Economia independentă sau economia de concerte se dezvoltă rapid și Fiverr a devenit una dintre cele mai importante piețe independente de acolo. Nu mă înțelegeți greșit, Fiverr este un loc minunat pentru a găsi freelanceri, dar există mai mulți acolo


Fiverr.com este o piață independentă unde puteți găsi servicii, de la design grafic la editare muzică / video, până la marketing și redactare. Fiverr este un loc bun pentru a începe atunci când căutați o încrucișare între calitate și preț.

Cele mai bune alternative Fiverr din 2020:

 • Cel mai bun în general: este una dintre cele mai mari piețe independente online și îmi place simplitatea Upwork. Le povestești despre proiectul tău și te vor potrivi cu freelanceri, apoi parcurgeți meciurile și selectează-l pe cel cu care vrei să lucrezi.
 • Alergare, Cel mai bun în general: are aproape 30 de milioane de freelanceri pe piața lor. Îmi place transparența, deoarece primiți oferte gratuite pentru proiectul dvs. și plătiți numai pentru lucrare atunci când concertul este finalizat.
 • Cea mai bună alternativă „premium” la Fiverr: aprobă doar 3% din freelancerii care se înscriu și vă vor costa mai mult, deci dacă vă faceți griji mai mult pentru bugetul dvs. decât calitatea muncii, atunci TopTal ar putea să nu fie cea mai bună platformă pentru dvs..

Deși unii furnizori de servicii de la Fiverr oferă servicii excepționale, majoritatea vânzătorilor de pe platformă nu merită să cheltuiască bani dacă doriți o muncă de înaltă calitate.

Ce este Fiverr

Fiverr este o platformă / piață pentru cumpărarea și vânzarea de servicii online ambalate sub formă de „concerte”.

alternative fiverr

Aceste servicii variază de la design web, design grafic, videoclipuri, voice-over, copywriting până la editare muzică / podcast / video. Dacă conduceți o afacere online, serviciile de pe Fiverr vă pot ajuta să vă rezolvați majoritatea problemelor.

categorii fiverrFiverr are peste 150 de categorii din care să aleagă

Fiverr a început ca o platformă cu Servicii de 5 dolari, astfel numele Fiverr. Deși este renumită pentru prețul de 5 dolari, platforma a depășit scopul inițial și oferă acum toate tipurile de servicii cuprinse între 5 și 1.000 $.

Beneficiile Fiverr

Dacă dețineți o afacere online, știți deja că majoritatea sarcinilor din lista dvs. (cum ar fi scrierea paginii despre site-ul dvs.) nu merită timp. Majoritatea acestor sarcini nu trebuie îndeplinite perfect; trebuie doar să fie făcute.

Ar fi înțelept să externalizați aceste sarcini cuiva pe Internet pentru a economisi timp și a o face de la cineva care o face toată ziua. Aici intervine Fiverr.

Acestea oferă o încrucișare între calitate și preț. Daca vrei munca rapidă, ieftină, Fiverr este locul în care ar trebui să te duci.

Dar dacă sunteți un proprietar de afaceri serios, cu anumite nevoi grave de care trebuie să aveți grijă, Fiverr poate să nu fie cea mai bună platformă.

Cele mai bune alternative Fiverr

Iată lista mea cu cele mai bune alternative Fiverr acum, site-uri concurente precum Fiverr, trebuie să luați în considerare utilizarea în schimb.

1. Upwork.com

oDesk

 • Site oficial: www.upwork.com
 • Upwork este una dintre cele mai vechi și mai de încredere platforme de freelancing de pe Internet.
 • Serviciile variază de la Design grafic la Dezvoltare de aplicații și totul între ele.
 • Spre deosebire de Fiverr, pe Upwork, postezi un loc de muncă și apoi freelancerii îți trimit propuneri pentru lucrare cu o ofertă.

De ce să folosiți Upwork în loc de Fiverr

Dacă doriți să obțineți un loc de muncă de către un expert, atunci Upwork este calea de urmat. Trebuie să alegeți de la sute de experți care se aplică la postarea dvs. de locuri de muncă. Upwork vă va costa puțin mai mult decât Fiverr dacă doriți rezultate de calitate.

De ce să folosiți Fiverr în loc de Upwork

Dacă doriți ca primul dvs. podcast să fie editat, are sens să îl faceți ieftin. Mergi cu Fiverr dacă treaba ta trebuie doar bine făcută.

2. Freelancer.com

liber profesionist

 • Site oficial: www.freelancer.com
 • Freelancer.com ajută milioane de companii să găsească freelanceri de foarte mult timp.
 • Platforma funcționează similar cu Upwork și are peste 32 de milioane de freelanceri înregistrați.
 • Puteți găzdui un concurs de design în care pot concura toți designerii de pe platformă.

De ce să folosești Freelancer în loc de Fiverr

Dacă doriți să lucrați de înaltă calitate și să aveți un buget bun, atunci ar trebui să mergeți cu Freelancer.com. Ele permit chiar și concursuri de proiectare în cadrul cărora răsplătiți premiul pentru cea mai bună intrare.

De ce să folosesc Fiverr în loc de Freelancer

Deși Fiverr are mii de freelanceri talentați care sunt experți în ceea ce fac, Fiverr este cel mai potrivit dacă doriți să lucrați rapid la un preț scăzut.

3. PeoplePerHour.com

peopleperhour

 • Site oficial: www.peopleperhour.com
 • Deși nu este la fel de popular ca unele dintre celelalte platforme din această listă, PeoplePerHour este înconjurător din 2007.
 • Toți freelancerii de pe platformă sunt întâi intervievați înainte de a fi adăugați la platformă.

De ce să folosești PeoplePerHour în loc de Fiverr

Angajarea unui freelancer este un joc hit and miss în care îți lipsește mai mult decât ai lovit. Pentru a găsi mari freelanceri, de obicei, trebuie să scoateți câteva mii de dolari înainte de a găsi în sfârșit unul bun pentru job.

Cu PeoplePerHour, puteți fi sigur că cine angajați știe ce fac.

De ce să folosești Fiverr în loc de PeoplePerHour

Dacă doriți freelanceri minunați fără ghicitul, mergeți cu PeoplePerHour. Dacă doriți freelanceri mai ieftini, care pot termina treaba, angajați pe cineva de la Fiverr pe baza recenziilor.

4. Guru.com

guru

 • Site oficial: www.guru.com
 • Platforma Guru vă oferă acces la peste 3 milioane de freelanceri din întreaga lume.
 • Indiferent dacă aveți nevoie de un articol scris sau aveți nevoie de un nou logo conceput pentru afacerea dvs. cu cărămidă și mortar, platforma Guru v-a acoperit.

De ce să folosești Guru în loc de Fiverr

Guru vă oferă acces la milioane de freelanceri cu experiență pe care îi puteți angaja. Dacă doriți să găsiți un freelancer cu experiență cu care puteți construi o relație continuă, mergeți cu Guru.

De ce să folosesc Fiverr în loc de Guru

Alegeți Fiverr dacă costul este un factor major și dacă doriți să plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie.

5. TopTal.com

toptal

 • Site-ul oficial: www.toptal.com
 • TopTal își face publicitate ca platforma în care oamenii merg la „Angajați Top Talent Freelance 3%”.
 • Aveți încredere în giganții din industrie precum Hewlett Packard și Airbnb.
 • Citiți recenzia mea detaliată Toptal aici.

De ce să utilizați TopTal în loc de Fiverr

TopTal nu este platforma pe care mergi să angajezi freelanceri din lumea a treia care se oferă pentru a construi site-uri web cu mai puțin de 50 USD. Dacă doriți să angajați unul dintre cei mai buni 3% talenti din lume, TopTal este platforma dvs..

Spre deosebire de alte platforme din această listă, cum ar fi Upwork, TopTal oferă doar freelanceri într-o serie de competențe diferite. Nu există scriitori sau marketeri de social media pentru angajare pe această platformă.

De ce să folosesc Fiverr în loc de TopTal

Dacă tocmai începi și îți faci griji mai mult pentru bugetul tău decât calitatea muncii, atunci TopTal ar putea să nu fie cea mai bună platformă pentru tine. Prețurile lor încep de la 60 USD pe oră.

6. Codabil.io

codeable

 • Site-ul oficial: www.codeable.io
 • Codeable.io este magazinul dvs. unic pentru toate lucrurile WordPress.
 • Spre deosebire de alte platforme, echipa Codeable te potrivește cu un freelancer în loc să alegi unul singur.

De ce să utilizați Codeable.io în loc de Fiverr

Indiferent dacă doriți să rezolvați o eroare pe site-ul dvs. sau dacă aveți nevoie de un plugin personalizat dezvoltat, Codeable are dezvoltatorii independenți pentru a o finaliza..

Acestea oferă o politică de rambursare completă dacă nu vă place munca. Plătești numai dacă munca este spre satisfacția ta. De asemenea, aveți acces 24/7 la o echipă de asistență la clienți la care puteți accesa prin e-mail sau telefon.

De ce să folosiți Fiverr în loc de Codeable.io

Dacă doriți să obțineți ceva corect pe site-ul dvs., atunci Fiverr este calea de urmat. Dacă site-ul dvs. nu rulează pe WordPress, atunci Codeable.io nu vă este de folos.

7. Outsourcely.com

outsourcely

 • Site oficial: www.outsourcely.com
 • În exterior oferă startup-uri acces ușor la bazinul său de talente de peste 400 de mii de freelanceri.
 • Fără taxe de marcare pentru serviciile furnizate de freelanceri de pe platformă.

De ce să folosiți Outsourcely în loc de Fiverr

Deși își fac reclamă platformei ca platformă de angajare independentă pentru startup-uri, pe platforma Outsourcely, puteți face toate tipurile de lucrări chiar dacă ați trecut cu mult peste etapa de pornire..

Dacă doriți un acces ușor și rapid la freelanceri reali, cu experiență, Outsourcely este mult mai bun decât Fiverr.

De ce să folosesc Fiverr în loc de Outsourcely

Fiverr este cunoscut pentru prețul său de 5 USD și, ca atare, este o platformă axată mai mult pe furnizarea de servicii ieftine decât pe furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate. Dacă bugetul dvs. este restrâns și tocmai începeți, mergeți cu Fiverr.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Site oficial: www.truelancer.com
 • Deși relativ nou, Truelancer și-a făcut un nume pentru ei înșiși, oferind o muncă de calitate la prețuri ieftine.
 • Mai ales oferă freelanceri din țări din lumea a treia ca India, Pakistan și altele asemenea.

De ce să folosești Truelancer în loc de Fiverr

Dacă doriți să faceți o muncă rapidă și nu vă interesează prea mult calitatea, atunci această platformă ar putea fi o opțiune bună. Truelancer este o platformă mai bună decât Fiverr pentru munca personalizată.

De ce să folosesc Fiverr în loc de Truelancer

Dacă aveți în minte un loc de muncă care nu necesită multă muncă personalizată și trebuie să o faceți ieftin, atunci mergeți cu Fiverr.

întrebări frecvente

Care sunt avantajele lui Fiverr?

Fiverr este o piață lider care conectează freelancerii (vânzătorii) cu clienții (cumpărătorii). Este ieftin, puteți găsi freelanceri de la 5 USD. Există o gamă uriașă de freelanceri disponibili, disponibile pentru concerte (locuri de muncă) în aproape orice categorie la care vă puteți gândi. Asistență utilă care ia întotdeauna partea cumpărătorului.

Care sunt contra lui Fiverr?

Uneori obțineți ceea ce plătiți, nu vă așteptați ca calitatea muncii să fie remarcabilă pentru ceva pentru care ați plătit 5 dolari (mai ales pentru locuri de muncă complexe și provocatoare). Unii vânzători stabilesc termene nerezonabile și trebuie să plătiți suplimentar pentru ca munca să fie livrată mai repede.

Care sunt cele mai bune alternative la Fiverr?

Dacă doriți o muncă rapidă și ieftină, Fiverr este locul în care ar trebui să vă duceți. Dar dacă doriți să vă ocupați de un expert în domeniu, atunci piețele independente precum Upwork și Toptal sunt alternative mai bune la Fiverr.com.

Cele mai bune alternative Fiverr – Rezumat

Fiverr este bun pentru freelanceri?

Da Fiverr își servește scopul ca loc pentru a găsi freelanceri ieftini.

Dar există o mulțime de site-uri bune precum Fiverr acolo.

Dacă doriți să faceți treabă ieftină rapid, atunci ar trebui să mergeți cu o platformă precum Truelancer. Fondul lor de talente este format în mare parte din freelanceri din țări din lumea a treia.

Dacă doriți să vă faceți munca pe un buget fără a compromite calitatea, trebuie să mergeți cu un site precum Upwork sau Freelancer.com. Ambele oferă acces la milioane de freelanceri cu o mare varietate de seturi de abilități și sunt cei mai buni concurenți Fiverr de acolo.

Și dacă banii nu sunt o problemă majoră pentru dvs., mergeți cu Toptal. Ei își fac publicitate ca platformă care te ajută să angajezi talentul de top de 3% pe Internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me