8 cele mai bune alternative GoDaddy

Un uimitor 77 de milioane de nume de domeniu sunt gestionate de GoDaddy.com iar acest lucru îl face cel mai mare registrator de nume de domeniu de pe Internet. Aici puteți găsi care sunt cele mai bune alternative GoDaddy.


Cele mai bune alternative GoDaddy din 2020:

 • Cel mai bun în general: este cea mai bună alternativă de înregistrare a numelor de domeniu la GoDaddy, motivul principal este că Namecheap oferă protecție confidențialității WHOIS gratuit cu toate numele lor de domeniu.
 • Alergare, Cel mai bun în general: este unul dintre cei mai ieftini furnizori de găzduire de pe piață care oferă servicii de găzduire web prietenoase și de calitate pentru începători. Înregistrarea numelor de domeniu este inclusă gratuit atunci când cumpărați un plan de găzduire web.

Întreprinderile au încredere Hai tăticu cu site-urile lor web și, deși există multe lucruri bune cu GoDaddy, există unele lucruri care te-ar putea căuta în căutarea unei alternative la faimosul registrator de domenii.

Un astfel de lucru este prețurile mai mari de reînnoire a numelor de domeniu. GoDaddy vă percepe o taxă mult mai mică pentru primul an decât o face pentru reînnoire. Sună ca o reducere, dar ajunge să te coste mult mai mult decât majoritatea registratorilor de nume de domeniu.

În această listă, vă voi ghida prin unele cele mai bune alternative GoDaddy și site-uri concurente chiar acum.

Ce este GoDaddy

alternative godaddy

GoDaddy este unul dintre cei mai de încredere și mai cunoscuți înregistratori de nume de domeniu de pe Internet. Platforma lor este de unde te duci să cumperi un nume de domeniu pentru site-ul tău. Dacă site-ul dvs. este Facebook, atunci numele dvs. de domeniu va fi Facebook.com.

Beneficiile GoDaddy

Cel mai mare beneficiu de a merge cu GoDaddy este că oferă o mare varietate de servicii. Când cumpărați un domeniu de la GoDaddy.com, trebuie să accesați toate celelalte servicii necesare pentru a rula un site web dintr-un singur loc.

Acestea oferă totul, de la web hosting, instrumente de construire de site-uri web, software de comerț electronic, găzduire prin e-mail până la certificate SSL la nivel de întreprindere premium.

1. Namecheap.com (include gratuit confidențialitatea WHOIS)

domenii namecheap

 • Site oficial: www.namecheap.com
 • Unul dintre cei mai populari registratori de domenii de pe Internet. Namecheap este cea mai bună alternativă la GoDaddy.
 • Toate domeniile de la Namecheap.com vin cu confidențialitate gratuită a domeniului WHOIS. Alți registratori de nume de domeniu, inclusiv GoDaddy se taxează suplimentar pentru acest lucru.
 • Este în afaceri din anul 2001.

De ce să folosești Namecheap în loc de GoDaddy

Spre deosebire de GoDaddy, Namecheap oferă protecție confidențialității WHOIS gratuit cu toate numele lor de domeniu. Și spre deosebire de GoDaddy, Namecheap oferă reînnoiri la același preț ca și atunci când îți cumperi domeniul.

De ce să folosiți GoDaddy în loc de Namecheap

Namecheap este cunoscut doar ca registrator de nume de domeniu, dar oferă și găzduire web. Dacă doriți cel mai bun lucru în administrarea micii dvs. afaceri online și doriți să puteți gestiona totul într-un singur loc, cum ar fi găzduirea, e-mailurile, comerțul electronic, atunci mergeți cu GoDaddy.

2. Bluehost.com (toate într-un singur nume de domeniu, găzduire web și blog)

Domenii bluehost

 • Site oficial: www.bluehost.com
 • Aveți încredere în sute de mii de companii din întreaga lume.
 • Numele de domeniu vine gratuit atunci când cumpărați un plan anual de găzduire web.
 • Una dintre cele mai apreciate echipe de sprijin din industrie.

De ce să folosiți Bluehost în loc de GoDaddy

Dacă site-ul dvs. rulează pe WordPress, atunci nu există nimeni mai bun în afaceri decât Bluehost. Au câștigat numeroase premii pentru sprijin și sunt una dintre gazdele recomandate pe site-ul oficial WordPress.org.

De ce să folosiți GoDaddy în loc de Bluehost

Dacă conduceți o afacere care crește cu adevărat rapid, atunci ar trebui să mergeți cu GoDaddy. Serviciile Bluehost sunt mai potrivite pentru întreprinderile mici și bloggerii profesioniști.

3. HostGator.com (cel mai ieftin nume de domeniu și combinație de găzduire)

domenii hostgator

 • Site oficial: www.hostgator.com
 • Toate planurile anuale de găzduire web partajate vin cu un nume de domeniu gratuit care se reînnoiește gratuit în fiecare an cu abonamentul.
 • Oferă toate tipurile de servicii de găzduire web, inclusiv gazduire partajată, găzduire VPS și găzduire WordPress administrată.

De ce să folosiți HostGator în loc de GoDaddy

Dacă doriți doar să rulați un blog sau un mic site de știri, HostGator este calea de urmat. Indiferent dacă conduceți un magazin de reparații pentru biciclete boutique sau un site de știri care primește milioane de vizitatori, HostGator se poate ocupa de toate.

De ce să folosești GoDaddy în loc de HostGator

Dacă doriți să puteți extinde cu ușurință site-ul dvs. web la milioane de vizitatori, atunci GoDaddy este cea mai bună alegere. Clienții lor includ magazine locale de buticuri la mărci mari.

4. Hostinger.com (gazduire web ieftină)

domenii hostinger

 • Site oficial: www.hostinger.com
 • Hostinger și-a făcut un nume pentru ei înșiși oferind cele mai ieftine planuri de găzduire web.
 • Planuri începând de la doar 1,96 USD pe lună.
 • Toate planurile anuale de găzduire web vin cu un nume de domeniu gratuit.

De ce să folosiți Hostinger în loc de GoDaddy

Dacă tocmai începeți și doriți cele mai ieftine prețuri de găzduire web, mergeți cu Hostinger. Deși sunt populare pentru găzduire web ieftină, aceasta nu înseamnă că serviciile lor de găzduire web nu pot concura cu alți jucători mari din această listă.

De ce să folosiți GoDaddy în loc de Hostinger

Dacă nu doriți să compromiteți calitatea pentru bani, atunci Hostinger ar putea să nu fie cea mai bună gazdă web pentru afacerea dvs..

5. Domenii.Google (nume de domeniu înregistrate pe Google)

google.domains

 • Site-ul oficial: www.domains.google
 • Doriți securitatea și fiabilitatea Google? Domains.Google este serviciul de nume de domeniu al Google pentru întreprinderile mici și întreprinzătorii.
 • Gestionează toate aplicațiile, inclusiv Google Drive și Gmail pentru afacerea dvs. dintr-un singur cont.

De ce să folosești Domeniile Google în loc de GoDaddy

Deși Domeniile Google nu sunt la fel de populare ca majoritatea celorlalți furnizori de nume de domeniu din această listă, serviciul lor de nume de domeniu este încredut de mii de companii din întreaga lume.

Obiectivul Google, cu toate serviciile sale, inclusiv domeniile Google, este de a facilita configurarea și rularea unui site web pentru proprietarii de afaceri. Dacă sunteți în căutarea unui mod ușor de a configura și gestiona site-ul dvs. web, atunci puteți conta pe simplitatea serviciilor de nume de domeniu Google..

De ce să folosiți GoDaddy în loc de Domenii Google

Dacă doriți să puteți gestiona totul, inclusiv conturile de găzduire web și numele de domeniu dintr-un singur site, atunci mergeți cu GoDaddy.

6. Dynadot.com (o alternativă bună la GoDaddy)

Dynadot

 • Site oficial: www.dynadot.com
 • Unul dintre cei mai vechi registratori de nume de domeniu de pe Internet fondat în 2002.
 • Oferiți protecție de confidențialitate WHOIS gratuită inclusă în prețul de bază pentru toate domeniile lor.
 • Web Builder gratuit oferit cu toate domeniile pentru a vă permite să construiți site-uri web cu aspect profesional în câteva minute.

De ce să folosiți Dynadot în loc de GoDaddy

Dacă doriți protecția de confidențialitate WHOIS inclusă în prețul numelui dvs. de domeniu, atunci mergeți cu Dynadot. CU Dynadot, nu vă limitați doar la constructorul de site-uri gratuit; de asemenea, puteți găzdui site-ul dvs. web pe un server VPS chiar din același tablou de bord.

De ce să folosești GoDaddy în loc de Dynadot

GoDaddy oferă o gamă mai largă de servicii și produse, care pot fi de ajutor atunci când vă îmbunătățiți afacerea.

7. DreamHost.com (furnizor de încredere)

Domenii dreamhost

 • Site oficial: www.dreamhost.com
 • Una dintre cele mai recomandate gazde web pentru bloggeri și antreprenori abia la început.
 • Toate planurile anuale de găzduire partajate vin cu un nume de domeniu gratuit care se reînnoiește în fiecare an cu abonamentul.
 • Echipa de suport este una dintre cele mai bune din industrie.

De ce să folosiți DreamHost în loc de GoDaddy

DreamHost este cunoscut pentru marea lor echipă de asistență și a fost câștigătorul PCMag Editors Choice 4 ani la rând. Cu DreamHost, puteți alege găzduire partajată vanilie sau puteți merge cu un plan de găzduire WordPress gestionat. Planurile și ofertele lor se pot extinde ușor cu afacerea ta.

De ce să folosiți GoDaddy în loc de DreamHost

Dacă doriți mai mult decât doar găzduire web și un nume de domeniu, mergeți cu GoDaddy. GoDaddy oferă totul, de la certificatele SSL Premium la serviciile de marketing prin e-mail.

8. Domain.com (este de mai mulți ani)

domain.com

 • Site oficial: www.domain.com
 • Compania deține numele de domeniu Domain.com.
 • Funcționează în afaceri încă din anul 2000.

De ce să folosiți Domain.com în loc de GoDaddy

Scopul lor cu ofertele de servicii este de a simplifica procesul de deținere a unui site web și de a-l face cât mai ușor posibil. Și pentru a deveni realitate, ei oferă un constructor de site-uri gratuit care vă va ajuta să publicați primul site în câteva minute, fără să angajați un designer web.

De ce să folosiți GoDaddy în loc de Domain.com

Ceea ce nu-mi place la acest registrator este faptul că, spre deosebire de majoritatea celorlalți din această listă, ei nu oferă gratuit protecția confidențialității WHOIS cu domeniile lor. Trebuie să plătiți separat pentru toate domeniile dvs..

Dacă doriți să puteți gestiona tot ceea ce site-ul dvs. web are nevoie dintr-un singur loc, atunci mergeți cu GoDaddy.

Cele mai bune alternative GoDaddy – rezumat

GoDaddy este cea mai bună opțiune?

Deși iubesc serviciile GoDaddy și sunt client de ani buni, unul dintre lucrurile care nu-mi plac la ele este că prețurile lor de reînnoire sunt mult mai mari decât prețurile de înscriere.

Și, spre deosebire de multe dintre registrele de domeniu de mai sus, acestea nu oferă gratuit protecția confidențialității WHOIS.

După cum am acoperit aici, există câteva alternative bune de GoDaddy pentru înregistrarea domeniului și găzduire web.

Dacă tocmai începeți, vă recomand să mergeți cu Namecheap datorită protecției gratuite a confidențialității domeniului WhoisGuard sau Bluehost, deoarece au una dintre cele mai bune echipe de asistență din industrie și sunt una dintre cele mai recomandate gazde web pentru începători.

Sunt chiar recomandate de site-ul oficial al comunității WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map