8 cele mai bune alternative ClickFunnels

ClickFunnels este o platformă de vânzări online și de vânzări integrală folosită de mii de marketeri din întreaga lume. Mulți și liderii industriei au încredere în crearea și optimizarea cu ușurință a canalelor de vânzări și marketing. Este un mare producător de pâlnii de vânzări online, dar există elemente solide acolo.


Clickfunnels este un instrument de vânzare online și instrument de pâlnie de vânzare online care te pot ajuta să creezi canale avansate de vânzări și marketing. Puteți crea pagini de destinație, pagini de vânzări, pagina de înscriere, pagină de captare, pâlnie webinar, site-uri de membru și multe altele, obiectivul final fiind de a converti traficul și de a genera oportunități și de a crește veniturile.

Cele mai bune alternative ClickFunnels din 2020:

 • Cel mai bun în general: este un constructor solid de pagini de destinație și o platformă de automatizare de marketing. GetResponse este cea mai bună alternativă la ClickFunnels, deoarece vine cu funcțiile de e-mail și automatizarea marketingului pe care ClickFunnels le au, dar la un preț mult mai ieftin. Verifică noul instrument Autofunnel – un generator automat de pâlnii gata pregătit.
 • Cel mai bun în general, alergător: este un instrument axat în primul rând pe crearea de pagini de destinație perfecte care se convertesc. Nu poate înlocui complet ClickFunnels, dar atunci când este integrat cu o platformă de marketing prin e-mail, Leadpages este o alternativă ieftină la ClickFunnels.
 • Cea mai bună alternativă „WordPress” la ClickFunnels: este practic un pachet de plugin-uri WordPress care fac ceea ce fac ClickFunnels. Este mult mai ieftin decât ClickFunnels, dar principalul dezavantaj este că trebuie să utilizați WordPress și trebuie să îl găzduiți pe site-ul dvs..

Există multe despre ClickFunnels pe care marketerii le plac, dar nu este o singură dimensiune care se potrivește cu tot felul de instrumente. Dacă căutați alternative mai bune / mai ieftine la ClickFunnels, mai jos vă voi împărtăși cu voi 8 dintre cele mai bune alternative la ClickFunnels.

Dar mai intai…

Ce este ClickFunnels

ClickFunnels este o platformă care vă permite să construiți cu ușurință pâlnii de marketing cu drag-and-drop. A fost nevoie de sute de ore și multă experiență pentru a construi pâlnii de marketing. Dar cu ClickFunnels, este la fel de ușor ca să dai clic pe câteva butoane.

alternative de clickfunnels

ClickFunnels vă permite să creați:

 • Strângeți pâlnii de pagină.
 • Pâlnii webinar automatizate.
 • Pâlnii de lansare a produsului.
 • Pâlnii de vânzare (coș de cumpărături încorporat și integrat cu coșurile de cumpărături preferate).
 • Pâlnii site-ului de membru.
 • Și încarcă mai mult.

Cel puțin asta este ideea. În realitate, necesită multă muncă pentru a configura o pâlnie cu ClickFunnels, dar este mult mai puțin dacă ar trebui să o faci singură de la zero.

Beneficiile ClickFunnels

Dacă sunteți nou în marketing și nu ați vândut nimic până acum, construirea unei pâlnii de marketing poate deveni în curând un coșmar. ClickFunnels vă oferă o platformă simplă pentru a construi și găzdui o pâlnie de marketing. Dacă decideți să construiți unul cu ClickFunnels, v-ar lua sute de ore și mulți bani.

Principalele caracteristici includ:

 • Trage & Renunță la crearea de pagini care vă permite să creați pagini în canale de vânzare fără o singură linie de cod.
 • Autoresponder de e-mail încorporat numit „Actionetics”.
 • Puteți configura, de asemenea, un program de afiliere cu ClickFunnels cu ajutorul „Rucsacului” încorporat .
 • Coș de cumpărături încorporat care vă permite să urmăriți comenzile clienților. Nu este necesar să vă înscrieți la un alt serviciu de coșuri de cumpărături.
 • Creați pâlnii pentru a trimite potențialii clienți la produsul potrivit și urmați-le după cumpărare.
 • Trimiteți e-mailuri și mesaje SMS de urmărire.
 • Includeți apartenențe și autentificări pe site-ul dvs..
 • Proiectează formulare pentru a aduna informațiile dorite.
 • Vine cu o bază de date cuprinzătoare de peste 20 de șabloane gata de utilizare.

Clickfunnels este o suită excelentă de instrumente, dar s-ar putea să nu fie ceea ce ai nevoie chiar acum sau prea scump pentru gustul tău.

Dacă acesta este cazul și sunteți în căutarea celor mai bune alternative ClickFunnels, aici mai jos este o listă de site-uri precum ClickFunnels pe care trebuie să le verificați.

Cele mai bune alternative la ClickFunnels

1. GetResponse

Getresponse

 • Site oficial: www.getresponse.com
 • O încrucișare între un instrument de marketing de e-mail și constructor de pâlnii.
 • Vă permite să automatizați cu ușurință întreaga pâlnie de marketing dintr-o singură platformă.

GetResponse este o platformă de automatizare de marketing avansată, dar totodată ieftină. Platforma vine cu marketing prin e-mail, automatizare marketing, constructor de pagini de destinație și canale de vânzare.

Autofunnel este o caracteristică recentă și vă permite să creați pâlnii automatizate, pas cu pas, pentru a crea pagini de destinație, e-mailuri automatizate, vânzarea de produse, recuperarea căruțelor abandonate, pentru a vă câștiga mai mulți bani.

De ce să utilizezi GetResponse în loc de ClickFunnels

Dacă doriți să puteți automatiza întreaga pâlnie de marketing dintr-un singur loc, GetResponse este calea de urmat. În plus, costă mult mai puțin și este și cea mai bună alternativă ClickFunnels Platinum.

Acestea vă permit să construiți o întreagă pâlnie de marketing (inclusiv pagini de destinație și ferestre popup și webinarii) dintr-o platformă, apoi vă permit să o automatizați pe toate.

ClickFunnels vs GetResponse

Dacă doriți să puteți schimba platformele de marketing prin e-mail, atunci mergeți cu ClickFunnels. Platforma lor se integrează cu aproape toate platformele populare de e-mail de marketing, inclusiv GetResponse.

2. Pagini de plată

leadpages

 • Site oficial: www.leadpages.net
 • LeadPages își propune să simplifice cât mai mult procesul de construire a paginilor de destinație.
 • Alegeți din peste 200 de șabloane gratuite sau cumpărați unul de pe piața lor care are alte mii de oferit.

Leadpages este un avansat și instrument puternic pentru construirea paginilor de destinație care vine cu o suită de caracteristici care vă asigură că paginile se convertesc și vă fac bani.

De ce să folosești Leadpages în loc de ClickFunnels

Dacă doriți o modalitate simplă de a crea pagini de destinație de conversie înaltă, fără a scrie niciun cod, atunci mergeți cu Leadpages. Toate șabloanele lor au fost testate și s-au dovedit a fi convertite. Aveți peste 200 de șabloane gratuite din care să alegeți, astfel încât să nu fiți niciodată să începeți de la zero.

ClickFunnels vs Leadpages

Leadpages vă permite doar să construiți pagini de destinație, nu întregi canale complexe și automatizate de marketing și vânzări. Dacă doriți să puteți controla întreaga pâlnie de pe o platformă, mergeți cu ClickFunnels.

3. Instapage

instapage

 • Site oficial: www.instapage.com
 • Baza de clienți a Instapage vede în medie o rată de conversie de 22% cu paginile de destinație.
 • Oferă instrumente și o mulțime de funcții pentru a vă ajuta să construiți și să optimizați cu ușurință paginile de destinație.

De ce să folosiți Instapage în loc de ClickFunnels

Instapage oferă o platformă foarte simplă, ușor de învățat și de a începe să folosești din start. Spre deosebire de majoritatea celorlalți constructori de pagini de destinație din această listă, interfața Instapage este cea mai simplă dintre toate și cea mai ușoară de învățat.

De ce să folosiți ClickFunnels în loc de Instapage

ClickFunnels oferă multe mai multe instrumente decât Instapage și se integrează cu o mulțime de aplicații pe care afacerea dvs. le poate utiliza deja. ClickFunnel găzduiește întreaga pâlnie pentru tine.

4. Dezabonare

unbounce

 • Website oficial: www.unbounce.com
 • Un constructor de pagini de destinație construit pentru designeri. Funcționează foarte mult ca software-ul de design precum Photoshop.
 • Construiți cu ușurință pagini de destinație pentru teste profesionale și împărțite.

De ce să utilizați Dezabonare în loc de ClickFunnels

Spre deosebire de ClickFunnels, care își propune să fie platforma all-in-one pentru construirea unei pâlnii de marketing, Unbounce este o platformă pentru crearea și testarea paginilor de destinație cu convertire înaltă. Unbounce este specializat în crearea unor pagini de destinație frumoase care să transforme vizitatorii în bani.

De ce să folosiți ClickFunnels în loc de Dezabonare

Dacă doriți o platformă care vă ajută să vă gestionați întreaga pâlnie de marketing într-un singur loc, atunci mergeți cu ClickFunnels.

5. Builderall

builderall

 • Site oficial: www.builderall.com
 • Unul dintr-o singură platformă care vă ajută să vă construiți afacerea online.
 • Instrumente care vă ajută să construiți un site web, să comercializați produsele dvs. și să trimiteți pe email.

De ce să folosiți Builderall în loc de ClickFunnels

Builderall este un instrument care își propune să ajute Antreprenorii să-și înceapă afacerile online fără să petreacă mii de ore gestionând o mie de instrumente diferite. Vă permite să creați un site web pentru produsul dvs. și paginile de destinație. De asemenea, oferă instrumente pentru a vă gestiona e-mailul de marketing și pentru a vă ajuta să automatizați totul.

De ce să folosiți ClickFunnels în loc de Builderall

Spre deosebire de Builderall, ClickFunnels este un instrument de marketing. Vă permite să gestionați și să automatizați întreaga pâlnie de marketing dintr-o platformă.

6. Teme prospere

teme prospere

 • Site oficial: www.thrivethemes.com
 • Oferă plugin-uri WordPress ușoare pentru a crea pagini de destinație și canale de conversie.
 • Mult mai ieftin decât ClickFunnels.

De ce să folosiți ThriveThemes în loc de ClickFunnels

Cu un abonament de 19 dolari pe lună, veți avea acces la toate instrumentele și pluginurile pe care Thrive Themes le oferă. Aceste instrumente vă vor ajuta să vă construiți lista de e-mailuri, A / B să vă testați paginile de destinație și să construiți o pâlnie întreagă în partea de sus a site-ului dvs. WordPress.

De ce să folosiți ClickFunnels în loc de ThriveThemes

Dacă nu ești’nu sunteți interesat să găzduiți pagini de destinație pe propriul site web sau don’îmi place WordPress, apoi mergeți cu ClickFunnels.

7. InstaBuilder

instabuilder

 • Website oficial: www.instabuilder.com
 • Un constructor de pagini de destinație drag and drop pentru WordPress.
 • Vine cu zeci de șabloane gratuite din care să alegeți.
 • Este cea mai ieftină alternativă ClickFunnels acolo.

De ce să folosiți InstaBuilder în loc de ClickFunnels

Dacă doriți un control complet asupra paginilor dvs. de destinație și doriți să le găzduiți pe propriul site, atunci mergeți cu InstaBuilder. Aceasta’este un plugin WordPress care vă permite să construiți o pâlnie pe propriul site web WordPress.

De ce să folosiți ClickFunnels în loc de InstaBuilder

ClickFunnels este mult mai ușor să înveți și să lucrezi cu InstaBuilder. Dacă nu aveți experiență în construirea sau rularea unui site WordPress, atunci a merge cu ClickFunnels are mai mult sens.

8. OptimizePress

optimizepress

 • Site oficial: www.optimizepress.com
 • Peste 300 de șabloane ale paginii de destinație din care să alegeți.
 • Vă permite să construiți portaluri de membru pe site-ul dvs. WordPress.

De ce să utilizați OptimizePress în loc de ClickFunnels

OptimzePress este un plugin WordPress care vă permite să construiți toate tipurile de pagini de destinație la care vă puteți gândi incluzând Pagini de vânzări, Pagini de înregistrare și chiar Combinări de vânzări complete. Partea cea mai bună este că vă permite, de asemenea, să construiți un portal de membru pe site-ul dvs..

De ce să folosiți ClickFunnels în loc de OptimizePress

ClickFunnels este mult mai ușor să înveți și să începi să folosești decât OptimizePress. Cu OptimizePress trebuie să gestionați site-ul dvs. personal.

Cele mai bune alternative ClickFunnels: rezumat

Deci, ce este mai bine decât ClickFunnels?

Dacă doriți un bun concurent alternativ la ClickFunnels, atunci vă recomand cu mare drag să mergeți cu GetResponse. Este cea mai bună alternativă „like for like” la ClickFunnels. Acesta oferă toate caracteristicile pe care ClickFunnels trebuie să le ofere.

Dacă doriți mai mult control asupra paginilor de destinație și puteți construi pagini perfecte și de conversie, atunci mergeți cu Leadpages. Este creat special pentru construirea de pagini de destinație care se convertesc, dar integrat cu o platformă de e-mail este o alternativă cu adevărat bună și mai ieftin.

În cele din urmă, dacă sunteți un utilizator WordPress, Temele Thrive ar trebui să fie singura dvs. opțiune de luat în considerare. Este un pachet de plugin-uri pe care le instalați pe site-ul dvs. WordPress și pot crea toate tipurile de pagini de destinație, pagini opt-in, pagini de vânzări și canale întregi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map