Dacă doriți să vă creșteți prezența pe rețelele de socializare ca afacere sau influencer, trebuie să creați și să postați mult conținut. Aici este un instrument de management al social media HootSuite intră. Dar sunt mari acolo.


Indiferent de platforma pe care doriți să vă dezvoltați în continuare, cea mai importantă parte este să postați conținut nou în mod regulat pentru a vă menține adepții implicați. Deși crearea de conținut este un lucru pe care nu îl poți automatiza, poți automat să îl postezi cu ușurință pe rețelele de socializare cu instrumente precum Hootsuite.

Cele mai bune alternative Hootsuite din 2020:

 • Cel mai bun în general: este cel mai bun instrument all-in-one de gestionare a rețelelor de socializare, în opinia mea, pentru programarea și gestionarea conținutului pentru toate conturile de social media.
 • Alergare, Cel mai bun în general: nu vine cu un plan gratuit, dar are un plan premium mai ieftin, care conectează până la cinci conturi de social media. Îmi plac și capacitățile de curare a conținutului SocialPilot.
 • Cea mai bună alternativă gratuită la Hootsuite: este cel mai bun site gratuit de gestionare a rețelelor de socializare, precum Hootsuite, planul gratuit, permiteți-vă să vă conectați până la trei, orice combinație de, Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn.

Ce este Hootsuite?

cele mai bune alternative hootsuite

Hootsuite vă permite să gestionați-vă toate profilurile de social media dintr-un tablou de bord. Dar asta nu este partea cea mai bună. cea mai bună parte despre utilizarea Hootsuite este faptul că vă permite să creați un calendar de promovare a conținutului.

În loc să creezi și să postezi conținut nou în fiecare zi, creezi o tonă de conținut în avans și automatizați postarea cu Hootsuite.

Planificarea postărilor de social media este doar o parte din ceea ce Hootsuite are de oferit. De asemenea, vă permite să automatizarea repostării pentru conținut. Fără un instrument precum Hootsuite, nu ai cum să știi cum sunt performanțele postărilor tale de pe social media.
Hootsuite oferă un tablou de bord în care puteți verifica performanța conținutului dvs. pe platformele de social media precum Facebook, Twitter, Pinterest și Instagram.

Caracteristici și planuri Hootsuite

Hootsuite este mai mult decât o simplă unealtă de programare de postare a rețelelor de socializare. Vă permite să gestionați-vă toate profilurile de social media dintr-un tablou de bord și oferă o vedere vizuală asupra performanței afacerii dvs. pe rețelele de socializare.

planuri hootsuite

Hootsuite permite administrarea peste 35 de rețele sociale, inclusiv Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest și multe altele. Vă permite să planificați postări nelimitate pe toate aceste platforme. De asemenea, oferă instrumente de curare a conținutului care vă ajută să creați mai mult conținut în mai puțin timp.

Planul inițial al Hootsuite vă permite să gestionați până la 10 profiluri de social media. Planul de pornire este oferit la 29 dolari pe lună atunci când este plătit anual.

Pro și contra Hootsuite

Hootsuite vă poate ajuta automatizați-vă managementul social media și vă economisiți ore în fiecare lună pe care le puteți petrece creând mai mult conținut. De asemenea, oferă analize pentru toate conturile de social media ceea ce vă poate oferi o perspectivă vizuală a performanței postărilor dvs. de socializare și a locurilor în care vă puteți descurca mai bine.

Dacă conduceți o afacere, Hootsuite vă poate salva multe probleme și poate face marketingul de conținut și mai eficient pentru dvs., permițându-vă planificați-vă promovarea de conținut.
Hootsuite oferă sute de caracteristici și poate fi o îmbunătățire drastică a modului în care vă gestionați prezența pe social media.

Dar, în același timp, aceasta poate fi un pic scump dacă abia începi. Este conceput pentru companii și nu pentru persoane fizice sau influențatori care abia încep.

Cele mai bune alternative Hootsuite din 2020

Indiferent de motivul tău, iată câteva dintre acestea cele mai bune alternative Hootsuite puteți găsi pe Internet:

1. Sendible

sendible

 • Planuri de la 29 USD / lună sau 24 USD / lună, când se facturează anual (încercare gratuită de 30 de zile)
 • Site web: https://www.sendible.com/

Sendible este un instrument de management social media folosit de peste 10.000 de companii din întreaga lume. Acceptă programarea postărilor pentru Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest și multe alte site-uri de socializare. Acesta oferă, de asemenea, să programați postări pe platformele de blogging, inclusiv WordPress, Medium, Blogger și Tumblr.

Cu Sendible, veți avea acces la funcții cum ar fi analiză încorporată pentru toate platformele de social media și reciclarea automată a conținutului perenă. Cu Sendible, vă puteți automatiza cu ușurință prezența pe social media.

Sendible vă permite să vă creați și să vă gestionați calendarul de promovare a conținutului pentru toate social media și platformele de bloguri într-un singur loc. Puteți programa cu ușurință mesaje în avans.

Planuri transmisibile:
Sendible oferă un proces gratuit de 30 de zile la care vă puteți înscrie fără a introduce detaliile cărții de credit. În planul inițial, veți beneficia de o programare nelimitată pentru până la 12 servicii (conturi de socializare) doar 29 dolari pe lună.

De ce Sendible este o bună alternativă la Hootsuite:
Hootsuite permite conectarea a până la 10 conturi de social media la planul lor inițial care costă 29 USD pe lună; Sendible, pe de altă parte, permite până la 12 conturi de social media.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Planuri de la 99 USD / lună sau 89 USD / lună, când se facturează anual (încercare gratuită de 28 de zile)
 • Site web: https://agorapulse.com/

AgoraPulse este folosit de peste 17.000 de marketing social media din întreaga lume. Este un instrument de gestionare a rețelelor de socializare construit pentru proprietarii și agențiile de afaceri serioase care gestionează zeci de clienți.

Nu numai că face ușor programarea conținutului pentru platformele de social media, dar vă ajută și voi gestionați și răspundeți la comentarii printr-o simplă căsuță primită la care toți coechipierii pot avea acces.

Cea mai bună parte despre AgoraPulse este că oferă un încorporat CRM pentru a vă ajuta să gestionați toți clienții dvs. pe platformele de socializare. Vă puteți conecta și gestiona conturile dvs. Facebook, Twitter, Instagram, YouTube și LinkedIn cu AgoraPulse dintr-un singur tablou de bord.

Deși AgoraPulse oferă zeci de funcții uimitoare care pot schimba modul în care gestionați rețelele de socializare, nu vă recomand acest instrument dacă începeți doar pentru că poate fi puțin costisitor pentru începători.

Planuri AgoraPulse:
Planurile AgoraPulse încep de la 99 $ pe lună și permiteți conectarea a până la 10 conturi de socializare cu până la 2 conturi de utilizator (pentru gestionare).

De ce AgoraPulse este o alternativă bună la Hootsuite:
AgoraPulse este mai potrivit pentru întreprinderile cu mulți clienți. Acesta oferă un CRM simplu pe care îl puteți utiliza pentru a gestiona și urmări clienții dvs. pe platformele de socializare acceptate.

3. Sprout Social

încolțesc social

 • Planuri de la 99 USD / lună (încercare gratuită de 30 de zile)
 • Site web: https://sproutsocial.com/

Sprout Social este folosit de unii jucători mari în marketingul online, cum ar fi Glassdoor, Grubhub și Vice. Oferă un mod simplu de a vă gestiona prezența pe rețelele de socializare pe platforme și de a planifica conținuturi regulate.

Acesta vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea și gestiona un program de promovare a conținutului social media. Cu Sprout Social, puteți, de asemenea monitorizați social media pentru cuvinte cheie, profiluri și locații.

De asemenea, vă oferă abilitatea de a gestiona comentariile din toate profilurile dvs. de social media chiar dintr-o singură căsuță de e-mail la care toată echipa dvs. poate avea acces. Acest lucru face incredibil de ușor să răspundeți la comentarii și să rămâneți la curent cu ceea ce vorbesc urmăritorii dvs..

La fel ca AgoraPulse, Sprout Social nu este potrivit pentru începători sau afaceri, începând doar cu marketingul social media. Planul de început al lui Sprout Social costă 99 $ pe lună per utilizator și permite doar administrarea a 5 profiluri. Dar Sprout Social este incredibil de util dacă ai mulți adepți pe rețelele de socializare.

Planuri sociale de germeni:
Planul inițial al Sprout Social permite administrarea a până la 5 profiluri de social media și costă 99 USD pe utilizator pe lună.

De ce Sprout Social este o alternativă bună la Hootsuite:
Sprout Social este creat pentru echipele care doresc să administreze mii de urmăritori dintr-o singură căsuță primită. Sprout Social oferă CRM și funcționalitate de gestionare a clienților mult mai bune decât Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Planuri de la 30 USD / lună sau 25 USD / lună atunci când se facturează anual (încercare gratuită de 14 zile)
 • Site web: https://socialpilot.co/

SocialPilot este un instrument de management al marketingului social în toate rândurile, care este utilizat de către guru-urile de marketing Neil Patel. Vă permite să programați postări pentru toate platformele sociale importante, cum ar fi Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram și alte like-uri.

De asemenea, vă permite să programați postările vizual folosind o vizualizare din calendar. Spre deosebire de alte instrumente din această listă, SocialPilot este creat pentru întreprinderile mici, bloggerii și cei care abia încep. Planul lor de pornire oferă conectarea a până la 25 de profiluri, 3 conturi de utilizator și o programare nelimitată pentru doar 30 de dolari pe lună.

Planurile SocialPilot:
Planul inițial al SocialPilot permite gestionarea și programarea postărilor pentru până la 25 de profiluri doar 30 $ pe lună sau 25 USD pe lună dacă plătiți anual.

De ce SocialPilot este o alternativă bună la Hootsuite:
SocialPilot este de trei ori mai ieftin decât Hootsuite, deoarece permite conectarea a 25 de profiluri de socializare și a trei conturi de utilizator pentru doar 30 de dolari pe lună, în timp ce Hootsuite permite doar 10 profiluri și un cont de utilizator pentru 29 de dolari pe lună..

5. eClincher

eClincher

 • Planuri de la 59 USD / lună și 15% reducere la facturarea anuală (probă gratuită de 14 zile)
 • Site web: https://eclincher.com/

eClincher este un instrument puternic de planificare a rețelelor de socializare care funcționează cu Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn și alte platforme majore de socializare. Vine cu tot ce ai nevoie pentru a-ți gestiona și crește prezența pe rețelele de socializare.

Obțineți un calendar de conținut programări postări săptămâni sau luni înainte. De asemenea, primiți un inbox social pentru a gestiona toate comentariile și conversațiile cu clienții și urmăritorii dvs. într-un singur loc.

Un lucru care nu-mi place la acest instrument este acela că vă solicită să vă abonați la un add-on care costă 50 USD pe lună pe profil dacă doriți funcții Twitter CRM. Unele alte instrumente din această listă oferă gratuit.

Planuri eClincher:
Planul de bază al eClincher permite conectarea a până la 10 profiluri și permite programarea de postări nelimitate doar 59 USD pe lună.

De ce eClincher este o alternativă bună la Hootsuite:
eClincher este un instrument avansat de management social media creat pentru utilizatori avansați. Dacă doriți mai multe informații și funcții avansate, eClincher este o alegere excelentă.

6. tampon

Tampon

 • Plan gratuit (limitat) și planuri premium de la 15 USD / lună (încercare gratuită de 14 zile)
 • Site web: https://buffer.com/

Tampon este unul dintre cele mai vechi și mai populare instrumente de planificare a rețelelor de socializare. Au fost în jur de foarte mult timp și oferă zeci de caracteristici pentru a simplifica planificarea rețelelor de socializare și crearea de conținut.

Dacă tocmai începeți, vă recomand cu mare drag să mergeți cu Buffer ca lor planurile sunt foarte accesibile iar instrumentul este unul dintre cele mai ușoare de învățat / utilizat.

Pe lângă programarea rețelelor de socializare, aveți acces și la buffer extensie browser care vă permite să programați o postare pe social media fără a părăsi pagina pe care o citiți.

De exemplu, dacă doriți să trimiteți un articol interesant pe care îl citiți, puteți programa un tweet cu doar un clic pe pictograma extensiei browserului Buffer.

Un lucru care nu-mi place la Buffer este faptul că permite doar programarea a până la 100 de postări simultan pe planul inițial. Majoritatea celorlalte instrumente din această listă permit programarea unui număr nelimitat de postări simultan.

Planuri tampon:
Planul de pornire al bufferului permite programarea a 100 de postări simultan pentru până la 8 profiluri de social media doar 15 USD pe lună.

De ce Buffer este o bună alternativă la Hootsuite:
Dacă tocmai începeți, Buffer este o alternativă mult mai bună la Hootsuite, deoarece pentru 15 dolari pe lună ajungeți să programați până la 100 de postări pentru până la 8 profiluri de social media.

7. Raport social

Raport social

 • Planuri de la 49 USD / lună (încercare gratuită de 30 de zile)
 • Site web: https://www.socialreport.com/

Raport social este un simplu instrument social de gestionare a implicării și de socializare care este format din mii de companii din întreaga lume. Vă permite să programați postări pentru toate platformele importante de social media, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, YouTube și LinkedIn.

Raportul social oferă, de asemenea, dvs. și echipei dvs. capacitatea de a gestionează-ți toate conversațiile (comentarii și mesaje) cu urmăritorii tăi într-un singur loc. De asemenea, oferă zeci de metrici și funcții de analiză pentru a vă oferi o idee despre performanța conținutului dvs. pe site-urile de socializare.

Planuri de raport social:
Planul de început al Raportului social costă 49 dolari pe lună și permite programarea de postări nelimitate pentru până la 25 de profiluri.

De ce raportul social este o bună alternativă la Hootsuite:
Raportul social oferă o mulțime de analize avansate și funcții de gestionare de care Hootsuite îi lipsește. Vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a separa profilurile pe baza spațiilor de nume ale proiectului.

Alternative Hootsuite: Rezumat

Deci, care sunt cele mai bune site-uri concurente precum Hootsuite?

Dacă tocmai începeți și doriți să economisiți bani, vă recomand să mergeți cu oricare dintre acestea Buffer sau SocialPilot. Buffer permite programarea a 100 de postări pentru până la 8 profiluri pentru doar 15 dolari pe lună.

SocialPilot, pe de altă parte, costă 30 de dolari pe lună și permite gestionarea a 25 de profiluri și vă permite să programați postări nelimitate. Dacă sunteți blocat pentru bani, atunci Buffer este cea mai bună opțiune.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me