pCloud vs Sincronizare

pCloud și sincronizare sunt atât furnizori excelenți de criptare a cunoștințelor zero (codare end-to-end), caracteristică pe care nu o veți găsi cu companii precum Google Drive și Dropbox. Dar cum se acumulează acești doi furnizori de spațiu cloud? Asta își propune să afle acest lucru.


Stocare in cloud a schimbat modul în care lumea captează date. S-a preluat ca principală metodă de stocare a datelor – uitați de camerele umplute cu dulapuri, astăzi informațiile sunt stocate, de la distanță și în siguranță, în cloud.

In acest Comparație pCloud vs Sync.com, doi dintre cei mai mulți furnizori de stocare în cloud centrat în confidențialitate și securitate se îndreaptă unul împotriva celuilalt.

pCloudSincronizare
glisați spre dreaptalogo pcloudlogo-ul sync.com
rezumatNu veți fi dezamăgiți nici de unul, deoarece atât pCloud, cât și Sync.com sunt furnizori excelente de stocare în cloud. În termeni de ansamblu caracteristici, prețuri și ușurință de utilizare, pCloud iese ca câștigător. in orice caz, când vine vorba de securitate, Sync.com este mai bun deoarece criptarea cu cunoștințe zero este inclusă gratuit, cu pCloud trebuie să plătiți în plus pentru asta.
PrețDe la 47,88 USD / an (sau 175 USD pe viață!)De la 8 USD pe lună
Criptare zero-cunoaștereAddon plătit (pCloud Crypto)Inclus gratuit
Depozitare gratuită10 GB stocare gratuită5 GB spațiu de stocare gratuit (dar puteți câștiga până la 25 GB referind la o familie & prieteni
Mai MultNu este supus Legii Patriotului SUA.
Garanție de returnare de 30 de zile.
Opțiuni excelente de sincronizare, partajare și regăsire de fișiere.
Lățime de bandă nelimitată.
Soluții uimitoare de sincronizare.
Vitezele de transfer nelimitate.
Dimensiuni nelimitate de fișiere.
Planuri de viață.
Garanție de returnare de 30 de zile.
Ușurință în utilizare⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐
Securitate⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Valoare pentru bani⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐

În aceste zile, oamenii se bazează pe stocarea în cloud pentru a-și păstra datele, indiferent dacă acestea sunt imagini, documente importante sau fișiere de lucru. În plus, oamenii caută un spațiu de stocare la prețuri accesibile, fiabil și ușor de utilizat.

Acolo intră în joc jucătorii de stocare în cloud precum pCloud și Sync.com.

pCloud este o soluție completă și ușor de utilizat de stocare în cloud, care răspunde atât nevoilor persoanelor fizice, cât și ale întreprinderilor. Echipa din spatele pCloud consideră că majoritatea serviciilor de stocare în cloud sunt prea tehnice pentru utilizatorii obișnuiți și, prin urmare, se concentrează pe a fi ușor de utilizat. Și în timp ce planul gratuit este aparent limitat, este sigur să spunem că trebuie să aveți multă valoare dacă investiți într-un plan premium pe viață.

Pe de altă parte, Sync.com este o soluție de stocare freemium cloud care își propune să pună în primul rând confidențialitatea utilizatorilor cu ajutorul criptării end-to-end. Este dotat cu niveluri nivelate, completat cu spațiu suplimentar de stocare, precum și posibilitatea de a stoca, partaja și accesa fișierele de oriunde. Și doar în cazul în care vreodată aveți probleme cu spațiul de stocare în cloud, Sync.com oferă asistență prioritară în interior pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie.

Desigur, acestea nu sunt suficiente informații pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză în ceea ce privește stocarea în cloud. De aceea, astăzi, vom analiza mai atent pCloud vs Sync.com și vezi ce trebuie să ofere fiecare soluție.

Asadar, haideti sa începem!

1. Prețuri și planuri

Ca în orice lucru în viață, prețul va fi întotdeauna un factor atunci când vine vorba de a lua o decizie cu privire la un serviciu pe care doriți să îl utilizați. Deci, să aruncăm o privire la cum se potrivesc atât pCloud cât și Sync.com.

pCloud

pCloud vine cu o inițială 10 GB stocare gratuită spațiu pentru oricine se înscrie. În plus, pCloud are avantajul de a plăti pentru planuri premium pe o lună de la o lună. Dacă aveți nevoie doar de o cantitate mică de stocare în cloud și vă puteți permite să plătiți tot anul în avans, pCloud vă va costa 47,88 USD / an pentru 500 GB a spațiului de depozitare.

prețuri pcloud

Și dacă ai nevoie de ceva mai mult, poți să te ridici 2 TB de spațiu de stocare pentru un preț rezonabil de 95,88 USD / an. Rețineți că pCloud vine și cu planuri de familie și de afaceri care vă permit să partajați și să colaborați cu mai mulți utilizatori.

Cel mai bun dintre toate este însă cel al lui pCloud plan de viata, care funcționează bine pentru cei care iubesc compania și doresc să continue utilizarea serviciilor sale de stocare. Obțineți 500 GB spațiu de stocare pe viață pentru un plata unica de 175 USD sau 2 TB de spațiu de stocare pe viață pentru o plata unica de 350 $.

Sync.com

Pe de altă parte, Sync.com nu oferă o opțiune de plată lunară. Și spre deosebire de pCloud, oricine se înscrie să utilizeze Sync.com pentru gratuit primește doar 5 GB spațiu de stocare spaţiu.

prețuri sync.com

Acestea fiind spuse, nu este necesar un card de credit, puteți câștiga până la 25 GB memorie suplimentară gratuită spațiu cu recomandări pentru prieteni și veți obține aceleași funcții excelente pe care Sync.com le oferă utilizatorilor săi premium. Pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare, puteți obține 2TB, 3TB, sau chiar 4TB de spațiu de depozitare pentru 8 $ / 10 $ / 15 $ pe lună, respectiv, facturate anual.

�� Câștigător: pCloud

Atât pCloud cât și Sync.com oferă spațiu de stocare cloud la prețuri competitive. Asta a spus, pCloud oferă mai mult spațiu gratuit are o opțiune de plată lunară și vine cu opțiune de plată a unei taxe unice (ceea ce este minunat!) pentru acces pe viață la spațiul de stocare.

2. Caracteristici

Soluțiile de spațiu de stocare sunt dotate cu caracteristici variate care fac stocarea și accesarea fișierelor ușoare, confidențialitatea este o problemă care nu preocupă și multe altele. De aceea este foarte important să arunci o privire atentă asupra serviciului pe care alegi să-l folosești și să-l compari cu nevoile tale.

pCloud

Cu pCloud, aveți mai multe opțiuni de partajare disponibil direct din interfața pCloud ușor de utilizat. Puteți partaja și colabora cu cei care folosesc pCloud sau nu, alegerea este a dvs..

interfață pcloud

În plus, aveți opțiunea de a:

 • Controlați nivelurile de acces, inclusiv permisiunile „View” și „Edit”
 • Gestionați fișierele partajate de la platformele pCloud Drive, pCloud pentru mobil sau platforme web
 • Partajează fișiere mari cu prietenii și familia prin trimiterea de legături ușor de utilizat „Descărcați” prin e-mail
 • Setați datele de expirare sau parola protejează link-urile de descărcare pentru un plus de securitate
 • Folosiți contul dvs. pCloud ca serviciu de găzduire pentru a crea site-uri web HTML, a încorpora imagini sau a vă împărtăși fișierele cu alte persoane

Odată ce încărcați fișierele în pCloud, datele se vor sincroniza pe toate tipurile de dispozitiv și prin aplicația web pCloud. Există, de asemenea, un supliment opțiune de sincronizare a fișierelor asta vă va permite să conectați fișiere locale pe computer cu unitatea pCloud. Puteți face chiar și copii de siguranță pentru toate fotografiile și videoclipurile dispozitivului mobil cu un singur clic.

Sync.com

Cu Sync.com, puteți utiliza aplicațiile Windows, Mac, iPhone, iPad, Android și web accesați fișierele dvs. de oriunde în orice moment. Și mulțumesc sincronizare automată, accesarea datelor dvs. pe mai multe dispozitive este un cinch.

partajarea sincronizării și colaborarea

În plus, Sync.com permite transfer nelimitat de acțiunis, partajarea și colaborarea cu ceilalți și chiar vă permite arhivați-vă fișierele salvate doar în cloud, astfel încât să puteți elibera spațiu pe computere și dispozitive. Nu aveți acces la internet? E bine, cu Sync.com poți accesați fișierele offline de asemenea.

�� Câștigător: pCloud

Din nou, pCloud împinge înainte datorită micilor lucruri cum ar fi expirațiile link-urilor și protecția parolelor, abilitatea de a utiliza pCloud ca gazdă și opțiunilor multiple de partajare disponibile. Acestea fiind spuse, Sync.com își păstrează propriile funcții și este destul de comparabilă când vine vorba de funcții majore precum partajarea și sincronizarea.

3. Securitate

Ultimul lucru de care doriți să vă faceți griji atunci când stocați fișiere importante în cloud sunt lucruri precum securitatea și confidențialitatea. Acestea fiind spuse, să vedem ce dezvăluie acest spectacol pCloud vs Sync.com în ceea ce privește securitatea.

pCloud

pCloud folosește Criptare TLS / SSL pentru a garanta securitatea fișierelor dvs. Cu alte cuvinte, datele dvs. sunt protejate atunci când sunt transferate de pe dispozitivele dvs. pe serverele pCloud, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate intercepta datele în orice moment. În plus, fișierele dvs. sunt stocate pe 3 locații server, doar în caz că un server se blochează.

Cu pCloud, dvs. fișierele sunt criptate de partea clientului, adică nimeni, cu excepția faptului că veți avea cheile pentru decriptarea fișierului. Și spre deosebire de alte soluții de stocare în cloud, pCloud este una dintre primele care oferă atât dosare criptate cât și necriptate din același cont.

pcloud crypto

Acest lucru vă oferă libertatea de a decide ce fișiere să cripteze și să blocheze și ce fișiere să păstreze în stările lor naturale și să aplice operațiunile de fișiere. Iar partea cea mai bună despre toate acestea este că este foarte ușor de utilizat pentru a cripta și securiza fișierele.

Singurul dezavantaj al tuturor acestor lucruri este că trebuie să plătiți în plus pentru asta. De fapt, pCloud Crypto vă va costa 47,88 USD pe an (sau 125 USD pe viață) pentru criptare din partea clientului, confidențialitate cu cunoștințe zero și protecție multistrat.

Când vine vorba de conformitatea GDPR, pCloud oferă:

 • Notificări în timp real în cazul unei încălcări de securitate
 • Confirmare cu privire la modul în care informațiile dvs. personale vor fi procesate și de ce
 • Dreptul de a șterge oricând toate informațiile dvs. personale dintr-un serviciu

Sync.com

La fel ca pCloud, Sync.com oferă criptare cu cunoștințe zero. in orice caz, această caracteristică este gratuită și parte a oricărui plan Sync.com. Cu alte cuvinte, nu trebuie să plătiți pentru un plus de securitate. Aceasta este o parte a modului în care Sync.com ia în serios confidențialitatea și securitatea utilizatorilor.

securitate sync.com

De asemenea, vine cu funcții de securitate precum:

 • Respectarea HIPAA, GDPR și PIPEDA
 • Autentificare cu 2 factori
 • Blocarea dispozitivului de la distanță
 • Protecție prin parolă pe linkuri
 • Restricții de descărcare
 • Răsfoirile contului (restaurări de rezervă)

�� Câștigător: Sync.com

Sync.com apare ca fiind câștigătorul clar în această rundă pentru că nu percepe nicio măsură de securitate adăugată precum pCloud. Și pentru a rezista, are o autentificare cu 2 factori, spre deosebire de pCloud, care asigură că fișierele dvs. sunt în orice moment mai sigure..

4. Pro și contra

Iată o privire asupra avantajelor și contra contra pCloud și Sync.com, astfel încât să luați cea mai bună decizie posibilă pentru nevoile dvs. de stocare în cloud.

pCloud Pros

 • Interfață ușor de utilizat
 • Asistență (telefon, e-mail și bilet) în 4 limbi – engleză, franceză, germană și turcă
 • Planuri de acces pe viață
 • Cantitate generoasă de spațiu de stocare gratuit
 • Opțiuni de fișiere criptate și necriptate
 • Funcție de legătură pentru descărcare și încărcare ușoară
 • Opțiuni lunare de plată

pCloud Cons

 • pCloud Crypto este un addon plătit (pentru criptare din partea clientului, confidențialitate cu cunoștințe zero și protecție multistrat)

Pro sincronizare

 • Criptare implicită din partea clientului, confidențialitate cu cunoștințe zero și protecție multistrat, plus autentificare cu 2 factori
 • Fără limite de transfer de fișiere
 • Opțiune de sincronizare selectivă
 • Arhivarea fișierelor din cloud pentru a elibera spațiu pe dispozitive
 • Mai multe aplicații pentru accesarea fișierelor oriunde

Sync.com Contra

 • Criptarea automată poate încetini procesul de vizualizare
 • Nicio opțiune de plată lunară
 • Depozitare gratuită limitată

�� Câștigător: pCloud

pCloud stoarce din nou trecutul Sync.com în competiția pro și contra. Deși ambele soluții de stocare oferă o mulțime de caracteristici grozave, avantajele pCloud sunt mai mari decât cele mai bune.

întrebări frecvente

Ce sunt pCloud.com și Sync.com?

pCloud și Sync sunt furnizori excelenți de stocare în cloud concepute cu intimitate. Oferă criptare cu cunoștințe zero, ceea ce înseamnă că nu vă pot citi fișierele (spre deosebire de Dropbox și Google Drive).

Ceea ce este mai bun, pCloud sau Sync.com?

Ambii sunt furnizori minunați, pCloud este doar puțin mai bun. Este mai ușor de utilizat și vine cu planuri inovatoare de viață. Cu toate acestea, când vine vorba de securitate, Sync.com este cu mult înainte, pentru că criptarea cu cunoștințe zero (criptare end-to-end) vine implicit, dar cu pCloud, este un supliment plătit.

PCloud și Sync vin cu spațiu de stocare gratuit?

pCloud vă oferă 10 GB de stocare gratuită în cloud. Sync.com vă oferă doar 5 GB spațiu de stocare gratuit (cu toate acestea, puteți câștiga până la 25 GB referindu-vă la familie și prieteni).

pCloud vs Sync.com: rezumat

pcloud vs sync.com

Probabil ați auzit pe cineva care vorbește despre „nor” de curând. De fapt, este posibil să fi făcut chiar referire la cloud și să îl utilizați într-un fel chiar acum (de exemplu, Google Drive). Acestea fiind spuse, înțelegerea dvs. despre stocarea în cloud poate fi minimă, în ciuda cât de mult o utilizați în viața de zi cu zi.

În termeni tehnici, stocarea în cloud este o rețea de centre de date care stochează date pentru dvs. Nu puteți atinge fizic hardware-ul care vă stochează datele pentru dvs., dar îl puteți accesa prin internet oricând și de pe orice dispozitiv. În termeni mai simpli, stocarea în cloud este doar un alt mod de a stoca cantități mari de date fără a fi nevoie să completați unități flash și să vă faceți griji că le pierdeți.

Alegerea soluției potrivite de stocare în cloud pentru nevoile dvs. personale sau de afaceri va necesita puțină cercetare. Și va depinde de nevoile dvs. individuale, dacă un serviciu precum pCloud sau Sync.com va fi cea mai bună soluție pentru dvs..

Dacă securitatea și confidențialitatea sunt preocuparea dvs. principală, Sync.com este cel mai bun pentru dvs., deoarece este inclusă criptarea cu cunoștințe zero și nu sunt supuse Legii Patriot din SUA.

Acestea fiind spuse, pCloud vine cu beneficii puțin mai mari decât concurentul său Sync.com. Datorită funcțiilor precum opțiunile de plată lunare, planurile de viață, criptarea opțională a fișierelor, asistența generoasă și 10 GB de stocare gratuită pentru toți utilizatorii, pCloud va avea ceea ce aveți nevoie pentru a stoca fișierele dvs. importante în cloud fără griji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map