7 cele mai bune alternative WooCommerce

Software de comerț electronic precum WooCommerce simplifică pornirea unui magazin online. Nu mă înțelegeți greșit, WooCommerce este o alegere excelentă, deoarece este gratuit, open-source și extrem de extensibil, dar sunt excelente acolo trebuie să luați în considerare utilizarea.


De când Amazon a început să vândă mai mult decât cărți, lumea comerțului electronic a explodat – iar majoritatea cumpărării și vânzărilor care se întâmplă în lume se vor întâmpla prin intermediul platformelor online și al software-ului de comerț electronic, precum WooCommerce.

Cele mai bune alternative WooCommerce în 2020:

 • Cel mai bun în general: este cea mai bună platformă de comerț online bazată pe internet care vine la pachet cu toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a lansa un magazin online de succes.
 • Alergare, Cel mai bun în general: este un software de comerț electronic găzduit precum Shopify. Ceea ce îmi place la Bigcommerce este integrarea WordPress, unde poți avea WordPress să fie frontend, iar Bigcommerce backend.
 • Cea mai bună alternativă gratuită la WooCommerce: este un coș de cumpărături online care se integrează cu WordPress. Planul pentru totdeauna este excelent pentru comercianții care vând un număr limitat de produse.

Software-ul de comerț electronic permite oricui să înființeze un magazin și să înceapă să vândă: Mii de companii și-au început acest lucru, iar multe mărci de succes și consacrate și-au mărit rata de succes prin împrumutul comerțului alături (sau chiar în locul) afacerii cărămizii și mortarului. asociații.

WooCommerce este folosit de sute de mii de vânzători zilnic. Este cea mai populară platformă software de comerț electronic chiar acum. Conform Buildwith.com puterile WooCommerce reprezintă un procent de 26% din toate magazinele online de pe întregul Internet.

statisticile de utilizare a woocommerceSursa: https://trends.builtwith.com/shop

Însă adevărul despre WooCommerce este că, deși o mulțime de oameni continuă să-l folosească, mulți utilizatori consideră că funcțiile lipsesc – și consideră că WooCommerce preia prea mult o reducere a banilor pentru ceea ce le oferă..

Ce este WooCommerce?

WooCommerce este vărul comercial al WordPress.

WooCommerce este un plugin WordPress care integrează cu ușurință capabilitățile de comerț electronic cu site-ul dvs. WordPress existent, este gratuit, open-source și extensibil.

site-uri precum woocommerce

Funcționează în afaceri încă din anul 2011 și este oferit ca un plugin ușor de utilizat pentru site-uri web care vă permite să configurați un magazin în doar câteva minute. Pentru o idee despre cât de popular este WooCommerce, statisticile din 2020 spun că 26% din toate site-urile de comerț electronic de pe Internet au fost administrate de WooCommerce.

Pro și contra WooCommerce

Avantajele WooCommerce sunt că este ușor de înscris, este ușor de utilizat și este ieftin să începi cu – dar, odată ce ai folosit WooCommerce timp de câteva săptămâni, este probabil să începi să cauți alternative la Ecosistemul WooCommerce.

Beneficiile WooCommerce includ:

 • WooCommerce în sine este un plugin gratuit (dar trebuie să plătiți pentru un serviciu de găzduire web, de obicei și o temă premium și extensii).
 • Este open-source ceea ce înseamnă că posibilitățile de personalizare sunt nelimitate. Nu este de mirare că WooCommerce se numește „cea mai personalizabilă platformă de comerț electronic din lume”.
 • Mii de teme WordPress cu aspect excelent, gata de comerț electronic și care răspund pentru mobil există pentru WooCommerce.
 • WooCommerce este o opțiune excelentă pentru proprietarii de magazine cu experiență tehnică care doresc o abordare practică.

Contra de la WooCommerce sunt:

 • Lipsa de asistență pentru clienți și clienții care au nevoie de ajutor imediat sau urgent.
 • WooCommerce devine scump cu opțiunile plătite, iar opțiunile gratuite s-au dovedit a fi mult prea limitante pentru utilizatori.
 • Sistemul WooCommerce este ușor de utilizat și de configurat, dar devine mai greu de navigat cu cât devine mai mare antreprenorul dvs. comercial sau magazinul.
 • Problemele de securitate au determinat și mai mulți utilizatori să treacă la alte platforme.
 • Este găzduit de sine însemnând că trebuie să ai grijă de „cod”, spre deosebire de Shopify care se ocupă de întreținerea tehnică a funcționării unui magazin pentru tine.
 • Costurile de transport variază în medie între 0 și 108 $ pe an. Costurile de acces la plata sunt în medie de 2,9% + 0,30 cenți pe vânzare, plus o taxă lunară de 0 $ – 30 USD pe lună.

Cele mai bune alternative WooCommerce?

Dacă utilizați WooCommerce timp de câteva săptămâni sau luni (sau tocmai v-ați înscris), este posibil să fi constatat deja că cele mai multe contra menționate mai sus sunt adevărate.

Vestea bună este că există o mulțime de alternative și site-uri concurente precum WooCommerce acolo.

Shopify face una dintre cele mai bune alternative la WooCommerce pe care le puteți găsi. Este atât mai ușor și mai ieftin de utilizat decât multe alte programe de comerț electronic (inclusiv WooCommerce în sine).

Alte alternative includ Wix, Bigcommerce și Ecwid.

1. Shopify

Shopify

Ce este Shopify?

Shopify a fost lansat în 2004. Este una dintre cele mai importante platforme de comerț electronic acum și una dintre primele alternative viabile pe care utilizatorii le iau în considerare atunci când trec de la WooCommerce. Dacă doriți ușurința de utilizare atât pentru dvs. cât și pentru clienții dvs., Shopify este o alegere excelentă.

Știați că peste 1 milion de afaceri din 175 de țări au realizat mai mult de 155 miliarde USD în vânzări pe Shopify

Shopify vă permite să construiți un site de comerț electronic fără a scrie o singură linie de cod. Acestea vă ajută să gestionați totul pentru dvs., inclusiv procesarea plăților, generarea facturilor, gestionarea catalogului dvs. și orice altceva aveți nevoie pentru a rula un magazin online de succes.

Caracteristici cheie:

 • Acceptarea a 70 de gateway-uri de plată, inclusiv cardul de credit și PayPal.
 • Un sistem profesionist de punct de vânzare care funcționează complet online.
 • Analiza automată a fraudei.
 • Citiți recenzia Shopify pentru mai multe caracteristici.

Pro:

 • Shopify este una dintre cele mai ușoare metode de a construi un magazin online pentru afacerea ta.
 • Shopify are grijă de întreținerea tehnică de backend a funcționării unui magazin pentru dvs..
 • Analiza automată a fraudei pentru tranzacțiile care sunt semnalizate.
 • 100+ teme profesionale (atât gratuite, cât și plătite).
 • Posibilitatea de a enumera o cantitate nelimitată de produse și o lățime de bandă nelimitată.

Contra:

 • Planurile nu sunt gratuite, dar merită să le plătiți.
 • Shopify Lite (pentru mobil) poate lipsi de funcții, spre deosebire de versiunea completă.

De ce să folosiți Shopify în loc de WooCommerce?

Pur și simplu, Shopify este mai ieftin decât WooCommerce pe termen lung – dar acesta nu ar trebui să fie singurul motiv pentru comutarea platformelor. Shopify este, de asemenea, mai ușor de utilizat și oferă o mai bună asistență pentru clienți, care este disponibilă atunci când ai nevoie de ea – și oferă mai multe soluții de plată decât concurenții de e-commerce pentru a face vânzarea online un proces mai ușor.

2. Wix

Wix

Ce este Wix?

La fel ca WordPress, Wix este o platformă cea mai cunoscută pentru a ajuta oamenii să creeze site-uri și bloguri gratuite pentru brandurile și afacerile lor. Nu te ajută doar să creezi site-uri web, dar este și un bun mod de a construi un site web de comerț electronic.

Mii de oameni aleg Wix și a devenit una dintre cele mai puternice alternative alături de WooCommerce și Shopify, care alimentează în prezent milioane de site-uri web pe internet..

Caracteristici cheie:

 • Wix are un plan gratuit și alternative plătite pentru persoanele care doresc să înființeze un site web de comerț electronic.
 • Wix Website Builder este ușor de utilizat, deși poate deveni limitativ pentru site-uri web mai mari sau pentru utilizatori mai avansați.
 • Wix vă permite să construiți site-uri web conform șabloanelor, ceea ce este excelent pentru utilizatorii care încă își găsesc picioarele în jurul construirii unui site web.

Pro:

 • Wix este foarte ușor de utilizat dacă nu ați construit niciodată un site web sau un magazin de comerț electronic înainte.
 • 100 de șabloane și construiți site-ul web pentru a trage și arunca gândurile pentru începători.
 • Site-urile Wix sunt ușor de montat, dar lipsesc capacitatea de codare pentru utilizatorii mai avansați, care știu deja ce le-ar dori să construiască.
 • Cumpărarea și vânzarea prin intermediul platformei de comerț electronic Wix este ușoară.

Contra:

 • Unul dintre primele contra ale platformei Wix este faptul că toate site-urile web construite pe planul gratuit vin în mod evident sunt un „site Wix” cu domeniul Wix – cu excepția cazului în care sunt plătite.
 • Plata pentru Wix este ieftină pentru primele luni, dar este probabil să devină costisitoare pe termen lung.
 • Wix nu este construit în primul rând având în vedere comerțul electronic, este un pic limitat în acest spațiu.

De ce să folosiți Wix în loc de WooCommerce?

WooCommerce este partenerul de comerț electronic pentru WordPress: Dacă site-ul dvs. a fost pus împreună cu WordPress, atunci poate doriți să vă asociați cu WooCommerce – dar dacă aveți un site Wix, atunci veți dori să alegeți Wix pentru site-ul dvs. de comerț electronic..

3. Bigcommerce

bigcommerce

Ce este Bigcommerce?

Bigcommerce este o soluție de comerț electronic despre care mulți utilizatori de acolo nu ar fi auzit încă, dar acest lucru nu face ca acesta să nu lipsească nici din funcții, nici din funcționalitate. Bigcommerce stă pe cont propriu și este la fel de puternic ca echivalenți precum Shopify – iar Bigcommerce este excelent pentru întreprinderile de comerț electronic care nu doresc ca platforma lor de vânzare să aibă multă bătaie de cap..

Caracteristici cheie:

 • Bigcommerce se integrează cu WordPress, are frontend-ul alimentat de WordPress și backend-ul de Bigcommerce.
 • Opțiunea de integrare a platformei dvs. de vânzare online cu mai multe opțiuni diferite de site, indiferent dacă site-ul principal este bazat pe WordPress, Wix sau oricare dintre opțiunile de acolo..
 • Software de comerț electronic care este scalabil și se potrivește deopotrivă întreprinderilor mari și mici.
 • Bigcommerce se întâmplă să sprijine mai multe opțiuni de plată, unde unele opțiuni de comerț electronic sunt limitante (în special pentru clienții sau clienții internaționali).

Pro:

 • Bigcommerce oferă un program de instruire pentru oricine este nou în activitatea de comerț electronic și vânzări.
 • Platforma Bigcommerce vă permite să comercializați produsele dvs. direct de pe platformă, în loc să aveți nevoie de alte suplimente.
 • Configurarea și designul magazinului sunt destul de ușoare, chiar și pentru începători.

Contra:

 • Scump, în special pentru magazinele mai mari și utilizatorii pe termen lung.
 • A fost criticat pentru că este greu de utilizat atunci când vine vorba de caracteristici specifice, cum ar fi gestionarea stocurilor.
 • Bigcommerce preferă exclusivitatea: Folosiți-le sau comutați complet!

De ce să folosiți Bigcommerce în loc de WooCommerce?

Dacă utilizați WooCommerce chiar acum, este posibil să doriți să treceți la Bigcommerce doar pentru că se întâmplă să fie mai ușor: în timp ce Bigcommerce a primit critici pentru că este greu de navigat, același lucru se poate spune și pentru WooCommerce.

Dacă doriți o platformă ușor de utilizat, care nu este un coșmar pentru a naviga, niciuna nu ar fi cel mai bun: alegeți Shopify!

4. Ecwid

ecwid

Ce este Ecwid?

Ecwid este una dintre opțiunile de comerț electronic mai obscure (și s-ar putea să nu fie la fel de faimos ca Shopify sau WooCommerce), dar a devenit o opțiune care își poate menține greutatea în comparație cu restul..

Caracteristici cheie:

 • Un proces de vânzare automatizat de la început până la sfârșit, cu o foarte mică nevoie de a interfera dincolo de setarea specificațiilor.
 • Funcționalitatea mobilă, ceea ce o mulțime de platforme de comerț electronic nu pot spune pentru platforma de vânzare.
 • Inventar ușor, indiferent de articole pe care le vindeți prin intermediul acestuia.
 • Puteți sincroniza și vinde cu ușurință pe site-ul dvs. web, pe rețelele de socializare, pe piețe precum Etsy și Amazon.

Pro:

 • Planul „Free Forever” este util pentru oricine dorește să înceapă un magazin online.
 • Instrumentele lor de vânzare sunt ușor de utilizat, dar numai o dată când obțineți lucrurile.
 • Gestionarea stocurilor este mai ușoară prin Ecwid decât prin intermediul unor platforme de comerț electronic comparativ, cum ar fi WooCommerce.

Contra:

 • Chiar dacă Ecwid este un concurent puternic pentru opțiunile de vânzare mainstream, totuși a primit o mulțime de critici pentru că este mai greu de utilizat decât platforme precum Shopify.
 • Ecwid are un plan „Free Forever”, dar acest lucru este foarte limitat pentru utilizatorii avansați care doresc să controleze fiecare aspect al procesului de vânzare..
 • Înscrierea cu Ecwid este ieftină, dar odată ce vrei să obții mai mult din asta, vei plăti și mai mult.

De ce să folosiți Ecwid în loc de WooCommerce?

Dacă utilizați WooCommerce chiar acum, atunci chiar și planul gratuit de Ecwid este o opțiune mai bună decât opțiunile plătite pentru WooCommerce. În ceea ce privește controlul și funcționalitatea, opțiuni precum Ecwid și Shopify sunt lumi mai bune decât cele obișnuite dacă ești un utilizator tradițional WooCommerce.

5. Comerț electronic WP

WP eCommerce

Ce este WP eCommerce?

WP eCommerce este una dintre cele mai bune opțiuni de comerț electronic pentru a vă înscrie dacă sunteți nou în companie (sau doriți să vă schimbați opțiunea de comerț cu ceea ce aveți acum). Funcționează bine atât pentru utilizatorii avansați, cât și pentru începători, dar poate fi scump dacă doriți mai multă funcționalitate.

Caracteristici cheie:

 • WP eCommerce este ușor de utilizat atunci când vine vorba de configurarea platformei și de vânzare.
 • Funcțiile adăugate ale WP eCommerce includ opțiunea de a adăuga coduri promoționale și alte lucruri utile pentru utilizatorii dvs..
 • Utilizatorii de telefonie mobilă își pot găsi drumul în jurul platformei, fără a avea numărul de funcții la care au acces la acestea.

Pro:

 • Unul dintre cele mai bune lucruri despre WP eCommerce este faptul că este ușor de configurat și ușor de utilizat, indiferent dacă ai un magazin mic sau unul mare.
 • Adăugarea funcțiilor utile, cum ar fi cupoanele pentru clienți face ca WP eCommerce să fie excelent.
 • Suportul clienților pe care WP eCommerce îl oferă este decent, dar, din păcate, „decent” este tot ceea ce pot spune.

Contra:

 • Dacă vă gândiți să treceți de la WooCommerce, atunci eCommerce este mult prea asemănător ca să merite.
 • WP eCommerce este ușor de utilizat, dar devine mai greu de utilizat cu atât mai mult ați dori să faceți cu el: magazinele mai mari înseamnă mai mult efort.
 • WP eCommerce este o opțiune care devine scumpă dacă alegeți să o nivelați dincolo de planul lor gratuit.
 • Designul se simte destul de învechit și pare că nu a fost actualizat de ceva timp.

De ce să folosiți WP eCommerce în loc de WooCommerce?

WP eCommerce ar putea oferi o alternativă mai ușor de navigat la WooCommerce, dar realitatea este că încă este administrată și deținută de WordPress. Acesta este un fapt nefericit, ceea ce înseamnă că sunteți blocat cu aceleași contracarate pe care le-ați urât dacă ați fost un utilizator WooCommerce!

6. Comerțul pătrat

Ce este Square?

Square este cel mai cunoscut pentru terminalul său POS, dar realizează și software de comerț electronic. Square este o platformă excelentă de comerț electronic pentru orice nou-veniți în spațiul de vânzare online. Platforma lor ușor de navigat poate fi integrată în orice site web principal în doar câteva minute – și este ușor să vindeți lucruri folosind platforma principală odată ce începeți.

Caracteristici cheie:

 • Plan gratuit care vine cu 500MB de stocare și plăți efectuate exclusiv prin Square.
 • Planuri de comerț electronic gratuit sau plătit, potrivite pentru magazinele mari sau mici.
 • Opțiunile de vânzare și cumpărare prietenoase cu telefonul mobil fac acest lucru util.
 • Planurile actualizate sunt disponibile pentru utilizatorii care doresc să-și extindă acoperirea, rețeaua și funcțiile disponibile.

Pro:

 • Square este ușor de utilizat, vine cu un plan gratuit și este ideal pentru magazinele de comerț electronic cu volum redus.
 • Unul dintre avantajele principale ale utilizării Square este faptul că platforma vă ghidează prin primii pași de configurare în care multe alte platforme de comerț vă lasă în întuneric.
 • O mulțime de funcții utile pot fi adăugate pentru clienți, inclusiv reduceri, oferte speciale și coduri promoționale cu un singur clic.
 • Mai multe opțiuni de plată sunt acceptate prin Square, inclusiv PayPal.

Contra:

 • Pur și simplu, Square nu este cel mai ieftin și te pricepi mai bine cu alternative precum Shopify dacă ai buget.
 • Uneori Square poate fi greu de navigat pentru utilizatorii nou-veniți.
 • Funcții limitate, personalizare și opțiuni de plată.
 • Suportul tehnic nu este întotdeauna la fel de util pe cât ar trebui să fie.

De ce să folosiți Square în loc de WooCommerce?

Dacă utilizați WooCommerce chiar acum, luați în considerare trecerea la Square: în comparație cu opțiunile gratuite, puteți prefera totuși să utilizați funcționalitatea WooCommerce doar pentru că obțineți mai mult din ea – dar odată ce începeți să vorbiți despre opțiuni plătite, Square devine lumi mai bune pentru bani.

7. Flux web

Comerț electronic de fluxuri web

Ce este Webflow?

Webflow nu a mai existat atât timp cât alte opțiuni, cum ar fi WooCommerce și Shopify, dar a prins deja o bucată destul de mare din cota de piață totală. Cu Webflow Ecommerce, puteți construi și proiecta magazinul dvs. online, personaliza fiecare mic detaliu al site-ului dvs. web, a coșului de cumpărături și a experiențelor de efectuare a plăților.

Caracteristici cheie:

 • Creatorul vizual „fără codificare” Webflow vă permite să personalizați toate micile detalii ale site-ului dvs. web, a coșului de cumpărături și a experiențelor de plată.
 • Opțiunea de a enumera o cantitate nelimitată de articole de vânzare prin inventar.
 • Coduri promoționale și oferte speciale sau reduceri pentru clienți, pe care le puteți adăuga doar cu câteva clicuri.
 • Planuri gratuite sau planuri plătite în funcție de ceea ce căutați.

Pro:

 • Webflow vă oferă o libertate completă de proiectare, este o platformă de comerț electronic complet personalizabilă.
 • Platforma de vânzare pentru Webflow este ușor de utilizat.
 • Integrarea este ușoară și perfectă, indiferent dacă știți HTML sau nu – și dacă sunteți obișnuiți cu comerțul cu platformele de vânzare sau nu.
 • Webflow acceptă mai multe căi de plată decât alte forme de platformă de vânzare.

Contra:

 • Webflow este conceput în principal pentru proiectanții web care lansează site-uri web, funcțiile de comerț electronic au fost adăugate ulterior.
 • Ești mai bine să-ți dai seama de opțiuni pe cont propriu, decât să te bazezi pe asistența pentru clienți Webflow sau linia de asistență pentru a te ajuta.
 • Webflow are o lipsă serioasă de caracteristici pentru banii pe care îi plătiți atunci când treceți la opțiunile plătite.
 • În acest moment puteți utiliza doar Stripe sau PayPal ca furnizor de plăți și nu există un POS.

De ce să folosiți Webflow în loc de WooCommerce?

Atunci când compari Webflow cu WooCommerce, ești probabil să îi compari pe cei doi ca utilizator WooCommerce curent. O simplă încercare de cinci minute a software-ului de comerț electronic Webflow pentru testarea acestuia ar trebui să fie suficientă pentru a vă spune de ce Webflow este mai bun și mai ușor de utilizat.

întrebări frecvente

Care sunt avantajele WooCommerce?

WooCommerce este un plugin WordPress gratuit, open-source și extensibil. WooCommerce poate fi extins și personalizat, adică codul și conținutul pot fi modificate pentru a se potrivi, modifica și personaliza site-ul dvs. de comerț electronic în întregime.

Care sunt contra de la WooCommerce?

Dacă vi se pare WordPress greu de utilizat, atunci WooCommerce nu este cea mai bună platformă de comerț electronic pentru dvs. Deoarece cu WooCommerce administrezi backend-ul și codul, ceea ce înseamnă că administrezi găzduirea web, tema WordPress și plugin-uri.

Care sunt cele mai bune alternative WooCommerce?

Cele mai bune alternative la WooCommerce sunt Shopify și Bigcommerce. (Shopify este cel mai bun și mai simplu instrument de utilizat pentru a-ți construi magazinul online. Bigcommerce este o secundă apropiată, plus că se integrează cu WordPress.) Cele mai bune alternative gratuite sunt Ecwid și Square.

Cele mai bune alternative WooCommerce: rezumat

cele mai bune alternative de comerț

WooCommerce este o platformă fantastică de comerț electronic, este cel mai popular software de comerț electronic aflat acolo WooCommerce asigură 26% din totalul magazinelor online pe întregul Internet.

Dar există alternative bune pentru WooCommerce. Alegerea WooCommerce versus un alt software de comerț electronic va depinde cu adevărat de două lucruri; dacă aveți deja un site web, sau urmează să lanseze unul și mai departe câte produse intenționezi să vinzi.

 • Dacă nu ați început încă magazinul dvs. online, atunci Shopify este cea mai bună opțiune absolută. Shopify este cea mai importantă platformă de e-commerce online bazată pe internet, care vine la pachet cu toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a lansa un magazin online de succes.
 • Dacă nu aveți un site web și intenționați să vindeți doar câteva produse online, atunci Wix este cea mai inteligentă opțiune. Wix este un constructor de site-uri de drag and drop ușor de utilizat, care vine și cu funcții excelente de comerț electronic.
 • Dacă aveți deja un site WordPress și doriți să începeți un magazin online, atunci Bigcommerce este cea mai bună alternativă WooCommerce, deoarece se integrează pe deplin cu WordPress (adică puteți utiliza WordPress ca frontend, la fel ca Bigcommerce ca backend).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map