7 cele mai bune alternative gramaticale

Grammarly este unul dintre cele mai populare instrumente de analiză pentru gramatică și scriere pe internet. Este o actualizare uriașă de la corecțiile ortografice încorporate în Microsoft Word și browserele web, cum ar fi Google Chrome. Dar există o mulțime de oameni foarte buni. Iată o colecție dintre cele mai bune.


Deși Grammarly vă poate ajuta să remediați greșelile gramaticale și să vă îmbunătățiți stilul de scriere, este posibil să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs. Există și alte instrumente pe care trebuie să le verificați înainte de a accesa totul pe Grammarly.

Pentru a vă salva ore de cercetare, am compilat o parte din cele mai bune alternative la Gramaticly există pe piață.

Cele mai bune alternative gramaticale din 2020:

 • Cel mai bun în general: este mult mai mult decât un simplu verificator de gramatică. Este un mentor care îți analizează stilul de scriere și oferă sugestii pentru a-l îmbunătăți.
 • Alergare, Cel mai bun în general: este un instrument de verificare gramaticală, de punctuație și de verificare ortografică ușor de utilizat, care detectează și corectează automat cuvintele greșite și greșelile gramaticale.
 • Cea mai bună alternativă SEO la Grammarly: este asistent de redactare pentru SEO, marketing și copywriters. Face ceea ce face Grammarly, dar vă oferă și analiza textului și optimizarea conținutului pentru detectarea problemelor SEO, astfel încât să le puteți remedia și obține un clasament mai bun.

Ce este Gramaticly?

cele mai bune alternative gramaticale

Gramatica este un instrument gratuit care îți verifică scrierea greșeli gramaticale, greșeală de ortografies, și oferă sugestii privind îmbunătățirea stilului tău de scriere. Vă poate ajuta să evitați greșelile înainte de a apăsa butonul de trimitere pe următorul dvs. e-mail.

Nu mai corectați e-mailuri de o sută de ori înainte de a apăsa butonul de trimitere. O face gramatical pentru tine și o face mult mai bine decât corectoarele ortografice implicite oferite de sistemul de operare și de browser.

Caracteristici gramaticale

Gramatica este disponibilă pentru toate platformele în care puteți scrie. Este disponibil ca o extensie pentru browserele web, cum ar fi Google Chrome și Firefox. De asemenea, este disponibil ca o aplicație desktop independentă pentru Mac și Windows. Nu numai asta, dar vine și cu o aplicație pentru Android și iOS, care vă poate înlocui tastatura implicită cu Grammarly.

aplicații gramatical

Verifică în mod gramatic peste 200 de greșeli gramaticale pe care le-ai putea face în text. De asemenea, oferă sugestii privind îmbunătățirea stilului dvs. de scriere pentru a se potrivi cu tonul vocii pe care doriți să o transmiteți.

Cu versiunea Premium, obțineți încă 250 de verificări gramaticale, detectare avansată a plagiatului și sugestii de îmbunătățire a vocabularului.

trăsături gramaticale

Pro gramatic și pro

Gramatica este disponibilă gratuit pentru toate dispozitivele dvs. și poate surprinde cu ușurință greșeli simple de gramatică. Dar dacă doriți ce este mai bun pe care acest instrument îl poate oferi, trebuie să vă scoateți portofelul.

Versiunea Pro of Grammarly testează textul tău împotriva multor erori gramaticale și chiar verifică dacă textul tău este plagiat.

Deși versiunea Pro vă poate da o mână în corectarea scrisului dvs., costă 139 USD pe an sau 59 USD pe trimestru sau poți merge cu cel mai scump dintre toate planurile, planul lunar, care costă 29 dolari pe lună.

Dacă tocmai începeți sau aveți un buget redus, atunci versiunea pro Grammarly nu este cea mai bună soluție pentru dvs..

Cele mai bune alternative gramaticale

ProWritingAid

ProWritingAid

ProWritingAid este folosit de mii de scriitori profesioniști, editori și studenți din întreaga lume. Este mult mai mult decât un simplu verificator de gramatică. Aceasta analizează stilul tău de scriere și oferă sugestii pentru a-l îmbunătăți.

De asemenea, acționează ca un mentor scris ajutându-vă să vă îmbunătățiți scrierea de fiecare dată când o utilizați. Funcționează în toate aplicațiile și site-urile dvs. preferate de scris, inclusiv Google Docs, Microsoft Outlook, Open Office, etc.

Caracteristici

 • Aplicații și extensii sunt disponibile pentru toate browserele dvs., inclusiv Google Chrome și Firefox.
 • Funcționează cu aplicații precum Microsoft Outlook, Microsoft Word, Google Docs, Scrivener și Open Office.
 • Un gramatic Checker, Style Editor și Writing Mentor ambalate într-un singur instrument.

De ce să folosești ProWritingAid în loc de Grammarly

Dacă doriți mai mult decât un Grammar Checker, atunci ar trebui să încercați ProWritingAid. Acesta vă analizează scrierea și vă oferă sugestii pentru a vă îmbunătăți scrisul și acționează ca un mentor pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți stilul de scriere.

Software cu ghimbir

software de ghimbir

Software cu ghimbir este unul dintre cel mai bun verificator de gramatică instrumente de pe Internet. Este disponibil pentru Chrome, Firefox și Safari ca extensie de browser. Este disponibil și pentru iOS și Android, astfel încât să puteți scrie fără greșeală pe toate dispozitivele pe care le utilizați.

Ghimbirul extensie browser funcționează pe aproape toate site-urile web, inclusiv pe cele pe care le utilizați cel mai des, cum ar fi Twitter și Facebook, sau Slack și Zendesk, dacă conduceți o afacere

Caracteristici

 • Aplicațiile sunt disponibile pentru dispozitivele Android și iOS.
 • Extensiile de browser funcționează pe toate site-urile web, inclusiv pe cele populare, precum Facebook și Twitter.
 • Analizează scrierea dvs. și oferă sugestii pentru a vă îmbunătăți stilul de scriere.

De ce să folosești ghimbirul în loc de Gramatică

Ginger funcționează pe mai multe site-uri web decât Grammarly. Funcționează foarte bine cu aplicații de afaceri precum Zendesk, Slack și altele.

Copywritely

Copywritely

Spre deosebire de celelalte instrumente din această listă, Copywritely este creat pentru unicul scop al crearea de conținut optimizat SEO. Acesta analizează conținutul dvs. și oferă sugestii privind îmbunătățirea acestuia atât pentru oameni, cât și pentru motoarele de căutare. Verifică textul dvs. atât pentru greșeli gramaticale, cât și pentru greșeli de ortografie. De asemenea, oferă sugestii pentru îmbunătățirea stilului de scriere.

Este folosit de mii de copywriters, marketeri și editori care doresc să creeze cel mai bun conținut posibil pentru publicul lor.

Cea mai bună parte a acestui instrument este că acesta analizează conținutul concurentului și oferă sugestii cu privire la optimizarea dvs. pentru motoarele de căutare. De asemenea, vine cu zeci de șabloane de sarcini încorporate pentru a vă ajuta să externalizați cu ușurință scrisul pentru redactorii independenți. De asemenea, verifică textul dvs. pentru plagiat.

Nu numai că, dar analizează conținutul dvs. pentru densitatea cuvintelor cheie pentru a vă ajuta evita pedepsele algoritmice de la Google. Vă permite să detectați umplutura de cuvinte cheie și să îmbunătățiți raporturile de direcționare a cuvintelor cheie. De asemenea, oferă conținutului tău un scor de lizibilitate și oferă sugestii pentru a-l îmbunătăți.

Caracteristici

 • Te ajută să creezi conținut care este iubit atât de oameni, cât și de motoarele de căutare.
 • Una dintre cele mai simple modalități de a-ți optimiza conținutul pentru motoarele de căutare, fără a pierde calitatea.
 • Oferă sugestii pentru a remedia greșelile de gramatică și ortografie. De asemenea, oferă sugestii pentru a vă îmbunătăți stilul de scriere.

De ce să folosești copywritely în loc de Grammarly

Copywritely este creat pentru SEO și marketeri de conținut care doresc să producă conținut de cea mai bună calitate, care să poată avea un nivel înalt în motoarele de căutare și este iubit de cititori.

Hemingway Editor (aplicație pentru desktop)

Hemingway Editor

Hemingway Editor, spre deosebire de alte instrumente din această listă, este un instrument de analiză de scriere care te ajută să-ți îmbunătățești scrisul. Chiar dacă nu oferă verificare gramaticală, vă analizează textul și vă oferă sute de sugestii pentru a-l îmbunătăți.

Hemingway Editor este o aplicație desktop pentru Windows și Mac OSX și costă 19,99 USD.

Scrierea în Hemingway nu numai că faceți-vă scrisul mai lizibil dar va și îmbunătățiți-vă stilul de scriere de fiecare dată când îl folosești. Vă spune când scrierea dvs. este dificil de citit sau când ar trebui să înlocuiți cuvintele cu o alternativă mai bună. Cea mai bună parte a acestui instrument este aceea care oferă conținutului dvs. un rating de lizibilitate.

Caracteristici

 • Un instrument de scris folosit de mulți bloggeri și scriitori profesioniști.
 • Vă ajută să vă analizați scrierea și vă oferă sugestii pentru a face o lectură mult mai ușoară.
 • Utilizați acest instrument împreună cu alte instrumente de verificare gramaticală, cum ar fi Grammarly, pentru a obține la maxim.

De ce să folosești Hemingway Editor în loc de Grammarly

Hemingway Editor nu este un verificator de gramatică sau un corector ortografic. Este un instrument de scriere care vă ajută să vă îmbunătățiți stilul de scriere și să îl faceți mai lizibil și accesibil tuturor. Când este folosit împreună cu Grammarly sau cu un alt instrument de verificare gramaticală, acesta vă poate ajuta să vă îmbunătățiți stilul de scriere și să îl faceți mai lizibil.

Fum alb

Fum alb

Fum alb este unul dintre cele mai vechi și mai multe Verificare gramaticală populară instrumente de pe Internet. WhiteSmoke este mult mai mult decât un simplu corector ortografic. Este un proofreader asta vă ajută să remediați totul, de la simple greșeli gramaticale la greșeli de stil. WhiteSmoke este folosit de branduri populare precum Dictionary.com, Pearson, McGill și Universitatea din Toronto.

Caracteristici

 • Unul dintre cele mai vechi și mai de încredere verificări gramaticale de pe Internet.
 • Vă ajută să remediați greșelile gramaticale și vă oferă sugestii pentru a îmbunătăți stilul de scriere.
 • Disponibil atât pentru dispozitive desktop cât și pentru dispozitive mobile, astfel încât să puteți scrie fără greșeală pe toate dispozitivele.

De ce să folosești WhiteSmoke în loc de Grammarly

WhiteSmoke este un instrument de corecție premium care folosește cele mai noi tehnologii de limbaj natural pentru a vă ajuta să scrieți mai bine și chiar să vă îmbunătățiți scrierea.

PaperRater

PaperRater

PaperRater este un instrument online care verifică scrierea dvs. Greșeli de gramatică și ortografie, și plagiat. Este disponibil doar ca instrument online, deci nu este nevoie să descărcați o aplicație desktop sau să instalați o extensie de browser. Versiunea gratuită a aplicației permite verificarea a până la 5 pagini pe trimitere.

Abonamentul premium permite, totuși, verificarea a până la 20 de pagini pe trimitere.

Caracteristici

 • Un instrument gratuit care verifică scrierea dvs. pentru greșelile gramaticale și greșelile de ortografie.
 • Permite verificarea textului pentru plagiat.
 • Oferă sugestii care să vă ajute să îmbunătățiți scrierea și să scrieți scorului.

De ce să folosești PaperRater în loc de Grammarly

PaperRater este gratuit pentru până la 50 de trimiteri pe lună. Îți analizează scrierea și îi dă un punctaj. De asemenea, oferă sugestii care vă ajută să vă îmbunătățiți stilul de scriere.

LanguageTool

LanguageTool

LanguageTool este un software de corecție care oferă sugestii pentru a remedia greșelile gramaticale și greșelile de ortografie din textul dvs. Este disponibil ca extensie de browser atât pentru Google Chrome, cât și pentru Firefox.

Este unul dintre cele mai bune instrumente atunci când vine vorba de corectarea corecturilor. Vă poate ajuta să remediați greșelile gramaticale și să vă îmbunătățiți stilul de scriere. Versiunea premium a acestui instrument verifică textul dvs. împotriva a 2500 de erori diferite și oferă sugestii pentru a vă îmbunătăți scrierea.

Cea mai bună parte a acestui instrument este că funcționează multe limbi diferite inclusiv engleză, germană, franceză, olandeză, etc. Verifică erorile în toate limbile acceptate.

Caracteristici

 • Funcționează cu multe alte limbi decât engleza.
 • Verifică textul dvs. pentru peste 2500 de erori.
 • Vă ajută să remediați greșelile de gramatică și ortografie, dar vă ajută să vă îmbunătățiți stilul de scriere.

De ce să folosești LanguageTool în loc de Grammarly

Gramatical acceptă doar engleza. LanguageTool vine cu suport pentru mai multe limbi, în afară de engleză, inclusiv germană, franceză, română și olandeză.

Concluzie

Deci, gramatică este ceva bun? Pui pariu! Grammarl y este unul dintre cei mai avansați și ușor de utilizat asistenți de scriere pentru a elimina greșelile de gramatică, ortografie și punctuație.

Toate instrumentele din această listă oferă o versiune gratuită pentru testul dvs. înainte de a-l cumpăra. Îți recomand să testezi cel puțin una sau două alternative din această listă, înainte de a te potrivi cu una care îți place. Majoritatea acestor instrumente vor oferi sugestii care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți stilul de scriere.

Dacă accentul tău îți îmbunătățește stilul de scriere, atunci îți recomand să mergi Hemingway Editor. Este disponibil atât pentru site-uri, cât și pentru o aplicație desktop independentă. Nu oferă verificare gramaticală, de aceea vă recomandăm să o utilizați împreună cu un instrument de verificare gramaticală, precum Grammarly sau Ginger.

Dacă doriți un instrument care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți stilul de scriere și să verificați și erorile textului, vă recomand să continuați ProWritingAid. Vă va ajuta să vă îmbunătățiți scrierea și să verificați și scrierea dacă există erori.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map