Wix proti Shopify

Wix Vs Shopify primerjava med seboj, kjer se pregledajo pomembne lastnosti, kot so uspešnost, cene, prednosti in slabosti, da se lažje odločite, preden se prijavite pri enem od teh spletnih mest za programsko opremo za gradnjo in e-trgovino..


Skupni rezultat

Wix

Skupni rezultat

Shopify

To je klic, vendar Shopify izide kot zmagovalec proti Wix. Shopify je boljša programska oprema za nakupovalno košarico za e-trgovino, ki jo je treba uporabiti pri ustvarjanju spletne trgovine.

Zagotovo je Wix dobra izbira za „hobiste“ in manjše spletne trgovine, vendar je Shopify logična izbira, če uporabljate popolno programsko platformo za e-trgovino. Shopify ima tudi ogromno App Store, ki ponuja brezplačne in vrhunske Shopify Apps, s katerimi lahko svojo trgovino napolnite. Tu je odlična zbirka najboljših aplikacij Shopify trenutno.

Primerjalna tabela Wix vs Shopify

povlecite desno

Wix

Shopify

O:Wix.com je vodilna razvojna platforma na oblaku z milijoni uporabnikov po vsem svetu. Uporabniki na Wixu so uporabniki na trgu znani kot neverjeten graditelj spletnih strani z več kot 70 kategorijami predlog, neverjetno prilagodljivostjo in neizmerno enostavno uporabo. To ustreza skoraj vsem spletnim mestom.Shopify je vrhunska programska rešitev za e-trgovino na trgu za uporabnike, ki oblikujejo lastno spletno trgovino z dostopnimi cenami.
Ustanovljeno v:20062004
Ocena BBB:A+A+
Naslov:Nemal Tel Aviv St 40, IzraelUlica 150 Elgin, 8. nadstropje, Ottawa, ON, Kanada, K2P 1L4
Telefonska številka:(800) 600-0949(888) 746–7439
Email naslov:[zaščitena e-pošta]Ni na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Evropa in ZDAOntario, Kanada
Mesečna cena:Od 4,92 dolarja na mesecOd 29,00 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:Ne (samo premium načrti)Ne
Neomejeno shranjevanje podatkov:NeDa
Neomejena e-poštna sporočila:NeNe
Več gostiteljskih domen:N / ANe
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:Vmesnik WixShopify vmesnik
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:14 dni14 dni
Namensko gostovanje na voljo:NeNe
Bonusi & Dodatki:Veliko brezplačnih predlog, med katerimi lahko izbirate.Brezplačna 14-dnevna preizkusna različica, kreditna kartica ni potrebna. Veliko brezplačnih in plačljivih predlog. Vse, kar potrebujete vse v enem, za zagon spletne trgovine.
Dobro: Preprosto za uporabo Drag & Drop Interface – Wix uporablja sistem WYSIWYG (kaj vidite, kaj dobite), ki vam omogoča popoln nadzor in predogled vašega spletnega mesta v realnem času..
Profesionalni dizajni – Wix vam omogoča izbiro med več kot 510 neverjetno elegantnimi in v celoti prilagodljivimi predlogi na osnovi HTML5 ter peščico predlog, ki temeljijo na Flash.
Intuitivne funkcije pomoči – Wix je smiselno voditi vas s svojimi uradnimi podpornimi kanali in z neposredno povezanimi članki o podpori, ki jih najdete s klikom gumbov za pomoč / podporo, ki so vidni skoraj povsod.
Dobite popoln nadzor nad oblikovanjem trgovine.
Dodate lahko toliko izdelkov in različic, kot jih potrebujete.
Enostavna konfiguracija izdelka in več slik izdelka.
Enostaven postopek odjave.
S prodajo programov Shopify lahko preprosto vodite prodajo in lahko povečate konverzije.
Nizke transakcijske provizije.
Slabi: Vidni oglasi na brezplačni različici
Wix vključuje oglaševalske logotipe na strani in na dnu strani vašega spletnega mesta, če uporabljate brezplačni načrt.
Predloge ni mogoče enostavno spremeniti
Trenutno ni možnosti zamenjati predloge, ne da bi pri tem izgubili vsa dela prilagajanja, ki ste jih opravili na svojem spletnem mestu.
Gostovanje po e-pošti in domeni ni vključeno.
Ne najbolj intuitivne platforme.
Povzetek:Uporabnikom omogočajo oblikovanje estetsko privlačne in profesionalne spletne prisotnosti. Izdelovalec spletnega mesta Wix ima vse, kar uporabniki potrebujejo za oblikovanje popolnoma prilagojenega in kakovostnega brezplačnega spletnega mesta, ki uporablja umetno oblikovalsko inteligenco. Ima izredno enostaven vmesnik za nove uporabnike in ima veliko izbiro predlog.Shopify je preprosta za uporabo platforma s številnimi brezplačnimi predlogami in temami za zagon uporabnika. To je za uporabnike, ki segajo od tistih, ki prodajajo na spletu in družabnih medijih, do tistih, ki prodajajo iz prtljažnika svojih avtomobilov. Enostavnost uporabe v tem spletnem gostitelju je taka, da niso potrebne nobene oblikovalske spretnosti, kar omogoča začetnikom, da se lotijo ​​nalog. Yu dobi vse na enem mestu glede na delovanje tukaj.

Oglejte si to objavo, če se sprašujete, ali se lahko Wix in Shopify uporabljata za bloganje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map