7 cele mai bune alternative pCloud

pCloud este un serviciu de stocare în cloud securizat și ușor de utilizat, care vă oferă 10 GB spațiu de stocare gratuit și oferă planuri de viață accesibile pentru până la 2TB. Nu mă înțelegeți greșit, este un serviciu minunat, dar sunt bune acolo.


pCloud este una dintre cele mai populare opțiuni de stocare în cloud pe piață. Oferă 10 GB stocare gratuită la înregistrare și o mulțime de alte funcții excelente.

Cele mai bune alternative pCloud în 2020:

 • Cel mai bun în general: este un furnizor excelent de stocare în cloud și este similar cu pCloud, dar când vine vorba de securitate, Sync.com este mai bun pentru că criptarea cu cunoștințe zero vine inclusă gratuit, cu pCloud trebuie să plătiți suplimentar pentru asta.
 • Alergare, Cel mai bun în general: este o alegere excelentă pentru companii și echipe de colaborare, deoarece oferă mult mai multe caracteristici de colaborare și securitate decât pCloud.
 • Cea mai bună alternativă gratuită la pCloud: este cea mai bună opțiune gratuită, iar integrarea sa cu Google Docs, foi și aplicații terțe face din aceasta o opțiune excelentă pentru utilizatorul personal.

Cloud-ul este un termen larg care se referă, în general, la accesul și utilizarea serviciilor informatice la distanță prin Internet. Implică interacțiunea cu hardware-ul computerului fizic în locații îndepărtate prin intermediul software-ului dedicat pe Internet.

Când încărcați un fișier pe un serviciu de stocare în cloud precum pCloud sau Sync.com, fișierul este stocat într-o locație fizică dintr-un centru de date undeva în lume. Locația centrului de date este irelevantă, deoarece toate centrele de date sunt conectate la internet și pot fi accesate de oriunde din lume.

Utilizarea serviciilor cloud ne scutește de utilizarea stocării noastre personale tradiționale, cum ar fi hard disk-urile în care informațiile noastre pot fi pierdute din cauza furtului, distrugerii sau defecțiunii hard disk-ului.

Ce este pCloud?

pCloud este un furnizor de servicii de stocare bazat pe cloud care vă permite să stocați datele dvs. digitale în cloud.

pcloud

pCloud oferă un spațiu de stocare personal în care pot fi stocate toate fișierele și folderele. Serviciile lor pot fi accesate prin intermediul software-ului lor sub formă de aplicații desktop și mobile. pCloud este disponibil pentru iOS, Android, Windows, MacOSX și Linux. Spațiul de stocare este accesibil pe toate dispozitivele, ceea ce înseamnă că dacă încărc un fișier folosind computerul meu, fișierul va fi disponibil pe telefonul sau tableta mea.

pCloud oferă, de asemenea, securitate pentru fișierele încărcate. Acestea se asigură că fișierele sunt în siguranță de hackeri și de alți cybercriminali. Cu ultima lor caracteristică de securitate, numită pCloud Crypto, fișierele sunt criptate pe computer chiar înainte de a fi încărcate. Criptarea se face folosind o cheie privată care este generată și cunoscută numai de computer. Aceasta înseamnă că nici pCloud nu știe ce tip de fișier încărcați. Criptarea este de la capăt la capăt.

Caracteristici pCloud

pCloud oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca fișierele lor în cloud, cu asigurarea că fișierele vor rămâne intacte și sigure.

Aceste fișiere pot fi accesate din orice parte a lumii, prin simpla conectare în contul pCloud. Sincronizarea instantanee asigură că fișierele încărcate pe un computer sunt disponibile instantaneu pe toate celelalte computere pentru utilizare.

interfață pcloud

pCloud permite partajarea și colaborarea fișierelor. Partajarea fișierelor se poate face în mod obișnuit în trei moduri, mai întâi prin crearea unui link și partajarea oricui care poate utiliza linkul pentru a descărca fișierele. O altă modalitate de a partaja fișiere este invitând alți utilizatori pCloud într-un folder. Controlul folderului partajat este exclusiv în mâinile invitatorului. Invitatorul poate acorda acces de editare pentru a permite colaborarea cu un document.

pCloud pro și contra

Cel mai mare avantaj al utilizării pCloud este că obțineți Spațiu de stocare gratuit de 10 GB pentru înscriere. Puteți, de asemenea, să vă măriți spațiul gratuit de stocare instalând aplicația mobilă și referindu-vă prietenii și familia. Este unul dintre cei mai ieftini furnizori de stocare cloud. Este Planurile premium încep de la 3,99 USD pe lună cu 500 GB.

pCloud oferă planuri de acces pe viață la 175 USD. De asemenea, oferă integrare cu Facebook, Instagram, OneDrive și altele, astfel încât fișierele încărcate acolo să poată fi salvate instantaneu la pCloud. pCloud oferă și oferte criptare de grad militar pentru securitate. pCloud are, de asemenea, o interfață ușoară și intuitivă de utilizat.

Contra de pCloud include absența funcțiilor de editare online precum Google Docs. De asemenea, sale Crypto, o caracteristică de criptare end to end, este disponibilă numai ca a supliment suplimentat. Actualizările sale constante pot deveni copleșitoare și consumatoare de date pentru utilizatori. Alternative alternative pentru pCloud sunt discutate mai jos.

1. Sync.com

sync.com

Sync.com este un furnizor de servicii de stocare în cloud care facilitează stocarea, partajarea și accesarea fișierelor dvs. de oriunde. Caracteristica sa de securitate de top este criptarea de la capăt la capăt, care asigură că fișierele încărcate sunt 100% sigure.

Partajarea fișierelor este ușoară cu sync.com. Utilizatorii pot partaja fișiere de orice dimensiune și format, chiar dacă receptorii nu au un cont de sincronizare. Utilizatorii pot partaja foldere și pot utiliza alte funcții, cum ar fi protecția cu parolă, notificări, date de expirare și permisiuni pentru a păstra controlul folderelor partajate. Editările pe fișiere sunt înregistrate și puteți alege să restaurați o versiune anterioară a unui document. Fișierele șterse pot fi, de asemenea, restaurate printr-un clic pe un buton.

Planul gratuit al Sync oferă 5 GB spațiu de stocare gratuit, deși cantitatea de transfer de date este limitată. Planurile plătite nu sunt, de asemenea, scumpe, începând de la 49 de dolari pe an, cu 500 GB de stocare. Planurile premium oferă transfer și stocare nelimitată de date de la 2 TB, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru uz personal. Asistența prin e-mail prioritară este disponibilă cu jurnalele de activitate pentru planuri.

Aplicațiile de sincronizare sunt disponibile pentru platformele Windows, Android, iOS și Mac. Sincronizarea este disponibilă pentru orice platformă utilizați. Sync are sincronizarea instantanee a fișierelor, astfel încât să puteți avea fișierele dvs. oriunde v-ați afla. Aplicațiile mobile ale Sync au o caracteristică de blocare la distanță, care permite utilizatorilor să își blocheze dispozitivul de pe orice alt dispozitiv care este conectat în contul lor de sincronizare..

Sync.com pro și contra

Avantajele utilizării Sync sunt faptul că are un sistem de criptare end-end care asigură că datele utilizatorilor sunt păstrate private și securizate în permanență. Sync păstrează, de asemenea, versiunile anterioare ale documentelor, ceea ce facilitează utilizatorilor restaurarea unei versiuni anterioare sau a fișierelor șterse.

Contra de utilizare a sincronizării este că este mai scump decât pCloud. De asemenea, unul primește 10 GB spațiu de stocare gratuit pe pCloud, în timp ce Sync oferă doar 5 GB.

De ce Sync este mai bună decât pCloud

Avantajul major al Sync față de pCloud este că Sync are o criptare end-end standard pentru toți utilizatorii. Sync are, de asemenea, o funcție de blocare la distanță pentru a vă proteja contul în cazul în care suspectați orice activitate neobișnuită pe dispozitivele dvs. conectate. Ambele caracteristici fac din Sync o alternativă excelentă pentru pCloud.

2. Dropbox

dropbox

Dropbox este, de asemenea, un furnizor de servicii de stocare în cloud care și-a extins serviciile pentru a include colaborarea și accesul constant la materialele stocate oriunde în lume. Este primul spațiu de lucru inteligent din lume. Dropbox vă permite să vă concentrați asupra lucrurilor care contează.

Dropbox este conceput pentru a face utilizatorii să rămână organizați. Modificările făcute de la un dispozitiv vor fi sincronizate pe toate dispozitivele, eliminând necesitatea de a transporta dispozitive sau fișiere în jur.

Dropbox oferă documente de hârtie Dropbox care permit utilizatorilor să creeze și să editeze documente – Microsoft Office și alte formate chiar în contul lor Dropbox. Aceasta reduce timpul care s-ar fi putut petrece căutarea sau trecerea între aplicații în timpul lucrului. Această caracteristică permite, de asemenea, o colaborare deosebită, ceea ce înseamnă că două sau mai multe persoane pot co-edita un document.

Dropbox analizează activitatea utilizatorului pentru a vă crea experiența inteligentă pe desktop, sugerând conținut pentru dvs. și ajutându-vă să rămâneți organizat tot timpul. Sugestia inteligentă vă permite, de asemenea, să săriți înapoi la fișierele de care probabil veți avea nevoie, păstrându-le pe toate pentru dvs..

Planul gratuit al Dropbox oferă 2 GB spațiu de stocare gratuit și poate fi sincronizat doar pe trei dispozitive. Planurile sale profesionale încep de la 10 USD pe lună cu 2 TB de spațiu de stocare.

Dropbox pro și contra

Principalul avantaj al utilizării Dropbox este faptul că are o caracteristică pentru crearea și editarea de documente care permite colaborarea perfectă pe documente. Calendarul Dropbox sugerează în mod inteligent conținutul întâlnirii cu șabloane de preluare a notițelor, ceea ce face ca procesul de găzduire să fie ușor de întâlnit.

Contra contra folosirii Dropbox este că nu este la fel de ieftin ca pCloud. De asemenea, este mai puțin sigur decât pCloud. Oferă doar 2 GB spațiu de stocare gratuit.

De ce Dropbox este mai bun decât pCloud

Dropbox este o alternativă excelentă la pCloud, deoarece permite utilizatorilor să creeze și să editeze documente simultan. De asemenea, în ciuda numeroaselor sale caracteristici, Dropbox rămâne foarte simplu de utilizat, ceea ce este excelent pentru elevii care vor prefera ceva ușor de învățat.

3. Caseta.com

box.com

Box.com este un serviciu de gestionare a conținutului de cloud și partajare de fișiere pentru companii. Caseta oferă un singur loc pentru securizarea, gestionarea și partajarea conținutului. Dispune de protecție a datelor de la capăt la capăt, cu 2FA și filigranare pentru a preveni scurgerile de date.

De asemenea, Box acceptă colaborarea. Cu Box, puteți crea un spațiu de lucru central în care fișierele sunt stocate, iar echipele pot edita, comenta, partaja fișiere, precum și atribui sarcini..

Fluxul de lucru al casetei permite utilizatorilor să automatizeze sarcinile repetabile în câteva minute. Aceasta eliberează utilizatorul pentru a petrece mai mult timp pentru ceea ce contează cel mai mult. Box oferă, de asemenea, o gamă largă de integrări pe mai mult de 1.400 de aplicații.

Planul său gratuit este dotat cu 10 GB stocare gratuită, în timp ce planul premium oferă 100 GB pentru 10 dolari pe lună.

Box.com pro și contra

Cel mai mare avantaj al utilizării Boxului este gama largă de integrări. Aceasta înseamnă că, indiferent de sursa documentului dvs., îl puteți integra perfect în casetă. Un element important în utilizarea Box este că este scump, deoarece a fost proiectat pentru companii.

De ce Box.com este mai bine pCloud

Box.com este o alternativă excelentă la pCloud, deoarece oferă o gamă largă de integrări pe care nu le găsești pe pCloud. Dacă veți lucra cu o gamă largă de documente, atunci Box este unde să mergeți.

4. Google Drive

google drive

Google Drive este un serviciu de stocare în cloud furnizat de Google. Toți cei care au un cont Gmail dețin automat un Google Drive, cu 15 GB spațiu de stocare. Mai mult, Google vă va stoca imaginile gratuit pentru dvs., deși calitatea nu va fi cea mai bună.

Google Drive oferă, de asemenea, editare de documente online, prin Google Docs pentru colaborare live. De asemenea, oferă integrare cu Microsoft Office pentru interfațarea perfectă a documentelor Office și Google.

Planul premium al Google începe de la 1,95 USD pe lună cu 100 GB stocare.

Pro și contra Google Drive

Cel mai mare avantaj al utilizării Google Drive este că obțineți gratuit 15 GB de stocare gratuită. De asemenea, Google Drive permite accesul offline. Mai mult, utilizarea Google Drive vă oferă instrumente de partajare și colaborare superbe.

Avantajele principale ale utilizării Google Drive sunt limitele de dimensiune ale fișierului. Imaginile încorporate în alte documente nu trebuie să depășească 2 MB, iar caracterele dintr-un document text sunt limitate la 1.024.000.

De ce Google Drive este mai bun decât pCloud

Google Drive este o alternativă excelentă pentru pCloud, deoarece oferă o colaborare mai mare prin Google Docs decât pCloud. Google Drive este, de asemenea, mai ieftin decât pCloud.

5. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

OneDrive este deținut și operat de Microsoft. Serviciile sale cloud sunt minunate, iar contul lor gratuit este dotat cu 5 GB de stocare gratuită. Planurile OneDrive Premium vă oferă, de asemenea, un abonament gratuit la Microsoft Office.

OneDrive oferă, de asemenea, o integrare excelentă în diferite aplicații. Aplicațiile sale sunt de asemenea disponibile pe toate platformele, Android, iOS și Mac. Planurile lor premium încep de la 1,99 USD pe lună cu 100 GB stocare gratuită.

Pro și contra OneDrive

Un avantaj major al OneDrive este că este ieftin. De asemenea, planurile premium vă oferă un abonament gratuit la Microsoft Office. Contra utilizării OneDrive este că nu oferă criptare end-end.

De ce OneDrive este mai bun decât pCloud

OneDrive este mai bun decât pCloud, deoarece este mai ieftin. De asemenea, oferă o integrare perfectă cu MS Office.

6. Mega

mega

Serviciile cloud ale Mega vin cu criptarea de la capăt la capăt folosind AES 128 pentru toate fișierele. Oferă stocare în cloud, organizare de conținut, colaborare și partajare. Aplicațiile lor sunt disponibile pe platformele Android, iOS, Windows și Linux. Conturile gratuite ale Mega vin cu 15 GB stocare gratuită, dar cu o cotă de transfer limitată pe lună.

Mega pro și contra

Mega oferă criptare de la capăt la capăt pentru transferurile de fișiere. Un lucru major este că există o limită a transferurilor pe lună.

De ce este Mega mai bun decât pCloud

Mega este o alternativă excelentă la pCloud, deoarece oferă criptare de la capăt la sfârșit, în timp ce Crypto-ul lui pCloud este disponibil doar ca un supliment plătit.

7. iDrive

eu conduc

Serviciile cloud ale iDrive sunt axate pe întreprinderi, profesioniști și companii. Planul lor gratuit vine cu 5 GB de stocare gratuită, în timp ce planurile plătite încep de la 59,12 USD pe an, cu 2 TB de stocare. Acestea oferă instrumente de colaborare și opțiuni de recuperare pentru fișierele dvs. Aplicațiile lor sunt disponibile pe toate platformele.

iDrive pro și contra

iDrive este ieftin, având în vedere spațiul mare de stocare de 2TB pentru 59,12 USD pe an. Dezavantajul major al iDrive este că acestea nu au un spațiu de stocare nelimitat.

De ce iDrive este mai bun decât pCloud

iDrive este o alternativă excelentă la pCloud, deoarece este mai ieftin, având în vedere spațiul de stocare mare de 2TB disponibil pentru 50,12 USD.

întrebări frecvente

Ce este pCloud?

pCloud este un furnizor de servicii de stocare în cloud securizat și ușor de utilizat, care vă oferă 10 GB de stocare cloud gratuită și oferă planuri de viață accesibile pentru o capacitate de până la 2TB.

Care sunt pro și contra de pCloud?

pCloud oferă o interfață ușor de utilizat, suport 24/7, planuri de acces la viață la prețuri accesibile și o cantitate generoasă de 10 GB spațiu de stocare gratuit. Principala reducere a pCloud este că criptarea end-to-end vine doar ca un addon plătit.

Care sunt cele mai bune alternative pCloud?

Cele mai bine plătite alternative la pCloud sunt Sync.com și Box.com. Cea mai bună alternativă gratuită este Google Drive.

Cele mai bune alternative pCloud – Rezumat

cele mai bune alternative pcloud

pCloud.com oferă servicii excelente de stocare în cloud, cu toate acestea, alți furnizori de stocare în cloud concurează cu ei. Dacă căutați spațiu de stocare gratuit și simplu, atunci mergeți mai departe Google Drive, cu stocarea lor gratuită de 15 GB.

Dacă sunteți nou și doriți ceva foarte simplu de utilizat, mergeți la dropbox cu interfețele lor de utilizator simplificate. Pentru o stocare sigură criptată de tip end-to-end securizat pentru muncă și afaceri, recomand cu sincronizare Sync.com pentru caracteristicile sale ample și simplitatea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map