Shopify Review 2020, najbolje ocijenjeno graditelj e-trgovine

Shopify najpopularnija je platforma za e-trgovinu na planeti. Ovaj sveobuhvatni softver za e-trgovinu postaje ovlašten 1 milion trgovaca i generirali su preko 155 milijardi dolara prodaje. Ovaj pregled proizvoda Shopify pokriva ulaze i iznose .


Contents

shopifyjev logoShopify Review (sažetak)

Oko

Shopify je vodeća svjetska sveobuhvatna platforma za e-trgovinu SaaS koja omogućuje pokretanje, rast i upravljanje internetskom trgovinom.

�� Trošak

Shopify nudi tri plana cijena: Basic Shopify košta 29 dolara mjesečno, glavni plan košta 79 dolara mjesečno, a Napredni Shopify košta 299 dolara mjesečno. Tu je i Shopify Lite plan koji košta 9 dolara mjesečno. (Usporedite planove ovdje.)

�� Pros

Potpuno ugođena i all-in-one platforma znači da se ne morate brinuti zbog tehničkih stvari. Ogromno (besplatno i plaćeno) tržište aplikacija i prilagođene teme. Napuštena oporavak kolica, 100+ pristupnika plaćanja, jednostavan za korištenje prodavaonica, upravljanje SKU-om i zalihama, ugrađeni SEO, marketing, analitika i izvještavanje, fleksibilne stope isporuke i automatski porezi. Izvrsna korisnička podrška, dokumentacija za samopomoć i zajednica. Prodaja na više kanala, digitalnim i fizičkim proizvodima (integrirani POS). Pogledajte sve značajke.

�� kontra

Shopifyjev ugrađeni procesor plaćanja omogućuje vam prodaju samo iz određenih zemalja, a morate platiti naknade za transakcije ako koristite treće pristupnike za plaćanje. Trošak korištenja aplikacija može se brzo zbrojiti. Gostovanje e-pošte nije uključeno. Lite plan ima ograničene mogućnosti.

Presuda

„Shopify je najbolje platforma e-trgovine na cijelom tržištu do danas. To je razumne cijene i isporučuje se sa stotinama ugrađenih značajki i tisućama aplikacija. Shopify vam daje sve što je potrebno da biste započeli s prodajom putem svoje internetske trgovine, društvenih kanala ili fizičke trgovine putem svog integriranog POS-a. “

najbolje Shopify recenzije

shopify pregled

Osiguravanje više od 1M internetskih tvrtki Shopifyov godišnji prihod nadmašio je 1,57 milijardi USD u 2019. godini, što je 47% više u odnosu na 2018. godinu. u ovom osvrtu Shopify, istražit ćemo zašto nedavno istraživanje pokazuje da ga preporučuje 88 posto korisnika.

Tko je 12 posto koji se nisu povezali sa web-lokacijom? Zbog čega je ova platforma tako široko korištena i istaknuta u sferi e-trgovine? Da li je dovoljno pristupačan za novopridošlog klijenta, dizajniran za iskusne tehnološke stručnjake ili pada negdje u sredini?

Na kraju biste trebali moći odgovoriti na sva ta pitanja i još mnogo toga. Budući da moj cilj nije samo pružiti detaljni pregled Shopify: nadam se da ću vam pomoći da odlučite je li ova platforma e-trgovine posebno za vas.

Otkrijte zašto tvrtke 1M + koriste moćan i jednostavan za upotrebu graditelj e-trgovine Shopify. Započnite besplatno probno razdoblje sada!

Zašto ovaj Shopify pregled?

shopify recenzije

Super dio ove recenzije je da ju je napisao netko tko je započeo posao od početka na Shopify prije nekoliko godina i od tada je postao entuzijastni korisnik.

Međutim, nisam mi stranac niz drugih platformi za e-trgovinu, uključujući BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce i Magento. Kasnije ćemo usporediti kako se Shopify ističe u odnosu na one glavne konkurente, kao i što se ta recenzentica prodavala na tim web stranicama.

Uvijek postoji mogućnost da se vaše poslovanje bolje uklopi u drugu opciju platforme za e-trgovinu. Ali vjerovatno ste ovdje jer ste čuli sve vrste (vjerojatno sjajnih) stvari o Shopifyju i procenjujete treba li ga pokušati. Pa, neka vam jedno od najočitijih pitanja izmakne:

Za što se mogu koristiti Shopify?

To je platforma e-trgovine u cijelosti s hostom, pa sve to treba biti očito, zar ne? Ali istina je da uvijek možete otvoriti Etsy dućan ili, kvragu, zašto jednostavno ne napravite eBay profil i tamo prodate svoje proizvode? Budući da tražite čvrstu platformu u kojoj možete smjestiti cijelu tvrtku, i tu dolazi Shopify.

shopify pregledan

Dok pregledavate recenzije Shopifyja, vidjet ćete širok raspon valjanih mišljenja, ali dolaze iz širokog kruga ljudi. Imaju različite ciljeve, niše, industrije, iskustvo, popis se nastavlja. Međutim, ako koristite Shopify, radite (vrlo općenito) jednu ili više od četiri stvari:

Počevši od marke od četvrtog
Prodaja putem interneta
Prodaja u trgovini
Marketing vašeg branda

Pregledajmo svako od ovih pet područja i pogledajte kako platforma Shopify čini da ih radi lakše, bolje ili – u najmanju ruku – drugačije.

Osnivanje tvrtke na Shopify

Imate ideju za posao i tražite mjesto za početak. Ili uzmete bočnu gužvu i premjestite je na platformu poput Shopifyja gdje može rasti. Ako je to slučaj, Shopify je sve samo za vas.

Za razliku od platformi poput WordPressa, koja je prilično složena, pa čak i Squarespace, koji je definitivno pristupačan, ali prilično ograničen, Shopify je stvoren za kupovinu. Možete li reći iz imena? Nadalje, napravljeno je za ljude koji ne žele sve izgraditi ispočetka.

Što to znači za vas? Pa, ako ste već WordPressov stručnjak, zašto uopće uzeti u obzir Shopify? Iskoristite to znanje na dobro! I nadalje ispod ove Shopify recenzije doznat ćemo kako je možete integrirati s postojećom web stranicom.

shopify nadzornu ploču

Snažan resurs za startapove

U ovom ćemo Shopify pregledu istražiti sve razloge zbog kojih ova web lokacija izgleda sve. A ako već niste upoznati s ogromnim brojem marketinških alata koji su vam dostupni na mreži, vjerojatno ćete otkriti mnoštvo puteva kojima se možete spustiti kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve i šire.

Shopify vam izvrsno omogućuje davanje slobode za jednostavno i gradljivo od tamo. Ne možete imati ništa više od web stranice koja prodaje pojedinačni proizvod. Možete imati Shopify web mjesto koje sramoti web mjesto koje čitate. Mogućnosti su beskrajne jer je tako izgrađena.

google trendovi

Stvaranje branda od nule do Shopify

Zabavit ćete se s prvih nekoliko koraka pokretanja poslovanja s Shopifyjem. Možete čak i započeti prije nego što smislite ime, sa znakom a Generator poslovnog imena koji je slobodno dostupan, ne morate otvarati račun. Vjerojatno nećete naći onaj koji vam udari nokat u glavu, ali imat ćete na desetine ideja.

Oni također imaju fantastičan alat za izradu logotipa koju možete koristiti da stvorite nešto ispočetka ili pokrenete od predloška. Čuo sam da je mnogo ljudi crtalo nešto s jednostavnom grafičkom platformom Canva. Ali ako namjeravate u potpunosti baviti svoj posao na Shopify, ovdje također možete stvoriti logotip.

Jedino što je važnije od imena i logotipa je odlučiti što prodajete. A budući da trebate stvorite jedinstven izgled kroz svoju trgovinu i na svim kanalima oglašavanja, to ćete htjeti napraviti prvo.

Kako Shopify pomaže izgraditi internetsku prisutnost

Nakon što zaključate sve osnove, želite prodati svoj proizvod. A budući da Googleov algoritam ne može odmah prepoznati vašu veličinu, tamo morate pronaći svoje ime.

Shopify ima smiješan broj marketinških aplikacija i ugrađene SEO alate koji pomažu da se vaša marka primijeti. Preporučujem vam najbolje pregledane, najpopularnije aplikacije, ali slobodno ih pregledavajte. Možda ćete otkriti nadolazeću opciju koja vas stavlja ispred sebe jednostavno zato što ne radite ono što rade svi drugi.

Izravno putem svog Shopify računa možete brzo i jednostavno:

Nabavite prilagođeni URL ili uvezite onaj koji već imate.
Pregledajte besplatne i plaćene fotografije.
Izradite potpuno jedinstvenu trgovinu.

Gledajte ovo:

Postavljanje trgovine u Shopify

kontrolna ploča

Možete otvoriti trgovinu, bilo da imate popis proizvoda ili ne. Zapravo, poslovni model dropshipping jedan je od popularnijih načina za kupovinu na Shopifyju. Proizvode koje želite prodati možete odabrati kroz njihovo partnerstvo s Dropship kompanijom Oberlo.

Kupac vam plaća maloprodajnu cijenu, uzimate taj novac i kupujete ga na veliko, a dropshipper sve pakiranje i otpremu obavlja izravno kupcu. Bum, profit.

Bez obzira da li prodajete svoje proizvode ili upotrebljavate Shopify za dropshipping, temu trgovine možete odabrati na temelju različitih predložaka (neki besplatni, neki plaćeni). Prilagodite svoje proizvode sadržaju vašeg srca, uključujući dodavanje opisa (Shopify ima i aplikacije za to). I dodajte sve što biste možda željeli, poput stranice s FAQ-om “O nama”, i tako dalje.

Onda dobro kreni. Mislim da, sve rečeno, funkcionirali biste u funkcionalnoj trgovini za manje od jednog dana, ne šalite se!

Otkrijte zašto tvrtke 1M + koriste moćan i jednostavan za upotrebu graditelj e-trgovine Shopify. Započnite besplatno probno razdoblje sada!

Ako napravite besplatnu probnu probu?

Uvijek preporučam da krenete s besplatnom probnom verzijom, čak i ako znate da ćete postati plaćeni korisnik. Kao prvo, odjednom možete imati samo jednu trgovinu Shopify, pa ako ste daleko u početku i odlučite da želite tek početi ispočetka, izbrišite sve i počnite ispočetka bez osjećaja kao da ste potrošili novac.

Dok je pisao ovu recenziju, Shopify je ponudio 90-dnevno besplatno probno razdoblje, što je nevjerojatno. Ali to je u jeku nove pandemije koronavirusa, pa je to privremeno. Ipak, vrijedi iskoristiti sve što nudi besplatna probna ponuda, čak i ako je riječ o uobičajenom 14-dnevnom.

Shopify Capital kreditni je program za kvalificirane tvrtke, što je još jedan potencijalni put za početnike koji traže malo sjemenskog novca koji bi se zabio u zemlju s oglašavanjem i šire. To bi moglo biti vrijedno pogledati.

Da biste pokrenuli Shopify Store, trebate biti licencirani posao?

postavke

Tehnički: ne. Ne morate biti licencirani tvrtka za otvaranje vlastite trgovine Shopify. Trebali biste samo platiti porez na bilo koji dohodak podnošenjem poreza na samozapošljavanje, koji zahtijevaju tromjesečne isplate.

No, toplo preporučujem otvaranje licenciranog poduzeća što je prije moguće, po mogućnosti prije nego što prodate svoj prvi proizvod. Želite biti zaštićeni od osobne odgovornosti, a to ima porezne prednosti, posebno je važno ako ste zaposleni negdje drugdje, a Shopify trgovina je sporedna gužva..

Vrste mrežnih trgovina na Shopify

shopify vrste trgovina

Vrsta internetske trgovine koju otvorite na Shopify prilično je ograničena na vašu maštu. Prodajete li infracrvene saune? Onda ću te možda pregledati uskoro! Dostavljate li otiske po mjeri ili odjeću po narudžbi? Prodajete li hranu ili piće? Pribor ili obrt? Knjige, stripovi, romani, osvijetljeni magovi?

Ovo je iskrena Shopify recenzija, pa budimo iskreni ovdje: ovo je profitna tvrtka, što znači da žele što više kupaca. To znači da je njihova platforma osmišljena da prihvati svaku vrstu posla zamislivog (dok god se može obavljati na mreži).

Prodaja putem interneta s Shopify: pregled

Upozoravam vas odmah: vrijeme odmiče kada započnete graditi prodavaonicu. Lako ih je prilagoditi, a možete se zaokupiti i shvatiti da je prošlo osam sati i sve što ste učinili igra se bojom pozadine. To nije loše, to je zapravo testa pristupačnosti i jednostavnosti upotrebe.

Teško je pobijediti Shopify internetsku trgovinu

shopify teme

Doslovno. Teško je lako izraditi tako lijepo web mjesto – ako je to uopće moguće. Ali ako imate na umu hiper-specifičnu viziju trgovine, možete je izgraditi ispočetka ili prilagoditi Shopify predložak uređivanjem izravno u HTML pozadini. Najbolje od oba svijeta!

Kada imate postojeće slike svojih proizvoda, sve što trebate učiniti je povući i ispustiti datoteke izravno na web mjesto. Možete stvoriti galerije, prezentacije ili statičke slike. Tekst možete staviti bilo gdje želite. Možete pregledavati na desetine tema i igrati se s njima.

Iako Squarespace i Wix imaju više predložaka, značajke e-trgovine Shopifya u mojoj knjizi nadmašuju Wix i Squarespace, a predloške neće biti dovoljno dobra prodajna točka da to nadoknade. (Pročitajte moju usporedbu Squarespace vs Wix.)

Pregled košarice Shopify

začuđeno, možete prihvatiti preko stotinu oblika plaćanja putem Shopifyja ako živite u Sjedinjenim Državama (ne mogu potvrditi druge lokacije). Ovo uključuje sve glavne kreditne kartice i e-novčanike, kao i kripto valute i šire.

Dalje će izračunati sve na temelju lokalne poreze i valutu od kupca. Dakle, ako ste međunarodni prodavač, znate da će se vaša blagajna prevesti kako bi se prilagodila gdje god se nalazi kupac, uključujući njihovu lokalnu valutu.

Ako već niste pogodili, možete unaprijed postaviti cijene isporuke ili Shopify automatski izračunati otpremu, iako to zahtijeva Shopify Advanced plan. Ako imate razne stavke, vjerovatno je vrijedno nadograditi, čak i ako se radi samo o automatskim proračunima isporuke. Ne želite to pretplaćivati!

utovarne zone

Sigurnost u košaricu

Također su na najvišoj razini standarda sigurnosti podataka platnih kartica (PCI DSS), što znači da se njihove sigurnosne mjere pažljivo promatraju od većine tvrtki. Iskorištavaju najsuvremeniju enkripciju za čuvanje svih podataka. I tijekom godina isplatili su hakerima više od 850.000 USD za prijavljivanje svih grešaka.

U stvari, Shopify će platiti čak 50 000 USD za identificiranje specifičnih sigurnosnih problema, čineći poticaj za prijavljivanje ranjivosti konkurentnim njihovim iskorištavanjem..

pci sukladnost

Kada otvorite trgovinu na Shopify, vaša web lokacija će automatski sadrže 256-bitnu SSL enkripciju, što posjetiteljima nudi pouzdanje u vašu trgovinu da su njihovi podaci o plaćanju sigurni. Budući da će biti malo i nema dokaza o tome da vašu web lokaciju hostira Shopify, ovo je sjajan način da osigurate sigurnost za svoj brand posebno.

Kako upravljati Shopify trgovinom

Obožavam aplikaciju Shopify za mobilne uređaje, ali detaljnije ću detaljnije opisati nekoliko odjeljaka u ovoj recenziji. (Spoiler: Na mobilnom uređaju možete učiniti gotovo sve.)

Međutim, to je robusna nadzorna ploča, bilo da se radi o radnoj površini ili mobilnoj verziji, to me stvarno uzbuđuje. Obuhvaćaju sve potencijalne osnove i to je dodatak koji prati vaš rast, prodaju, posjetitelje, praćenje narudžbi i još mnogo toga. To je prezentacija podataka odozgo prema dolje, ali kristalno jasna o kojoj ne mogu reći dovoljno dobrih stvari.

izvještavanje

Kako se nadzorna ploča Shopify uspoređuje sa konkurentima? Svaka platforma za e-trgovinu ima komponentu interaktivne nadzorne ploče, ali nijedna nije tako čista i sve na jednom mjestu kao što je Shopify verzija. Za manje tehnike, ona je gotovo savršena.

Kako specifično možete organizirati svoju zalihu?

Shopify vam omogućuje da dodate onoliko padajućih vrsta koliko vam je potrebno za svoje proizvode, mada ćete vjerojatno morati preuzeti aplikaciju ako imate više od jedne ili dvije.

Na primjer, ako prodajete majicu različitih boja i različitih veličina, klijent će imati dva padajućeg izbornika, jedno za boju i jedno za veličinu, a slika proizvoda se može promijeniti čak i kada to učinite.

upravljanje zalihama

Je li ovo jedinstveno za Shopify? Ne, to možete učiniti na (pretpostavljam) svim platformama za e-trgovinu, uključujući i sve one s kojima imam iskustva, od Magentoa do WooCommercea. Ali još je važno spomenuti.

Možete također navesti svaki predmet zasebno prema boji, dizajnu, veličini i ovisno o slučaju, ovisno o vašoj industriji. Ovo bi mogla biti i sjajna SEO strategija, jer svaka stranica proizvoda ima svoju priliku da se prepoznaju algoritmima tražilice.

Koliko je moćna usluga kao web domaćin?

Mogućnosti web-hostinga Shopify su impresivne. Dobivate neograničena propusnost, iako bi to trebalo biti standardno jer bi rast vašeg poslovanja na drugi način bio zaustavljen. Oni također ažurirajte svoje web mogućnosti automatski, nema potrebe da srušite web mjesto i natjerate kupce da čekaju ažuriranje. To je sjajan način da ih izgubite!

Ali ono što bi mi moglo biti najdraža komponenta njihovog web hostinga je neograničeno prosljeđivanje e-pošte, što može biti nevjerojatno korisno. Na taj način stvarate različite e-poruke za različite odjele i pojednostavljujete komunikaciju s klijentima. Ne želite da vaši prilagođeni zahtjevi za dizajn ipak odu u vaš IT odjel.

pouzdan web hosting za e-trgovinu

Iako je masovnim kompanijama pametno ulagati u specifičniji prostor poslužitelja, većina trgovina nikad neće imati problema sa širinom pojasa dok koriste Shopify kao svoj web domaćin.

Pregled podataka iz Shopify prodaje

Već sam govorio o nadzornoj ploči Shopify, gdje možete pronaći većinu podataka koje tražite odjednom. Ali možete dobiti puno više detalja s podacima prikupljenim od trenutnih prodaja. Shopify je dizajniran tako da bude robustan ili minimalan koliko želite.

Najočitije točke podataka su koji se proizvodi kreću, a koji se nalaze na „policama“, da tako kažem. Google Analytics također je izravno kompatibilan s postavkama vaše trgovine, tako da ćete imati sve te uvide na raspolaganju. Sve izvještaje o prometu i preporukama možete brzo i detaljno prikazati i izvesti ih u razne vrste datoteka, poput Excela i PDF-a..

Možda vam neće trebati svaka točka podataka, ali ako ikada zaposlite stručnjaka, oni bi trebali tražiti sve da vam pruži najbolju priliku za pretvaranje više kupaca.

Je li Shopify App bolji od ostatka?

Trgovina aplikacijama

Nije teško reći šišmišu da je Shopify dizajniran za sve osobe, što znači hiper-intuitivnu navigaciju i izuzetno jednostavno upravljanje ključno je prodajno mjesto. Dakle, izrada jednostavne mobilne aplikacije koja vam omogućuje da praktično sve radite s vašeg telefona, samo dolazi s teritorijem.

Shopify nudi najbolju mobilnu aplikaciju trgovine e-trgovine na tržištu. Period, kraj priče! Jesam li ih sve isprobao? Doduše, ne. Ali probao sam mnoge, a ovo mi je daleko najdraži softver za e-trgovinu u pogledu navigacije, pristupačnosti i značajki.

Moći ćete slati e-poštu i pozivati ​​kupce, upravljati zalihama i pregledavati nadzornu ploču dok ste u pokretu. To nije samo vrlo zgodno, to se čini ključnim za današnji svijet.

Omiljeni dio Shopify je korisnička podrška

Tim za brigu o kupcima tvrtke Shopify strastven je i voljan ići iznad i izvan njega. Za mene je to velika prodaja. Ne mogu vam reći koliko sam puta povukao kosu s drugim timovima za korisničku podršku. I onaj tko me natjera da se osjećam da se to nikada neće dogoditi dobije zlatnu zvijezdu.

Međutim, podrška 24-7-365 putem chata uživo, internetskog obrasca, e-pošte i telefona nisu jedinstveni za Shopify, niti je izuzetna korisnička usluga. Sve web lokacije za e-trgovinu posvećene pomaganju malim tvrtkama da napreduju osiguravaju odlične dežurne predstavnike.

No ipak, Shopify vodi sve korak dalje nego većina s drugim značajkama koje će vam pomoći da postignete nove visine kao poduzetnik. Pored standardnog centra za pomoć u vezi s najčešćim pitanjima, oni imaju zaista korisne i često fascinantne rasprave na forumu gdje sam pronašao bezbroj savjeta i uvida.

Pregled o upravljanju prodavaonicama cigle i maltera s Shopifyom

Shopify je platforma za e-trgovinu koju također možete koristiti za fizičku trgovinu. Ovo je nevjerojatan resurs za tvrtke koje prodaju i online i u trgovini jer ćete htjeti pojednostavljen sustav upravljanja koji uzima u obzir svu prodaju i operacije.

Neki se proizvodi mogu prodavati bolje u trgovini od interneta. Vaš ukupni prihod je način na koji pravilno raspoređujete sredstva. A vaša trgovina ne može funkcionirati na najvišim razinama produktivnosti i organizacije bez pravog sustava prodajnih mjesta (POS).

Ali ako za vašu trgovinu imate zaseban POS sustav koji zahtijeva da ručno prenesete ili (što je još gore) ručno unesete podatke, čovjekova će se pogreška vjerojatno dogoditi. Neizmjerno korisno posluje putem interneta i u trgovini putem iste platforme.

Prilagodite kvalitetu hardvera

Kao što je gladak i lijep kao što je tvrdi disk Shopify POS sustava, oni su izvrsno izdržljivi, što znači da će se izvrsno snaći u butičnim modnim prodajnim mjestima i zauzetim restoranima – i bilo kojoj vrsti maloprodaje i prehrambenih proizvoda između.

Hardver je velikim dijelom grupiran u tri kategorije, iako prva obuhvaća sve što vam je potrebno za postavljanje POS sustava u trgovini. Retail Kit ima iPad stalak, čitač kartica i svu potrebnu dodatnu opremu. Svaka se prodaje i zasebno.

Također je sve dizajnirano da bude što svestranije. Vaše osoblje može sa sobom nositi iPad-ove kako bi servisiralo kupce, a isto vrijedi i za čitač kartica. Čak možete ponijeti svoj POS hardver sa sobom izvan trgovine kako biste obavili isporuke, procjene, instalacije i slično.

Shopify POS sustav jedan je od najpouzdanijih na tržištu

Iako je POS sustav jednostavan za učenje i korištenje, oni nude videozapise o obuci tako da vi i vaši zaposlenici zajedno možete postati Shopify POS stručnjaci – a svi novi zaposlenici mogu se brzo uključiti.

Nadalje, mnoge aplikacije za Shopify mogu olakšati nevjerojatne mogućnosti i za vaš POS. Možete rezervirati termine, časove i seminare uz automatsko zakazivanje i praćenje pohađanja. Možete prodavati po proizvodima, prema težini ili vremenu. Možete brzo promijeniti cijene, učiniti proizvode nedostupnima i pokrenuti promocije i popuste. Mogućnosti su zaista beskrajne.

Dakle, iako ću vam pregledati nekoliko mojih najdražih komponenti, ovo nikako nije potpuni popis načina na koji možete koristiti ovaj POS sustav za vas i vašu korist tvrtke.

otkupno mjesto prodaje

Nevjerojatna fleksibilnost plaćanja

Stope kreditne kartice uzbudljivo su niske, iako se spuštaju veći vaš paket POS sustava. Volio bih da je to standardno niska stopa, ali ipak je vrlo konkurentna. Također vam se ne naplaćuju dodatni povrati i razmjene, što bi trebao biti standard koji vrijedi za cijelu industriju.

Također možete naplatiti više od jedne kreditne kartice i podijeliti uplate. Klijent koji to želi učiniti, obeshrabrit će se ako im se ne možete prilagoditi. Bez obzira žele li četvero ljudi podijeliti ček ili jedna osoba želi naplatiti dio tog novca, a ostatak platiti u gotovini, Shopify olakšava sve to.

U osnovi imate kontrolu nad svojim plaćanjima. Ako ljudi plaćaju digitalnim bodovima ili festivalskim ulaznicama, prihvaćate taj oblik valute i bilježite ga u vašem POS-u kao da je bilo koji drugi oblik plaćanja.

pristupnici plaćanja

Značajke praćenja i upravljanja igricama

To nije toliko dobra Shopify POS-a, koliko uopšte ulažeš u POS-ov sustav. Ne postoji bolji način da pratite sve svoje kupnje i zalihe. Osoblje može ulaziti u ili izlaziti putem POS-a. Možete prebaciti blagajne putem sustava u pokretu, tako da uvijek znate tko je upravljao gotovinom, kada i u koju ladicu.

Svi podaci također mogu biti sinkronizirano s vašim QuickBooksima (ili drugu računovodstvenu platformu) računa za praćenje svega poreza. A ti možeš ograničiti ono što određeno osoblje može, a što ne može. Na primjer, možda ne želite dopustiti zaposlenicima da sami sastavljaju artikle ili dodaju popuste.

Opet, bez obzira na razinu kontrole ili praćenja koju želite imati nad svojim poslom, Shopify POS (i, iskreno, svi POS sustavi vrijedni soli) mogu to učiniti.

izvještavanje

Alati za izgradnju odnosa s kupcima

Alati Shopify POS okrenuti kupcima nude neke zaista uzbudljive stvari. Čini se da sve više i više tvrtki omogućuje svojim kupcima da naručuju izravno s zaslona. Ali također možete otići bez papira i još uvijek prihvaćati savjete tako što ćete prtljati iPad kako biste se suočili s kupcem nakon njegove narudžbe.

Svoje će se potvrde moći slati izravno na njihov e-mail, a mogu se prijaviti i za nagrade pružanjem podataka za kontakt.

S vaše strane lako možete potražiti proizvode i vidjeti imate li nešto na skladištu ili nema na skladištu. Možete stvoriti korisničke profile koji mogu prikupiti izuzetno korisne podatke i podatke o pružanju usluga. Možete čak i integrirati vlastiti program nagrađivanja vjernosti izravno putem Shopify POS-a, nema potrebe da idete s trećom stranom.

Kombinacija Shopify internetske trgovine s maloprodajnom lokacijom

Kad se bavite i osobno i putem interneta, trebate sve povezano na jednoj platformi. Prednosti daleko prevazilaze dodatne troškove, obećavam vam. Povećanje produktivnosti – i bešavna veza koja pruža neviđeni duševni mir – gotovo su neprocjenjivi. Moći ćete gledati cijeli posao i sve njegove aspekte, a ne tretirati ga kao dvije odvojene tvrtke.

Jedan od najambicioznijih načina za gledanje na Shopify POS u kombinaciji s mrežnom prodajom je potencijalno uklanjanje izloga ili otvaranje drugog mjesta. Razmatranjem knjiga pojedinačno, a ne korakom natrag i gledajući sve to u stvarnom vremenu može vam pomoći u kontinuiranom optimiziranju i ponovnom vrednovanju budućnosti vaše tvrtke. Tako vrijedno.

Kako prodavati digitalne proizvode na Shopify

Nećete imati trgovinu za digitalne proizvode, ali nećete morati upravljati ograničenim oglasnim prostorom. Pa zašto prodavati na Shopifyju?

Pa, zato što je super skalabilan i bogat značajkama. Ako digitalne proizvode premještate brzinom koja zahtijeva da izravno prodajete sa svoje web stranice, a ne web stranice trećih prodavača poput Etsy i Amazon, onda je Shopify odličan izbor.

Međutim, ako ima više smisla financijski jednostavno dio svake prodaje jednostavno platiti prodavaču treće strane, a ne mjesečne naknade Shopify, to je bolja ruta.

Jednostavno rečeno: digitalni proizvodi možete prodavati na Shopify-u, baš kao i fizičke predmete. Ali bio bih iznenađen ako bi imalo toliko smisla ako ne prodajete i fizičke proizvode ili usluge.

Marketing putem Shopifyja

marketinški alati

Optimiziranje vaše marketinške strategije povlačenjem podataka iz više različitih izvora može postati zbunjujuće, a zbrka vodi do uvida. Dobra stvar Shopify omogućuje vam da sve radite na jednom mjestu.

Vaša trgovina Shopify je mjesto na kojem možete neprestano graditi na svom brendu. To znači pisanje i objavljivanje članaka na blogu koji pomažu vašoj publici i poboljšavaju vašu Google ocjenu pretraživanja. To znači potpunu integraciju s marketingom na društvenim mrežama, u kojoj možete navesti kupca da klikne na oglas do kupovine proizvoda, a da nikad ne napusti Facebook ili Instagram.

To znači identificirati gdje se nalazi vaša trenutna publika, neprestano privlačiti nove kupce i aktivno graditi nove ponude za proširivanje vašeg potencijalnog klijentskog bazena.

Shopify je pokriven na svim frontovima.

Pogledajte ovaj videozapis za marketinške savjete pomoću Shopify:

Blog i SEO alati

shopify seo i bloganje

Blog možete izgraditi izravno u trgovini Shopify, tako da će vaši kupci imati uvid na sve svoje proizvode, sve na jednom mjestu.

Preporučujem zapošljavanje blogera u vašoj niši kako biste izvukli sadržaj. Vrijedno je ulaganja u početku imati snažan blog, a svaki tjedan objavljivati ​​nešto novo – istovremeno promovirajući postojeći sadržaj na vašim kanalima društvenih medija.

Možete koristiti Shopify SEO alate za pronalaženje najboljih strategija, ali vjerovatno je da ćete dio pisanja tog sadržaja htjeti dati vanjskim izvorima. To može biti veliki gubitak energije, a vi imate posao koji treba voditi.

Ne zaboravite da možete koristiti i Shopifyjeve SEO alate za optimizaciju svakog dijela vaše web stranice, od početne stranice do kategorija proizvoda do svake stranice proizvoda. I što se bolje optimizirate za tražilice, više organskog prometa ćete dobiti, što dodatno poboljšava SEO.

seo app trgovina

Ako trebate vjerovati Google kampanji pametnih kupovina?

Shopifyjeva integracija u Google Smart Shopping je sjajna ako želite sjediti i gledati potencijalne kupce kako se uklapaju. Za one koji nisu upoznati s Google oglasima i samo se žele odmah predstaviti, kažem, pođite. Ali to ne bi trebala biti vaša dugoročna strategija digitalnog marketinga.

google smart shopping

Ovo bi mogla biti moja jedina glavna zamjerka na Shopify: oni čine da Google Smart Shopping zvuči kao standardni ili ne-pametni. Evo jedne stvari: super je ograničavajući, što znači da nećete imati onu kontrolu kakvu bi stručnjak za PPC i upravitelj digitalnih oglasa trebao da rade kako bi pravilno obavljali svoj posao..

Evo što MOŽETE NE ako koristite Google Smart Shopping umjesto da sami upravljate svojim kampanjama Google Ads:

 • Izuzmite određene pojmove za pretraživanje koristeći negativne ključne riječi.
 • Isključite određene oglasne mreže.
 • Izuzmite određene uređaje.
 • Kontrolirajte ciljanje lokacije izvan postavljanja zemlje. Ako vodite lokalnu trgovinu, to je prilično prekršivač.
 • Izvršite redovne prilagodbe licitacija.
 • NAJGORE OD SVEGA: Nećete imati detaljno izvještavanje, što znači da nećete znati dolazi li vaš promet uglavnom iz određenog izvora kao što su YouTube ili Gmail oglasi.


Međutim, neka su ograničenja ono što ljudi koji koriste Google Smart Shopping traže. Oglasi će se automatski zakazati na temelju, a ciljati će i vaša publika. To znači da možete sjesti i vjerovati Googleu da privuče pravu publiku za vas.

Shopify Daje 100 USD korisnicima koji prvi put koriste Google oglase

Uvjet je da na novom računu trebate potrošiti najmanje 25 USD. Također, kredit od 100 USD primjenjivat će se samo na Google Shopping kampanje. Ipak, to se može pretvoriti u mnogo trošenja oglasa, ovisno o razini konkurencije u vašoj niši. Ako još nemate račun za Google Ads, nema apsolutno nikakvog razloga da to ne učinite iskoristiti.

google oglasi 100 USD kredita

Što je Kit? Pregled Shopifyjevog virtualnog pomoćnika

Ono što me je najviše impresioniralo u vezi s Kitom je koliko se on poboljšava s vremenom. Ali već rano, Kit je bio vrlo korisna (i besplatna!) Aplikacija koju često koristim. Ovaj “virtualni pomoćnik” zapravo može pisati oglase na društvenim mrežama za vas. Uvijek volim ući u njih i dodirnuti ih, ponekad ih čak prepisujem u potpunosti, ali to je vrlo korisno.

Kit je također odlična aplikacija za podsjetnik za praćenje e-pošte, jer se taj popis obaveza može brzo zatrpati ako nije automatiziran. Jednom kada dodirnete početne prilagođene poruke e-pošte, može vam poslati sve vrste pametnih automatiziranih poruka za održavanje korisničke interakcije. volim to.

Evo kako to izgleda

trgovina kit crm i pomoćnik

Također možete koristiti Kit za automatsko obavljanje stvari u drugim aplikacijama, posebno u marketinškoj niši. Kit koristim i za knjigovodstvo i prikupljanje ideja o potencijalnim novim proizvodima. Trebaš li to? Ne. Je li sjajno imati i besplatno? Da i da.

Kako prodavati usluge na Shopify

Iako je Shopify potencijalno sjajan izbor za prodaju digitalnih proizvoda, on zaista nije stvoren za prodaju usluga. Ako prodajete namještaj po mjeri po narudžbi ili nešto slično venom, onda još uvijek prodajete proizvod. Po uslugama govorimo o grafičkom dizajnu, kodiranju, računovodstvu, pisanju i tako dalje. Postoje platforme koje su daleko korisnije za davatelja usluga.

Međutim, Shopify ima aplikacije dizajnirane za prodaju usluga, ona bi bila samo u tandemu s prodajom vaših proizvoda. Također, ovo je samo moje osobno mišljenje – ali budući da oni malo pomažu u pružanju usluga veb prodavnicama, ne bih se iznenadio kad bi se složili sa mnom.

Jesu li besplatne aplikacije Shopify korisne?

Kao prvo, Kit virtualni pomoćnik je besplatan, pa da, besplatne aplikacije su korisne. Znam da ih ima 3600, i ne očekujem da ćete proći kroz sve. Ali toplo preporučam da se igrate sa trakom za pretraživanje i samo pogledate što imaju za ponuditi. Uz preko tisuću besplatnih aplikacija koje možete izabrati, kladio bih se da ćete biti iznenađeni nekim alatima koji su besplatno dostupni.

Toplo preporučujem redovito posjećivanje Shopify početne stranice trgovine. U odjeljcima za odabir osoblja i trendova možete otkriti nešto zanimljivo i jedinstveno što možda niste ni uzeli u obzir. Možete i organizirati stvari prema svojim ciljevima, poput prodaje proizvoda.

kupi trgovinu aplikacija

Jesu li plaćene aplikacije Shopify vrijedne toga?

Ne zanemariti pitanje, ali ako nešto vrijedi, to se isplati. Svakako preporučujem provjeru recenzija, ali mnoge aplikacije u Shopify trgovini omogućuju vam da ih isprobate s besplatnom probnom verzijom. Tada se možete pitati: “Bi li to platio?” Ako je odgovor potvrdan, tada se isplati.

U nekim slučajevima, možda ćete trebati uložiti u plaćene aplikacije kako bi vaša internetska trgovina ispravno funkcionirala. Zbog toga će vaše osobno iskustvo biti najvažnija recenzija koju ćete uzeti u obzir. Ako nije tako isplativo voditi tvrtku do punog potencijala, čak i u početku, možda biste trebali razmotriti alternativnu platformu za e-trgovinu..

No prije nego što to učinite, obratite se korisničkoj podršci Shopify kako biste vidjeli hoće li spustiti neke cijene kako bi vam odgovarale. Ne može naštetiti pitati! Također biste trebali pažljivo pročitati recenzije Shopify App, jer će mnoge od njih ukazati na nedostatke i uštedjeti vam vrijeme na isprobavanju! 

kupite plaćene aplikacije

Shopify Partneri i programeri aplikacija

Shopify nudi širok spektar drugih mogućnosti, osim što je platforma za internetske trgovine. Također možete postati Shopify partner, koji uključuje ljude koji grade trgovine za druge ljude, pružaju svoje usluge tvrtkama kojima je potrebna i razvijaju Shopify aplikacije. To može biti odličan dodatni izvor prihoda – ili puna karijera.

Shopify Partneri i programeri aplikacija

Shopify Review Review

shopify akademiju

Kao prvo, tečajevi Akademije Shopify su besplatni. To nije područje prodaje, ovo je mjesto koje je zaista besplatan resurs dragocjenih informacija.

Budimo realni: Shopify želi da nastavite plaćati pretplatu i troškove aplikacija, a što više kupaca kupuje vaše proizvode, više će vam biti plaćeno kroz (male i razumne, ali još uvijek postojeće) naknade za obradu..

To nije pucanj na njihov tim – oni moraju zaraditi novac kao i svi mi. Ovo je više za voziti kući da je Shopify Academy fantastično mjesto za dobivanje informacija od kolega poduzetnika o strategijama koje su im radile. Ako već slušate sve poslovne podcaste i čitate sve knjige uspjeha koje možete dobiti, dodajte tečajeve Shopify Academy u svoj repertoar.

Možete li dodati Shopify na postojeće web lokacije?

Apsolutno možete. Možete koristiti svoj Shopify račun (uključujući Shopify Lite) za prodaju proizvoda na svojoj web stranici bez migriranja svoga sadržaja u zasebnu trgovinu Shopify. Shopify olakšava jednostavno dodavanje gumba „KUPI SADA“ na postojeću web lokaciju i započinjete s prodajom što god želite.

Morate otvoriti Shopify račun, ali nije tako da vas vodi na čitavu zasebnu stranicu Shopify – cijeli se postupak vrši izravno na vašoj web lokaciji, što je prilično fenomenalno ako mene pitate.

kupi gumb za kupnju na postojećoj web stranici

Treba li angažirati Shopify stručnjaka?

“Shopify Expert” ne mora nužno značiti nekoga ko je izvanredni prodavač graditelja trgovine e-trgovine. Naslov obuhvaća širok izbor profesionalaca u okviru ogromnog broja specijaliteta.

Možete otići s iskusnim stručnjakom s tonom iskustva ili s pridošlicom koji nudi njihove usluge po sniženoj cijeni. Slobodno kupujte – tržnica je zrela nevjerojatnim talentom koji vam može olakšati posao.

Zatim, tu su stručnjaci koji vam mogu ispočetka izgraditi čitavu trgovinu, pripremiti vas da prodate proizvode, vratite početni trošak i pokrenete novi profit. Dio njihovog terena trebao bi biti da oni dugoročno sami sebi plate.

kupci stručnjaka

Što je Shopify?

Shopify je vodeća svjetska sveobuhvatna platforma za e-trgovinu SaaS koja omogućuje pokretanje, rast i upravljanje internetskom trgovinom koristeći stotine ugrađenih značajki i tisuće aplikacija. Shopify vam daje sve što je potrebno da biste započeli s prodajom, putem svoje internetske trgovine, društvenih kanala ili svoje fizičke trgovine putem svog integriranog POS-a.

Koje su prednosti shopifyja?

Shopify je platforma e-trgovine u cijelosti s hostom i sve u jednom na kojoj se ne morate brinuti zbog tehničkih stvari. Ima ogromno (besplatno i plaćeno) tržište aplikacija i prilagođene teme. Napuštena oporavak kolica, 100+ pristupnika plaćanja, jednostavan za korištenje prodavaonica, upravljanje SKU-om i zalihama, ugrađeni SEO, marketing, analitika i izvještavanje, fleksibilne stope isporuke i automatski porezi. Izvrsna korisnička podrška, dokumentacija za samopomoć i zajednica. Prodaja preko više kanala, digitalnih i fizičkih proizvoda (integrirani POS).

Koji su nedostaci Shopify?

Shopifyjev ugrađeni procesor plaćanja omogućuje vam prodaju samo iz određenih zemalja, a morate platiti naknade za transakcije ako koristite treće pristupnike za plaćanje. Trošak korištenja aplikacija može se brzo zbrojiti. Gostovanje e-pošte nije uključeno. Lite plan ima ograničene mogućnosti.

Nadam se da je ova recenzija Shopify bila korisna!

Iako ova platforma košarica za e-trgovinu nije za svaku vrstu poduzetnika koju je moguće zamisliti, teško je zamisliti boljeg kandidata za postizanje poslovnih ciljeva e-trgovine. Sretna prodaja!

Otkrijte zašto tvrtke 1M + koriste moćan i jednostavan za upotrebu graditelj e-trgovine Shopify. Započnite besplatno probno razdoblje sada!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map