Com crear un lloc web sense cost?

Per tant, heu decidit que necessiteu crear un lloc web, però probablement hi ha una petita part de vosaltres que pregunteu, “realment necessito un lloc web?” o potser penseu que la creació d’un lloc web serà massa tècnica, requereix molt de temps i costosa. A continuació es mostra la llista que us permet crear un lloc web gratuïtament.


No és necessària la vostra comprensió per posar en marxa el vostre primer lloc web i funcionar a Internet. Especialment quan es pot crear un lloc web gratuïtament.

Els millors creadors de llocs web per crear un lloc web gratuïtament el 2020:

 • El millor en general:. L’eina més senzilla per crear un lloc impressionant el més ràpidament possible i un lloc que es carrega ràpidament i s’optimitza per als motors de cerca, però que es mostren anuncis en plans gratuïts.
 • Finalista:. Creeu un lloc impressionant i professional que no requereixi habilitats de disseny ni de codificació, però que no ve amb una funcionalitat arrosseguera i solta.
 • Millor valor:. Dissenys bàsics i opcions limitades, però és 100% gratuït i ideal per a petites empreses que no necessiten molt contingut al seu lloc.
 • Millor opció pagada: Espai d’espai. L’innegable millor i fàcil d’utilitzar un creador de llocs web visuals. Tot i això, Squrespace no ofereix cap pla gratuït.

Però, com fer un lloc web professional sense pagar un cèntim? Utilitzant una eina gratuïta de creador de llocs web. És clar.

Les eines del creador de llocs web actuals són molt fàcil d’utilitzar i no cal conèixer cap codificació HTML. Ells fan molt fàcil d’utilitzar arrossegar i deixar anar funcionalitat a Edició de text WYSIWYG (com Microsoft Word).

Així, com crear un lloc web de forma gratuïta?

 • Primerament, trieu un creador de llocs web gratuït.
 • En segon lloc, connecteu un nom de domini o utilitzeu un nom de domini gratuït.
 • En tercer lloc, configureu i personalitzeu el vostre lloc web.

Quan el vostre lloc web estigui llest, aneu publicant el vostre lloc!

Què aprendreu en aquest post:

 • Com crear un lloc web gratuïtament amb un creador de llocs web.
 • Esbrineu quin és el millor creador de llocs web gratuït?
 • Llista de creadors de llocs web gratuïts; característiques i pros i contres.
 • Els creadors de llocs web gratuïts són realment gratuïts?
 • Per què necessites tenir un lloc web.

Ara fem un cop d’ull als millors creadors de llocs web que us permeten crear un lloc web de forma gratuïta.

com crear un lloc web gratuïtament

Els millors creadors de llocs web que us permeten crear un lloc web de forma gratuïta

1. Wix

Wix

 • Lloc web: www.wix.com
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: Sí, a partir de 5 dòlars mensuals
 • Comerç electrònic a punt: Sí (només en el pla de pagament)
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

Wix és fàcilment un dels el més conegut de tots els creadors gratuïts d’arrossegar i deixar anar i això probablement sigui perquè han estat utilitzant algunes grans estrelles de cinema de Hollywood per dir-vos que n’ésen de bones.

Actualment, Wix potencia uns 110 milions de llocs web i botigues en línia, de manera que per si sol us hauria de dir alguna cosa. Registrar-se a Wix és una brisa i hauríeu d’estar en marxa aproximadament uns 2 minuts.

Un cop registrat, se li presentaran diverses plantilles específiques per a la indústria per triar i aquest és probablement un dels seus punts forts, l’aspecte professional de les plantilles. Tant si sou fotògraf com forner, hi haurà alguna cosa per a tothom.

En aquest moment, és important esmentar que les plantilles gratuïtes poden no impressionar-vos gaire i aquí és possible que hàgiu de considerar una actualització de pagament. Una altra cosa que Wix fa bé és que tots els seus llocs responen completament.

Això vol dir que el lloc web s’ajustarà automàticament a qualsevol dispositiu que s’està visualitzant, de manera que podria ser un telèfon mòbil o una tauleta. Aquesta és una característica molt forta, ja que és un requisit de Google i el nombre d’usuaris mòbils augmenta ràpidament any rere any.

Les opcions pagades comencen a poc més de 10 dòlars i pot arribar al voltant de 25 dòlars al mes. Els plans pagats inclouen, connectar un domini personalitzat, eliminar anuncis, augmentar l’emmagatzematge, assistència VIP i executar campanyes de correu electrònic.

Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar Wix?

Pros de Wix

Facilitat d’ús
Plantilles professionals
Totalment resposta
Major creador de llocs web del mercat
Gratuït ofereix un lloc web complet
Enorme mercat d’aplicacions wix
Bona seguretat

Cons de Wix

Els anuncis poden ser intrusius
Les plantilles gratuïtes tenen una mica obsoletes
El pla bàsic no elimina els anuncis
No es poden exportar dades
No podeu iniciar una botiga en línia amb el pla gratuït

Resum

El creador de llocs web de Wix inclou funcions per ajudar-vos a crear un lloc web
La versió gratuïta de Wix us permet crear un lloc web amb bon aspecte en un subdomini de marca Wix
Des de només 5 dòlars al mes, podeu desfer-vos dels anuncis i obtenir un nom de domini personalitzat

Gratuït

2. Weebly

Weebly

 • Lloc web: www.weebly.com
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: Sí, a partir de 8 dòlars al mes
 • Comerç electrònic a punt: Sí (només en el pla de pagament)
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

Weebly ha estat durant molt de temps i és una opció molt popular si només voleu gratuïtament sense intenció d’utilitzar cap actualització. Actualment, Weebly acull al voltant de 40 milions de llocs web.

Quan comences per primera vegada amb Weebly, t’adones de forma instantània del fàcil que és tot. Arrossegueu un botó arrelat i molt intuïtiu i fàcil d’utilitzar. El creador de llocs web gratuït de Weebly és una excel·lent opció per a principiants absoluts. Les columnes es poden moure i redimensionar juntament amb la majoria d’altres elements.

Una altra cosa fantàstica que m’agrada de Weebly és que quan editeu un element, la resta s’esvairà, aquesta és realment neta i una manera excel·lent de limitar les distraccions.

El pla de preus és molt senzill i amb l’opció bàsica a 8 dòlars, s’eliminaran els anuncis. A la prova amb Weebly, vaig crear un lloc web de 100 pàgines amb el qual va copiar molt bé. Si feu servir Wix, no tindria la confiança de construir llocs més grans. Si vostè o algú del vostre equip té experiència i coneix el codi, Weebly us permet editar la codificació fàcilment. Aquesta és una gran notícia per a usuaris avançats.

També hi ha una aplicació on fins i tot podreu integrar cites al vostre lloc web. Igual que Wix, Weebly ofereix una àmplia gamma de temes professionals i crec que és un paquet molt complet, amb una bona relació qualitat-preu si trieu les actualitzacions..

Com s’ha esmentat anteriorment el pla bàsic comença a partir de 8 dòlars, professional a 12 dòlars i negoci a 25 dòlars. Per obtenir el pla gratuït, estareu al subdomini Weebly i tindreu un petit anunci al peu de pàgina del vostre lloc..

Quins són els avantatges i els contres de l’ús de Weebly?

Avantatges Weebly

Anuncis no intrusius
Preu simplificat
Molt amable per a principiants
Temes professionals
Es pot utilitzar la codificació HTML
Totalment resposta
Bona plataforma de comerç electrònic

Cons Weebly

No es poden personalitzar els colors del tema
El moviment del lloc pot ser difícil
No hi ha cap còpia de seguretat de cap lloc
No podeu iniciar una botiga en línia amb el pla gratuït

Resum

Weebly és un dels constructors de llocs web més fàcil d’utilitzar
Podeu mantenir el vostre compte lliure mentre vulgueu

És 100% gratuït

3. Lloc 123

Lloc 123

 • Lloc web: www.site123.com
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: Sí, des de 9,80 dòlars al mes
 • Comerç electrònic a punt: Sí (només en el pla de pagament)
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: No

Lloc 123 està dirigit a aquells que volen començar a funcionar ràpidament i és ideal per a propietaris d’empreses que vulguin configurar llocs de comerç electrònic, blogs i pàgines de destinació.

El que fa que Site123 sigui diferent és que es elimina completament amb l’edificació d’arrossegar i deixar anar que utilitzen la majoria d’altres constructors de llocs web. Per a alguns, això serà fantàstic o un pas enrere.

Per començar, podeu triar un tema i diverses opcions de disseny diferents. Tot i que els temes no són els més emocionants, obteniu moltes més opcions de personalització que altres constructors de llocs web. A continuació, podeu penjar contingut i es generarà el lloc. Com passa amb tots els creadors de llocs web, l’opció gratuïta és limitada, sobretot pel que fa al comerç electrònic.

El pla de primes comença a partir de 9,80 dòlars al mes i inclou un domini gratuït durant un any (o podeu utilitzar el vostre propi domini) i elimina la marca SITE123. Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar Site123?

Professionals del lloc 123

Llocs multilingües
Llocs de comerç electrònic amb aspecte professional
Llocs SEO amigables
Suport complet al lloc web
Fàcil d’usar

Lloc 123 cont

Sense arrossegar i deixar anar
Estructura de preus confusa
No té accés al codi del lloc
No podeu publicar una botiga en línia al pla gratuït

Resum

Creador de llocs web amable per a principiants
Sense arrossegar i deixar anar, però té tots els elements del lloc web ja fets
El compte gratuït de Site123 és força limitat

És 100% gratuït

4. Sorprenentment

Sorprenentment

 • Lloc web: www.strikingly.com
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: Sí, a partir de 8 dòlars al mes
 • Comerç electrònic a punt: Sí (només en el pla de pagament)
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

A diferència de Wix i Weebly, és probable que mai hagueu sentit a parlar Sorprenentment. El punt de venda principal és sorprenent llocs atrevits i moderns d’una pàgina. Això es deu al fet que el punt de venda principal i la característica de Strikingly són els seus llocs web d’una sola pàgina.

Un lloc web d’una pàgina és un lloc on l’usuari es desplaçarà per diferents seccions a mesura que surten a la pàgina principal, un tipus de disseny que s’està popularitzant avui en dia.

Com que la característica principal són els llocs d’una pàgina, sorprenentment es poden eliminar moltes de les eines i botons que necessiten altres constructors de llocs web. Això, per descomptat, el fa molt fàcil d’utilitzar.

Hi ha algunes bones opcions per a les plantilles, tot i que no són totalment igualades amb Wix o Weebly. El que fa bé per compensar això, és presentar-vos plantilles completament bones per sortir directament de la porta. No cal fer tantesca.

Per crear el vostre lloc, només moveu les seccions que necessiteu d’esquerra a dreta. També podeu afegir aplicacions, tot i que de nou l’oferta no és al mateix nivell que altres constructors de llocs web.

Una cosa a destacar pel que fa a Strikingly és que l’opció gratuïta està limitada en el que podeu fer. En dir-ho, la millores de 8 a 16 dòlars proporcionar una relació qualitat-preu seriosa. Els usuaris també poden anar de franc durant un any gratuïtament només enllaçant un perfil de LinkedIn i sincronitzar alguns contactes. Això estalviarà 16 dòlars.

Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar Strikingly?

Prou de sorpresa

Llocs que busquen professionals amb independència
Temes optimitzats per a mòbils
Una gran relació qualitat-preu
Calen codis zero o habilitats de disseny
Programa de recompenses generós

Sorprenentment contres

L’opció gratuïta és una mica limitada
Petit nombre de temes que podeu utilitzar
Els plans gratuïts no et permeten fer botiga en línia

Resum

Un dels millors creadors de llocs web d’una pàgina
L’opció ideal si voleu iniciar una cartera en línia, una targeta de visita o un lloc de botiga d’un sol producte
Podeu mantenir el pla gratuït per sempre

100% Gratuït

5. Ucraft

Ucraft

 • Lloc web: www.ucraft.com
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: Sí, a partir de 6 dòlars mensuals
 • Comerç electrònic a punt: Sí (només en el pla de pagament)
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

El Ucraft constructor de llocs web és basat en blocs. S’apilen blocs l’un sobre l’altre i al final tindràs un lloc web complet.

Tot i que només hi ha 35 blocs, cosa que no és gaire per tal de destacar el vostre lloc web, però són totalment personalitzables. Tots els blocs contenen elements que podeu afegir o treure, i aquí és on podreu ser creatius. Fins i tot podeu crear els vostres propis blocs des de zero.

Pel que fa al comerç electrònic, aquesta és una de les característiques més fortes d’Ucraft, ja que té el seu propi motor de comerç electrònic. Tot i que, si voleu aixecar-vos i funcionar en el més ràpid temps possible, és possible que Ucraft no sigui per vosaltres.

Els plans Ucraft premium comencen a penes 6 dòlars mensuals elimina la marca d’aigua d’Ucraft. Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar Ucraft?

Pros de Ucraft

Creador de llocs web altament personalitzable
Principals funcions de comerç electrònic
Excel·lent atenció al client mitjançant xat en directe

Ucraft Cons

No hi ha còpies de seguretat del lloc
No es poden desfer les modificacions
El pla gratuït no et permet crear una botiga en línia
No és adequat per a llocs més complexos més grans

Resum

Interfície senzilla i senzilla
Plantilles ben dissenyades i ben construïdes
Plataforma de comerç electrònic integrada per començar a vendre en línia

Creeu un lloc web amb Ucraft
Gratuït

6. Lander

Lander

 • Lloc web: www.landerapp.com
 • Pla gratuït: Sí (però només durant 14 dies)
 • Pla pagat: Sí, a partir de 16 dòlars al mes
 • Comerç electrònic a punt: Sí (només en el pla de pagament)
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

Lander és un creador de pàgines de destinació completament presentat. Si no esteu familiaritzats amb el concepte de les pàgines de destinació o no esteu segurs de si en necessiteu, són llocs d’una pàgina molt senzills dissenyats per capturar oportunitats o persuadir un visitant a prendre mesures..

Per les seves pròpies naturales, les pàgines de destinació tindran molt menys contingut que un lloc web habitual, i algunes d’elles només mostren una sola trucada a l’acció.

Lander fa crear pàgines de destinació increïblement senzilles amb una interfície sense embussos. Podeu integrar passarel·les de pagament i realitzar proves de divisió A / B, que és una característica essencial per a qualsevol creador de pàgines de destinació. També s’ofereixen analítiques i seguiment complet.

Una de les millors funcions és el text dinàmic. Això permet que la consulta de cerca de l’usuari s’insereixi automàticament a la pàgina de destinació com a part d’una campanya de pagament per clic.

Tot i que hi ha una prova gratuïta de 14 dies, Lander pot arribar a ser molt car, ja que els plans es basen en el nombre de visitants que rep la pàgina de destinació. Lander el pla bàsic comença a partir de 16 dòlars al mes. Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar Lander?

Lander Pros

Prova de divisió
Plantilles de conversió altes
Fàcil d’usar
Sistema d’informació integrat
Plantilles de resposta mòbil
Integració de pàgines de fans de Facebook

Lander Cons

L’opció gratuïta només és de 14 dies
Plans cars
El pla gratuït no et permet crear una botiga en línia

Resum

100+ plantilles de pàgines de destinació ja preparades
L’editor visual fàcil d’utilitzar fa que sigui molt fàcil dissenyar una pàgina de destinació
Capacitat de prova i divisió integrada integrada

Prova gratuïtament

7. Jimdo

Jimdo

 • Lloc web: www.jimdo.com
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: Sí, a partir de 6 dòlars mensuals
 • Comerç electrònic a punt: Sí (només en el pla de pagament)
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

Jimdo s’adreça principalment a aquells que volen principalment construir botigues de comerç electrònic i la seva idea principal és la facilitat d’ús a cada pas del camí. En aquest moment, hi ha al voltant de 20 milions de llocs de Jimdo, amb prop de 200.000 botigues online.

Amb Jimdo pots estar funcionament i venda de productes en pocs minuts. On es poden millorar les coses són les plantilles. Tot i que n’hi ha molts, es necessita una mica més de flexibilitat.

El preu pràcticament és correcte per a un creador de llocs web de comerç electrònic, tot i que diria que si no feu servir les funcions de comerç electrònic, us recomanaria un altre creador de llocs web amb plans més barats. Comencen els plans de preus de gratuït, de 6 a 17 dòlars. Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar Jimdo?

Jimdo Pros

La manera més ràpida de fer funcionar una botiga de comerç electrònic
Preu molt assequible
Accés al codi
Elements forts de SEO

Jimdo Cons

Les plantilles tenen una mica datades
Pot ser que el sistema de pagament no sigui el millor per als venedors nord-americans
El pla gratuït no et permet crear una botiga en línia

Resum

Promet que el vostre lloc web estigui en funcionament en 3 minuts
Personalitzeu el disseny i editeu el lloc web en qualsevol moment, sense necessitat de codificació

Gratuït

8. Carrd

Carrd

 • Lloc web: www.carrd.co
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: Sí, a partir de 19 dòlars anuals
 • Comerç electrònic a punt: No
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

Carrd és un creador de llocs web relativament nou que acaba de llançar-se el 2016. També és un altre creador d’una pàgina que igual que Ucraft i si voleu el creador de llocs web més senzill, Carrd és probable que sigui.

En total hi ha 54 plantilles, 14 de les quals només són per a usuaris pro. Les plantilles no s’agrupen per indústria, sinó per tipus, com a la cartera, la pàgina de destinació i el perfil. En conjunt les plantilles semblen molt elegants i inspiradores.

Uniu el vostre lloc web amb elements i tot es sent molt natural. Alguns dels elements inclouen temporitzadors, formularis i galeries.
Com de costum, l’opció gratuïta us limitarà a un subdomini, però on Carrd destaqui realment són les actualitzacions de pagament, només podeu guanyar una pro per només 19 dòlars a l’any..

Carrd Pro és només 19 dòlars / any i us permet utilitzar un domini personalitzat i suprimeix la marca. Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar Carrd?

Carrd Pros

Molt fàcil d’utilitzar i senzill d’utilitzar
Actualitzacions extremadament barates
Llocs de cerca professional
54 plantilles responsives per triar

Carrd Cons

Novetats al mercat
Només assistència per correu electrònic
Limitat a llocs d’una sola pàgina
No es pot crear una botiga en línia

Resum

Creeu llocs d’una pàgina gratuïts i completament sensibles per a qualsevol cosa
100% gratuït i el pla professional és de només 19 dòlars a l’any

Ara mateix

9. Llocs Zoho

Llocs Zoho

 • Lloc web: www.zoho.com/sites
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: Sí, a partir de 5 dòlars mensuals
 • Comerç electrònic a punt: No
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

Sí, té un nom fantàstic, però com és el creador de llocs web? En general Zoho és un creador de llocs web molt competent. Per començar, és bastant ràpid i comenceu amb el sol arrossegar i deixar anar elements.

Mentre que utilitzeu l’arrosseguament i la descàrrega juntament amb la personalització del lloc, tota l’experiència no se sentia tan pulida que altres constructors de llocs web.
Hi ha una àmplia selecció de temes per triar, entre d’altres, molt professionals, mentre que d’altres semblen que són dels anys vuitanta. Tot i que ofereixen 97 plantilles, no totes tenen resposta.

Al ser que Zoho és una corporació de programari bastant gran que ofereix SaaS i CRM, algunes de les funcions del lloc com el creador de formularis són excepcionals. El preu de ZoHo comença de gratuït, a 5, 10 dòlars i 15 dòlars mensuals. El pla mensual proporciona el pla de comerç electrònic, però, és molt limitat, ja que només podeu oferir 25 productes en venda.

Quins són els avantatges i els contres de l’ús de llocs Zoho?

Pros. De llocs Zoho

Impressionant conjunt de funcions
Accés HTML i CSS
Eines de SEO integrades i estadístiques de trànsit

Consells de llocs Zoho

No tots els temes són completament mòbils
Alguns temes se senten desactualitzats
L’editor pot sentir-se una mica incòmode
No es pot crear una botiga en línia

Resum

Eina bàsica de creació de llocs web gratuïta amb hosting gratuït que aconsegueixi la feina
Canvieu entre plantilles quan vulgueu sense perdre el contingut

Aprèn més

10. Google My Business

Google My Business: creador de llocs web gratuït

 • Lloc web: www.google.com/business/how-it-works/website/
 • Pla gratuït: Sí
 • Pla pagat: No
 • Comerç electrònic a punt: No
 • Disseny agradable i mòbil: Sí
 • Arrossegar i deixar anar: Sí

Com puc fer gratuïtament el meu propi lloc web a Google? Google My Business és la resposta.

Google My Business és un creador de llocs web gratuït que us permet crear un lloc web senzill en qüestió de minuts. El creador de llocs web de Google és completament gratuït i el lloc que crea és fàcil de fer i editar tant des de l’ordinador d’escriptori com des del telèfon mòbil.

No heu de tenir un aparador físic per construir el vostre lloc amb Google My Business, si teniu una empresa d’àrea de serveis o una empresa a domicili amb o sense una adreça, podeu enumerar els vostres detalls per aparèixer a Google..

Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar el creador de llocs web de Google My Business per crear un lloc web de forma gratuïta a Google?

Els meus professionals de Google My Business

Allotjament gratuït i podeu connectar el vostre propi nom de domini
Sense anuncis ni marca
Plantilles responsives
AdWords Express a punt per conduir trànsit

Google My Business Cons

Opcions limitades, no ideals per a llocs més grans o més complexos
Plantilles i dissenys bàsics
No podeu iniciar una botiga en línia

Resum

Perfecte per a petites empreses que no necessiten gaire contingut al seu lloc web
Lliure d’anuncis o de marca, i podeu utilitzar el vostre propi nom de domini
És un creador de llocs web 100% gratuït de Google My Business

És totalment gratuït!

11. Lloc web

SiteW Builder de llocs web

SiteW és un creador de llocs web que probablement no heu sentit a parlar. Això no vol dir que ho hagis de ignorar. Tot i que als Estats Units és relativament desconegut, és molt popular a Europa, ja que més d’un milió de llocs web utilitzen SiteW.

És un super fàcil d’utilitzar i potent arrossegar i deixar anar creador amb plantilles optimitzades per a mòbils integrades en HTML5. SiteW ofereix unes excel·lents funcions multilingües, ja que inclou opcions d’idioma (i suport) per a francès, alemany, espanyol i anglès.

Els plans premium van des de 9,33 $ a 26,66 $ al mes, i la actualització eliminarà els anuncis de SiteW, us proporcionarà més emmagatzematge i pàgines il·limitades, SEO i analítica i podreu utilitzar un nom de domini personalitzat. Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar SiteW?

Els avantatges del lloc

Gratuït per utilitzar el creador de llocs web
Opcions multilingües (francès, espanyol, alemany)
Creador de llocs web molt fàcil d’utilitzar

Cons de SiteW

El pla gratuït és millor per crear llocs web més petits i estàtics
Les funcions potents, com el bloc de negocis i el comerç electrònic, només vénen amb els plans premium

Resum

Fàcil d’utilitzar creador de llocs web que facilita la creació d’un lloc web impressionant
Fàcil de registrar i només necessitarà uns minuts per aprendre a utilitzar SiteW

Sí, és gratuït

Aquests constructors de llocs web són realment lliures?

En un dels punts principals de la publicació del bloc. Puc realment crear un lloc web de franc? Bé, sí. Funciona així. Tècnicament sí, podeu crear un lloc web de forma gratuïta, però hi haurà limitacions al lloc web.

Algunes de les limitacions del lloc web que podreu fer front si trieu l’opció gratuïta només, hi haurà anuncis o marca al vostre lloc. Perquè el vostre lloc web sembli més professional, normalment haureu de pagar algunes actualitzacions per eliminar anuncis o marca.

anuncis i marca de wixExemple d’anuncis i marca a Wix

A més, per a l’opció gratuïta, normalment haureu d’utilitzar un subdomini, en contraposició a un nom de domini personalitzat. Per exemple, a Weebly el vostre domini gratuït del lloc web serà alguna cosa weebly.com/MikesGarage en lloc d’utilitzar el vostre propi domini com MikesGarage.com. Dit d’una altra manera, haureu d’obtenir un pla premium per poder utilitzar el vostre propi nom de domini.

 • El vostre nom de domini en un pla gratuït: https://mikesgarage.jimdo.com o https://www.jimdo.com/mikesgarage
 • El vostre nom de domini en un pla premium: https://www.mikesgarage.com

A més, en general seran limitats quant a nombre de pàgines que podeu afegir al vostre lloc així com qualsevol opció de generador de comerç electrònic serà bàsica.

En resum, “obtindreu el que pagueu”, si aquí teniu informació seriosa sobre el vostre lloc i el vostre negoci, pot ser que algunes de les actualitzacions premium valguin un cost addicional. No hi ha moltes empreses que es puguin establir per uns pocs dòlars al mes.

D’altra banda, l’ús d’un creador de llocs web gratuït és una bona manera de provar el controlador d’un creador de llocs web i tenir una idea de com funciona tot abans de decidir el que és adequat per a vostè..

Raons per tenir un lloc web

Hi ha tantes raons per crear un lloc web, ja sigui per a ús personal o per a la vostra petita empresa. Analitzem algunes d’aquestes raons amb més detall;

1. Credibilitat

Probablement aquest és el motiu més únic per iniciar un nou lloc web. Independentment de les vostres credencials, la gent us veurà com a expert un cop tingueu un lloc web polit per representar-vos.

Quan tingués el meu primer negoci en línia, sempre preguntaria als clients per què em van triar. La resposta sempre va ser la mateixa, “perquè tenies un lloc web”.

2. Mostra els vostres talents (o serveis)

Tant si teniu una empresa petita com una gran, o fins i tot si sou un sol grup, un lloc web us ofereix un aparador. Els clients potencials o els empresaris poden veure immediatament què heu d’oferir.

Alguns dels més grans empresaris del nostre temps tenien llocs web, Jeff Bezos d’Amazon i Sean Parker a Spotify.

3. Barrera baixa d’entrada

Podeu configurar, literalment, un negoci al vostre dormitori i atraure clients en pocs minuts, fins i tot amb un pressupost minúscul. Es tracta d’un terreny de joc per a tothom, independentment de la vostra formació o de la comunicació social.

Recordeu que Mark Zuckerberg va iniciar Facebook, el social media juggernaut, a la seva habitació dormitori.

Per si necessitaves alguna cosa més convincent, mirem alguns fets d’Internet (d’aquesta entrada). A Amèrica del Nord el 2018, el 88,1% de les persones utilitzaven internet, seguit del 80,23% a Europa. Sabíeu que Google processa més de 40.000 consultes de cerca cada segon? Hi ha moltes persones que poden buscar el vostre lloc web.

Què és un creador de llocs web i per què n’utilitza un?

Un creador de llocs web és probablement la manera més ràpida i ràpida d’obtenir un lloc web fora de qüestió de minuts. En termes senzills, és un programari que permet crear un lloc web o blog sense cap tipus de codificació. Com que no hi ha codificació implicada, simplement fareu servir elements d’arrossegar i deixar anar, juntament amb algunes plantilles.

Una altra alternativa gratuïta per crear un lloc web és utilitzar WordPress. És un sistema de gestió de continguts (CMS) molt flexible, però té una corba d’aprenentatge més forta en comparació amb els creadors de llocs web.

creador de llocs web vs wordpressEls principals avantatges & inconvenients d’utilitzar un creador de llocs web contra WordPress

Malgrat que WordPress és de codi obert i gratuït, juntament amb milers de plugins i temes, WordPress requereix que tingueu allotjament web que no és gratuït.

Els creadors de llocs web normalment tenen dos sabors, en línia i fora de línia. Tot i que només ens centrarem en un tipus en línia, crec que és important esmentar-ne l’altre.

1. Creador de llocs web fora de línia

Constructors de llocs web “fora de línia” es presenta en forma de programari. Rapidweaver per a Mac és un tipus de creador de llocs web fora de línia. Us descarregaríeu el programari al vostre PC i començaríeu a treballar al vostre lloc web.

Un dels avantatges del programari fora de línia és que podeu treballar al vostre lloc des de qualsevol lloc, ja que no cal una connexió a Internet.

L’inconvenient més gran és que haureu de penjar tot el lloc al hosting, cosa que pot ser tècnicament difícil. Jo solia utilitzar el creador de llocs web fora de línia Serif, que ara s’ha suprimit, i crec que el procés de càrrega és prou raó per no utilitzar un creador de llocs web fora de línia..

2. Creador de llocs web en línia

Amb un creador de llocs web en línia (els que he cobert aquí més amunt), el creador gratuït de llocs web amb el qual aneu allotjarà tot allò en línia al núvol. Si heu de treballar amb un ordinador diferent, només cal que inicieu la sessió amb els detalls del vostre compte i sigueu molt bo.

Obtindrà tot el que necessiteu i no cal carregar res enlloc ni configurar hosting, és la solució més senzilla. L’únic que necessita realment és un navegador web com Google Chrome, una connexió a Internet i una mica d’imaginació i temps lliure per llançar el vostre lloc web o botiga en línia gratuïta..

Preguntes freqüents

Com crear un lloc web gratuïtament?

Registreu-vos amb un creador de llocs web gratuït, personalitzeu la plantilla, creeu les vostres pàgines, publiqueu el lloc web i aneu en directe.

Els creadors de llocs web com Wix, Weebly, Site123, etc. són realment gratuïts?

Sí, realment són gratuïts, però cal registrar-se en un pla de pagament per desbloquejar totes les funcions i poder eliminar la marca i els anuncis.

Puc utilitzar el meu propi domini amb un creador de llocs web gratuït?

En un pla gratuït que normalment haureu d’utilitzar un subdomini, heu de registrar-vos en un pla de pagament per utilitzar un nom de domini personalitzat

Conclusió

Bona feina, ho heu realitzat a través d’aquesta guia sobre com crear un lloc web gratuïtament el 2020.

He reduït els millors creadors de llocs web gratuïts ara mateix per crear un lloc web 100% gratuït. Com veureu, hi ha un munt per triar, però, el que decidiu es referirà a allò que és més important per a vosaltres..

Voleu una botiga completa de comerç electrònic o és la vostra prioritat tenir un lloc web en funcionament en pocs minuts per mostrar un client potencial? Potser el preu és un dels motors més importants, o només necessiteu un lloc web senzill d’una pàgina que ofereixi una imatge professional. De qualsevol manera, estic segur que hi ha una cosa a sobre adequada per a vosaltres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map