7 cele mai bune alternative ExpressVPN

ISP-ul dvs. vă poate vedea traficul pe internet și vă înregistrează probabil istoricul de navigare. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de un serviciu VPN precum ExpressVPN pentru a vă deplasa traficul într-un tunel criptat. Iată colecția mea din acest moment.


Când căutați ceva pe Google, ISP-ul dvs. știe exact ce v-ați descurcat și din ce locație. Întotdeauna există un om de mijloc care se uită peste activitatea dvs. pe Internet. A rețea virtuală virtuală (VPN) criptează traficul dvs. de internet și ascunde și vă protejează identitatea online.

Cele mai bune alternative ExpressVPN în 2020:

 • Cel mai bun în general: are tot ce îți dorești de la o VPN bună, inclusiv confidențialitate, securitate, viteză și un număr imens de locații și servere.
 • Alergare, Cel mai bun în general: este o companie VPN din SUA care accentuează viteza, securitatea și confidențialitatea – cu multe conexiuni la un preț scăzut

Ce este ExpressVPN

alternative expresvpn

ExpressVPN oferă în aproape toate domeniile. Rețeaua lor VPN este rapidă, sigură și deblochează Netflix și suportă torentele.

ExpressVPN este un serviciu VPN care vă permite să navigați pe internet în mod anonim. Când utilizați un VPN, nimeni nu va putea urmări locația sau activitatea dvs. online. Nici măcar furnizorul de servicii sau guvernul țării tale.

Beneficiile ExpressVPN

ExpressVPN oferă un serviciu VPN simplu care vă ajută să vă asigurați toate dispozitivele și să navigați pe internet în mod anonim, fără să știe nimeni. Acestea oferă aplicații pentru toate dispozitivele și platformele, inclusiv televizoarele inteligente, Android, iOS, PlayStation și chiar dispozitivul dvs. Internet Router.

Principalele caracteristici includ:

 • Politica strictă „fără logare”.
 • 160 de locații de server VPN în 94 de țări din întreaga lume.
 • Funcție de testare a vitezei încorporată.
 • Criptarea AES de cea mai bună clasă 256 biți.
 • Compatibilitatea serverelor IP anonime, Kill-Switch, Netflix și P2P.
 • Mascare adresă IP.
 • Utilizați 3 dispozitive cu 1 abonament.

Este de încredere ExpressVPN? Dacă securitatea este una dintre problemele dvs. principale, puteți fi sigur că ExpressVPN ia securitatea în serios. Majoritatea utilizatorilor vor avea nevoie doar de „OpenVPN” implicit (și cel mai sigur), ExpressVPN acceptă și protocoale SSTP, L2Tp / IPsec și PPTP.

Când utilizați un serviciu VPN, puteți accesa cu ușurință site-urile web blocate în țara dvs. sau de ISP.

ExpressVPN este un serviciu VPN extraordinar, dar trebuie să știți că există site-uri concurente precum ExpressVPN. Iată o listă cu cele mai bune alternative ExpressVPN în acest moment:

1. NordVPN

nordvpn

 • Site oficial: www.nordvpn.com
 • Peste 5.000 de servere VPN din întreaga lume în multe țări diferite.
 • Cel mai ieftin preț pe care îl puteți găsi pe Internet.

De ce să folosiți NordVPN în loc de ExpressVPN

Nu sunt’mulți furnizori de servicii VPN de pe Internet care pot bate NordVPN’s prețuri. Majoritatea serviciilor VPN, inclusiv ExpressVPN, percep 100 USD pentru planul lor anual.

Dar cu NordVPN, puteți obține 3 ani de serviciu pentru doar 100 USD.

Au mii de servere în întreaga lume și vă permit să alegeți în orice țară doriți să vă conectați. NordVPN, în opinia mea, este cea mai bună alternativă la ExpressVPN.

De ce să folosiți ExpressVPN în loc de NordVPN

ExpressVPN are mai multe locații din care alege NordVPN. Aplicațiile lor acoperă toate dispozitivele și platformele, inclusiv televizoarele inteligente, PlayStation, Android și iOS.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Website oficial: www.bulletvpn.com
 • Politica de înregistrare zero.
 • Rețeaua globală de servere VPN vă permite să alegeți țara din care doriți să accesați internetul.

De ce să folosiți BulletVPN în loc de ExpressVPN

BulletVPN oferă o politică Zero Logging. Asta înseamnă că nu’nu înregistrați oricare dintre activitățile dvs. pe serverele lor. Acest lucru vă îmbunătățește confidențialitatea și nu lasă nicio amprentă în urmă.

De ce să folosiți ExpressVPN în loc de BulletVPN

Dacă utilizați mai multe dispozitive pentru a naviga pe Internet, atunci ExpressVPN este cea mai bună alegere. Acestea oferă aplicații pentru toate dispozitivele și platformele, inclusiv televiziune PlayStation, Android, iOS, Mac și Smart TV.

3. IPVanish

ipvanish

 • Site oficial: www.ipvanish.com
 • 40.000 de adrese IP partajate în jurul Globului.
 • Jurnalele de trafic zero.

De ce să folosiți IPVanish în loc de ExpressVPN

IPVanish a fost prezentat pe mai multe site-uri populare, precum CNN, NBC News, Mashable, TechRadar și PCMag.com.

Dacă doriți un serviciu VPN care nu păstrează jurnalele traficului dvs. pe niciunul dintre serverele lor, atunci mergeți cu IPVanish. Cu politica lor Jurnalele de trafic Zero, puteți fi sigur că niciuna dintre activitățile dvs. online nu este înregistrată.

De ce să folosiți ExpressVPN în loc de IPVanish

ExpressVPN este un pic mai ușor de utilizat decât IPVanish. Dacă utilizați o mulțime de dispozitive și doriți o aplicație simplă, atunci ExpressVPN este cel mai bun mod de a merge.

4. VyprVPN

vyprvpn

 • Site oficial: www.vyprvpn.com
 • Recomandat și utilizat de administratorii de sistem Reddit.
 • Fără politici de jurnal.

De ce să folosiți VyprVPN în loc de ExpressVPN

Aplicațiile VyprVPN sunt disponibile pentru aproape toate platformele și dispozitivele, inclusiv Linux, Windows, iOS, Android, Mac și chiar routerele dvs. Politica lor fără înregistrare vă permite să navigați pe Internet fără a lăsa în urmă urme.

De ce să folosiți ExpressVPN în loc de VyprVPN

ExpressVPN este un pic mai ușor de învățat, dar costă mult mai mult decât VyprVPN. Acestea vă oferă acces la o rețea de peste 3000 de servere VPN din întreaga lume. Asta înseamnă că vă puteți conecta la Internet din orice țară doriți.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Site oficial: www.cyberghost.com
 • Câștigător al premiului BestVPN.com.
 • Politica de înregistrare zero.

De ce să folosiți CyberGhost în loc de ExpressVPN

CyberGhost oferă o interfață foarte simplă și ușor de utilizat, ceea ce facilitează chiar și începătorii să utilizeze serviciul. Acestea oferă aplicații pentru toate dispozitivele dvs., inclusiv Android, iPhone, Windows și Mac. Evaluarea medie pentru serviciul lor este de 9,4 pe TrustPilot.

De ce să folosiți ExpressVPN în loc de CyberGhost

ExpressVPN oferă aplicații care vă pot acoperi confidențialitatea pe toate dispozitivele pe care le utilizați. Acestea oferă aplicații pentru peste zeci de platforme și dispozitive diferite, inclusiv Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV și multe alte dispozitive.

6. Mullvad

mullvad

 • Site oficial: www.mullvad.net
 • Un serviciu VPN creat pentru dezvoltatori și oameni de software.
 • Nu există jurnalele de activitate deloc.

De ce să folosiți Mullvad în loc de ExpressVPN

Mullvad este un serviciu VPN avansat pentru persoanele care știu ce fac și doresc să fie un fantom pe Internet. Mullvad nu face’nu vă cer email-ul sau orice informații personale.

În schimb, primiți un număr de cont și apoi utilizați acel număr de cont pentru a vă conecta la Mullvad și a plăti serviciul. Ei încurajează plata sub formă de numerar sau Bitcoin pentru a vă păstra identitatea privată.

De ce să folosiți ExpressVPN în loc de Mullvad

Dacă nu ești’t un utilizator avansat, apoi stai departe de Mullvad. Aceasta’este construit pentru utilizatorii care știu ce fac. ExpressVPN este o alegere mult mai bună dacă doriți o configurare cu un singur clic pentru toate dispozitivele.

7. Acces la internet privat (PIA)

privateinternetaccess (pia)

 • Website oficial: www.privateinternetaccess.com
 • Unul dintre cele mai vechi și mai de încredere servicii VPN.
 • Aveți încredere în marci mari precum MSN Money, Wired, Gizmodo și Yahoo!.

De ce să folosiți accesul la internet privat în loc de ExpressVPN

Accesul la internet privat a fost prezentat în reviste online precum PCMag, Tom’s Ghid și Cnet. Acestea vă permit să utilizați serviciul VPN pe 10 dispozitive simultan. De asemenea, vă permit să alegeți mai multe gateway-uri VPN.

De ce să folosiți ExpressVPN în loc de acces la internet privat

Spre deosebire de Accesul la internet privat, ExpressVPN este o corporație cu sediul în Insulele Virgine Britanice. Asta înseamnă că nu’nu aveți nicio reglementare privind stocarea datelor.

Cele mai bune alternative ExpressVPN: rezumat

Dacă doriți o alternativă mai ieftină la ExpressVPN, atunci mergeți cu NordVPN. Este cea mai bună alternativă la ExpressVPN de pe piață. Planul lor de 3 ani costă mai puțin decât ExpressVPN’s plan de 1 an.

Dacă doriți confidențialitate completă, atunci mergeți cu Mullvad. Atenție, asta’este o platformă avansată și nu este potrivită pentru începători, așa că don’Nu vă înscrieți decât dacă sunteți bun cu calculatoarele.

Ei nu’nu cereți informații personale să vă păstreze online complet anonim și să permiteți plăți sub formă de Bitcoin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map