7 cele mai bune alternative Trello

Trello este un software popular și ușor de utilizat kanban și de gestionare a proiectelor. Dar dacă aveți nevoie pentru a gestiona proiecte mai complexe cu mai multe părți interesate, iată câteva dintre acestea acolo.


Trello are aproximativ 50 de milioane de utilizatori înregistrați, cu 1,1 milioane de utilizatori activi zilnic. Acest lucru face ca Trello să fie unul dintre cele mai importante programe de management de proiect.

Cele mai bune alternative Trello în 2020:

 • Cel mai bun în general: este cel mai popular software de management de proiect acolo, datorită funcțiilor sale ușor de utilizat, intuitive și puternice, ajutând echipele să-și coordoneze și să gestioneze proiectele lor.
 • Alergare, Cel mai bun în general: este un instrument puternic de gestionare a proiectelor care permite întreprinderilor mici și mari să planifice, să coordoneze și să gestioneze munca pentru proiecte complexe în care sunt implicați mai mulți actori.
 • Cea mai bună alternativă Trello pentru uz personal: planul personal (este 100% gratuit) abd este conceput special pentru freelanceri, studenți, familii și pentru proiecte personale.

Locurile de muncă din ziua de azi sunt pline de proiecte care trebuie livrate în timp util și eficient. Managementul proiectelor este acum o abilitate care este tot mai necesară a muncitorilor. Complexitatea majorității proiectelor gestionate de lucrătorii de astăzi va necesita resurse tradiționale extraordinare, cum ar fi registrele, jurnalele, foile Excel etc, pentru a gestiona sau urmări eficient.

Din fericire, cea mai mare parte a urmăririi și organizării informațiilor despre proiect poate fi gestionată de multe programe software de pe piață. Trello este unul dintre software-ul de top care oferă instrumente pentru gestionarea proiectelor și Kanban.

Oferă instrumentele de raportare, organizare, planificare și execuție la timp a proiectelor. Utilizarea de instrumente cum ar fi Trello a devenit necesar pentru oricine dorește să gestioneze eficient și să livreze proiecte.

Trello se mândrește cu aproximativ 50 de milioane de utilizatori înregistrați, cu 1,1 milioane de utilizatori activi zilnic. Acest lucru îl plasează pe Trello drept unul dintre software-urile de management de proiect. Cu toate acestea, Trello nu este singurul software de gestionare a proiectelor care ar trebui utilizat. Există mai mult de o duzină de alte instrumente de gestionare a proiectelor care oferă aceeași sau mai multe funcționalități decât Trello.

Dacă căutați alternative Trello, continuați să descoperiți mai multe.

Ce este Trello?

Trello

Trello este o aplicație de elaborare a listelor în stil Kanban, realizată de Fog Creek Software în 2011 și ulterior vândută către Atlassian în ianuarie 2017.

Este o aplicație bazată pe web, dar are și versiuni Android și iOS. Trello este disponibil în 21 de limbi, inclusiv engleză, finlandeză, franceză, germană, poloneză, rusă, italiană, japoneză etc..

Trello este un software de productivitate care permite colaborarea echipei la proiecte, managementul proiectelor și managementul sarcinilor. Cu Trello, utilizatorii pot crea sarcini cu mai multe coloane care includ starea sarcinilor, cum ar fi De făcut, în curs de desfășurare și finalizat.

Trello este ideal pentru utilizarea personală și a muncii, cum ar fi managementul proiectelor de software, buletinul școlar, planificarea lecțiilor, contabilitate, web design etc..

Caracteristici Trello

Trello este absolut gratuit pentru totdeauna pentru uz personal, Însă planul gratuit vine cu limite care includ 10 MB pe fișier atașat, 10 Panouri de echipă, 1 pornire pe placă, automatizare simplă pentru sarcinile tale, comenzile sunt limitate la un card, placă și buton. De asemenea, obțineți o regulă pe consiliu. Cu toate acestea, aveți placi personale nelimitate, carduri nelimitate și liste nelimitate.

Planul Trello Business Class vine cu 9,99 USD pe lună. Abonații clasei sale de afaceri se bucură de placi personale nelimitate, Carduri nelimitate, Lista nelimitată, fișier atașat de 250 MB, asistență prioritară, Observatori, fundaluri personalizate și stickere. Utilizatorii planului de clasă de afaceri au, de asemenea, caracteristici de echipă ale comitetelor de echipă nelimitate și colecții de bord.

Power-up-urile vin nelimitate cu câmpuri personalizate, liste, vizualizare hartă și 100+ integrări de aplicații. Butlerul de automatizare este de asemenea disponibil și vine cu peste 1000 de rulări de comandă pe echipă și peste 200 per utilizator. Funcțiile de administrare și securitate includ autentificare în 2 factori, permisiuni avansate de administrare, conectare la aplicații Google, invitații restricționate pe domenii etc..

Planul Trello Enterprise costă 20,83 USD pe utilizator pe lună pentru 100 de utilizatori, prețul scăzând pe măsură ce numărul de utilizatori crește peste 100. Planul de întreprindere include toate caracteristicile clasei de afaceri și cu multe altele. Are permisiuni la nivel de organizație, restricții de atașare și administrare de pornire.

Trello pro și contra

Trello are cu siguranță câteva caracteristici grozave. Planul lor gratuit este suficient pentru a gestiona proiecte personale și alte proiecte care nu sunt prea complexe. Actualizările lui Trello sunt rapide și rapide. Există o placă pentru fiecare proiect și puteți vedea toate informațiile pe o singură pagină și este ușor să creați probleme și să le atribuiți oamenilor.

Cu toate acestea, Trello ar putea să nu aibă tot ce ai nevoie. De exemplu, nu există o diagramă Gantt disponibilă în Trello. De asemenea, nu puteți scrie documente sau wiki despre panouri. Și puteți scrie doar descrieri simple. În plus, există o limită la dimensiunea echipei, care ar putea să nu funcționeze pentru o companie mai mare. Deci, dacă Trello nu funcționează bine, poate doriți să luați în considerare o altă alternativă.

Iată alte șapte instrumente software care oferă funcționalități similare ale Trello pentru managementul de proiect și Kanban.

1. Asana

asana

Asana este o opțiune excelentă pentru stabilirea și atingerea obiectivelor. Puteți planifica și organiza cu ușurință pașii pe care echipa dvs. trebuie să-i îndeplinească la termenele dvs. În Asana, aveți opțiunea de a crea placi cu sarcini și subtaschei alocate. Există o mulțime de opțiuni pentru a sorta cu ușurință aceste activități, inclusiv în funcție de datele de scadență ale acestora. Puteți schimba ușor elementele din progres în completare. Și Asana permite câmpuri personalizate și redenumirea opțiunilor pentru coloane.

sarcini asana

Există o cronologie care atribuie și urmărește responsabilitatea, care vă permite să partajați planuri și să actualizați rapid echipa. Puteți încărca, de asemenea, foi de calcul în Asana pentru a crea cronologie. Au un calendar personalizabil care vă permite să vizualizați și să reglați data de scadență și subtasco-urile unui proiect. Echipa dvs. poate utiliza formularele de solicitare și crea automatizare personalizată pentru a simplifica procesul de lucru și a evita erori suplimentare.

Asana vă oferă peste 100 de integrări și vă permite să separați proiecte în portofolii diferite. În plus, puteți vedea diferite sarcini de lucru pentru membrii echipei pentru a vă asigura că nimeni nu este supraîncărcat.

Asana Pro și contra

Avantajele unice pentru Asana sunt că au opțiunea de fișă de calcul încărcată și opțiunea de a echilibra volumul de muncă al echipei tale. Contra pentru Asana este că opiniile sunt pe platforme separate, dacă doriți un sentiment mai conectat pentru echipa dvs..

De ce Asana este mai bună decât Trello

Asana are un calendar personalizabil și capacitatea de a atribui cu ușurință sarcini și urmărire la finalizarea acestora. Trello are sarcini de grup, dar nu are aproape la fel de multe opțiuni pentru a comunica ca o echipă. Software-ul de gestionare a sarcinilor / proiectelor Trello este bazat pe carduri, Asana are și carduri, dar o mulțime de funcții suplimentare îl fac mai versatil și mai puternic.

2. luni.com

monday.com

Monday.com oferă mai multe opțiuni de vizualizare. Acestea includ Kanban, cronologie, calendar, hartă și afișări grafic. Include până la 50 GB spațiu de stocare cu peste 150 de automatizări diferite pentru a-ți eficientiza fluxul de lucru. Împreună cu opțiunile pentru aplicații și integrările prin e-mail, Monday.com include o mulțime de măsuri și asistență de securitate.

Tablourile de bord ale acestui program vă permit să alegeți diferite tipuri de coloane cu forme încorporate și etichete unice. Îți poți partaja forumurile sau poți avea setări ale plăcilor private. Dar una dintre cele mai interesante opțiuni pe care le oferă Monday.com este jurnalul de activități.

Monday.com Pro și contra

Este posibil ca luni.com să ofere o mulțime de stocare și o modalitate de a urmări activitatea și informațiile fiecărui membru al echipei cu formulare încorporate. Contra este că multe dintre aceste funcții necesită cel mai scump plan, așa că este posibil să fie nevoie să efectuați o actualizare mai mare pentru a obține funcțiile dorite.

De ce Monday.com este mai bun decât Trello

Spre deosebire de Trello, Monday.com vă oferă personalizarea coloanelor și vizualizări pentru tablourile de bord. Puteți partaja tabele întregi cu echipa dvs., mai degrabă decât arhivele de carduri ale acestora.

3. Wrike

wrike

Wrike este o opțiune excelentă pentru proiecte care includ active digitale. Funcțiile adiționale includ opțiuni pentru urmărirea și gestionarea resurselor dvs. digitale. Le puteți edita, revizui și publica.

Software-ul în sine include o singură platformă pentru a ajuta membrii echipei să rămână mai conectați. Puteți obține chiar o imagine în direct despre cum se derulează proiectele. Acest lucru poate ajuta la reducerea e-mailurilor și a reuniunilor inutile pentru a economisi timp. Wrike are vizualizări de bord personalizate și securitate puternică cu opțiuni de date criptate.

wrike table de bord

Au o mulțime de idei de șabloane de proiect și oferă un calendar, un grafic Gantt și opțiuni de raport cu analitice. Wrike se poate integra cu sute de aplicații. Dar cel mai interesant este urmărirea timpului și a bugetului lor. De asemenea, vă permit să controlați versiunile de documente pe care le partajați.

Wrike pro și contra

Profesioniștii sunt că Wrike are o singură platformă, astfel încât membrii echipei pot rămâne mai strâns conectați și au timp și buget pentru urmărirea eficienței. Dezavantajele sunt că funcțiile de gestionare a activelor digitale sunt suplimente, în loc să fie incluse în abonamentul principal de la Wrike.

De ce Wrike este mai bun decât Trello

Wrike include vizionări live ale proiectului dvs., astfel încât conducerea echipei dvs. poate primi răspunsuri și actualizări în timp real. Trello, pe de altă parte, se bazează mai mult pe partajarea de fișiere.

4. Basecamp

tabăra de bază

Basecamp are legătură cu verificarea cu echipa și conducerea. Include liste și planificări, împreună cu subproiecte pentru a vă menține mai organizat. Puteți urmări totul despre calendarul proiectului, alocând membrilor echipei lucrurilor care trebuie realizate.

Pentru a menține toată lumea conectată, Basecamp oferă plăci de mesagerie și o funcție de chat de grup. De asemenea, include check-in-uri setate automat cu managerul dumneavoastră. În acest fel, puteți rămâne în legătură, în timp ce tot simțiți că aveți libertatea de a funcționa și de a performa. Basecamp are chiar o viziune separată a punctelor de vedere ale managementului față de opiniile membrilor echipei.

Acest software include capacități de stocare a fișierelor și oferă o vizualizare în diagrama Hill. Vă permite, de asemenea, să vă setați cu ușurință orele disponibile, astfel încât să nu vă deranjați din ceas.

Basecamp Pro și contra

Avantajele Basecamp sunt că managementul poate atribui mai ușor sarcini și check-in în mod constant și automat cu membrii echipei. Contra Basecamp este că nu au la fel de multe funcții personalizabile ca unele dintre celelalte programe.

De ce Basecamp este mai bun decât Trello

Basecamp include un grafic Hill, mai degrabă decât graficul Gantt. Basecamp susține că vizualizarea graficului Hill este de fapt mai bună, deoarece este o imagine mai clară a evoluției proiectului. În loc să vedeți o serie de sarcini rămase, puteți înțelege unde lucrurile ar putea fi blocaje.

5. ZenHub

zenhub

Dacă sunteți fan GitHub, atunci veți iubi ZenHub. Prezintă o mulțime de colaborare GitHub. Puteți crea foi de parcurs pentru proiectele dvs., care sunt esențial termene pe care toți cei din echipa dvs. le pot vedea. În aceste vizualizări, puteți ajusta sarcinile care să corespundă priorităților dvs., împreună cu alegerile pentru etichete și abilitățile de filtrare. De asemenea, puteți seta repere pentru a urmări progresul proiectului.

ZenHub oferă un spațiu de lucru virtual mai conectat, unde puteți atribui diferiți membri ai echipei sarcinilor dvs. Acest program este o opțiune deosebit de bună dacă gestionați produse și inventar. ZenHub vă va urmări proiectele și vă va ajuta să aveți grijă de backorders și să vă confruntați cu probleme înainte de a se întâmpla. De asemenea, puteți urmări îndeaproape orice tendințe sau probleme de ritm pentru lansările produsului.

ZenHub pro și contra

Avantajele ZenHub sunt că vă permit să faceți mai multe gestionări ale lansării de produse, ajutându-vă să vă creșteți productivitatea și să preveniți erorile. Dezavantajele ZenHub sunt că nu au funcții suplimentare pentru programare, precum vizualizări din calendar sau analize de raport.

De ce ZenHub este mai bun decât Trello

În timp ce Trello folosește carduri pentru a urmări notele și sarcinile, ZenHub creează fișe de parcurs complete pentru a vedea calendarul produsului dvs. și pentru a vă îndeplini obiectivele..

6. MeisterTask

MeisterTask

MeisterTask este probabil una dintre cele mai personalizate opțiuni pentru a ajuta echipa dvs. să se bucure de timpul lor de muncă și să își crească eficiența. Acesta include icoane personalizate și fundal pentru spațiul dvs. de lucru virtual.

Acest program are o mulțime de opțiuni de automatizare și vă permite să conectați diferite sarcini, astfel încât puteți vedea cu ușurință modul în care acestea se impactează reciproc. Puteți crea o cantitate nelimitată de sarcini și subtascheri, iar MeisterTask vă oferă opțiunea de a urmări timpul petrecut pentru ele. Dacă aveți lucruri pe care le faceți de mai multe ori, acest program vă permite să creați sarcini de repetare cu câmpuri personalizate. Acest lucru vă poate ajuta să evitați erorile și să faceți ca munca dvs. să se deplaseze pe o pagină mai rapidă.

MeisterTask vă oferă opțiuni excelente de partajare între grupuri sau în cadrul proiectelor. Vă permite, de asemenea, să aveți mai mulți administratori pentru echipa și grupurile dvs. O altă caracteristică excelentă este că include multe rapoarte pentru care să le analizezi și să le urmărești. Acestea includ statistici privind proiectul dvs. și rapoarte de conformitate. De asemenea, puteți exporta date. O caracteristică unică este aceea că MeisterTask are soluții de integrat cu alte programe de gestionare, inclusiv Trello.

Pro și contra MeisterTask

Avantajele MeisterTask sunt că vă oferă opțiuni de urmărire a timpului și automatizare pentru eficiență. Dezavantajele MeisterTask sunt că multe dintre caracteristicile lor de personalizare sunt mai mult pentru aspect decât pentru soluții de lucru.

De ce MeisterTask este mai bun decât Trello

MeisterTask se poate integra efectiv cu Trello, permițându-vă să extrageți informațiile de pe platforma lor, astfel încât să puteți utiliza toate funcțiile suplimentare ale acestui software.

7. Faceți clic peUp

clickup

Atragerea cheie la ClickUp este că este opțiunile de management pentru echipa ta. Acestea oferă mai multe puncte de vedere diferite de la care puteți alege pentru a face spațiul dvs. de lucru virtual să funcționeze pentru dvs. Puteți vizualiza o listă, casetă, bord, calendar, fișier sau formular. Puteți selecta și o vizualizare Gantt.

În funcție de obiectivele pentru echipa dvs., puteți alege, de asemenea, complexitatea vizualizării, împreună cu opțiunile de filtrare. Pe măsură ce vă administrați echipa, vă permite să vizualizați diferite profiluri și să creați și editați cu ușurință sarcini pentru acestea. Aceste sarcini apar apoi în tava lor de sarcini, făcându-l rapid să se schimbe înainte și înapoi între ele.

ClickUp include o caracteristică de notepad și stocare în cloud. Când lăsați comentarii pe documentele de echipă, puteți atribui de fapt acțiuni sau roluri în comentariul dvs. și există și o opțiune de chat live.

Faceți clic pe ProUp și contra

Avantajele ClickUp sunt că vă puteți ajusta pentru obiectivele dvs., inclusiv editarea proiectelor și trecerea la sarcini. Contra contra ClickUp este că este dificil să nu dublați sarcinile, deoarece le puteți atribui în multe locuri diferite.

De ce ClickUp este mai bun decât Trello

ClickUp are mai multe opțiuni de organizare decât Trello, în special în ceea ce privește listele și vizualizările lor. Au mai multe opțiuni personalizate, împreună cu funcții de raportare mai bune, precum foi de calcul, fișiere și urmărire a timpului.

Cele mai bune alternative Trello: rezumat

alternative trello

Dacă sunteți în căutarea unui software de management de proiect simplu, intuitiv, ușor de utilizat, atunci Trello este o alegere bună, dar dacă doriți o alternativă mai puternică la Trello, atunci Asana este alegerea fără idei.

În timp ce Trello este un instrument ușor de utilizat și atractiv vizual în stil Kanban și ideal pentru echipe mai mici, dar pentru proiecte complexe mai mari, unde sunt implicați mai mulți actori, în special atunci când vine vorba de delegarea sarcinilor și gestionarea mai multor proiecte, atunci Asana și software-ul său sofisticat și puternic este alegerea evidentă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map