7 cele mai bune alternative LastPass

Parolele slabe sunt unul dintre motivele principale pentru care conturile online sunt hackate. Următorul motiv din listă este utilizarea aceleiași parole pentru mai multe site-uri web sau toate conturile. LastPass este un manager de parole excelent, dar sunt foarte bune acolo.


De aici vin managerii de parole precum LastPass. Nu numai că vă ajută să generați parole mai puternice, dar le amintesc și pentru dvs..

Cele mai bune alternative LastPass din 2020:

 • Cel mai bun în general:. Acesta este managerul meu de parolă preferat datorită interfeței sale curate, simple de securitate ȘI vine cu VPN gratuit și monitorizare Dark Web.
 • Alergare, Cel mai bun în general:. Runner-up este 1Password datorită ușurinței de utilizare, caracteristicilor și securității excelente.
 • Cea mai bună alternativă gratuită la LastPass: este cel mai bun administrator gratuit de parole de pe piață, este dotat cu funcții, dar nu este cel mai ușor de utilizat, iar interfața se simte depășită.

Ce este LastPass (și cum funcționează)

cele mai bune alternative pasaj

LastPass este un instrument simplu care vă administrează parolele și crește securitatea tuturor conturilor dvs. online. LastPass vă stochează toate parolele în contul dvs. LastPass în spatele unei parole de master. Utilizarea unui instrument de gestionare a parolelor, cum ar fi LastPass vă poate 10x securitatea online. În loc să utilizați aceeași parolă slabă pe toate site-urile, puteți utiliza LastPass pentru a genera și stoca parole puternice pentru toate site-urile web pe care le utilizați.

Și pentru că LastPass se ocupă cu partea de reținere a parolelor pentru tine, nu trebuie să alegeți parole slabe sau ușor de reținut. LastPass este mai mult decât un simplu manager de parolă. Acesta poate stoca nu numai parole, ci și alte informații importante, cum ar fi datele cardului dvs. de credit, detaliile contului dvs. bancar și chiar detaliile de administrare a serverului (dacă sunteți în chestii de acest fel).

Mai mult, se poate stocați detalii personale cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon etc. Aceste informații vor fi completate în browser cu un singur clic în loc să introduceți totul singur. Puteți accesa aceste informații pe orice dispozitiv pe care aveți instalat LastPass. LastPass oferă aplicații pentru toate dispozitivele și extensiile pentru aproape toate browserele.

Caracteristici și planuri LastPass

Chiar dacă LastPass oferă zeci de caracteristici de securitate, interfața de utilizator pentru a vă gestiona toate parolele și informațiile personale este cât se poate de simplă. Inafara de stocarea și amintirea tuturor parolelor pentru tine, oferă și caracteristici de securitate, cum ar fi o personalizare Autentificarea cu doi factori sistem pe care îl puteți utiliza pentru aplicațiile pe care poate doriți să le securizați, cum ar fi aplicațiile legate de activități bancare.

planuri pasaj

Odată activat 2FA (autentificare cu doi factori), aplicația pe care o activați vă va solicita o singură parolă la care puteți accesa LastPass. Dar nu asta este tot LastPass. De asemenea, vine cu o caracteristică simplă care vă permite să partajați cu ușurință și sigur parolele cu alții (dacă și când trebuie). 

Pro și contra LastPass

Există o mulțime de motive pentru care s-ar putea să doriți să utilizați LastPass pentru a vă gestiona parolele. În primul rând este simplitatea și accesibilitatea. Învățarea folosirii LastPass durează mai puțin de un minut sau două.

Și oferă aplicații pentru toate dispozitivele și platformele, inclusiv Android, iOS, Mac, Extensiile browserului și Web. Oriunde mergeți, orice dispozitiv utilizați, puteți accesați cu ușurință toate parolele cu doar câteva clicuri sau apăsări. Un alt motiv pentru care oamenii iubesc LastPass este că vă poate completa toate datele de acreditare ale utilizatorului pentru dvs. cu doar un clic pe toate dispozitivele pe care este disponibil pe.

În loc să fii nevoit să cauți, apoi copiați și inserați parola de fiecare dată când doriți să vă conectați la un site web, LastPass o face pentru dvs. doar cu un clic sau două. De asemenea, puteți activa Completare automată sau chiar Autentificare automată caracteristică pentru site-urile dvs. favorite. Deși există o mulțime de motive pentru care oamenii iubesc LastPass, există câteva motive pentru care s-ar putea să luați în considerare alte aplicații de manager de parole.

Un astfel de motiv este că aplicația pentru desktop este, după cum au raportat unii utilizatori, un pic buggy și este disponibilă doar pentru Mac și nu pentru Windows. În plus, versiunea gratuită nu oferă toate caracteristicile de partajare și limitează utilizarea LastPass Authenticator. Chiar dacă credeți că LastPass este cea mai bună opțiune pentru dvs., iată câteva alternative pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a merge complet cu un manager de parole:

Cele mai bune alternative LastPass acum

1. Dashlane

manager de parole dashlane

 • Dashlane este cea mai bună alternativă la LastPass
 • Plan gratuit și planuri premium de la 3,33 USD pe lună
 • Site web: https://dashlane.com/

Dashlane este unul dintre cei mai populari manageri de parole de pe piață. Oferă o interfață de utilizator curată, simplă, pentru a stoca și gestiona toate parolele. Acesta oferă aplicații pentru toate dispozitivele și platformele, inclusiv Windows, Mac, iOS și Android.

Partea cea mai bună despre Dashlane este că planul său premium vine cu VPN gratuit și Dark Web Monitoring. Dacă un site web este hacked, parolele furate sunt de obicei vândute pe Dark Web. Dark Web Monitoring monitorizează conturile de utilizator împotriva listelor site-urilor web hacked și vă avertizează dacă își găsește numele de utilizator pe aceste liste. Aceasta vă oferă o șansă de a schimba parolele înainte ca cineva să-și folosească conturile.

Dashlane planifică:
desi plan gratuit oferă zeci de funcții uimitoare și este suficient pentru majoritatea utilizatorilor, vă permite doar să stocați 50 de parole și poate fi utilizat doar pe un singur dispozitiv. Versiunea premium a Dashlane, pe de altă parte, permite parole și dispozitive nelimitate. Oferă, de asemenea, monitorizare web întunecată și un serviciu VPN însoțitor gratuit.

De ce Dashlane este o alternativă bună la LastPass:
Dashlane este disponibil pe mai multe dispozitive și platforme decât LastPass, iar planul premium este livrat cu un serviciu VPN.

2. 1 Cuvânt

1Password

 • Cel mai ușor de utilizat manager de parolă de pe piață
 • Plan gratuit și planuri premium de la 2,99 USD pe lună
 • Site web: https://1password.com/

1Password este recomandat de zeci de publicații, cum ar fi Fast Company, The Wirecutter, Wired și TrustPilot. Este unul dintre cele mai ușor de utilizat aplicații de administrare a parolelor pe piață. Interfața este minimă și nu vă copleșește cu o mie de opțiuni.

Această aplicație oferă zeci de caracteristici pentru a vă ajuta să vă păstrați toate conturile online în siguranță, precum monitorizarea conectărilor și site-urilor compromise pentru 2FA. Oferă aplicații de sine stătătoare pentru Mac, iOS, Windows, Android, Linux și Chrome OS. 

1Planuri de cuvinte cheie:
versiune gratuită limitează utilizatorii la un singur dispozitiv. Dar versiunea premium vă permite să stocați parole și articole nelimitate de parole. De asemenea, oferă până la 1 GB în stocarea documentelor.

De ce 1Password este o alternativă bună la LastPass:
1Password oferă o interfață mai simplă decât majoritatea celorlalte aplicații de administrare a parolelor.

3. Parola lipicioasă

StickyPassword

 • Cel mai bun manager de parolă gratuit pentru totdeauna
 • Plan gratuit și planuri premium de la 29,99 USD pe an
 • Site web: https://www.stickypassword.com/

Parolă lipicioasă este unul dintre cei mai buni manageri de parole gratuite de pe piață. Versiunea gratuită vă permite să stocați cât mai multe parole și documente doriți pe toate dispozitivele. Această aplicație vine cu aplicații pentru toate dispozitivele și platformele, inclusiv, Mac, iOS, Android și Windows. Vă permite să stocați parole nelimitate, note și documente. De asemenea, vine cu 2 Factor Authentication.

Versiunea gratuită a lui Sticky Password seamănă mai mult cu o aplicație locală de gestionare a parolelor care stochează parolele pe dispozitivele tale. Spre deosebire de alți manageri de parolă, versiunea gratuită a Sticky Password nu oferă sincronizare între toate dispozitivele tale. Ta parolele sunt stocate numai pe dispozitivele în care le creați. Cea mai bună parte a utilizării versiunii premium a acestei aplicații este că donează o parte din plata dvs. pentru a salva manatii pe cale de dispariție (da, Manatees!).

Planuri de parolă adezivă:
desi versiune gratuită oferă la fel de multe funcții de securitate precum versiunea premium, versiunea gratuită nu oferă sincronizare în cloud și, astfel, parolele dvs. nu vor fi sincronizate între toate dispozitivele. Planul premium sincronizează toate parolele și documentele de pe toate dispozitivele și le face backup pe cloud.

De ce Sticky Password este o alternativă bună la LastPass:
Parola lipicioasă nu vă limitează utilizarea autentificării Două parole chiar și pe planul gratuit, spre deosebire de LastPass.

4. Încercați

Enpass

 • Cel mai bun manager de parole offline
 • Plan gratuit și planuri premium de la 11,99 USD (cost unic)
 • Site web: https://enpass.io/

Enpass oferă un design minunat al interfeței care ușurează administrarea tuturor parolelor. Aplicațiile sale sunt disponibile pe Android, iOS, Mac, Linux și Windows. Versiunea gratuită oferă aproape la fel de multe funcții ca versiunile premium ale acestei aplicații.

Singurele limitări sunt că poți stocați doar 20 de parole pe versiunea gratuită și nu pot crea mai multe seifuri pentru a separa datele. Încărcați versiunile premium ale acestei aplicații permit stocarea parolelor nelimitate și permit crearea diferitelor seifuri bazate pe cazuri de utilizare, cum ar fi Work, Family, etc..

Planuri de înscriere:
Versiunea gratuită a acestei aplicații permite doar stocarea a 20 de parole. Cea mai bună parte a acestei aplicații este că versiunile premium sunt disponibile contra cost. Deși trebuie să cumperi aplicația pentru fiecare platformă pe care vrei să o folosești, trebuie să o păstrezi pe viață pentru doar 11,99 USD pe platformă.

De ce Enpass este o alternativă bună la LastPass:
Enpass este mult mai ieftin decât LastPass. Pentru prețul abonamentului anual al LastPass, puteți obține Enpass o viață întreagă.

5. RoboForm

RoboForm

 • Cel mai bun manager de parolă freemium
 • Plan gratuit și planuri premium de la 1,99 USD pe lună
 • Site web: https://roboform.com/

RoboForm este un manager de parole gratuit disponibil pentru toate dispozitivele și platformele, inclusiv iOS, Android, Mac și Windows. De asemenea, este disponibil ca extensie de browser pentru toate browserele, inclusiv Firefox, Chrome, Opera și Safari. Utilizatorul interfața este similară cu LastPass și ușor de utilizat.

RoboForm planifică:
versiune gratuită din această aplicație vă permite să stocați parole nelimitate pe toate dispozitivele dvs., dar nu oferă copie de rezervă sau sincronizare cloud între dispozitivele dvs. Versiunea premium oferă toate aceste funcții de partajare sigură.

De ce RoboForm este o alternativă bună la LastPass:
RoboForm este disponibil pentru mai multe platforme și dispozitive decât LastPass.

6. Păstrător

Securitatea păstrătorului

 • Cel mai bun din clasa managerul de parole focalizat în securitate
 • Plan gratuit și planuri premium de la 2,49 USD pe lună
 • Site web: https://keepersecurity.com/

Portar este un manager securizat de parole comercializate către afaceri. Spre deosebire de alte aplicații din această listă, Keeper este conceput pentru companii și echipe și, ca atare, oferă zeci de caracteristici și beneficii de securitate. Este una dintre cele mai apreciate aplicații de administrare a parolelor pe aproape toate platformele, inclusiv Google Play, G2Crowd, Apple Store, GetApp și Trustpilot. Vine cu aplicații pentru toate dispozitivele, inclusiv Android, iOS, Mac și Windows.

Planuri de păstrare:
versiune gratuită poate fi utilizat doar pe un singur dispozitiv. Versiunea premium permite sincronizarea între dispozitive nelimitate și oferă zeci de caracteristici de securitate.

De ce Keeper este o alternativă bună la LastPass:
Keeper este conceput pentru întreprinderile și echipele care doresc să își păstreze datele cât mai sigur. Keeper oferă o mai bună securitate decât LastPass și este făcut pentru echipe.

7. Bitwarden

Bitwarden

 • Cel mai bun manager open-source și gratuit de parole
 • Plan gratuit și planuri premium de la 1 USD pe lună
 • Site web: https://bitwarden.com/

Bitwarden este gratuit manager de parole open-source. Acesta oferă aplicații pentru toate platformele, inclusiv Windows, Mac, Linux, Android și iOS. De asemenea, vine cu extensii de browser pentru toate browserele moderne. Mai mult, dacă sunteți tehnolog sau un dezvoltator web, puteți chiar accesa Bitwarden de la un Linia de comandă. Partea cea mai bună despre Bitwarden este că, dacă doriți, o puteți configura gratuit pe propriul dvs. server personalizat.

Planuri Bitwarden:
Bitwarden este complet gratuit și oferă toate funcțiile de care veți avea nevoie vreodată. Versiunea gratuită vă permite să stocați și să sincronizați parole nelimitate pe dispozitive nelimitate. De asemenea, vine cu autentificare cu 2 factori. Versiunea premium a acestei aplicații oferă câteva funcții de securitate avansate și 1 GB în stocarea criptată a fișierelor.

De ce Bitwarden este o alternativă bună la LastPass:
Bitwarden oferă gratuit toate funcțiile pe care LastPass le percepe.

Alternative LastPass: rezumat

Deși LastPass este excelent și oferă sute de caracteristici de securitate, nu este cel mai bun pentru toată lumea.

Dacă nu puteți decide cu care dintre aceste alternative LastPass să mergeți, vă recomand să mergeți cu Dashlane. Este livrat cu toate funcțiile de care veți avea nevoie vreodată și este un pic mai ușor de utilizat decât LastPass.

Partea cea mai bună despre Dashlane este că versiunea sa premium oferă un serviciu VPN gratuit care vă ajută să vă asigurați experiența de navigare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map