9 cele mai bune alternative Mailchimp

MailChimp este lider în spațiul software de marketing prin e-mail (EMS) și este utilizat de sute de mii de companii din întreaga lume. Mailchimp este cunoscut pentru compozitorul de e-mailuri drag-and-drop, interfața intuitivă și un brand puternic. Dar există o mulțime de oameni foarte buni acolo.


MailChimp este folosit de sute de mii de întreprinderi mici și mijlocii din întreaga lume. Au început în 2001 și au devenit una dintre cele mai populare platforme de marketing prin email.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei alternative Mailchimp sau ceva chiar mai bun sau mai ieftin, această listă de concurenți Mailchimp v-a acoperit.

Cele mai bune alternative Mailchimp în 2020:

 • Cel mai bun în general: vine cu mai multe caracteristici și mai bune. Sendinblue este o platformă de automatizare de marketing all-in-one care vă ajută să vă dezvoltați afacerea prin e-mail, SMS, anunțuri Facebook, chat, CRM și altele.
 • Alergare, Cel mai bun în general: este cea mai bună soluție din clasă pentru automatizarea pâlniei dvs. de marketing de conținut. Vine cu constructorii de pagini de destinație, webinarii, răspunsurile automate și orice altceva aveți nevoie pentru a vă automatiza marketingul prin e-mail.
 • Cea mai bună alternativă mai ieftină la Mailchimp: este cea mai ușoară platformă pentru automatizarea pâlniei dvs. de marketing prin e-mail și nu este de mirare Aweber este cel mai popular software de marketing prin e-mailuri pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Ce este Mailchimp

Mailchimp este o platformă de e-mail Marketing care vă permite să vă mențineți în contact cu clienții și abonații de e-mail.

alternative mailchimp

Platforma vă face ușor să nu trimiteți, ci și să creați e-mailuri frumoase care vă ajută să convertiți abonații în vânzări.

Beneficiile Mailchimp

Mailchimp este una dintre cele mai populare platforme de marketing prin e-mail de pe piață. Platforma lor este construită pentru întreprinderile mici și, prin urmare, este una dintre cele mai ușoare platforme de marketing prin e-mail.

Fiecare caracteristică de pe platformă este ușor de înțeles și de utilizat.

 • Șabloane de campanie și proiecte de buletine uimitoare, lider în industrie și gata de utilizare.
 • Personalizare avansată, testare A / B, segmentare și capacitate de îmbinare a etichetelor.
 • Automatizarea fluxului de lucru; coș abandonat, RSS la e-mail, recomandări despre produse, automatizare prin e-mail de bun venit.
 • Raportare avansată și integrări cu aplicații și servicii web favorite.
 • Partajarea campaniei pe social media.
 • Creați cu ușurință pagini de destinație, reclame de remarketing Google, anunțuri Facebook, anunțuri Instagram.

Dacă tocmai începeți prin e-mail marketing, Mailchimp ar putea fi cel mai bun loc pentru a începe. ȘI cel mai ieftin loc pentru a începe, pentru că lor plan gratuit pentru totdeauna permite 2.000 de abonați de e-mail și 12.000 de e-mailuri pe lună.

Cele mai bune alternative Mailchimp în 2020

Acestea fiind spuse. Există o mulțime de alternative Mailchimp foarte bune acolo.

Iată o listă de 9 site-uri de e-mail marketing precum Mailchimp:

1. Sendinblue

sendinblue

 • Site-ul oficial: www.sendinblue.com
 • Conducerea platformei de marketing all-in-one (automatizare de marketing, campanii de e-mail, e-mailuri tranzacționale, pagini de destinație, mesaje SMS, anunțuri Facebook și retargeting)
 • Taxe pe baza de e-mailuri trimise pe lună.
 • Singura platformă din listă care vă permite, de asemenea, să trimiteți SMS către client.

De ce să folosiți Sendinblue în loc de Mailchimp

Dacă doriți să plătiți în funcție de numărul de e-mailuri pe care le trimiteți în fiecare lună, atunci SendInBlue este una dintre singurele dvs. opțiuni. Planul gratuit al Sendinblue vă permite să trimiteți 300 de e-mailuri pe zi.

Spre deosebire de Mailchimp, care încasează în funcție de câți abonați aveți, Sendinblue percepe numai pentru e-mailurile pe care le trimiteți. Mailchimp taxează chiar și pentru abonații inactivi.

De ce să folosiți Mailchimp în loc de Sendinblue

Mailchimp este mai potrivit pentru persoanele care abia încep și pentru cei care nu au nevoie de capacități de automatizare a marketingului.

2. GetResponse

Getresponse

 • Site oficial: www.getresponse.com
 • O soluție integrală pentru automatizarea pâlniei de marketing a conținutului.
 • Oferă un constructor de pagini de destinație, platformă webinars, răspunsuri automate și orice altceva aveți nevoie pentru a vă automatiza complet marketingul.

De ce folosiți GetResponse în loc de Mailchimp

Dacă doriți o platformă care vă poate ajuta să automatizați aproape toate aspectele pâlniei dvs. de marketing, atunci GetResponse este calea de urmat.

Acestea oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a construi o pâlnie de marketing completă, inclusiv un constructor de pagini de destinație, o platformă de găzduire webinarii, instrumente de automatizare și multe altele.

De ce să folosiți Mailchimp în loc de GetResponse

Dacă tocmai începeți și aveți nevoie de o platformă simplă pentru a vă gestiona email-ul de marketing, atunci Mailchimp este calea de urmat.

Mailchimp oferă funcții mult mai puține decât GetResponse, ceea ce face mult mai ușor să înveți și să folosești.

3. Aweber

Aweber

 • Site oficial: www.aweber.com
 • Mai vechi decât Mailchimp; este în afaceri din 1998.
 • Cea mai ușoară platformă pentru automatizarea pâlniei de marketing.
 • Este cea mai populară alternativă pentru întreprinderile mici și mijlocii.

De ce să folosești Aweber în loc de Mailchimp

Aweber este specializat în livrare prin e-mail și oferă una dintre cele mai mari rate de livrare prin e-mail de pe piață. Acestea oferă o soluție completă pentru automatizarea canalului de e-mail.

Spre deosebire de Mailchimp, Aweber este construit cu automatizare în minte.

De ce să folosiți Mailchimp în loc de Aweber

Spre deosebire de Mailchimp, Aweber nu oferă un plan gratuit, dar oferă un proces generos de 30 de zile gratuit.

Dacă nu ați folosit niciodată o platformă de e-mail Marketing și doriți doar să testați apele, mergeți cu planul gratuit al Mailchimp.

4. Omnisend

omnisend

 • Site oficial: www.omnisend.com
 • Cel mai bun pentru e-commerce și automatizare de marketing omnichannel.
 • Se integrează cu e-mail, SMS, Facebook Messenger, notificări push web, WhatsApp, Viber și multe altele.
 • Dacă sunteți pe Shopify, atunci Omnisend este cea mai bună opțiune după ce Mailchimp a anunțat retragerea lor din Shopify.

De ce să folosiți Omnisend în loc de Mailchimp

Omnisend este o platformă de e-mail marketing și automatizare concepută în principal pentru întreprinderile de comerț electronic și marketing. În comparație cu Mailchimp, Omnisend este pregătit pentru comerțul electronic și este dotat cu funcții precum coduri de reducere și recompense pentru clienți, fluxuri de lucru pentru automatizarea abandonului de coș și mai multe sarcini. Poveste lungă scurtă.

Dacă sunteți un comerciant Shopify sau un e-commerce, atunci Omnisend este cea mai bună alegere atunci când alegeți o platformă de marketing prin e-mail.

De ce să folosiți Mailchimp în loc de Omnisend

Mailchimp este un instrument excelent pentru întreprinderile mici, așa că dacă sunteți o companie mică, blogger sau nu conduceți un site de comerț electronic, atunci rămâneți cu Mailchimp. Deoarece Omnisend este orientat către utilizatori mai sofisticat și mai avansat, și pentru utilizatorii de comerț electronic, în căutarea unei platforme puternice, toate într-o singură platformă de email.

5. ConvertKit

convertkit

 • Site oficial: www.convertkit.com
 • Construit pentru bloggeri profesioniști.
 • Una dintre cele mai ușoare platforme de învățat și utilizat.

De ce să folosiți ConvertKit în loc de Mailchimp

ConvertKit este cel mai potrivit pentru bloggerii profesioniști și creatorii online, deși poate fi folosit de companii de toate formele și dimensiunile.

ConvertKit oferă o interfață ușor de utilizat și vă face super ușor să vă gestionați marketingul prin email.

De ce să folosiți Mailchimp în loc de ConvertKit

Mailchimp este creat pentru întreprinderile mari și mici. Indiferent dacă ești un blogger hobbyist sau un gigant de știri precum The Huffington Post, Mailchimp te-a acoperit.

6. picurare

picatură

 • Site oficial: www.drip.com
 • Drip vă ajută să convertiți toate datele clientului dvs., inclusiv tranzacțiile și acțiunile, în marketing personalizat prin e-mail.
 • O combinație de marketing CRM și e-mail.

De ce să folosiți picurarea în loc de Mailchimp

Drip nu este construit pentru vânzătorul mediu. Mergeți cu Drip dacă doriți să vă duceți e-mail marketingul la nivelul următor.

Ei iau toate datele clientului dvs. și depun eforturi pentru a le transforma în e-mailuri personalizate pentru dvs..

De ce să folosiți Mailchimp în loc de picurare

Mailchimp este mult mai ușor de configurat și înțeles decât Drip. Dacă tocmai începeți și aveți nevoie de o platformă simplă, atunci mergeți cu Mailchimp.

7. MailerLite

mailerlite

 • Site oficial: www.mailerlite.com
 • O singură platformă pentru automatizarea marketingului prin e-mail.
 • Oferă instrumente pentru construirea paginilor de destinație, ferestre de abonament și automatizare prin e-mail.

De ce să folosiți MailerLite în loc de Mailchimp

MailerLite.com este o platformă accesibilă și avansată de marketing prin e-mail care vă poate ajuta să gestionați și să automatizați întreaga pâlnie de marketing prin e-mail.

Vine cu instrumente care vă ajută să vă proiectați paginile de destinație, ferestrele de abonare și automatizarea prin e-mail.

De ce să folosiți Mailchimp în loc de MailerLite

Mailchimp este un instrument mai simplu și mai ușor decât MailerLite. Dacă începeți doar cu e-mail marketing sau marketing online în general, atunci MailerLite ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs..

8. Bolț MailGet

șurubul poștale

 • Site oficial: www.formget.com
 • Una dintre cele mai ieftine platforme de marketing prin e-mail.
 • Instrumente pentru a automatiza totul din pâlnie de marketing.

De ce să folosești MailGet Bolt în loc de Mailchimp

MailGet Bolt este mult mai ieftin decât Mailchimp și oferă cel puțin la fel de multă funcționalitate ca Mailchimp. Oferă peste 500 de șabloane de e-mail personalizabile pe care le puteți utiliza.

De ce să folosiți Mailchimp în locul MailGet Bolt

Ofertele Mailchimp reprezintă o alternativă mai de încredere și mai populară la MailGet Bolt. Echipa lor are mult mai multă experiență decât MailGet.

9. iContact

iContact

 • Site oficial: www.icontact.com
 • Vă permite să trimiteți e-mailuri nelimitate către abonații dvs. de e-mail.
 • Una dintre cele mai bune echipe de sprijin din industrie.

De ce să folosiți iContact în loc de Mailchimp

iContact oferă e-mailuri nelimitate de trimitere fără costuri suplimentare. Acestea oferă funcții avansate, cum ar fi A / B Split Testing, Segmentare de listă și automatizare.

De ce să folosiți Mailchimp în loc de iContact

Mailchimp este mult mai simplu decât iContact și este construit cu minți începători. Este mai potrivit pentru începători.

Cele mai bune alternative Mailchimp: rezumat

Așadar, acum am analizat unele dintre cele mai bune și mai ieftine alternative Mailchimp de acolo.

În timp ce Mailchimp este excelent pentru începători, dacă doriți ceva mai mult din platforma dvs. de marketing prin e-mail, atunci Mailchimp nu poate fi cea mai bună opțiune.

Sendinblue este cel mai bun concurent Mailchimp. Este o platformă de marketing unică, care oferă funcții excelente de marketing prin email, plus pagini de destinație, chat, mesaje SMS, anunțuri Facebook, retargeting și multe altele.

Unele dintre platformele de marketing prin e-mail din această listă sunt mai avansate decât celelalte. Dacă sunteți un blogger profesionist, vă recomand să mergeți ConvertKit. Pe de altă parte, dacă doriți o platformă avansată de e-mail pentru automatizarea întregii pâlnii, atunci mergeți cu GetResponse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map