22+ Estadístiques de comerç electrònic i dades de compres en línia per al 2020

El 2020 ja és aquí i l’apocalipsi al detall està a la nostra disposició i tot ho és gràcies a la compra en línia i a les compres en línia. No coneixeu cap d’aquests termes? Heu arribat al lloc correcte.


Aquest article us permetrà conèixer tot el que heu de saber sobre com es conformarà el comerç electrònic i les compres en línia el 2020. Perquè estar al dia de les darreres estadístiques de comerç electrònic i tendències de compres en línia és fonamental per a qualsevol negoci en línia aquest any..

estadístiques de comerç electrònic i dades de compres en línia 2020

El apocalipsi al detall fa referència al tancament d’un gran nombre de Maó i morter ubicacions, sobretot botigues de cadena.

Aquesta apocalipsi es va produir des de ben aviat 2010s i n’hi ha cap final a la vista. La causa? El creixement del comerç electrònic i de les compres en línia que cap no ens permeti tenir productes al nostre abast sense tant obrir un catàleg ni sortir per davant de les nostres portes.

El comerç electrònic és l’acte de comprar o vendre productes i serveis en línia. Ha estat en auge des de ben aviat Anys 70 quan els estudiants de Stanford i MIT van utilitzar ARPANET per organitzar la venda de cànnabis.

Avui en dia, les marques de comerç electrònic i de compres en línia són noms de la llar. Alguna vegada has sentit parlar d’un lloc web anomenat Amazon? Dins 2015, el lloc de compres en línia va tenir en compte la meitat de tot el comerç de comerç electrònic. Aquest tema és la porta d’accés al futur i conèixer les darreres estadístiques de comerç electrònic per al 2020 és crucial per conèixer-ho.

Contents

1. Estadístiques de comportament de compra 2020

Comparteix a:

Els homes gasten més per operació que les dones, aproximadament un 68 per cent més

Font: https://home.kpmg/bh/en/home/insights/2017/01/online-purchase-behavior.html

Segons KPMG, els homes gasten al voltant del 68 per cent més diners en les seves transaccions que les dones. Això es deu al fet que tenen més probabilitats de comprar productes i electrònica de luxe i de comprar a granel que els seus homòlegs femenins. Les dones tenen més probabilitats de comprar menjar i maquillatge, que són articles de menor cost.

Els homes maximitzen el seu temps en línia i acaben gastant més diners a causa d’això. Si voleu augmentar les vendes a la vostra audiència masculina al mercat del comerç electrònic, proveu d’oferir paquets. Els homes tenen més probabilitats de prendre el temps per esbrinar que poden comprar un paquet més gran alhora i gastar més diners alhora, així que no haurien de tornar més tard que una dona.

Els consumidors són criatures d’hàbit: el 30 per cent prefereix tornar a un lloc web que ja havien adquirit anteriorment

Font: https://assets.kpmg/content/dam/kpmg/xx/pdf/2017/01/the-truth-about-online-consumers.pdf

Si teniu una experiència positiva amb una marca, la investigació diu que és poc probable que us aparteu d’aquesta marca. Aquesta és una de les raons per les quals els correus electrònics dirigits als clients després que ja han comprat des d’un lloc web un cop siguin tan efectius. Igual que tornar a la mateixa botiga favorita d’un centre comercial, les compres en línia són molt similars. Sabeu les marques en les que confieu i és bo anar després.

Recordeu Amazon? Al voltant del 59 per cent dels Mil·lenaris asseguren que s’han dirigit a Amazon abans de qualsevol altre lloc web de comerç electrònic

Font: https://whatmillennialswant.inviqa.com

Què diu això del mercat de comerç electrònic? Tot es tracta de la comoditat. Amazon comercialitza comoditat abans que tot. La seva opció d’enviament principal és l’epítom de la comoditat perquè arriba el vostre producte a la vostra porta abans que fins i tot un número de seguiment estigui disponible per tal de localitzar el vostre paquet.

Una vegada que Amazon us tingui, no tornareu mai més. A més, Amazon ofereix tants elements diferents que necessiteu, no hi haureu de mirar mai cap altre lloc.

Els consumidors en línia són cada cop més actius en línia, al voltant d’un 30% envia comentaris i deixa comentaris

Font: https://assets.kpmg/content/dam/kpmg/xx/pdf/2017/01/the-truth-about-online-consumers.pdf

Si bé les revisions no estan disponibles a les botigues de maons i morters, poden prendre o trencar la decisió de fer una compra en línia. Tingueu en compte que ara és una part integral de l’experiència de compres en línia. El mercat ara és un espai per als compradors per intercanviar informació sobre empreses i productes. Pot ser d’ajuda per als consumidors, però pot perjudicar les vendes si el producte no fa el que se suposa.

Es calcula que al 2040, aproximadament el 95 per cent de les compres seran realitzades per comerç electrònic

Font: https://www.nasdaq.com/article/uk-online-shopping-and-ecommerce-statistics-for-2017-cm761063

Si fins a aquest moment no us heu cregut, aquest és un problema per pujar a bord. Pot ser difícil si t’encanta l’experiència de compra d’anar a un centre comercial. Però no només és el camí del futur. Amb l’apocalipsi al detall, estem estudiant un munt de

2. Estadístiques del carret abandonat 2020

Comparteix a:

De vegades és difícil seguir-ho. Els despeses addicionals inesperades associades a les compres en línia han abandonat aproximadament el 60 per cent dels seus carros a la caixa

Font: https://baymard.com/lists/cart-abandonment-rate

Aquestes tarifes addicionals són una de les raons per les quals Amazon mata el joc de comerç electrònic el 2019. Als compradors els agrada veure exactament què obtindran en termes de cost. Si un comprador estava rebent una oferta increïble fins que va fer clic a la icona del seu carretó, no és estrany que no segueixin amb el pagament.

Tenir llocs web de compres en línia i de comerç electrònic que indiquen als compradors les tarifes addicionals per endavant comportarà un resultat molt més feliç en els dos extrems..

Tothom adora un acord: el 54 per cent dels compradors torna i compra aquells articles abandonats a les seves cistelles si baixa el preu

Font: https://www.nchannel.com/blog/retail-data-ecommerce-statistics/

Si el vau introduir al vostre carro, probablement el voldríeu, però aquelles taxes inesperades us van espantar. Dit això, si baixa el preu de la cistella, per què no el faríeu i el compreu? Aquest és el comportament de més de la meitat dels compradors en línia que hi ha.

Els compradors no són enviats: el 23 per cent no intentarà comprar si han de crear un compte

Font: https://www.nchannel.com/blog/retail-data-ecommerce-statistics/

Si sou un comprador en línia, probablement hi heu estat. No serà un fet habitual en un lloc web com Amazon. Tanmateix, si intenteu provar un lloc nou, potser podreu veure algunes coses que us agraden i incloure’l al vostre cistell. Abans que ho sàpigueu, dirigireu-vos a la caixa de pagament i el lloc web us enganya: “Creeu un compte”.

Tot i que alguns llocs web de comerç electrònic s’han aconseguit encertats i han afegit una opció “check out com a convidat”, d’altres insisteixen a fer un compte. Segons N Channel, 1 de cada cinc compradors no intenta fer-ho. Busquen fer una sortida ràpida sense haver de renunciar a cap informació personal. Els llocs web de comerç electrònic que busquen més vendes faran d’afegir una opció que no requereixi la creació d’un compte per comprar.

3. Estadístiques de rendiment de la plataforma 2020

Comparteix a:

Atenció al client. Aproximadament el 80 per cent dels participants va dir que deixen de donar el seu negoci a les empreses a causa d’una mala experiència en el servei al client

Font: https://blog.hubspot.com/news-trends/customer-acquisition-study

És possible que ja tingueu en compte un incident concret amb aquesta infografia estadística. Alguna vegada has trobat amb una empresa realment dura amb què treballar? Alguna vegada has tingut una experiència de servei al client abismal que va arruïnar una empresa per a sempre? Potser, fins i tot, vau jurar que no els tornareu a donar mai més una empresa en una trucada telefònica enutjada amb un agent d’atenció al client?

Passava el que va passar, va ser memorable. Si teniu carn de vedella amb una empresa, no voleu tornar a treballar amb ells i així és la majoria dels consumidors. Tenir un bon servei d’atenció al client quan no teniu cap facet amb els vostres clients és tan important com un establiment de maó i morter, però cada cop més difícil.

Els consumidors estan comprant en diversos dispositius. Al voltant del 85 per cent dels clients iniciaran qualsevol compra determinada en un dispositiu i la completaran en un altre

Font: https://www.thinkwithgoogle.com/consumer-insights/how-digital-connects-shoppers-to-local-stores/

Les compres de telefonia mòbil sovint estan influenciades pels correus electrònics enviats al detall. Com a tal, mentre que un consumidor pugui començar al seu telèfon, portàtil o iPad, la compra es completa en un altre dispositiu, ja que la informació és tan accessible des de totes les plataformes.

Aneu amb compte amb els llocs lents. Si el lloc web triga més de 3 segons en carregar-se, el 57 per cent dels consumidors faran clic en lloc d’esperar

Font: https://www.pure360.com/warm-up-ip-address/

Amb la revolució del comerç electrònic sorgeix la necessitat de satisfer les necessitats dels consumidors d’Internet ràpid. Si els llocs són lents, les vendes també seran. Esperar que es carreguen pàgines equival a esperar a les línies del centre comercial i els compradors del 2019 no volen que ho faci.

4. Estadístiques 2020 de comerç electrònic de contingut de vídeo

Comparteix a:

El trànsit orgànic millora fins a un 157 per cent amb vídeos

Font: https://www.hubspot.com/marketing-statistics

Els llocs web amb millors resultats són els que tenen vídeos. Ja sigui perquè els vídeos generalment són més útils per als consumidors o perquè són més interessants que llegir material, de qualsevol manera, el trànsit augmenta quan hi participen vídeos.

Quan realitza una compra, el 80 per cent dels consumidors consideren útils els vídeos

Font: https://www.hubspot.com/marketing-statistics

Heu trobat mai un tutorial de vídeo realment útil o una demostració de producte? Si ho teniu, sabeu que pot millorar la vostra experiència de compra per deu vegades. Una part de la raó per la qual a alguns compradors els encanta anar a un lloc de maó i morter és que els permet tenir el producte físic a les mans.

Podeu dedicar tan poc temps amb un element i sabeu que no és per a vosaltres. Tot i que no substitueix l’experiència completament, veure que algú altre gestiona un producte pot ajudar-vos a valorar com us agradaria. Potser veure la jaqueta modelada en algú de mida similar o totes les butxaques de la motxilla en un vídeo és només el punt d’inclinació que necessiteu.

Els visuals són una part important del procés de presa de decisions d’un consumidor. Nou de cada deu compradors asseguren que és la part més important de la seva decisió de compra

Font: https://www.jlbmedia.com/benefits-product-video-production/

Voleu comprar alguna cosa que mai no havíeu vist abans? La resposta és probable, “de cap manera!” Tant si es tracta de vídeos com d’imatges, voleu assegurar-vos de saber què esteu rebent abans de fer-ho. Així, els vídeos estimulen la participació en els llocs web perquè mostren productes en temps real. Els usuaris poden veure exactament com utilitzarien el producte i com s’assembla.

Quatre compradors prefereix visualitzar un vídeo sobre un producte que no només llegir el producte

Font: https://animoto.com/blog/business/video-marketing-cheat-sheet-infographic/

Siguem sincers. La lectura sobre un producte no és tan fàcil com mirar-ne alguna cosa. Si voleu veure un tutorial o vídeo demostratiu, ja sabeu exactament com es pretén utilitzar el producte de manera fàcil i fàcil d’utilitzar. Es necessita menys temps i menys esforç i sereu molt més a prop de comprar l’article desitjat en molt poc temps.

5. Social Media Ecommerce Statistics 2020

Comparteix a:

Si una botiga té presència a les xarxes socials, augmenten les vendes mitjanes un 32 per cent

Font: https://www.bigcommerce.com/blog/5-social-stats-for-online-storeowners/

En general, la majoria de les persones confien en les empreses que cada vegada tenen més presència en línia. Si podeu trobar el seu Facebook o Instagram, augmenta la possibilitat que pugueu conèixer els seus productes. Si els consumidors poden interactuar amb una botiga a través de les seves xarxes socials, és més probable que se sentin còmodes i facin una compra. Així, augmenta les vendes en línia d’una botiga en un 32 per cent.

Facebook és el fòrum de comerç electrònic més popular. Al voltant del 85 per cent de les compres de comerç electrònic en un lloc de xarxes socials procedeixen de Facebook

Font: https://www.shopify.com/infographics/social-commerce

Tot i que potser no en coneixeu, el mercat de comerç electrònic de Facebook pot esdevenir cada vegada més rellevant en el futur. Actualment, al voltant del 85 per cent de les compres de comerç electrònic a les xarxes socials es troben a la plataforma de Mark Zuckerberg.

Si bé actualment Facebook té el monopoli, l’èxit en èxit es podria començar a emular per altres gegants de mitjans socials com Instagram o Twitter. Només el temps dirà a on pot arribar el comerç electrònic i continuar tenint èxit.

Si el contingut és visual, és probable que es comparteixi a les xarxes socials amb 40 vegades

Font: https://www.dreamgrow.com/21-social-media-marketing-statistics/

El contingut visual resulta més atractiu per als consumidors i, per tant, és molt més probable que el comparteixin amb els seus cercles interiors. Les xarxes socials –igual que el comerç electrònic i les compres en línia– canvien la manera de veure els productes. Els productes ara es poden remetre immediatament a amics i familiars si un consumidor n’està satisfet. Fer que un producte sigui comercialitzable a les xarxes socials ara és tan important com garantir que el vostre lloc web sigui fàcil d’utilitzar.

6. Portada de claus

Comparteix a:

Per tant, quines són les claus de compra de la indústria de comerç en línia i de compres en línia que indiquen aquestes estadístiques?

 • Comprendre el funcionament dels consumidors és important per augmentar les vendes de comerç electrònic i compres en línia.
 • L’optimització dels llocs web mòbils ajudarà els consumidors a operar millor i augmentar les vendes. Els llocs web mòbils que no estan optimitzats impedeixen que els clients afectin les estadístiques de rendiment de la plataforma.
 • Si bé l’abandonament del carretó de la compra es produirà fins i tot amb els millors llocs absoluts, és molt important comprendre, si es produeix només perquè els compradors no siguin perjudicials o perquè el lloc en sí sigui un obstacle per al comprador. Si és aquest últim, és important fer modificacions al lloc mateix. Com podria ser aquesta modificació?
  • Notifiqueu als compradors les taxes addicionals amb antelació perquè no es produeixi cap xoc adhesiu al carretó.
  • No oblideu la creació d’un compte per tal de comprar articles.
  • Envieu un recordatori de correu electrònic a les persones que han abandonat els carretons. Encara millor, si una venda arriba als articles del carretó, és molt més probable que la comprin.
 • En el dia i en l’edat de les xarxes socials, el contingut de vídeo pot millorar el compromís i ajudar els consumidors a comprendre la forma en què els productes funcionen d’una manera més eficaç que el contingut escrit o fins i tot fotografies.
 • Les xarxes socials i els seus mercats de comerç electrònic poden ajudar a crear coneixement de la marca. L’ús d’aquesta via pot ajudar a millorar els negocis i a ser competitius en aquesta nova i plena indústria.

En general, la indústria del comerç electrònic i de compres en línia es convertirà aviat en una forma de futur. Les estadístiques de comerç electrònic disponibles demostren que hi ha diverses maneres de visualitzar els aspectes beneficiosos de la compra i venda de serveis en línia.

Tant si teniu en compte el comportament del comprador, el rendiment de la plataforma o les estadístiques de xarxes socials, l’aspecte més important és comprendre el funcionament dels consumidors per continuar creixent el comerç electrònic..

Amb el 95 per cent de les compres dirigides al mercat en línia en gairebé 20 anys, és millor aprendre a aprofitar al màxim la vostra experiència de compra o venda..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map