Deci, ați decis că trebuie să creați un site web, dar probabil că o mică parte dintre voi încă întrebați: „Am într-adevăr nevoie de un site web?” sau poate credeți că construirea unui site web va fi prea tehnică, consumatoare de timp și costisitoare. Iată lista mea cu care vă permite să creați un site web gratuit.


În realitate, nu este necesar să fiți atenți la punerea în funcțiune a primului dvs. site web și a funcționării pe Internet. Mai ales când puteți crea un site web gratuit.

Cei mai buni producători de site-uri web pentru a crea un site web gratuit în 2020:

 • Cel mai bun În general:. Cel mai ușor instrument pentru a crea un site uimitor cât mai rapid și un site care se încarcă rapid și este optimizat pentru motoarele de căutare, dar pe planuri gratuite sunt afișate anunțuri..
 • Competitorul de pe locul 2:. Creați un site uimitor și profesionist care nu necesită abilități de proiectare sau codare, dar nu vine cu funcționalitate drag-and-drop.
 • Cel mai bun pret:. Modele de bază și opțiuni limitate, dar este 100% gratuit și ideal pentru întreprinderile mici care nu au nevoie de mult conținut pe site-ul lor.
 • Cea mai bună opțiune plătită: Squarespace. Cel mai ușor și cel mai ușor de indemnat de a folosi drag and drop builder de site-uri vizuale. Cu toate acestea, Squrespace nu oferă niciun plan gratuit.

Dar cum faci un site web profesional fără să plătești un ban? Prin utilizarea unui instrument gratuit de creare a site-urilor web. Desigur.

Instrumentele de construire a site-urilor web de astăzi sunt foarte ușor de utilizat și nu trebuie să știți nicio codare HTML. Acestea sunt extrem de ușor de utilizat tragere și plasare funcționalitate a Editarea textului WYSIWYG (cum ar fi Microsoft Word).

Deci, cum să creați un site web gratuit?

 • În primul rând, alegeți un constructor de site-uri gratuit.
 • În al doilea rând, conectați un nume de domeniu sau utilizați un nume de domeniu gratuit.
 • În al treilea rând, configurați și personalizați-vă site-ul.

Când site-ul dvs. gratuit este gata – atunci mergeți-vă pentru a vă publica site-ul!

Ce veți învăța în acest post:

 • Cum să creați gratuit un site web folosind un constructor de site-uri.
 • Aflați care este cel mai bun constructor de site-uri gratuit?
 • Lista constructorilor de site-uri gratuite; caracteristici și pro și contra.
 • Constructorii de site-uri web sunt cu adevărat gratuite?
 • De ce ai nevoie să ai un site web.

Acum să aruncăm o privire asupra celor mai buni producători de site-uri care vă permit să creați un site gratuit.

modul de a crea un site web gratuit

Cel mai bun constructor de site-uri care vă permite să creați un site gratuit

1. Wix

Wix

 • website: www.wix.com
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Da de la 5 dolari pe lună
 • Comerțul gata: Da (numai pe planul plătit)
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Wix este cu ușurință unul dintre cel mai bine cunoscut dintre toate site-urile gratuite ale constructorilor de drag and drop și asta se datorează probabil faptului că au folosit niște vedete mari de filme de la Hollywood pentru a vă spune cât de bine sunt.

În prezent, Wix alimentează aproximativ 110 milioane de site-uri web și magazine online, așa că singur ar trebui să vă spună ceva. Înscrierea la Wix este o briză și ar trebui să fiți în funcțiune în aproximativ 2 minute.

Odată înscris, veți primi mai multe șabloane specifice industriei din care să alegeți și acesta este probabil unul dintre punctele lor forte, aspectul profesional al șabloanelor. Indiferent dacă ești fotograf sau brutar, va fi ceva care să se potrivească tuturor.

În acest moment, este important să menționăm că șabloanele gratuite pot să nu te impresioneze foarte mult și de aici ar trebui să iei în considerare o actualizare plătită. Un alt lucru pe care Wix îl face este acela că toate site-urile lor răspund pe deplin.

Ceea ce înseamnă asta este că site-ul web se va adapta automat la orice dispozitiv pe care este vizualizat, deci ar putea fi un telefon mobil sau o tabletă. Aceasta este o caracteristică foarte puternică, deoarece este o cerință a Google, iar numărul de utilizatori de telefonie mobilă crește rapid de la an la an.

Opțiunile plătite încep de la puțin peste 10 USD și poate merge până la aproximativ 25 USD pe lună. Planurile plătite includ, conectați un domeniu personalizat, eliminați reclame, sporiți stocarea, suportul VIP și derulați campanii de e-mail.

Care sunt avantajele și dezavantajele folosirii Wix?

Wix Pros

Ușurință în utilizare
Șabloane profesionale
Complet sensibil
Cel mai mare constructor de site-uri de pe piață
Gratuit oferă un site web complet de lucru
Piață uriașă de aplicații wix
Bună securitate

Wix Cons

Anunțurile pot fi intruzive
Șabloanele gratuite arată puțin datate
Planul de bază nu elimină reclamele
Datele nu pot fi exportate
Nu puteți porni un magazin online pe planul gratuit

rezumat

Producătorul de site-uri Wix vine la pachet cu funcții care vă pot ajuta să construiți un site web
Versiunea gratuită a Wix vă permite să construiți un site web cu aspect bun pe un subdomeniu marca Wix
De la doar 5 dolari pe lună puteți scăpa de reclame și puteți obține un nume de domeniu personalizat

Gratuit

2. Weebly

Weebly

 • website: www.weebly.com
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Da de la 8 USD pe lună
 • Comerțul gata: Da (numai pe planul plătit)
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Weebly a fost în jur de foarte mult timp și este o opțiune extrem de populară dacă doriți doar gratuit, fără intenția de a utiliza nicio actualizare. Weebly găzduiește în prezent aproximativ 40 de milioane de site-uri web.

Când începeți prima dată cu Weebly, observați instantaneu cât de ușor este totul. Drag and drop în foarte intuitiv și ușor de utilizat. Creatorul gratuit de site-uri Weebly este o opțiune excelentă pentru începătorii absoluti. Coloanele pot fi mutate și redimensionate împreună cu majoritatea celorlalte elemente.

Un alt lucru grozav care îmi place foarte mult la Weebly este că atunci când editați un element, restul se va estompa, acesta este într-adevăr îngrijit și un mod minunat de a limita distragerile.

Planul de prețuri este foarte simplu și cu opțiunea de bază la 8 dolari, anunțurile vor fi eliminate. La testul meu cu Weebly, am creat un site web de 100 de pagini, cu care a făcut față foarte bine. Folosind Wix nu aș fi atât de încrezător în construirea de site-uri mai mari. Dacă dumneavoastră sau cineva din echipa dvs. aveți experiență și cunoașteți codul, Weebly vă permite cu ușurință să editați codificarea. Aceasta este o veste excelentă pentru utilizatorii avansați.

Există, de asemenea, o aplicație în care puteți chiar integra programări în site-ul dvs. web. La fel ca Wix, Weebly oferă o gamă foarte largă de teme profesionale și simt că este un pachet foarte complet, cu o valoare bună pentru bani dacă alegeți upgrade-urile..

Așa cum am menționat anterior planul de bază începe de la 8 dolari, pro la 12 dolari și afaceri la 25 dolari. Pentru planul gratuit, veți fi pe subdomeniul Weebly și veți avea un mic anunț în subsolul site-ului dvs..

Care sunt avantajele și dezavantajele folosirii Weebly?

Beneficiați de Weebly

Anunțuri neintruzive
Prețuri simplificate
Foarte prietenos pentru începători
Teme profesionale
Codul HTML poate fi utilizat
Complet sensibil
O bună platformă de comerț electronic

Weebly Cons

Nu se pot personaliza complet culorile temei
Mutarea site-ului dvs. poate fi dificilă
Niciun site nu face backup
Nu puteți porni un magazin online pe planul gratuit

rezumat

Weebly este unul dintre cei mai ușor de folosit de creatori de site-uri
Vă puteți păstra contul gratuit atât timp cât doriți

Este 100% gratuit

3. Site123

Site123

 • website: www.site123.com
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Da de la 9,80 USD pe lună
 • Comerțul gata: Da (numai pe planul plătit)
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Nu

Site123 se adresează celor care doresc să se ridice și să funcționeze rapid și este excelent pentru proprietarii de afaceri care doresc să înființeze site-uri de e-commerce, bloguri și pagini de destinație.

Ceea ce face ca Site123 să fie diferit este faptul că complet elimină clădirea de drag and drop pe care majoritatea celorlalți construitori de site-uri le utilizează Pentru unii, acest lucru va fi fie fantastic, fie un pas înapoi.

Pentru a începe, puteți alege o temă și mai multe opțiuni de proiectare diferite. Deși temele nu sunt cele mai interesante, obțineți mult mai multe opțiuni de personalizare decât alți construitori de site-uri. Puteți încărca apoi conținut și site-ul va fi generat pentru dvs. Ca și în cazul tuturor constructorilor de site-uri web, opțiunea gratuită este limitată, în special în jurul comerțului electronic.

Planul premium începe de la 9,80 USD pe lună și vine cu un domeniu gratuit timp de 1 an (sau puteți utiliza propriul dvs. domeniu) și elimină brandul SITE123. Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării Site123?

Site123 Pro

Site-uri multilingve
Site-uri profesioniste de comerț electronic
Site-uri SEO prietenoase
Suport complet pentru site-ul web
Ușor de folosit

Site123 contra

Fără drag and drop
Structura de confuzie a prețurilor
Fără acces la codul site-ului
Nu puteți publica un magazin online pe planul gratuit

rezumat

Constructor de site-uri prietenos pentru începători
Fără drag-and-drop, în schimb are toate elementele site-ului făcute în prealabil
Contul gratuit al Site123 este destul de limitat

Este 100% gratuit

4. Stăpânitor

Impresionant

 • website: www.strikingly.com
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Da de la 8 USD pe lună
 • Comerțul gata: Da (numai pe planul plătit)
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Spre deosebire de Wix și Weebly, șansele sunt că nu ai auzit niciodată Impresionant. Principalul punct de vânzare este cel mai surprinzător site-uri îndrăznețe, frumoase și moderne, cu o singură pagină. Acest lucru se datorează faptului că principalul punct de vânzare și caracteristica Strikingly sunt site-urile sale web cu o singură pagină.

Un site web cu o pagină este un site în care utilizatorul va parcurge diferite secțiuni pe măsură ce aterizează pe pagina principală, un tip de design care devine foarte popular în aceste zile.

Deoarece caracteristica principală este site-urile cu o singură pagină, în mod izbitor pot elimina o mulțime de instrumente și butoane de care alți construitori de site-uri au nevoie. Acest lucru, desigur, îl face foarte ușor de utilizat.

Există câteva opțiuni bune pentru șabloane, deși nu sunt pe deplin la egalitate cu Wix sau Weebly. Ce face bine pentru a compensa acest lucru, vă este prezentat cu șabloane care sunt complet bune pentru a ieși direct din poartă. Nu trebuie să se facă multe tinkering.

Pentru a-ți construi site-ul, vei muta pur și simplu secțiunile de care ai nevoie de la stânga la dreapta. Puteți adăuga și aplicații, deși oferta din nou nu este la același nivel ca alți construitori de site-uri.

Un lucru de remarcat în ceea ce privește Strikingly este că opțiunea gratuită este limitată în ceea ce poți face. Spunând asta, upgrade-uri de la 8 $ la 16 $ oferi o valoare serioasă pentru bani. Utilizatorii pot merge gratuit și pentru un an gratuit, doar prin conectarea unui profil LinkedIn și sincronizarea unor contacte. Acest lucru vă va economisi 16 USD.

Care sunt argumentele pro și contra folosirii Strikingly?

Pro izbitor de pro

Site-uri cu aspect profesionist din cutie
Teme optimizate pentru dispozitive mobile
Mare valoare pentru bani
Este necesar un cod zero sau abilități de proiectare
Program generos de recompense

Contra lovitură

Opțiunea gratuită este puțin limitată
Un număr mic de teme pe care le puteți utiliza
Planurile gratuite nu vă permit să faceți un magazin online

rezumat

Unul dintre cei mai buni producători de site-uri web
Alegerea ideală dacă doriți să porniți un portofoliu online, o carte de vizită sau un site de magazin cu un singur produs
Puteți păstra planul gratuit pentru totdeauna

100% Gratuit

5. Ucraft

Ucraft

 • website: www.ucraft.com
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Da de la 6 USD pe lună
 • Comerțul gata: Da (numai pe planul plătit)
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Ucraft constructor de site-uri web este bazat pe blocuri. Stivuiești blocuri una peste alta, iar la final, vei avea un site web complet.

Cu toate că există doar 35 de blocuri, ceea ce nu este foarte important pentru a vă evidenția site-ul, acestea sunt complet personalizabile. Fiecare bloc conține elemente pe care le puteți adăuga sau elimina și de aici puteți deveni creativ. Puteți chiar să vă creați propriile blocuri de la zero.

În ceea ce privește comerțul electronic, aceasta este una dintre cele mai puternice caracteristici ale Ucraft, deoarece are propriul motor de comerț electronic. Deși, dacă doriți să vă ridicați și să alergați în cel mai rapid timp posibil, este posibil ca Ucraft să nu fie pentru dvs..

Planurile premium Ucraft încep de la doar 6 dolari pe lună elimină filigranul Ucraft. Care sunt argumentele pro și contra folosirii Ucraft?

Ucraft pro

Creator de site-uri extrem de personalizabile
Caracteristici puternice de comerț electronic
Asistență excelentă a clienților prin chat live

Ucraft Cons

Nu există copii de rezervă ale site-ului
Nu vă puteți anula modificările
Planul gratuit nu vă permite să creați un magazin online
Nu este potrivit pentru site-uri mai complexe

rezumat

Interfață simplă și simplă
Șabloane bine proiectate și bine construite
Platforma încorporată de comerț electronic pentru a începe vânzarea online

Creați un site web cu Ucraft
Gratuit

6. Lander

Lander

 • website: www.landerapp.com
 • Plan gratuit: Da (dar numai 14 zile)
 • Planul plătit: Da de la 16 USD pe lună
 • Comerțul gata: Da (numai pe planul plătit)
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Lander este un constructor complet de pagini de destinație. Dacă nu sunteți familiarizat cu conceptul de pagini de destinație sau nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de una, acestea sunt site-uri foarte simple cu o singură pagină, concepute pentru a capta oportunități sau pentru a convinge un vizitator să ia măsuri..

Paginile de destinație, prin natura lor, vor avea mult mai puțin conținut decât un site web obișnuit, unele dintre ele afișând doar un singur apel la acțiune.

Lander face construirea de pagini de destinație incredibil de simple cu o interfață liberă. Puteți integra gateway-uri de plată și puteți efectua teste de împărțire A / B, care este o caracteristică esențială pentru orice constructor de pagini de destinație. De asemenea, sunt oferite analize și urmărire completă.

O caracteristică interesantă este Textul dinamic. Aceasta permite ca interogarea de căutare a utilizatorului să fie introdusă automat în pagina de destinație, ca parte a unei campanii de plată pe clic.

Deși există o probă gratuită de 14 zile, Lander poate deveni foarte scump, deoarece planurile se bazează pe numărul de vizitatori pe care pagina dvs. de destinație o primește. lui Lander planul de bază începe de la 16 dolari pe lună. Care sunt argumentele pro și contra folosirii lui Lander?

Lander Pros

Încercări divizate
Șabloane de conversie ridicate
Ușor de folosit
Sistem de raportare încorporat
Șabloane mobile cu răspuns
Integrarea paginii de fan Facebook

Lander Cons

Opțiunea gratuită este doar pentru 14 zile
Planuri costisitoare
Planul gratuit nu vă permite să creați un magazin online

rezumat

100+ șabloane gata de pagină de destinație
Editorul vizual ușor de utilizat face foarte ușor să proiectați o pagină de destinație
Capacități de testare încorporate și sistem de raportare încorporat

Încearcă pe gratis

7. Jimdo

Jimdo

 • website: www.jimdo.com
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Da de la 6 USD pe lună
 • Comerțul gata: Da (numai pe planul plătit)
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Jimdo se adresează în principal celor care doresc în principal să construiască magazine de comerț electronic și ideea lor principală este ușurința de utilizare la fiecare pas al drumului. În prezent, există în jur de 20 de milioane de site-uri Jimdo, cu aproximativ 200.000 dintre ele fiind magazine online.

Cu Jimdo poți fi punerea în funcțiune și vânzarea produselor în câteva minute. Unde s-ar putea îmbunătăți lucrurile sunt șabloanele. Deși există multe dintre ele, este nevoie de mai multă flexibilitate cu acestea.

Prețurile sunt exact corecte pentru un constructor de site-uri de comerț electronic, deși aș spune că, dacă nu veți folosi funcțiile de comerț electronic, ar fi recomandat un alt constructor de site-uri web cu planuri mai ieftine. Planurile de preț încep de la gratuit, la 6 $ la 17 $. Care sunt avantajele și dezavantajele folosirii lui Jimdo?

Jimdo Pros

Cea mai rapidă modalitate de a pune în funcțiune un magazin de comerț electronic
Prețuri foarte accesibile
Acces la cod
Elemente SEO puternice

Jimdo Cons

Șabloanele se simt puțin datate
Este posibil ca sistemul de plată să nu fie cel mai bun pentru vânzătorii din SUA
Planul gratuit nu vă permite să creați un magazin online

rezumat

Promite să-ți funcționeze site-ul în 3 minute
Personalizați-vă designul și editați site-ul dvs. web oricând, fără a fi nevoie de codificare

Gratuit

8. Carrd

Carrd

 • website: www.carrd.co
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Da de la 19 USD pe an
 • Comerțul gata: Nu
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Carrd este un constructor de site-uri relativ nou care tocmai a fost lansat în 2016. Este, de asemenea, un alt constructor de o pagină la fel ca Ucraft și dacă vrei cel mai simplu constructor de site-uri web, Carrd este probabil să fie cea.

În general, există 54 de șabloane, dintre care 14 sunt destinate numai utilizatorilor pro. Șabloanele nu sunt grupate după industrie, ci mai degrabă după tip, ca în portofoliu, pagina de destinație și profil. În total, șabloanele arată foarte elegante și inspirate.

Îți pui site-ul împreună folosind elemente și totul se simte foarte natural. Unele dintre elemente includ cronometre, forme și galerii.
Ca de obicei, opțiunea gratuită vă va limita la un subdomeniu, dar acolo unde Carrd iese în evidență este actualizările plătite, puteți merge pro pentru doar 19 dolari pe an.

Carrd Pro este doar 19 dolari / an și vă permite să utilizați un domeniu personalizat și să eliminați marcajul. Care sunt avantajele și dezavantajele folosirii Carrd?

Carrd Pros

Foarte ușor de utilizat și simplu de utilizat
Upgrade-uri extrem de ieftine
Site-uri cu aspect profesional
54 de șabloane responsive din care să alegeți

Carrd Cons

Nou pe piață
Numai asistență prin e-mail
Limitat la site-uri cu o singură pagină
Nu puteți crea un magazin online

rezumat

Creați site-uri gratuite cu o singură pagină, care răspund complet
100% gratuit și planul pro este doar 19 dolari pe an

Chiar acum

9. Site-uri Zoho

Site-uri Zoho

 • website: www.zoho.com/site-uri
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Da de la 5 dolari pe lună
 • Comerțul gata: Nu
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Da, are un nume fain, dar cum e ca constructor de site-uri web? Per total Zoho este un constructor de site-uri foarte competent. Începerea este destul de rapid și începeți cu dragul și abandonarea obișnuită a elementelor.

În timp ce utilizați drag and drop-ul împreună cu personalizarea site-ului, întreaga experiență nu s-a simțit la fel de șlefuită ca alți constructori de site-uri.
Există o selecție largă de teme din care puteți alege, dintre care unele arată foarte profesioniste, în timp ce altele arată ca din anii ’80. Deși oferă 97 de șabloane, nu toate răspund.

Fiind că Zoho este o corporație software destul de mare care oferă SaaS și CRM-uri, unele dintre caracteristicile site-ului precum constructorul de forme sunt excepționale. Prețurile pentru ZoHo încep de la gratuit, la 5 $, 10 $ și 15 $ lunar. Planul lunar oferă planul de comerț electronic, însă este foarte limitat, deoarece puteți oferi doar 25 de produse de vânzare.

Care sunt argumentele pro și contra folosirii site-urilor Zoho?

Zoho Sites Pros

Set impresionant de caracteristici
Acces HTML și CSS
Instrumente SEO încorporate și statistici de trafic

Zoho Sites Cons

Nu toate temele răspund complet mobil
Unele teme se simt depășite
Editorul se poate simți puțin penibil
Nu puteți crea un magazin online

rezumat

Instrument de bază gratuit pentru construirea de site-uri web, cu găzduire gratuită, care duce la îndeplinire munca
Schimbați între șabloane oricând doriți, fără a vă pierde conținutul

Aflați mai multe

10. Compania mea Google

Compania mea pe Google - constructor de site-uri gratuit

 • website: www.google.com/business/how-it-works/website/
 • Plan gratuit: Da
 • Planul plătit: Nu
 • Comerțul gata: Nu
 • Design mobil prietenos: Da
 • Tragere și plasare: Da

Cum pot face propriul meu site pe Google gratuit? Compania mea Google este răspunsul.

Compania mea Google este un constructor gratuit de site-uri care vă permite să creați un site simplu în câteva minute. Creatorul de site-uri Google este complet gratuit, iar site-ul pe care îl construiți este ușor de făcut și de editat atât de pe computerul de pe desktop cât și de pe telefonul mobil.

Nu trebuie să aveți un magazin fizic pentru a vă construi site-ul cu Compania mea Google, dacă aveți o afacere de servicii sau o afacere de domiciliu cu sau fără o adresă, puteți enumera detaliile dvs. pentru a apărea pe Google..

Care sunt avantajele și dezavantajele folosirii constructorului de site-uri Google Compania mea pentru a crea un site web gratuit pe Google?

Profesioniștii Google pentru afacerile mele

Găzduire gratuită și vă puteți conecta propriul nume de domeniu
Fără reclamă sau branding
Șabloane responsive
AdWords Express gata să conducă trafic

Contul meu de afaceri Google

Opțiuni limitate, nu sunt ideale pentru site-uri mai mari sau mai complexe
Șabloane și modele de bază
Nu puteți porni un magazin online

rezumat

Perfect pentru întreprinderile mici care nu au nevoie de mult conținut pe site-ul lor web
Nu beneficiază de reclame sau de branding și poți folosi propriul nume de domeniu
Este un constructor 100% gratuit de site-uri web de la Compania mea pe Google

Este total gratuit!

11. SiteW

SiteW Site Builder

SiteW este un constructor de site-uri despre care probabil nu ai auzit. Asta nu înseamnă că ar trebui să-l ignori. Deși este relativ necunoscut în SUA, este extrem de popular în Europa, deoarece peste un milion de site-uri web folosesc SiteW.

E o super ușor de utilizat și puternic și glisare constructor cu șabloane optimizate pentru mobil construite pe HTML5. SiteW oferă funcții multilingve excelente, deoarece vine cu opțiuni de limbă (și suport) pentru franceză, germană, spaniolă și engleză.

Planurile premium variază de la 9,33 USD până la 26,66 USD pe lună, iar actualizarea va elimina anunțurile SiteW, vă va oferi mai mult spațiu de stocare și pagini nelimitate, SEO și analitice și puteți utiliza un nume de domeniu personalizat. Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării SiteW?

SiteW Pros

Gratuit pentru a utiliza site-ul web builder
Opțiuni multilingve (franceză, spaniolă, germană)
Constructor de site-uri foarte user friendly

SiteW Contra

Planul gratuit este cel mai bun pentru construirea de site-uri web mai mici și statice
Funcțiile puternice, cum ar fi blog-ul și comerțul electronic, vin doar cu planurile premium

rezumat

Generator de site-uri ușor de utilizat, care face ușor să creezi un site web uimitor
Ușor de înscris și îți va lua doar câteva minute pentru a afla cum să folosești SiteW

Da, este gratuit

Acești constructori de site-uri sunt într-adevăr gratuite?

Pe unul dintre punctele principale ale postării pe blog. Pot construi un site web gratuit? Ei bine, da. Funcționează așa. Tehnic da, puteți crea un site gratuit, dar vor exista limitări pe site.

Unele dintre limitările site-ului web cu care vă puteți confrunta dacă alegeți opțiunea gratuită, pe site-ul dvs. vor apărea reclame sau branding. Pentru ca site-ul dvs. web să pară mai profesionist, în mod normal, va trebui să plătiți pentru unele actualizări pentru a elimina reclame sau marca.

reclame wix și brandingExemplu de reclame și branding pe Wix

De asemenea, pentru opțiunea gratuită, va trebui să utilizați de obicei un sub-domeniu, spre deosebire de un nume de domeniu personalizat. De exemplu, pe Weebly domeniul dvs. de web gratuit va fi ceva weebly.com/MikesGarage în loc să-ți folosești propriul domeniu de genul MikesGarage.com. Cu alte cuvinte, va trebui să obțineți un plan premium pentru a putea folosi propriul nume de domeniu.

 • Numele dvs. de domeniu pe un plan gratuit: https://mikesgarage.jimdo.com sau https://www.jimdo.com/mikesgarage
 • Numele dvs. de domeniu pe un plan premium: https://www.mikesgarage.com

De asemenea, de obicei, veți fi limitat în ceea ce privește număr de pagini pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs., precum și orice opțiuni de construire a comerțului electronic vor fi de bază.

Pe scurt, „veți obține ceea ce plătiți” sună adevărat aici și dacă sunteți serios în legătură cu site-ul și afacerea dvs., unele dintre actualizările premium pot foarte bine să coste suplimentar. Nu există multe afaceri care pot fi înființate pentru cât mai puțin câțiva dolari pe lună.

Pe de altă parte, utilizarea unui constructor de site-uri gratuit este o modalitate excelentă de a testa un constructor de site-uri și de a înțelege modul în care funcționează totul înainte de a decide ceea ce este potrivit pentru dvs..

Motive pentru a avea un site web

Există atât de multe motive pentru a construi un site web, indiferent dacă acesta este pentru uz personal sau pentru mica afacere. Să ne uităm la unele dintre aceste motive într-un pic mai detaliat;

1. Credibilitate

Acesta este probabil cel mai simplu motiv pentru a porni un nou site web. Indiferent de acreditările dvs. reale, oamenii vă vor vedea ca un expert odată ce veți avea un site web polițat care să vă reprezinte.

Când am avut prima mea afacere online, aș întreba mereu clienții de ce m-au ales pe mine. Răspunsul a fost întotdeauna același, „pentru că aveți un site web”.

2. Prezentă-ți talentele (sau serviciile)

Indiferent dacă aveți o afacere mică sau mare sau chiar dacă sunteți o trupă unică, un site vă oferă o fereastră de magazin. Clienții potențiali sau angajatorii pot vedea instantaneu ce ai de oferit.

Unii dintre cei mai mari oameni de afaceri din vremea noastră aveau toate site-uri web, Jeff Bezos de la Amazon și Sean Parker la Spotify.

3. Barieră scăzută la intrare

Puteți înființa literalmente o afacere în dormitorul dvs. și puteți atrage clienți în câteva minute, chiar și cu un buget minuscul. Este un teren de joc egal pentru toată lumea, indiferent de educația socială sau de educația dvs..

Amintiți-vă că Mark Zuckerberg a pornit Facebook, jurnalistul de socializare, în camera căminului său.

Doar în cazul în care aveți nevoie de ceva mai convingător, să ne uităm la unele date pe Internet (din această postare). În America de Nord în 2018, 88,1% dintre persoane au folosit internetul, urmate de 80,23% în Europa. Știați că Google procesează peste 40.000 de interogări de căutare în fiecare secundă? Este o mulțime de oameni care caută site-ul dvs. web.

Ce este un Web Builder și de ce să folosiți unul?

Un constructor de site-uri este probabil cel mai simplu și rapid mod de a obține un site web în pământ în câteva minute. În termeni simpli, este o aplicație software care vă permite să construiți un site web sau blog fără nici o codificare. Deoarece nu este implicată nicio codare, veți folosi pur și simplu elemente de drag and drop, împreună cu unele șabloane.

O altă alternativă gratuită la construirea unui site web este de a utiliza WordPress. Este un sistem de gestionare a conținutului foarte flexibil (CMS), dar are o curbă de învățare mai bruscă în comparație cu constructorii de site-uri web.

constructor de site-uri web vs wordpressPrincipalii pro & contra de a utiliza un constructor de site-uri vs. WordPress

Deși WordPress în sine este open-source și gratuit, alături de mii de plugin-uri și teme, WordPress necesită să obțineți găzduire web care nu este gratuită.

Constructorii de site-uri web au, în mod normal, două arome, online și offline. Deși ne vom concentra doar pe un singur tip online, cred că este important să menționăm în continuare celălalt.

1. Offline Website Builder

Constructori de site-uri „offline” vin sub formă de software. Rapidweaver pentru Mac este un tip de constructor de site-uri offline. În mod normal, descărcați software-ul pe computer și începeți să lucrați pe site-ul dvs. web.

Unul dintre avantajele software-ului offline este că puteți lucra pe site-ul dvs. oriunde, deoarece nu este necesară conexiunea la internet.

Cel mai mare dezavantaj este că va trebui să încărcați întregul site în hosting, ceea ce poate fi dificil din punct de vedere tehnic. Foloseam constructorul de site-uri offline Serif, care acum a fost întrerupt și cred că procesul de încărcare este suficient pentru a nu utiliza un constructor de site-uri offline.

2. Online Website Builder

Cu un constructor de site-uri online (cele pe care le-am acoperit aici mai sus), constructorul gratuit de site-uri cu care mergi va găzdui totul online în cloud. Dacă trebuie să lucrați pe un alt computer, trebuie doar să vă autentificați cu detaliile contului și sunteți bine să mergeți.

Veți obține tot ce aveți nevoie și nu este necesar să încărcați nimic oriunde sau să configurați hostingul, este cea mai ușoară soluție completă. Singurul lucru de care ai nevoie cu adevărat este un browser web precum Google Chrome, o conexiune la internet și un pic de imaginație și timp liber pentru a lansa site-ul gratuit sau magazinul online.

întrebări frecvente

Cum se creează un site web gratuit?

Înscrieți-vă cu un constructor gratuit de site-uri, personalizați șablonul, creați-vă paginile, publicați site-ul și mergeți live.

Constructorii de site-uri precum Wix, Weebly, Site123 etc. sunt cu adevărat gratuite?

Da, sunt cu adevărat gratuite, dar trebuie să vă înscrieți la un plan plătit pentru a debloca toate funcțiile și pentru a putea elimina marcajele și anunțurile.

Îmi pot folosi propriul domeniu cu un constructor de site-uri gratuit?

Pe un plan gratuit, trebuie să utilizați de obicei un sub-domeniu, trebuie să vă înscrieți la un plan plătit pentru a utiliza un nume de domeniu personalizat

Concluzie

Bună treabă, ai făcut-o prin acest ghid despre cum să creezi un site web gratuit în 2020.

Am redus cei mai buni producători de site-uri gratuite chiar acum pentru crearea unui site web 100% gratuit. După cum veți vedea, puteți alege, însă, oricine decideți va veni la ceea ce este mai important pentru dvs..

Vrei un magazin complet de comerț electronic sau prioritatea ta este să ai un site web funcțional și să funcționeze în câteva minute pentru a arăta un potențial client? Poate că prețul este un factor important, sau ai nevoie doar de un simplu site de o pagină care să ofere o imagine profesională. În orice caz, sunt sigur că există unul mai sus care este potrivit pentru tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me