7 cele mai bune alternative Google Drive

Site-urile de stocare în cloud precum Google Drive facilitează copierea de rezervă și accesarea fișierelor de oriunde și crearea și gestionarea documentelor, foilor de calcul, prezentărilor, sondajelor. Google Drive este excelent și gratuit, dar dacă vrei o mai bună sincronizare și confidențialitate atunci sunt mai bune acolo.


Stocare in cloud a schimbat modul în care lumea captează date. Acesta a preluat ca principală metodă de stocare a datelor: Uitați de camerele umplute cu dulapuri de depozitare, doar stând acolo ocupând spațiu, timp și forță de muncă pentru a trece prin acesta.

Cele mai bune alternative Google Drive în 2020:

 • Cel mai bun în general:. Acesta este furnizorul meu preferat de stocare în cloud, deoarece Sync.com este accesibil, ușor de utilizat, vine cu o securitate și caracteristici deosebite. Platforma de stocare criptată de la capăt la sfârșit și aplicațiile Sync vă asigură că numai dvs. vă puteți accesa datele în cloud.
 • Alergare, Cel mai bun în general:. Runner-up este pCloud datorită prețului său ieftin și îmi place costul unic pentru un abonament pe viață. Crypto de pCloud oferă criptare din partea clientului, care criptează fișierele dvs. pe orice dispozitiv și le face invizibile pentru alții.
 • Cea mai bună alternativă gratuită la Google Drive: vine cu 2 GB de stocare și este întotdeauna gratuit. Dropbox folosește SSL / TLS pentru a proteja datele în tranzit. SSL / TSL creează un tunel securizat protejat de criptarea AES (128) sau mai înaltă Advanced Encryption Standard (AES).

Ce este Cloud Storage?

Cu stocarea „în cloud” sau fișiere, documente, imagini etc. salvate de la distanță pe serverele furnizate de companiile din cloud, stocarea unor cantități vaste de informații nu mai ocupă atâta energie cât și spațiu în zilele anterioare.

De asemenea, stocarea în cloud este considerată mai sigură decât majoritatea alternativelor de stocare mainstream. Oferă acces instantaneu la tot ceea ce aveți nevoie, păstrat în siguranță de oricine altcineva ar putea dori să-și înfige degetele în datele dvs..

Majoritatea companiilor (și a unor guverne) își stochează datele pe cloud. Platformele cloud sunt de asemenea spații de stocare pentru alte date, inclusiv amintiri personale sau fotografii.

Este de la sine înțeles că doriți să alegeți cel mai bun furnizor de cloud posibil și factori precum securitatea și confidențialitatea sunt importante pentru a determina care este cel mai bun.

Beneficiile stocării în cloud

Stocarea în cloud este simplă: este ușor de încărcat fișiere și este ușor de descărcat sau de partajat fișiere. Tot ce ai nevoie este accesul la internet.

Majoritatea furnizorilor de cloud oferă o opțiune gratuită cu o anumită cantitate GB de date fără taxă: mai multe nevoi de stocare înseamnă că va trebui să plătiți pentru asta.

Stocarea în cloud garantează stocarea simplă și sigură a fișierelor (și orice altceva care poate fi pus în date brute online).

Pur și simplu, de aceea stocarea în cloud este mai bună.

Dar este actualul dvs. furnizor de cloud cel mai potrivit pentru nevoile dvs.?

Ce este Google Drive?

Google Drive este opțiunea de stocare în cloud pe care o obțineți împreună cu contul dvs. Google sau Gmail. Este gratuit dacă nu alegeți unul dintre planurile lor plătite pentru a îmbunătăți cantitatea de stocare.

google drive

 • Primii 15 GB de stocare sunt complet gratuite
 • Oferă vizualizare și editare offline cu instrumentele Office Google (documente, foi, diapozitive etc.)
 • Asistență foarte ușor de utilizat și multiplă platformă
 • Autentificare cu 2 factori și versiune de fișiere

Deoarece vine în pachet împreună cu un cont Google, a devenit o opțiune extrem de populară pe care o preferă o mulțime de oameni doar pentru că este chiar acolo.

Dvs. sau compania dvs. utilizați Google Drive?

Dacă răspunsul este da, s-ar putea să fie momentul să luăm în considerare unele alternative. În timp ce Google Drive este gratuit, convenabil și vine cu Google Docs, foi, diapozitive și alte instrumente de editare utile, există controale care îi determină pe oameni să considere un comutator.

De ce se schimbă din Google Drive?

Problemele privind confidențialitatea și situația imposibilă „Am fost închis din contul meu Google pentru totdeauna” a făcut ca mulți oameni să se schimbe la alternative de cloud precum Sync.com, Dropbox sau Box.

Care este cea mai bună alternativă Google Drive?

Sync.com este destul de grozav. Desigur, va trebui să decizi asta pentru tine.

Iată cele mai bune alternative de stocare în cloud la Google Drive.

1. Sync.com

sync.com

Ce este Sync.com?

Sync.com este unul dintre cei mai puternici concurenți ai platformelor de stocare în cloud precum Google Drive sau Dropbox. Au trecut câțiva ani și s-a dovedit a fi unul dintre cele mai rapide și mai sigure locuri în care puteți stoca date online: O combinație dintre aceste funcții și un serviciu excelent pentru clienți a făcut din Sync.com o centrală a unei platforme de stocare în cloud care să fie excelent pentru uz comercial sau personal.

Caracteristici cheie

 • O cantitate mai mare de spațiu de stocare decât orice alt furnizor de cloud. Planurile mai ieftine oferă maximum 2 TB de stocare totală, în timp ce planurile destinate întreprinderilor oferă 10 TB – și asta pentru fiecare utilizator înscris în cloud-ul principal.
 • Datele sunt încărcate și accesate prin utilizarea unui client de date descărcabil sau în browser, deși clientul de date este recomandat pentru încărcare mai rapidă.
 • Opțiunea de sincronizare automată a datelor pentru a vă asigura că dispozitivele dvs. sunt întotdeauna susținute.
 • Platforma de stocare criptată de la capăt la sfârșit și aplicațiile Sync vă asigură că numai dvs. vă puteți accesa datele în cloud.

Pro-uri

 • Viteza de încărcare este consistentă și rapidă: este unul dintre cei mai importanți factori, în special pentru o platformă cloud bazată pe afaceri.
 • Datele sunt ușor de accesat de oriunde, fără întârzieri.
 • Asistența pentru clienți răspunde rapid la întrebări: stocarea internațională de date necesită ca asistența pentru clienți să fie întotdeauna acolo și întotdeauna să revină rapid dacă există probleme sau întrebări ale utilizatorului.

Contra

 • Utilizatorii obișnuiți cu Dropbox sau Google Drive ar putea avea nevoie să utilizeze un tutorial pentru a naviga pe interfața Sync.com pentru prima dată.
 • Nu există suport client descărcabil pentru LInux.

De ce să folosiți Sync.com în loc de Google Drive

În timp ce Google Drive poate fi numit Default, Sync.com este diferit în ceea ce privește capacitatea de stocare, funcționalitatea și suportul tehnic. Ați încercat vreodată să obțineți un răspuns rapid din majoritatea altor companii cloud? Majoritatea dintre ele te fac să aștepți, în timp ce Sync.com interacționează cu clienții într-un timp decent – mai ales dacă ai probleme.

Nu există niciun motiv să vă respectați funcționalitatea limitată oferită de Google Drive atunci când puteți beneficia de funcționalitate și spațiu cu Sync.com.

2. Dropbox

dropbox

Ce este Dropbox?

Dropbox este de obicei una dintre primele alternative pe care utilizatorii și oamenii vin să ia în considerare atunci când caută un furnizor puternic de cloud. Au fost în jur de mult timp, iar majoritatea oamenilor vor fi deja familiarizați cu planul lor limitat de stocare „gratuit”: unii ar putea chiar să fi trecut la unul dintre planurile lor plătite. Dropbox.com este deosebit de puternic dacă doriți să încărcați din timp și să sincronizați toate dispozitivele împreună.

Caracteristici cheie

 • Planuri gratuite, personale și de afaceri, în funcție de câte date căutați să stocați.
 • Încărcarea și accesarea datelor printr-o aplicație, un client desktop descărcabil sau un browser.
 • Capacitate simplă de editare și vizualizare pentru cele mai comune tipuri de fișiere de documente și media.

Pro-uri

 • Funcționează rapid și funcționează bine, indiferent dacă utilizați computerul sau smartphone-ul pentru a face cea mai mare parte a încărcării.
 • Fișierele sunt ușor de organizat, de căutat și de deplasat pe cloud cu doar câteva clicuri.
 • Planul gratuit este opțiunea implicită pentru mulți oameni și se întâmplă să fie o alternativă excelentă pentru oricine nu are încă o mulțime de date care să rămână pe cloud încă.

Contra

 • Link-urile de partajare pot lăsa folderul întregului cloud vulnerabil oricui are legătura atunci când ați dorit să partajați un singur fișier.
 • Cu orice probleme de conectare, uitați de încărcarea sau descărcarea perfectă în cloud.
 • Nu există acces offline la majoritatea norului dvs. pentru situații de urgență.

De ce să folosiți Dropbox în loc de Google Drive

Dacă sunteți obișnuit cu Google Drive, atunci Dropbox se va simți ca un vis devenit realitate pentru majoritatea utilizatorilor. Funcționalitatea este mai bună și, deși Dropbox îi lipsește editorul „Google Docs” fantezist pe care îl veți găsi cu Drive, capacitatea sa de a vizualiza fișierele în browser, aplicație sau client desktop pentru a face acest lucru..

3. pCloud

pcloud

Ce este pCloud?

pCloud este unul dintre cei mai noi furnizori de cloud care au intrat în vigoare doar în ultimii 10 ani. Creșterea pură a utilizatorilor pCloud ar trebui să fie un indiciu clar că funcționalitatea s-a dovedit a fi mai bună cu pCloud – și oricine verifică ar trebui să fie impresionat de interfața mai ușor de navigat..

Caracteristici cheie

 • Playerele media și vizualizatoarele de documente vă permit să deschideți, să vizualizați și să transmiteți fișiere direct din cloud, indiferent unde vă aflați: pentru persoanele care își doresc filmele și amintirile preferate chiar la îndemână, acest lucru este minunat.
 • Încărcare automată pentru fișiere între dispozitive și direct în cloud.
 • Sincronizarea selectivă vă permite să alegeți un anumit folder pentru PC și să sincronizați doar ce este acolo: Bine pentru oricine nu dorește automat toate informațiile din cloud.
 • pCloud duce securitatea la un nivel superior cu Crypto-ul lor pCloud. Vă permite să criptați fișierul pe computer sau pe mobil înainte de a-l trimite pentru stocare. Pentru a o debloca, va trebui să utilizați cheia generată numită CryptoPass.

Pro-uri

 • Planul lor gratuit oferă 10 GB stocare fără taxă, cu alte planuri mai grele disponibile pentru oricine are nevoie de mai mult.
 • Acestea oferă un plan de viață, care oferă o singură plată și acces la un cloud cuprinzător pentru tot restul vieții.
 • Încărcarea și sincronizarea automată este un proces destul de ușor pentru oricine ar dori controlul total (și accesul instantaneu) la lucrurile lor online.

Contra

 • Opțiunile de stocare în cloud a pCloud pot lipsi pentru întreprinderile mari: mulți au nevoie de mult mai mult de 2TB, suma maximă pe care o oferă.
 • Tarifarea lor poate fi scumpă dacă nu optezi pentru planurile Lifetime, ceea ce poate fi o dată scump, dacă ești doar un utilizator personal.

De ce să folosiți pCloud în loc de Google Drive?

Până în prezent, Google Drive a fost supus unui mare incendiu pentru stocarea lor în cloud. Problemele de securitate și confidențialitate sunt printre cele mai importante plângeri: altele includ lipsa de asistență pentru clienți, probabilitatea de a vă bloca în afara Drive-ului dvs. dacă pierdeți accesul la dispozitivele dvs. și lipsa spațiului real de stocare chiar și cu planurile lor plătite. pCloud rezolvă majoritatea problemelor pe care utilizatorii ar putea să le aibă despre Google Drive și oferă o platformă mai bună care este mai ușor de utilizat.

4. Caseta

box.com

Ce este Cutia?

Este posibil ca mulți utilizatori să nu fi auzit de Box.com înainte, dar este o opțiune excelentă de stocare în cloud pentru utilizatorii personali care ar putea utiliza spații de stocare online sigure. Acestea oferă planuri gratuite și alternative plătite, ambele fiind suficient de puternice pentru a păstra securitatea datelor unei companii sau a unei persoane – și o modalitate suficient de ușoară pentru a încărca și accesa aceste informații.

Caracteristici cheie

 • Planuri gratuite care vă oferă mai multe GB de stocare online și planuri plătite care cresc această rată suficient pentru o afacere mai mică.
 • Posibilitatea de a încărca și descărca fișiere cu un clic din norul din browser.
 • Setări de acces la fișiere limitate care permit cine poate vedea anumite fișiere și când.

Pro-uri

 • Box.com oferă un nor securizat care oferă o garanție rezistentă la hackeri și unul dintre puținii nori care fac acest lucru.
 • Încărcare rapidă din majoritatea locurilor de pe glob.
 • Posibilitatea de a limita modul în care oamenii văd fișierele.
 • Fiecare fișier este criptat folosind AES 256 biți criptare în locații diverse.

Contra

 • Nu există niciun instrument inteligent de editare sau funcție de previzualizare a fișierelor. Există doar nume de fișiere și posibilitatea de a face clic pe ele pentru a descărca: Nu este inteligent pentru niciun furnizor de cloud.
 • Există o capacitate automată pentru încărcarea fișierelor mai mari de 250 MB dacă sunteți într-unul dintre planurile gratuite. Ce rost are asta?
 • Boxul se simte mult mai avansat decât trebuie, chiar și pentru utilizatorii care se autointitulează avansați.

De ce să folosiți Box în loc de Google Drive?

Dacă sunteți frustrat de Google Drive și tot ce căutați este un nor personal sau un spațiu pentru a împărtăși câteva fotografii și videoclipuri cu membrii familiei, Box este o opțiune excelentă de analizat – deși mai există și altele mai bune (cum ar fi Sync.com ) care vă poate oferi mai mult.

Problemele de funcționalitate legate de casetă (cum ar fi lipsa previzualizării fișierelor) înseamnă că există motive întemeiate pentru a privi Sync.com.

5. Backblaze

backblaze

Ce este Backblaze?

Backblaze este un alt dintre cei mai noi furnizori de cloud care au existat doar în ultimii zece ani. Au reușit să se ridice ca unul dintre cei mai puternici concurenți pentru Google Drive, doar pentru cantitatea de stocare pe care o oferă (și rata comparativă a acestora pe GB, dacă ar fi să vă apucați calculatorul și să aflați cine vă oferă cu adevărat mai multă valoare).

Caracteristici cheie

 • Încărcare instantanee de pe mobil, browser sau aplicația lor descărcabilă.
 • Opțiunea mai multor planuri, cu planuri plătite care oferă mai multe TB de stocare disponibilă (și mai mult decât alți furnizori de cloud pentru preț). Spațiul de stocare nelimitat este disponibil pentru cei care nu sunt siguri cât de multe date trebuie să fie preluate.
 • O opțiune de restaurare a fișierelor pentru acele lucruri pe care le-ați putea șterge din greșeală și doriți înapoi la cloud într-o etapă ulterioară.

Pro-uri

 • Opțiunea de stocare nelimitată de fișiere pentru utilizatorii care au nevoie de aceasta.
 • Proces de încărcare rapidă și ușoară cu o interfață ușor de navigat.
 • Securitate: aceștia garantează că datele dvs. nu vor fi furate, vândute sau verificate de către nimeni care nu este autorizat de către proprietarul cloud să o facă.

Contra

 • Restaurarea fișierelor poate dura ceva.
 • Funcția automată a fișierului .zip pentru compresia datelor înseamnă că puteți suferi pierderi de calitate cu fișierele audio.
 • Mai greu de navigat pentru utilizatorii care nu au ceva mai multă experiență în computer.

De ce să folosești Backblaze în loc de Google Drive?

Odată cu adăugarea unui spațiu de stocare nelimitat, oricine trebuie să stocheze cantități uriașe de date la un moment dat, va prefera Backblaze decât obișnuitul Google Drive – mai ales dacă ați depășit capacitatea oferită de Google, dar va avea mai multe fișiere pentru a se ridica. la norul tău.

6. SpiderOak

spideroak

Ce este SpiderOak?

SpiderOak este un furnizor de cloud mai puțin cunoscut, dar acest lucru nu înseamnă că ar face compromisuri în ceea ce privește viteza, spațiul sau securitatea – și ar putea constitui o alternativă excelentă pentru oricine dorește să plece de pe Google Drive într-un spațiu mai sigur..

Caracteristici cheie

 • Un plan gratuit cu 2 GB spațiu de stocare.
 • Asistență directă pentru clientul desktop și alte opțiuni pentru utilizatorii de Windows sau Mac.
 • Încărcarea directă printr-o aplicație, cu posibilitatea de a previzualiza fișiere.

Pro-uri

 • Viteză constantă rapidă când vine vorba de încărcare sau accesare a bibliotecii online.
 • Ușor de utilizat, chiar și pentru oricine nu este obișnuit cu platformele de încărcare în cloud.
 • Mai multe platforme de încărcare, prietenoase pentru Mac, PC, Linux sau mobil.

Contra

 • Lipsește serios ceea ce oferă pentru spațiu de stocare gratuit.
 • Opțiunile plătite sunt mai scumpe decât trebuie: Alți furnizori precum Sync.com oferă o afacere comparativă mai bună.

De ce să folosiți SpiderOak în loc de Google Drive?

Dacă frustrările dvs. cu Google Drive includ lipsa asistenței pentru clienți și încărcarea sau descărcarea decalajului, SpiderOak ar putea fi o alegere excelentă – dar numai cu condiția să nu aveți o mulțime de date de stocat și nu vă deranjează lipsa. a suplimentelor de „vizualizare” adecvate din aplicația lor. Adăugarea unei opțiuni de restaurare compensează.

7. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

Ce este Microsoft OneDrive?

Dacă utilizați un computer care rulează Windows, ați văzut opțiunea pentru OneDrive undeva pe computer; este posibil să fi auzit chiar că este o copie de rezervă a fișierelor pe OneDrive și ai găsit drumul către cloud întrebându-te de ce.

OneDrive este răspunsul Microsoft la cloud și se dovedește a fi un instrument destul de puternic atât pentru companii cât și pentru utilizatorii personali.

Caracteristici cheie

 • Încărcare de fișiere fără probleme și rapidă din aplicație, client sau direct din browser.
 • Protecția automată împotriva virușilor și verificarea programelor spyware pentru toate fișierele încărcate și partajate.
 • Planuri gratuite și plătite care oferă utilizatorilor 10 GB de posibile stocări în cloud și mai mari.

Pro-uri

 • Viteza de încărcare și descărcare cu OneDrive este mai mult decât suficient de bună pentru personal și pentru afaceri.
 • Sincronizarea automată a fișierelor dvs. (sau numai a anumitor dosare) face ca acest lucru să fie o briză.
 • OneDrive promite o securitate decentă și asta obțineți.

Contra

 • Fiind făcut de Microsoft, OneDrive este complet întrerupt de orice formă de suport pentru Linux.
 • Opțiunile gratuite sunt foarte limitante, iar utilizatorii sau companiile avansate s-ar putea să nu găsească OneDrive o alternativă suficient de satisfăcătoare.
 • Furios pentru ca noii utilizatori să se cunoască, iar majoritatea oamenilor vor fi renunțați până la momentul în care o vor descoperi.

De ce să folosiți OneDrive în loc de Google Drive?

OneDrive face o alternativă puternică și excelentă la Google Drive în orice zi aleasă. Este ușor de utilizat, sigur și rapid – și este toate lucrurile pe care Google Drive a încetat să mai fie în urmă cu aproximativ zece ani. Chiar și utilizatorii Dropbox ar putea lua în considerare OneDrive în schimb – dar pentru cei mai buni din punct de vedere al funcționalității, Sync.com pare să câștige.

întrebări frecvente

Care sunt avantajele Google Drive?

Google Drive este gratuit, sincronizarea, distribuirea și colaborarea este ușor de utilizat și vine cu Google Docs, foi, diapozitive, desene, sondaje, formulare și multe altele.

Care sunt contra de Google Drive?

Sincronizare lentă și viteze de încărcare și descărcare lente. Confidențialitatea a fost o preocupare, deoarece Google Drive a fost conectat la proiectul PRISM al Agenției Naționale de Securitate a Statelor Unite.

Care sunt cele mai bune alternative Google Drive?

Cele mai bine plătite alternative la Google Drive sunt Sync.com și pCloud.com. Cea mai bună alternativă gratuită este Dropbox.

Cele mai bune alternative Google Drive: rezumat: Deci, ce este mai bun?

cele mai bune alternative Google Drive

Este sigur să spunem că există suficiente opțiuni pentru un furnizor de cloud care vă poate face capul să se rotească atunci când este momentul să alegeți una pentru dvs. sau compania dvs.. Stocarea în cloud a devenit mai ieftină, mai rapidă și mai bună – și acum, există mai multe companii decât doar trei megaliți cloud care dominau industria.

Dintre cei mai mulți furnizori de cloud examinați, Sync.com este, de asemenea, unul dintre cei mai siguri: până în prezent, nu au fost niciodată hacked și nici nu au văzut datele utilizatorului lor compromise – iar acest lucru este un lucru pe care mulți alți furnizori de cloud (chiar și cei mai mari) nu pot pretinde.

Sync.com De asemenea, s-a clasat pe cea mai mare în ceea ce privește funcționalitatea, viteza și ușurința de utilizare atât pentru utilizatorii avansați, cât și pentru cei începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map