Revisió Shopify 2020 El millor fabricant de comerç electrònic més ben qualificat

Shopify és la plataforma de comerç electrònic més popular del planeta. Aquest programari de comerç electrònic integral en un es fa càrrec 1 milió de comerciants i han generat més Vendes de 155 milions de dòlars. Aquesta revisió de Shopify cobreix els aspectes bàsics i detallats .


Contents

logotip de shopifyRevisió de Shopify (resum)

Sobre

Shopify és la principal plataforma de comerç electrònic SaaS en línia única que us permet iniciar, créixer i gestionar la vostra botiga en línia.

�� Cost

Shopify ofereix tres plans de preus: Shopify bàsic costa 29 $ / mes, el pla principal costa 79 $ / mes, el Shopify avançat costa 299 $ / mes. També hi ha el pla Shopify Lite que costa 9 dòlars al mes. (Compareu els plans aquí.)

�� Pros

Plataforma totalment allotjada i tot en un, cosa que significa que no us heu de preocupar de les coses tècniques. Mercat d’aplicacions enorme (gratuït i de pagament) i temes personalitzats. Recuperació del carretó abandonat, passarel·les de pagament més de 100, senzilla d’utilitzar frontaleria, SKU i gestió d’inventaris, SEO integrat, màrqueting, analítica i informes, taxes d’enviament flexibles i impostos automàtics. Excel·lent atenció al client, documentació d’autoajuda i comunitat. Ven a diversos canals, tant de productes digitals com físics (TPV integrats). Veure totes les funcions.

�� Cons

El processador de pagaments integrat de Shopify només us permet vendre de determinats països i heu de pagar comissions de transacció si feu servir passarel·les de pagament de tercers. El cost d’utilitzar aplicacions es pot afegir ràpidament. L’allotjament per correu electrònic no està inclòs. El pla Lite inclou funcions limitades.

Veredicte

“Shopify és la millor plataforma de comerç electrònic que s’acull al mercat actualment. Té un preu raonable i inclou centenars de funcions integrades i milers d’aplicacions. Shopify us ofereix tot el que necessiteu per començar a vendre, a través de la vostra botiga en línia, canals socials o la vostra botiga física a través del seu TPV integrat. “

els millors comentaris de Shopify

revisió de la botiga

Els ingressos en línia de més d’1 milió en línia Els ingressos anuals de Shopify van superar els 1.57 milions de dòlars el 2019, un 47% més que el 2018. en aquesta revisió de Shopify, anirem explicant per què una enquesta recent demostra que el 88 per cent dels usuaris els recomana.

Qui són els 12 per cent que no es van connectar amb el lloc? Què fa que aquesta plataforma sigui tan àmpliament utilitzada i tan destacada en l’àmbit del comerç electrònic? És prou accessible per a un nou usuari, dissenyat per a professionals de la tecnologia amb experiència, o bé cau en algun lloc del centre?

Al final, hauríeu de poder respondre a totes aquestes preguntes i molt més. Com que el meu objectiu no és fer només una revisió detallada de Shopify: espero ajudar-vos a decidir si aquesta plataforma de comerç electrònic és adequada per a vostès específicament.

Informeu-vos de per què les empreses d’1 M + utilitzen el creador de comerç electrònic potent i fàcil d’utilitzar de Shopify. Comenceu ara la prova gratuïta!

Per què aquesta revisió de Shopify?

revisar shopify

La novetat d’aquesta crítica és que l’ha escrit algú que va iniciar uns negocis des de zero a Shopify fa uns anys i s’ha convertit en un usuari àvid..

Tot i això, no sóc estrany a una àmplia gamma d’altres plataformes de comerç electrònic, com BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce i Magento. Més endavant, compararem com es destaca Shopify en comparació amb els grans competidors, i el que venia exactament aquest crític en aquests llocs web.

Sempre hi ha la possibilitat que la vostra empresa s’ajusti millor a una opció de plataforma de comerç electrònic diferent. Però és probable que sigui aquí perquè heu sentit tot tipus de coses (probablement fantàstiques) sobre Shopify, i penseu si voleu provar-ho. Per tant, anem a deixar una de les preguntes més evidents:

Què puc fer servir Shopify For?

Es tracta d’una plataforma de comerç integral tot en un, per la qual cosa hauria de ser òbvia aquesta pregunta, oi? Però la veritat és que sempre podríeu obrir una botiga Etsy o, per exemple, per què no només podeu fer un perfil eBay i vendre la vostra empresa aquí? Perquè estàs buscant una plataforma robusta on puguis albergar tota la teva empresa i és allà on entra Shopify.

shopmark revisat

Mentre reviseu les ressenyes de Shopify, podreu veure una àmplia gamma d’opinions vàlides, però provenen només d’una àmplia gamma de persones. Tenen objectius diferents, nínxols, indústries, experiència, la llista continua. Tanmateix, si utilitzeu Shopify, feu generalment una o més de quatre coses:

Iniciar una marca des del primer quadrat
Venent en línia
Venent a la botiga
Comercialització de la seva marca

Revisem cadascun d’aquests cinc àmbits i veiem com la plataforma Shopify els facilita, millor o, com a mínim, diferents.

Iniciar una empresa a Shopify

Teniu una idea per a una empresa i cerqueu un lloc per començar. O bé, esteu fent costat i el moveu a una plataforma com Shopify, on pot créixer. Si aquest és el cas, Shopify és tot per a vosaltres.

A diferència de plataformes com WordPress, que és bastant complex, i fins i tot Squarespace, definitivament apropable, però força limitat, Shopify està construït per comprar. Podríeu dir del nom? A més, està pensat per a persones que no busquen construir-ho tot.

Què significa això per a vosaltres? Bé, si ja sou un expert de WordPress, per què fins i tot considereu Shopify? Aprofiteu aquesta experiència! A més, a través d’aquesta revisió de Shopify, aprofundirem en la manera d’integrar-la amb el vostre lloc web existent.

el quadre de comandament de shopify

Un recurs robust per a startups

En aquesta revisió de Shopify, examinarem totes les raons per les quals aquest lloc sembla tenir-ho tot. I si encara no coneixeu l’enorme nombre d’eines de màrqueting disponibles en línia, probablement descobrireu una gran quantitat de vies que podeu recórrer per assolir els vostres objectius comercials i més enllà..

Shopify fa un gran treball de donar-li la llibertat de mantenir-lo senzill i crear-hi. No podeu tenir res més que una pàgina web que vengui un sol producte. Podeu tenir un lloc Shopify que faci vergonya el lloc que esteu llegint. Les possibilitats són infinites perquè es va construir d’aquesta manera.

google tendències

Creació d’una marca de Scratch a Shopify

Us divertireu molt amb els primers passos per iniciar un negoci amb Shopify. Fins i tot, podeu començar abans de trobar un nom, amb un Generador de noms d’empresa que estigui disponible lliurement, no cal obrir cap compte. Probablement no trobareu cap que li toqui ungla al cap, però tindreu tones d’idees.

També tenen un eina de creador de logotip fantàstic que podeu utilitzar per crear alguna cosa des de zero o començar des d’una plantilla. He sentit parlar de moltes persones que escriuen alguna cosa amb la senzilla plataforma de disseny gràfic Canva. Però si teniu previst allotjar el vostre negoci completament a Shopify, també podreu crear un logotip aquí.

L’únic que és més important que el nom i el logotip és decidir què vendeu. I ja que cal crea un aspecte unificat a la botiga i a tots els canals publicitaris, Voleu fer això primer.

Com ajuda Shopify a crear una presència en línia

Un cop tingueu tots els fonaments bàsics bloquejats, voleu vendre el vostre producte. I perquè l’algoritme de Google encara no pot reconèixer de forma immediata la vostra grandesa, cal que el vostre nom sigui fora.

Shopify té un nombre ridícul d’aplicacions de màrqueting i eines de SEO integrades per ajudar-vos a notar la vostra marca. Us recomano anar amb les aplicacions més ben valorades i més populars, però no dubteu en navegar per aquí. És possible que només descobrisca una opció actual i que us permeti avançar simplement perquè no feu el que fan els altres.

Directament a través del vostre compte de Shopify, podeu fer-ho de manera ràpida i senzilla:

Obteniu un URL personalitzat o importeu-ne un que ja disposeu.
Consulteu les imatges d’imatges gratuïtes i de pagament.
Creeu una botiga totalment única.

Mira això:

Configuració d’una botiga a Shopify

panell

Podeu obrir una botiga, tant si teniu un inventari de productes com si no. De fet, el model empresarial de dropshipping és una de les vies més populars a seguir a Shopify. Podeu seleccionar els productes que voleu vendre mitjançant la seva associació amb l’empresa dropshipping Oberlo.

El client li paga el preu al detall, s’aconsegueix aquest diners i es compra a l’engròs i el dropshipper fa tots els envasos i enviaments directament al client. Boom, benefici.

Però, tant si veniu articles propis o si feu servir Shopify com a enviament de notes, podeu triar el tema de la botiga en funció de diverses plantilles (algunes gratuïtes, algunes de pagament). Podeu personalitzar els vostres productes al contingut del vostre cor, inclosa l’afecció de descripcions (Shopify també té aplicacions). I afegiu tot el que vulgueu, com ara una pàgina de preguntes sobre “Sobre nosaltres”, etc..

Llavors és bo anar. Crec que, tot dit, podríeu llançar una botiga en funcionament en menys d’un dia, sense fer broma!

Informeu-vos de per què les empreses d’1 M + utilitzen el creador de comerç electrònic potent i fàcil d’utilitzar de Shopify. Comenceu ara la prova gratuïta!

Si voleu fer la prova gratuïta de Shopify?

Sempre recomano començar amb una prova gratuïta, fins i tot si sabeu que us convertireu en un usuari de pagament. Per una cosa, només podeu tenir una botiga Shopify alhora, així que si arribeu lluny al començament i decidiu que voleu començar des de zero, suprimir-ho tot i començar de nou sense tenir la sensació de perdre diners..

Mentre que escrivia aquest comentari, Shopify oferia una prova gratuïta de 90 dies, cosa increïble. Però això està en les novetats de la nova pandèmia coronavirus, per tant, és certament temporal. Tot i així, val la pena aprofitar-ne qualsevol que sigui l’oferta de prova gratuïta, encara que sigui només la norma de 14 dies.

Shopify Capital és un programa de crèdit per a empreses qualificades, que és una altra via potencial per a les empreses que busquen diners semblants per assolir la publicitat i més enllà. Paga la pena mirar-ho.

Necessiteu ser un negoci amb llicència per iniciar una botiga Shopify?

configuració

Tècnicament: no. No heu de ser una empresa amb llicència per obrir la vostra botiga Shopify. Només haureu de pagar impostos sobre qualsevol ingrés presentant impostos per treball autònom, que requereixen pagaments trimestrals.

Tot i això, recomano fermament obrir un negoci amb llicència tan aviat com sigui possible, preferiblement abans de vendre el primer producte. Voleu estar protegit de la responsabilitat personal, i té els seus avantatges fiscals, especialment important si esteu treballats en un altre lloc i si una botiga Shopify és una molèstia lateral..

Tipus de botigues en línia a Shopify

shopify tipus de botiga

El tipus de botiga en línia que obriu a Shopify està molt limitat a la vostra imaginació. Venen saunes infraroges? Aleshores potser us revisaré en breu! Esteu lliurant estampats a mida o roba? Vendeu menjar o beguda? Accessoris o manualitats? Llibres, còmics, novel·les, mags il·luminats?

Aquesta és una crítica honesta de Shopify, així que siguem sincers aquí: es tracta d’una empresa amb ànim de lucre, cosa que significa que volen el màxim de clients possibles. Això significa que la seva plataforma està dissenyada per adaptar-se a tot tipus de negocis imaginables (sempre que es pugui fer en línia).

Venent en línia amb Shopify: una revisió

T’aviso ara mateix: el temps s’esvaeix quan comença a construir la teva botiga. El fan ser ridículament fàcil de personalitzar, i podeu acabar emportant-se i adonar-vos que han passat vuit hores i tot el que heu fet és jugar amb el color de fons. Això no és gens dolent, en realitat és un testimoni de la capacitat i la facilitat d’ús.

És difícil superar la botiga en línia de Shopify

comprar temes

Literalment. És difícil crear tan fàcilment un lloc web amb bon aspecte, fins i tot si és possible. Però si teniu en compte una visió hiper especifica per a la vostra botiga, podeu crear-la des de zero o personalitzar una plantilla de Shopify editant directament al backend HTML. El millor dels dos mons!

Quan teniu imatges existents dels vostres productes, només cal arrossegar i deixar anar els fitxers directament al lloc. Podeu crear galeries, presentacions de diapositives o imatges estàtiques. Podeu posar text a qualsevol lloc que vulgueu. Podeu explorar desenes de temes i jugar amb ells.

Si bé Squarespace i Wix tenen més plantilles, les funcions de comerç electrònic de Shopify van superar Wix i Squarespace al meu llibre i les plantilles no seran un punt de venda suficient per compensar-ho. (Llegiu la comparació de Squarespace vs Wix.)

Revisió del carretó de la compra Shopify

Sorprenentment, podeu acceptar més de cent formes de pagament a través de Shopify, si viviu als Estats Units (no puc testificar-lo a altres ubicacions) Inclou totes les principals targetes de crèdit i carteres electròniques, així com criptocurrencies i altres.

A més, calcularan tot en funció de els impostos i moneda locals del comprador. Així que si sou un venedor internacional, ja sabeu que el pagament es traduirà per adaptar-se a qualsevol lloc on es trobi el comprador, inclosa la seva moneda local.

Si encara no ho heu endevinat, podeu definir les tarifes d’enviament o fer que Shopify calculi l’enviament automàticament, tot i que requereix un Shopify Advanced pla. Si teniu diversos elements, però, és probable que valgui la pena actualitzar-lo, encara que només sigui per als càlculs d’enviament automàtic. No voleu subcarregar-ho!

zones d’enviament

Seguretat de la cistella de la compra

També estan al nivell més alt de l’estàndard de seguretat de dades de la indústria de targetes de pagament (PCI DSS), cosa que significa que les seves mesures de seguretat s’examinen més que la majoria de les empreses. Utilitzen Xifratge d’última generació per mantenir tota la informació segura i segura. I van pagar més de 850.000 dòlars als pirates informàtics de Whitehat al llarg dels anys per informar d’errors que han estat enganxats.

De fet, Shopify pagarà fins a 50.000 dòlars per identificar problemes específics de seguretat, incitant a informar les vulnerabilitats per explotar-les.

compliment PC

Quan obriu una botiga a Shopify, el vostre lloc serà automàticament xifra SSL de 256 bits, que genera una confiança total a la vostra botiga als visitants perquè les seves dades de pagament siguin segures. Ja que no hi haurà poca o cap prova que el vostre lloc estigui allotjat per Shopify, aquesta és una manera excel·lent de garantir la seguretat de la vostra marca específicament.

Com gestionar la vostra botiga Shopify

M’encanta l’aplicació per a mòbils de Shopify, però vaig a obtenir més detalls sobre aquest apartat. (Spoiler: es pot fer gairebé qualsevol cosa des d’un dispositiu mòbil.)

Tot i això, ho és el robust quadre de comandament, Ja sigui la versió d’escriptori o la de mòbil, realment m’abandona. Cobreixen totes les bases possibles i és un rastrejador addictiu del vostre creixement, vendes, visitants, seguiment de comandes i molt més. Es tracta d’una presentació de dades de baix cap amunt, però clara i clara, sobre la qual no puc dir coses prou bones.

informes

Com es compara el quadre de comandament Shopify amb els seus competidors? Totes les plataformes de comerç electrònic tenen un component de tauler interactiu, però cap és tan net i tot en un lloc com la versió de Shopify. Per a gent amb menys tecnologia, és gairebé perfecte.

Què tan específic podeu organitzar el vostre inventari?

Shopify us permet afegir tants desplegables com necessiteu per als vostres productes, tot i que és probable que hagueu de descarregar una aplicació si en teniu més d’un o dos.

Per exemple, si vens una samarreta que ve de diferents colors i mides diferents, el client tindrà dos desplegables, un per a color i un de mida, i fins i tot la imatge del producte pot canviar-se..

gestió d'inventari

És exclusiu de Shopify? No, pots fer el mateix a (suposo) totes les plataformes de comerç electrònic, incloses totes les que tinc experiència, des de Magento fins a WooCommerce. Però és important esmentar.

També podeu enumerar cada element per separat, segons el color, el disseny, la mida i el que sigui, segons el vostre sector. Aquesta també pot ser una gran estratègia de SEO, ja que cada pàgina de producte és la seva pròpia oportunitat de fer-se reconèixer pels algorismes del motor de cerca.

Què potent és Shopify com a amfitrió web?

Les funcions d’amfitrió web de Shopify són impressionants. Tens ample de banda il·limitat, Tot i que això hauria de ser normal, ja que el creixement del vostre negoci s’impossiria d’una altra manera. Ells també actualitzeu les vostres funcions web automàticament, no cal enderrocar el lloc i fer que els vostres clients esperin una actualització. És una manera excel·lent de perdre-les!

Però el que podria ser el meu component preferit del seu allotjament web és el reenviament de correu electrònic il·limitat, que pot ser increïblement útil. D’aquesta manera, es poden crear diferents correus electrònics per a diferents departaments i agilitzar la comunicació amb els clients. Al cap i a la fi, no voleu que les sol·licituds de disseny personalitzades vagin al vostre departament informàtic.

Allotjament web fiable de comerç electrònic

Tot i que és probable que les empreses massives inverteixin en espais de servidor més específics, la majoria de botigues mai tindran cap problema de banda ampla mentre utilitzen Shopify com a amfitrió web.

Revisar les dades de les vendes de Shopify

Ja he passat al tauler de Shopify, on podeu trobar la majoria de les dades que cerqueu alhora. Tanmateix, podeu aprofundir amb les dades recollides de les vostres vendes en curs. Shopify està dissenyat per ser tan robust o mínim com vulguis que sigui.

Els punts de dades més evidents són quins productes es mouen i quins s’allotgen a “les prestatgeries”, per així dir-ho. Google Analytics és directament compatible amb la configuració de la vostra botiga, de manera que tindreu totes aquestes dades a la vostra disposició. Podeu obtenir tots els informes de trànsit i derivacions de forma ràpida i detallada com vulgueu i exportar-los a diversos tipus de fitxers, com ara Excel i PDF.

És possible que no necessiteu tots els punts de dades, però, si contracteu algun expert, haureu de sol·licitar-ho per oferir-vos la millor oportunitat de convertir més clients..

L’aplicació Shopify és millor que la resta?

Tenda d'aplicacions

No és difícil dir a la sortida del bat que Shopify està dissenyat per a tothom, és a dir, la navegació hiper-intuïtiva i la gestió extremadament fàcil són un punt clau de venda. La creació d’una senzilla aplicació per a mòbils que et permet fer pràcticament tot des del telèfon només arriba amb el territori.

Shopify ofereix la millor aplicació mòbil de botigues de comerç electrònic del mercat. Període, final de la història! Els he provat tots? És cert que no. Però he intentat molts, i aquest és el meu programari favorit de comerç electrònic en termes de navegació, accessibilitat i funcions.

Podeu enviar per correu electrònic i trucar als clients, gestionar l’inventari i revisar el vostre tauler de comandament mentre no sou. Això no només és convenient, sinó que és essencial per al món actual.

Una de les parts preferides de Shopify és el servei d’atenció al client

L’equip d’atenció al client de Shopify és un apassionat i disposat a anar més enllà. Per mi, aquest és un enorme punt de venda. No puc dir-vos la quantitat de vegades que m’he tret els cabells amb altres equips d’atenció al client. I tot aquell que em faci sentir com això no passarà mai obté una estrella d’or.

Tot i això, el suport 24-7-365 a través de xat en directe, formulari en línia, correu electrònic i telèfon no són exclusius de Shopify i tampoc és el servei d’atenció al client excepcional. Tots els llocs web de comerç electrònic dedicats a ajudar a les petites empreses a prosperar s’asseguraran de tenir grans representants de trucada.

Tot i això, Shopify fa tot un pas més que la majoria amb altres funcions que us ajudaran a assolir noves altures com a empresari. A més del centre d’ajuda estàndard de les preguntes freqüents, tenen debats sobre fòrums realment útils i sovint fascinants on he trobat infinitat de consells i informació.

Una revisió sobre la gestió d’una botiga de morters de maons amb Shopify

Shopify és una plataforma de comerç electrònic que també podeu utilitzar per als vostres aparadors físics. Es tracta d’un recurs increïble per a les empreses que venen tant en línia com a la botiga, ja que voldreu un sistema de gestió racionalitzat que tingui en compte totes les vendes i operacions.

Alguns productes poden vendre millor a la botiga que en línia. Els ingressos generals són la manera de destinar el finançament adequadament. I la vostra botiga no pot funcionar fins als seus nivells més alts de productivitat i organització sense el sistema de punt de venda (POS) adequat.

Però si teniu un sistema de TP separat per a la vostra botiga que requereix que pugueu o que (molt pitjor) introduïu manualment les dades, es produirà un error humà. És molt beneficiós que les operacions en línia i a la botiga funcionin a través de la mateixa plataforma.

Shopify Qualitat del maquinari

Per molt elegant i bonic que sigui el disc dur del sistema de Shopify POS, són molt duradores, cosa que significa que s’ho passen bé tant en els establiments de moda i en els restaurants ocupats, com en qualsevol tipus de comerç minorista i de serveis d’alimentació entre.

El maquinari s’agrupa principalment en tres categories, tot i que el primer abasta tot el que necessitareu per configurar un sistema de TPV a la botiga. El Kit de venda al detall compta amb un suport per a iPad, un lector de targetes i tots els accessoris necessaris. Cadascuna de les quals també es ven per separat.

També està dissenyat per ser el més versàtil possible. El vostre personal pot portar els iPads al seu voltant per atendre els clients i el mateix passa amb el lector de targetes. Fins i tot podeu portar el vostre hardware POS amb vosaltres fora de la botiga per fer lliuraments, estimacions, instal·lacions, etc..

El sistema de venda de botigues Shopify és un dels més robustos del mercat

Tot i que el sistema POS és fàcil d’aprendre i utilitzar, ofereixen vídeos de formació de manera que tu i el teu personal puguis convertir-se en experts de TPB de Shopify junts, i qualsevol nou empleat es pugui embarcar ràpidament.

A més, les moltes aplicacions addicionals de Shopify poden facilitar funcions realment fantàstiques per al vostre TPV. Podeu reservar cites, classes i seminaris programant automàticament i seguint l’assistència. Es pot vendre per producte, en pes, o per temps. Podeu canviar els preus ràpidament, fer que els productes no estiguin disponibles i publicar promocions i descomptes. Les possibilitats realment són infinites.

De manera que, tot i que vaig a examinar alguns dels meus components preferits, no és de cap manera una llista completa de les maneres d’utilitzar aquest sistema POS per a tu i per a l’avantatge de la teva empresa..

punt de venda de la botiga

Increïble flexibilitat de pagament

Les tarifes de targeta de crèdit són emocionants baixes, tot i que augmenten el paquet del sistema POS. Desitjava que fos una tarifa estàndard baixa, però segueix sent molt competitiu. Tampoc se li cobraran addicionalment les devolucions i intercanvis, que haurien de ser un estàndard a tota la indústria.

També podeu carregar més d’una targeta de crèdit i pagaments fraccionats. Un client que vulgui fer-ho serà molt desanimat si no podeu acollir-los. Si quatre persones volen dividir un xec o una persona vol cobrar una part i pagar la resta en efectiu, Shopify facilita fer-ho tot.

Bàsicament, teniu el control dels vostres pagaments. Si la gent paga amb punts digitals o entrades de festival, accepteu aquesta forma de moneda i la registreu al vostre TPV com si es tractés d’una altra forma de pagament..

passarel·les de pagament

Funcions de seguiment i gestió que canvien els jocs

Això no suposa tant el benefici del TPV de Shopify com el perquè inverteix en un sistema de venda general en general. No hi ha millor manera de fer un seguiment de totes les compres i inventaris. El personal pot entrar i sortir amb el TPV. Podeu canviar els caixers a través del sistema sobre la marxa, de manera que sempre se sap qui gestionava efectiu, quan i en quin calaix.

Totes les dades també poden ser sincronitzat amb el vostre QuickBooks (o una altra plataforma de comptabilitat) compte per fer un seguiment de tot per impostos. I pots limitar el que cert personal pot i no pot fer. Per exemple, és possible que no vulgueu permetre als empleats compilar articles o afegir descomptes ells mateixos.

De nou, sigui quin sigui el nivell de control o el poder de seguiment que desitgeu tenir sobre el vostre negoci, el TPV Shopify (i, sincerament, tots els sistemes de venda de diners que valen la seva sal) pot fer-lo realitat.

informes

Eines per crear relacions amb els clients

Les eines del client de Shopify POS ofereixen coses interessants. Sembla que cada vegada hi ha més empreses que permeten als seus clients encarregar directament de la pantalla. Però també podeu accedir a paper sense paper i encara podeu acceptar consells voltejant l’iPad per enfrontar-vos al client després de fer la comanda.

Poden enviar els seus rebuts directament al seu correu electrònic i es poden inscriure a les recompenses proporcionant la seva informació de contacte.

Al vostre costat, podeu cercar productes fàcilment i veure si hi ha alguna cosa dins o fora d’estoc. Podeu crear perfils de clients, que poden obtenir dades excepcionalment útils i informació de divulgació. Fins i tot podeu integrar el vostre propi programa de recompenses de fidelització directament a través del TPV Shopify, sense necessitat d’anar amb un tercer.

Combinant una botiga en línia Shopify amb una ubicació al detall

Quan tracteu tant de forma presencial com en línia, necessiteu tot el connectat a una plataforma. Els beneficis superen els costos addicionals, us ho prometo. L’augment de la productivitat –i la connexió perfecta que proporciona una tranquil·litat inigualable– pràcticament no té preu. Podreu mirar tota la vostra empresa i totes les seves facetes, i no tractar-lo com dues empreses separades.

Una de les maneres més ambicioses de mirar el TPV de Shopify en combinació amb les vendes en línia és eliminar potencialment una aparador o obrir una altra ubicació. En considerar els seus llibres de forma individual en lloc de fer un pas enrere i mirant-ho tot en temps real pot ajudar-vos a optimitzar contínuament i reevaluar el futur de la vostra empresa. Tan valuós.

Com vendre productes digitals a Shopify

No tindreu cap aparador per als vostres productes digitals, però tampoc haureu de gestionar un inventari limitat. Per què vendre en Shopify?

Bé, perquè és molt escalable i ric en funcions. Si moveu productes digitals a un ritme que requereix que vengueu directament des del vostre lloc en lloc de llocs web de venedors de tercers com Etsy i Amazon, aleshores Shopify és una opció ideal.

Tot i això, si té més sentit financer simplement pagar una part de cada venda a un venedor de tercers en lloc de les taxes mensuals de Shopify, aquesta és la millor ruta.

Simplement: podeu vendre productes digitals a Shopify, de la mateixa manera que els articles físics. Però em sorprèn si tingués molt sentit si no vens productes o serveis físics també.

Màrqueting a través de Shopify

eines de màrqueting

L’optimització de la vostra estratègia de màrqueting mitjançant la obtenció de dades de diverses fonts diferents pot resultar confusa, i la confusió pot comportar-se. La bona cosa Shopify et permet fer tot en un mateix lloc.

El vostre botiga Shopify és el lloc on podreu crear-vos contínuament amb la vostra marca. Això significa que escriviu i publiqueu articles al bloc que ajudin al vostre públic i a millorar el rànquing de cerca de Google. Significa una integració completa amb el màrqueting de xarxes socials, en què podeu portar a un client que faci clic al vostre anunci a comprar el producte sense sortir mai de Facebook ni d’Instagram.

Significa identificar on es troba el vostre públic actual, atraure contínuament nous clients i crear activament noves ofertes per ampliar el vostre grup de clients potencials.

Shopify té coberts a tots els fronts.

Mira aquest vídeo per obtenir consells sobre màrqueting mitjançant Shopify:

Bloc i Eines de SEO

shopify seo i blogs

Podeu crear un bloc directament a la vostra botiga Shopify, de manera que els vostres clients puguin tenir les vostres dades sobre tots els vostres productes, tots en un sol lloc.

Recomano contractar un blogger al vostre nínxol per aportar contingut. Val la pena la inversió per tenir un bloc robust inicialment, i després publicar alguna cosa nova cada setmana més o menys, alhora que promocioneu el contingut existent als vostres canals de xarxes socials.

Podeu utilitzar les eines de Shopify per esbrinar les millors estratègies, però és probable que vulgueu externalitzar part de l’escriptura de contingut. Pot ser un important desguàs energètic i teniu un negoci per funcionar.

No oblideu que també podeu utilitzar les eines SEO de Shopify per optimitzar totes les parts del vostre lloc web, des de la pàgina d’inici fins a les categories de productes fins a cada pàgina de producte. I com millor optimitzeu els motors de cerca, més trànsit orgànic rebrà, que millora encara més el SEO.

botiga d'aplicacions seo

Si voleu confiar en una campanya de compres intel·ligents de Google?

La integració de Shopify amb Google Smart Shopping és increïble si voleu seure i veure els possibles clients desplegar-se. Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb Google Ads i només vulgueu publicar-los de seguida, els dic per això. Però aquesta no hauria de ser la vostra estratègia de màrqueting digital a llarg termini.

compres intel·ligents de Google

Aquesta és la meva única queixa important sobre Shopify: fan que Google Smart Shopping sona com un estàndard o un creatiu que no funciona. Aquí hi ha la cosa: és molt limitant, és a dir, que no tindreu el tipus de control que necessitaria un expert en PPC i un gestor d’anuncis digitals per fer la seva feina correctament.

Aquí teniu el que PODEU NO feu si feu servir Google Smart Shopping en lloc de gestionar les vostres campanyes Google Ads:

 • Exclusió dels termes de cerca específics mitjançant les paraules clau negatives.
 • Exclusió de determinades xarxes d’anuncis.
 • Exclusió de dispositius específics.
 • Controla l’orientació per ubicació més enllà de configurar el país. Si teniu un aparador local, això és pràcticament un desglossat.
 • Realitzeu ajustaments regulars d’oferta.
 • MOSTRE DE TOTS: No tindreu informes granulars, de manera que no sabreu si el vostre trànsit prové principalment d’una font determinada com els anuncis de YouTube o Gmail.


Tanmateix, algunes de les limitacions són el que cerquen les persones que utilitzen Google Smart Shopping. Els anuncis es programaran automàticament i es automatitzarà també l’orientació del vostre públic. Això vol dir que podeu seure i confiar en Google perquè aporti el vostre públic adequat.

Shopify dóna 100 dòlars a usuaris d’anuncis de Google per primera vegada

El requisit és que haureu de gastar almenys 25 dòlars en un compte nou. A més, el crèdit de 100 dòlars només s’aplicarà a les campanyes de Google Shopping. Tot i així, això es pot traduir en moltes despeses publicitàries, segons el nivell de competició del vostre nínxol. Si encara no teniu cap compte de Google Ads, no hi ha raó de no fer-ho aprofitar.

google anuncis de 100 dòlars de crèdit

Què és el Kit? Una visió general de l’assistent virtual de Shopify

El que més m’ha impressionat de Kit és el que s’ha millorat amb el pas del temps. Però, fins i tot, Kit ha estat una aplicació molt útil (i gratuïta!) Que faig servir sovint. Aquest “assistent virtual” pot escriure anuncis de xarxes socials per a vosaltres. Sempre m’agrada entrar i tocar-les, de vegades fins i tot reescriure-les completament, però és molt útil.

El kit també és una excel·lent aplicació per recordar els seguiments de correu electrònic, ja que aquesta llista de tasques es pot arrabassar ràpidament si no està automatitzada. Un cop toqueu els missatges de correu electrònic personalitzats inicials, podeu enviar tot tipus de missatges automatitzats hàbils per mantenir el compromís amb el client. M’encanta.

Aquí teniu el que sembla

botiga de crm i assistent

També podeu utilitzar Kit per fer coses automàticament en altres aplicacions, especialment en el nínxol de màrqueting. També utilitzo Kit per a la comptabilitat i recopilació d’idees sobre possibles noves vies de producte. El necessiteu? No. És fantàstic tenir i lliure? Sí i sí.

Com vendre serveis a Shopify

Tot i que Shopify és una bona opció per vendre productes digitals, en realitat no està realitzada per a la venda de serveis. Si vens mobles personalitzats a mida o alguna cosa en aquest sentit, encara vendràs un producte. Per serveis, parlem de disseny gràfic, codificació, comptabilitat, redacció, etc. Hi ha plataformes que són molt més útils per a un proveïdor de serveis.

Tot i això, Shopify té aplicacions dissenyades per a la venda de serveis, només seria en conjunt amb la venda dels seus productes. Aquesta és només la meva opinió personal, però com que fan poc per atendre les botigues webs de contractistes, no quedaria sorprès si estiguessin d’acord amb mi.

Són útils les aplicacions gratuïtes de Shopify?

En primer lloc, Kit l’assistent virtual és gratuït, així que sí, les aplicacions gratuïtes són útils. Sé que n’hi ha 3600, i no espero que passeu per tots. Però recomano molt jugar amb la barra de cerca i només veure el que han d’oferir. Amb més de mil aplicacions gratuïtes per triar, hauria apostat pels diners que us sorprendran algunes de les eines disponibles gratuïtament.

Us recomano molt que visiteu regularment la pàgina d’inici de la botiga d’aplicacions Shopify. A les seccions Selecció de personal i tendències, podreu descobrir alguna cosa interessant i única que potser no heu considerat. També podeu organitzar coses segons els vostres objectius, com vendre productes.

botiga d'aplicacions shopify

S’ho val la pena les aplicacions pagades de Shopify?

No oblidar la pregunta, però si alguna cosa val la pena, val la pena. Sens dubte, recomano consultar les revisions, però moltes aplicacions de la botiga Shopify us permeten provar-les amb una prova gratuïta. Aleshores, podeu preguntar-vos: “Pagaria per això?” Si la resposta és sí, val la pena.

En alguns casos, potser haureu d’invertir en aplicacions de pagament perquè el vostre botiga en línia funcioni correctament. És per això que la vostra experiència personal serà la revisió més important que considereu. Si no és tan rendible dirigir la vostra empresa a tot el seu potencial, fins i tot inicialment, potser voldreu plantejar-vos anar amb una plataforma de comerç electrònic alternativa..

Tot i això, abans de fer-ho, acudeu al servei d’atenció al client de Shopify per veure si baixaran alguns preus per acollir-vos. No pot fer mal preguntar! També heu de llegir atentament les ressenyes de l’aplicació Shopify, ja que moltes d’elles assenyalen els defectes i us estalviaran temps per provar-les! 

comprar les aplicacions de pagament

Socis i desenvolupadors d’aplicacions Shopify

Shopify ofereix una àmplia gamma d’altres oportunitats més enllà de ser una plataforma per a botigues en línia. També podeu convertir-vos en soci de Shopify, que inclou persones que creen botigues per a altres persones, proporcionen els vostres serveis a les empreses que ho necessiten i desenvolupen aplicacions de Shopify. Pot ser una gran font d’ingressos o una carrera a temps complet.

Socis i desenvolupadors d'aplicacions Shopify

Revisió de l’Acadèmia de Shopify

shopify academy

En primer lloc, els cursos de l’Acadèmia Shopify són gratuïts. No és una àrea creixent, és un lloc que és realment un recurs gratuït d’informació de gran valor.

Siguem reals: Shopify vol que continuï pagant les taxes de subscripció i les aplicacions i, com més clients comprin els vostres productes, més seran pagats mitjançant les taxes de processament (petites i raonables, però encara existents)..

Això no és un tret al seu equip, sinó que han de guanyar diners com la resta de nosaltres. Això és més per conduir cap a casa que Shopify Academy és un lloc fantàstic per obtenir informació dels companys emprenedors sobre les estratègies que van treballar per a ells. Si ja esteu escoltant tots els podcasts de negocis i llegint tots els llibres d’èxit que podeu obtenir, també podreu afegir els cursos de Shopify Academy al vostre repertori..

Podeu afegir Shopify als llocs existents?

Absolutament es pot. Podeu utilitzar el vostre compte de Shopify (inclòs Shopify Lite) per vendre productes al vostre lloc web sense migrar tot el contingut a una botiga Shopify separada. Shopify facilita afegir un botó “COMPRA ARA” al lloc existent i començar a vendre el que vulgueu.

Heu d’obrir un compte de Shopify, però no és com que us porti a tota una pàgina de Shopify separada, tot el procés es fa directament al vostre lloc web, que és bastant impressionant si em pregunteu.

botó de compra shopify al lloc web existent

Si contracteu un expert en Shopify?

Un “expert en botigues” no vol dir necessàriament algú que sigui un fabricant de botigues de comerç electrònic extraordinaire. El títol inclou una gran varietat de professionals dins d’una gran quantitat d’especialitats.

Podeu anar amb un expert experimentat amb tones d’experiència o un nouvingut que ofereixi els seus serveis a un preu reduït. No dubteu a comprar: el mercat està madur amb un talent sorprenent que us pot facilitar la feina.

Aleshores, hi ha experts que només poden crear tota la seva botiga des de zero per aconseguir que tots els clients puguin vendre productes, recuperar el cost inicial i iniciar un nou negoci rendible. Una part del seu grau ha de ser que es paguen per si mateixos a llarg termini.

botigues expertes

Què és Shopify?

Shopify és la principal plataforma de comerç electrònic SaaS en tot el món que us permet iniciar, créixer i gestionar la botiga en línia mitjançant centenars de funcions integrades i milers d’aplicacions. Shopify us ofereix tot el que necessiteu per començar a vendre, a través de la vostra botiga en línia, canals socials o la vostra botiga física a través del seu TPV integrat.

Quins són els avantatges de Shopify?

Shopify és una plataforma de comerç electrònic completament allotjada i tot en un on no us heu de preocupar de les coses tècniques. Té un enorme mercat (gratuït i de pagament) d’aplicacions i temes personalitzats. Recuperació del carretó abandonat, passarel·les de pagament més de 100, senzilla d’utilitzar frontaleria, SKU i gestió d’inventaris, SEO integrat, màrqueting, analítica i informes, taxes d’enviament flexibles i impostos automàtics. Excel·lent atenció al client, documentació d’autoajuda i comunitat. Ven a diversos canals, tant de productes digitals com físics (TPV integrat).

Quins són els contres de Shopify?

El processador de pagaments integrat de Shopify només us permet vendre de determinats països i heu de pagar comissions de transacció si feu servir passarel·les de pagament de tercers. El cost d’utilitzar aplicacions es pot afegir ràpidament. L’allotjament per correu electrònic no està inclòs. El pla Lite inclou funcions limitades.

Espero que aquesta revisió de Shopify us sigui d’utilitat!

Tot i que aquesta plataforma de compra de comerç de comerç electrònic no és imaginable per a qualsevol tipus d’emprenedor, és difícil imaginar un candidat millor per assolir els vostres objectius comercials de comerç electrònic. Feliç venda!

Informeu-vos de per què les empreses d’1 M + utilitzen el creador de comerç electrònic potent i fàcil d’utilitzar de Shopify. Comenceu ara la prova gratuïta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map