Shopify Review 2020 Най-добрият оценител на електронната търговия

Shopify е най-популярната платформа за електронна търговия на планетата. Този всеобхватен софтуер за електронна търговия овластява 1 милион търговци и са генерирали над 155 млрд. Долара продажби. Този преглед на Shopify обхваща входовете и разходите на .


Contents

логото на shopifyShopify Review (обобщение)

относно

Shopify е водещата световна платформа за електронна търговия SaaS, която ви позволява да стартирате, растете и управлявате вашия онлайн магазин.

�� Разходи

Shopify предлага три ценови плана: Basic Shopify струва $ 29 / месец, основният план струва $ 79 / месец, Advanced Shopify струва $ 299 / месец. Има и план Shopify Lite, който струва $ 9 / месец. (Сравнете плановете тук.)

�� Плюсове

Напълно хоствана и многофункционална платформа, което означава, че не е нужно да се притеснявате за техническите неща. Огромен (безплатен и платен) пазар на приложения и персонализирани теми. Изоставено възстановяване на количката, 100+ шлюзове за плащане, лесни за използване магазини, управление на SKU и запаси, вградено SEO, маркетинг, анализи и отчитане, гъвкави тарифи за доставка и автоматични данъци. Отлична поддръжка на клиенти, документация за самопомощ и общност. Продайте на множество канали, както цифрови, така и физически продукти (интегриран POS). Вижте всички функции.

�� Минуси

Вграденият в платежния процесор Shopify ви позволява да продавате само от определени страни и трябва да плащате такси за транзакции, ако използвате шлюзове за плащане на трети страни. Цената за използването на приложения може бързо да се сумира. Хостингът по имейл не е включен. Планът Lite идва с ограничени функции.

присъда

„Shopify е най-добрата напълно хоствана платформа за електронна търговия на пазара днес. Той е на разумни цени и се предлага със стотици вградени функции и хиляди приложения. Shopify ви дава всичко необходимо, за да започнете да продавате, чрез вашия онлайн магазин, социални канали или физическия си магазин чрез интегрираната им POS. “

най-добрите Shopify отзиви

shopify преглед

Захранване на повече от 1M онлайн бизнес Годишните приходи на Shopify надхвърлят 1,57 милиарда долара през 2019 г., което е с 47% повече от 2018 г. в това ревю на Shopify, ще разгледаме защо скорошно проучване показва, че то се препоръчва от 88 процента от неговите потребители.

Кои са 12-те процента, които не се свързват със сайта? Какво прави тази платформа толкова широко използвана и дивно откроена в сферата на електронната търговия? Достатъчно подходящ ли е за новодошъл, предназначен за опитни професионалисти, или пада някъде по средата?

До края трябва да можете да отговорите на всички тези въпроси и още. Тъй като целта ми не е просто да предоставя задълбочен преглед на Shopify: Надявам се да ви помогна да решите дали тази платформа за електронна търговия е точно за вас.

Разберете защо 1M + бизнеса използват мощния и лесен за използване инструмент за изграждане на електронна търговия на Shopify. Започнете безплатната си пробна версия сега!

Защо този Shopify преглед?

шопирайте отзиви

Хубавата част на този отзив е, че той е написан от някой, който е започнал бизнес от нулата на Shopify преди няколко години и оттогава е станал запален потребител.

Аз обаче не съм непознат за широк спектър от други платформи за електронна търговия, включително BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce и Magento. По-късно ще сравним как се откроява Shopify в сравнение с тези основни конкуренти, както и какво точно продава този рецензент на тези уебсайтове.

Винаги има възможност вашият бизнес да се вписва по-добре в друга опция за платформа за електронна търговия. Но вероятно сте тук, защото сте чували всякакви (вероятно страхотни) неща за Shopify и претегляте дали да го опитате. Така че, нека извлечем един от по-очевидните въпроси:

За какво мога да използвам Shopify за?

Това е напълно хоствана платформа за електронна търговия „всичко в едно“, така че въпросът трябва да е очевиден, нали? Но истината е, че винаги можете просто да отворите магазин Etsy или, по дяволите, защо просто да не направите eBay профил и да продадете стоките си там? Тъй като търсите здрава платформа, в която можете да съхранявате целия си бизнес, и там идва Shopify.

shopify прегледани

Докато проучвате отзивите за Shopify, ще видите широк спектър от валидни мнения, но те идват само от широк кръг хора. Те имат различни цели, ниши, индустрии, опит, списъкът продължава. Ако обаче използвате Shopify, правите (най-общо) едно или повече от четири неща:

Започване на марка от квадратна
Продажба онлайн
Продажба в магазина
Маркетинг на вашата марка

Нека разгледаме всяка от тези пет области и да видим как платформата Shopify прави ги по-лесни, по-добри или – най-малкото – различни.

Стартиране на бизнес на Shopify

Имате идея за бизнес и търсите място, където да започнете. Или взимате страничната си суматоха и я премествате на платформа като Shopify, където тя може да расте. Ако това е така, Shopify е всичко друго, но не е направено за вас.

За разлика от платформи като WordPress, която е доста сложна и дори Squarespace, което определено е достъпно, но доста ограничено, Shopify е създаден за пазаруване. Бихте ли казали от името? И освен това, той е създаден за хора, които не гледат да изграждат всичко от нулата.

Какво означава това за вас? Е, ако вече сте експерт по WordPress, защо дори да помислите за Shopify? Използвайте тази експертиза за добро използване! И по-нататък в това ревю на Shopify ще разберем как можете да го интегрирате със съществуващия си уебсайт.

shopify на таблото за управление

Здрав ресурс за стартиране

В това ревю на Shopify ще разгледаме всички причини, по които изглежда, че този сайт има всичко. И ако вече не сте запознати с огромния брой маркетингови инструменти, достъпни за вас онлайн, най-вероятно ще откриете множество начини, по които можете да се спуснете, за да постигнете своите бизнес цели и извън него.

Shopify върши чудесна работа, като ви предоставя свободата да я правите просто и да изграждате оттам. Не можете да имате нищо повече от уеб страница, която продава един продукт. Можете да имате Shopify сайт, който поставя на срам сайта, който четете този. Възможностите са безкрайни, защото е построен по този начин.

тенденции в Google

Създаване на марка от Scratch on Shopify

Ще се забавлявате много с първите няколко стъпки от започване на бизнес с Shopify. Можете дори да започнете, преди да излезете с име, с Генератор на бизнес име, който е свободно достъпен, няма нужда да отваряте акаунт. Вероятно няма да намерите такава, която да удари нокътя по главата, но ще получите много идеи.

Те също имат a фантастичен инструмент за създаване на лого които можете да използвате, за да създадете нещо от нулата или да започнете от шаблон. Чух много хора да изготвят нещо с помощта на простата платформа за графичен дизайн Canva. Но ако планирате да приютите бизнеса си изцяло в Shopify, може също да създадете лого тук.

Единственото по-важно от името и логото е да решите какво продавате. И тъй като трябва създайте единен поглед през вашия магазин и през всички рекламни канали, ще искате да направите това първо.

Как Shopify помага да се изгради онлайн присъствие

След като сте заключили всички основи, искате да продадете продукта си. И тъй като алгоритъмът на Google все още не може веднага да разпознае величието ви, трябва да извадите името си там.

Shopify има смешен брой маркетингови приложения и вградени SEO инструменти, които да ви помогнат да забележите марката си. Препоръчвам да отидете с най-добре прегледаните, най-популярните приложения, но не се колебайте да разгледате. Може просто да откриете предстояща опция, която ви извежда напред, просто защото не правите това, което правят всички останали.

Директно чрез вашия Shopify акаунт можете бързо и лесно:

Вземете персонализиран URL адрес или импортирайте такъв, който вече притежавате.
Преглеждайте както безплатни, така и платени стокови изображения.
Създайте изцяло уникален магазин.

Гледай това:

Настройка на магазин в Shopify

табло

Можете да отворите магазин, независимо дали имате опис от продукти или не. Всъщност бизнес моделът на дропшипинга е едно от най-популярните пътища, които следва да преследва на Shopify. Можете да изберете продуктите, които искате да продадете чрез партньорството им с дропшипинг компания Oberlo.

Клиентът ви плаща цената на дребно, вземате тези пари и ги купувате на едро, а дропшиперът извършва цялата опаковка и доставка директно на клиента. Бум, печалба.

Но независимо дали продавате собствените си артикули или използвате Shopify за дропшипинг, можете да изберете темата на магазина си въз основа на различни шаблони (някои безплатни, някои платени). Ще персонализирате продуктите си според съдържанието на сърцето си, включително да добавяте описания (Shopify има приложения и за това). И добавете всичко друго, което може да искате, като страница „За нас“, често задавани въпроси и т.н..

Тогава ти е добре да отидеш. Мисля, че всичко казано, можете да разгърнете функциониращ магазин за по-малко от ден, без да се шегувате!

Разберете защо 1M + бизнеса използват мощния и лесен за използване инструмент за изграждане на електронна търговия на Shopify. Започнете безплатната си пробна версия сега!

Трябва ли да направите безплатно Shopify Trial?

Винаги препоръчвам да започнете с безплатна пробна версия, дори ако знаете, че ще станете платен потребител. От една страна, можете да имате само един магазин Shopify наведнъж, така че ако стигнете далеч в началото и решите, че искате просто да започнете от нулата, да изтриете всичко и да започнете отначало, без да се чувствате като пропилени пари.

Докато пишеше този отзив, Shopify предлагаше 90-дневна безплатна пробна версия, което е невероятно. Но това е във вихъра на новата коронавирусна пандемия, така че със сигурност е временно. И все пак си струва да се възползвате от каквото и да е безплатното пробно предложение, дори и само стандартните 14-дневни.

Shopify Capital е кредитна програма за квалифицирани бизнеси, която е още един потенциален път за стартиращи компании, които търсят някакви семенни пари, за да се ударят в земята с реклама и извън нея. Може да си струва да разгледаме.

Трябва ли да бъдете лицензиран бизнес, за да стартирате магазин Shopify?

настройки

Технически: не. Не е нужно да сте лицензиран бизнес, за да отваряте собствен магазин Shopify. Просто ще трябва да плащате данъци върху всеки доход, като подадете данъци за самостоятелна заетост, които изискват тримесечни плащания.

Въпреки това горещо препоръчвам да отворите лицензиран бизнес възможно най-скоро, за предпочитане преди да продадете първия си продукт. Искате да бъдете защитени от лична отговорност и това има своите данъчни предимства, особено важно, ако сте наети на друго място и магазин Shopify е странична суматоха.

Видове онлайн магазини на Shopify

шопирайте видовете магазини

Типът на онлайн магазина, който отваряте в Shopify, е доста ограничен до вашето въображение. Продавате инфрачервени сауни? Тогава може би скоро ще ви прегледам! Доставяте ли отпечатъци или дрехи по поръчка? Продавате ли храна или напитки? Аксесоари или занаяти? Книги, комикси, романи, осветени магове?

Това е честен рецензия на Shopify, така че нека бъдем честни тук: това е компания с печалба, което означава, че искат колкото се може повече клиенти. Това означава, че тяхната платформа е проектирана да побира всеки тип бизнес, който може да се представи (стига да може да се прави онлайн).

Продажба онлайн с Shopify: Преглед

Предупреждавам ви в момента: времето изчезва, когато започнете да изграждате магазина си. Те правят нелепо лесното персонализиране и можете да се увлечете и да разберете, че са минали осем часа и всичко, което сте направили, се играе с цвета на фона. Това не е лошо, всъщност е доказателство за достъпността и лекотата на използване.

Трудно е да победиш онлайн магазина Shopify

шопирайте теми

Буквално. Трудно е лесно да създадете такъв добре изглеждащ уебсайт – ако изобщо е възможно. Но ако имате хипер-специфична визия за магазина си в ума, можете да го изградите от нулата или да персонализирате шаблон на Shopify, като редактирате директно в HTML страницата. Най-доброто от двата свята!

Когато имате съществуващи изображения на вашите продукти, всичко, което трябва да направите, е да плъзнете и пуснете файловете директно на сайта. Можете да създавате галерии, слайдшоута или статични изображения. Можете да поставите текст навсякъде, където искате. Можете да преглеждате десетки теми и да си играете с тях.

Докато Squarespace и Wix имат повече шаблони, функциите за електронна търговия на Shopify избиват Wix и Squarespace в моята книга, а шаблоните няма да са достатъчно добра точка за продажба, за да компенсират това. (Прочетете сравнението ми Squarespace vs Wix.)

Преглед на пазарската количка Shopify

изумително, можете да приемете над сто начини на плащане чрез Shopify, ако живеете в САЩ (не мога да удостоверявам други места). Това включва всички основни кредитни карти и електронни портфейли, както и криптовалути и други.

Освен това те ще изчисляват всичко въз основа на местните данъци и валута от магазина. Така че, ако сте международен продавач, знаете, че касата ви ще бъде преведена, за да се настани където и да е пазаруващ, включена и тяхната местна валута.

Ако вече не сте се досетили, можете предварително да зададете тарифите си за доставка или да накарате Shopify да изчислява доставката автоматично, въпреки че изисква Shopify Advanced план. Ако имате разнообразие от елементи, обаче, вероятно си струва надстройката, дори и да е само за автоматичните изчисления за доставка. Не искате да се доплащате за това!

корабоплаване зони

Сигурност на количката

Освен това те са на най-високото ниво на стандарта за защита на данните за индустрията на разплащателни карти (PCI DSS), което означава, че мерките им за сигурност са разгледани повече, отколкото повечето компании. Те използват най-модерно криптиране, за да се запази цялата информация сигурна и сигурна. И те платиха над 850 000 долара на хакери по белият камък през годините за съобщаване на грешки, които всички бяха залепени.

Всъщност Shopify ще изплати 50 000 долара за идентифициране на конкретни проблеми със сигурността, като направи стимула за съобщаване на уязвимите места конкурентоспособни с използването им..

pci съответствие

Когато отворите магазин в Shopify, вашият сайт ще автоматично включва 256-битово SSL криптиране, което внушава на посетителите пълна увереност във вашия магазин, че данните им за плащане са защитени. Тъй като няма почти никакви доказателства, че вашият сайт е хостван от Shopify, това е чудесен начин да осигурите безопасност за вашата марка конкретно.

Как да управлявате магазина си Shopify

Обичам мобилното приложение на Shopify, но попадам в повече подробности относно тези няколко раздела по-долу в този преглед. (Спойлер: Можете да направите почти всичко от мобилно устройство.)

Все пак е здравото табло за управление, дали настолната или мобилната версия, това наистина ме отблъсква. Те покриват всички потенциални основи и това е пристрастяващ проследяващ растеж, продажби, посетители, проследяване на поръчки и други. Представяне на данни отгоре надолу, но кристално чисти, за които не мога да кажа достатъчно добри неща.

докладване

С какво сравнява таблото на Shopify с конкурентите си? Всяка платформа за електронна търговия има интерактивен компонент на таблото за управление, но нито един не е толкова чист и всичко на едно място като версията на Shopify. За по-малко техниците, той е почти перфектен.

Как конкретно можете да организирате своя инвентар?

Shopify ви позволява да добавите толкова падащи менюта, колкото ви е необходимо за вашите продукти, въпреки че вероятно ще трябва да изтеглите приложение, ако имате повече от едно или две.

Например, ако продавате тениска, която се предлага в различни цветове и различни размери, клиентът ще има две падащи, една за цвят и една за размер, а изображението на продукта може дори да се промени, когато го направите.

управление на инвентара

Това уникално ли е за Shopify? Не, можете да направите същото на (предполагам) всички платформи за електронна търговия, включително всички, в които имам опит, от Magento до WooCommerce. Но все пак е важно да се спомене.

Можете също така да изброите всеки артикул поотделно по цвят, дизайн, размер и какъвто и да е случаят в зависимост от вашата индустрия. Това също може да бъде страхотна SEO стратегия, тъй като всяка страница с продукти е своя възможност да се разпознае от алгоритмите на търсачките.

Колко мощен е Shopify като уеб-домакин?

Възможностите на уеб хоста на Shopify са впечатляващи. Вие получавате неограничена честотна лента, въпреки че това трябва да е стандарт, тъй като растежът на вашия бизнес ще бъде зашеметен в противен случай. Те също актуализирайте автоматично възможностите си в мрежата, няма нужда да сваляте сайта си и да карате клиентите си да чакат актуализация. Това е чудесен начин да ги загубите!

Но това, което може да е любимият ми компонент на техния уеб хостинг, е неограниченото препращане по имейл, което може да бъде невероятно полезно. По този начин създавате различни имейли за различни отдели и оптимизирате комуникацията с клиентите. В крайна сметка не искате вашите заявки за персонализиран дизайн да отидат до вашия IT отдел.

надежден уеб хостинг за електронна търговия

Въпреки че е много разумно за масовите компании да инвестират в по-специфично сървърно пространство, повечето магазини никога няма да имат проблем с честотната лента, докато използват Shopify като техния уеб хост.

Преглед на данни от Shopify Sales

Вече разказах за таблото за управление на Shopify, където можете да намерите повечето данни, които търсите наведнъж. Но можете да получите много по-задълбочени данни, събрани от текущите ви продажби. Shopify е проектиран да бъде толкова здрав или минимален, колкото искате да бъде.

Най-очевидните данни са кои продукти се движат и кои остават на „рафтовете“, така да се каже. Google Анализ е пряко съвместим и с настройките на магазина ви, така че ще имате на разположение всички тези данни. Можете да изтеглите всички отчети за вашия трафик и препоръки бързо и подробно, колкото искате, и да ги експортирате в различни типове файлове, като Excel и PDF.

Може да не се нуждаете от всяка точка от данни, но ако някога наемете експерт, те трябва да поискат всичко това, за да ви даде най-добрия шанс да конвертирате повече клиенти.

Дали Shopify App е по-добър от почивката?

магазин за приложения

Не е трудно веднага да разберете прилепа, че Shopify е предназначен за всеки човек, което означава хипер-интуитивна навигация и изключително лесното управление е ключов продавач. Така че правенето на обикновено мобилно приложение, което ви позволява да правите практически всичко от телефона си, просто идва с територията.

Shopify предлага най-доброто мобилно приложение за електронна търговия на пазара. Период, край на историята! Изпробвах ли ги всички? Наистина, не. Но опитах много и това е най-любимият ми софтуер за електронна търговия по отношение на навигация, достъпност и функции.

Ще можете да изпращате имейли и да се обаждате на клиенти, да управлявате инвентара и да преглеждате таблото си, докато сте в движение. Това не е просто изключително удобно, но е важно за днешния свят.

Любима част от Shopify е поддръжката на клиенти

Екипът за обслужване на клиенти в Shopify е страстен и готов да отиде над и отвъд. За мен това е голяма продажна точка. Не мога да ви кажа колко пъти съм издърпвал косата си с други екипи за поддръжка на клиенти. И всеки, който ме кара да се чувствам така, никога няма да се случи, получава златна звезда.

Поддръжката 24-7-365 чрез чат на живо, онлайн формуляр, имейл и телефон не са уникални за Shopify, както и изключителното обслужване на клиенти. Всички уебсайтове за електронна търговия, посветени на подпомагане на малкия бизнес, процъфтяват, уверете се, че имат страхотни дежурни представители.

Но все пак Shopify прави всичко това стъпка по-напред от повечето с други функции, които ще ви помогнат да постигнете нови висоти като предприемач. В допълнение към стандартния помощен център за често задавани въпроси, те имат наистина полезни и често завладяващи дискусии на форумите, където открих безброй съвети и прозрения.

Преглед за управление на магазин за тухли и хоросан с Shopify

Shopify е платформа за електронна търговия, която можете да използвате и за вашата физическа витрина. Това е невероятен ресурс за фирми, които продават както онлайн, така и в магазина, тъй като ще искате рационализирана система за управление, която да отчита всички продажби и операции.

Някои продукти може да се продават по-добре в магазина от онлайн. Вашите общи приходи са как правилно разпределите финансирането. А вашият магазин не може да работи до най-високите си нива на производителност и организация без правилната система за продажба (POS).

Но ако имате отделна POS система за вашия магазин, която изисква да качите или (още по-лошо) ръчно въвеждане на данните, човешката грешка е длъжна да възникне. Това, че вашите операции онлайн и в магазина работят през една и съща платформа, е изключително полезно.

Shopify Hardware Quality

Колкото и лъскави и красиви да изглеждат твърдите дискове на системата Shopify POS, те са страхотно издръжливи, което означава, че ще се справят добре както в бутикови модни магазини, така и в оживени ресторанти – и всякакъв вид бизнес на дребно и хранителни услуги между.

Хардуерът до голяма степен е групиран в три категории, въпреки че първата обхваща всичко, което ще ви е необходимо, за да настроите POS магазин в магазина. Комплектът за търговия на дребно има стойка за iPad, четец за карти и всички необходими аксесоари. Всяка също се продава отделно.

Освен това всичко е проектирано да бъде възможно най-универсално. Вашият персонал може да носи iPad-ите със себе си, за да обслужва клиентите, същото важи и за четеца на карти. Можете дори да вземете POS хардуера със себе си извън магазина, за да извършвате доставки, разчети, инсталации и т.н..

Shopify POS системата е една от най-здравите на пазара

Въпреки че POS системата е лесна за учене и използване, те предлагат видеоклипове за обучение, така че вие ​​и вашите служители да станете заедно Shopify POS експерти – и всички нови служители могат да бъдат на борда бързо.

Освен това многото приложения за Shopify добавки могат да улеснят наистина страхотни функции и за вашия POS. Можете да резервирате срещи, часове и семинари, като автоматично планирате и проследявате присъствието. Можете да продавате по продукт, по тегло или по време. Можете бързо да промените цените, да направите продуктите недостъпни и да пуснете промоции и отстъпки. Възможностите наистина са безкрайни.

И така, докато аз ще разгледам няколко от любимите ми компоненти, това по никакъв начин не е пълен списък на начините, по които можете да използвате тази POS система за вас и предимството на вашата компания.

магазин за продажба

Невероятна гъвкавост на плащанията

Цените на кредитните карти са вълнуващо ниски, въпреки че те намаляват по-голямото от вашия ПОС системен пакет. Наистина ми се иска това да е стандартно нисък процент, но все пак е много конкурентен. Освен това не се таксувате допълнително за връщания и размени, които трябва да са стандарт за цялата индустрия.

Можете също така да таксите повече от една кредитна карта и да разделите плащанията. Клиент, който иска да направи това, ще бъде силно обезкуражен, ако не можете да ги настаните. Независимо дали четирима души искат да разделят чек или един човек иска да таксува част от него и да плаща остатъка в брой, Shopify улеснява всичко това.

По принцип вие контролирате плащанията си. Ако хората плащат с цифрови точки или билети за фестивал, приемате тази форма на валута и я записвате в POS, сякаш това е някакъв друг начин на плащане.

шлюзове за плащане

Функции за проследяване и управление на промяната на играта

Това не е толкова голяма полза от Shopify POS, колкото поради това, че инвестирате в POS система като цяло. Няма по-добър начин да следите всичките си покупки и инвентар. Персоналът може да влиза и излиза с POS. Можете да превключвате касите чрез системата в движение, така че винаги да знаете кой е боравел с пари, кога и с какво чекмедже.

Всички данни също могат да бъдат синхронизиран с вашите бързи книги (или друга счетоводна платформа), за да следите всичко за данъци. И вие можете ограничете това, което определен персонал може и не може да направи. Например може да не искате да разрешавате на служителите да компенсират артикули или сами да добавят отстъпки.

Отново, независимо какво ниво на контрол или проследяване искате да имате над бизнеса си, Shopify POS (и, честно казано, всички POS системи, заслужаващи тяхната сол), може да го направи.

докладване

Инструменти за изграждане на взаимоотношения с клиенти

Инструментите, насочени към клиентите на Shopify POS, предлагат някои наистина вълнуващи неща. Все повече бизнеси изглежда позволяват на своите клиенти да поръчват директно от екрана. Но също така можете да отидете на хартия и да приемете съвети, като обърнете iPad, за да се обърнете към клиента, след като направите поръчката им.

Те могат да изпращат своите разписки директно на имейла си и могат да се регистрират за награди, като предоставят информация за контакти.

От ваша страна можете лесно да търсите продукти и да видите дали нещо е налично или няма. Можете да създадете клиентски профили, които могат да съберат изключително полезни данни и информация за разпространение. Можете дори да интегрирате вашата собствена програма за награди за лоялност директно чрез POS Shopify, няма нужда да се свързвате с трета страна.

Комбиниране на онлайн магазин Shopify с място за продажба на дребно

Когато имате сделка както лично, така и онлайн, имате нужда от всичко свързано в една платформа. Ползите далеч надвишават всякакви допълнителни разходи, обещавам ви. Увеличението на производителността – и безпроблемната връзка, която осигурява ненадминато спокойствие – е практически безценна. Ще можете да разгледате целия си бизнес и всички страни, а не да се отнасяте към него като към две отделни компании.

Един от най-амбициозните начини да разгледате POS Shopify в комбинация с онлайн продажби е потенциално елиминиране на магазин или откриване на друго място. Като разглеждате книгите си поотделно, вместо да правите крачка назад и гледайки на всичко това в реално време може да ви помогне непрекъснато да оптимизирате и преоценявате бъдещето на бизнеса си. Толкова ценни.

Как да продавате цифрови продукти на Shopify

Няма да имате магазин за вашите цифрови продукти, но също така няма да трябва да управлявате ограничен инвентар. Така че защо да продавате на Shopify?

Е, защото е супер мащабируем и богат на функции. Ако премествате цифрови продукти с темп, който изисква да продавате директно от сайта си, а не на уебсайтове на продавачи на трети страни като Etsy и Amazon, Shopify е чудесен избор.

Ако обаче има по-голям финансов смисъл просто да плащате част от всяка продажба на трети продавач, а не месечните такси на Shopify, това е по-добрият маршрут.

Казано по-просто: можете да продавате цифрови продукти на Shopify, също като физически предмети. Но ще се изненадам, ако има толкова голям смисъл, ако не продавате и физически продукти или услуги.

Маркетинг чрез Shopify

маркетингови инструменти

Оптимизирането на вашата маркетингова стратегия чрез изтегляне на данни от няколко различни източника може да стане объркващо, а объркването води до пропуски. Хубаво нещо Shopify ви позволява да правите всичко на едно място.

Вашият магазин Shopify е мястото, където можете непрекъснато да надграждате марката си. Това означава да пишете и публикувате статии в блогове, които помагат на вашата аудитория и подобряват класирането ви в Google Търсене. Това означава пълна интеграция с маркетинг в социалните медии, при което можете да накарате клиент да кликне върху рекламата Ви до закупуване на продукта, без изобщо да напускате Facebook или Instagram.

Това означава да определите къде се намира текущата ви аудитория, непрекъснато привличане на нови клиенти и активно изграждане на нови предложения за разширяване на потенциалния ви клиент.

Shopify обхвана ли сте на всички фронтове.

Гледайте това видео за маркетингови съвети с помощта на Shopify:

Блог и SEO инструменти

шопирайте SEO и блогове

Можете да създадете блог директно в магазина си Shopify, така че клиентите ви да имат представа върху всички ваши продукти, всички на едно място.

Препоръчвам да наемете блогър във вашата ниша, за да изтръгнете съдържание. Струва си да инвестирате първоначално да имате стабилен блог и след това да публикувате нещо ново всяка седмица, докато промотирате съществуващото съдържание в каналите си в социалните медии.

Можете да използвате инструментите на Shopify SEO, за да измислите най-добрите стратегии, но има вероятност да искате да възложите част от написаното съдържание. Това може да бъде голям източник на енергия и имате бизнес, който да управлявате.

Не забравяйте, че можете също да използвате SEO инструменти на Shopify, за да оптимизирате всяка част от вашия уебсайт, от началната страница до категориите продукти до всяка страница на продукта. И колкото по-добре оптимизирате за търсачките, толкова по-органичен трафик ще получавате, което допълнително подобрява SEO.

seo магазин за приложения

Трябва ли да се доверите на кампания за интелигентно пазаруване от Google?

Интеграцията на Shopify с Google Smart Shopping е страхотна, ако искате да седнете и да гледате как се търсят потенциалните клиенти. За тези, които не са запознати с Google Ads и просто искат да се покачат веднага, казвам, че го направете. Но това не трябва да бъде вашата дългосрочна стратегия за дигитален маркетинг.

google smart пазаруване

Това може да е единственото ми основно оплакване за Shopify: те правят Google Smart Shopping звучене като стандартен или неразбиращ. Ето нещото: това е супер ограничаващо, което означава, че няма да имате такъв контрол, какъвто е необходим експертът по PPC и дигиталните реклами, за да си вършат работата правилно.

Ето какво МОЖЕТЕ НЕ направете ако използвате Google Smart Shopping вместо сами да управлявате кампаниите си в Google Ads:

 • Изключете конкретни думи за търсене, използвайки отрицателни ключови думи.
 • Изключете определени рекламни мрежи.
 • Изключете конкретни устройства.
 • Контролирайте насочването по местоположение извън настройката на държавата. Ако управлявате местна витрина, това е почти прекъсвач на сделката.
 • Извършвайте редовни корекции на офертите.
 • НАЙ-ЛОШОТО ОТ ВСИЧКО: Няма да имате Гранулирано отчитане, което означава, че няма да знаете дали трафикът ви идва главно от конкретен източник като реклами от YouTube или Gmail.


Някои от ограниченията обаче са това, което търсят хората, които използват Google Smart Shopping. Рекламите ще бъдат автоматично планирани въз основа и автоматично насочване по аудитория също ще бъде автоматизирано. Това означава, че можете да седнете и да се доверите на Google, за да привлечете подходящата за вас аудитория.

Shopify Дава 100 долара на потребителите на реклами за първи път в Google

Изискването е, че трябва да похарчите поне 25 долара за нова сметка. Също така, кредитът от 100 долара ще важи само за кампаниите в Google Пазаруване. Все пак това може да се превърне в много разходи за реклама в зависимост от нивото на конкуренция във вашата ниша. Ако все още нямате акаунт в Google Ads, няма абсолютно никаква причина да не го направите възползвам се.

google реклами кредит 100 долара

Какво е Kit? Преглед на виртуалния помощник на Shopify

Това, което ме впечатли най-много за Кит, е колко той се подобрява във времето. Но дори в началото Kit е много полезно (и безплатно!) Приложение, което използвам често. Този „виртуален асистент“ всъщност може да пише реклами в социални медии вместо вас. Винаги обичам да влизам и да ги пипам, понякога дори да ги пренаписвам напълно, но това е супер удобно.

Kit също е чудесно приложение за напомняне за проследяване на имейли, тъй като този списък със задачи може да се затрупа бързо, ако не е автоматизиран. След като докоснете първоначалните персонализирани имейли, той може да изпраща всякакви умни автоматизирани съобщения, за да поддържа ангажираността на клиентите. обичам го.

Ето как изглежда

магазин комплект crm и асистент

Можете също да използвате Kit, за да правите автоматично нещата в други приложения, особено в маркетинговата ниша. Аз също използвам Kit за счетоводство и събиране на идеи за потенциални нови продуктови пътища. Имате ли нужда от него? Не. Чудесно ли е да имаш и безплатно? Да и да.

Как да продавате услуги на Shopify

Въпреки че Shopify потенциално е чудесен избор за продажба на цифрови продукти, той всъщност не е направен за продажба на услуги. Ако продавате мебели по поръчка по поръчка или нещо подобно, вие все още продавате продукт. По услуги ние говорим за графичен дизайн, кодиране, счетоводство, писане и т.н. Има платформи, които са много по-полезни за доставчик на услуги.

Shopify обаче има приложения, предназначени за продажба на услуги, просто би било в съчетание с продажбата на вашите продукти. Освен това, това е само моето лично мнение – но тъй като те не правят малко, за да се възползват от уеб магазините, не бих се изненадал, ако се съгласят с мен.

Полезни ли са безплатните приложения Shopify?

Като нещо, Kit виртуалният асистент е безплатен, така че да, безплатните приложения са полезни. Знам, че има 3600 от тях и не очаквам да преминете през всички. Но горещо препоръчвам да играете с лентата за търсене и просто да видите какво могат да предложат. С над хиляда безплатни приложения за избор, бих заложил пари, че ще се изненадате от някои от инструментите, които се предоставят безплатно.

Горещо препоръчвам редовно да посещавате началната страница на магазина за приложения Shopify. В секциите „Избор на персонал и тенденции“ можете да откриете нещо интересно и уникално, което може би не сте обмисляли. Можете също така да организирате неща по вашите цели, като например продажба на продукти.

шопирайте магазин за приложения

Платените приложения за шопиране струват ли си?

Да не пренебрегваме въпроса, но ако нещо си заслужава, то си заслужава. Със сигурност препоръчвам да проверите отзивите, но много от приложенията в магазина на Shopify ви позволяват да ги изпробвате с безплатна пробна версия. Тогава можете да се запитате: „Бих ли платил за това?“ Ако отговорът е „да“, тогава си заслужава.

В някои случаи, може да се наложи да инвестирате в платени приложения за да работи вашия онлайн магазин правилно. Ето защо вашият личен опит ще бъде най-важният преглед, който ще разгледате. Ако не е толкова рентабилно да управлявате бизнеса си до пълния си потенциал, дори първоначално, тогава може да искате да обмислите да отидете с алтернативна платформа за електронна търговия.

Преди да го направите обаче, свържете се с поддръжката на клиентите на Shopify, за да видите дали те ще свалят някои цени, за да се настанят. Не може да ви навреди да попитате! Трябва също така да прочетете внимателно рецензиите на Shopify App, тъй като много от тях ще посочат недостатъците и ще ви спестят време да ги опитате! 

шопирайте платени приложения

Shopify Партньори и разработчици на приложения

Shopify предлага широка гама от други възможности, освен това да бъде платформа за онлайн магазини. Можете също така да станете партньор на Shopify, който включва хора, които изграждат магазини за други хора, предоставят вашите услуги на нуждаещите се предприятия и разработват приложения за Shopify. Това може да бъде чудесен допълнителен източник на приходи – или кариера на пълен работен ден.

Shopify Партньори и разработчици на приложения

Shopify Academy Review

shopify академия

Първо, курсовете на Shopify Academy са безплатни. Това не е продавана зона, това е място, което е истински безплатен ресурс от супер ценна информация.

Нека бъдем истински: Shopify иска да продължите да плащате абонаментните си такси и таксите за приложенията и колкото повече клиенти купуват вашите продукти, толкова повече ще бъдат платени чрез (малки и разумни, но все още съществуващи) такси за обработка.

Това не е изстрел към техния екип – те трябва да печелят пари като всички нас. Това е повече за придвижване у дома, че Shopify Academy е фантастично място за получаване на информация от колегите предприемачи за стратегиите, които са работили за тях. Ако вече слушате всички бизнес подкасти и четете всички книги за успех, които можете да получите, можете също така да добавите курсовете на Shopify Academy във вашия репертоар.

Можете ли да добавите Shopify към съществуващите сайтове?

Абсолютно можете. Можете да използвате своя Shopify акаунт (включително Shopify Lite), за да продавате продукти на уебсайта си, без да мигрирате цялото си съдържание в отделен магазин Shopify. Shopify улеснява просто да добавите бутон „КУПЕТЕ СЕГА“ към съществуващия си сайт и да започнете да продавате каквото искате.

Трябва да отворите Shopify акаунт, но не е като да ви отвежда на цяла отделна страница Shopify – целият процес се извършва директно на вашия уебсайт, което е доста страхотно, ако питате мен.

шопирайте бутон за покупка на съществуващ уебсайт

Трябва ли да наемете Shopify експерт?

„Експерт на Shopify“ не означава непременно някой, който е екстраординарен създател на магазин за електронна търговия. Заглавието обхваща голямо разнообразие от професионалисти в огромен брой специалности.

Можете да отидете с опитен експерт с тонове опит или с новодошъл, предлагащ услугите им на намалена цена. Чувствайте се свободни да пазарувате – пазарът е узрял с невероятен талант, който може да улесни работата ви.

След това отново има експерти, които просто могат да ви построят целия магазин от нулата за вас, да ви накарат всички да продават продукти, да върнете първоначалната цена и да започнете печеливш нов бизнес. Част от терена им трябва да бъде, че те плащат за себе си в дългосрочен план.

шопирайте експерти

Какво е Shopify?

Shopify е водещата в света универсална платформа за електронна търговия SaaS, която ви позволява да стартирате, разраствате и управлявате вашия онлайн магазин, използвайки стотици вградени функции и хиляди приложения. Shopify ви дава всичко необходимо, за да започнете да продавате, чрез вашия онлайн магазин, социални канали или физическия си магазин чрез интегрираната им POS.

Какви са плюсовете на Shopify?

Shopify е напълно хоствана и всеобхватна платформа за електронна търговия, където не е нужно да се притеснявате за техническите неща. Той има огромен (безплатен и платен) пазар на приложения и персонализирани теми. Изоставено възстановяване на количката, 100+ шлюзове за плащане, лесни за използване магазини, управление на SKU и запаси, вградено SEO, маркетинг, анализи и отчитане, гъвкави тарифи за доставка и автоматични данъци. Отлична поддръжка на клиенти, документация за самопомощ и общност. Продавайте през множество канали, както цифрови, така и физически продукти (интегриран POS).

Какви са минусите на Shopify?

Вграденият платежен процесор на Shopify ви позволява да продавате само от определени страни и трябва да плащате такси за транзакции, ако използвате шлюзове за плащане на трети страни. Цената за използването на приложения може бързо да се сумира. Хостингът по имейл не е включен. Планът Lite идва с ограничени функции.

Надявам се този преглед на Shopify да е бил полезен!

Въпреки че тази платформа за пазаруване на колички за електронна търговия не е за всеки тип предприемач, може да си представите, трудно е да си представите по-добър кандидат за постигане на бизнес целите ви в електронната търговия. Честита продажба!

Разберете защо 1M + бизнеса използват мощния и лесен за използване инструмент за изграждане на електронна търговия на Shopify. Започнете безплатната си пробна версия сега!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map