqüència està en augment i, tot i que això no us hauria d’impedir d’utilitzar recursos en línia, sens dubte us hauria d’animar a augmentar la vostra seguretat informàtica..

Estadístiques i fets de seguretat 2020

A continuació, es mostra un recull de les estadístiques més actualitzades de cibercriminació i ciberseguretat del 2020 per donar-vos l’estat actual del que passa al món de la ciberseguretat.

Comparteix a:

Contents

El 2019, els dispositius IoT (Internet of Things) es convertiran en objectius principals per als atacs de programari maliciós

Font: https://www.beyondtrust.com/blog/entry/beyondtrust-2019-security-predictions

BeyondTrust, una empresa líder en ciberseguretat, ho preveu Els dispositius Internet of Things (IoT) es convertiran en objectius principals per als hackers el 2019. Per què? Com que els dispositius IoT (per exemple, televisors intel·ligents, altaveus intel·ligents, joguines connectades, indústries portàtils, aparells intel·ligents, etc.) no es construeixen tenint en compte la ciberseguretat i es poden aprofitar aquests aparells intel·ligents.

El correu electrònic de correu brossa és el mètode més comú per ciberdelinqüents per difondre programari maliciós

Font: https://blog.f-secure.com/failed-delivery-spam/

El truc dels usuaris a fer clic en enllaços maliciosos és el mètode més comú per ciberdelinqüents per difondre programari maliciós. El correu electrònic de correu brossa va ser el mètode més comú per a ciberdelinqüents per difondre programari maliciós aquest 2018 El 69 per cent dels correus electrònics de correu brossa intenta enganyar els usuaris a visitar una URL malintencionada. El 31 per cent restant de l’spam es va utilitzar en fitxers adjunts maliciosos.

La xarxa externa que connecta cases intel·ligents fa que els EUA, els Estats Units i la Xina siguin més vulnerables als atacs

Font: https://www.vpngeeks.com/21-terrifying-cyber-crime-statistics-in-2018/

Els dispositius domèstics intel·ligents són cada cop més prevalents. Són convenients i ens ajuden a seguir la nostra vida diària. Tanmateix, no s’ha de passar per alt que els delinqüents utilitzen dispositius domèstics intel·ligents per explotar els individus amb ells. La xarxa que connecta habitatges intel·ligents als EUA, EUA i Xina estan connectats a una xarxa externa i, si el router no té la seguretat adequada, tindreu un risc principal per a un pirata informàtic..

Gairebé 1 de cada 5 fitxers no està protegit

Font: https://info.varonis.com/hubfs/2018%20Varonis%20Global%20Data%20Risk%20Report.pdf

Quan es revisen 6.2 mil milions d’expedients, inclosos els que contenien registres de salut i informació financera, es tracta d’informació 1 de cada 5 estaven completament oberts per a accés global. El que empitjora és que les empreses també ho perpetuen. Unes dues empreses de cada cinc tindran més de 1000 fitxers oberts perquè tothom ho vegi, inclosos els fitxers amb informació sensible.

La criminalitat cibernètica es fa ràpidament més rendible que el comerç il·legal de drogues

Font: https://cybersecurityventures.com/hackerpocalypse-cybercrime-report-2016/

La ciberdelinqüència causa molt més danys del que qualsevol persona podria conèixer i està sent un dels grans reptes de la humanitat. Al 2021, ens podria costar 6 bilions de dòlars combatre. Quan les empreses com Yahoo o Equifax són piratejades, fa que la mida, la sofisticació i el cost d’aquests delictes creixin a un ritme astronòmic.

Els usuaris dels EUA obren al voltant d’1 de cada tres correus electrònics de pesca

Font: https://enterprise.verizon.com/resources/reports/dbir/

Mentre 1 de cada tres correus electrònics de phishing oberts, un percentatge menor torna a fer clic als enllaços o fitxers adjunts infectats. Aproximadament el 12 per cent són víctimes de les infeccions reals derivades del phishing.

La pèrdua d’informació suposa el 43 per cent dels costos dels ciberatacs

Font: https://www.accenture.com/us-en/event-cybertech-europe-2017?src=SOMS

Els ciberatacs són cars i la part més cara és la pèrdua d’informació. La pèrdua de dades es produeix durant els hacks i, si la informació pertany a tercers, es pot intentar restaurar les dades perdudes..

El 2020, hi haurà 300 milions de contrasenyes utilitzades a tot el món

Font: https://www.scmagazine.com/home/other/research/video-300-billion-passwords-by-2020-report-predicts/

Actualment, sembla que hi ha una contrasenya per a gairebé tot. Entre humans i màquines, n’hi haurà aproximadament 300 mil milions de contrasenyes que s’utilitzaran a tot el món el 2020. Les contrasenyes són claus per garantir la protecció de la ciberseguretat i mitigar possibles amenaces.

L’últim any, més de la meitat dels mil·lenaris van experimentar crítiques cibernètiques

Font: https://www.arabianbusiness.com/2-5m-uae-consumers-said-be-hit-by-cyber-crime-in-past-year-653743.html

Els mil·lenaris són el grup de persones més afectades per la ciberdelinqüència. Això és possible perquè són el grup més experimentat tecnològicament. En tot cas, al voltant 53 per cent de mil·lenaris van experimentar cibercriminalitat el darrer any.

Les dades personals es poden comprar entre 0,20 i 15,00 dòlars

Font: https://www.rsa.com/content/dam/premium/en/white-paper/2018-current-state-of-cybercrime.pdf

Quin tipus de tarifa poseu a les vostres dades personals? Malauradament, altres persones no podrien valorar-la tan alta. Com que les dades personals es venen per tan poc, voldreu compte. Les persones que es troben al mercat de venda tenen moltes més probabilitats d’intentar acumular tantes dades per vendre com sigui possible.

Informació de la targeta de crèdit ven a l’extrem superior que altres tipus de dades personals. Si feu que la vostra informació sigui tan difícil de revendre, farà que el seu valor disminueixi a qualsevol persona que tracti de fer-ne una trucada o dos de la vostra identitat.

El premi de taxa de criminalitat cibernètica més baixa correspon als Països Baixos. El més alt va a Indonèsia.

Font: https://www.vpngeeks.com/21-terrifying-cyber-crime-statistics-in-2018/

Mentre que només 14 per cent de la població als Països Baixos es va veure afectada de manera aproximada 59 per cent de la població a Indonèsia ho era. Tot i que l’objectiu hauria de ser no afectar ningú per la ciberdelinqüència, la majoria dels països cauen en algun lloc del centre. Una part important de baixar aquesta taxa consistirà a educar la gent sobre com ser intel·ligent en línia i no implicar-se en conductes de risc.

Si tenen un incompliment de dades, generalment es trigaran les empreses de més de 6 mesos. 

Font: https://www.zdnet.com/article/businesses-take-over-six-months-to-detect-data-breaches/

Fins i tot després de Yahoo i Equifax, les empreses no estan tan al respecte com podrien. El fet que triguin a les empreses més de 6 mesos a adonar-se que tenen un incompliment de dades significa que cada cop són més susceptibles de robar la informació..

El fet de ser vulnerable als atacs significa que són les empreses en les que confieu i en qui confireu la vostra informació. Els atacs es produeixen, però el temps que transcorre mentre triguen les empreses a notar-se provoca una quantitat inacceptable d’informació que s’aconsegueixin cibercriminals.

Es preveu que al voltant del 95 per cent dels errors de seguretat del núvol són culpa del client

Font: https://www.gartner.com/smarterwithgartner/is-the-cloud-secure/

Si bé les grans empreses són les que sovint són objectius dels mitjans de comunicació com a deixar incompliments de seguretat, els consumidors no estan totalment fora de línia. Sembla que al voltant El 95 per cent els errors de seguretat del núvol es produeixen en culpa del client.

L’ús complex del núvol no sempre el fa fàcil d’utilitzar, però la forma en què s’utilitza actualment permet fer diverses infraccions de dades. Avançant, es pot combatre aquest problema mitjançant la implementació i l’aplicació de polítiques sobre propietat, responsabilitat i acceptació del risc del núvol.

Word, PowerPoint i Excel (els formats de Microsoft Office) formen el grup més extensiu d’extensions de fitxers malintencionats.

Font: https://www.cisco.com/c/dam/m/digital/elq-cmcglobal/witb/acr2018/acr2018final.pdf

Arribant aproximadament 38 per cent, Formats de fitxer Microsoft Office Tot i que això pot semblar vagi, probablement us afecti cada dia. Aquests formats de fitxers Microsoft s’envien habitualment com a extensions o fitxers adjunts als correus electrònics. Aquests fitxers adjunts (vectors d’amenaça comuns per al programari maliciós) són problemàtics per a la ciberseguretat, ja que tantes persones els utilitzen.

WordPress és el programari de creació de llocs web més popular que alimenta actualment més del 30% de tots els llocs web a Internet. Però el 73,2% de totes les instal·lacions de WordPress estan obertes a vulnerabilitats.

La taxa d’atur de ciberseguretat s’aproxima al 0 per cent.

Font: https://www.gomindsight.com/blog/cybersecurity-statistics/

El 2021, el mateix any que la ciberseguretat ens costarà 6 bilions de dòlars, també es preveu que els llocs de treball arribin 3,5 milions. Calen habilitats en seguretat cibernètica i ara ho necessiten. Com més treballadors de seguretat cibernètica puguin emprar-se, millor per combatre els reptes de seguretat que ens trobem actualment.

Com que la ciberseguretat amenaça de deraçar les empreses, tothom busca atreure algú (fins i tot com a consultor) per ajudar-los a tancar els possibles riscos.

Al voltant del 70 per cent de les organitzacions asseguren que el seu risc de ciberseguretat va augmentar notablement el 2017

Font: https://www-01.ibm.com/common/ssi/cgi-bin/ssialias?htmlfid=SEL03130WWEN&

Només en els darrers anys hem començat a parlar de les infraccions de dades i de les grans empreses piratejades per les seves dades. Si bé aquest problema no acaba d’existir en els últims dos anys, el risc ha augmentat sens dubte. Per què? Perquè els diners són ara un factor enorme. Els pirates informàtics poden aconseguir grans beneficis obtenint informació valuosa de les empreses, robant dades de les targetes de crèdit dels clients o empreses de xantatge amenaçant de pertorbar les seves activitats.

Les empreses tenen por davant d’aquesta possible amenaça de ciberseguretat perquè el 71 per cent dels clients diuen que deixarien una organització després d’una infracció de dades.

Font: https://www.agcs.allianz.com/insights/expert-risk-articles/risk-future-cyber/

Potser us preguntareu per què una empresa per valor de milions podria causar un pirateig informàtic. És per causa dels seus clients i per la quantitat que hi ha en joc si marxen. Si 7 de cada 10 clients es queden a “estic fora” si una empresa experimenta aquest problema, no experimentaran aquest problema.

Si la gent es mantingués certa en la seva paraula, l’empresa aniria a la panxa en molt poc temps. Evitar els riscos de ciberseguretat o pagar un hacker val la pena a les empreses que no vulguin perdre tota la seva base de clients..

Cada any hi ha més de 130 incompliments de dades objectiu a gran escala als EUA.

Font: https://www.accenture.com/us-en/event-cybertech-europe-2017?src=SOMS#block-insights-and-innovation

Si bé els Estats Units comencen a parlar cada cop més dels incompliments de dades que es produeixen, el nombre d’atacs continua augmentant contínuament. N’hi ha 130 a gran escala cada any es produeixen atacs i el nombre creix 27 per cent. Avançem ràpidament cap a una crisi de ciberseguretat sense cap millora.

Les plataformes Android són molt susceptibles als atacs de ciberseguretat

Font: https://www.agcs.allianz.com/insights/expert-risk-articles/risk-future-cyber/

La quantitat de programari maliciós (programari maliciós) instal·lat a les plataformes Android té augmentat en un 400 per cent. Una part del problema és que els individus estan molt més relaxats quan es tracta dels telèfons intel·ligents que els seus ordinadors. Mentre 72 per cent dels usuaris tenen només programes antivirus gratuïts al seu ordinador portàtil 50 per cent tinguin qualsevol tipus de protecció al telèfon.

Tingueu en compte que això és perillós perquè els dispositius mòbils ara són assistents personals de mà. S’han fet servir per fer un seguiment de tot, des d’informació relacionada amb el treball a familiars i amics, fins a informació sanitària fins a finances. Són un gadget de mida única i, si els telèfons són víctimes de cibercriminalitat, aquestes dades es tornen accessibles al pirata informàtic..

La Xina és el país amb més programari maliciós del món

Font: https://www.pandasecurity.com/mediacenter/press-releases/all-recorded-malware-appeared-in-2015/

Ben acabat la meitat dels ordinadors de la Xina estan infectats amb programari maliciós. Fins i tot amb una consciència creixent, els hackers estan assolint el seu punt àlgid. Els pirates informàtics poden accedir a informació personal, contrasenyes i infectar altres dispositius de la mateixa xarxa un cop hagin conquerit un dispositiu. Això vol dir que la seguretat de que les xarxes es mantinguin en seguretat és increïblement important perquè no es difongui tan ràpidament com es fa a la Xina.

Trobeu-vos a la llista més desitjada de l’FBI si us han enganxat.

Font: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

És cert, no hi ha cap gràcia amb aquest crim. Hi ha una Llista de persones més buscades del FBI i si us han enganxat els pirates, aquí és exactament on aneu. A partir del 2018, la llista superava les 40 persones. Programador Park Jin Hyok és el número 1 de la llista. És el responsable d’algunes de les intrusions d’ordinadors més cares de la història.

Els seus atacs van intentar robar més que Mil milions de dòlars i aquesta sèrie d’atacs van afectar desenes de milers d’ordinadors. No cal dir que el FBI no us enganya. Aquest tipus de delictes són greus pel nombre d’individus que afecten, així com per la quantitat de diners que acaben costant a tots els implicats.

Al voltant de 60 milions d’americans han estat afectats pel robatori d’identitat

Font: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

I aquest és només el nombre d’americans que hi ha hagut en el passat! Amb nombres tan elevats, qui sap quants es continuaran impactant en el futur? Cada cop que les persones accedeixen a les vostres dades personals, teniu risc de robatori d’identitat. Per tant, voleu assegurar-vos que sempre sigueu intel·ligents amb les vostres dades i protegint-les dels possibles pirates informàtics que hi hagi. Voleu reduir qualsevol situació que us pugui deixar i les vostres dades personals exposades.

El principal número d’atacs objectius són els Estats Units.

Font: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Si bé la Xina pot ser l’estat amb més malware i Indonèsia podria tenir la taxa de criminalitat més alta, efectivament, els Estats Units ocupen la llista dels atacs dirigits. Què són els atacs objectius? Els atacs dirigits poden ser patrocinats per l’estat o patrocinats per grups privats, però són sovint aquests últims.

Actualment, els Estats Units tenen com a objectiu que altres estats trastornin, robin, sabotinessin o espiessin a través dels seus mitjans cibernètics. Darrere dels EUA als llocs 2 i 3, hi ha l’Índia i el Japó, respectivament.

El cost mitjà d’una infracció de dades d’una empresa és de 3,86 milions de dòlars.

Font: https://securityintelligence.com/series/ponemon-institute-cost-of-a-data-breach-2018/

Si la vostra empresa ha incomplit les seves dades, prepareu-vos a punt gairebé sempre 4 milions de dòlars en el desguàs. Es necessitarà a qualsevol empresa determinada a tot el món aquesta quantitat de país per resoldre els problemes actuals i, recordeu-ho, la majoria s’adreça a la pèrdua d’informació.

Ara, si sou una empresa als Estats Units, costarà el doble de diners 7,91 milions de dòlars. Tenint en compte això, i el fet que es triguen 6 mesos a identificar l’incompliment, pot ser més segur instar mesures preventives fortes.

Es produeix un atac de pirateria cada 39 segons

Font: https://www.securitymagazine.com/articles/87787-hackers-attack-every-39-seconds

No pots allunyar-te’n. Un cop cada minut, un pirata informàtic ataca qualsevol equip amb accés a Internet. Aquests atacs afecten 30 per cent dels nord-americans cada any.

Es calcula que el 2020 es podran veure 200 mil milions de dispositius connectats

Font: https://www.symantec.com/security-center/threat-report

La connexió de dispositius és convenient, però també permet als pirates informàtics accedir a més informació quan hagin incomplert un dispositiu dins d’una xarxa. Abans de temps, els pirates informàtics tindran un temps més fàcil i senzill per accedir a tota la nostra informació amb uns quants clics de les tecles.

Les empreses no estan preparades i només el 38 per cent de les empreses mundials creuen que podrien fer front a un gran ciberatac en cas que es produís.

Font: https://www.cybintsolutions.com/cyber-security-facts-stats/

Al voltant 38 per cent d’organitzacions mundials diuen que podrien fer front a un “ciberatac sofisticat”. On deixa això a ningú més? Això significa El 62 per cent no està preparat, que són probables terribles quan més de la meitat de les empreses han experimentat algun tipus d’atac en l’últim any.

La mitjana de ransomware supera els 1.000 dòlars

Font: https://www.symantec.com/security-center/threat-report

Si no heu sentit a parlar de ransomware, és un tipus de programari maliciós que amenaça les dades personals públiques o bloqueja l’accés sempre que no es pagui la quantitat. Tot i que no haureu de pagar ransomware, és freqüent que les víctimes d’aquest tipus d’atac cibernètic paguin per mantenir les seves dades segures.

A més, el que és tan perillós pel ransomware és que Internet ens permet connectar la nostra vida de tantes maneres. Amb la família, els amics, l’escola, la feina i molt més, tenir algun tipus de bloc en aquest accés sembla pràcticament insondable per a la majoria de les persones. Per tant, el rescat és un preu reduït a pagar per tenir aquest accés per sempre.

Els atacs de Ransomware a individus es produeixen molt més sovint que les empreses

Font: https://cybersecurityventures.com/global-ransomware-damage-costs-predicted-to-exceed-8-billion-in-2018/

El 2020, es calcula que les empreses estaran afectades ransomware ataca cada 14 segons (sí – 4 vegades al minut!). Tot i això, és encara menys freqüent que les persones que rebin aquestes sol·licituds. Com a resultat, el ransomware representa una quantitat massiva dels costos mundials de danys dels atacs de ciberseguretat.

Estadístiques de ciberseguretat: import bàsic

En general, la ciberseguretat és un gran problema i només augmenta. A mesura que augmenten diàriament els intents de pesca, el malware, el robatori d’identitat i les enormes incompliments de dades, el món està mirant una epidèmia que només es resoldrà amb accions mundials..

Comprendre el problema i educar les masses sobre com abordar les inseguretats a gran escala del sistema és el primer pas per garantir que els pirates informàtics no tinguin l’oportunitat de robar informació i la vostra identitat (a casa o a la feina).

Comparteix a:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map