Shopify este cea mai populară platformă de comerț electronic de pe planetă. Acest software all-in-one e-commerce are competențe peste 1 milion de comercianți și au generat peste Vânzări de 155 miliarde de dolari. Această recenzie Shopify acoperă aspectele și aspectele .


Contents

logo-ul magazinuluiRevista Shopify (rezumat)

Despre

Shopify este cea mai importantă platformă de e-commerce SaaS din lume, care vă permite să începeți, să creșteți și să gestionați magazinul dvs. online.

�� Cost

Shopify oferă trei planuri de prețuri: Shopify de bază costă 29 USD / lună, planul principal costă 79 USD / lună, Shopify Advanced costă 299 USD / lună. Există, de asemenea, planul Shopify Lite care costă 9 USD / lună. (Comparați planurile aici.)

�� Pro

Platformă complet găzduită și integrală, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru lucrurile tehnice. Piață de aplicații uriașă (gratuită și plătită) și teme personalizate. Recuperarea coșului abandonat, peste 100 de gateway-uri de plată, simplu de utilizat în magazin, SKU și gestionarea stocurilor, SEO încorporat, marketing, analiză și raportare, rate de transport flexibile și taxe automate. Asistență excelentă pentru clienți, documentație de auto-ajutor și comunitate. Vindeți pe mai multe canale, atât produse digitale, cât și produse fizice (POS integrat). Vedeți toate funcțiile.

�� contra

Procesorul de plată încorporat al Shopify vă permite să vindeți numai din anumite țări și trebuie să plătiți taxe de tranzacție dacă utilizați gateway-uri de plată terțe. Costul utilizării aplicațiilor se poate adăuga rapid. Găzduirea prin e-mail nu este inclusă. Planul Lite vine cu caracteristici limitate.

Verdict

„Shopify este cea mai bună platformă de comerț electronic complet găzduită pe piața de astăzi. Are un preț rezonabil și vine cu sute de funcții încorporate și mii de aplicații. Shopify vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe să vindeți, prin intermediul magazinului online, canalelor sociale sau magazinului fizic prin intermediul POS integrat. “

cele mai bune recenzii Shopify

recenzie magazin

Alimentarea cu peste 1 milioane de companii online Veniturile anuale ale magazinului Shopify au atins 1,57 miliarde USD în 2019, ceea ce crește cu 47% față de 2018. Și în această recenzie Shopify, vom examina de ce un sondaj recent arată că acesta este recomandat de 88 la sută dintre utilizatorii săi.

Cine sunt cele 12 procente care nu s-au conectat cu site-ul? Ce face ca această platformă să fie atât de larg utilizată și sălbatică proeminentă în sfera comerțului electronic? Este suficient de abordabil pentru un nou venit, proiectat pentru profesioniști cu experiență tehnică, sau se încadrează undeva la mijloc?

Până la sfârșit, ar trebui să poți răspunde la toate aceste întrebări și multe altele. Deoarece obiectivul meu nu este acela de a furniza doar o recenzie aprofundată Shopify: sper să vă ajute să decideți dacă această platformă de comerț electronic este potrivită pentru dvs. specific.

Aflați de ce întreprinderile 1M + folosesc constructorul de comerț electronic puternic și ușor de utilizat Shopify. Începeți acum proba dvs. gratuită!

De ce această revizuire Shopify?

recenzii pentru magazin

Partea minunată despre această recenzie este că a fost scris de cineva care a început o afacere de la zero pe Shopify acum câțiva ani și de atunci a devenit un utilizator avid.

Cu toate acestea, nu sunt străin de o gamă largă de alte platforme de comerț electronic, inclusiv BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce și Magento. Mai târziu, vom compara cum iese în evidență Shopify în comparație cu acești concurenți importanți, precum și ce a vândut exact acest reviewer pe acele site-uri web.

Există întotdeauna posibilitatea ca afacerea dvs. să se încadreze mai bine într-o opțiune diferită de platformă de comerț electronic. Dar este posibil să fiți aici pentru că ați auzit tot felul de lucruri (probabil grozave) despre Shopify și cântăriți dacă ar trebui să încercați. Deci, să scoatem una dintre întrebările mai evidente:

Pentru ce pot folosi Shopify For?

Este o platformă de e-commerce integral, complet găzduită, deci această întrebare ar trebui să fie evidentă, nu? Dar adevărul este că ai putea întotdeauna să deschizi un magazin Etsy sau, heck, de ce nu doar să-ți faci un profil eBay și să-ți vinzi produsele acolo? Deoarece căutați o platformă robustă în care să vă puteți găzdui întreaga afacere în interior și acolo este locul în care se află Shopify.

magazin magazin revizuit

În timp ce analizați recenziile despre Shopify, veți vedea o gamă largă de opinii valide, dar provin doar dintr-o gamă largă de oameni. Au obiective diferite, nișe, industrii, experiență, lista continuă. Cu toate acestea, dacă utilizați Shopify, faceți (în general) unul sau mai multe dintre cele patru lucruri:

Pornirea unui brand de la primul pătrat
Vânzare online
Vânzarea în magazin
Comercializarea mărcii tale

Să trecem în revistă fiecare dintre aceste cinci domenii și să vedem cum platforma Shopify le face mai ușoare, mai bune sau, cel puțin, diferite.

Începerea unei afaceri pe Shopify

Aveți o idee pentru o afacere și căutați un loc unde să începeți. Sau, te ocupi de partea ta și o muti pe o platformă precum Shopify unde poate crește. Dacă acesta este cazul, atunci Shopify este doar pentru tine.

Spre deosebire de platforme precum WordPress, care este destul de complex, și chiar Squarespace, care este cu siguranță abordabil, dar destul de limitat, Shopify este construit pentru cumpărături. Ați putea spune de la nume? Și, în plus, este construit pentru oameni care nu caută să construiască totul de la zero.

Ce înseamnă asta pentru tine? Ei bine, dacă sunteți deja un expert WordPress, de ce chiar să luați în considerare Shopify? Utilizați această expertiză într-un mod bun! Și mai jos această recenzie Shopify, vom afla cum puteți să o integrați cu site-ul dvs. web existent.

tabloul de bord al magazinului

O resursă robustă pentru startup-uri

În această recenzie Shopify, vom parcurge toate motivele pentru care acest site pare să aibă totul. Și dacă nu cunoașteți deja numărul enorm de instrumente de marketing disponibile online, veți descoperi o multitudine de căi pe care le puteți parcurge pentru a vă atinge obiectivele de afaceri și nu numai.

Shopify face o treabă excelentă de a vă oferi libertatea de a-l păstra simplu și de a construi de acolo. Nu puteți avea altceva decât o pagină web care vinde un singur produs. Puteți să aveți un site Shopify care să împiedice site-ul pe care îl citiți pe acesta. Posibilitățile sunt nesfârșite, deoarece a fost construit în acest fel.

trenduri Google

Crearea unui brand de la Scratch pe Shopify

Vă veți distra foarte mult cu primii câțiva pași pentru începerea unei afaceri cu Shopify. Puteți chiar începe înainte de a veni cu un nume, cu un Generator de nume de companie disponibil gratuit, nu este necesar să deschideți un cont. Probabil că nu veți găsi unul care lovește unghia pe cap, dar veți primi tone de idei.

De asemenea, au un instrument de constructor de logo fantastic pe care îl puteți folosi pentru a crea ceva de la zero sau porni de la un șablon. Am auzit de mulți oameni care redactează ceva cu platforma simplă de design grafic Canva. Dar dacă intenționați să vă găzduiți afacerea în totalitate pe Shopify, la fel de bine puteți crea un logo aici.

Singurul lucru mai important decât numele și sigla este să decideți ce vindeți. Și din moment ce trebuie creați un aspect unificat prin magazinul dvs. și pe toate canalele de publicitate, veți dori să faceți acest lucru primul lucru.

Cum contribuie Shopify la crearea unei prezențe online

După ce aveți toate elementele de bază blocate, doriți să vă vindeți produsul. Și pentru că algoritmul Google nu vă poate recunoaște imediat măreția, trebuie să vă extrageți numele.

Shopify are un număr ridicol de aplicații de marketing și instrumente SEO integrate pentru a vă ajuta să vă remarcați marca. Vă recomand să mergeți cu cele mai revizuite aplicații, cele mai populare, dar nu ezitați să navigați. Este posibil să descoperiți o opțiune viitoare, care vă scoate din față pur și simplu pentru că nu faceți ceea ce fac toți ceilalți.

Direct prin contul Shopify, puteți face rapid și ușor:

Obțineți o adresă URL personalizată sau importați una pe care o dețineți deja.
Căutați atât imagini de stoc gratuite, cât și plătite.
Creați un magazin cu totul unic.

Uita-te la asta:

Configurarea unui magazin în Shopify

tablou de bord

Puteți deschide un magazin, indiferent dacă aveți sau nu un inventar de produse. De fapt, modelul de business dropshipping este una dintre cele mai populare căi de urmat pe Shopify. Puteți selecta produsele pe care doriți să le vindeți prin parteneriatul lor cu compania dropshipping Oberlo.

Clientul vă plătește prețul de vânzare cu amănuntul, luați acești bani și îl cumpărați cu ridicata, iar dropshipper face toate ambalajele și transportul direct către client. Boom, profit.

Dar dacă vindeți propriile articole sau utilizați Shopify pentru dropshipping, puteți alege tema magazinului pe baza unei varietăți de șabloane (unele gratuite, altele plătite). Veți personaliza produsele în funcție de conținutul inimii dvs., inclusiv adăugarea de descrieri (Shopify are și aplicații pentru asta). Și adăugați orice altceva doriți, cum ar fi o pagină de întrebări frecvente „Despre noi”, etc..

Atunci e bine să mergi. Cred că, totul spus, poți să desfășori un magazin funcțional în mai puțin de o zi, fără glume!

Aflați de ce întreprinderile 1M + folosesc constructorul de comerț electronic puternic și ușor de utilizat Shopify. Începeți acum proba dvs. gratuită!

Ar trebui să efectuați proba de Shopify gratuită?

Vă recomand întotdeauna să începeți cu o probă gratuită, chiar dacă știți că veți deveni un utilizator plătit. Pentru un singur lucru, puteți avea un singur magazin Shopify la un moment dat, așa că dacă ajungeți departe la început și decideți că doriți doar să începeți de la zero, să ștergeți totul și să începeți din nou fără să simțiți că irosiți bani.

În timp ce scria această recenzie, Shopify oferea o încercare gratuită de 90 de zile, ceea ce este incredibil. Dar aceasta este în plină eroare a noului pandemie de coronavirus, deci este cu siguranță temporară. Totuși, merită să profitați de orice este oferta de probă gratuită, chiar dacă este doar standardul de 14 zile.

Shopify Capital este un program de credit pentru întreprinderile calificate, care este un alt mijloc potențial pentru start-up-urile care caută niște bani de sămânță pentru a atinge terenul cu publicitate și nu numai. Ar putea merita să te uiți.

Trebuie să fii o afacere autorizată pentru a începe un magazin Shopify?

setări

Tehnic: nu. Nu trebuie să fii o companie autorizată pentru a deschide propriul magazin Shopify. Trebuie doar să plătiți impozite pe orice venit, depunând impozite pe activități independente, care necesită plăți trimestriale.

Cu toate acestea, recomand cu tărie deschiderea unei afaceri autorizate cât mai curând posibil, de preferință înainte de a vinde primul produs. Vrei să fii protejat de răspunderea personală și are avantajele sale fiscale, deosebit de important dacă ești angajat în altă parte și dacă un magazin Shopify este o problemă laterală.

Tipuri de magazine online de pe Shopify

magazinele tipuri de magazin

Tipul de magazin online pe care îl deschideți pe Shopify este destul de limitat la imaginația dvs. Vindeți saune infraroșii? Atunci poate că te voi revizui curând! Livrați imprimeuri sau îmbrăcăminte la comandă? Vindeți mâncare sau băutură? Accesorii sau meserii? Cărți, benzi desenate, romane, magii aprinși?

Acesta este un review onest Shopify, deci să fim sinceri aici: aceasta este o companie cu scop lucrativ, ceea ce înseamnă că își doresc cât mai mulți clienți. Aceasta înseamnă că platforma lor este proiectată pentru a găzdui orice tip de afacere imaginabil (atâta timp cât poate fi făcută online).

Vânzarea online cu Shopify: o recenzie

Vă avertizez chiar acum: timpul alunecă atunci când începeți să vă construiți magazinul. Acest lucru este ușor de personalizat ridicol și puteți ajunge să vă duceți mai departe și să vă dați seama că au trecut opt ​​ore și tot ce ați făcut este jucat cu culoarea de fundal. Acest lucru nu este un lucru rău, ci este o dovadă a abordabilității și a ușurinței de utilizare.

Este greu să învingi magazinul online Shopify

magazin de teme

Literalmente. Este dificil să creezi atât de ușor un astfel de site cu aspect bine-bun – dacă este chiar posibil. Dar dacă aveți în vedere o viziune hiper-specifică pentru magazin, îl puteți construi de la zero sau personaliza un șablon Shopify prin editarea directă în backendul HTML. Cel mai bun din ambele lumi!

Când aveți imagini existente cu produsele dvs., nu trebuie decât să glisați și să aruncați fișierele direct pe site. Puteți crea galerii, prezentări de diapozitive sau imagini statice. Puteți pune text oriunde doriți. Puteți răsfoi zeci de teme și puteți juca cu ele.

Cu toate că Squarespace și Wix au mai multe șabloane, funcțiile de comerț electronic din Shopify au învins Wix și Squarespace în cartea mea, iar șabloanele nu vor fi un punct de vânzare suficient de bun pentru a compensa acest lucru. (Citiți comparația Squarespace vs Wix.)

Revizuirea coșului de cumpărături Shopify

uimitor, puteți accepta peste o sută de forme de plată prin Shopify dacă locuiți în Statele Unite (nu pot să atest alte locații). Aceasta include toate cărțile majore de credit și portofelele electronice, precum și criptomonedele și nu numai.

În plus, vor calcula totul pe baza impozitele locale și moneda a cumpărătorului. Deci, dacă sunteți un vânzător internațional, știți că plata dvs. va fi tradusă pentru a găzdui oriunde se află cumpărătorul, moneda locală inclusă.

Dacă nu ați ghicit deja, puteți să pre-setați tarifele de expediere sau puteți să-l calculați automat pe Shopify, deși acesta necesită un Shopify Advanced plan. Dacă aveți o varietate de articole, totuși, probabil că merită actualizarea, chiar dacă este doar pentru calculele de expediere automată. Nu doriți să descărcați o taxă pentru asta!

zone de transport

Securitatea coșului de cumpărături

De asemenea, se află la cel mai înalt nivel al Standardului de securitate a datelor privind cardurile de plată (PCI DSS), ceea ce înseamnă că măsurile de securitate ale acestora sunt examinate mai mult decât majoritatea companiilor. Ei folosesc criptarea de ultimă generație pentru a menține toate informațiile în siguranță și în siguranță. Și au plătit peste 850.000 de dolari hackerilor de tip whitehat de-a lungul anilor pentru că au raportat bug-uri care au fost tot patchate.

De fapt, Shopify va plăti până la 50.000 de dolari pentru identificarea problemelor specifice de securitate, făcând stimulentul de a raporta vulnerabilitățile competitive cu exploatarea acestora.

conformitatea pci

Când deschideți un magazin pe Shopify, site-ul dvs. va prezintă automat criptare SSL pe 256 biți, ceea ce insufle încredere totală magazinului dvs. vizitatorilor că datele lor de plată sunt sigure. Întrucât nu există prea puține dovezi că site-ul dvs. este găzduit de Shopify, aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura siguranța pentru marca dvs. specifică.

Cum să vă gestionați magazinul Shopify

Îmi place aplicația mobilă Shopify, dar am mai multe detalii despre câteva secțiuni din această recenzie. (Spoiler: Puteți face aproape orice de pe un dispozitiv mobil.)

Cu toate acestea, este tabloul de bord robust, indiferent dacă este versiunea desktop sau cea mobilă, asta mă șterge cu adevărat. Ele acoperă toate bazele potențiale și sunt un tracker captivant al creșterii, vânzărilor, vizitatorilor, urmăririi comenzilor și multe altele. Este o prezentare de date de jos în jos, dar clar, despre care nu pot spune suficiente lucruri bune.

raportare

Cum se compară tabloul de bord Shopify cu concurenții săi? Fiecare platformă de comerț electronic are o componentă a tabloului de bord interactiv, dar niciuna nu este la fel de curată și de toate într-un singur loc ca versiunea Shopify. Pentru oamenii mai puțin tehnici, este aproape perfect.

Cât de specific poți organiza inventarul tău?

Shopify vă permite să adăugați cât mai multe meniuri drop-out necesare pentru produsele dvs., deși probabil că va trebui să descărcați o aplicație dacă aveți mai multe sau două.

De exemplu, dacă vindeți un tricou care are culori diferite și dimensiuni diferite, clientul va avea două meniuri drop-drop, unul pentru culoare și unul pentru dimensiuni, iar imaginea produsului se poate schimba chiar și atunci când faceți acest lucru..

gestionarea stocurilor

Este acest lucru unic pentru Shopify? Nu, puteți face același lucru la (ghicesc) toate platformele de comerț electronic, inclusiv toate cele în care am experiență, de la Magento la WooCommerce. Dar este încă important de menționat.

De asemenea, puteți enumera fiecare articol separat în funcție de culoare, design, dimensiune și indiferent de caz, în funcție de industria dvs. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o strategie SEO excelentă, deoarece fiecare pagină de produs este propria sa oportunitate de a fi recunoscut de algoritmii motoarelor de căutare.

Cât de puternic este Shopify ca gazdă web?

Capacitățile de gazdă web ale Shopify sunt impresionante. Primesti lățime de bandă nelimitată, deși acest lucru ar trebui să fie standard, întrucât creșterea afacerii dvs. ar fi evitată altfel. Ei, de asemenea actualizați-vă automat funcțiile web, nu este nevoie să vă dați jos site-ul și să-i determinați pe clienți să aștepte o actualizare. Acesta este un mod minunat de a le pierde!

Dar ceea ce ar putea fi componenta mea preferată de găzduirea lor web este redirecționarea nelimitată a e-mailurilor, care poate fi incredibil de utilă. În acest fel, creați e-mailuri diferite pentru diferite departamente și eficientizați comunicarea cu clienții. Până la urmă, nu doriți ca solicitările dvs. de design personalizate să se adreseze departamentului IT.

găzduire web fiabilă de comerț electronic

Deși este probabil înțelept pentru companiile masive să investească în mai multe spații de server specifice, majoritatea magazinelor nu vor avea niciodată o problemă de lățime de bandă în timp ce utilizează Shopify ca gazdă web.

Revizuirea datelor din vânzările Shopify

Am trecut deja despre tabloul de bord Shopify, unde puteți găsi cele mai multe date pe care le căutați simultan. Dar puteți obține mult mai în profunzime cu datele colectate din vânzările în curs. Shopify este proiectat să fie la fel de robust sau de minim pe cât doriți.

Cele mai evidente puncte de date sunt care sunt produsele care se mișcă și care dintre ele rămân pe „rafturi”, ca să zic așa. Google Analytics este direct compatibil cu configurarea magazinului dvs., de aceea veți avea toate aceste informații la dispoziție. Puteți extrage toate rapoartele de trafic și de trimitere rapid și cât de detaliat doriți și le puteți exporta într-o varietate de tipuri de fișiere, cum ar fi Excel și PDF.

Este posibil să nu aveți nevoie de fiecare punct de date, dar dacă angajați vreodată un expert, aceștia ar trebui să ceară toate pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a converti mai mulți clienți.

Este aplicația Shopify mai bună decât restul?

magazin de aplicații

Nu este greu să spunem în afara liliacului că Shopify este conceput pentru fiecare persoană, ceea ce înseamnă că o navigare hiper-intuitivă și un management extrem de ușor este un punct esențial de vânzare. Așadar, crearea unei aplicații mobile simple care vă permite să faceți practic totul de pe telefonul dvs. vine doar cu teritoriul.

Shopify oferă cea mai bună aplicație mobilă pentru magazine de comerț electronic de pe piață. Perioada, sfârșitul poveștii! Le-am încercat pe toate? Desigur, nu. Dar am încercat multe, iar acesta este de departe software-ul meu preferat de comerț electronic în ceea ce privește navigarea, accesibilitatea și funcțiile.

Veți putea să trimiteți prin e-mail și să apelați clienții, să gestionați inventarul și să vă examinați tabloul de bord în timp ce mergeți. Nu este doar extrem de convenabil, ci este esențial pentru lumea de azi.

O parte preferată a Shopify este Suportul pentru clienți

Echipa de îngrijire a clienților de la Shopify este pasionată și dispusă să meargă dincolo și dincolo. Pentru mine, acesta este un punct de vânzare imens. Nu pot să vă spun de câte ori mi-am scos părul cu alte echipe de asistență pentru clienți. Și oricine mă face să simt că nu se va întâmpla niciodată primește o stea de aur.

Cu toate acestea, suportul 24-7-365 prin chat live, formular online, e-mail și telefon nu sunt unice pentru Shopify și nici serviciul pentru clienți excepțional. Toate site-urile de e-commerce dedicate să ajute întreprinderile mici să prospere, asigură-te de reprezentanți extraordinari.

Dar totuși, Shopify face totul un pas mai departe decât majoritatea cu alte caracteristici care vă vor ajuta să atingeți înălțimi noi ca antreprenor. În afară de centrul de ajutor standard al întrebărilor frecvente, acestea au discuții de forum foarte utile și deseori fascinante, unde am găsit nenumărate sfaturi și informații.

O recenzie despre gestionarea unui magazin de cărămizi și mortar cu Shopify

Shopify este o platformă de comerț electronic pe care o poți folosi și pentru magazinul tău fizic. Aceasta este o resursă uimitoare pentru întreprinderile care vând atât online, cât și în magazin, deoarece veți dori un sistem de gestionare eficient, care să țină cont de toate vânzările și operațiunile..

Unele produse se pot vinde mai bine în magazin decât online. Venitul dvs. general este modul în care alocați în mod corespunzător finanțarea. Iar magazinul dvs. nu poate funcționa până la cele mai înalte niveluri de productivitate și organizare fără un sistem POS (Point of Sale) adecvat.

Dar dacă aveți un sistem POS separat pentru magazinul dvs. care vă solicită să încărcați sau (mult mai rău) să introduceți manual datele, eroarea umană trebuie să apară. Operațiunile online și în magazin toate rulate prin aceeași platformă este incredibil de benefică.

Shopify Calitate hardware

Oricât de elegant și de frumos ar putea fi un hard disk al sistemului Shopify POS, acestea sunt extrem de durabile, ceea ce înseamnă că se vor descurca bine atât în ​​magazinele de modă boutique, cât și în restaurantele aglomerate – și în orice tip de afaceri cu amănuntul și serviciile alimentare..

Hardware-ul este în mare parte grupat în trei categorii, deși prima cuprinde tot ceea ce va trebui să configurați un sistem POS în magazin. Kitul de vânzare cu amănuntul are suport pentru iPad, cititor de carduri și toate accesoriile necesare. Fiecare este vândută și separat.

De asemenea, toate sunt concepute pentru a fi cât mai versatile posibil. Personalul dvs. poate transporta iPads-ul cu ei pentru clienții de service și același lucru este valabil și pentru cititorul de carduri. Puteți lua chiar și hardware-ul dvs. POS cu dvs. în afara magazinului pentru a efectua livrări, estimări, instalări etc..

Sistemul Shopify POS este unul dintre cele mai robuste de pe piață

În timp ce sistemul POS este ușor de învățat și utilizat, acestea oferă videoclipuri de instruire, astfel încât tu și personalul dvs. să deveniți experți POS Shopify împreună – și orice angajați noi pot fi îmbarcați rapid.

Mai mult, numeroasele aplicații de suplimentare Shopify pot facilita funcții extraordinare și pentru POS-ul tău. Puteți rezerva întâlniri, cursuri și seminarii în timp ce programați și urmăriți automat prezența. Puteți vinde după produs, în greutate sau în timp. Puteți modifica rapid prețurile, a face produsele indisponibile și să promovați promoții și reduceri. Posibilitățile sunt într-adevăr interminabile.

Așadar, deși voi parcurge câteva dintre componentele mele preferate, acestea nu sunt în niciun caz o listă completă a modurilor în care puteți utiliza acest sistem POS pentru dvs. și pentru avantajul companiei dvs..

punct de vânzare magazin

Flexibilitate de plată incredibilă

Ratele cardurilor de credit sunt extrem de scăzute, deși acestea sunt mai mici cu cât pachetul dvs. de sistem POS este mai mare. Mi-aș dori să fie o rată standard scăzută, dar este totuși foarte competitivă. De asemenea, nu sunteți taxat pentru retururi și schimburi, care ar trebui să fie un standard pentru întreaga industrie.

De asemenea, puteți percepe mai multe carduri de credit și plăți împărțite. Un client care dorește să facă acest lucru va fi foarte descurajat dacă nu este în măsură să le găzduiască. Fie că patru persoane doresc să împartă un cec sau o persoană dorește să perceapă o parte din acesta și să plătească restul în numerar, Shopify face ușor să le facă pe toate.

Practic, controlați plățile. Dacă oamenii plătesc cu puncte digitale sau bilete de festival, acceptați această formă de monedă și o înregistrați în POS-ul dvs. ca și cum ar fi orice altă formă de plată.

gateway-uri de plată

Funcții de urmărire și de gestionare a schimbării jocului

Acesta nu reprezintă atât un avantaj al POS-ului Shopify, cât este motivul pentru care investiți într-un sistem POS în general. Nu există o modalitate mai bună de a urmări toate achizițiile și inventarul. Personalul poate intra și ieși cu POS. Puteți să comutați casierele prin sistem, pentru a ști întotdeauna cine a gestionat numerar, când și pe ce sertar.

Toate datele pot fi și ele sincronizat cu QuickBooks (sau o altă platformă de contabilitate) cont pentru a ține evidența a tot ce trebuie pentru taxe. Si tu poti limitează ceea ce un anumit personal poate și nu poate face. De exemplu, este posibil să nu doriți să permiteți angajaților să compete articole sau să adauge reduceri.

Din nou, indiferent de nivel de control sau de putere de urmărire pe care doriți să-l dețineți asupra afacerii dvs., POS-ul Shopify (și, sincer, toate sistemele POS care merită sarea lor) îl pot face.

raportare

Instrumente pentru construirea relațiilor cu clienții

Instrumentele orientate către clienți ale POS-ului Shopify oferă câteva lucruri cu adevărat interesante. Din ce în ce mai multe companii par să-și permită clienților să comande direct de pe ecran. Dar, de asemenea, puteți merge fără hârtie și totuși să acceptați sfaturi, întorcând iPad-ul pentru a face față clientului după ce a luat comanda.

Își pot trimite chitanțele direct pe e-mailul lor și se pot înscrie la recompense furnizând informațiile de contact.

De partea dvs., puteți căuta cu ușurință produse și puteți vedea dacă există ceva din stoc sau din stoc. Puteți crea profiluri pentru clienți, care pot acumula date excepționale utile și informații de informare. Puteți chiar să vă integrați propriul program de recompense de fidelitate direct prin POS-ul Shopify, fără a fi nevoie să mergeți cu un terț.

Combinarea unui magazin online Shopify cu o locație de vânzare cu amănuntul

Atunci când aveți de-a face atât personal, cât și online, aveți nevoie de tot ce este conectat pe o singură platformă. Vă promit beneficiile care depășesc cu mult costurile suplimentare. Îmbunătățirea productivității – și conexiunea perfectă care oferă o pace sufletească inegalabilă – este practic inestimabilă. Vei putea să te uiți la întreaga ta afacere și la toate fațetele sale, nu să o tratezi ca pe două companii separate.

Una dintre cele mai ambițioase modalități de a privi POS-ul Shopify în combinație cu vânzările online este eliminarea potențială a magazinului sau deschiderea unei alte locații. Considerând cărțile dvs. individual, mai degrabă decât să faceți un pas înapoi și uitându-mă la toate in timp real te poate ajuta să optimizezi și să reevaluezi viitorul afacerii tale. Atât de valoros.

Cum să vinzi produse digitale pe Shopify

Nu veți avea un magazin pentru produsele dvs. digitale, dar nici nu va trebui să gestionați un inventar limitat. Deci, de ce să vindeți pe Shopify?

Ei bine, pentru că este super scalabil și bogat în caracteristici. Dacă mutați produsele digitale într-un ritm care vă solicită să vindeți direct de pe site-ul dvs., mai degrabă decât site-urile web ale vânzătorilor terți precum Etsy și Amazon, atunci Shopify este o alegere excelentă.

Cu toate acestea, dacă are mai mult sens financiar să plătești pur și simplu o parte din fiecare vânzare către un vânzător terț, mai degrabă decât taxele lunare ale Shopify, acesta este traseul mai bun.

Puneți pur și simplu: puteți vinde produse digitale pe Shopify, la fel ca articolele fizice. Dar voi fi surprins dacă ar avea atât de mult sens dacă nu vindeți și produse sau servicii fizice.

Marketing prin Shopify

instrumente de marketing

Optimizarea strategiei de marketing prin tragerea de date din mai multe surse diferite poate deveni confuză, iar confuzia duce la supraveghere. Bun lucru Shopify vă permite să faceți totul într-un singur loc.

Magazinul dvs. Shopify este locul în care vă puteți construi continuu pe brand. Asta înseamnă să scrieți și să postați articole pe blog care vă ajută publicul și să vă îmbunătățească clasamentul în căutarea Google. Înseamnă o integrare completă cu marketingul social media, în care puteți conduce un client să dea clic pe anunțul dvs. pentru a achiziționa produsul fără a părăsi vreodată Facebook sau Instagram..

Înseamnă identificarea locului în care se află publicul dvs. actual, atragerea continuă a noilor clienți și crearea activă de noi oferte pentru a vă extinde grupul potențial de clienți.

Shopify te-a acoperit pe toate fronturile.

Urmăriți acest videoclip pentru sfaturi de marketing utilizând Shopify:

Instrumente de blog și SEO

magazin de seo și blogging

Puteți construi un blog direct pe magazinul dvs. Shopify, astfel încât clienții dvs. să poată avea informații despre toate produsele dvs., toate într-un singur loc.

Vă recomand să angajați un blogger în nișa dvs. pentru a reține conținut. Merită investiția pentru a avea un blog robust inițial, apoi pentru a posta ceva nou în fiecare săptămână sau cam așa ceva – promovând conținutul existent pe canalele de social media.

Puteți utiliza instrumentele Shopify SEO pentru a descoperi cele mai bune strategii, dar este posibil să doriți să externalizați o parte din scrierea conținutului. Poate fi o scurgere de energie majoră și aveți o afacere care să funcționeze.

Nu uitați că puteți utiliza și instrumentele SEO ale Shopify pentru a optimiza fiecare parte a site-ului dvs. web, de la pagina de pornire la categoriile de produse la fiecare pagină de produs. Și cu cât optimizați mai bine motoarele de căutare, cu atât veți primi mai mult trafic organic, ceea ce îmbunătățește în continuare SEO.

seo app store

Dacă aveți încredere într-o campanie Google Shopping Smart?

Integrarea Shopify cu Google Smart Shopping este grozavă dacă doriți să stați pe spate și să urmăriți clienții potențiali cum se pot rula. Dar aceasta nu ar trebui să fie strategia dvs. de marketing digital pe termen lung.

cumpărături inteligente Google

Aceasta ar putea fi singura mea plângere majoră în legătură cu Shopify: acestea fac ca Google Smart Shopping să fie ca un standard sau un „brainer”. Iată lucrul: este foarte limitativ, ceea ce înseamnă că nu veți avea controlul pe care un expert PPC și un manager de reclame digitale ar trebui să-și facă treaba corect.

Iată ce puteți NU faceți dacă utilizați Google Smart Shopping în loc să gestionați singuri campaniile dvs. Google Ads:

  • Excludeți termenii de căutare specifici folosind Cuvinte cheie negative.
  • Excludeți anumite rețele de anunțuri.
  • Excludeți dispozitivele specifice.
  • Controlați direcționarea către locație dincolo de setarea țării. Dacă conduci un magazin local, acesta este destul de mare.
  • Efectuați ajustări regulate ale ofertelor.
  • CEL MAI RĂU DINTRE TOATE: Nu veți avea raportări granulare, ceea ce înseamnă că nu veți ști dacă traficul dvs. provine în principal dintr-o sursă specifică, cum ar fi anunțurile YouTube sau Gmail.


Cu toate acestea, unele dintre limitări sunt ceea ce caută oamenii care utilizează Google Smart Shopping. Anunțurile vor fi programate automat, iar direcționarea publicului dvs. va fi automatizată. Asta înseamnă că poți să stai pe loc și să ai încredere în Google pentru a aduce publicul potrivit pentru tine.

Shopify dă 100 USD utilizatorilor de reclame Google pentru prima dată

Cerința este că trebuie să cheltuiți cel puțin 25 USD într-un cont nou. De asemenea, creditul de 100 USD se va aplica numai campaniilor Google Shopping. Totuși, asta se poate traduce într-o mulțime de cheltuieli publicitare, în funcție de nivelul de concurență al nișei tale. Dacă nu aveți încă un cont Google Ads, nu există niciun motiv să nu faceți acest lucru profită.

google ads credit 100 USD

Ce este Kit? O imagine de ansamblu a Asistentului virtual al Shopify

Ceea ce m-a impresionat cel mai mult despre Kit este cât de mult se îmbunătățește în timp. Dar chiar de la început, Kit a fost o aplicație foarte utilă (și gratuită!) Pe care o folosesc des. Acest „asistent virtual” vă poate scrie de fapt reclame de socializare pentru dvs. Întotdeauna îmi place să intru și să le ating, uneori chiar să le rescrie complet, dar este super la îndemână.

Kit-ul este, de asemenea, o aplicație de reamintire excelentă pentru urmărirea prin e-mail, deoarece această listă de activități se poate aglomera rapid dacă nu este automatizată. După ce atingeți e-mailurile personalizate inițiale, acesta poate trimite tot felul de mesaje automate inteligente pentru a menține implicarea clienților. imi place.

Iată cum arată

trusa magazinului CRM și asistent

De asemenea, puteți utiliza Kit pentru a face automat lucrurile în alte aplicații, în special în nișa de marketing. De asemenea, folosesc Kit pentru lucrări de contabilitate și culegerea de idei despre potențialele noi produse. Ai nevoie de el? Nu. Este minunat să ai și să fii liber? Da și da.

Cum să vândă servicii pe Shopify

Deși Shopify este o alegere potențială pentru vânzarea de produse digitale, nu este în realitate pentru vânzarea de servicii. Dacă vindeți mobilier personalizat la comandă sau ceva în acest sens, vindeți în continuare un produs. După servicii, vorbim despre design grafic, codificare, contabilitate, scriere etc. Există platforme care sunt mult mai utile pentru un furnizor de servicii.

Cu toate acestea, Shopify are aplicații concepute pentru vânzarea serviciilor, ar fi în paralel cu vânzarea produselor. De asemenea, aceasta este doar părerea mea personală – dar, întrucât nu fac prea mult pentru a se bucura de magazinele web ale contractorilor, nu m-ar mira să fi fost de acord cu mine.

Sunt utile aplicațiile Shopify gratuite?

În primul rând, kitul asistentului virtual este gratuit, deci da, aplicațiile gratuite sunt utile. Știu că sunt 3600 dintre ei și nu aștept să treci prin toate. Dar vă recomand cu mare drag să jucați cu bara de căutare și doar să vedeți ce au de oferit. Cu peste o mie de aplicații gratuite din care să aleg, aș paria că banii vor fi surprinși de unele instrumente puse la dispoziție gratuit.

Vă recomand cu mare drag să vizitați periodic pagina de start a magazinului de aplicații Shopify. În secțiunile Personal Picks și Tendințe, puteți descoperi ceva interesant și unic pe care poate nu l-ați luat în considerare. De asemenea, puteți organiza lucruri după obiectivele dvs., cum ar fi vânzarea de produse.

magazin magazin de aplicații

Sunt în valoare aplicațiile Shopify plătite?

Nu ignorați întrebarea, dar dacă ceva merită, merită. Cu siguranță vă recomand să verificați recenziile, dar multe dintre aplicațiile din magazinul Shopify vă permit să le încercați cu un proces gratuit. Atunci vă puteți întreba: „Aș plăti pentru asta?” Dacă răspunsul este da, atunci merită.

In unele cazuri, s-ar putea să fie nevoie să investești în aplicații plătite pentru ca magazinul dvs. online să funcționeze corect. Acesta este motivul pentru care experiența dvs. personală va fi cea mai importantă recenzie pe care o veți considera. Dacă nu este la fel de rentabil să îți conduci afacerea la potențialul maxim, chiar și inițial, atunci poți dori să iei în considerare accesul cu o platformă alternativă de comerț electronic.

Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, contactați asistența pentru clienți Shopify pentru a vedea dacă vor scădea unele prețuri pentru a vă găzdui. Nu poate fi rău să întrebi! De asemenea, ar trebui să citiți cu atenție recenziile aplicației Shopify, deoarece multe dintre ele vor evidenția defectele și vă vor economisi timp încercându-le! 

magazinează aplicații plătite

Parteneri Shopify și dezvoltatori de aplicații

Shopify oferă o gamă variată de alte oportunități, dincolo de a fi o platformă pentru magazinele online. Puteți deveni, de asemenea, un partener Shopify, care include oameni care construiesc magazine pentru alte persoane, furnizează serviciile companiilor care au nevoie și dezvoltă aplicații Shopify. Poate fi o sursă suplimentară de venit – sau o carieră cu normă întreagă.

Parteneri Shopify și dezvoltatori de aplicații

Revista Academiei Shopify

magazin de academie

În primul rând, cursurile Shopify Academy sunt gratuite. Nu este o zonă învechită, acesta este un loc care este într-adevăr o resursă gratuită de informații extrem de valoroase.

Să fim reali: Shopify dorește să plătiți în continuare taxele de abonament și taxele pentru aplicații și cu cât mai mulți clienți cumpără produsele dvs., cu atât vor fi plătite prin taxele de procesare (mici și rezonabile, dar încă existente)..

Aceasta nu este o lovitură la echipa lor – trebuie să câștige bani ca noi. Acest lucru este mai mult pentru a conduce acasă că Shopify Academy este un loc fantastic pentru a obține informații de la colegii antreprenori despre strategiile care au lucrat pentru ei. Dacă ascultați deja toate podcasturile de afaceri și citiți toate cărțile de succes pe care le puteți obține, puteți adăuga și cursurile Shopify Academy în repertoriul dvs..

Puteți adăuga Shopify pe site-uri existente?

Absolut poți. Puteți utiliza contul Shopify (inclusiv Shopify Lite) pentru a vinde produse pe site-ul dvs. web, fără a migra întregul conținut către un magazin Shopify separat. Shopify face ușor să adăugați pur și simplu un buton „CUMPĂRĂ ACUM” pe site-ul dvs. existent și să începeți să vindeți orice doriți.

Trebuie să deschideți un cont Shopify, dar nu vă place să vă duceți pe o pagină Shopify separată întreagă – întregul proces se face direct pe site-ul dvs. web, care este destul de minunat dacă mă întrebați.

buton de cumpărături magazin de pe site-ul web existent

Ar trebui să angajezi un expert Shopify?

Un „expert în magazin” nu înseamnă neapărat pe cineva care este un constructor de magazine de comerț electronic extraordinar. Titlul cuprinde o mare varietate de profesioniști într-un număr imens de specialități.

Puteți merge cu un expert experimentat cu tone de experiență sau cu un nou venit care își oferă serviciile la un preț redus. Simțiți-vă liber să faceți cumpărături – piața este plină de talent uimitor care vă poate face munca mai ușoară.

Apoi, din nou, există experți care pot doar să vă construiască întregul magazin de la zero, pentru a vă ajuta să vă pregătiți să vindeți produse, să faceți înapoi costul inițial și să porniți o afacere nouă profitabilă. O parte din terenul lor ar trebui să fie că își plătesc singuri pe termen lung.

magazin de experți

Ce este Shopify?

Shopify este cea mai importantă platformă de e-commerce SaaS din lume, care vă permite să începeți, să creșteți și să gestionați magazinul online folosind sute de funcții încorporate și mii de aplicații. Shopify vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe să vindeți, prin intermediul magazinului online, canalelor sociale sau magazinului fizic prin intermediul POS-ului integrat.

Care sunt avantajele Shopify?

Shopify este o platformă de comerț electronic complet găzduită și integrală în care nu trebuie să vă faceți griji pentru lucrurile tehnice. Are o piață uriașă (gratuită și plătită) pentru aplicații și teme personalizate. Recuperarea coșului abandonat, peste 100 de gateway-uri de plată, simplu de utilizat în magazin, SKU și gestionarea stocurilor, SEO încorporat, marketing, analiză și raportare, rate de transport flexibile și taxe automate. Asistență excelentă pentru clienți, documentație de auto-ajutor și comunitate. Vindeți pe mai multe canale, atât produse digitale, cât și produse fizice (POS integrat).

Care sunt contra de Shopify?

Procesorul de plată încorporat al Shopify vă permite să vindeți numai din anumite țări și trebuie să plătiți taxe de tranzacție dacă utilizați gateway-uri de plată terțe. Costul utilizării aplicațiilor se poate adăuga rapid. Găzduirea prin e-mail nu este inclusă. Planul Lite vine cu caracteristici limitate.

Sper că acest review Shopify a fost util!

Deși această platformă de coșuri de cumpărături de comerț electronic nu este destinată fiecărui tip de antreprenor imaginabil, este greu de imaginat un candidat mai bun pentru atingerea obiectivelor dvs. de comerț electronic. Vânzare fericită!

Aflați de ce întreprinderile 1M + folosesc constructorul de comerț electronic puternic și ușor de utilizat Shopify. Începeți acum proba dvs. gratuită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me