Wix vs Squarespace (Comparație față în față)

Acest cap de cap vă oferă toate diferențele cheie între doi dintre cei mai populari construitori de site-uri web disponibile acum.


Cred că veți fi de acord când spun:

Construirea unui site web ca începător este greu!

De unde începi chiar? Ai nevoie de cunoștințe de codare? Știți cum să configurați gazduire web, certificate SSL sau instalarea unui CMS? Care sunt costurile? Cât timp va dura?

Acestea sunt probabil câteva dintre întrebările dificile care vă țin departe de site-ul dvs. de vis.

Vestea bună este că există o soluție.

Construirea site-ului perfect pentru afacerea dvs. este incredibil de ușoară cu constructorii de site-uri web cum ar fi Wix și Squarespace.

Pentru cei neinițiați, un constructor de site-uri este un instrument (program, software etc.) care vă ajută să creați site-uri web vizual, fără a scrie cod sau trebuie să descarci / să instalezi ceva.

In acest Comparatie Wix vs Squarespace post, mi-am aruncat doi dintre cei mai buni producători de site-uri unul împotriva celuilalt.

WixSquarespace
glisați spre dreaptaWixSquarespace
rezumatEu personal recomand Squarespace peste Wix, dar nu veți fi dezamăgiți de niciunul – deoarece ambii sunt construitori de site-uri excelente. Cea mai mare diferență este redactorul și dacă preferi un editor drag-drop structurat sau nestructurat.
Caracteristici principalePreț: 13 $ – 49 $ pe lună
Editor: Drag-and drop nestructurat. Elementele pot fi trase și aruncate oriunde pe pagină.
Teme / template-uri: 500+
Domeniu gratuit & SSL: Da
Plan gratuit: Da
Preț: 12 $ – 46 USD pe lună
Editor: Drag-and-drop structurat. Elementele sunt târâte și plasate pe pagină într-o structură fixă.
Teme / template-uri: 80+
Domeniu gratuit & SSL: Da
Plan gratuit: Nu (numai proces gratuit)
Ușurință în utilizare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Proiecta & aspecte⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Aplicații & Add-on-uri⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐
SEO & Marketing⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Comerț electronic⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Blogging⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Valoare pentru bani⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��

Dar înainte de a sări în comparația Wix vs Squarespace, mai întâi câteva fapte:

Conform BuiltWith, Wix este cel mai popular constructor de site-uri, controlând 38% din cota de piață.

statistici de utilizare a constructorilor de site-uri web

Squarespace este al doilea cel mai popular, cu putere de 19% a site-urilor web care utilizează un simplu constructor de site-uri web. Împreună, Wix și Squarespace controlează 57% din cota de piață.

Indiferent dacă găsiți date de la BuildWith, Statista.com sau de pe orice alt site, Wix iese întotdeauna în vârf, urmat de Squarespace cu Weebly și alții care aduc în spate..

Totuși, interesul pentru constructorii de site-uri web a crescut constant din 2004, potrivit Google Trends, așa cum se vede în graficul de mai jos.

wix vs tendințele de comparare a spațiului pătrat

Este clar că constructorii de site-uri web nu duc nicăieri. De fapt, acestea devin principalul de bază pentru începători și utilizatori cu experiență. Dar am săpat.

Scopul meu este să vă ajut să alegeți constructorul de site-uri perfect pentru site-ul dvs. web. Indiferent dacă alegi Wix sau Squarespace, asta depinde în totalitate de tine.

Fără alte detalii, să începem, deoarece mai sunt multe de acoperit.

Ce sunt Wix și Squarespace?

Wix vs revizuirea spațiului pătrat

Wix și Squarespace sunt cei mai cunoscuți construitori de site-uri web. Ambele instrumente vă ajută să creați un site web fără a cunoaște codificarea.

Cum?

Livrează cu drag-and-drop creatori de pagini vizuale care fac construirea unui site web la fel de ușor ca A, B, C.

În plus, constructorii de site-uri elimină aspectele tehnice ale creării de site-uri web. 

Cu alte cuvinte, un constructor de site-uri vă oferă o modalitate prietenoasă pentru începători de a construi site-uri web eficiente, fără a vă face griji pentru lucrurile de înaltă tehnologie.

Dacă alegeți să folosiți WordPress, de exemplu, trebuie să configurați găzduire web, să instalați certificatele CMS, SSL și să vă ocupați de multe sarcini administrative.

Toate aceste sarcini sunt provocatoare, mai ales dacă nu sunteți priceput de tehnologie. Băieții de la Wix și Squarespace au grijă de lucrurile tehnologice, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează; construirea afacerii tale.

Pentru un plan plătit, primiți un constructor de site-uri web, găzduire web, certificate SSL, domenii, suport și așa mai departe într-un singur pachet. Ca atare, constructorii de site-uri web sunt instrumentele perfecte pentru a implementa rapid site-urile.

Și acestea sunt versatile, deoarece puteți construi rapid bloguri simple, magazine și multe alte site-uri web.

Acum că știm cu ce lucrăm, să trecem la următoarea parte.

În secțiunile viitoare, compar Squarespace vs Wix în termeni de ușurință în utilizare, opțiuni de proiectare, marketing, comerț electronic, integrări terțe, capacități de blog și prețuri.

Ușurință în utilizare

Este de la sine înțeles că constructorul de site-ul pe care îl alegeți în cele din urmă trebuie să fie ușor de utilizat. Există o curbă de învățare, cu siguranță, dar Wix și Squarespace sunt incredibil de ușor de utilizat, veți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

Pentru început, înregistrarea fiecărui serviciu este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont și să începeți să vă construiți site-ul. Amândoi sunt destul de direcți din cuvânt.

Pentru a vă ajuta să construiți un site web fără să spargeți transpirația, Wix și Squarespace vin cu construitori intuitivi de drag-and drop. Da, completează cu Anula buton în caz că vă încurcați.

Fluxul dvs. de lucru este o problemă de a alege, de a trage și de a arunca elemente în loc și aveți un site web. Nu poate fi mai ușor decât atât.

Există însă o diferență mare între cei doi. editori de pagini!

Să începem cu Wix Editor.

Wix Page Editor

Wix este mai mult o pânză goală, ceea ce înseamnă că puteți trage și arunca elemente oriunde doriți. Aveți libertate deplină de proiectare pentru a construi site-ul web al viselor voastre.

Singura limită cu Wix este imaginația ta. O astfel de libertate creativă face ca Wix să fie perfect pentru designerii creativi care pot spune cu ușurință când au comis o eroare.

În același timp, poate fi copleșitor pentru greenhorn-ul perfect care nu a mai construit niciodată un site web.

Pentru a rezolva problema, Wix a făcut Wix ADI (Artificial Design Intelligence), un instrument fabulos care ia decizii majore de proiectare pentru tine.

Răspundeți la câteva întrebări și Wix ADI va crea un site web pe care îl puteți completa cu conținutul dvs..

Editor de pagini în spațiu

constructor de pagini spațiu pătrat

Squarespace, pe de altă parte, nu vă va permite să plasați elemente oriunde doriți. Lucrezi cu machete predisemnate care nu te vor permite să tragi și să arunci elemente oriunde îți dorești. Cu alte cuvinte, există o regiune fixă ​​pentru fiecare element.

O astfel de abordare păstrează controlul desenelor și machetei, deoarece nu aveți libertatea de a comite orice fel de erori atroce. Aveți un aspect predefinit pe care îl puteți completa cu conținutul dvs., fără să încurcați designul general.

Tocmai din acest motiv, Squarespace este perfect pentru un începător care își dorește un site web cu aspect profesionist, fără dificultățile de remediere a erorilor, cum ar fi alinierea marjelor etc..

Personalizați doar un șablon cu conținutul dvs. și sunteți bine să mergeți. Acest lucru înseamnă, de asemenea, Squarespace vă oferă o modalitate excelentă de a vă proiecta rapid site-ul.

Câștigătorul este:

Squarespace

Vă recomand să mergeți cu Squarespace pentru o mai ușoară utilizare. Totuși, nu mă înțelegeți greșit, ambele sunt foarte ușor de utilizat, dar Squarespace este intuitiv și vă rămâne în afara dvs..

Wix, pe de altă parte, vine cu un milion și o caracteristică, care este perfectă pentru designeri creativi, dar nu neapărat binevenită pentru noi.

Spațiul nu va avea niciunul din dezordine; editează șablonul și ești bine să mergi. Creatorul de pagini Wix vă oferă mai multă flexibilitate în proiectare, dar asta nu înseamnă că este mai ușor de utilizat pentru un începător.

Proiectare, aspect & Template-uri

Evident, nu doriți ca site-ul dvs. web să arate ca orice alt site de acolo. Vreți să ieșiți în evidență și acum doriți.

Îmi place varietatea și la fel și tu, ceea ce înseamnă – pentru această secțiune – alegem constructorul de site-uri care oferă mai multe opțiuni de design și aspect.

Atât Wix cât și Squarespace vă oferă o listă extinsă de opțiuni de design și aspect. Cu alte cuvinte, nu ești niciodată lipsă de opțiunile de care ai nevoie pentru a construi un site web remarcabil.

Wix vă oferă peste 500 de șabloane gata pregătite și foarte personalizabile, perfecte pentru orice afacere. Din păcate, nu toate șabloanele sunt prietenoase pentru mobil sau responsive.

Șabloane Wix

Cu toate acestea, Wix vă oferă un editor separat pentru a crea o versiune mobilă a site-ului dvs. web. Nu știu despre tine, dar acesta este un distribuitor pentru dvs. cu adevărat.

În afară de asta, după ce alegeți un șablon în Wix, rămâneți blocat cu acesta. Dacă schimbați șablonul, va trebui să vă construiți site-ul de la zero. Ce bătaie.

Cu toate acestea, Wix vă oferă o mulțime de opțiuni de design și aspect diferite. Acestea vă oferă mai multe opțiuni de text, artă vectorială, galerii, meniuri, imagini, butoane, grile, liste, social media și multe altele. În esență, există o opțiune pentru orice ai avea nevoie.

Puteți adăuga fiecare element pe site-ul dvs. cu ușurință și să-l personalizați pe larg în Wix Editor. Deoarece Wix are un editor de forme gratuite, puteți plasa fiecare element oriunde doriți.

Șabloane spațiu

Squarespace, pe de altă parte, mânerele proiectează diferit. Constructorul de site-uri vă oferă peste 60 de șabloane și o gamă largă de elemente cunoscute sub numele de blocuri de conținut.

Toate șabloanele răspund pe deplin din start, ceea ce înseamnă că nu trebuie să faceți modificări pe cont propriu mai târziu. În plus, blocurile de conținut sunt gândite și cu caracteristici complete, permițându-vă să construiți site-ul dvs. bloc cu bloc.

Fiecare bloc de conținut vă oferă o mulțime de opțiuni pentru culori, stil de font, aspect și altele. Puteți modifica cu ușurință fiecare bloc de conținut pentru a crea un design complet nou.

Întrucât Wix vă permite să luați un șablon și să-l personalizați complet, Squarespace vă permite să faceți modificări modulare profunde pe bază de element.

Cu alte cuvinte, Wix este suficient de flexibil, ceea ce vă permite să creați o temă nouă de la zero, lucru ce nu puteți face cu Squarespace.

În același timp, Squarespace vă permite să vă personalizați site-ul dvs. în funcție de clicuri datorită abordării sale de cadru pentru designul web.

Câștigătorul este:

Squarespace

Squarespace este câștigătorul inconfundabil atunci când vine vorba de opțiuni de proiectare și aspect. Wix ar putea avea mai multe șabloane, dar într-un caz clasic de calitate peste cantitate, Squarespace ia trofeul acasă.

Wix vă oferă o mulțime de flexibilitate de proiectare pentru a personaliza orice șablon până când scăpați. Cu toate acestea, va trebui să vă construiți site-ul de la zero dacă vă schimbați șablonul.

Squarespace nu vă oferă multă funcționalitate drag-and-drop, dar puteți modifica cu ușurință șabloanele fără a reconstrui site-ul dvs. de la început. Șabloanele răspund pe deplin chiar de pe lână, care este un plus.

Aplicații terță parte & Add-Ons

Un site web excelent este mai mult decât o estetică excelentă. Aveți nevoie de toate instrumentele pe care le puteți găsi pentru a rula un site web de succes. Majoritatea constructorilor de site-uri web vă oferă o mulțime de funcționalități de bază în mod implicit.

Când ai epuizat elementele de bază și ai nevoie de mai multă putere, apelezi la aplicații terțe.

Piața aplicațiilor WixWix App Market

Acum, nu voi minți; Wix are o piață de aplicații mai mare decât Squarespace. Ca de 17 ori mai mare.

Obțineți tot felul de aplicații gratuite și premium pentru a vă extinde site-ul Wix în mai multe moduri. De exemplu, puteți adăuga cu ușurință Facebook Chat, crește trafic, crea evenimente, colecta e-mailuri și multe altele.

Așa este, piața aplicațiilor Wix vă oferă peste 235 de aplicații.

Pe de altă parte, piața Squarespace vă oferă, bine, o duzină de extensii în momentul scrierii.

Piața de aplicații pentru spații

Aveți câteva aplicații pentru transport, taxe, imprimare la cerere, gestionarea stocurilor și urmărirea comenzilor, printre altele.

Dacă aveți nevoie de mai multe suplimente Squarespace, ar trebui să fie suficientă o căutare rapidă pe Google. Mergeți întotdeauna pentru aplicații de la dezvoltatori de renume.

Cu toate acestea, Squarespace are câteva opțiuni excelente încorporate care compensează lipsa aplicațiilor de la terți. De exemplu, Squarespace vine cu galerii Instagram integrate, care necesită o aplicație în Wix.

Alte integrări integrate includ încorporate audio / video, hărți, Google AMP, Comentarii Disqus și fonturi Google, printre altele.

Câștigătorul este:

Wix

Wix depășește Squarespace în departamentul de add-ons, cu o listă uriașă de aplicații. În același timp, suplimentele și aplicațiile terță parte pe care le finalizați depind în totalitate de nevoile și preferințele dvs..

Wix vă oferă mai multe aplicații decât Squarespace, dar acesta din urmă oferă integrări încorporate care compensează aproape lipsa de aplicații terță parte.

SEO & Marketing

Proprietarii de site-uri și marketingul de site-uri petrec mult timp și bani pentru a genera trafic relevant, deoarece este elementul de viață al oricărui site web. Fără trafic, site-ul dvs. este la fel de bun ca mort.

Acestea fiind spuse, ce oferă Wix și Squarespace în ceea ce privește SEO și marketing? Ei bine, ambii constructori de site-uri vă oferă toate instrumentele de bază de marketing de care aveți nevoie.

Indiferent dacă alegeți Wix sau Squarespace, primiți din cutie marketingul prin email, Google Ads, Google Analytics, integrarea MailChimp, creatorul de logo, anunțurile Facebook și distribuirea socială..

În plus, aveți la dispoziție o mulțime de aplicații de marketing pentru terți. De exemplu, fiecare constructor de site-uri vă permite să vă integrați cu furnizorii de marketing prin email, cum ar fi MailChimp, printre altele.

În plus, fiecare platformă vă oferă opțiuni SEO adecvate pentru optimizarea site-ului dvs. web pentru motoarele de căutare. Puteți adăuga meta descrieri, titluri SEO și așa mai departe.

În ceea ce privește SEO și marketing, aveți suficiente opțiuni pentru a vă menține ocupat. Ambii constructori de site-uri sunt SEO-friendly, ceea ce vă permite să conduceți mai mult trafic organic pe site-ul dvs. web.

Câștigătorul este:

legat

Având în vedere că succesul campaniilor dvs. de SEO și de marketing este direct proporțional cu munca pe care o depuneți, este greu să decideți un câștigător. În plus, atât Wix cât și Squarespace vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a lansa campanii de marketing de succes.

Dacă mergem cu numărul mare de aplicații de marketing disponibile în fiecare instrument, Wix poartă ziua. Squarespace nu are nimic pe Wix în ceea ce privește cantitatea. Cu toate acestea, marketingul nu ține doar de instrumentele pe care le aveți, ci de modul în care utilizați instrumentele disponibile.

Nu ești de acord?

Caracteristici de comerț electronic

Dacă vă întrebați dacă puteți vinde fie pe Wix, fie pe Squarespace, vă va plăcea această secțiune. În afara casetei, fiecare constructor de site-uri vă oferă o mulțime de funcții de comerț electronic.

Indiferent dacă mergeți cu Wix sau Squarespace, aveți toate opțiunile pentru a construi tot felul de magazine web – mici și mari.

Ambele oferă opțiuni robuste de comerț electronic, cum ar fi mai multe gateway-uri de plată, taxe automate, liste de corespondență, vânzare digitală & produse fizice, transport maritim, gestionarea stocurilor și abonamente, printre altele.

În plus, aveți multe aplicații terțe pentru a vă extinde magazinul online în moduri unice. De exemplu, puteți vinde pe rețelele de socializare și puteți recupera căruțele abandonate ca un șef.

Configurarea magazinului dvs. online utilizând Wix sau Squarespace este chestiunea gradelor a patra. Nu aveți nevoie deloc de abilități de codare. Alegeți un aspect, personalizați-vă stilurile și importați produsele.
Rețineți, totuși, trebuie să aveți un plan de afaceri pentru a vinde cu Wix și Squarespace.

Câștigătorul este:

legat

În ceea ce privește funcțiile de comerț electronic, avem o egalitate. Ambii constructori de site-uri vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a rula un site web de comerț electronic, precum un profesionist. Aveți toate opțiunile pentru a oferi o experiență de cumpărare simplificată, de la comanda până la expediere și nu numai.

Capabilități de blogging

Îmi place blogurile, așa că sunt constant în căutarea unor instrumente care ușurează publicarea și gestionarea conținutului. Dacă un instrument îngreunează rularea unui blog, nu îl ating cu un stâlp de 10 metri.

Pentru creatorii de conținut, vă va plăcea faptul că Wix și Squarespace sunt livrate cu capacități excelente de blogging.

Crearea de postări în Wix și Squarespace este simplă. Nu aștept să aveți probleme. Ambii constructori de site-uri web prezintă editori de posturi intuitivi care vin cu opțiuni tipice.

Puteți salva cu ușurință schițele, programați postările, adăugați categorii, atribuiți mai mulți autori, inserați imagini și generați în general postările.

Ambele instrumente te ajută să creezi și să editezi postările, având în același timp o privire bună despre cum apare postarea pentru cititori. Dacă aveți ceva de spus, Wix și Squarespace vă asigură auzirea vocii.

Câștigătorul este:

Squarespace

Squarespace îți oferă posibilități de blogging mai bune în comparație cu Wix. În timp ce ambele oferă sisteme excelente de blogging, Squarespace vă oferă funcții mai avansate decât Wix.

În plus, funcțiile de blog ale Squarespace sunt integrate, dar blogul Wix depinde de o aplicație pentru caracteristicile blogului cu adevărat puternice.

Planuri & Prețuri

Cu întreaga gamă de funcții, vă întrebați probabil cât va costa construirea unui site web folosind Wix sau Squarespace. Fiecare instrument vă oferă pachete de prețuri diferite pentru bugete și nevoi diferite.

Pentru început, Wix vă oferă un plan gratuit care vă permite să testați apele. Squarespace, pe de altă parte, are un proces gratuit care expiră în două săptămâni.

Cu toate acestea, pentru a vinde pe site-ul dvs. web, veți avea nevoie de un plan premium, indiferent dacă mergeți cu Wix sau Squarespace.

Wix vă oferă patru planuri personale perfecte pentru portofolii și alte site-uri web simple.

preturi wix

 Nelimitat planul, care costă 12,50 dolari pe lună este cel mai perfect pachet pentru freelanceri și antreprenori. Puteți intra prin ușă cu doar 4,50 USD pe lună, dar veți primi funcții de bază și anunțuri Wix pentru afișarea eforturilor depuse.

Dacă aveți nevoie de mai multă putere pentru un site de comerț electronic complet, Wix vă oferă trei planuri de afaceri.

site-ul de afaceri al prețurilor wix

Planul pe care îl alegeți aici depinde în totalitate de bugetul și nevoile dvs. Vă recomand întotdeauna să alegeți un plan adecvat nevoilor dvs. de afaceri.

Dacă îți faci greu să alegi, totuși, poți izbucni Afaceri nelimitate, cel mai popular plan dintre cele trei, pentru doar 25 de dolari / lună.

Squarespace, pe de altă parte, vă oferă patru planuri de prețuri, după cum se arată mai jos.

Aveți 16 USD / lună Personal plan potrivit pentru site-uri web simple. Pentru a rula un magazin de comerț electronic și a accepta plăți, aveți nevoie de unul dintre celelalte trei planuri.

Puteți alege Afaceri plan care vă va stabili 26 USD pe lună, Comerț de bază planificați la 30 USD / lună sau Comerț avansat, care costă 46 USD / lună. Din nou, mergeți pentru un plan care să răspundă nevoilor dvs. de buget și de afaceri.

Cea mai bună valoare pentru bani este:

Squarespace

Squarespace câștigă datorită unei structuri de preț mai simple, perfecte pentru orice buget. Wix, pe de altă parte, vă oferă până la șapte planuri de prețuri, ceea ce este complicat, mai ales că utilizatorii Wix trebuie să facă upgrade mai frecvent decât Squarespace.

Pro-uri & Contra

Am acoperit aproape totul în postarea noastră de comparație Wix vs Squarespace. Acum, să acoperim pro și contra fiecărei platforme, astfel încât să puteți decide cu care să creați un site web.

Wix Pros

 • Un constructor gratuit de pagini vizuale care vă oferă un control complet al proiectării
 • Aveți un plan gratuit care este perfect pentru testarea apelor
 • Piață de aplicații uriașă
 • O mulțime de opțiuni de proiectare
 • Încercați Wix gratuit

Wix Cons

 • Structura de preț complicată
 • Planul premium de bază vine cu reclame
 • Prea multe opțiuni de design pot fi copleșitoare pentru începători
 • Există o curbă de învățare pentru a obține blocajul lucrurilor
 • Modificarea unui șablon înseamnă reconstruirea site-ului dvs. de la zero

Profesioniști în spațiu

 • Abordarea în stil de cadru a proiectării face ușor de utilizat
 • Structura simplă a prețurilor
 • Schemele predisemnate sunt perfecte pentru începătorii care doresc să lanseze un site web în funcție de clicuri
 • Capacități excelente de blogging
 • Nu există reclame în niciun plan premium
 • încercați gratuit Squarespace

Squarespace Cons

 • Un număr limitat de șabloane
 • Un număr mic de aplicații terțe
 • Trebuie să plătiți pentru a vă publica site-ul

întrebări frecvente

Ce sunt Wix și Squarespace?

Wix și Squarespace sunt instrumente de construire a site-urilor bazate pe cloud care se adresează persoanelor care doresc să creeze un site web folosind drag-and drop fără a scrie cod.

Ceea ce este mai bine, Wix sau Squarespace?

Squarespace este mai bun decât Wix, dar nu veți fi dezamăgiți de nici unul, deoarece ambii sunt construitori de site-uri excelente. Cea mai mare diferență este editorul și dacă preferi un editor structurat (limitat) sau nestructurat (pânză goală) drag-and drop.

Wix și Squarespace vin cu un plan gratuit?

Wix oferă un plan gratuit, dar vine cu limitări și publicitate. Planurile Wix plătite încep de la doar 13 dolari pe lună. Squarespace nu oferă un plan gratuit, doar o probă gratuită de două săptămâni. Planurile Squarespace încep de la doar 12 dolari pe lună.

Wix vs Squarespace: rezumat

wix vs pătrat

Recomand Squarespace over Wix dar nu poți greși cu niciun constructor de site-uri web. Ambii constructori de site-uri vin cu o curbă de învățare și în cele din urmă diferența dintre cei doi este despre preferința personală a ce editor te simți cel mai confortabil folosind.

Wix vine cu o mulțime de opțiuni de personalizares și un grad ridicat de control, aproape până la punctul în care puteți chiar să vă proiectați propria temă de la zero.

Squarespace, pe de altă parte, este mult mai mult un grad de control (și mai puțină alegere). Oferă valori prestabilite curate și bine proiectate, pe care le puteți folosi cu încredere, fără să faceți modificări.

Încercări gratuite sunt disponibile atât pentru Wix, cât și pentru Squarespace. Încercați Wix gratuit și încercați Squarespace gratuit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map