9 cele mai bune alternative de lucru

oDesk este o platformă în care întreprinderile mari și mici găsesc freelanceri cu experiență pentru a finaliza lucrurile importante. Upwork este un loc minunat pentru a găsi talent de calitate, dar există mai bune acolo.


Indiferent dacă aveți nevoie de un design de tricouri, o dezvoltare WordPress sau o aplicație software la nivel de întreprindere, există profesioniști talentați pe Upwork, care îl pot duce la bun sfârșit.

Cele mai bune alternative Upwork în 2020:

 • Cel mai bun în general: le permite doar celor mai buni freelanceri să se alăture platformei lor, așa că dacă doriți să angajați primii 3% din talent, atunci TopTal este locul pentru a le găsi.
 • Alergare, Cel mai bun în general: are 30 de milioane de freelanceri pe piața lor. Îmi place transparența, deoarece primiți oferte gratuite pentru proiectul dvs. și plătiți numai pentru lucrare atunci când concertul este finalizat.
 • Cea mai bună alternativă bugetară la Upwork: este bine pentru momentul în care doriți să faceți lucrări care nu necesită multă personalizare sau complexitate.

Ce este Upwork

Upwork (fostul Elance-oDesk) este o piață independentă în care întreprinderile postează locuri de muncă independent pe care freelancerii de pe platformă le pot aplica.

alternative alternative

După ce publicați un loc de muncă independent cu câteva detalii, freelancerii se aplică la postarea dvs. cu propuneri care includ o ofertă de preț.

Apoi, puteți selecta un freelancer la alegere din propunerile cu care să lucrați.

Beneficiile Upwork

Upwork are mii de freelanceri activi pe site-ul lor. Indiferent de munca de care aveți nevoie pentru a finaliza, veți găsi cu ușurință freelanceri calificați pentru sarcină.

Platforma lor vă oferă o modalitate ușoară de a trimite mesaje și de a gestiona toți freelancerii dvs., iar plățile se fac prin intermediul sistemului de escrow dezvoltat de Upwork înșiși.

Cele mai bune alternative upwork

Există alternative mai bune Upwork acolo? Iată o listă de site-uri precum Upwork pentru a vă ajuta să găsiți freelanceri de top.

1. TopTal

toptal

 • Site-ul oficial: www.toptal.com
 • Angajați Top 3% talent din întreaga lume.
 • Doar cei mai buni dintre cei mai buni freelanceri examinați au voie să se alăture platformei.
 • Citiți recenzia mea detaliată Toptal aici.

De ce să folosiți TopTal în loc de Upwork

Dacă doriți să angajați Top 3% din talentul disponibil, atunci TopTal este calea de urmat.

Deși freelancerii de pe platforma lor sunt un pic mai scumpi decât Upwork, ei sunt unul dintre cei mai buni la ceea ce fac și puteți fi sigur că vor duce la bun sfârșit munca și o vor face bine.

De ce să folosiți Upwork în loc de TopTal

Dacă bugetul este o problemă și sunteți de acord cu angajarea unor freelanceri mai puțin experimentați, Upwork este calea de urmat.

2. YouTeam

youteam

 • Site-ul oficial: youteam.io
 • YouTeam este o platformă pentru construirea de echipe la distanță de ingineri de talie mondială.
 • Angajați cei mai buni dezvoltatori de la agențiile de externalizare verificate din Europa de Est și America Latină.

YouTeam este o piață pentru angajarea de dezvoltatori la distanță full time de la agenții de externalizare verificate și de top din Europa de Est și America Latină, cunoscută pentru angajarea de talente locale de cea mai bună calitate, care pot oferi rate mult mai mici decât cele din SUA sau Marea Britanie..

De ce să folosiți YouTeam în loc de Upwork

Upwork este o piață pentru freelanceri. Pe de altă parte, YouTeam este o platformă de angajare a dezvoltatorilor de top și a inginerilor din agenții de externalizare pe care nu o veți găsi pe portaluri freelancing precum Upwork. Toate companiile din grupul de talente ale YouTeam trebuie să treacă printr-un proces riguros de verificare și diligență.

De ce să folosiți Upwork în loc de YouTeam

Upwork este o platformă de freelancer unde trebuie activ să alegeți freelancerii potriviți pe baza de propuneri. Freelancerii din Upwork lucrează de obicei la mai multe proiecte, dar pe YouTeam beneficiați de resurse dedicate cu normă întreagă.

3. WorkHoppers

workhoppers

 • Site oficial: www.workhoppers.com
 • Angajați freelanceri locali potriviți cu un algoritm pentru tine.
 • Nu percepe nicio comisie.

De ce să folosiți WorkHoppers în loc de Upwork

WorkHoppers vă ajută să angajați freelanceri locali pentru orice tip de lucru, de la design grafic la dezvoltare web.

Cea mai bună parte a acestui serviciu este că nu donează’nu vă percepe nimic pentru angajarea și colaborarea cu freelancerii de pe platformă.

De ce să folosiți Upwork în loc de WorkHoppers

Upwork oferă acces la o comunitate globală de freelanceri din care să aleagă. Spre deosebire de WorkHoppers, trebuie să alegeți freelanceri pe baza de propuneri.

4. Freelancer.com

liber profesionist

 • Site oficial: www.freelancer.com
 • Acces la 32 de milioane de profesioniști independenți.
 • Permite concursuri de proiectare unde puteți alege designul care vă place cel mai mult.

De ce să folosiți Freelancer.com în loc de Upwork

Freelancer oferă acces la mai mulți freelanceri decât Upwork. De asemenea, ajungi să postezi concursuri de design în care freelanceri din întreaga lume postează un design și îl răsplătești pe designerul a cărui muncă îți place cel mai mult.

De ce să folosiți Upwork în loc de Freelancer.com

Lucrările superioare sunt similare cu Freelancer în mai multe moduri. Dacă doriți o muncă făcută ieftin și rapid, mergeți cu Upwork.

5. Fiverr

fiverr

 • Site oficial: www.fiverr.com
 • Cunoscut pentru servicii ieftine de 5 dolari.
 • Categorii de servicii variind de la Proiectare grafică la editare Podcast.

De ce să folosiți Fiverr în loc de Upwork

Fiverr.com este cel mai bun atunci când doriți să lucrați, care nu necesită prea multe personalizări precum Voiceovers, animații, designuri grafice simple, editare Podcast, etc..

De ce să folosiți Upwork în loc de Fiverr

Dacă doriți să faceți unele lucrări personalizate, atunci Upwork este mult mai bun decât Fiverr.

6. 99 Proiectări

99designs

 • Site oficial: www.99designs.com
 • Acasă la unii dintre cei mai buni designeri de pe planetă.
 • Permite concursuri în care cei mai buni designeri de pe platformă concurează pentru a crea cel mai bun design.

De ce să folosiți 99Designs în loc de Upwork

99Designs este una dintre cele mai bune platforme atunci când vine vorba de proiectare. Dacă doriți să lucrați cu cei mai buni designeri de pe Internet, atunci acesta este locul unde să mergeți.

Cea mai bună parte a acestei platforme este că vă permite să derulați un concurs de proiectare în care toți designerii de pe platformă pot trimite un design și îl puteți recompensa pe cel care vă place cel mai mult.

De ce să folosiți Upwork în loc de 99Designs

Dacă doriți să faceți ceva care să nu fie design, atunci Upwork are sens. Sau dacă doriți să obțineți niște elemente grafice concepute la prețuri ieftine, atunci 99Designs ar putea să nu fie cel mai bun loc pentru a arăta.

7. Talent Hubstaff

talentul hubstaff

 • Site oficial: talent.hubstaff.com
 • Angajați freelanceri din întreaga lume gratuit.
 • Freelanceri cu abilități de la dezvoltarea aplicațiilor Android până la Social Media Marketing.

De ce să folosești talentul Hubstaff în loc de Upwork

Hubstaff Talent este modalitatea gratuită de a găsi și colabora cu freelanceri din întreaga lume. Platforma oferă acces la peste 66.000 de freelanceri din întreaga lume.

De ce să folosiți Upwork în loc de Hubstaff Talent

Talentul Hubstaff este un nou venit pe piață și, prin urmare, are o selecție mai mică de freelanceri de oferit decât Upwork.

8. Credo

credo

 • Site oficial: www.getcredo.com
 • Angajați freelanceri SEO, PPC și Marketing Digital.
 • Numai freelanceri verificați și verificați.

De ce să folosiți Credo în loc de Upwork

Spre deosebire de Upwork, echipa Credo vă ajută și vă ghidează pe întregul proces de angajare a celui mai bun freelancer posibil pentru jobul dvs..

Vă vor potrivi cu cei mai buni freelanceri și vă vor ajuta, de asemenea, cu propunerile pe care le primiți.

De ce să folosiți Upwork în loc de Credo

Upwork vă oferă acces la freelanceri cu abilități de toate tipurile, inclusiv marketing digital și vânzări.

Dacă doriți să lucrați cu toți freelancerii într-un singur loc sau doriți să faceți o muncă ieftină, atunci Upwork este cea mai bună opțiune.

9. Guru

guru

 • Site oficial: www.guru.com
 • Platforma cu peste 3 milioane de freelanceri pe care îi puteți angaja.
 • Permite plata pe oră, repere și sarcini.

De ce să folosești Guru în loc de Upwork

Guru oferă acces la peste 3 milioane de freelanceri din întreaga lume. Puteți angaja freelanceri cu experiență pentru orice, de la designul logo-ului până la inginerie de sunet.

De ce să folosiți Upwork în loc de Guru

Dacă doriți acces la o varietate mai largă de freelanceri și doriți să lucrați ieftin, atunci Upwork este opțiunea mai bună.

Cele mai bune alternative upwork: rezumat

Dacă doriți să faceți ceva de lucru la prețuri ieftine, atunci mergeți cu Fiverr.

Dacă doriți să faceți lucrări de dezvoltare sau de proiectare fără a face compromisuri asupra calității, atunci mergeți cu Toptal. Acestea oferă acces la cei mai buni freelanceri de pe Internet și este unul dintre cei mai buni concurenți Upwork.

Dacă doriți să angajați freelanceri de marketing digital, inclusiv SEO și experți PPC, atunci mergeți cu Credo. Acestea vă ajută să angajați freelanceri de marketing digital verificați și verificați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map