Wix срещу Shopify

Wix Vs Shopify сравнение между главата, където се преглеждат важни функции като производителност, цени, плюсове и минуси, за да ви помогне да решите, преди да се регистрирате в някоя от тези софтуерни компании за изграждане на уебсайт и електронна търговия..


Общ резултат

Wix

Общ резултат

Shopify

Близък разговор, но Shopify излиза като победител срещу Wix. Shopify е по-добрият софтуер за пазаруване на колички за електронна търговия, който да използвате при създаването на вашия онлайн магазин.

Разбира се, Wix е добър вариант за „любители“ и по-малки онлайн магазини, но Shopify е логичният избор, ако сте след напълно развита софтуерна платформа за електронна търговия. Shopify също разполага с огромен App Store, който се предлага с безплатни и първокласни Shopify Apps, за да презаредите вашия магазин. Ето отлична колекция от най-добрите Shopify приложения в момента.

Таблица за сравнение на Wix срещу Shopify

прекарайте пръст надясно

Wix

Shopify

Относно:Wix.com е водеща платформа за разработка, базирана в облак, с милиони потребители по целия свят. Wix е познат на потребителите на пазара като невероятен създател на сайтове с над 70 категории шаблони, невероятна гъвкавост и огромна лекота на използване. Това е подходящо за почти всеки сайт.Shopify е първокласно софтуерно решение за електронна търговия на пазара за потребителите, които да проектират собствен онлайн магазин, с достъпни цени.
Основан през:20062004
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:Ул. Nemal Тел Авив 40, ИзраелУлица Елгин 150, осми етаж, Отава, ON, Канада, K2P 1L4
Телефонен номер:(800) 600-0949(888) 746-7439
Имейл адрес:[Имейл защитен]Не е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:Европа и САЩОнтарио, Канада
Месечна цена:От $ 4,92 на месецОт $ 29,00 на месец
Неограничен трансфер на данни:Не (само Premium Premium планове)Не
Неограничено съхранение на данни:Неда
Неограничени имейли:НеНе
Домакин множество домейни:N / AНе
Хостинг контролен панел / интерфейс:Wix интерфейсShopify интерфейс
Гаранция за неограничено време на сървъра:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:14 дни14 дни
Наличен хостинг:НеНе
бонуси & Екстри:Много безплатни шаблони за избор.Безплатен пробен период от 14 дни, не се изисква кредитна карта. Много безплатни и платени шаблони. Всичко, от което се нуждаете всичко-в-едно, за да стартирате вашия онлайн магазин.
Доброто: Лесно за използване влачене & Интерфейс за пускане – Wix използва система WYSIWYG (Какво виждате, какво получавате), която ви дава пълен контрол и визуализация в реално време на вашия уебсайт.
Професионално изглеждащи дизайни – Wix ви позволява да избирате от над 510 невероятно стилни и напълно адаптивни шаблони, базирани на HTML5, както и няколко шаблона, базирани на Flash.
Интуитивни функции за помощ – Wix прави смисъл да ви насочва с техните официални канали за поддръжка, както и директно свързани статии за поддръжка, които можете да намерите, като щракнете върху бутоните за помощ / поддръжка, видими почти навсякъде.
Получавате пълен контрол върху дизайна на магазина.
Можете да добавите колкото се може повече продукти и варианти.
Лесна конфигурация на продукта и множество снимки на продукти.
Лесен процес на касата.
Лесно стартирайте продажбите и с помощта на Shopify приложения можете да увеличите реализациите.
Ниски такси за транзакции.
Лошото: Видими реклами в безплатната версия
Wix включва рекламни лога отстрани и в долната част на страниците на уебсайта си, ако използвате безплатен план.
Шаблоните не могат да се променят лесно
В момента няма начин да разменяте шаблони, без да губите цялата работа по персонализиране, която сте направили на уебсайта си.
Хостингът по имейл и домейн не е включен.
Не най-интуитивните платформи.
Резюме:Те правят удобно за потребителите да проектират естетически привлекателно и професионално присъствие в мрежата. Създателят на уебсайтове на Wix има всичко, което потребителите изискват, за да проектират напълно персонализиран и висококачествен безплатен уебсайт, който използва изкуствен дизайн. Той има изключително лесен интерфейс за нови потребители и се предлага с богат избор от шаблони.Shopify е лесна за използване платформа с множество безплатни шаблони и теми за стартиране на потребител. Това е за потребителите, вариращи от тези, които продават онлайн и социални медии, до тези, които продават извън багажника на автомобилите си. Лесността на използване в този уеб хост е такава, че не са необходими дизайнерски умения, което позволява на начинаещ да се заеме с задачи. Ю. вземете всичко на едно място по отношение на функцията тук.

Вижте тази публикация, ако се чудите дали Wix и Shopify могат да се използват за блогове.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map