8 cele mai bune alternative Wix

Dacă doriți să construiți un site web, trebuie să știți cum să codați sau trebuie să angajați pe cineva care o face. Aceasta este problema Wix încearcă să rezolve cu constructorul de site-uri web. Nu mă înțelegeți greșit, Wix este grozav, dar sunt bune acolo.


Crearea unui site uimitor nu devine mai ușoară când folosind un constructor de site-uri web. Instrumentele de construire a site-urilor de astăzi creează site-uri optimizate pentru mobil și au editori de imagine avansați integrați și folosesc funcționalitate ușor de aruncat.

Cele mai bune alternative Wix în 2020:

 • Cel mai bun în general: este constructorul de site-uri all-in-one pentru oricine dorește să creeze un site web frumos, deoarece are design-uri și caracteristici de cea mai bună calitate pe piață.
 • Cel mai bun în general, alergător: este un constructor de site-uri ușor de utilizat pe care îl puteți utiliza pentru a construi toate tipurile de site-uri, inclusiv bloguri simple și site-uri complexe de comerț electronic.
 • Cea mai bună alternativă de comerț electronic: este alternativa nobrainer dacă doriți să creați un magazin online profesional fără codare.

Ce este Wix

Wix este un constructor de site-uri drag-and-drop care te ajută să proiectezi un site web cu aspect profesionist. Și asta nu este totul.

cele mai bune alternative wix

Vă permite să creați site-uri web cu cât mai puțină sau cât mai puțină funcționalitate doriți. Indiferent dacă doriți să porniți un blog sau să construiți un site de comerț electronic, Wix te-a acoperit.

Beneficiile Wix

Wix.com vă permite să construiți site-uri web funcționale complet fără a scrie o singură linie de cod. Tot ce trebuie să faceți este să glisați și să aruncați elemente pe pagină pentru a edita designul.

Principalele caracteristici ale Wix sunt:

 • Peste 500 de uimitoare, optimizate pentru mobil, proiecte și șabloane care acoperă toate industriile.
 • Instrumente puternice de personalizare, inclusiv unul dintre cei mai buni editor de drag-and-drop din business.
 • Comerțul electronic gata vă permite să vindeți produse digitale sau fizice folosind mai multe metode de plată.
 • Conectați propriul nume de domeniu și certificatul SSL.
 • Ajutor 24/7 prin telefon și e-mail, plus o mulțime de articole și videoclipuri de ajutor.

Acum să vedem 8 concurent site-uri precum Wix care sunt cele mai bune alternative Wix în acest moment:

1. Shopify

Shopify

 • Site oficial: www.shopify.com
 • Cea mai populară platformă software de comerț electronic pentru construirea de magazine online.
 • Gestionează totul, de la marketing până la procesarea plăților pe o singură platformă.

De ce să folosiți Shopify în loc de Wix

Shopify este cea mai bună alegere și cea mai recomandată opțiune pentru începătorii care doresc să construiască un magazin online. Vine cu tot ceea ce va trebui să porniți și să gestionați cu ușurință un magazin online.

Platforma este construită cu principalii în minte și vine la pachet cu toate caracteristicile software-ului e-commerce esențiale, dar este foarte ușor de utilizat.

De ce să folosiți Wix în loc de Shopify

Wix este mult mai ușor de utilizat decât Shopify, dar îi lipsește o mulțime de funcționalități pe care Shopify trebuie să le ofere. Dacă doriți să porniți un magazin online, atunci Shopify are mai mult sens. Dar dacă doriți doar să construiți un site pentru a testa apele, atunci mergeți cu Wix.

2. Weebly

Weebly

 • Site oficial: www.weebly.com
 • Platforma de comerț electronic Weebly este alimentată de Square.
 • Constructor de site-uri web care este construit având în vedere comerțul electronic.

De ce să folosim Weebly în loc de Wix

Weebly este mai potrivit pentru persoanele care doresc să construiască un site de comerț electronic fără a scrie o singură linie de cod. Constructorul drag and drop vă permite să personalizați cu ușurință designul paginilor site-ului dvs..

De ce să folosim Wix în loc de Weebly

Dacă doriți ca un constructor de site-uri simplu să construiască un site web de bază, atunci Wix este calea de urmat.

3. Spațiu

Squarespace

 • Site oficial: www.squarespace.com
 • Unul dintre cei mai populari producători de site-uri de drag and drop.
 • Cunoscut pentru sutele de șabloane frumoase de design oferite.

De ce să folosiți Squarespace în loc de Wix

Squarespace are multe asemănări cu Wix. Amândoi oferă o platformă de drag and drop care vă permite să construiți mai mult decât doar site-uri web care arată foarte bine.

Indiferent dacă doriți să bifați un site de portofoliu de bază sau să construiți un magazin online complet suflat, Squarespace vă poate ajuta.

Dacă tocmai începeți, Squarespace poate să nu fie cea mai bună platformă pentru dvs. Instrumentele lor vin cu un pic de curbă de învățare.

De ce să folosiți Wix în loc de Spațiu

Dacă tocmai începeți și aveți nevoie de un constructor ușor de site-uri prietenoase pentru începători, atunci mergeți cu Wix.

4. Site123

site123

 • Site oficial: www.site123.com
 • Generator de site-uri ușor de utilizat, care vine cu un plan gratuit.
 • Vă permite să construiți și site-uri de comerț electronic.

De ce să folosiți Site123 în loc de Wix

Site123 oferă un constructor de site-uri ușor de utilizat pe care îl puteți utiliza pentru a construi toate tipurile de site-uri, inclusiv bloguri simple și site-uri complexe de comerț electronic..

De ce să folosiți Wix în loc de Site123

Wix oferă mult mai multe funcționalități și funcții decât Site123. Și au fost în afaceri mult mai mult și sunt mai încrezători în industrie.

5. GoDaddy GoCentral

godaddy gocentral

 • Site oficial: www.godaddy.com
 • GoDaddy este unul dintre cele mai de încredere gazde web și furnizori de domenii de pe Internet.
 • A merge cu GoDaddy vă permite să gestionați totul într-un singur loc, inclusiv domeniile și conturile dvs. de găzduire web.

De ce să folosiți GoDaddy Website Builder în loc de Wix

GoDaddy este marele tati al găzduirii web și al înregistrării numelor de domeniu. Dacă doriți să puteți scaliza site-ul dvs. mai mult decât câteva pagini construite cu un constructor de drag and drop, atunci ar trebui să mergeți cu GoDaddy. Acestea oferă tot ce ai nevoie pentru a rula și a scala un site cu ușurință.

De ce să folosești Wix în loc de Builder de site-uri GoDaddy

Wix este mult mai ușor de utilizat decât Google Builder GoCentral. Întreaga platformă a lui Wix este construită doar pentru a oferi o construcție de site-uri de drag and drop.

6. Stăpânitor

impresionant

 • Site oficial: www.strikingly.com
 • A început ca un constructor de drag and drop pentru construirea de site-uri personale.
 • Permite construirea tuturor tipurilor de site-uri web, inclusiv site-uri de comerț electronic.

De ce să folosești Strikingly în loc de Wix

Vă oferă în mod izbitor tot ceea ce va trebui să vă construiți și să gestionați site-ul dvs., inclusiv instrumente de marketing și analitice. Puteți utiliza Strikingly pentru a construi un site de portofoliu frumos sau pentru a vinde propriile produse online.

De ce să folosești Wix în loc de Strikingly

Wix oferă un pic de funcționalitate și mai multe instrumente care vă pot ajuta să rulați site-ul. Dar Strikingly este puțin mai ușor de utilizat și de învățat.

7. Ucraft

ucraft

 • Site oficial: www.ucraft.com
 • Creator de site-uri gratuit cu sute de șabloane frumoase din care să alegeți.
 • Vă permite să conectați numele de domeniu gratuit.

De ce să folosești Ucraft în loc de Wix

Ucraft oferă o interfață simplă pentru a crea și gestiona site-urile dvs. web. Acestea oferă un plan gratuit care vă permite să construiți un site web de bază dacă nu faceți decât să testați apele.

Spre deosebire de majoritatea celorlalți constructori de site-uri din această listă, Ucraft este unul dintre puținele care vă permite să conectați gratuit un nume de domeniu la site-ul dvs. web, fără a face upgrade la un plan premium.

De ce să folosiți Wix în loc de Ucraft

Cu Wix, puteți construi un site web complet, cu funcționalitate cât mai mică sau cât de mică doriți. Ucraft este un pic limitat în acest fel.

8. BoldGrid

boldgrid

 • Site oficial: www.boldgrid.com
 • Creați un site web alimentat de WordPress fără a avea de a face cu configurarea serverului de găzduire web.
 • Utilizați constructorul BoldGrid pentru a construi și personaliza cu ușurință designul site-ului dvs. web.

De ce să folosiți BoldGrid în loc de Wix

BoldGrid vă permite pur și simplu să construiți un site web bazat pe WordPress și apoi vă permite să utilizați BoldGrid Builder pentru a vă proiecta site-ul dvs. oricât doriți. Constructorul vine cu zeci de șabloane din care să alegeți.

De ce să folosiți Wix în loc de BoldGrid

Spre deosebire de BoldGrid, care implică utilizarea și învățarea WordPress, Wix este mult mai ușor de învățat și înțeles.

Cele mai bune alternative Wix: rezumat

Deci Wix este bun? Da, este un constructor de site-uri foarte bun, dar..

Dacă doriți să creați un site web drag and drop folosind șabloane premiate, Squarespace este cea mai bună alternativă la Wix.

Dacă doriți un control complet pe site-ul dvs., accesați BoldGrid. Platforma lor vă permite să creați cu ușurință un site web WordPress și apoi să îl editați cu constructorul BoldGrid.

Dacă doriți să construiți un site de comerț electronic complet, atunci mergeți cu Shopify. Platforma lor este construită cu scopul de a facilita construirea și gestionarea unui site de comerț electronic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map