Shopify Review 2020 Najboljši ocenjevalec e-trgovine

Shopify je najbolj priljubljena platforma za e-trgovino na planetu. Ta večnamenska programska oprema za e-trgovino je pooblaščena 1 milijon trgovcev in so ustvarili čez 155 milijard dolarjev prodaje. Ta pregled za Shopify zajema vstope in dodatke .


Contents

logotip shopifyShopify Review (povzetek)

O tem

Shopify je vodilna svetovna platforma za e-trgovino SaaS, vse v enem, ki vam omogoča zagon, rast in upravljanje spletne trgovine.

�� Stroški

Shopify ponuja tri načrte cen: Basic Shopify stane 29 USD / mesec, glavni načrt stane 79 USD / mesec, Advanced Shopify pa 299 USD / mesec. Obstaja tudi načrt Shopify Lite, ki stane 9 dolarjev na mesec. (Primerjajte načrte tukaj.)

�� Pros

V celoti gosti platforma in vse v enem, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za tehnične stvari. Ogromen (brezplačen in plačan) trg aplikacij in teme po meri. Zapuščena obnovitev vozička, 100+ plačilnih prehodov, preprosta uporaba trgovine, upravljanje SKU in zalog, vgrajeno SEO, trženje, analitika in poročanje, fleksibilne cene pošiljanja in samodejni davki. Odlična podpora strankam, dokumentacija za samopomoč in skupnost. Prodaja po več kanalih, digitalnih in fizičnih izdelkov (integrirani POS). Oglejte si vse funkcije.

�� Proti

Vgrajen plačilni procesor Shopify vam omogoča samo prodajo iz določenih držav in plačilo transakcijskih pristojbin, če uporabljate plačilne prehode drugih proizvajalcev. Stroški uporabe aplikacij se lahko hitro seštejejo. Gostovanje po e-pošti ni vključeno. Načrt Lite ima omejene funkcije.

Razsodba

»Shopify je najboljša platforma za e-trgovino v celoti, ki jo danes imamo na trgu. Je poceni in ima na stotine vgrajenih funkcij in na tisoče aplikacij. Shopify vam ponuja vse, kar potrebujete, da začnete prodajati prek svoje spletne trgovine, družabnih kanalov ali fizične trgovine s pomočjo integriranega POS-ja. “

najboljše Shopify ocene

shopify pregled

Napajanje več kot 1 milijona spletnih podjetij Shopifyjev letni prihodek je v letu 2019 presegel 1,57 milijarde USD, kar je 47% več kot v letu 2018. In v tem pregledu Shopify, preučili bomo, zakaj nedavna raziskava kaže, da jo priporoča 88 odstotkov uporabnikov.

Kdo je 12 odstotkov, ki se niso povezali s spletnim mestom? Kaj je zaradi tega platforma tako široko uporabljena in močno vidna na področju e-trgovine? Ali je dovolj dostopen za novinca, ki je zasnovan za izkušene tehnološke strokovnjake, ali pade nekje na sredini?

Na koncu bi morali imeti možnost odgovarjati na vsa ta vprašanja in še več. Ker moj cilj ni samo predložiti poglobljen pregled Shopify: upam, da vam bom pomagal pri odločitvi, ali je ta platforma za e-trgovino posebej primerna za vas.

Ugotovite, zakaj podjetja 1M + uporabljajo močan in preprost za uporabo e-trgovino Shopify. Začnite brezplačno preskusno različico zdaj!

Zakaj ta Shopify pregled?

shopify ocene

Kul del tega pregleda je, da ga je napisal nekdo, ki je pred nekaj leti na Shopifyju začel podjetje iz nič in je od takrat postal navdušen uporabnik.

Nisem pa mi neznanka številnih drugih platform za e-trgovino, vključno z BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce in Magento. Kasneje bomo primerjali, kako Shopify izstopa v primerjavi s tistimi glavnimi tekmeci, in kaj točno je ta recenzent prodajal na teh spletnih mestih.

Vedno obstaja možnost, da se vaše podjetje bolje prilega v drugo platformo za e-trgovino. Verjetno ste tu, ker ste slišali vse vrste (verjetno odličnih) stvari o Shopifyju in stehtali, ali bi morali poskusiti. Torej, odpravimo eno bolj očitna vprašanja:

Za kaj lahko uporabim Shopify?

Je platforma e-trgovine, ki je v celoti gostila vse v enem, zato bi moralo biti to vprašanje očitno, kajne? Toda resnica je, da lahko vedno samo odprete trgovino Etsy ali, vraga, zakaj ne bi preprosto ustvarili eBay profila in prodali svoje izdelke tam? Ker iščete zanesljivo platformo, v kateri boste lahko nastavili celotno podjetje, in tu prihaja Shopify.

shopify pregledan

Med pregledovanjem pregledov Shopifyja boste videli široko paleto veljavnih mnenj, vendar prihajajo le iz širokega kroga ljudi. Imajo različne cilje, niše, panoge, izkušnje, seznam se nadaljuje. Če uporabljate Shopify, počnete (na splošno) eno ali več štirih stvari:

Začetek blagovne znamke od kvadratnega
Prodaja preko spleta
Prodaja v trgovini
Trženje vaše blagovne znamke

Preglejmo vsako od teh petih področij in si oglejmo, kako platforma Shopify omogoča njihovo lažje, boljše ali – vsaj – drugačno.

Začetek podjetja na Shopify

Imate idejo za podjetje in iščete kraj za začetek. Ali pa vzamete stranski vrvež in ga premaknete na platformo, kot je Shopify, kjer lahko raste. V tem primeru je Shopify vse samo za vas.

Za razliko od platform, kot je WordPress, ki je precej zapleten in celo Squarespace, ki je vsekakor dostopen, a precej omejen, je Shopify zasnovan za nakupovanje. Bi lahko povedali iz imena? Poleg tega je narejeno za ljudi, ki ne želijo vsega zgraditi iz nič.

Kaj to pomeni za vas? No, če ste že strokovnjak za WordPress, zakaj sploh pomislite na Shopify? Uporabite to strokovno znanje v dobro uporabo! V nadaljevanju tega pregleda Shopify bomo preučili, kako ga lahko integrirate s svojim obstoječim spletnim mestom.

shopify na nadzorni plošči

Zmogljiv vir za zagone

V tem pregledu Shopify bomo preučili vse razloge, kako se zdi, da to spletno mesto sploh ima. In če še ne poznate ogromnega števila marketinških orodij, ki so vam na voljo na spletu, boste verjetno odkrili množico poti, po katerih se lahko spustite, da dosežete svoje poslovne cilje in še dlje.

Shopify vam odlično pomaga, če želite, da je preprosto in graditi od tam. Ne morete imeti nič drugega kot spletno stran, ki prodaja en sam izdelek. Lahko imate spletno mesto Shopify, ki sramoti spletno mesto, ki ga berete. Možnosti so neskončne, ker je bila zgrajena tako.

google trendi

Ustvarjanje blagovne znamke iz Scratch on Shopify

S prvimi koraki začetka poslovanja s podjetjem Shopify se boste zelo zabavali. Lahko začnete celo, preden si omislite ime, z Generator poslovnega imena, ki je prosto dostopen, ni treba odpreti računa. Najbrž ne boste našli tistega, ki bi udaril z nohtom na glavo, vendar boste dobili na tone idej.

Imajo tudi a fantastično orodje za izdelavo logotipov ki jo lahko uporabite, da ustvarite nekaj iz nič ali začnete s predlogo. Slišal sem, da je veliko ljudi pripravilo nekaj preprostega grafičnega oblikovalskega platforme Canva. Če pa svoje podjetje nameravate v celoti postaviti na Shopify, lahko tukaj ustvarite logotip.

Edino, kar je bolj pomembno od imena in logotipa, je odločitev, kaj prodajate. In ker morate ustvarite enoten videz v svoji trgovini in po vseh oglaševalskih kanalih, to boste želeli storiti najprej.

Kako Shopify pomaga zgraditi spletno prisotnost

Ko so vse osnove zaklenjene, želite prodati svoj izdelek. In ker Googlov algoritem še ne more prepoznati vaše veličine, morate svoje ime najti tam.

Shopify ima smešno število marketinških aplikacij in vgrajena orodja za SEO, s pomočjo katerih boste svojo blagovno znamko opazili. Priporočam, da greš z najbolje pregledanimi, najbolj priljubljenimi aplikacijami, vendar brskaj po vsem. Morda boste preprosto odkrili novo možnost, ki vas bo napredovala preprosto zato, ker ne počnete tega, kar počnejo vsi drugi.

Neposredno prek računa Shopify lahko hitro in enostavno:

Pridobite URL po meri ali uvozite enega, ki ga že imate.
Brskajte med brezplačnimi in plačanimi slikami.
Ustvarite popolnoma edinstveno trgovino.

Glejte to:

Nastavitev trgovine v Shopify

armaturna plošča

Lahko odprete trgovino, ne glede na to, ali imate zaloge izdelkov ali ne. Dejansko je poslovni model dropshipping eden izmed bolj priljubljenih poti, ki jih je treba nadaljevati na Shopifyju. Izdelke, ki jih želite prodati, lahko izberete v partnerstvu s podjetjem Dropshipping Oberlo.

Kupec vam plača maloprodajno ceno, vzamete ta denar in ga kupite na debelo, dropshipper pa vso embalažo in pošiljanje opravi neposredno stranki. Bum, dobiček.

Ne glede na to, ali prodajate svoje izdelke ali uporabljate Shopify za dropshipping, lahko temo svoje trgovine izberete na podlagi različnih predlog (nekatere brezplačne, nekatere plačljive). Izdelke boste prilagodili vsebini svojega srca, vključno z dodajanjem opisov (Shopify ima tudi aplikacije za to). In dodajte vse, kar bi morda želeli, na primer stran s pogostimi vprašanji »O nas« in podobno.

Potem pa greš dobro. Mislim, da po vsem povedanem lahko delujočo trgovino razgrnete v manj kot enem dnevu, ne šalite se!

Ugotovite, zakaj podjetja 1M + uporabljajo močan in preprost za uporabo e-trgovino Shopify. Začnite brezplačno preskusno različico zdaj!

Bi morali opraviti brezplačno preizkušnjo Shopify?

Vedno priporočam začeti z brezplačno preskusno različico, čeprav veste, da boste postali plačljivi uporabnik. Na primer, hkrati lahko imate samo eno trgovino Shopify, tako da, če ste na začetku daleč in se odločite, da želite začeti iz nič, izbrisati vse in začeti znova, ne da bi se počutili, kot da bi zapravili denar.

Med pisanjem te recenzije je Shopify ponujal 90-dnevno brezplačno preskusno različico, kar je neverjetno. Toda to je v napoto nove pandemije koronavirusa, zato je zagotovo začasno. Kljub temu pa je vredno izkoristiti vse ponudbe brezplačne preskusne različice, četudi le običajnih 14-dnevnih.

Shopify Capital je kreditni program za kvalificirana podjetja, ki je še en potencialni način za startupe, ki iščejo nekaj semenskega denarja, s katerim bi se spopadli z oglaševanjem in širše. Lahko bi bilo vredno pogledati.

Ali morate zagnati trgovino Shopify, morate imeti licenčno podjetje?

nastavitve

Tehnično: ne. Za odpiranje lastne trgovine Shopify vam ni treba biti licencirano podjetje. Davke na vsak dohodek bi morali plačati samo tako, da vložite davke na samozaposlitev, za katere so potrebna četrtletna plačila.

Vendar toplo priporočam, da čim prej odprete licenčno podjetje, po možnosti preden prodate svoj prvi izdelek. Želite se zaščititi pred osebno odgovornostjo in ima davčne ugodnosti, še posebej pomembno, če ste zaposleni drugje in je trgovina Shopify stranski vrvež.

Vrste spletnih trgovin na Shopify

shopify vrste trgovin

Vrsta spletne trgovine, ki jo odprete na Shopify, je precej omejena na vašo domišljijo. Ali prodajate infrardeče savne? Potem vas bom morda kmalu pregledal! Ali dostavljate odtise po naročilu ali oblačila? Ali prodajate hrano ali pijačo? Dodatki ali obrti? Knjige, stripi, romani, prižgani magi?

To je pošten pregled Shopify, zato bodimo iskreni tukaj: to je dobičkonosno podjetje, kar pomeni, da želijo čim več strank. To pomeni, da je njihova platforma zasnovana tako, da ustreza vsem vrstam podjetij, ki jih je mogoče zamisliti (če je to mogoče prek spleta).

Prodaja preko spleta s Shopify: pregled

Opozarjam vas trenutno: čas začne teči, ko začnete graditi svojo trgovino. Prilagodljivo je preprosto prilagoditi, na koncu pa se lahko zanesete in spoznate, da je preteklo osem ur in vse, kar ste storili, se igra z barvo ozadja. To ni slabo, ampak je pravzaprav priča o dostopnosti in enostavni uporabi.

Spletno trgovino Shopify je težko premagati

poosebite teme

Dobesedno. Težko je ustvariti tako dobro spletno mesto – če je to sploh mogoče. Če pa imate v trgovini hiper specifično vizijo, jo lahko zgradite iz nič ali prilagodite predlogo Shopify tako, da uredite neposredno v zaledju HTML. Najboljše iz obeh svetov!

Ko imate obstoječe posnetke svojih izdelkov, morate vse datoteke samo povleči in spustiti na spletno mesto. Ustvarite lahko galerije, diaprojekcije ali statične slike. Besedilo lahko postavite kamor koli želite. Brskate lahko po več deset tem in se z njimi igrate.

Medtem ko imata Squarespace in Wix predloge več, funkcije e-trgovine Shopify v moji knjigi premagajo Wix in Squarespace, predloge pa ne bodo dovolj dobro prodajno mesto, da bi to nadomestilo. (Preberite mojo primerjavo Squarespace vs Wix.)

Pregled nakupovalne košarice Shopify

Neverjetno, lahko sprejmete več kot sto oblik plačila prek Shopifyja, če živite v Združenih državah Amerike (ne morem potrditi drugih lokacij). Sem spadajo vse glavne kreditne kartice in e-denarnice, pa tudi kripto valute in širše.

Nadalje bodo izračunali vse na podlagi lokalne davke in valuto kupca. Če ste mednarodni prodajalec, veste, da bo vaša blagajna prevedena tako, da se nahaja tam, kjer je prodajalec, vključno z lokalno valuto.

Če še niste uganili, lahko predhodno nastavite tarife pošiljanja ali pa Shopify samodejno izračuna pošiljanje, čeprav to zahteva Shopify Advanced načrt. Če imate različne predmete, pa je verjetno nadgradnja vredna, tudi če gre samo za samodejne izračune pošiljanja. Tega ne želite podcenjevati!

ladijske cone

Varnost nakupovalne košarice

Prav tako so na najvišji ravni standarda za varovanje podatkov o industriji plačilnih kartic (PCI DSS), kar pomeni, da so njihovi varnostni ukrepi natančneje pregledani kot večina podjetij. Izkoristijo najsodobnejšo šifriranje, da bodo vse informacije varne in varne. In tekom leta so izplačevali hekerjem whitehat več kot 850.000 dolarjev za poročanje o napakah, ki so jih vse zakrpali.

Dejansko bo Shopify izplačal kar 50.000 ameriških dolarjev za prepoznavanje posebnih varnostnih težav, s čimer bo spodbudila prijavo ranljivosti konkurenčnost in njihovo izkoriščanje..

skladnost pci

Ko odprete trgovino na Shopify, bo vaše spletno mesto samodejno vsebuje 256-bitno šifriranje SSL, kar obiskovalcem vzbuja popolno zaupanje v vašo trgovino, da so njihovi podatki o plačilu varni. Ker bo malo dokazov, da vaše spletno mesto gosti Shopify, bo malo, to je odličen način za zagotovitev varnosti za vašo blagovno znamko.

Kako upravljati s trgovino Shopify

Všeč mi je mobilna aplikacija Shopify, vendar sem v tem pregledu podrobneje opisana nekaj razdelkov. (Spojler: Iz mobilne naprave lahko naredite skoraj vse.)

Vendar pa je robustna armaturna plošča, naj bo to namizna ali mobilna različica, kar me res odganja. Zajemajo vse možne podlage in zasvojenost spremljajo vašo rast, prodajo, obiskovalce, sledenje naročil in še več. Predstavitev podatkov je od zgoraj navzdol, a kristalno jasna, o kateri ne morem reči dovolj dobrih stvari.

poročanje

Kako se armaturna plošča Shopify primerja s svojimi konkurenti? Vsaka platforma za e-trgovino ima komponento interaktivne nadzorne plošče, vendar nobena ni tako čista in vse na enem mestu kot različica Shopify. Za manj spretne ljudi je skoraj popoln.

Shopify vam omogoča, da dodate toliko spustnih datotek, kot jih potrebujete za svoje izdelke, čeprav boste verjetno morali prenesti aplikacijo, če jih imate več kot eno ali dve.

Če na primer prodajate majico različnih barv in različnih velikosti, ima stranka dve spustni eno, eno za barvo in velikost, slika izdelka pa se lahko spremeni tudi,.

upravljanje zalog

Je to edinstveno za Shopify? Ne, lahko to storite na (mislim, da) vseh platformah za e-trgovino, vključno z vsemi, s katerimi imam izkušnje, od Magento do WooCommerce. A vseeno je treba omeniti.

Vsak element lahko navedete tudi ločeno glede na barvo, obliko, velikost in ne glede na primer, odvisno od vaše panoge. To je lahko tudi odlična strategija SEO, saj je vsaka stran izdelkov lastna priložnost, da jo prepoznajo algoritmi iskalnikov.

Kako zmogljiv je kot gostitelj spletnih strani?

Zmogljivosti spletnega gostitelja Shopify so naravnost impresivne. Dobiš neomejena pasovna širina, čeprav bi to moralo biti običajno, saj bi bila rast vašega podjetja drugače omejena. Oni tudi samodejno posodobite svoje spletne zmogljivosti, ni treba, da se vaše spletno mesto spušča in da stranke čakajo na posodobitev. To je odličen način, da jih izgubite!

Kar pa bi lahko bila moja najljubša komponenta njihovega spletnega gostovanja, je neomejeno posredovanje e-pošte, ki je lahko zelo koristno. Tako ustvarite različna e-poštna sporočila za različne oddelke in racionalizirate komunikacijo s strankami. Konec koncev ne želite, da vaše zahteve po dizajnu poiščejo vaš IT oddelek.

zanesljivo spletno gostovanje v e-trgovini

Medtem ko množična podjetja verjetno pametno vlagajo v bolj specifičen prostor strežnika, večina trgovin ne bo nikoli imela težav s pasovno širino, medtem ko bodo uporabljali Shopify kot svojega spletnega gostitelja.

Pregledovanje podatkov iz trgovine Shopify

O nadzorni plošči Shopify sem že nadaljeval, kjer lahko najdete večino podatkov, ki jih iščete hkrati. Lahko pa dobite veliko bolj poglobljene s podatki, zbranimi iz tekoče prodaje. Shopify je zasnovan tako enako robustno ali minimalno, kot želite.

Najbolj očitne podatkovne točke so, kateri izdelki se premikajo in kateri ostanejo na “policah”, tako rekoč. Google Analytics je neposredno združljiv tudi z nastavitvijo vaše trgovine, zato boste imeli na voljo vsa ta vpogleda. Vsa poročila o prometu in napotitvah lahko hitro in čim bolj podrobno poiščete ter jih izvozite v različne vrste datotek, kot so Excel in PDF.

Morda ne boste potrebovali vsake podatkovne točke, vendar če kdaj najamete strokovnjaka, bi morali zahtevati vse, kar vam bo dalo najboljše možnosti za pretvorbo več strank.

Ali je aplikacija Shopify boljša od počitka?

Trgovina z aplikacijami

Bati ni težko takoj povedati, da je Shopify zasnovan za vsakogar, kar pomeni, da je hiper intuitivna navigacija in izjemno enostavno upravljanje ključna prodajna točka. Tako izdelava preproste mobilne aplikacije, ki vam omogoča, da praktično vse, kar potrebujete iz svojega telefona, prihaja z ozemljem.

Shopify ponuja najboljšo mobilno aplikacijo v trgovini za e-trgovino na trgu. Obdobje, konec zgodbe! Sem jih vse preizkusil? Res je, da ne. Poskusil sem že veliko in to je daleč najljubša programska oprema za e-trgovino glede navigacije, dostopnosti in funkcij.

Kupcem boste lahko pošiljali e-pošto in klicali, upravljali zaloge in pregledovali nadzorno ploščo. To ni le zelo priročno, ampak se zdi pomembno za današnji svet.

Najljubši del Shopify je podpora strankam

Skupina za nego strank v podjetju Shopify je strastna in pripravljena iti nad in naprej. Zame je to veliko prodajno mesto. Ne morem vam povedati, kolikokrat sem si potegnil lase z drugimi skupinami za podporo strankam. In kdor se tako počutim, se nikoli ne bo zgodilo, dobi zlato zvezdo.

Vendar pa podpora 24-7-365 prek klepetanja v živo, spletnega obrazca, e-pošte in telefona ni edinstvena za Shopify in tudi izjemna storitev za stranke. Vsa spletna mesta za e-trgovino, namenjena pomoči malim podjetjem, uspevajo, poskrbite za odlične dežurne predstavnike.

Toda Shopify vseeno naredi korak naprej kot večina drugih funkcij, ki vam bodo pomagale doseči nove višine kot podjetnik. Poleg standardnega centra za pomoč pri pogostih vprašanjih imajo zelo koristne in pogosto očarljive razprave na forumu, kjer sem našel nešteto nasvetov in spoznanj.

Pregled o upravljanju z opeko in malto s trgovino Shopify

Shopify je platforma za e-trgovino, ki jo lahko uporabite tudi za svojo fizično trgovino. To je neverjeten vir za podjetja, ki prodajajo tako v spletu kot v trgovini, saj boste želeli poenostavljen sistem upravljanja, ki upošteva vse prodaje in operacije.

Nekateri izdelki se lahko prodajajo bolje v trgovini kot na spletu. Vaš skupni prihodek je, kako pravilno razporedite sredstva. Vaša trgovina ne more delovati do najvišjih stopenj produktivnosti in organizacije brez pravega prodajnega sistema (POS).

Če pa imate za svojo trgovino ločen POS sistem, ki zahteva, da ročno naložite ali (kar je še huje), ročno vnesete podatke, se bo verjetno zgodila človeška napaka. Zelo koristno je delovanje spletnih in prodajaln na isti platformi.

Shopify Kakovost strojne opreme

Tako elegantni in lepi kot je trdi disk sistema Shopify POS, so izjemno obstojni, kar pomeni, da se bodo dobro odrezali tako v butičnih modnih prodajalnah kot v zasedenih restavracijah – in v vseh vrstah maloprodajnih in prehrambenih storitev med.

Strojna oprema je v veliki meri združena v tri kategorije, čeprav prva zajema vse, kar boste potrebovali za postavitev POS-sistema v trgovini. Trgovinski komplet ima stojalo za iPad, čitalnik kartic in vso potrebno dodatno opremo. Vsak se prodaja tudi posebej.

Prav tako je vse oblikovano tako, da je čim bolj vsestransko uporabno. Vaše osebje lahko iPad nosi s seboj, da bi servisiralo stranke, enako velja za čitalnik kartic. Svojo POS strojno opremo lahko vzamete s seboj tudi izven trgovine, da bi lahko opravljali dostave, ocene, namestitve itd.

Sistem POS Shopify je eden najbolj robustnih na trgu

Medtem ko je POS sistema enostavno naučiti in uporabljati, nudijo videoposnetke za usposabljanje, tako da lahko vi in ​​vaši zaposleni skupaj postanete Shopify POS strokovnjaki – in vsi novi zaposleni se lahko hitro vkrcajo..

Poleg tega lahko številne dodatne aplikacije Shopify olajšajo zares odlične funkcije tudi za vaš POS. Lahko si rezervirate sestanke, tečaje in seminarje, medtem ko samodejno načrtujete in spremljate udeležbo. Lahko prodajate po izdelkih, po teži ali po času. Hitro lahko spremenite cene, onemogočite izdelke in izvedete promocije in popuste. Možnosti so res neskončne.

Medtem ko bom preučil nekaj svojih najljubših komponent, to nikakor ni popoln seznam načinov, kako lahko uporabite ta POS sistem za vas in za vaše podjetje.

nakupovalno mesto

Neverjetna prilagodljivost plačil

Stopnje kreditnih kartic so izjemno nizke, čeprav se znižajo večji kot je vaš sistemski paket POS. Želim si, da bi bila to standardno nizka stopnja, vendar je še vedno zelo konkurenčna. Za povračila in zamenjave vam ne bodo dodatno zaračunani, kar bi moral biti splošni standard.

Prav tako lahko zaračunate več kot eno kreditno kartico in razdelite plačila. Stranka, ki želi to storiti, bo zelo odvračana, če vam jih ne bo uspelo prilagoditi. Če štirje želijo razdeliti ček ali ena oseba želi delno plačati, preostanek pa plačati v gotovini, Shopify olajša vse to.

V bistvu imate nadzor nad svojimi plačili. Če ljudje plačujejo z digitalnimi točkami ali festivalskimi vstopnicami, sprejmete to obliko valute in jo zapišete v svoj POS, kot da bi šlo za kakšen drug način plačila.

prehodi za plačila

Funkcije sledenja in upravljanja sprememb v igrah

To ni toliko koristno od Shopify POS, kot za to, zakaj na splošno vlagate v POS sistem. Ni boljšega načina za spremljanje vseh nakupov in zalog. Osebje lahko ure in ure sprejema s POS. Blagajne lahko prek sistema vklopite na letenje, tako da vedno veste, kdo je upravljal z gotovino, kdaj in na kateri predal.

Vsi podatki so lahko tudi sinhronizirano z vašimi QuickBooks (ali drugo računovodsko platformo), s katerim lahko spremljate vse davke. In lahko omejite tisto, kar določeni uslužbenci lahko in česa ne zmorejo. Na primer, zaposlenim morda ne želite dovoliti, da sami kupujejo predmete ali dodajajo popuste.

Ponovno, ne glede na stopnjo nadzora ali sledenja, ki jo želite imeti nad svojim podjetjem, lahko Shopify POS (in odkrito povedano, vsi POS sistemi, vredni svoje soli) to uresniči..

poročanje

Orodja za vzpostavljanje odnosov s strankami

Orodja Shopify POS, ki so usmerjena k strankam, ponujajo nekaj resnično zanimivih stvari. Zdi se, da vse več podjetij svojim strankam omogoča, da naročajo neposredno z ekrana. Lahko pa greste tudi brez papirja in še vedno sprejemate nasvete tako, da po prevzemu naročila obrnete iPad, da se sooči s stranko.

Potrdila lahko pošljejo neposredno na njihovo e-pošto, za nagrade pa se lahko prijavijo tako, da navedejo svoje kontaktne podatke.

Z vaše strani lahko enostavno iščete izdelke in preverite, ali je kaj na zalogi ali ni na zalogi. Ustvarite lahko profile strank, ki lahko zbirajo izjemno koristne podatke in podatke o dosegu. Svoj lastni program nagrajevanja zvestobe lahko celo integrirate neposredno prek prodajnega mesta Shopify, ni treba, da bi se ukvarjali s tretjo osebo.

Združitev spletne trgovine Shopify z maloprodajno lokacijo

Ko se ukvarjate osebno in prek spleta, potrebujete vse, kar je povezano na eni platformi. Predvidevam vam, da koristi precej odtehtajo dodatne stroške. Povečanje produktivnosti – in brezhibna povezava, ki prinaša neprimerljiv duševni mir – so praktično neprecenljivi. Zgledali boste lahko celoten posel in vse njegove vidike, ne pa ga obravnavali kot dve ločeni podjetji.

Eden najambicioznejših načinov, kako si ogledati POS Shopify v kombinaciji s spletno prodajo, je potencialno odpraviti trgovino ali odpreti drugo lokacijo. Z upoštevanjem knjig posamično in ne s korakom nazaj in ob pogledu na vse to v realnem času lahko vam pomaga nenehno optimizirati in ponovno ocenjevati prihodnost vašega podjetja. Tako dragoceno.

Kako prodajati digitalne izdelke na Shopify

Ne boste imeli prodajaln za svoje digitalne izdelke, prav tako pa vam ne bo treba upravljati z omejenim zalogom. Zakaj torej prodajati na Shopify?

No, ker je zelo razširljiv in bogat z značilnostmi. Če digitalne izdelke premikate s hitrostjo, ki zahteva, da prodajate neposredno s svojega spletnega mesta, ne pa na spletna mesta drugih prodajalcev, kot sta Etsy in Amazon, je Shopify odlična izbira.

Če pa je finančno bolj smiselno, da del vsake prodaje preprosto plačate tretjemu prodajalcu namesto mesečnih pristojbin Shopify, je to boljša pot.

Preprosto povedano: digitalne izdelke lahko prodajate v storitvi Shopify, tako kot fizične predmete. Presenetil pa bi me, če bi bilo vse skupaj toliko smiselno, če ne prodajate tudi fizičnih izdelkov ali storitev.

Trženje preko Shopifyja

marketinška orodja

Optimizacija vaše tržne strategije z vlečenjem podatkov iz več različnih virov lahko postane zmeda, zmeda pa vodi do vpogledov. Dobra stvar Shopify vam omogoča, da vse naredite na enem mestu.

Vaša trgovina Shopify je mesto, kjer lahko nenehno nadgradite svojo blagovno znamko. To pomeni pisanje in objavljanje člankov na spletnem dnevniku, ki pomagajo vaši publiki in izboljšajo vašo razvrstitev v Googlovem iskanju. Pomeni popolno integracijo s trženjem na družbenih medijih, kjer lahko stranka, ki klikne vaš oglas, kupi izdelek, ne da bi pri tem nikoli zapustili Facebook ali Instagram.

Pomeni določiti, kje se nahaja vaše trenutno občinstvo, nenehno privabljati nove stranke in aktivno graditi nove ponudbe za razširitev svojega potencialnega odjemalca.

Shopify vas pokriva na vseh frontah.

Oglejte si ta video za nasvete o trženju z uporabo Shopifyja:

Blog in SEO orodja

shopify seo in blogging

Spletni dnevnik lahko zgradite neposredno v trgovini Shopify, tako da bodo lahko kupci imeli vpogled na vse svoje izdelke, vse na enem mestu.

Priporočam, da v svojo nišo najamete blogerja, da izvleče vsebino. Vredno je naložiti, da najprej ustvarite močan blog in nato vsak teden objavite nekaj novega – hkrati pa promovirate obstoječo vsebino na svojih kanalih v družabnih medijih.

S pomočjo orodij Shopify SEO lahko ugotovite najboljše strategije, vendar boste verjetno želeli del pisanja vsebine oddati v oddajo. Lahko je velik odtok energije in voditi morate podjetje.

Ne pozabite, da lahko uporabite SEO-orodja Shopify za optimizacijo vseh delov vašega spletnega mesta, od domače strani do kategorij izdelkov do posameznih strani izdelkov. In bolje boste optimizirani za iskalnike, bolj organskega prometa boste prejeli, kar še izboljša SEO.

seo trgovina z aplikacijami

Če zaupate Googlovi kampanji za pametno nakupovanje?

Shopifyjeva integracija z Googlovim pametnim nakupovanjem je odlična, če želite sedeti nazaj in opazovati, kako se potencialni kupci srečujejo. Za tiste, ki Google Ads ne poznajo in se želijo takoj začeti, pravim, pojdite. Vendar to ne bi smelo biti vaša dolgoročna strategija digitalnega trženja.

pametno nakupovanje v Googlu

To je morda moja edina večja pritožba glede Shopifyja: Google Smart Shopping se sliši tako, kot da je to standard ali ne. Tukaj je nekaj: to je zelo omejujoče, kar pomeni, da ne boste imeli takšnega nadzora, ki bi ga moral strokovnjak za PPC in upravljavec digitalnih oglasov pravilno opraviti..

Tukaj je tisto, kar lahko NE naredite, če namesto tega sami upravljate oglaševalske akcije za Google Ads, uporabljate Google Smart Shopping:

 • Izključite določene iskalne izraze z negativnimi ključnimi besedami.
 • Izključite določena oglasna omrežja.
 • Izključite posebne naprave.
 • Nadzorite ciljanje na lokacije, ki niso v nastavitvi države. Če vodite lokalno prodajalno, je to bistveno prekinitev.
 • Izvajajte redne prilagoditve ponudb.
 • ZADNJI OD VSEH: Ne boste imeli podrobnega poročanja, kar pomeni, da ne boste vedeli, ali vaš promet večinoma prihaja iz določenega vira, kot sta YouTube ali Gmail oglasi.


Nekatere omejitve pa so tisto, kar iščejo ljudje, ki uporabljajo Google Smart Shopping. Oglasi se bodo samodejno razvrstili na podlagi, ciljno usmerjanje vaše publike pa bo avtomatizirano. To pomeni, da se lahko usedete in zaupate Googlu, da bo obiskal pravo občinstvo za vas.

Shopify Daje uporabnikom Google Ads prvič 100 USD

Pogoj je, da morate za nov račun porabiti najmanj 25 dolarjev. Znesek v višini 100 USD bo veljal samo za Google Shopping kampanje. Kljub temu lahko to pomeni veliko porabe za oglase, odvisno od konkurenčne ravni vaše niše. Če še nimate računa za Google Ads, ni razloga za to izkoristiti.

google oglasi 100 USD dobro

Kaj je komplet? Pregled Shopifyjevega virtualnega pomočnika

Kar me je pri Kitu najbolj navdušilo, je, kako se je sčasoma izboljšal. Toda že na začetku je bil Kit zelo uporabna (in brezplačna!) Aplikacija, ki jo pogosto uporabljam. Ta “virtualni pomočnik” lahko dejansko napiše oglase v družabnih medijih za vas. Vedno rad vstopim in se jih dotaknem, včasih jih celo v celoti preberem, vendar je zelo priročno.

Kit je tudi odlična aplikacija za opomnike za spremljanje e-poštnih sporočil, saj se ta seznam opravkov lahko hitro zlije, če ni avtomatiziran. Ko se dotaknete začetnih prilagojenih e-poštnih sporočil, lahko pošljete vse vrste pametnih avtomatiziranih sporočil, da ohranite sodelovanje s strankami. Obožujem to.

Takole je videti

trgovina komplet crm in pomočnik

Kit lahko uporabite tudi za samodejno delo v drugih aplikacijah, zlasti v tržni niši. Kit uporabljam tudi za knjigovodstvo in zbiranje idej o potencialnih novih načinih izdelkov. Ga potrebujete? Ne. Je super imeti in zastonj? Da in da.

Kako prodati storitve na Shopify

Čeprav je Shopify potencialno odlična izbira za prodajo digitalnih izdelkov, v resnici ni narejena za prodajo storitev. Če prodajate po naročilu pohištvo po meri ali kaj podobnega, potem izdelek še vedno prodajate. Po storitvah govorimo o grafičnem oblikovanju, kodiranju, računovodenju, pisanju in podobno. Obstajajo platforme, ki so za ponudnika storitev veliko bolj uporabne.

Vendar pa ima Shopify aplikacije, namenjene prodaji storitev, s prodajo izdelkov bi bil ravno v tandemu. Prav tako je to samo moje osebno mnenje – a ker se le malo ukvarjajo z izvajalci spletnih trgovin, ne bi bil presenečen, če bi se strinjali z mano.

Ali so brezplačne aplikacije Shopify uporabne?

Na primer, Kit virtualni asistent je brezplačen, zato da, brezplačne aplikacije so uporabne. Vem, da jih je 3600, in ne pričakujem, da boste šli skozi vse. Priporočam pa, da se igrate z iskalno vrstico in si ogledate, kaj lahko ponudijo. Z več kot tisoč brezplačnimi aplikacijami, ki bi jih lahko izbirali, bi stavil denar, da boste presenečeni nad nekaterimi orodji, ki so na voljo brezplačno.

Zelo priporočam, da redno obiščete domačo stran trgovine Shopify. V razdelkih Kadrovski izbori in trendi lahko odkrijete nekaj zanimivega in edinstvenega, kar morda niste pomislili. Stvari lahko uredite tudi po svojih ciljih, kot je prodaja izdelkov.

shopify trgovina z aplikacijami

Ali so plačane aplikacije Shopify vredne?

Ne zanemarjajte vprašanja, če pa je nekaj vredno, je vredno. Vsekakor priporočam, da si ogledate ocene, vendar številne aplikacije v trgovini Shopify omogočajo, da jih preizkusite z brezplačno preskusno različico. Potem se lahko vprašate: “Bi za to plačal?” Če je odgovor pritrdilen, potem je vredno.

V nekaterih primerih, boste morda morali vlagati v plačljive aplikacije da vaša spletna trgovina pravilno deluje. Zato bo vaša osebna izkušnja najpomembnejši pregled, ki ga boste upoštevali. Če ni tako stroškovno učinkovito voditi podjetje v polnem potencialu, sploh na začetku, boste morda želeli razmisliti o alternativni platformi za e-trgovino..

Preden pa se obrnite na stran za podporo strankam Shopify, da preverite, ali bodo znižali cene, da vam bodo ustrezali. Ne boli vas prositi! Previdno preberite tudi ocene Shopify App, saj jih bo veliko odkrilo pomanjkljivosti in vam prihranilo čas za njihovo preizkušanje! 

kupite plačljive aplikacije

Shopify partnerji in razvijalci aplikacij

Shopify ponuja široko paleto drugih priložnosti, razen tega, da je platforma za spletne trgovine. Lahko postanete tudi Shopify partner, ki vključuje ljudi, ki gradijo trgovine za druge ljudi, zagotavljajo svoje storitve podjetjem, ki potrebujejo pomoč, in razvijajo aplikacije Shopify. Lahko je odličen dodaten vir prihodka – ali kariera s polnim delovnim časom.

Shopify partnerji in razvijalci aplikacij

Shopify Academy Review

shopify akademijo

Najprej so tečaji Akademije Shopify brezplačni. To ni območje prodaje, to je resnično brezplačen vir nadvse dragocenih informacij.

Bodimo resnični: Shopify želi, da še naprej plačujete naročnino in stroške aplikacij, in več ko kupci kupujejo vaše izdelke, več jih boste plačali z (majhnimi in razumnimi, vendar še vedno obstoječimi) pristojbinami za obdelavo..

To ni strelec njihove ekipe – denar morajo zaslužiti kot mi. Bolj je to, da domov pripeljemo, da je Shopify Academy fantastičen kraj za pridobivanje informacij kolegov podjetnikov o strategijah, ki so jim pomagale. Če že poslušate vse poslovne podcaste in berete vse knjige uspehov, ki jih lahko dobite, lahko v svoj repertoar dodate tudi tečaje Shopify Academy..

Ali lahko dodate Shopify na obstoječa spletna mesta?

Vsekakor lahko. S svojim računom Shopify (vključno s Shopify Lite) lahko prodajate izdelke na svojem spletnem mestu, ne da bi vse vsebine preselili v ločeno trgovino Shopify. Shopify omogoča preprosto dodajanje gumba “KUPI ZDAJ” na obstoječe spletno mesto in začnete prodajati, kar želite.

Odpreti morate Shopify račun, vendar ni všeč, da vas to vodi na celotno stran Shopify – celoten postopek se izvede neposredno na vašem spletnem mestu, kar je super, če vprašate mene.

kupi gumb za nakup na obstoječem spletnem mestu

Če najamete Shopify strokovnjaka?

“Shopify Expert” ne pomeni nujno nekoga, ki je izredni proizvajalec trgovin za e-trgovino. Naslov obsega najrazličnejše strokovnjake v velikem številu specialnosti.

Lahko se podate z izkušenim strokovnjakom s tonami izkušenj ali novincem, ki ponuja njihove storitve po znižani ceni. Ne pozabite nakupovati – tržnica je zrela z neverjetnim talentom, ki vam olajša delo.

Potem so tu še strokovnjaki, ki vam lahko iz nič ustvarijo celotno trgovino in vas vse pripravijo na prodajo izdelkov, povrnejo začetne stroške in začnejo donosno novo podjetje. Del njihovega dela bi moral biti v tem, da dolgoročno plačajo sami.

kupci strokovnjakov

Kaj je Shopify?

Shopify je vodilna svetovna platforma za e-trgovino SaaS, vse v enem, ki vam omogoča zagon, rast in upravljanje spletne trgovine s pomočjo stotine vgrajenih funkcij in na tisoče aplikacij. Shopify vam ponuja vse, kar potrebujete, da začnete prodajati prek svoje spletne trgovine, družbenih kanalov ali vaše fizične trgovine prek njihovega integriranega POS-a.

Kakšne so prednosti Shopifyja?

Shopify je platforma e-trgovine, ki je v celoti gosti in vse v enem, kjer vam ni treba skrbeti za tehnične stvari. Ima ogromno (brezplačno in plačano) tržnico aplikacij in teme po meri. Zapuščena obnovitev vozičkov, 100+ plačilnih prehodov, preprosta uporaba trgovine, upravljanje SKU in zalog, vgrajeno SEO, trženje, analitika in poročanje, fleksibilne cene pošiljanja in samodejni davki. Odlična podpora strankam, dokumentacija za samopomoč in skupnost. Prodaja po več kanalih, digitalnih in fizičnih izdelkov (integrirani POS).

Kakšne so slabosti Shopifyja?

Vgrajeni plačilni procesor Shopify vam omogoča le prodajo iz določenih držav in plačujete transakcijske provizije, če uporabljate plačilne prehode drugih proizvajalcev. Stroški uporabe aplikacij se lahko hitro seštejejo. Gostovanje po e-pošti ni vključeno. Načrt Lite ima omejene funkcije.

Upam, da je bil ta pregled Shopify koristen!

Čeprav ta platforma nakupovalnih košaric ni namenjena vsem podjetnikom, si je težko predstavljati boljšega kandidata za doseganje poslovnih ciljev v e-trgovini. Vesela prodaja!

Ugotovite, zakaj podjetja 1M + uporabljajo močan in preprost za uporabo e-trgovino Shopify. Začnite brezplačno preskusno različico zdaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map